NESARA – Laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta

Arttur88

Tämän kirjoituksen perusteella huomaatte, että USA:n hallitus on kovan painostuksen alla toteuttamaan uutta Galaktisen Liiton laatimaa N.E.S.A.R.A:n lakia ja että hallitus kovasti sitä yrittää viivästyttää.

Lähde: http://www.sunpoint.net/~nesara/haaste.html


NESARA – Laki kansantalouden turvasta ja uudistuksesta
NESARA:n haaste
Dove of Onenessin ja Jennifer Leen sähköpostiviesteistä koonnut Petri Hartoma

NESARA tuo vaurauden kaikkialle maailmaan. Laki on julkistamaton, mutta sen ovat hyväksyneet jo Yhdysvaltain useat eri senaatit. Sen vaikutukset leviävät lähes koko maailmaan IMF:n kautta, joka on ratkaisevassa asemassa. Sen hyväksymiä ovat vaurausohjelmat, joista rahaa jaetaan eri puolille maailmaa suunnattomia määriä. Lakialoite muuttaa talous- ja hallintojärjestelmiä niin, että mm. vanhat pankki- ja luottovelat annetaan anteeksi, tuloverotus lakkautetaan, Perustuslaki palautetaan voimaan ja pankkisäännöt muuttuvat kaikille tasapuolisiksi.

Koska Yhdysvallat omistaa suurimman osan IMF:stä, on muidenkin maiden muutettava omia järjestelmiään vastaamaan maan Perustuslakia. Yhdysvaltain Perustuslaki on kaikkein vapain maailmassa olevista laeista, siksi sen palauttaminen lisää vapautta kaikkialla. Koko monimutkaista prosessia ovat ohjanneet ja valvoneet Haagin Kansainvälisen tuomioistuimen tuomarit.

Julkistus lähellä
NESARA:n julkistus on ollut viime viikkoina jo moneen kertaan hyvin lähellä. Lakialoitteen julkistusta vastustavat tahot ovat kuitenkin olleet toistaiseksi viekkaampia estäen sen erilaisilla tempuillaan. Monet rajoituksista, joita Haagin kansainvälinen oikeus on laittanut julkistukselle, on jouduttu purkamaan, jotta prosessi voisi edetä lainkaan. Vastustajilla on ollut paljon lankoja käsissään, mutta tämän pitkällisen sodankäynnin tuloksena he ovat menettäneet otettaan koko ajan enemmän ja enemmän. Onkin enää vain ajan kysymys, milloin tv- ja radioasemat eri puolilla maailmaa lähettävät kanaviensa kautta tämän julkistuksen ja sen jälkeiset useampien tuntien mittaiset tietopaketit lakialoitteen sisällöstä.

Tiedotusvälineet
Huhtikuussa Yhdysvaltain Korkein oikeus komensi tiedotusvälineet Washingtoniin seuraamaan ja raportoimaan paljastuksista liittyen Bushin hallinnon väärinkäytöksiin. Valkoiset Ritarit jakoivat toimittajille ja reporttereille perinpohjaiset tietopaketit siitä, mitä riippumattomat tutkijat olivat saaneet selville mm. 911-terrori-iskusta ja Irakin sodasta. Koska näitä tietoja ei ole saatu vielä julkistaa kaikkialle, eri tiedotusvälineet ovat hyökänneet Bushin hallintoa vastaan. NESARAsta ei ole vielä tässä yhteydessä kerrottu mitään tiedotusvälineiden edustajille. He ovat kuitenkin kaivelleet lisää tietoja hallinnon tekemisistä löytäen hyvin paljon sen heille syöttämästä ”tiedosta” poikkeavia faktoja.

Ylösnousseet Mestarit
Tämän vuoden tapahtumat ovat osoittaneet selvästi, kuinka olennaista Ylösnousseiden Mestarien puuttuminen Jumalan nimissä on NESARA:n julkistukselle ja maailmanlaajuisen vaurauden toteutumiselle. Julkistusta eteenpäin vieneet Valkoiset Ritarit ovat halutessaan saaneet käyttöönsä kaiken mahdollisen avun Mestareilta ja Taivaan voimilta. Heidän pääasiallinen ongelmansa asian suhteen onkin ollut vain se, etteivät kaikki heistä edes usko näiden voimien olemassaoloon saatikka sitten niiden pyytämiseen avuksi! Koska planeetallamme kuitenkin vallitsee yhä Vapaan tahdon laki, heidän on pyydettävä tuota apua ennen kuin sitä annetaan.

Kaikki NESARA:an liittyvät Taivaan voimat on alistettu Ylösnousseen Mestari St Germainen käskyjen alle, ja hänen apunaan on lukuisa joukko muitakin Ylösnousseita Mestareita. Heillä on nyt valtuudet toteuttaa julkistus Taivaan täydellä voimalla koko ihmiskunnan hyväksi. St Germaine on sopinut Haagin kansainvälisen tuomioistuimen kanssa jo siitä, että NESARAn julkistukselle on annettu aikataulu ja kaikki vastustavat tahot ja toimet voidaan torjua.

Pian NESARA:n julkistuksen jälkeen uudet, virkoihinsa tilapäisesti nimitetyt ihmiset esittelevät Ylösnousseet Mestarit meille kaikille. Ylösnousseet Mestarit auttavat meitä ymmärtämään sen, että meidän kaikkien valoisan tulevaisuuden takaamiseksi kaikilla Maapallon asukkailla on oltava korkea elintaso. Ylösnousseilla Mestareilla on omat yksityiset pankkinsa, joihin he ovat keränneet mittavia kultavarantoja sekä rahaa, jota he jakavat auttaakseen maailmanlaajuisen vaurauden luomisessa. Jokaisen suuren uskonnon Ylösnousseet Mestarit puhuvat ihmiskunnalle auttaen meitä ymmärtämään, että meissä kaikissa on paljon enemmän yhteistä kuin mitä uskommekaan. He auttavat meitä ymmärtämään ihmiskunnan todellista historiaa tietäen, että juuri sen tuntemisen kautta pystymme elämään rauhassa ja sopusoinnussa.

Humanitaariset vaurausohjelmat
Nykyisissä humanitaarisissa vaurausohjelmissa olevilla on vastuu siitä, että he käyttävät suunnattomat rahavaransa parantaakseen elämää kaikkialla Maapallolla. Heidän rahojensa avulla ihmiset on nostettava ylös köyhyydestä, nälänhädästä, sairauksista, tietämättömyydestä ja sorrosta. Suuri osa ihmisten välisistä riidoista aiheutuu siitä, että ihmiset kuvittelevat ”voimavarojen rajallisuuden” – rajatut ruokavarat, rajatut maa-alat sekä rajatut luonnonvarat, joita käyttäen saada toimeentulonsa. Jotta Maapallon ihmiset voisivat elää sopusoinnussa ja rauhassa, kaikkien ihmisten perustarpeet on tyydytettävä ja heillä on oltava mahdollisuus kasvuun.

Nykytilanteessa kaikki yritykset ruoan, lääkkeiden tai rahan jakamiseksi nälkäänäkevien, sairaiden tai köyhien auttamiseksi kärsivät korruptoituneesta hallinnosta. On välistävetäjiä, jotka kauppaavat näitä haltuunsa ottamia samoja hyödykkeitä mustassa pörssissä käärien voitot niiden myynnistä.

Suojelu
NESARA:n julkistuksen myötä asiat paranevat. Ylösnousseet Mestarit ja heitä avustavat hyväntahtoiset tahot ovat sitoutuneet siihen, että kaikki humanitaariset voimavarat ja rahat saavuttavat aiotut kohteensa. Jos NESARA:n jälkeen joku yrittää varastaa näitä hyödykkeitä tai rahoja, Ylösnousseet Mestarit ja ”hyvät voimat” keskeyttävät heti varastamisen siirtäen hyödykkeet ja rahat niitä oikeasti tarvitseville ihmisille kuten oli tarkoitus.

Illuminatin johtajalla Rockefellerillä oli tapana sanoa väestään, että he kyllä huijaisivat varat vaurausohjelmien ihmisiltä heti heidän saatuaan rahansa. ”Rocky” oli pahasti väärässä: hän ei ottanut huomioon, että varoja suojelisivat hyvin pitkälle kehittyneet olennot ja heidän teknologiansa.

Näiden Valkoisten Ritarien suunnittelemien varotoimien lisäksi Ylösnousseet Mestarit ja hyväntahtoiset voimat seuraavat kaikkia humanitaaristen varojen siirtoja varmistaakseen, että ne menevät oikeaan paikkaan ja oikeille ihmisille. Juuri tällainen suojelu mahdollistaa koko maailmanlaajuisen vaurauden toteutumisen.

Koska selvästikin on alkanut näyttää siltä, että julkistus tapahtuu vasta, kun ihmiskunta on saavuttanut tietyn henkisen tason, haaste on selvä. Meidän on löydettävä oma voimamme, ettemme enää luopuisi siitä ja vallastamme valheellisen turvallisuuden tunteemme tähden. Julkistus viipyy enää niin kauan kuin jatkamme kuvitelmaamme siitä, että turvallisuus on saavutettavissa vain luopumalla vapaudestamme. Siksi haasteeksi NESARA:n julkistuksen jälkeen jää vain se, kuinka toimia niin, ettemme enää sorru tuohon samaan, vaan otamme itse vastuun ympäristöstämme ja valinnoistamme.

NESARA:sta lisää myös KULTA-AIKA -lehden Galaktisen Liiton artikkelissa Vaurauden historia paljastuu (3/2003, s. 22).


www.fourwinds10.com/nesara – Eri kirjoittajien artikkeleita NESARA:sta
www.fourwinds10.com/lee – Jennifer Leen puhelinraportit
www.nesara.us/html/dove_reports_2003.html – Dove of Onenessin postituslista- ja puhelinraportit

8

482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timppa

      Niin, kuinkakohan kauan mahdamme joutua odottamaan tämän lain voimaantuloa? Mahtaakohan toistua ns. Sheldan Nidle ilmiö, jossa odotusaika on suoraan verrannollinen asiasta kertovien kirjojen myynnin kanssa?

      Jotenkin vain veikkaan että hallitus tulee olemaan äärimmäisen tehokas viivästyttämis yrityksissään...

      • Teemu

        USA:n salaliittojärjestön (illuminati ja dark agenda nimeä käyttävän) järjestön sabotaasi puree valitettavasti ja 9.11.2001 päivän NESARA julkistaminen siirtyi kuten tiedämme. Kokonainen NESARA julistukseen liittynyt hallintokeskus tuhottiin Pentagonissa räjäyttämällä 9.11.2001 ja sen jälkeen lentokone ohjattiin sinne lavastettuna tuhona.


      • Marcel

        No koetappas saada mitään muutakaan lakialoitetta sen aiemmin käytäntöön.
        Saati sitten näin maailmaa mullistavaa.

        Sinäkin, vanha skeptikko, voisit söhäistä koko maapallon hapantunutta rakennetta, etkä aina pelkästään vain tätä pikku palstaamme.
        Laajenna skeptisyyttäsi.


      • Arttur88

        Se kyllä tulee toteutumaan.
        Oaikkansa kuitenkin pitää se että hallituksen toimesta se voi viivästyä viikolla, kuukaudella tai ehkäpä vuodella.


      • Kultapoju

        Ymmärrän kyllä että tämä aihe on useiden mielestä kyllästyttävä ja naurettava. Ja aikaa on kulunut liian paljon, mitään näkyvää ei ole tapahtunut. Mitä nyt pari sotaa on Lähi-idässä saatu alulle...

        Vaikka Nidle ja Dove tuntuisivat kaikkien huijareiden Äideiltä, täytyy silti nostaa hattua heidän päättäväisyydelleen. Dove ei muuta olekaan tehnyt useiden vuosien ajan kuin edistänyt NESARA tietoutta... Eipä ole palkkaa kukaan siitä maksanut. Sheldanista en sano mitään kun en ole tavannut. Kanavoimansa viestit kyllä mulle tippuu, niissä on paljon rakastavampi fiilis kuin suomalaisissa Pentin välittämissä, jotka mielestäni olivat harhautusta. Syyllistämistä ja pelon lietsomista. Tuli paska olo kun niitä luki. Hyvä etten jo ostanut omakotitaloa ja kaivanut perunakellariin kokoperheen pommisuojaa ja hakannut metsiä polttopuiksi.. ; )

        X-files, tuo kaikkien salaliittojen Isä, on tehnyt hyvää työtä turruttaessaan massat viihteellään, jotta kukaan ei nauramatta miettisi "pahaa hallitusta". Silti kaikki voi olla totta ja pahemmin kuin arvaammekaan.

        Itse haluan perehtyä asioihin ja toimia niin kuin uskon parhaaksi. Sivustakatsojana on tullut oltua jo 32 vuotta.

        Uskon NESARAan. Se on meistä kollektiivisesti kiinni, milloin se saadaan toteutumaan. Tällä pallolla vallitsee vapaa tahto.


      • Timppa
        Teemu kirjoitti:

        USA:n salaliittojärjestön (illuminati ja dark agenda nimeä käyttävän) järjestön sabotaasi puree valitettavasti ja 9.11.2001 päivän NESARA julkistaminen siirtyi kuten tiedämme. Kokonainen NESARA julistukseen liittynyt hallintokeskus tuhottiin Pentagonissa räjäyttämällä 9.11.2001 ja sen jälkeen lentokone ohjattiin sinne lavastettuna tuhona.

        Kyllä kyllä... Suuri salaliitto ja silleen... Ei kyllä suoraan sanoen koskaan lakkaa ihmetyttämästä, mistä ihmiset näitä älyvapaita teorioita tekevät. Kertoisitko nyt mitkä ovat ne todisteet jotka tukevat tätä oletustasi? Ensinnäkin, ovatko kaikki onnettomuustutkijat, silminnäkijät ja uhrit mukana tässä juonessa kun tuntuvat pahus olevan kaikki sitä mieltä että se oli lentokone joka pentagoniin osui? Ja tiedätkös kuinka vaikeaa olisi kokeneellekkin pilotille osua täsmälleen haluttuun kohtaan rakennusta? Olisikos jälleen kerran hieman uskottavampi selitys se, että NESARASTA paasaavat keksivät jälleen älyvapaan tekosyyn jottei heidän huijauksensa/houreensa paljastuisi.


    • skeptikko

      Ja saapi nähdä tuleeko se kuuluisa mikrosiru tämän julkistamisen yhteydessä markkinoille..

      • Vasara

        Nyt kyllä alkaa tuntua että lääkitys on joko pahasti väärin tai sitten loppu kokonaan.
        Käsittämätöntä soopaa. Sanokaa nyt, että te ette usko itsekkään noihin nesara juttuihin.
        Onko oma henkilökohtainen elämä niin tylsää että
        tuollaista täytyy keksiä ja/tai levittää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe