Kehon kieli

millaisista...

Millaisista eleistä olette tehneet päätelmiä onko hän ihastunut sinuun? Tai yrittääkö vältellä? Millätavalla luulet itsesi käyttäytyvän ihastuksen kohteesi lähettyvillä?

25

14259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..................

      ujostelen ja vilkuilen puolisalaa. Mut toisen ihastumista en oikein osaa päätellä.

    • poimittuja vinkkejä

      Alitajuisia viestejä on paljon: hiusten koskettelu, huulten koskettelu, asennon matkiminen, jalkojen osoittaminen kohti ihastusta (jos nyt ei ihan vierekkäin istuta)... Ihastunut tulee esim. keskusteltaessa lähemmäs kuin normaali tarpeellinen etäisyys, hymyilee pidempään ja useammin kuin kohteliaisuus vaatii.

      • istuin...

        kerran niin, että jalkani osoitti ihastukseeni. Huomasin, kuinka hän katsoi jalkaani ja siirsin jalan alas lattiaan. Tuolloin en vielä tiennyt jalan osoittamisen olevan ihastumisen merkki, vaikka siis ihastunut olinkin. Jälkeenpäin vain mietin, että tiesikö hän tuosta, kun niin oudosti katsoi jalkaani:)


    • että ihmisen

      pupillit kasvavat kun näkevät jotain mieluisaa, esim. ihastuksen kohteen! Tämän huomaamiseen kyllä tarvitaan tarkat silmät!

      • taitaitai

        tai sitten kun vain muistaisi katsoa niitä pupilleja! itsellä tahtoo unohtua. toisaalta, ne pupillit voi olla suurentuneet jos katsoo toista pimeässä...


    • että ihmiset

      huomaa välttämättä toisen ihastumista jos on itse ihastunut koska se tapahtuu lähinnä järjellä.

      Huomaat että toinen välttelee puhuessa jatkuvasti, liiallisuuksiin katsetta, nykii hiuksiaan, puhuu epävarmasti, siis todella vaikeasti suhteutettuna siihen miten muiden kanssa.

      ja toisaalta on sitten taas sitä palvovaa katsetta, joskus ollu,

      ne on sellaisia mitkä kyllä näet eikä tartte paljon kysellä

      Sen että varmuudella tietää toisen olevan ihastunut toisaalta joskus kyllä vaatii pidemmän aikaa tarkkailua, ja lopputulos ei välttämättä ole yhtään mitään, muuta kuin tieto että noh näin hänelle kävi.

      joskus sen näkee jos toisella on oikeasti vaikeaa. Pahimmillaan ihastuessa ei pysty toisen lähellä edes syömään koska vatsa on täynnä perhosia :)

      En tee ihastumisista mitään juttua, koska suurin osa tapahtuu niin että toinen on varattu, ja ihastumiset on ihan normaalia.

      Mutta siis... jos on itse ihastunut ei näe, koska KAIKKI mitä toinen tekee, kääntyy päässä itselleen suotuisaksi. Kaikki näyttää siltä että hänkin on ihastunut.

      Parempi pitää pää kylmänä

      • muistan hyvin

        erään naisen palvovan katseen viime keväältä. ;) Siinä ei kyllä jäänyt tippaakaan epäselviksi hänen tunteensa. :)


    • mies..

      Kyllähän sen noista tunnistaa. Mutta oikeestaan en ole kosaan nähnyt/tuntenut, että joku nainen olisi vältellyt minua? Tietty jos joku ei tykkää, niin senkin huomaa: ei signaalia.

    • Mies-

      Hankalaa tässä on se, että ihmiset reagoi eri tavoin. Jotkut hakee katsekontaktia, toiset välttää sitä. Jotkut tulee lähelle, toiset menee kauas. Jotkut liikehtii hermostuneesti, toiset ei jne.

      Esimerkkinä tästä: nykyisen tyttöystäväni kanssa "tunsimme" toisemme jo pari vuotta ennen kuin mitään selkeää kemiaa syntyi välillemme. Kuitenkin nyttemmin olen kuullut hänen olleen ihastuneen jo paljon aiemmin. En olisi ikinä arvannut: hän esiintyy kovin itsevarmana, mutta on todellisuudessa ujohko. En osannut tulkita hitusen etäistä käyttäytymistä ihastuksen peittelynä, kun en tiennyt ujoudesta.

      Yksi kehonkielestä näkyvä asia jota ei oikeastaan voi feikata on pupilien laajeneminen. Se päästää lisää valoa läpi, ja on automaattinen reaktio kun näkee jotain mieluisaa (tai kun on hämärässä tilassa).

    • Nosto!

      Aihe tärkeä, siksi nosto.

    • ihhhhhh

      Kertokaa lisää kehonne kielestä!

    • tyttö nen

      eräs mies, jonka epäillään olevan ihastunut minuun, käyttäytyy alussa hieman hermostuneesti seurassani. hän menee hämilleen (varsinkin jos satun yllättäen eteen tupsahtamaan :D ), punastuu lievästi, katselee maahan ja vilkuilee minua. koko ajan hiplailee jotain mitä sattuu käsissään olemaan, raapii päätä tai muuten vaan ei osaa sillai olla rauhallisesti paikoillaan. se on aika huvittavan näköistä. menee jonkin aikaa, että hän kykenee rentoutumaan ja tajuaa, ettei minua tarvi "pelätä". ja tietysti lähelle&seuraan hivuttautuminen ja "reviirin merkkaaminen", tavallaa tarkoitan sitä, että tekee muille selväksi, että tämä nainen mulle. tuijotus ja samalla aivan tosi ihmeellinen hymy ja katse...jumaloiva? miten sen selittäisi :D lopulta mies ei välttämättä voi enää hillitä itseään...ja ihastuminen paljastuu erittäin selvästi.

      • Heh heh...

        No mutta kun... Se nyt vain menee niin, että... Öö, tota, mitä olinkaan sanomassa? Niin, oh...


    • joo,joo

      no ihan varmasti se, että katsoo suoraan silmiin vaikka ei edes puhuisi kyseiselle henkilölle.

    • moimoimiii

      kertokaa lisää munki piti kysyä just samsta aiheesta! :D
      Mistä sen huomaa? vältteleekö ihastus ja onko hermostunut?

    • hermostunut--

      Minä olen naispuolinen, tälläkin hetkellä ihastunut päästä varpaisiin, ja olen viimeisen päälle hermostunut kun mies on lähellä. En uskalla katsoa kauaa häntä silmiin ja vähän välttelenkin katsetta. Hirveää, kun ei voi olla oma itsensä vaikka yrittää =(

    • Turhia merkkejä

      Nuo ihastumisen merkit on tosiaan sellaisia että jos on itse ihastunut niin turha alkaa niitä katsomaan, "tutkat" on aivan sekaisin niin ei niistä ota mitään selvää. Itse tarkkailin ihastukseni merkkejä kauan aikaa ja olin aika varma että hän on ihastunut.
      Mutta eipä ollutkaan.

    • Nosto

      Myös googlettamalla "kehonkieli" tai "ihastuneen kehonkieli" löytyy hyviä osumia, blogeja yms.

    • ykshölmövaan

      Onko se jokin merkki, jos mies istuu tuoliin, missä on mun takki, ja on siinä melkoisen pitkän aikaa? Paikkaa vaihdellen, koska siinä tuolissa oli pyörät. Tosin se nyt voi olla sitäkin, ettei sitä vaan kiinnosta kenen takki siinä on, jos se sattuu olemaan lähin pyörällinen tuoli. Juu oon näitä itse-ihastuneita jotka on näkevinään vastakaikua kaikessa mahdollisessa.. En oikeastaan ole ihan varma, tiesikö se edes, että se takki oli mun.

      • höh....

        Sanoisin, että törkeä mies, ruttaa naisen takin.


      • ykshölmövaan
        höh.... kirjoitti:

        Sanoisin, että törkeä mies, ruttaa naisen takin.

        Ei se siis sen takin päälle istunut. Tarkotin että takki oli tuolin selkänojalla.


    • 17+8

      Minä ainakin nauran liikaa ja vastaan aina tyhmästi ihastukseni kysymyksiin..

    • aikasemmat mulla

      Pelkkiä vääriä olleet päätelmät.enää en tehe sellasia laisinkaan.

    • niiiin

      Pehmenen kaikkialta paitsi haaroista. Sitten punastelen ja yskin vaivaantuneena.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe