AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / ilolihakset

ilolihakset

11 Vastausta 7 778 Lukukertaa
Miten saan lantiopohjanlihakset kuntoon ku lantiopohjalihas jumppa ei auta???

tsap

oon kuullu et joillakin menee niin huonoon kuntoon että joudutaan "elvyttämään" lihakset pienellä sähköiskulla.

geishapallot

Olen saanut alapäänlihakset "toimimaan" geishapallojen avulla. Noin vuosi on tullut harrastettua, ja tulokset ovat yllättäneet miehenikin.

ongelmia

Mitäs jos geisha-pallot ei tahdo pysyä sisällä? Onko hyviä ideoita? Mulla on ilolihakset niin huonot että lääkäri harkitsee sähköhoitoon lähettämistä. En sinne tahtoisi, joten kaikki ideat on tervetulleita..

eri kokoisia

Niitä g-palloja on eri kokoisia, ja itse jouduin vastaavassa tilanteessa hankkimaan xl-kokoiset. Ovat 42mm halk., ja kestivät ongelmitta sisässä.
Niillä pari kk treeniä, ja sitten oli jo helppo alkaa käyttää pienempiä 33 mm palloja. Kyllä lihasten vahvistumisen huomaa selvästi jo nyt.

Miten..?

Miten niitä geishapalloja käytetään? En ole kehdannut keneltäkään kysyä... Paikkojen tiukentaminen olisi kyllä tarpeen.

katsoppa

Itse löysin ohjeet geishapallojen ihmeelliseen maailmaan netistä www.susiraja.net sieltä elämänmeno/ sexologi/ muita ohjeita.
Sieltä saa hyvät ohjeet alkuun pääsemiseksi. Tietenkin jokainen voi näiden käyttöä soveltaa omien tuntemusten mukaan.

Vedä käteen! :)

Kuullostaa kirjoitettuna aika karskilta mutta mikäs siinä jos kerran toimii! Mulla ainakin toimi. Vaatii aika pirusti voimia saada jumppaamalla sama lihassupistus aikaan joka syntyy naisen saadessa orgasmin.

g-pallot

ehdottomasti kokeile palloja, vaatii aikaa mutta suosittelen.Sitten yksityiset tekevät leikkaukia missä tiukennetaan paikat, maksaa aika lailla mutta mitäpä ei tekisi että pitäisi puolison tyytyväisenä. ;)

Leikkauksesta

Sain kaksi lasta vain 1v 3kkden välein (OMASTA TAHDOSTA!!!) ja alapää revähti aikas pahasti. Virtsatiehyentulehduksia tuli jatkuvasti vaikka mitä tein ja kun siihen sain lääkkeet, seurasi hiivatulehdus. Tätä jatkuvaa tulehdusten kierrettä kesti kolme vuotta, kunnes puhuin terveyskeskuksen omalääkärilleni, etten jaksa enää sairastaa. Hän suositteli menemään leikkaukseen, jossa kursitaan alapää kondikseen. Vähänkö hävetti tuollainen "mummoleikkaus"- olin vasta 30- vuotias. Mutta olin niin väsynyt jatkuvaan kipuiluun ja lääkkeiden syöntiin, että olin valmis kokeilemaan. Leikkaus tehtiin epiduraalissa, kesti pari tuntia ja pääsin sairaalasta seuraavana päivänä kotiin. Hintaa tuli vain osastopaikkamaksun verran (!!!). Tyytyväisiä ollaan oltu, sekä mieheni että minä- tulehdukset loppui siihen ja tuntuu HYVÄLTÄ - vaikkei mieheni kyllä koskaan aiemminkaan mitään valittanut. Halusin leikkauksen siis vain siksi, että tulehdukset loppuisi, paikkojen piukentuminen oli ylimääräistä extraa, josta en valita!

hieman kokemusta

Nyt synnytyksestä 7 viikkoa, ja 2 viikkoa on tullut jumpattua geisha-pallojen avulla.
Alussa tuntui melkein toivottomalta, pallot tulivat ulos melkein samantien. Sitkeästi yrittämällä olen saanut ne pysymään joka päivä hieman pidempää, eli lihakset vahvistuvat. Eilen pallot olivat paikoillaan käydessäni ostarissa ja takaisin. Meni jotain 45 min (jippii) ilman ongelmia, vaikka välillä tunnen pallojen liikkuessa supistuksia. Vaunujen työntäminen tuntuu tehostavan jumppaa.

yhdistelmä

Olen jo pitkään harrastanut lantionpohjalihas jumppaa, siis ennen raskautta. Nyt raskausaikana tuli hommattua vielä avuksi geishapallot. Olen yhdistänyt hyvällä tuloksella nämä ennen opitut jutut näiden pallojen käyttöön.
 /   /  /  / ilolihakset

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta