AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Studio One - kokemuksia

Studio One - kokemuksia

9 Vastausta 3 285 Lukukertaa
Olen ottamassa ensimmäisiä rakennekynsiäni. Onko kellään kokemuksiä Vantaan Studio One -liikkeestä?

Vähän rupesi jänskättämään koko geelikynsien ottaminen, kun luin tätä palstaa ja sitä miten homma voi mennä pieleen ja olla tuskallinen.

Ottaisin myös mielelläni vastaan asiakkaiden kommentteja muistaja Helsinki-Vantaa -akselin liikkeistä.

Kiitos etukäteen!

Geelikynnet Vantaa

Heips!

Sinuna jättäisin koko Studio One liikkeen väliin. Itse olen käynyt pariin otteeseen juuri tuossa Tikkurilan liikkeessä ja jälki ei ole ainakaan minua tyydyttänyt, kamalan ammattitaidotonta porukkaa töissä. Minä itse asiakkaana jouduin kerrankin neuvomaan, miten tehdään glitterkärjet! Aika kummallista?!

Hinnat ovat huimasti nousseet siitä, mitä ne olivat silloin kuin satuin itse siellä kävin. Hinta-laatusuhde ei mielestäni ole kohdallaan, ei sinne päinkään!

Siispä, jos haluat hyvät ja ammattitaidolla tehdyt kynnet, suosittelen Tikkurilassa sijaitsevaa Anna Bella Salon liikettä. Geelikynnet maksaa siellä muistaakseni 60€ ja huollot 45€, huoltohinta sisältää glitterit, koristemaalaukset, kivet, koristetarrat yms. Ei väliä käytkö huollossa 3 vai 4 viikon välein, hinta on vakio.
Liike sijaitsee K-Supermarket Ylivetoa vastapäätä.
Itse olen kyseisessä liikkeessä käynyt jo 2 vuotta, enkä aio enää muualle mennä. Hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan! Todella tarkkaa työtä, ei hutilointia.

Itse on tullut kokeiltua kaikenmaailman kotikynsientekijöitä ym. ihme näpertäjiä, jälki ollut välillä niin kamalaa ettei mitään järkeä ja saman hinnan ovat otteet kuin liikkeessä tekevät. No näistä oppii onneksi aina.

Toivottavasti tästä oli jotain apua! =)

Niin

mitä tapahtuu jos ei käy huolossa?

Edellinen

... ketjuhan poistettiin.

Ilmeisesti alkoi käymään liian asiaan osuvaksi paikassa työskenteleville, tai tarkemmin sen omistajille ja niille jotka keräävät rahat. En suosittelisi kyseistä ketjupaikkaa, työntekijät ovat varsin kovilla ja aikamoinen riistomeininki on kyseessä. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, ettei sieltäkin löytyisi hyviä tekijöitä, sillä alalla on paljon mahtavia ammattilaisia, jotka rakastavat työtään ja tekevät erinomaista jälkeä. Ko. paikka tuntuu tosin omaavan lähinnä ex-työntekijöitä, harvemmin olen kuullut positiivista sanottavaa...

Mutta koska mainostaa ei saa tällä palstalla, sanon vain, että PK-seudulla on paljon hyviä, ei niin hyviä, ja aivan kamalia paikkoja. Kannattaa etsiä rauhassa ja panostaa laatuun. Se kannattaa asiassa kuin asiassa. On ikävä sanoa, mutta nämä n. 40-50€ rakennekynsipaikat, suurin osa niistä, joko tekevät (teettävät) pimeää työtä tai ovat sitten näitä ns. thai/vietnamilaispaikkoja, joiden aineet ja tekijät eivät paljoa välitä kynsien kunnosta tai työn laadusta. Omat kynnet ovat monella kamalassa kunnossa näiden jälkeen...

Tätä vähän epäilinkin

Kiitos molemmista kommenteista!

Aloin jo itsekin epäillä tuota Vantaan liikettä puhelinkeskustelun perusteella. Henkilö, jonka kanssa puhuin, ei oikein osannut kunnolla Suomea, eikä varsinkaan vastannut kysymyksiini kuin hyvin ylimalkaisesti.

Tämä vain vahvisti epäilyni.

Kiitos!

Ei kannata

Moikka.

Itse käyn Itiksen Pinkissä ja jälki on tosi upea! :) Välillä käynyt korjaamassa kynnen tuossa studio onessa jos olen säätänyt, en tykkää. kahdella olen käynyt, kynnen pinnasta tullut ropoinen ja tippi ollu liian iso kynteen..

Muuten asiakaspalvelullisesti mukava paikka vaikka yksi puhuikin vain englantia.

ei enää ikinä

En todellakaan suosittele Studio Onea. Ainakin se missä kävin, oli jälki ihan kauheaa ja joka sormen kohdalla kammottava polttava kipu. Tekijä ei millään tavalla varoittanut siitä, eikä pahoitellut kun olin pyörtyä tuskasta.
Pakko kommentoida

Itse olen käynty tikkurilan studio onessa, en voi suositella, kynnet eivät pysy ollenkaan.

Olen myöskin käynyt anna bella salon kynsipaikassa, kynnet olivat ihan ok hintaansa nähden,mutta joka kerta tekijä oli myöhässä 15-60 min, ja huolto kesti 2-3 tuntia. siksi lopetin käymisen kyseisessä paikassa,minulla ei ole aikaa pahimmillaan 4 tuntia istua huollossa. Sekäö toinen asia mikä minut laittoi paikkaa vaihtamaan,oli hygienia, kamalan sottainen paikka.

Sekä periaatteeni, etten pimeää työtä kannata. Kyseisessä paikassa ei kuittia saa (ei ole edes kassakonetta) ja sanohaan sen jo järkikin ,että jos töitä' tehdään tuollahintaa ei siitä veroja makseta.

Nyt käyn tikkurilassa toisessa liikkeessä, saan huollon tuohon 50e ja se tehdään tunnissa,kynnet ovat kestävät ja kauniit.

ja mikähän..

..kohta tarinastasi mahtoi olla totta?
Kauneuden takia ei tosiaankaan tarvitse kärsiä, mutta ilmeisesti tuo on Studio Onen jokapaikan slogan, sillä noin minullekin sanottiin, kun Tikkurilan Studio Onessa otin kynnet. Ei nyt tosiaankaan viilattu kynsiä puhki (!!), mutta se geeli poltti niin KELEESTI!!!!

Toiselle kiroittajalle AnnaBella salongista; kuitin saat ihan varmasti kun pyydät vaan, kirjanpito ja verojen maksu ei todellakaan ole jostain kassakoneesta kiinni :)))) Suurin osa kampaamoistakaan ei kai kuitteja anna, eikä kassakone todella ole mikään takuu "epäpimeästä" työstä.
Aika monet ovat muillakin aloilla itsenäisiä ammatinharjoittajia ja hoitavat veronsa ja maksunsa ihan siinä missä kynsien tekijätkin.
 /   /  / Studio One - kokemuksia

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta