AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Canon Pixma MP150 väripatruunaongelma!

Canon Pixma MP150 väripatruunaongelma!

9 Vastausta 2 019 Lukukertaa
Ongelmana Canon Pixman väripatruunat. Alkuperäisiä ovat PG-40 (musta) ja CL-41 (3-väri).
Syksyllä vaihdettu musta kasetti IncClubista tilattuun PG-50-patruunaan, joka pitäisi käyttöohjekirjankin mukaan olla yhteensopiva tuon laitteen kanssa. Sen jälkeen alkoi herjaamaan tyhjää väripatruunaa (mustaa)vaikka patruuna oli uusi!
Nyt vaihdettiin uusi 3-väri patruuna (tilattu samasta paikasta), mallia CL-51. Laite teki totaalisen stopin! E5-virhettä herjaa. Kun heitän paikalleen vanhan CL-41:sen, niin taas toimii herjaten vain mustan värin patruunaa.
Eikö nuo PG-50 ja CL-51 patruunat olleetkaan sopivia tähän laitteeseen vai mistä tällainen voi johtua???
Harmi ku ei ole enää sitä alkuperäistä mustaa patruunaa tallessa, niin ois voinu kokeilla loppuuko herjaaminen siihen paikkaan... Onko muilla tällaisia kokemuksia ja miten olette nämä ratkoneet? Onko asetuksiin tehtävä jotain muutoksia jos vaihtaa erinumeroiset patruunat? Kyllä kait näiden luulis pelittävän tuossa laitteessa jos kerran ohjekirjakin antaa nuo patruunat vaihtoehdoiksi... HELP!

vaihdoin

suurempiin,ei muutoksia asetuksiin.Mutta aina se vaihdon jälkeen jotan herjaa,en ole välittänyt-ja toimii.-Oletko koittanut painaa "virhenappia",käyttöpaneeli, n:o 9

Olen kokeillu

Kyllä olen mielestäni kaiken yrittänyt. Kun vaihdoin sen mustan siihen isompaan patruunaan, niin rupes herjaamaan mustan värin vähyyttä. En välittänyt herjasta ja tulostelin menemään. Nyt sitten vaihdoin väripatruunan isompaan malliin ja sen jälkeen teki tenän koko tulostin! Ilmoittaa, että virhekoodia E5. Kaikkeni tosiaan yritin tulostimelle tehdä, mutta mikään ei tunnu auttavan. Vasta kun hoksasin laittaa sen aluperäisen väripatruunan paikalleen, niin taas pelaa. Ei käsitä...

selvä,

omat eväät siis käytetty.-Ota yhteyttä:http://www.canon.fi/Contact_Us/Local_Canon_Contacts/index.asp (puhelin).Ihan hyvä palvelu kunhan pääset "läpi".

vaiko syynä

InkClubin tuotteet-?

Sepä...

Itsekin olen epäillyt juuri tuota samaa. Toisaalta, nämä ovat Canonin logoilla nämä patruunat eli kaiketi alkuperäisvalmisteita.
Ihmetyttää vaan ku vanhalla pelaa, mutta uudella ei...
Vaihdan molemmat patruunat uusiin jahka tässä ehdin sellaiset hankimaan ja katotaan sitten mille tuo tulostin rupeaa.

sama vaiva

Onko kukaan kekesinyt ratkaisua ko. ongelmaan ?
Itselläni justiinsa vastaava tilannne

-

Tätä sivua on jo täällä ehdoteltu.
http://www.fixya.com/support/t197750-error

Aiheeseen hieman liittyvä

Kärsin pari vuotta sitten tilanteesta, jossa tulostin ei suostunut toimimaan pelkän mustepatruunan varassa vaan vasta kun väripatruunakin oli vaihdettu, homma alkoi toimia. Toisin sanoen Canon pakko-ostatti minulla väripatruunan, vaikken sitä olisi tarvinnut: värin ollessa tyhjä kone ei suostunut tekemään mitään pelkällä mustalla. En siis esimerkiksi pystynyt tulostamaan Wordista pelkkää tekstiä.

Ainakin tuolloin pari vuotta sitten uudelleentäytetyt Canonin patruunat eivät niin ikään suostuneet toimimaan laitteessa. Patruunoissa oli jokin jekku, joka kuolettaa sen kun muste on kulunut loppuun. Vaikka patruunan täyttää uudelleen, pönttö ei pelaa. Nyttemmin kaiketi tähän on (onneksi...) keksitty täyttöfirmojen puolesta vastaisku - uusien muste- ja etenkin väripatruunoiden hinnat ovat aivan törkeitä.
Olen törmännyt samaan aiheeseen. Nyt kun vaihdoin vain värikasetin, Textitulostus
alkoi reistailemaan. Kun vaihdoin täyden mustakasetin niin tulostin alkoi herjaamaan mustan puutteesta.
Olen käyttänyt täytettyjä kasetteja jo jonkinaikaa mutta nyt tuli vastaan tämä yhtäaikaa vaihtamisen tarpeellisuus.
On mys todennäköistä, että Canon on ohjelmoinut kasettien ohjelman "sallittujen"
käyttökertojen määrän, jolla varmistettaisiin alkuperäisten törkyhintaisten kasettien
käyttö. (Tulostin +kasetit: 75 euroa......uudet kasetit 65 euroa)
Ps. Canonin alkuperäisissä kaseteissa myös vajaampi täyttö, kun uudelleen täytetyissä.
 /   /  /  /  / Canon Pixma MP150 väripatruunaongelma!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta