AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / mistä lainaa

mistä lainaa

7 Vastausta 3 731 Lukukertaa
Tarvitsisin lainaa 25000€ kertokaahan saako tälläistä summaa mistään 300-400e kk lyhennyksellä??asuntolainaa minulla on jo vanha miljoona joten kotipankistani en saa enempää..mielellään tälläinen laina missä ei tarvitse takaajia,onko niitä?citi pankki olisi tarjonnut 15000e mutta kun se ei riitä..

jaa-a

Kuulostaa kyllä isolta lainalta ilman takaajia tai vakuuksia. Jos jostain saat, niin voit olla varma että korko on luokkaa hirvittävä.

Mistä lainaa

Täytyy kai lainan antajienkin miettiä riittääkö tulopuolesi lainan katteeksi jos ilman takuita aiot lainaa saada.

Kymppitonniin

lainaa ilman takaajia ja vakuuksia mikäli rahaasiat kunnossa.20-50,000 lainoille jos menevät muuhun kuin asuntoon tai kesämökkiin niin en usko että saat ilman vakuuksia tai takaajia.Luulisi että oma pankki missä asuntlaina myöntäisi helpoiten.Onhan heillä asuntosi vakuutena.Tietenkin asuntolainaa pitää olla lyhennetty tarpeeksi että asunto kelpaa vakuudeksi.Jos lainaa tarvitset autoa varten niin harkitse vakavasti että tarvitseeko olla noin kallis.Itse ajan uudella ja hintaa oli vain 13,000.

Juu antaa palaa

Jos vippi jostain irtoaa niin toki kallis aina parempi itsekin kun hölmönä päätin ottaa tuon 15000 lainaa ja ostin uudehkon kinderin..nyt vituttaa kun kaveri narautti isot lainat ja hinuttaa avomersulla ohitse ja näytti olevan uhkeapovinen blondikin kainalossa...sitä kikatusta en ikinä unohda.Toisaalta bensa on nykyään kallista että eiköhän se henkseleiden paukutus lopu aika lyhyeeseen ja ellei niin lyödään kiila takapuolen väliin...

Kyllä näillä näkymillä on

tilanteesi erittäin huono. Tuskin meidän pankistamme tulet saamaan luottoa. Kokeile
Ge Money - pankkia. Sieltä irtoaa noinkin löysälle maksuohjelmalle laina, tosin korko lähentelee jo 15 - 17 prosentin luokkaa.

Just joo...

... taitaa olla taas Nordean miesnainen asialla?

lainaa

hei miten on mahdollista et olis antanut sulle 15000 e mitäs tienaat vuodessa???tai kuukaudessa
 /   /  / mistä lainaa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta