AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / kissan "kakominen"

kissan "kakominen"

6 Vastausta 2 337 Lukukertaa
Mistä johtuu kissan "kakominen" eli on kuin oksentaisi mutta mitään ei ulos tule.Äänikin tuntuisi tulevan keuhkoista, koska kehräysäänikin jotenkin rahisee. Vakavaa?
On tehnyt tätä ennenkin ja mennyt itsestään nopeasti ohi mutta nyt kestänyt pari päivää.

Hmm..

Onko kissan madotukset kunnossa? Matoinen kissa saattaa köhiä ja kakoa..

Tai sitten jokin tulehdus, jos äänikin on muuttunut.

Lääkäriin.

voipi olla

epäilisin kurkunpääntulehdusta tai jotain semmosta, en nyt ihan tarkkaa nimeä muista. meidän kissalla meinaan sellainen oli. kovaa kakomista vaan jatkui ja jatkui ja lopuksi ei syönytkään juuri mitään. eläinlääkärissä käytiin ja antibiootti saatiin, nyt kaikki ok.

Voi olla

Meidän kissalla oli kakomista ja kröhimistä. Lääkärin mukaan voi johtua madoista, kurkunpäätulehduksesta sekä munuaisten vajaatoiminnasta, mikä kissallamme todettiin lopulta.

kakominen

kissasi kakostelee koska se nuolee/pesee itseään ja sillä menee karvoja mahaan.kanNATTAA OSTAA ESIM. Mustista ja mirristä mallasta niin se saa oksennettua sen karvapallon pois.

Kisullani sama ongelma

Moikka!

Selvisikö se kisusi ongelma? Minun kisullani on nyt ollut kolme päivää samoja oireita, mutta ei koskaan aikaisemmin mitään tällaista. Vien sen huomenna eläinlääkäriin, jos ei kakominen lopu. Haluaisin vain tietää, miten sinun kissallesi kävi? Ikäviä tällaiset asiat, koska rakastaa kisuaan niin paljon -> ei haluaisi sen kärsivän.
Tämä on vanha keskustelu, mutta laitan kuitenkin tänne viestiä. Tänään aamupäivällä meidän kissa söi pihalla ruohoa ja melko pian sen jälkeen kuului ihan hirveä rääkäisy. Kissa nieleskeli ja kakoi tosi pahasti. Otettiin kissa sisälle, mutta kakominen vain jatkui. Parin tunnin päästä sain ajan eläinlääkärille (sunnuntai). Kissa oli niellyt pitkän ruohon pureksimatta ja ruoho oli nielun kautta mennyt nenäonteloon? ja oli siellä kovasti jumissa. Eläinlääkäri nukutti kissan ja poisti ruohon kissan kurkusta. Toimenpide ei ollut helppo ja vaati kärsivällisyyttä eläinlääkäriltä. Nyt illalla alkaa kissa jo toipumaan nukutuksesta. Kunnossa tuntuu olevan. Suuret kiitokset eläinlääkäri Jonnalle Onnentassuun Riihimäelle.
 /   /  /  / kissan "kakominen"

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta