AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / ESA JOHTAA SELVÄSTI - TUORE TILANNE

ESA JOHTAA SELVÄSTI - TUORE TILANNE

111 Vastausta 2 981 Lukukertaa
Nyt vaan kaikki Esa-fanit lisää löylyä kiukaalle ja eestin hamsterille kapuloita rattaisiin kyllä eestivosu kesytetään ja kesyttäjänä Esa A.


http://bbplaza.net/bbfi5.php?asukkaat=2&poll=93


http://ag0ny.com/misc/hamsters/syrian-hamsters-p1010075-1024.jpg

kuvastahan näkee että Kätlin jo kesytetty

ei näy ratas enää pyörivän

selvä peli- kö

ei alkuunkaan! Aika ikävä alkuilta, väsyttävää olotilaa , mutta pihalla sentään "ravasi" Antti ja savolaisena puhui lakkaamatta. Voin vain kuvitella, mitä Esa siinä lyhennetyllä lenkkimatkallaan mietiskeli: "Antaa ton tohtorin puhella. Minä vaikenen turhista asioista. Oikeasti minua ei kiinnosta,mitä hän sanoo, joten, no, joo, antaa sen puhua, ei tota jaksa kauaa kuunnella ainakaan mun kannattajani. Turhuutta kaikki, varsinkin se, että nyt pidettäisiin muka vielä yhteyksiäkin, ehei, mulla on TYTTÖYSTÄVÄ, joka osaa keskustella yhtä joustavasti kuin minäkin. MINÄHÄN SEURUSTELEN, en tarvitse kaiken maailman vouhottajia ympärilleni. Voi että, kun jo pääsisin sen ensipusuni NAISELLENI antamaan. Miltäköhän se mahtaa tuntua. Tuleekohan mulle heiluriliike, voi kamalaa...ei, ei saa tulla. Ihmisen pitää osata käyttäytyä. Taidan sittenkin ruveta jännittämään tätä loppumista täällä turvallisessa yksityisyydessäni. Kamalaa, jos kompastun, ei, EI insinöörit kompastu...ugh, en ainakaan minä."

Ason ja Kätlinin ilta oli myös ikävystyttävää, mutta sitten RÄJÄHTI, kun pääsivät katsomaan omaa dumppaustaan, jälleen karkkien ja muitten herkkujen keskelle. No, onneksi nuori laihtuu nopeaan, joten ei voi syyttää, etteivätkö olisi saaneet myös nannaa.

Joskus on pakko palauttaa mieleen niitä alkuaikoja, jolloin porukasta tuli kaikenmoista ääntä, hajua ja liikehdintää. Muuten - ei ole yhtään häirinnyt, vaikka Kätlin on ainakin kaksi kertaa ilmoittanut menevänsä vessaan. Minusta se on muita kohtaan kohteliasta, eikä mitään pissaamisesittelyä.

.

.

Heheh....

Aika makeita nuo kuvat

Esaa äänestetäänkin

Kunniallisuus, kunnia ja harkinta voittavat loppujen lopuksi aina.
Seksuaalinen suuntautuneisuus tulee olla normaali. Kätlin ei ole siinä mielessä niinkuin naisen tulisi olla.
Ei pidä paikkaansa nuo luvut, vaikka äänestin niin ei mitään muutosta tapahdu prosentteihin, huijausta eikä muutenkaan mitään hyötyä lopulliseen ja oikeaan äänestykseen verrattuna.
Esa ei ansaitse voittoa, Antti ainut joka ansaitsee.

Esko vie

That`s it
Talossa edes ketään Eskoja ole, äänestä sinä vaan Eskojas

ESKO VOITTAA HEITTÄEN

Kätlin jää nuolemaan Anttia

Ettäs kehtaat, OSA

itse haluaisit mokomaa, vaan kun et voi saada, pitää ruveta pottuilemaan. Vähitellen alan ruveta uskomaan, että kaikki suomalaiset miehet pitävät itseään kunniallisina, kukaan vaan ei koskaan kerro MIKÄ IHMEEN KUNNIA teillä on? Onko se joku ikälisä, joka saadaan jo BB-talossa, jos koira on lapsena purrut huuleen? Siitäkö se kunnia revitään, kun saa lapsena kärsiä pipiä?
Olen saanut tälläerää AKATEEMISISTA miehistä ihan tarpeekseni. Kaikki vaikuttavat aika TÖTTERÖISILTÄ nämä muutkin, joita joka päivä tapaa, kun BB annetaan heistä omituinen kuva. Tekeepä mieleni antaa teille oma käsitykseni miehen kunniasta, kun ette siihen selitystä anna, vaikka sanaa usein viljelette.

Miehen suurin kunnia on olla perheessä se, joka KANTAA HUOLTA kaikista perheenjäsenistään, nauttii heistä, osaa kiittää vaimoaan ja lapsiaan. Pystyy tasaveroiseen ihmisten kohteluun niin perheessä, kuin työelämässä. Isänmaa, koti ja Jumala, heitä kun mies kunnioittaa, hänestä voi itsestään samaa sanoa.

ESKO VOITTAA HEITTÄEN

Kätlin jää nuolemaan Anttia

Sami, Toni ja Aso

sanoivat esaa Eskuksi. Toni sanoo vieläkin.
Tuota kyseistä, kunnollista herrasmiestä minä ainakin äänestän ensui sunnuntaina.

Katsoka video ilta-sanomien sivulta.

Missa Sauli, ja Katri kerto finaalissa olevista.
Olen ihan samaa mieltä, että Esa on taktikkoja, pelaa, ja ei oo fiksu.
Mitä hän tekee BB-ssa?:)

noni, tossahan näkyy selvästi että Esa johtaa selvästi

Kätlin kännissä kakkosena

Esa ei voittaa.

Usko jo. Ne äänestys tulokset ei ole koskaan pitännyt paikkaansa:)
Kätlin voittaa ylivoimaisesti.

Esa voittaa

Aso toinen, Kätlin kolmas ja Antti viimeinen.

totuus voittaa, ei fake

.

HYVÄ ESAAAAAA

AAAAAAA
ansaitsee

öö... jääny ala-asteen matematiikka välistä tai jotai

sehän toki näkyyki heti prosenttilukemis jos yks ihminen käy äänen antamassa :D:D
BB:kin sen sanoi: rehellisyys maan perii

Asoa äänestän minä

Esaa en todellakaan äänestä.

Milloin tuo kuva on Kätlinistä otettu.

On niin oman itsensä näköinen tuossa.

posket vielä puolipullollaan

eli tätyy olla joskus 50 päivän hujakoilla

Plaaaplaaaaa

Plaaaplaaaplaaaaa
käpäkö itse päässyt talossa nettiin jaa yrittää täälläkin mongertaa jotain mutta eihän tuosta taaskaan mitään selvää saa

Turha jossitella

Lehtien kyselyihin ei ole uskomista. Ei myöskään nettipalstoihin.
Viime sunnuntaina talk showta katsoi 616000 ihmistä ja eiköhän enin osa äänestäjistäkin tule sieltä.
Näillä nettipalstoilla kirjoittelevat yhdet ja samat henkilöt. Ovat eri ihmisiä kuin todelliset äänestäjät.

Niitä asukkaita, joita mustamaalataan, saavat suuren yleisön sympatiat.

kiitos tuestasi

"Niitä asukkaita, joita mustamaalataan, saavat suuren yleisön sympatiat."

Aika selvä juttu

Antilla ei ole mahiksia kuitenkaaan voittoon. Aso tulee toiseksi ja voiton vie ei mitenkään yllätyksenä ESA:

plussat

Otitteko muuten huomioon että plusäänistä täytyy vähentää miinusäänet. Eli otta huomioon sekä inhokki että suosikkigallup. Jos vähentää plussista miinukset jää Aso tällä hetkellä eniten plussan puolelle.

Näetkö unta:)

Sunnunttaina suorassa lähetyksessä oli Kätlin johtaamassa. Esa on takttikoivalla, ylimielisellä käytöksella saanut paljon negatiivista palautettaa.
Esa lähtee ensimmäisenä. Sitten Antti, tai Aso. Kätlin voittaa ylivoimaisesti. Kaikki fiksut, ja täysijärkiset ihmiset äänestä Kätlinin voittoon. Asenne ratkaise. Mitä ei voi sanoa Asosta, ja Esasta.
Kätlin on paras, ja ansaitse voiton.

bb plaza ei ole koskaan pitännyt paikkaansa.

vaan puhelimella äänestäminen:)
Kätlin on voittaja. Ja sitä paitsi Kätlinillä on kaikista enittän faneja, niin Suomessa kun Virossa.
Kaikki äänestä sunnuntaina, ja Kätlin tule voittamaan ylivoimaiseti.
Nuori, käytöstapainen, kiltti, moraalinen, oikeutenmukainen, positiivinen, luonnonlaps.:)

voittaja selvillä:

http://bbplaza.net/bbfi5.php?asukkaat=2&poll=93

1. Esa

2. Aso tai Kätlin

Oletko sairas.

??????
Esa ei voittaa. Usko jo.

Oletko itse sairas?

Otatpas sinä BB:n vakavasti, ei mahda olla elämässäsi muuta sisältöä :) Kyllä siinä pilvilinnat romahtaa, kun Esa astuu talosta voittajana.

niiinpä...

hihi, mahtaa vituttaa :>

Antti voittaa!

No kyllähän se niin on, että Antti Anakonda menee loppumetreillä voittoon!
No eipä se Kätlin kovin paljon Esaa johtanut viime sunnuntain ohjelmassa....Välillä oli myös Esa johdossa. Turha väittääkään, että jompi kumpi voittaisi ylivoimaisesti.

Jaa

Mielestäni täällä on ollut pääasiassa Esan voittoa vouhottavia tyyppejä,
jotka eivät joko ikänsä tai muiden puuteidensa vuoksi tunnista Esassa oleva synkkää puolta.

Esa vie potin

Kätlin liian omahyväinen ja itsekäs

Esassa löuonnetta

Ei Esalla

synkkää puolta ole. Luulen tunnistavani roolipelaajan eli henkilön, joka ottaa osaa maanlaajuisiin roolipeleihin. Tällä viikolla tullut näkyviin piirteitä, joita on omassa kolmekymppisessä pojassani. Eli Esa on huumorintajuinen ja elämääkin hyvin ymmärtävä. Kaikki plussat Esalle!

Veera X

niinhän me täällä jatkuvasti kirjoittelemme, mutta useimmiten se on sellaista pelkkää huutoa ESAAAAA, jota ei uskoisi maisterismiehen ystävien ainakaan huutelevan. KUKAAN Esan tuntevista ihmisistä ei tunnu kertovan mitään, ei judo-kaverit, ei opiskelukaverit, te vain mukamas äänestätte. Osaattehan te insinöörit kirjoittaakin! Vaan - jos ihminen on noin ilmeetön, sanoja hitaasti suoltava ja muita tarkkaileva, eihän hänessä ole mitään kerrottavaa. Oletteko itse samanlaisia? Pystyttekö samaistumaan Esaan? Mielestäni ette pysty, on hän sen verran poikkeavaa sorttia, kovin kaukana nykyajan nuorten elämänlaadusta. Edelleen hän kulkee kuin vanha mies,tuhkaan sirotellussa kaavussaan, vaikka voisi jo vihdoin näyttää sen OMAN ITSENSÄ. Olisi vaikeaa olla mokomalle anoppi, siinä lentelisivät sanaset kun alkaisin pommittaa! Pakko olisi meidän perheyhteisöstämme kadota, jos kerrankin näkisin noin mörtin ilmeen, mikä Esalla on.
Koirakin alkaa jo haukkua, kun mainitsen sanan ESA, sillä, jos kenellä on tarkaa silmä oikeasta voittajahahmosta, joka ei ole missään tapauksessa Esa.
Kuulinkohan oikein: Esan tyttöystävä rakastaa MARSUJA, ei voi olla totta! Meidän kahdeksanvuotias tyttärentytär tykkää myös. Siinä onkin Esalla opettelemista niistä kuudesta äänestä, jolla Marsu osaa hänelle puhella. Ei siis ihan ole hiireen verrattavissa, mutta sinnepäin.

Pystynkö samaistumaan Esaan ?

"Mielestäni ette pysty, on hän sen verran poikkeavaa sorttia, kovin kaukana nykyajan nuorten elämänlaadusta."

Tarkoittaako mummo sanalla "nuorten elämänlaatu" ryypäämistä, aivotonta huutamista, irtosuhteita, piereskelyä, kiroilua, kähmimistä jne ?

Kyllä kovin kaukana Esa on sellaisesta. Onneksi. Kyllä voin samaistua Esaan. Ei liene koirasi sinulle kertonutkaan, että Suomi on täynnä tuollaisia Esoja. Eivätkä he erotu, kuun sellainen käytös on ulkomaailmassa aivan normaalia. Ellei jopa suotavaa. BB-talossa mies kyllä erottuu. Edukseen.
Tunnetko Esan vai miten voit kehua ja luulla häntä tuollaiseksi, epäilen mutta se selviää sitten varmasti myöhemmin.

Ei miljoona suomalaista voi olla väärässä.

Esa on todellakin paras.
jaa

Ota mummo vävyksesi

sinun mieleisesi nykyajan nuori. Juo, polttaa, kiroilee, ei ole käynyt kuin peruskoulun, tuskin sitäkään. On komea ja ulospäinsuuntaunut hölöttäjä. Vaihtaa naista kuin paitaa. Istuu kapakassa päiväkaudet.
Minä mieluummin otan perhekeskeisen ihmisen joka arvostaa naista. Ei tarvitse pelätä että juoksee vieraissa, on luottamuksen arvoinen.
Ei elämä yhtä juhlimista ole. Kaikki taaplaa tyylillään.
Muuten ei Esa kotona koko aikaa istu. On kiertänyt aikalailla maailmaa ja nähdyt siellä maailmalla paljon. Ei varmaankaan ole sellainen suomalainen kännissä örveltävä turisti joka ulkomailla viinaa läträä että ei tänne tullessaan muista missä kävi.

miks linkkaat puolueellisesti

http://bbplaza.net/bbfi5.php?asukkaat=3&poll=95

KATTELEPPA MYÖS MIINUKSET
Kätlin beibe sulla ei ole mahkuja voittaa... Kyllä se Esa vie voiton!

ei noit ei jaksa

tiivistä

Esa:n

Hyvä Esa! Hyvä me! Hyvä Suomi!

Esa Voittoon!

Hienoa, me saadaan nyt sellainen voittaja, että ei ikinä ennen

Paras kautta BB historian kunnollinen esimerkillinen Esa voittoon.

Kätlin voittaa.

Täällä teille kunnollinen, moraalinen, käytöstapainen, ja muita huomioiva nuori nainen.
KÄTLIN VOITAA YLIVOIMAISESTI. Kaikki virolaiset, ja fiksut suomalaiset äänestä reilun, nuoren eestiläisen, Kätlinin BB 2009 voittajaksi.

Kohta oot itekses 50 viestiä laittanu että

eiköhän rupea piisaamaan ;) se esa ku ei voita tätä millaan tavalla.
KÄTLIN JA ASO SAA VOITTAA ei sinne mitään robottimaista 10 kertaa etukäteen mietivää hiukkas tieteilijää tarvita! Painukoon kotiin akkansa luo jankuttamaan no joota, mitään muuta ei tuosta ole irti saanutkaan koko kaudella. Säälittävä masentunut örkki.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Köyhät kyykkyyn

Me pidetään huoli, että Esa tulee voittamaan.
Kätlin kuullessaan ettei voitakaan vaan tajutessaan jäävänsä kakkoseksi, vaikka muuta luuleekin:

http://www.castlepoint.gov.uk/Images/General/hamster%203.jpg

Hehehjeh..jatkuu

Pelastit lauantain, sillä olin surullinen hiukka. Lisääää tuollaista ilonaihetta, vaikkapa huumorimielessä.

Talvosota 70

Ollaan me suomalaisia ja kannatetaan suomalainen voittoon.

Esa on komea mies.

Mutta ei esa sen vuoksi voita, vaan sen mitä Esalla on korvien välissä ja Esan jaksamisen vuoksi.

Ei ole hyvä

Niin mitä siellä korvien välissä mahtaa olla? Minua on aina ahdistanut sen eristäytyminen. Onneksi vapautumista loppua kohden on havaittavissa, ja miehen oleminen talossa on helpottunut.
ei

KAIKISTA

Hyvä Esa olet paras!

Esa voittoon

...
Ratkaiseeko plussalle jäävä prosentti, vaiko plussalle jäävä aanimäärä? Jos pelkät prosentit ilman määrien julkistusta, niin äänestys on pelkkää rahastusta ja voittaja edeltä järjestetty.

käy hyvin

sopii hyvin myös se että voittaja on edeltä järjestetty jos se on Esa

Suomen-BB?

Siis Kätlin ja Asohan ovat syntyperältään virolaisia, eivätkös? Mitenhän jotkut virolaiset ovat edes päässeet suomen Big Brotheriin, puhumattakaan finaalista.. uskomatonta paskaa.

Kätlin on syntyperältään neuvostoliittolainen.

Ei Aso ole kotoisin virosta, vaan entisestä Persiasta. Kai tiedätte, mikä maa se nykyisin on. Ja viro kuului neuvostoliittoon Kätlinin syntyessä.
venakot joka pual hittolaine

esahan on Gay

Ei gay saa voittaa esittää vaan että hällä on tyttöystävä ja vitut gayha se o
Kätlin on kuulemma gay

HYVÄ ESAAAA

HYVÄ HYVÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
CCCP

*reps*

*reps* Sontasarjan faniko sä, ei nyt vaan - ei toki!

Kerros mulle, että mitä hienoa on ar-ti-ku-loin-nis-sa sosiaalisessa seurassa? Kysymys nyt ei ole siitä, että juoko ihminen alkoholia vaiko ei, mutta kysymys on siitä, että onko ihminen luonteva tv-ruudussa. Itse en kuulu BB:n katsojiin sikäli, että on täysin totuus, etten ennen tätä kautta -2009 ollut seurannut sarjaa ollenkaan.

Olihan sitä tähänkin sosiaalipornosaastaan nyt kuitenkin perehdyttävä, tottakai.:) Ja musta toi Esa A. on teennäisen oloinen ruudussa. Tylsä, epäkarismaattinen, mielikuvitukseton...Jos pitäisi valita, että kenen kanssa lähtisin viihteelle, en tasan ainakaan tota Esa A.- tyyppiä ottaisi messiin minnekään. Syistä, että ensinnäkin a.) mun mielestäni ihmisen pitää olla jo luonteeltaan kohtuullisen huomionhakuinen lähteäkseen tollaseen BB:n kaltaiseen ohjelmaan, ainakin ja jos ei nimenomaan hae tv-töitä tai muuta helpotusta taloudelliseen selviytymiseensä juuri tv- ohjelman kautta ( yksikään mun tuntemani älykkö ei luultavasti,kuin hihittäisi BB:n päälle ja toi teidän Esa A:nne ei ainakaan mun mielestäni vaikuta syvällisessä mielessä ihmisluonteena kiinnostavalta...) ja toisekseen b.) musta ihmisen pitää seurassa osata antaa itsestään yleisölle muutakin, kuin "yleisiä tilannearvioita".

Teidän Esa A:nne on aivan tajuttoman(!) tylsä, jos karismassa mitataan. Mut hei: tylsiähän useat muutkin noista pakkosyöttö-linssiluteista on muutenkin... En voi sietää esimerkiksi sitä yhtä formaatin juontajistakaan, eli sitä joka kiekuu, että: " Tämä on pik pratör!" tai: " ensi viikon piK bratöriä ei siis kannata jättää väliin!!"

Jos teillä nyt aivot on, niin annatte voiton Asolle. Oikeasti. Ei sitä ylimielisen oloista informaatioteknologian alan tylsimystä, ei sitä rintaliiveihin pukeutuvaa tekohauskaa tohtoria, eikä Filippiineillä ollutta kikattelijaakaan, ei...Kiinnostavin formaatissa jäljellä olevista on Aso. On, vaan on...

Hymy.:)

Esa valovuosia edellä

game over

*reps* Sontasarjan faniko sä, ei nyt vaan - ei toki!

joku erkki kirjoittelee runoja täällä, kuka noin pitkiä juttuja jaksaa lukea haloo

Pitkiä...

Kuule pitkiä juttuja jaksaa kirjoittaa sellaiset, jotka joskus kirjoittaa esimerkiksi muutaman pari viestiä viikkoon ja joilla keskustelupalstat eivät ole pakkomielteitä, vaan ajatuksenvaihdon vuoksi olemassa.:)

HALOO HEI KUKAAN TÄYSJÄRKINEN

ei lue noin pitkiä tyhjänpäiväisiä paskajuttuja

joku erkki kirjoitti tänmösen jutun

*reps* ......28.11.2009 23:00 *reps* Sontasarjan faniko sä, ei nyt vaan - ei toki!

Kerros mulle, että mitä hienoa on ar-ti-ku-loin-nis-sa sosiaalisessa seurassa? Kysymys nyt ei ole siitä, että juoko ihminen alkoholia vaiko ei, mutta kysymys on siitä, että onko ihminen luonteva tv-ruudussa. Itse en kuulu BB:n katsojiin sikäli, että on täysin totuus, etten ennen tätä kautta -2009 ollut seurannut sarjaa ollenkaan.

Olihan sitä tähänkin sosiaalipornosaastaan nyt kuitenkin perehdyttävä, tottakai.:) Ja musta toi Esa A. on teennäisen oloinen ruudussa. Tylsä, epäkarismaattinen, mielikuvitukseton...Jos pitäisi valita, että kenen kanssa lähtisin viihteelle, en tasan ainakaan tota Esa A.- tyyppiä ottaisi messiin minnekään. Syistä, että ensinnäkin a.) mun mielestäni ihmisen pitää olla jo luonteeltaan kohtuullisen huomionhakuinen lähteäkseen tollaseen BB:n kaltaiseen ohjelmaan, ainakin ja jos ei nimenomaan hae tv-töitä tai muuta helpotusta taloudelliseen selviytymiseensä juuri tv- ohjelman kautta ( yksikään mun tuntemani älykkö ei luultavasti,kuin hihittäisi BB:n päälle ja toi teidän Esa A:nne ei ainakaan mun mielestäni vaikuta syvällisessä mielessä ihmisluonteena kiinnostavalta...) ja toisekseen b.) musta ihmisen pitää seurassa osata antaa itsestään yleisölle muutakin, kuin "yleisiä tilannearvioita".

Teidän Esa A:nne on aivan tajuttoman(!) tylsä, jos karismassa mitataan. Mut hei: tylsiähän useat muutkin noista pakkosyöttö-linssiluteista on muutenkin... En voi sietää esimerkiksi sitä yhtä formaatin juontajistakaan, eli sitä joka kiekuu, että: " Tämä on pik pratör!" tai: " ensi viikon piK bratöriä ei siis kannata jättää väliin!!"

Jos teillä nyt aivot on, niin annatte voiton Asolle. Oikeasti. Ei sitä ylimielisen oloista informaatioteknologian alan tylsimystä, ei sitä rintaliiveihin pukeutuvaa tekohauskaa tohtoria, eikä Filippiineillä ollutta kikattelijaakaan, ei...Kiinnostavin formaatissa jäljellä olevista on Aso. On, vaan on...

Hymy.:)

Esa on tiettävästi älykäs

Minä vaan en kuolaa älyn, vaan ihmisyyden perään.
Ajattelen Esan mieltymystä erilaisiin ihmisiin.
Tuija, amiksen käynyt, eikä mikään älykkö, on Esan ystävä. Se kertoo siitä, että Tuijan aitous, kiukunpuuskineen kaikkineen tekee itsekin rehelliseen ihmiseen vaikutuksen.
Kätlin , joka on aina kuin aurinko, paljastuu feikiksi. Tyttö on sisältä jäätä ja rautaa, vain itseään täynnä.
Voittoon Esa ja samalla rehtiys!

Jaa?

Jaa no susta sitten noin. Mulle on loppujen lopuksi sama, että kuka voittaa, mutta tota Asoa nyt vaan symppaan.

Mitäs? Eiks sillä Esalla ole aika ohut tukkakin? Miks se pitää sen niin pitkänä, kun se on niin uuugly siten?;(
Ja mies, jolla melkein väikkäri valmiina? Eikö hän kaipaa akateemista uraa, vaiko suunnanmuutostako kaipaa?

Toki, toki... Esa A. on ihan luonteva ja mukava.:) Ei vaikuta ihmisenä kestämättömältä. Mulla vaan tulee aina hänen tyyppisestään ns. "luonteenkuvasta" mieleen yks omaan elämääni liittynyt tyyppi, jolla oli keskiarvo koulussa kymppi ja joka kerran teki ne mun matikan tehtävät kahteen minuuttiin, missä itseltäni olisi samoista tehtävistä kestänyt kymmenen minuuttia. Mua ärsytti se tyyppi. Olin hyvä koulussa, mutta niin oli hänkin. Ylemmyyttä tunsin ko. tyyppiä kohtaan siinä, että olin _mielestäni_ sosiaalisesti lahjakkaampi, kuin hän. Hän veti kympit kaikesta ja pärjäsi erityisen hyvin myös esim. urheilussa, mutta en mä hänen kokemattomuuttaan kadehtinut - silloin aikoinaan.

Kuule no sen sanon, että kuka tahansa voi mennä jonnekin studioon jankuttamaan valitsemansa "strategian" mukaisia kommentteja, joo. Sä pidät niistä henkilöistä, joista sä pidät ja sitten - mä pidän niistä, joista mä. Solidaarisuutta, eikö? En mä tiedä, mutta musta viihdeohjelmassa pitää kyetä tarjoamaan katsojille jotakin. Musta tää Esa A. oli jotenkin laskelmoiva ja tosi moni muukin lähetyksistä katselemani täysi ***pio.

Esa on selvä voittaja, muilla ei mitään mahiksia

.......

muistakee olla

mamman kainalossa peräkamarin pojat että ei tule itku kun KÄTLIN VOITTAA KOKO SOPAN!!!!

Kätlinin kannattajille ohjeistus

SÄÄSTÄKÄÄ VÄHÄISET LANTTINNE, ESA VOITTAA JOKA TAPAUKSESSA

kiitos

No sit jätän äänestämättä

tuosta kyllä selvästi näkee

että äänet käpälle ovat rahanhukkaa

HYVÄ

.
Esa vie

noi o

joo

ääää :(

oisin halunnu et kätsy voittaa mut ei kyl oo enää järke äänestää.. noo ihasama.. kyl kätlinist kumminki kuullaa tulevaisuudes paljo enemmä

K menee Tallinnaan

Sagim tarjoaa työpaikan.

HYVÄ ESAA

ESA ESAA

Kätlin saa mennä vaikka hevonpers***

Elintasopakolaisia on meidän maassa jo yltäkyllin. Virolaiset muuttavat oikein massottain. Pysyköön virossa. Virossa on rikollisuus monin verroin suurempaa, kuin suomessa.

Esale lahti

plussat + + + +

jesss

JESSSSS

ÄÄNESTÄKÄÄ ESAA, ESA JOHTAA VIELÄ

http://bbplaza.net/bbfi5.php?asukkaat=2&poll=93

kumpis nyt voittikaan?

BB:n sivuilla voittajaksi mainitaan Esa

Onko Aso hylätty?

Kyllä,

ääntenlaskussa tapahtui virhe, Esa A on voittaja. Nolo homma kun taas tuotanto mokaili, niin kävi jo aiemmin päällikkökisassa.

Ääntenlaskusta

Alakaa mustakin tuntua siltä, että tuotanto valitsee voittajan ja äänestys on vaan rahastusta. Esasta tehtiin suosikki ja häntä äänestettiin varmasti paljon, mutta Aso olikin ylläripylläri voittaja!

No siis

Vielä kerran.

Jos olisi ollut äännestys jossa olisi voinut laittaa pelkää pussaa niin silloin Esa A tai Kätlin olisi varmasti vienyt.

Mutta kun on käytössä on nää miinusäänet niin noista gallupesita sun muista ei ole mitään hyötyä.

Aso hyötyi selvästi siitä kun Kätlinille ja Esa A:lle laitettiin miinuksia. Siksi Aso voitti kun sillä oli paljon plussaa, mutta vähän miinusta.

Esim Kätlin 5000+ 4000- Aso 1100+ 99- Tällöin Aso vie kun saa niin vähän miinusta.

Sama viimevuonna. Galluppien mukaan Teron olisi pitänyt voitaa, mutta Anniina hyötyi kun Terolle laitettiin miinusta ja Anniina sai pelkkää plussaa.

ÄÄNESTÄKÄÄ ESAA, ESA JOHTAA VIELÄ

http://bbplaza.net/bbfi5.php?asukkaat=2&poll=93
 /   /  /  /  /  / ESA JOHTAA SELVÄSTI - TUORE TILANNE

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta