AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Frenulum Brevis

Frenulum Brevis

8 Vastausta 3 837 Lukukertaa
joo, saattaa olla vähä väärä paikka... mutta tämä liittyy terveyteen ja tarvitsee kai leikkausta... elikkäs minulla on tällainen ongelma kuin Frenulum Brevis (Esinahan ja virtsaputken pään lähettyvillä oleva kiinnike) joka vaikuttaa kireältä... esinahka on tarpeeksi löysä mutta tuo "kiinnike" estää minua vetämästä esinahkaani tarpeeksi alas... kuinka saan tämän pois vai onko se mahdollista lainkaan...

nii

voi vi##u mitä hommaa... odotatko lääkärin täältä vastaavan?!? MENE HÖLMÖ LÄÄKÄRIIN!!! jos olet kuullut et lääkärit on sitä varten että niiltä saa apua terveysasioissa!?!?! vai olikohan se siivooja?? tai jos vielä haluat vinkkiä niin ota sakset käteen ja leikkaa!!!

jaaha

pidäppä kuule turpas kiinni jos et osaa olla
huutamatta tai laittaa asiallista kommenttia...
siis olihan tuo lääkäriin meno ihan asiallista, mutta en hae tässä katso ympärileikkaukseen vaan tuon kiinnikkeen haluaisin leikata (enkä todellakaan halua sitä kipeäksi tai mitään tulehdusta, kuten saksilla leikatessa voisi käydä)... ja että onko tämä ihan normaalia minun ikäiselläni, vai?... (ja tiedän, ei, kukaan ei ole alkanut missään vaiheessa vielä puhumaan ympärileikkauksesta, huomasin sen kyllä)

jatkoa

ja ei, en odota lääkärin vastaavan... vaan ihmisten joilla on ollut/on sama ongelma ja mihin ratkaisuihin he ovat päätyneet... BTW huutaminen ei auta mitään netissä (ihan infona vaan), eikä välttämättä IRL (in real life)

ei millään pahalla mutta tämän sinun lähettämäsi viestin perusteella päättelisin että sinulla on ollut huono päivä ja purat kiukkuasi...

ei omakohtaista kokemusta

tietysti voi ollakaan, nainen kun olen, mutta hoitoalalla työskentelvänä voin sanoa, että toi ei ole mitään hirveän harvinaista, ja on tosiaan korjattavissa ihan helposti, ainakin tietääkseni.

se varmasti hoituu hyvin yksinkertaisesti paikallispuudutuksessa.
kannattaa siis tosiaan mennä käymään lääkärissä, minkä varmaan tiesitkin jo, mutta siellä se asia tosiaan selviää.
se kannattaa kylläkin hoitaa, ettei sitten vanhempana aiheuta mitään ikäviä haittoja mm seksielämän suhteen...

ja älä välitä tollasista valittajista, niitä täällä riittää. joidenkin mielestä täällä ei sais kysyä mitään.

:)

ei ongelma

terve! hei kuules,miun yks tuttuni kävi nappasemassa sen poikki jossain lääkärissä ja ei kuulemma tuntunut missää ja ihmetteli kui koko homma oli helppoa kun hänelle se oli ilmeisestikki kasaantunut jonkuu asteiseksi kynnykseksi... ja itelläni kävi viime viikonloppuna niinkin hassusti,minkä takia nyt vastaankin tänne että kun oli vähä rajummat leikit ni tää kyseinen jänne meni ja pamahti poikki ihan sellasenaa ja en ekaks mitään ees huomannu vastakun silloin kun paikat olikin jo ihan veressä.. parantumis aika on noin 2-4 viikkoa ja sitte homma luistaa taas ku rasvattu. itteäni hiukkasen huvittaa koko tilanne mut muija meinas kyllä pyörtyä. kyllähän siinä sitten lääkärissä käytiin mutta ei siitä kyllä nyt mitään varsinaista hyötyä ollut sano vaa että paranteleha rauhassa ja pese välillä ettei tulehu :D simppeliä! se on ihan turha muutenkii koko jänteen ketale..

sama juttu

mulla kävi sama juttu se repesi mietin vain että voiko se kasvaa takaisin vai jääkö se törröttämään kauankin? :D
itselläni myös on pamahtanut kyseinen jänne poikki jota en huomannut laisinkaan muutakun että tuli yllättävästi luistoa lisää... sitten ihmettelin että onps sitä paljon ja kun laitoimme valot päälle niin huh että oli ketsuppikarnevaalit :D päästä oikeasti roiskui verta mutta tunnin painamisella sain letkun tyrehdytettyä... noin 3 päivää ja kaikki oli kuin ei mitään olisi koskaan tapahtunut ja voin melkein väittää että asiat ovat paremmin tapahtuneen jälkeen ;) muistoksi jäi hyvin koominen katkennut letkunpätkä :D ei siis vaaralista ei tarvitse mennä lääkäriin jos katkeaminen tapahtuu mutta jo ei katkea vain kirvelee ja kiristää niin sitten naps lääkärissä ja woela.
Juu mullakin katkes tämä jänne eilen, verta tuli niin helv*tisti ^^ Nyt on kulunu 1 päivä ja se on jo normaalina, ei vaarallista jos se katkeaa, kuten muut jo sanoivat :)
 /   /  /  / Frenulum Brevis
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta