AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Koirakoulua Kuopiossa

Koirakoulua Kuopiossa

11 Vastausta 2 089 Lukukertaa
Onko Kuopiossa tai lähistöllä koirakouluja?
12 viikkonen koira ja haluaisin saada sen pentukouluun jossain vaiheessa? Yhden löysin mutta vasta toukokuulle mahtuu????

Vie koeras torille.

Juotomiehet sen siellä kooluttaavat.

Koirakoulu

Minuakin kiinnostaisi sama asia. Mikä koirakoulu oli se, mihin mahtuu toukokuulle?
Mistä näistä pentukursseista saisi tietoa? Ovatkohan ne talvisin ulkona?Minulla on lyhytkarvainen koira, joten "ulkokoulu" talvella ei käy.

Olen opettaja

Joo, eläkkeellä oleva matematiikanope. Voisin antaa tunteja ennen kun menen opettamaan immeisijä iltakoululle,. Välillinen halpa taksa,koska eihän koira sitä itse maksa ! Annan myös opetusta tietotekniikassa ja juopottelussa !

No ompa kiva!

Juopottelussa en valitettavasti koulutusta enää kaipaa, eikä koiranikaan, koska on absolutisti.
Tietotekniikkakin sujuu, tosin koiralla siinä on vielä hivenen opettelua.

Missäpäin järjestät kurssisi ja saisiko hieman tarkemman kuvauksen kursseista?

Koirakoulu on hakusessa edelleen ja vinkkejä otetaan vastaan!

koirakoulusta

http://www.kpsh.net

Huono vinkki

"PENTUKURSSIT 2008
Keväällä järjestetään kaikkiaan 6 pentukurssia (tammikuu 2, maaliskuu 2,toukokuu 2). Ilmoittautuminen näille pentukursseille on ohi. Peruutuspaikoista ilmoitetaan jonossa oleville henkilökohtaisesti."

Tämä on kopioitu suoraan tuota palvelus- ja seurakoirien sivuilta.
Jonnekkin muualle pitäisi siis pennun kanssa päästä.
Jos odotellaan vuoden 2008 syksyyn, niin ei ainakaan tarvitse mennä pentukurssille...:)

Onko koirakouluun pääseminen todella näin vaikeaa Kuopiossa?!?

onhan

Täällä pitää jonottaa pentukursille. Jos suunnittelee ottavansa koiran, on silloin jo ilmoitauduttava, muutoin koira kasvaa jo yli-ikäiseksi...

Voit googletta Hukkaputken, se on agi-seura ja tottista treenaavat myös.

Pitkäsen koirakoulu

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä firmasta? Missä toimii ja miten? Pentukurssi näkyy SS:n mukaan alkavan tammikuussa. Hinta?
Alkuperäiselle kysyjälle tämä vastaus on muutaman vuoden myöhässä, mutta niille jotka miettivät pitkäsen koirakoulua haluan kertoa omakohtaisia kokemuksia. Ensimmäisen koiran kanssa käytiin "pitkän oppimäärän" toko kurssi joka jätettiin vähän kesken. Ei oikein toiminut Karin neuvot meidän koiran kanssa. No vuosia kului ja halusimme neuvoja toisille koiralle rähisevän koiramme kanssa. Halusimme että meille räätälöitäisiin sopiva koulutuspaketti ongelman ratkaisemiseksi. Heti aluksi kävi selväksi, että Kari halusi myydä vakiopaketin, eikä olisi halunnut siitä joustaa. No pääsimme yhteisymmärrykseen ja sovimme 5 kerran paketista.. Mitä on jäänyt käteen kolmen kerran jälkeen : varsinaista ongelmaa ei ole käsitelty oikeastaan mitenkään. Koiralla oli alun perin hyvin tottelevaisuus jo hallinnassa, mutta silti niitä harjoitteita on siellä veivattu vaikka koiralla ei niissä ole ollut ongelmaa. Tuntien pituus on ollut 45 min vaikka maksoimme tuplatunneista...hinnaksi n 70 e/ tunti....Varmasti on tyytyväisiäkin asiakkaita, mutta niihin emme lukeudu...
En ole ollut itsekkään aivan tyytyväine Pitkäsen Koirakoulun toimintaan. menin sinne pienen pentuni kanssa, syystä että koira pelkäsi koiria pyöriä ja äniä. Pitkänen myi peruspaketin ja jälkeäkin opeteltiin. koira ei ymmärtänyt jälki haraastusta ollenkaan, maksoin 90 e 20min opetuksesta jälkeen. muuten opeteltiin tokoa.jätin kesken koska tunnit vain lyhenivät ja lyhenivät. Itse ongelmaan ei auttanut muutenkuin sanoi miten ei saisi tehdä ja että kierrä tilanteet, no miten voi elää ku pitää kiertää kaikki ulkona olevat kaukaa? koira on päässyt jo osittain eroon pelostaan ilman mitään kari pitkäsen oppeja. oli ositain hyötyäkin opeista mutta siihen mihin apua tarvitsin ei apua tullut. en siis suosittele.
Harmi kun vasta nyt luen näitä...en olisi mennyt jos olisin tiennyt...aika samantyypisiä kokemuksia. Kaksi ensimmäistä tuntia jankutettiin samaa asiaa, ja tosiaan alkoi tuntumaan että homman pitäisi toimia tismalleen ja koiran edetä sitä tahtia kun peruspaketti/KP sanoo. Toki jonkinlaisia muutoksia ohjelmaan suostui tekemään.

Ei toimi oikeasti asiakkaan - eli ongelmakoiran - ehdoilla vain omillaan. Tallailee pitkiä aikoja täysin mykkänä, kommentit töksähteleviä, komennot ja ohjeet käyntikertojen välillä ristiriitaisia. Omistajalle jää aina tunnin jälkeen inhottava olo. Omistajaa jopa syyllistetään, mitätöivää suhtautumista ja tylyjä vastauksia himpun "typeriinkin" kysymyksiin.

Epävarman ja aran koiran käsittelyn yhteydessä vain mutistiin, että mitä ihmettä tälle koiralle on tehty/tapahtunut...

Ei todellakaan mikään mukava koirakoulu.
 /   /  /  / Koirakoulua Kuopiossa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta