AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Geelikynnet Turusta

Geelikynnet Turusta

24 Vastausta 4 822 Lukukertaa
Hei,

kokemuksia mistä saa hyvät ja kestävät geelikynnet Turusta?
Kohtuullinen hinta olisi myös hyvä (esim. huolto 30- 50e)

Keskustassa näytti olevan uusi Soul Sisters paikka, onko kenelläkään kokemuksia?

Kiitos! :)

Rakennekynnet Turusta

Olen käynyt monissa eri paikoissa laittamassa rakennekynsiä, mutta kyseinen Soul Sisters on ylivertaisesti paras! Tekevät akryylirakennekynsiä, ei siis geelillä. Huolto 60-63 euroa, laadusta maksaa mielellään kun työn jälki on erinomaista ja kynnet pysyvät kauniina seuraavaan huoltoon asti.

missä

Missä tätä paikka on, onko joku uusi? Huoltohinta kuulostaakin siltä, että jäljen on olatava hyvä. Itse en ainakaan suosi niitä 35€-40€ maksavia huoltoja, niiltä ei voi paljoa odottaakaan.

ahaa

Googlasin. Ahaa, onko kyseessä Odysseylla tekevä paikka, jossa muutama tunnettukin tekijä?

Aha!

No sit täytyyki sanoo mun kynsi-ihmiselle että nostaa hintoja kun tekee liian halvalla, vain 40 euroo huolto, tunnin kestää. Voi nostaa hintoja mut ei mulle kun mä oon kyl ihan tosi älyttömän tyytyväinen sekä hintaan et laatuun...

vastaus

En tarkoittanu nyt kyseisen paikan huoltoja, vaikka sielläkin näytti olevan opiskelijatyönä tuohon hintaan huoltoja. Voitko "bo" kertoa missä Turussa saa laadukkaan huollon hintaan 40€ tunnissa! Siitä jää 31,20€ tekijälle ja siitä vähennetään vuokra, sähkö, vesi, aineet, yel, maintonta ym. kikut ja mukut. En tekisi siihen hintaan, mutta hienoa, että joku tekee!

ai jaa!

mistä sä tiedät, kuinka paljon kenenkin vuokrat ja kulut on?

noh...

Sanotaan nyt näin, että 0€ ne kulut ei voi olla. Vuokra Turussa 0-500€/kk, Yel n.0-100€/kk, tarvikekulut 2-12€/setti jne. Eli vaikka joitakin kuluja ei olisi ollenkaan, niin toisia kuluja tulee ihan pakosta. Ellei sitten joku ystävällinen taho lahjoita tarvikkeitakin ilmaiseksi.

En ole missään vaiheessa väittänytkään, että tietäisin kaikkien vuokrat ja kulut, mutta sen tiedän, että ilman mitään kuluja kukaan ei ole.

Jos tekisi ilman kuluja pimeästi eli veroja maksamatta, niin kyllähän silloin tuo 40€/h olisi tosi kiva palkka. Onko mainitsemassasi paikassa ehkä näin? Toivottavasti ei.

nohnoh

Tulotaso näillä esittämilläsi spekseillä riippuu siitä, monta asiakasta sulla on per päivä....

Laskin kouraan ja laske. Kaikki kulut.

Heipsa :)

heipsa hei !!
Suosittelen paikkaa Ihan KYmppinä :)
soul sistersin omistaja Hanna sokajärvi on suomen yksi parhaimmista kynsi muotoilijoista alalla!!
olen käynyt hannalla 4 vuotta ja olen ollut hannan kynsi mallina ympäri palloa ja menestyksekkäästi olemme aina ollut kisoissa :) hanna tekee akryylillä sekä geenilla taivaallisen kauniita kynsiä jotka takuu varmasti pysyy!!! ja osaa tehdä kynsiiiin ihan mitä kuvia vaaan kun vain pyytää !! ihan turun paras kysimuotoilija :)
parempia et voi saada :)
suosittelen lämpimästi !!!

Moi

Katselin kauniita kuvia kynsistä tuolta Soul Sistersin sivuilta. Innostuin paikasta, mutta toimiiko muilla tuo nettivaraus? Itse en saanut sitä toimimaan. Voihan sinne tietenkin soitella, mutta mieluusti katselisin netistä aikoja ja varaisin sieltä.

mitä

Mitä Soulsistersillä tarkoittaa lakattavat rakennekynnet, luonnollistako?

Anyteeksi tyhmä kysymys

tai siis eihän tyhmiä kysymyksiä olekaan, mutta kävin galleriassa ja siellä tehdyt kynnet oliva KULMIKKAITA! Siis onko tämä joku muotivillitys, haluaako joku ihan tosissaan nelikanttiset kynnet vai mistä ihmeestä on kyse? Ja hassuuden huipuksi joissakin oli valkoiset päät normaalinvärisissä kynsissä :D

Pakko olla vitsi

Katselin toisenkin albumin sivulta, taitaa olla jokin "aikuisviihde"juttu ja paha kynsisieni :D

niin eikä täällä

...mutta www.rakennekynnet.info siellä saa mainostaa.

Kotona?

Hei,
kerrotko vähän itsestäsi? Teetkö kynnet kotona?
Onko takuuta kestosta?

Kiitti :)

Kynsistudio

Moi,

Mulla on myös kynsistudio kotona. Geelikynsien hinta 55€ ja huolto 40€, Ihan laillinen yritys =)

Mulla ei vielä ketään ole valittanut pysyvyydestä, vaan 4 vk huoltoväli on ok, kynnet kasvaneet siististi ym, ei liftauksia.
Voisitko laittaa sähköpostisi niin otan yhteyttä?
Moi!

MISSÄ PÄIN TEET KYNSIÄ? MINKÄ AIKAA SINULLA MENEE KYNSIÄ TEHDESSÄ?
Huomasin että Puutarhakadulla avataan kynsistudio 11.11.
http://www.studiovalkee.fi
Moikka!

Teetkö ihan kenelle vaan geelikynsiä? Mulla kerran ollut, kestivät 1kk normaaleissa oloissa. Miten sinun tekemäsi kynnet kestävät? Olisin itse halukas ottamaan geelikynnet.
Olen itse käynyt vuosia laittamassa kynnet Sirillä,
Swan Nails studiossa Maariankadulla. Tekee todella huolellista työtä ja kauniita kynsiä. Jos vaikka kynnet olisivat melkein valmiit ja hän havaitsee yhdessä pienenkin ilmakuplan tms. alla, niin korjaa vielä vaikka koko kynnen alusta saakka. Tätä uskallan kutsua hyväksi palveluksi ja asiakkaista välittämiseksi. :)
Soul sistersin Krista on ehdottomasti paras huollattaa kynnet! Olen käynyt toisillakin, mut Kristan kädenjälki on ehdottomasti paras.
soulsisters on vaan helveggin kallis. saman koultuksen käynyt tekijäja samoilla aineilla tekee huomattavasti edullisemmin EenaFitissä. On ihan taiteilija mun mielestä! tehnyt mulle parhaat kynnet ikinä!
https://www.facebook.com/KauneuskeskusManuElli Nyt edullisesti geelikynnet täältä! Tarjous voimassa vuoden 2014 loppuun saakka!
 /   /  / Geelikynnet Turusta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta