AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Upon jääkaappi-pakastin

Upon jääkaappi-pakastin

18 Vastausta 4 052 Lukukertaa
Luettuani aikaisempia viestejä, tulin päätelmään, että Upo on p**ka.
Ne napsumiset ja paukkeet, mutta onko muilta jäänyt esim. pakastimen oven kahva käteen ja lisäksi on jääkaapin ovihylly tuhannen päreinä.

Käyttö aivan normaalia ja yhden hengen talous, että ei sitä niin älyttömästi remmota.

Onko takuu vuoden vai kaks ja korvaakohan se tuollaisia ovihyllyjä ja kahvoja. Ei ne ainakaan ole kunnon tavaraa.

upo

upon tarkkuuslaatu on huonontunut. ovet kieroja kaappi elää lämmön vaikutuksesta ja kuuluu pauketta.

Mallit vaihtuu tiuhaan

Taitaa Upo olla nykyään pelkkä merkki milloin missäkin valmistetun kaapin ovessa. Jolloin se laatukin ihan täysin tuurista kiinni.

Koitin hommata rakenteilla olevaan uudiskohteeseen vähän karavalakkimallia varustellumman kaapin. Webbihaulla löytyi Upon uutuusmalli, jossa oli pakastimen automaattisulatus, elektroniset termostaatit & lämpötilanäytöt, hyvä pakastusteho (verrattuna muihin yksikompressorisiin) ja vielä ns. nollatila jääkaapissa. Ainoa muu merkki, jolta olisi saanut edes sinnepäin vastaavaa pakettia on LG, mutta tämän merkin laatu & maahantuojan venkoilut takuuasioissa on jo tullut tutuksi.

No, Upoa sitten tilaukseen.... ja vähän myöhemmin tulee yhteydenotto, jonka mukaan em. kaappi on korvattu uudemmalla, vastaavalla mallilla. Uutuuskaappi oli siis n. 4 kk myöhemmin jo poistunut markkinoilta. Ja se "korvaava" malli olikin sitten mallia karvalakki = ei nollatilaa, ei elektronisia termostaatteja = ei mitään syytä ottaa riskiä Upon kanssa.

upox

Meillä on täysin sama ongelma, jääkaappi + pakastin, 2-oviset mallit, eli yhteensä 4 ovea, joista 2 vuoden käytön jälkeen 2 kahvaa jäänyt käteen ja jääkaapin ovihylly meni päreiksi, vaikkei ollut mitenkään ylipakattu, maito ja ketsuppipullo, luulisi kestävän.
Muutenkin usko Upoon on heikentynyt, astianpesukone on upon pisara 606 ja jättää tahroja usein eikä pesuteho ole muutenkaan edellisen (whirlpool) tasoa.
Ainoa mihin olemme tyytyväisiä, on upon pesukone, joka on palvellut uskollisesti meitä ja olemme olleet todella tyytyväisiä

italian vie upo vikisee

Kai sait uuden malliset kahvat kaappeihin kaikki neljä. Vaihda kuule pesuainetta tiskariin jauhe ja kirkaste aine säiliöön. Geelimäinen ei käy missään tapauksessa. Yhdistelmä tapletit ei toimi kuin mainoksissa, vähän paremmin jos on 3in1 tai vastaava ohjelma.

kahvaa peliin!

Kertokaahan mistä kahvoja upoon saisi ostaa, takuu kun ei ole voimassa enää.myyvätkö perus kodinkoneliikkeet?kahva jäi juuri käteen eikä ovi onneen aukene...:)

upoissa

kyllä se näyttää oleva pas... merkki työpaikalle laitettiin upon mikro ja ei kestäny kauon,itelläni oli upon pesukone joka hajos reilu vuosi ostopäivästä.en enään osta mitää upoa

Takuu pelaa

Huoltofirma antoi heti kahvan ja ovihyllyn tilasivat, kun ei ollut hyllyssä.

Eli tässä tapauksessa asiakas eli minut, saatiin paremmalle tuulelle.
Mahtuu taas landrinkipullot hyllyyn ja jääpalat saa pakkasesta.

Jatko näyttää kuinka "hyvästä" laitteesta sitten olikaan kysymys.

kyllähän paukkuu

jäi kans kaks vuotta vanhan upo jääkaapin ripa käteen!! ja pauketta sitten piisaa aina kun kone lähtee käyntiin. en suosittele.

nojaa.

upo julkaisi pariviikkoa sitten että alkavat ostamaan kylmälaitteet ulkoa. laatu varmasti paranee.

Miele on

Miele on ainoa kylmälaite johon uskon, ostin sen kun kyllästyin huonompiin, Mielen No frost ei pidä ääntä, toimii hyvin ja on tukevat kahvat ja hyllyt.
Upolla on hyvä ,vielä Upo quatro pyykinpesukone, joka tehdään ruotsissa vain tämä malli se on jämerä, melkein Mielen veroinen, Mielehän se on pesukoneissakin ykkönen.

apua ei

upo on huonoa laatua .no ehkä tuota quatroa lukuunottamatta.
Alkaa ostamaan kylmälaitteet ulkoa? Siis mistä ulkoa? Italiastahan ne nyt tulee (edellinen kommentti 26.1.2010!) ja on tullut ainakin 10 vuotta. Upolta saa muuten niitä kahvoja takuuseen ainakin vielä, olipa kaappi kuinka vanha tahansa. Itsellä meni 4 vuotta vanhasta kahva rikki ja muksiematta tuli uusi kotiin kun sen NETTISIVUJEN palautelomakkeella pyysin. Ei maksanut mitään, en vittuillut enkä haukkunut. Ainakin minun kaappini on toiminut koko ajan ihan moitteettomasti muuten. Ja se kahvakin meni rikki kun huitaisin sitä vahingossa kyynärpäällä ikkunaa avatessa. Ja tarviiko niillä kahvoilla mitään vääntöliikkeitä tehdä, sen kun avaa oven muistaen missä on saranapuoli.

Muistutan vielä että kukaan ei tee kotikäyttöön jääkaappeja eikä pakastimia Suomessa (Festivo kotikylmiöt joo) sen jälkeen kun Hellkama "myi" tuotemerkkinsä Candy-Hooverin käyttöön. Taitaa Upo olla ainoa joka Suomessa vielä kodinkoneita tekee, nimittäin liedet ja mankeli Lahdessa. Kilpailu (=just me kuluttajat, me!) on ajanut siihen, että kaikki pitää tehdä mahdollisimman halvalla, eikä tuo halvalla tekeminen onnistu Suomessa kun markkinoilla on kaiken maailman Candy-Hoover-LG-Bosch-Siemens-Matsuita, joita myydään (=ostetaan) kuin sitä kuuluisaa colapulloa, tiskari 249,- pesukone 249,- muutamia mainitakseni. Lopettakaa se halvan perässä juokseminen niin saa kunnon tavaraa! tä? Turha valittaa. Persaukisten markkinoille kaikki koneet nykyään suunnitellaan.

Saksassa

Miele valmistaa kylmälaitteensa saksassa ja niissä on panostettu hiljaiseen ääneen ja laatuun, katselin liikkeissä malleja ja tein ostopäätöksen, jota en kadu, ostin Mielen no frost, vertasin Boshin/siemensin malleihin ne oli tehty espanjassa ja paljon vähemmän eristeitä, mielessä paksut ovet ja kahvat ja toimii.

johan von:

Upo alkaa ostamaan Gorenjelta laitteet.
Gorenjella on hyviä juuri kylmälaitteet, pesukoneet ja liedet , jotka on toki UPOllakin hyviä.

Kylmälaitteissa Gorenje käyttää Danfossin kompuroita , ja tekee myös itse komponentteja niihin Danfosseihin, kyseessä moniala-yritys.

Yhteistyötä myös mm. Patrian kanssa.

Taisi olla maailman 7. suurin kodinkonevalmistaja , Suomen markkinoilla taisi olla v. 2002 lähtien.

onko

Gorenje siis varteenotettava merkki?
Olis yks pesukone kiikarissa..
Vankka rakenne , kuulemma ristilaakerointi tms.

Mikä paras

Kuullut olen kyllä ihan muuta siitä merkistä, liettä katseltiin kerran Gigantissa ja myyjä sanoi, että toi gorenje kuumenee niin paljon ulkoa, että polttaa näppinsä, osta Mielen pesukone niin saat taatusti parhaan.
Siis älä osta gorenjen liettä vaan osta Mielen pesukone? TÄ???

minä kuulin saman

, mutta jos oikein muistan niin se oli ruusenlew , joka testien mukaan kuumeni enemmän.
 /   /  /  / Upon jääkaappi-pakastin

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta