AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / MITEN SAADA SIM-KORTTI PAIKOILLEEN ?

MITEN SAADA SIM-KORTTI PAIKOILLEEN ?

54 Vastausta 51 898 Lukukertaa
oikeasti en kerta kaikkiaan ymmärrä miten saan tuon läpän auki. tuli toi työkaluki mut en uskalla alkaa vääntämään ellei oo mitään oikeita ohjeita. nopeasti apua kiitos !

Voi sinua

Nopeasti apua saat pakkauksessa olevasta pikaoppaasta. Jos et millään malta sitä lukea, ota pakkauksessa oleva "työkalu"avuksesi. Paina sillä työkalulla korttipaikan vieressä olevaan reikään, paina varovasti sisäänpäin ja sim kelkka pompsahtaa ylös.

Jukupliut, lue nyt maltillisesti ne pikaohjeet läpi, muuten saat ongelmia myöhemmissä vaiheissa ;)

Mikä ohje?

Voi sinua pikkuista progjqëoprjh - jos pikaohjeessa olisi ohje sim-kortin asennuksesta niin eiköhän se olisi siinä ihan ensimmäisenä ja eiköhän sen jokainen sinuakin vähemmän fiksu lukisi. Mutta oikeasti pikaohjeessa ei ole sanaakaan sim-kortin asennuksesta - ei ainakaan iPhone 4:n ohjeissa. Ensimmäisenä kohtana on iTunesin asentaminen (sehän se onkin tärkein, heh) ja seuraavana virtanapin käyttö (sen ehkä osaisi ilman ohjettakin). Sitten mennään suoraan sovelluksiin. Sen vuoksi minäkin tässä osuin googlaten tähän keskusteluun kun pakko etsiä netistä ohjeita kun mikään läpi ei tuntunut aukeavan. Eikä mukana kyllä' ole mitään työkaluakaan. Ah, niin applemaista.

Vai ei työkalua?

Kun avaat sen käyttöohjepaketi, otat sen ensimmäisen "kannen auki, katsot siihen keskelle kannen alla olevaan kohtaan, mitäs siellä näkyy? Pienen pieni metallinen "työkalu".

"Eikä mukana kyllä' ole mitään työkaluakaan. Ah, niin applemaista."

Mikäli et sitä vieläkään löydä, voit käyttää vaikka paperiliittimestä väännettyä työkalua.
Painat sillä oikeassa kyljessä olevan simkelkan yhteydessä olevaan reikään, kelkka pompsahtaa ylös. Seuraava yllätys sulle sitten taitaakin olla, ettei sinne sovikkaan normaali sim vaan pitää olla se pienempi sim. Koska et löytänyt edes sitä työkaluakaan, älä vaan ala leikkelemään omaa simmiä pienemmäksi, kaltaiseltasi poropeukalolta se varmasti epäonnistuu, vaan marssi operaattorisi luokse vaatimaan uutta ja pientä simmiä. Itse leikkasin oman korttini, aikaa meni 5 min ja hyvin toimii.Samoin leikkasin iPadiini kortin pienemmäksi.

No, sitten kun saat (jos saat) sim korttisi asennettua, löytyy ne täydelliset ja seikkaperäiset käyttöohjeet ihan Applen omilta sivuilta pdf tiedostona ladattavaksi tietokoneellesi tai vaikka iPhonen selaimellakin ladattavaksi puhelimen muistiin.

" Voi sinua pikkuista progjqëoprjh......."

Kuulehan, olen jo aika iäkäs ja melko valtava fyysiseltä kooltani 197 cm/134kg/63v. ettet nyt viittisi ihan pikkuisena pitää ;)

Jos et vieläkään osaa, tules kysymään lisää, setä neuvoo ;)

Toivottavasti et ole ihan kädetön kaveri, kuten pirun moni nykyisin on? :D

Onpas tyly vastaus

Miksi, oi miksi tämäkin sinänsä asian avaava vastaus piti kirjoittaa noin tympeään sävyyn. Itse törmäsin ihan samaan ongelmaan, enkä uutena iphone-käyttäjänä en ymmärtänyt etsiä mitään työkalua. Kun näkee vaivaa, että neuvoo asian toiselle ihmiselle, voisi varmasti ottaa vähän normaalimman asenteen.
Hauskaa että noinkin vanha osaa kirjottaa näin nuorekkaasti

Viesti oli lähes vuoden vanha

N. vuosi sitten aloitetussa keskustelussa puhuttiin 3Gs mallin ohjeista ja kyllä ne simin asennusohjeet siellä silloin oli. Nelosen kohdalla ne näköjään puuttuvat?

Toivottavasti löydät käyttöohjeetkin ja luet niitä, ettet todista tyhmyyttäsi tulemalla tänne kysymään jotakin sellaista, mitkä käyttöohjeet lukaisemalla olisi saanut selville.

Onnea ja menestystä....
Juuri näin, ketju on vanha ja minulla uusi puhelin ja oli pakko tulla nettiin katsomaan ohjetta, kun ei sitä missään pikaoppaassa tms. mainita sanallakaan. Itse olin jo koko pahvikotelon ehtinyt heittää roskikseen, onneksi löytyi. Mutta en saa edelleenkään sim-koteloa auki. vituttaa suoraan sanottuna, hyvin alkaa tämä Apple-elämä.. Ihan perusasia persiillään, mutta onhan sen niiiin hyvä puhelin, vaikka on on ollut kaikenlaisia ongelmia puheluiden pätkimisen yms. kanssa. Tämä oli sarkasmia, ja jos joku ihmettelee, että miksi otin iPhonen, niin sattuu olemaan työsuhdepuhelin.
Siis mitä?? nyt meni vähän ohi...:D auttakaa mä en tiiä miten mä saan sim kortin iphoone 4 ?? tilasin puhelimen joten mukana ei tullu käyttöohjetta, nopeaa apua kaipaisin?:)

Onnistuiko?

Saitko sim kelkan auki?
Uuden 3S pikaohjeissa ei ole mitään mainintaa asiasta eikä pakkauksessa työkalua. Todella heikko esitys suuresti arvostamaltani brandiltä, kieltämättä.

Työkalu on varmasti

Sim-kortin avaustyökalu löytyy varmasti - takuuvarmasti! Se löytyy pienestä valkeasta ohjepaketista. Avattuasi ohjepaketin "läpän", on työkalu heti näkyvissä läpän alla. Pieni kirkas lankamainen esine, joka työnnetään korttipaikassa olevaan reikään.

Ilmeisesti et ole avannut koko ohjepakettia, koska siellä myös selkeästi neuvotaan tuon "työkalun" käyttö kuvin ja sanoin.

Brandi on arvostettu, eikä arvostus himmene mitenkään - hätäilystäsi huolimatta.

Siellä se työkalu on..... Laajemmat käyttöohjeet saat pdf-tiedostona Applen sivuilta.

P.S. Aika moni muukin on väittänyt, ettei tuota pikku työkalua ole - vaan siellä se on kuitenkin. Mikäli et sitä neuvoistani huolimatta löydä, tee uusi ttökalu vaikka paperiliittimestä.....
Itseasiassa 3GS:ssä työkalun käyttöohje koostuu kuvasta sen liittimen vastaisella sivulla, kyseisen hieroglyfin yhteys SIM korttiin sen sijaan jää mysteeriksi mikäli ei tätä aihetta googlaa. Oma ohjepakettini sisälsi neuvot puhelimen softapuolen käyttöön (mikä ei onnistu ilman SIMiä) sekä tuotetiedot. Kummassakaan ei mainita SIMin asettamista sanallakaan.

Pikaohje pakkauksessa

Kyllä siellä sanotaan Sim-kortin asennuksesta. Ootte vaan niin hätäsiä, ettette ehdi/viitsi/osaa lukea käyttöohjeita, vaan syöksytte heti nettiin kysymään typeriä.....

tietäjä

itsetietoinen paska..

Ja.........

Itse olet?
Ipönö on helppokäyttöinen ja sen käyttäjät fiksuja.

IPone tarvitsee työkalun

jotta saa laturinkaan laitettua:=)se vaan on niin helppo käyttää.:=)

Kädetön?

Etkö saa laturia(kaan) iPhoneen laitettua ilman työkalua? Olet siis kädetön. Älä välitä, niin ne monet muutkin nykyajan ihmiset ovat kädettömiä ;)

EI SE RIKKI MEE

PAINA KOWAA SILLÄ PIIKILLÄ SITÄ OIKEALLA SIVULLA OLEVAA REIKÄÄ
Heh, täähän kannattas panna Noksun sivuille mainospätkäksi:) Joo hieno puhelin, mutta valitettavasti se puhuminen kyllä pätkii ihan oikeastikkin.
minäkin poropeukalo yritin päivän avata iphone4 simkoteloa kunnes huomasin pakkauksen mukana tulleen pienen piikin.. todellakin täytyy kunnolla painaa että luukku aukeaa!
Kyllä on urpoa porukkaa, katso kuvista. Otat vain akun pois ja laitat alle, ei voi mennä väärin...ai niin nyt puhutaankin ompusta..menen pois
hmmm olen ehkä blondi, mutta meitä oli täällä viisi ihmistä miettimässä! yksi meistä oli jopa insinööri ja toinen pitkään it- alalla työskennellyt! oppaasta ei löytynyt kuvan kuvaa jossa olisi kuvin kerrottu tärkeimmät asiat. edes applen netti sivuilta ei löytynyt asiasta minkäänlaista viitoitusta.
höykytitte turhaan muita "tyhmiä". itse kyllä löysin pienen tikun ja ongelmana oli ettei sitä osannut painaa tarpeeksi kovaa rikkoutumisen pelossa joten painakaa pojat kunnolla ;)
1. Ota SIM-kortti
2. Ota hampurilainen
3. Laita hampurilainen mikroon
4. Ota hampurilainen mikrosta
5. Syö hampurilainen
6. Etsi SIM-kortti (Jätit sen kuitenki jonnekkin kun värkkäsit purilaisen kanssa)
7. Ota SIM-kortti (kun löysit sen)
8. Ota iPhone
9. Heitä iPhone roskiin
10. Ota Nokia (mallilla ei väliä kunhan se on N900)
11. Laita SIM-kortti Nokiaan
12. Valmis!
Mitä se hapurilainen tähän liittyy?
Taidat olla vähän hakoteillä!
Jos et tajunnut, se oli vitsi :D
Oli tämä avausongelma minullakin: ei tiedossa ohjeita, avaustyökaluja eikä sim.kortin paikkaa. Kiitos tämän ketjun, ymmärsin missä se on. Nokkelana tyttönä etsin tylppäkärkisen parsinneulan jolla painoin varovasti sisään ja sain sim.korttipaikan auki. Parinneula (tylppä) toimii siis myös avaustyökaluna.
en osaanut laittaa sim-kortti paikalleen, löysin kuvan ja sen neulan, ei onnistunut kun painoin ja painoin koko päivän!!!
siellä paketin mukana tulee semmoinen hopea avain. sillä saat takakannen pois ! sim-kortti pitää vaan napsauttaa sinne sisälle....
iPhone 4:ssa ei lue mitään ohjeita sim-kortin asennukseen. piste.. mutta kiitos ihmisille näistä ohjeista, onneksi minä ainakin löysin "työkalun" :D
Katsokaapa pirruuttaan sinne vasemmalle, kun työkalu on näkyvillä. Siinä on kuva, jossa neuvotaan ko työkalun käyttö. Elikkäs toisin sanoen sen boksin kannen alapuolella, josta löytyy pikaohjeet yms ja se kuuluisa työkalu. Kuva vasemmalla, työkalu sen vieressä oikealla. Miten vaikeaa tämä nyt voi olla?? Näin siis ainakin 3GS ja 4S, joten eiköhän se siinä nelosessakin sieltä löydy....
tässä video:
kiitos päivän nauruista tän viestin kirjoittaja

''1. Ota SIM-kortti
2. Ota hampurilainen
3. Laita hampurilainen mikroon
4. Ota hampurilainen mikrosta
5. Syö hampurilainen
6. Etsi SIM-kortti (Jätit sen kuitenki jonnekkin kun värkkäsit purilaisen kanssa)
7. Ota SIM-kortti (kun löysit sen)
8. Ota iPhone
9. Heitä iPhone roskiin
10. Ota Nokia (mallilla ei väliä kunhan se on N900)
11. Laita SIM-kortti Nokiaan
12. Valmis!''

EI HELE :'''''''''''DD

Ja itsehän ostin juuri iPhone 4, ja pyörittelin kyllä tovin kädessäni kun en tajunnut ohjekirjasta muutakun tuon iTunes synkronoinnin ja muut.... Empä olisi tajunnut, enkä kiinnittänyt tuohon ''työkaluun'' mitään kummempaa huomiota.
Piti siis googelttaa ja suomi24 päädyin. Ja joo, en kyllä ole todellakaan mikään insinööri, taisi joillakin muilla olla myös vaikeuksia tän kanssa ;)
Itse lukaisin pikaoppaan kylläkin läpi, mutta ohjeistusta SIM -kortin paikalleenasentamisesta ei kyllä ollut. (iphone3gs) Tulin myös Googlailemaan neuvoja, ja sitten tajusin katsoa sen "avaajan" paikan - en olisi kyllä huomannut sitä löytää, niin huomaamaton ja yksinkertainen... Paperiohjekotelon kannessa! Hätäisimmät varmaan ehtisi jo heittää moisen menemään. Ja vaikeuttaa toki asiaa sekin ettei ohjeissa mainittu tuosta mitään!

Joten, ei ihan täydellinen aloitus... kerta monella muullakin ollut vaikeuksia alkuunpääsemisen kanssa!
4s ohjeissa sanottiin, että työkalulla pitäisi vetää, eikä työntää. Eikä se sieltä vetämällä sitten tullut vaan työntämällä ja senkin sai tehdä aika lujaa.
Ketju on kyllä pari vuotta vanha mutta vastaan silti.

Ainakin uusimmassa iPhone 4S:än paketissa heti puhelimen ALTA löytyy vaalea kirjekuorimainen pikku kansio joka on suljettu pienellä metallisella työkalulla. Sillä sen saa auki. Kun avaat pikku kansion, sisäpuolella näkyy erittäin selkeä kuva miten sim-kortin saa paikoilleen. Tätä ei enää yksinkertaisemmin saa selitettyä.
niin , vain painaa pitää reilusti sillä piikillä että lähtee se kelkka ulos sieltä puhelimesta
Miten joku viitsii tuoda ulos vuosia vanhan linkin, jossa asiaon käsitelty tyhjentävästi?
Ensin en uskaltanu painaa tarpeeksi lujaa. sitte painon ja se aukes. kannattaa oikeesti kunnolla painaa:)
Ah, mä rakastan teitä. Googlella löysin tänne ja sain kyllä makeat naurut, kun olin ensin itkenyt uuden puhelimen kanssa. Löysin työkalun ja todentotta, löysin ohjeetkin, kun sitä paperikoteloa vääntelin.
Hei ainut ongelma sim kortti on liian iso mitä tehdä
SIM-kortin sisällä oli pienempi sim-kortti, jonka sai taiteltua siitä pois.
Tänne piti tulla katsomaan mistä se työkalu löytyy.
Lumia900:ssa samanlainen sim-kortti, jossa isommasta saa taiteltua pienemmän.
Lumian ohjeet taisi olla vähän helpommat ja selkeämmät
No mene vaihtamaan se iso kortti sun liittymän omistajalle. Tai itse Applelle.
se työnnetään sinne reikään!
kiitos tästä ketjusta ja kaikille jotka jaksoivat vastata. Sain sen SIMin sisään.
Jospa ystävämme Aplella keskittyisivät paremmin ohjeiden tekoon, missään ei sanallakaan mainita aiheesta, pakkauksen koristeeksi näyttäviltä kapistuksista ei löydy kun huonosti piirretty kuva, mikä ei vastaa tuota osaa, eikä siinä näytetä miten sitä tulisi käyttää.

Käyttöohjeiden ja sepostus sisältää vain niitä asioita, mikä poistaisi heidän virhevastuunsa, mutta ei niitä, mikä saattaisi helpottaa tuotteen käyttöönottoa. Vaikka tuote onkin paljon Nokialaista edellä suositummuudessa, olisi mukavampaa, jos keskittyisivät muutakin, kun syödyn omenan imagon kehittämiseen. Itse en tuota kapistusta ostaisi, mutta perheeseen sellainen nyt kuitenkin tuli.

Onneksi täältä sai vihjeen, millä sen sai heti hoidettua, mutta omenan raadon käyttö onneksi jää jollekin muulle...
Miksi tätä iankaikkisen vanhaa (3v) aihetta vedetään tänne aina vaan? Eiköhän tämä aihe ole loppuun kaluttu luu?
Mitä urpo itse sitten tänne kirjoittelet ? "Ei enää, ei" HO OOOOHOOOOO .....

Onko ja on kyllä ihmiset ja todella monet nykyisin, ja luulisin, että ainaha näitä avuttomia on ollut. Mutta nyt niitä on.... Voi voi..... Onneksi on olemassa nämä, esim luonnon omat kikat pitää väestöä kurissa.

Olen puhunut/kirjoittanut

Kiitos ja syksyjä. Hauskaakin tämä voi parhaassa tapauksessa olla..
siinä tulee sellane muovinen "tasku" ja kun se avaat niin siinä kannessa on sim kortin asennus ohje :)
"Laita pienen paperiliittimen tai SIM-kortin poistotyökalun pää SIMkortin
alustassa olevaan reikään. Vedä SIM-kortin alusta ulos" Tämä ohje löytyy PDF:nä netistä, on siis Applen oma ohje, Mutta kun sitä ei vedät vaan PAINETAAN sitä klemmaria tai aputyökalua siihen reikään, niin se pompsahtaa auki.
Ja se aputyökalu olik yllä niin nätisti piilossa siinä ohjepaketin kuoressa, etti sitä siitä kykkä heti hiffaa. Eikä missään kyllä moisen olemassolosta mainittukaan.
Määki sain eilen iPhone 4s enkä saa sim-kortti läppää aukikaan sillä työvälineellä. Mitä ihmettä mun pitäs tehdä?kokeilin sitä avainta siihen läpän reikään ja pyörittelin mutta ei mitään. Miten saa oikeen auki?Voisko joku ehkä mua parempi auttaa?
Sun pitää painaa sitä tikkua sinne reikään sisään, ei pyöritellä
Onse hyvä että näitä ihmisiä on jotka auttavat mielellään mutta toiset taas ei. Ne ovat tylyjä ja sanovat osta! lol! Ja kaikkea lapsellista itekkin kun olin pentuna 11.v kyselin jokapaikasta täältä,demistä ja kaksplussasta. Kuitenkin vielä käyn täällä. Nyt jo neuvon toisia,jaan muiden neuvomiset eteenpäin:)
 /   /  /  /  /  / MITEN SAADA SIM-KORTTI PAIKOILLEEN ?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta