AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / "Infrapunakiikari" kauppiaat tulivat taas

"Infrapunakiikari" kauppiaat tulivat taas

7 Vastausta 1 275 Lukukertaa
aseman pihalle esittelemässä tuotteitaan.Saattaa olla että esiteltävä kappale olisikin jopa toimiva laite,mutta epäilen pahasti mahdolliselle ostajalle myytävän olevan lasten leluosastolta hankittu.Viime kerralla R-kioskin pihassa samanlaisia tavaroita kaupitellut kuului ilmeisesti toiseen joukkueeseen ulkonäöstä päätellen.

Kaupalla myös muualla

Ilmoitin poliisille ja tulivat häätämään pois.

Oikein,poliisille olisin

mutta kun nyt ei tällä kertaa ollut puhelin mukana.Lievästi sanottuna olen aika tavalla kiusaantunut tuollaisten kauppiaitten kanssa.Jos mitä tarvitsen niin varmasti hankin sen muualta kuin laukkuryssiltä.

Voihan sen

laitteen mitä esittelevät juuri pitää itsellään. Jos eivät sitä myy, ei osta mitään, vaan haukkuu heidät kovaäänisesti puskaryssiksi.

..eli pensasneuvostoliittolaiseksi

joka ei sekään ole oikea ilmaisu tässä tapauksessa.Romaniasta on taas saatu iloksemme jokavuotiset kerjäläiset,eli sieltä on lähtenyt mustalaiset euroopan kiertueelle nyt ilmojen lämmettyä.Mitä ilmeisemmin samaan komppaniaan,mutta omaan joukkueeseensa kuuluvat myös Kiteellä ja muuallakin Pohjois-Karjalassa liikuskelevat. Käyttäytyvät kaupungeissa kerjätessään melko epämiellyttävästi ja ovat myös syyllistyneet samalla taskuvarkauksiin.Noin kertoi uutiset,joten on turhaa valittaa tätä rasistiseksi kirjoitukseksi,vaikka tietyt tahot sellaiseksi tahtoo mielensä mukaan jo tälläisenkin uutisoinnin leimata,sanoisin että ovat jopa erikoistuneet siihen.

Comeback Lahteen

Pari tuntia takaperin Holman Prisman tuulikaapista hyökkäsi pieni, tumma ukko, infrapunaa tyrkyttämään. Kuulema 500 euroo, mutta häneltä 70 eurolla. Lopulta hinta kolmeenkymppiin ja kun ei vieläkään kiinnostanut, niin kysäisi: mikä sinu hinta?

Minun hinta: ei kiinosta, en osta! Kiikareiden alkuperä venäläinen ja kovin hys hys kauppaa, pälyilyä, vilauttelua... eikö nää hyysärit ymmärrä hoitaa näitä takaisin lähtömaihinsa, että saisi edes ruokaostokset tehdä ilman häirintää.

halpapaskaa kalliilla Eräkontissa

halpapaskakiikareja myy eräkontti suurella voitolla kansa kehuu ja kiittää

Vaan kun nuo venäläisten kaupittelemat

ovat suoraan lasten leluosastolta. Vain näytekappale saattaa olla toimiva, ja pakkauksissa annettavat mitään tekemättömiä huuhaata. Kaupittelijat olisivat valmiita myymään niitä vaikka 10€ hintaan jos vai joku ostaisi. Se kertoo jo kaiken.
 /   /  /  / "Infrapunakiikari" kauppiaat tulivat taas

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta