haen verkostomarkkinointi työtä

kanervatar

Hakusessa markkinointia kotoa käsin, hyvinvointi, ihonhoito, korumyynti.. tampereen seutu.
Ota yhteys !

20

874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juntta80

      Laita yhteystietosi osoitteeseen [email protected] niin kerron lisää tarjoamistani töistä.

    • Nina--

      Itsenäinen jälleenmyyjä

      Nyt Sinulla on mahdollisuus tienata hyvin, saada mahtava työporukka ympärillesi ja tehdä työtä juuri niin kuin Sinun aikatauluusi parhaiten sopii! Jos olet kiinnostunut itsesi ja kanssa ihmisten hyvinvoinnista, niin olet kuin luotu tälle alalle.

      Tämä työ sopii jokaiselle, kunhan vain olet täysi-ikäinen. Voit tehdä töitä kotoa käsin, toisella työpaikalla, koulussa.. Ihan missä vaan, missä on ihmisiä. Sinulle itsellesi on eduksi, jos suhtaudut asioihin positiivisesti ja olet avoin uusille haasteille. Osaat jutustella ihmisten kanssa, ja olet aina haaveillut menestyksestä!

      Asuitpa missä vaan, niin voit tehdä tätä työtä kuitenkin. Tarvitsemme uusia ja reippaita ihmisiä ympäri Suomea tekemään kanssamme töitä.

      Jos kuulostaa hiukankin Sinulle sopivalta, niin ota ihmeessä yhteyttä! Jutellaan lisää ja suunnitellaan, mikä on Sinulle oma ja oikea tapa tehdä tätä upeaa työtä! (Toimi ripeästi, sillä paikkoja on rajoitetusti!)



      Yhteystiedot: Nina Immonen 044-9990039 [email protected]

      Työpaikan osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö
      Palkkaus: Voit itse vaikuttaa
      Työkokemus: ei lainkaan - 1v
      Työ alkaa: sopimuksen mukaan
      Työaika: muu osa-aikatyö
      Työn kesto: yli 12 kuukautta
      Ilmoitus jätetty: 10.08.2009

    • -M-
    • F.B.F.

      Haemme kahta itsenäiseen työkentelyyn kykenevää, positiivista henkilöä hyvinvoinnin, ihonhoidon ja anti-agingin mielenkiintoiseen maailmaan toimimaan verkostoituvalla francising-periaatteella. Meillä on toimiva konsepti, huipputuotteet ja 4 uniikkia tuotetta, joita ei muilla ole ja niiden kysyntä yltää meidän asiakastarpeen määrän. Oletko Sinä se toinen...?

      Ole hyvä ja laita lyhyt kuvaus itsestäsi osoitteeseen:

      [email protected]

    • Älä ohita!

      Pääset alkuun helposti ja ilman riskejä! Laadukkaita ja tutkittuja hyvinvointi-,terveys-,ja kauneustuotteita runsaasti, joita on helppo myydä ja joilla hyvä kysyntä! Uudistuva valikoima tuo aina uutta piristystä myyntiin. Saat ansioita jo heti ensimmäisistä myynneistä, lisäksi tuntuvat provisiot,matkat ja muut mukavat lisäyllätykset ja -etuudet. Kaikki on vain itsestäsi ja omasta innokkuudestasi kiinni!
      Mahdollisuutesi ovat rajattomat! Pistä tietosi sähköpostiini ja kysy rohkeasti lisätietoja. Osoite: [email protected]

    • myyntikonsultti

      Hei kanervatar!

      Mikäli haluat toimia jälleenmyyjänä, myyntikonsulttina siten, että päätät itse toimintasi aktiivisuustason ja voit jälleenmyydä asiallisia tuotteita, ota yhteyttä sähköpostiini. Otan uusia jäseniä ryhmiini, tuotteina ovat Oriflame- ja Kotigastronomi-tuotteet. Molemmista löydät lisätietoa netistä, jos haluat ensin tutkia sarjoja tarkemmin ja sitten vasta esittää kysymyksiä. Oriflameen pääset mukaan ilman minkäänlaisia alkusijoituksia, Kotigastronomiin maksetaan 35e aloitusmaksu, joka sisältää kaiken tarvitsemasi materiaalin työtä tehdäksesi. Ns. toimintavelvoitetta ei ole kummassakaan eli teet oman tahtosi ja innostuksesi mukaan.

      Kysy lisää sähköpostitse [email protected]

    • katoks

      HEI!

      Kerron sinulle AVONista ja siitä miten myynti toimii käytännössä.

      Avon on Maailman Suurin Kauneusalan Suoramyyntiyritys (toimii lähes 150 maassa).
      Avon tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä Kuvastomyyntityötä kotoa käsin.
      Tuotteemme myydään ainoastaan kuvastomyyntinä: Meikit, Ihonhoitotuotteet, Vartalonhoitotuotteet, Tuoksut naisille ja miehille, Korut, Laukut, Hiustenhoito- ja –Muotoilutuotteet jne. Tuotteistamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin.
      Tämä sopii mainiosti pieneksi lisätienestiksi opiskelijoille, kotiäideille sekä vaihtelua elämään kaipaavalle ihmiselle!

      Toimintamme on Internetin kautta toimivaa, eli tilaukset tehdään internetissä omilla kauneuskonsultti sivuilla, jokainen kauneuskonsultti omilla tunnuksillaan, jotka saat vaivattomasti minun kauttani käyttöösi.
      Jokainen konsultti hankkii itse asiakaspiirinsä, ystävät, perheenjäsenet, tuttavat, opiskelu- ja työkaverit jne. Kun sana kiirii niin asiakaspiiri kasvaa ja samalla nousevat sinun ansiosi. Tai voit halutessasi järjestää esim. kotikutsuja.
      Voit tehdä osa-aikaisesti, kokopäiväisesti, panoksesi on kiinni sinusta itsestäsi.

      Vaatimuksena ainoastaan toiminnassamme on vain se, että olet 18-vuotias ja sinulla on käytössäsi internet sekä sähköpostiosoite.

      Avonin tarjoamat edut sinulle kauneuskonsulttina:

      * Ei liittymis- tai jäsenmaksua, et tarvitse myöskään pääomaa aloitukseen!
      * Ei toimitusmaksua (yli 80e tilauksesta), halutessasi tilauksesi kotiinkuljetus.
      * -25%:n kauneuskonsulttialennus(tilauksen ollessa väh. 80€), sekä voit halutessasi osallistua ihonhoito- ja meikkikoulutuksiin, lisäksi kampanjoittain erilaisia kannustus- ja palkinto-ohjelmia, tarjouksia jne.
      * Värikkäät ja todella monipuoliset kuvastoesitteet vaihtuvat kolmen viikon välein!
      * Tuotteilla 100% tyytyväisyystakuu, kolmen kuukauden rahat takaisin takuu, joka takaa riskittömän ostomahdollisuuden ja positiivista on, että tuotteita ei ole testattu eläimillä.
      * Tuotteet toimitetaan aina laskulla ja siinä on 14 vrk maksuaikaa! Näin sinun ei tarvitse sijoittaa omaa rahaa toimintaan, vaan kerkeät toimittamaan tuotteet ja saamaan asiakkailtasi rahat.

      Luovuutta saa käyttää, toiminta on erittäin monipuolista, helppoa ja hauskaa!

      Jos päätät liittyä mukaan, ota yhteyttä, kerron miten aloitetaan.
      Liittyessäsi mukaan lähetän sinulle kuvastoja, joilla pääset hyvin alkuun.


      [email protected]

    • Zinzino
    • ehdotus
    • yrittäjä_

      Hei,
      Otahan yhteyttä, jos olet kiinnostunut käsinvalmistettujen, kotimaisten korujen yms tuotteiden myynnistä.
      [email protected]

    • omena45

      hei:onko terveys lähellä sydäntäsi ,haluatko matkustaa, haluatko huomattavia tuloja..haluatko tavata uusia ihmisiä, haluatko olla oma pomosi , kiinnostaako kansainvälinenliiketoiminta ,työ on haasteelinen muta palkitseva,annamme täyden tuen ja koulutuksen kaikissa tilanteissa ,sitoutunut organisatio ja vakavarainen riskitön yritys antaa mahdollisuuden menestyä.ota yhteyttä puh 0400.251054 kerron mielelläni lisää

    • Haen ihan koko Suomen alueelta itsenäisiä aloe vera jälleenmyyjiä omaan tiimiini. Saat käyttöösi markkinajohtajan huipputuotteet sekä minun ja tiimimme jatkuvan koulutus -ja taustatuen. Työtä ei tarvitse tehdä yksin vaan minä ja meidän tiimimme tulemme auttamaan sinua ihan kaikessa. Mikäli kiinnostuit niin tulen kertomaan sinulle mielelläni lisää :). Otahan yhteyttä numeroon 0451303061.

    • sima53

      Yhteistyöyrityksemme on LR Health & Beauty Systems. Euroopan nopeimmin kasvava suoramyyntiyritys. Etsimme aktiivisia tekijöitä eri puolelle Suomea itsenäisiksi edustajiksi. LR on yksi Euroopan menestyneimmistä suoramarkkinointiyrityksistä.

      JOULUKUVASTOMME ILMESTYY NÄINÄ PÄIVINÄ. NYT ALKAVANA JOULUSESONKINA SAAT MAHTAVAN STARTIN RÄJÄHDYSMÄISESTI KASVAVALLA HYVINVOINTIALALLA.

      Tuotteet ovat hyvin joululahjoiksi sopivia.

      Työ on tuote-esittelyä ja -myyntiä sekä VIP-korttien markkinointia uusille asiakkaille.


      Et siis tarvitse kiinteää toimipistettä etkä mukanasi raahattavia tuotevarastoja. Työtä voit tehdä missä vain ja milloin sinulle sopii! Helppoa eikö totta?

      Itsenäisenä edustajana saat:
      * Saksalaisen hyvinvointialan suoramyyntiedustuksen.
      * Itsenäisen työn jossa voit itse suunnitella omat työajat.
      * Tulonmuodostuksen joka tulee tehdyn panostuksesi mukaan.
      * Avuksesi suoramyyntialan suuren valikoiman parhaimmista tuotteista sekä laadukkaat kuvastot(monet supertähdet ovat antaneet nimensä tuotesarjoillemme)
      * Mahdollisuuden aloitukseen jonka jälkeinen tutustumisaika ei vie mahdollisia etuisuuksiasi (työttömyysturva, opintotuki, eläke, ansiosidonnainen...)
      * Osaavan, mukavan ja kannustavan tiimin tueksesi. Ilmaisen koulutuksen.

      Jos kiinnostuit kuulemaan lisää soita tai lähetä sähköpostia.

      PYYDÄ ILMAINEN KUVASTOMME TUTUSTUMISTA VARTEN.

      Ota yhteyttä: [email protected]
      tai GSM 040-5054236 / Marjaana

    • Ahar69

      Tätä mahdollisuutta ei kannata missata. Olemme käymässä Tampereella 26-27.10.2009.

      Tutustu alustavasti vaikka tähän: http://tinyurl.com/yhy3279

      • sujuvasanainen

        Tässä lennokas esittelijää haastattelee toista esittelijää. Vain tuota haastattelijaa tarjotaan nyt teidän palveluksenne. Toisella on jo vakipaikka. Olkaa hyvä: http://www.youtube.com/watch?v=DAkOczKmY8E


    • Samivir

      Moi,
      Lanseeraamme Suomeen Saksan kautta uusinta teknologiaa kauneudenhoitoalan saralla.
      Haemme joukkoomme kauneudenhoitoalasta kiinnostuneita, innokkaita tekijöitä, jotka haluavat pitää joko huolta omasta ulkonäöstä ja terveydestä tai, joka haluaa tietää mitä bisnes elämä on ja sen kautta tarttua uusiin haasteisiin.
      Sinulla ei tarvi olla minkäänlaista ammattia kauneudenhoitoalalle tai myyntialalle. Voit olla joko kotiäiti, sihteeri, myyjä taikka siivooja. Ihan mikä vain. Oma innostus ja täysillä mukaan meininki on tärkeintä!
      Ota reilusti yhteyttä niin jutellaan asiasta lisää.
      . s-posti [email protected] tai puhelin 0406815344.

    • työnantaja
    • leagg

      Hei,
      Toimin Ruotsissa, Suomessa ja Balttiassa, Tampereella torstaina, laita viesti niin tavataan ja jutellaan lisää. [email protected]

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1840
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1489
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      979
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      836
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe