AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / K-kauppa, Ylitornio

K-kauppa, Ylitornio

32 Vastausta 5 594 Lukukertaa
Näköjään K-kaupan väki lukee näitä arvosteluja kun edellinen K-kauppaa koskeva viesti oli poistettu, mutta ei se mitään.

Onko nyt siis todella K-kaupassa huonompi tunnelma kuin Veijon aikana?

Näin todellakin eilen yhden pilaantuneen hedelmän K-kaupan vihannesosastolla, mutta samoin S-kaupan vastaavalla osastolla oli pilaantuneita luumutomaatteja, niin että tasoihin meni eilen.
Miten lienee sitten ollut asiat tänään?

S-kaupasta oli hävinnyt Forssan laktoositon maksalaatikko ja K-kaupan sortimentista oli poissa Snellmanin ohuen ohuet nautapaistisiivut.
Niin että miksi ne supistavat noin ärsyttävästi sortimenttejaan yhtäkkiä, ikäänkuin vain olsivat erehtyneet tilauksien teossa?

Tuoreet vihannekset

Olen huomannut,että paikkakuntamme pienituloiset pönkittää paikkakunnan marketteja ja maksavat itsensä kipeiksi, koska on hienoa olla asiakkaana isossa marketissa, maksoi mitä maksoi.
Paikkakunnallamme on myös pieniä ruokakauppoja joiden valikoimat on aivan riittäviä. Jokaista tarvittavaa tuotetta on saatavilla ja heillä on entistä paremmat mahdollisuudet pitää niitä saatavilla mitä enenmmän niitä ostetaa. Hinta laatusuhde on täysin kilpailukelpoinen ja olutta lukkuunottamatta jopa halvempaa. Tarkkailkaa myös tuotteiden päiväyksiä, olen huomannut, että esim. Siwassa tytöt kerää päiväysvanhat tuotteet joka ilta pois ja seuraavan päivän tuotteet saa alennettuun hintaan. Lain mukaan päiväysvanhoja tuotteita ei saa myydä eikä edes antaa ilmaiseksi eläintenkään ruuaksi.

niin...

Pienet on murheet..mikä on hieno juttu =D Tsemppiä edelleenkin...

k-supermarket

kauppa on napannut itseään koskevan arvostelun nopeasti pois täältä.Siinähän vain todettiin kuinka palvelun taso on olennaisesti huonontunut Veijon lähdön jälkeen.Tavaraa ei ole ja mikä pahinta se on niin kallista että vain hintatiedottomat ihmiset siellä kauppaa tekevät vähistä rahoistaan.Kuulkaa kun menee S-markettiin niin hinnat ovat aivan toista ja tavaraa on, ei myydä sitä k-kaupan "on loppunut"-merkkistä.Olemme suutahtaneina monesti tulleet k-kauppaan väsyneinä ostoksille ja huopmanneet ensin lihatiskin olevan tyhjä ja toiseksi jos se on ollut avoinna niin hinnat ovat mitä törkeimmät.yks paistettu kanankoipi koko kanan tai kahden sellaisen hinnoissa.Tästä puhutaan laajasti jo kulmakunnilla. Itse kauppiaat ovat hymyttömiä hyllyjen takana kujurailijoita joita ei tuttavuus kaupan asiakkaiden kanssa kiinnosta kuten veijoa.Happamia ilmeitä ja tyhjiä leipä ja maitotiskejä.....olishan tuota vielä vaikka mitä mutta tässä se edellisen tiedonannon viesti lyhykäisyydessään.Antakaa ihmisten panna mielipiteensä älkääkä kauppiaat ottako niitä heti pois kun on meillä oikeus tietää...???

k-kauppa

Kyllä toi pitää paikkansa.ei kauppa ole läheskään niin ystävällishenkinen ko veijon aikana.siellä on jotenki niin tyhjää ja kassoja väh'än ja sitte toiseksi siellä on paljon ammattitaidotonta väke.pikku likkoja ihmeissään koneiden kanssa yms

Tavarat

ei ne ennenkään ilmaisia olleet .Ja alkon syystä kaupan vaihdoimme.

k-kauppa

Me täältä rajan toiselta puolen juuri tulema kauphaan sinne sen viinakaupan takia.on kaikki niikö saman katon alla.tietenkin.ja jos sie olet se entinen omistaja niin kiitos vaan menneestä hyästä palvelusta sillä nyt sitä ei ennää ole,sanot mitä sanot

Rotta

uppoavan laivan. ;D

Laitetaan uudelleen

Ei oo oikeilla jäljillä ne kauppiaat jotka eivä palautetta kestä.
Kun saa rehellistä palautetta niin pystyy muuttamaan toimintaansa paremmaksi kun tietää mitä asiakkaat kaipaavat ja odottavat.

kuka hitto

kaipaa Forssan maksalaatikkoa, eihän sitä syö koirakaan!

Minä

Niin, makuja on moneksi nääs.
Halpaa ja maukasta ruokaa.
Ja kyllä se jouluna taas kelpaa joka suuhun.

No joo

Makuja on moneksi. Kunniotan mieltymystäsi, tosin en sentään Forssalaista edes jouluna. Saariosen ja Forssan hinta ero ei oo kuvinkaan suuri.

ei köyhä

vertaa hintoja, tulet yllättymään

salaatti

kuka voi ostaa kullan arvossa olevaa salaattia.herätkää!

alko

pitäis muutta s-markettiin ei tarvis käydä koko kaupassa,k-extrakin on halvempi kuin tämä liike,aavasaksalla

asiattomuus

se kauppa on läpeensä paha ja kiero.ottais ees kunnon työntekijoitä sinne ja niin että kassale pääsis ko ennenki.sitten se peli juttu.me jouduma odottaa ko jotkut pelihullut vaan pelasa ja meil äideillä kotiin hoppu tavaroiden kans ja kato siinä kun ne työntää kymmenkunta lappua sisään eikä mitään osteta.kassat kuriin ja pelihulluile oma sassa

köpö olet!

idiootti oot kyllä :D millä perusteella se on paha ja kiero? kai ihmiset saa pelata jos ne haluaa? ja kauppaan pitää varata muutenki aina oma aikansa ei sinne lähetä 5 min varo-ajalla ostelemaan ruoka-ostoksia...xD

PELIKONEET

Jokaisessa kaupassa on ongelma pelikoneet, joka vanhat ukot tai akat pelaa tai alle 15 vuotiaat lapset...varmaan tulisi hyvä mieli kaikille jos ne pelikoneet ottaisi kokonaan pois, niin ei tarvitse täällä siitä ruikuttaa..
AIKUISTUKAA JO!

vastaus

Siwassa ei ole pelikoneita, vaan asiakaspalvelun osaava henkilökunta.

no niin

jo uusi kauppias toivotettu tervetuleeksi ylitorniolaiseen "seurapiiri" elämään. Keskustelun kulku ainakin antaa sellaisen kuvan? Mieletäni kaikki ainoastaan plus pisteitä kerryttävät myymälät ovat nostaneet hintojaan. Plussien kattamiseksi? Onneksi voi ostopaikkansa valita!!!

Kylläpäs on hassua..

Minusta K-supermarket on paras kauppa, koska siellä on ammattiosaamista, sieltä saa apua, jos jotain ei löydy,s-marketissa useasti vanhat ihmiset ovat kertoneet että myyjä vain tuumas "sitä on tuolla ja osoitti sormellaan suuntaa" k-kaupassa sentään näytetään paikka ja tuote heti kun pyytää. Lapsien kanssa on mukava käydä kaupassa, kun kassatädit juttelevat heidän kanssaan ja saavat surullisenkin lapsen nauramaan :)Myös lihatiskiltä saa apua, jos järjestää esim. juhlat, jos jotain tuotetta tarvitsee enemmän, sitä saa myös heti seuraavana päivänä.!Myös ruokaohjeita saa ja neuvoja valmistukseen. on ihanaa, kun nuoret saavat töitä kaupasta, joku kirjoitti, että kassan pikkulikat!
Ilman niitä pikkulikkoja kylässämme ei olisi enää nuoria, koska kaikki nuoret lähtevät kaupunkeihin..
Kaupassa on aina saatavilla myös pirkan tuotteita, jotka ovat hyviä ja halpoja.On samaa tuotetta monenhintaisena.
Vihannestiski on 90% parempi kuin s-marketissa, siellä sentään on tuotetta vihannesta ja hedelmää joka päivä. Kukat ovat aina tuoreita, ja jos eivät ole niitä ei sentään myydä siellä kuivuneena..niin kuin jossakin..Tavarat ovat aina järjestyksessä hyllyssä, jos jokin on tilapäisesti loppunut, niin siitä on ilmoitettu aina lapulla.
K-kauppiaat ovat yhtä ystävällisiä kuin Veijo on ollut. Ja he tekevät asiakkaitten puolesta kaikkensa. Pidän heistä, koska he ottavat jokaisen asiakkaan tyytyväisenä ja iloisena vastaan.
Tuotteet ja valikoima aina muuttuu, joku loppuu tai joku tuote muuttaa suurimpien kauppojen tiskeille, semmoista se on, ei kaikki tässä maailmassa ole pysyvää, kaikki muuttuu.
Alko ja hampparipaikka on plussaa =) jokainen viihtyy lapsien kanssa paikassa mistä saa kaiken.
Ja mikä parasta MYYJÄT OVAT AINA ILOISIA JA IHANIA!

Ei tartte

Ei tartte kylään kuin ostarin josta saa Plussa-pisteitä, hamppareita ja VIINAA.Lisäksi samalle ostarille vois tulla Poliisi ja hautausurakoitsija. Kaikki palvelut saman katon alle. Kaikki muut kaupat vois mennä konkkaan tai muuten lopettaa.

K-SUPERMARKETIN MYYJÄT ...

OVAT IHANIA JA ILOISIA, toisin kun s-marketin mutrusuut.
ja hinnat ovat yhtälailla samoissa...!!!
ja tottakai joku salaatti on keskellä talvea kalliimpaa, koska suomesta sitä ei saa, halooooo!!!
Onko tullut ajatelleeksi??
K-kaupassa sentään hyllyissä on tavaraa ja siellä ei näy roskia.aina saatavilla tuotteita ihan mitä vain ja tuoreita, ja jos ei saa niin voi kysyä lihatiskin miehiltä ja varmasti saa sitä heti kun tuleepi.Itse olen monesti tarvinnut jotain tiettyä lihaa niin olen aina sitä saanut, IHAN NIIN KUIN VEIJON AIKAANKIN!!!!
Veijo oli mukava mies mutta ovat kyllä nämä uudet johtajat mukavia, juttelevat ja ottavat iloisesti asiakkaat vastaan.
Myös yksi tyttö kassalla on tosi mukava ja iloinen, harmi vain kun äitiyslomalla on. Sen tytön takia tulen aina olemaan k-kaupan asiakas, koska on mukava nähdä iloinen naurava nainen, joka pelastaa monen ihmisen väsyneet työpäivän.
S-marketista on koko ajan vaihtunut johtajat ja työntekijät, eikös se jo jotain sano teille???
siellä ei ole kaikki hyvin!!!!k-supermarketissa on kaikki aina hyvin ja työntekijät ovat tutut ja samat, ihania kaikki!!

k-kaupan asiakas

sokaistunu siitä kaupasta tai sitte sie et ossaa lukea tai kirjoittaa.tais koulut jäähä käymättä.pelkkä hymy kassalla ei auta pakkasessa.avaa silmäsi edes jotta valon näkisit kerran elämässä vaikka eipä se mulle kuulu mihin rahas panet,jos pelkkä hymy kassalla estää terveen järjen ja hintavertailun tekemisen niin olet kuule ruuvit löysälä ja pahan kerran,ei niitä saa jengoilleen edes crc

k-kaupan

on kuulkaa vaakalaudalla. ei tuollainen suoranainen ryöstö-hintapolitiikka menesty täällä.siksi kai niillä omistajilla on aina kireät naamat ja kiire kun tietävät että uloslento on lähellä.Ei veijo tuottavaa kauppaa olis jättänyt millään.Joku sanoi että se omistaja nilkki olis suomen ruotsalaisia, jos näin on niinhän silloin se ei kuulkaa välitä tippaakaan asiakkaista eikä varmaan muutenkaan.Että piti vanhoilla päivillä nähdä että vielä tänne suht koht turvalliseen kylään tulee noin häikäilemätöntä sakkia.Jos ette usko niin toimikaa seuraavasti:ostakaa kaikkea tarvitsremaanne joya tiedätte olevan myäs s-kaupassa että siwassa.menkää tavarat yksitellen läpi ja huomatkaa hintaero.Tässä yks eläkkeelle jäänyt nuorehko nainen teki tämän ja on hyvin laajasti kertonut kaikille että ruokapussi oli peräti 7 euroa halvempi s-marketissa.jos k-kauppa yhtään välittää siitä, että he jatkavat liiketoimintaansa täällä niin aloittakaa hinnoista älkääkä myy ei oota.Eihän noin suuren kaupan ylläpito niin helppoa ole mutta itsehän tienne olette valinneet.jos ei viinakauoppaa olis niin tyhjä olis kaupan puoli ja nyt aavasaksan kauppa on vienyt ruotsalaiset asiakkaat.tsemppiä ja muutosta

eii

kannata uskoa:))))

öitä...

Näyttää siltä että pitäs nukkuakki....=))

VEIJO JÄTTI KAUPAN SEN TAKIA KUN VAIMO KÄSKI.

NIIN JA TOISEKSI TORNIOSSA VEIJOLLA MENEE VIELÄ HUONOMMIN.

Ahaa, nyt selkis

Mutta kyllä se Tornion kauppa näyttää kannattavala ja hyvin varustetulta kaupalta.

Onko tosi

Erotteleeko K-kauppa asiakkaita jollakin perusteella? Mie en ainakaan ole saanut tuollaista kohtelua. Ei ihme, ettei kaikkia ehi palvelemaan. Ite pitää kaikissa kaupoissa hakea tavarat ja hyllyt. Kiire näyttää olevan kaikilla. Ei ehdi kysyäkään, kun kaupantakkiset pyyhältävät ohi tukka putkella. Käyn kyllä kaupoissa vain asioilla omankin kiireeni vuoksi, enkä ehdi plokata kaikkia vihanneksia ovatko tuoreita vai ei. Otan minkä tarvitsen käpälöimättä muita. Henkilökunta on minusta asiallista noin suunnilleen, ei mitään läyryävää mutta ei palvelevaa, tai myrtsiäkään. Jos olis aikaa ootella saattais saada palveluakin K-kaupassakin, mutta oma apu, paras apu.

YHTÄLAILLA SAMANLAISTA..

ON S-MARKETISSA....

höpö..

ei todellakaan erottele!!!!kaupat kun kaupat!!
Arina vain kierompi työntekijöille, olen kuullut!!!

Just joo

Olen huomannut ihan saman jutun, että K-kaupassa on ahdas tunnelma ja tavaravalikoima on supistunut/tavara vanhentunutta. MUTTA niin on myös s-marketissa. Siwa on tällä hetkellä paras!
 /   /  /  / K-kauppa, Ylitornio

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta