AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / DiVision ja Medion digiboksit VAROITUS!

DiVision ja Medion digiboksit VAROITUS!

7 Vastausta 2 160 Lukukertaa
Pysykää kaukana Medion ja Division merkkisistä digibokseista.

Minulla on lyhyen ajan sisällä hajonnut 2 kpl. VDT 2020 ja VDT 2022 digipokseja täysin samasta viasta eli laitteen virtalähde savuaa itsensä hengiltä.
Tuo 2020 malli hajosi 07/2008 johon Gigantti antoi tilalle tuon uuden 2022 mallin.
Sanoivat silloin tuon 2020:n teholähteen olevan kaput ja nyt kun tiedustelin tämän korvaavan laitteen (2022) takuuta kun hajosi 02/2009 niin sanoivat
että tilalle annetulle uudelle laitteelle ei myönnetä enää tuota 2v. takuuta.


Hakusanoja googlelle:
Kokemuksia division
Kokemuksia medion
DIVISION VDT2020 / PST4-VDT2020 / VDT2020 / vdt2020 / VDT2020PVR / VDT2022PVR / VISION VDT2020
Vision VDT2020 ei käynnisty
Vision rikki
Medion rikki
dvb-t
dvb-c

Jos ostaa paskaa saa paskaa

Jos ostat paskalaatua saat paskalaatua eipä nuissa ole muuta vikaa kun virtalähteessä liian halpoja komponentteja kun otat koko Boksin virtalähteen komponentit ja vaihdat kaikki kondensaattorit ok tavaraan toimii hyvin. Kun tehdään halvalla ei voi saada aikaan muuta kuin paskaa
Mitähän komponentteja nää Kaonit käyttää kun ei ole 1,5v mitään ongelmaa,muissa merkeissä tuntuu vikoja löytyvän yltäkyllin,kaonit pelaa aina vaan oli kuuma tai kylmä

Se 1,5 vuotta vielä ei kerro mitään

Vaikka nyt oletkin onnellinen vahingonilosta, niin tuo 1,5 vuotta on vielä niin lyhyt käyttöaika, ettei sen perusteella voi sanoa Kaonia ongelmattomaksi tuossa suhteessa. Odotahan vielä 2-3 vuotta lisää. :)

Esim. omassa kahden viritittimen tallentavassa Topfieldissä ongelmat (jumittumiset) tulivat vasta reilun 4,5 vuoden käytön jälkeen. Konkkien vaihdon (joka maksoi alle 10 euroa osineen ja työpalkkioineen) jälkeen on boksi tähän mennessä saanut jo lähes 1,5 vuotta lisäikää ja on siis kohta 6 vuotta vanha. On edelleenkin päivttäisessä tallennus- ja katselukäytössä ja odotan, että toimii edelleenkin ainakin vuoden, mielellään parikin, että saan sitten ostaa uuden sukupolven tallentavan boksin seuraavaksi. Hm... vanhimmat tallenteet boksin kovalevyllä ovat maaliskuulta 2005... jokohan olisi aika katsoa ne. :)
Hei, mikä mekaanikko/huoltoliike näitä bokseja korjaa? Kodinkonekorjaajat vai jokin muu huoltoliike? Oma Dvision tallentava boksi meni mykäksi hiljattain, eli ei avaudu (e tule virtaa), talletettuja dokumentti- tiedeohjelmia menee hukkaan ellei tiedostoja/ohjelmia saa edes siirrettyä jollekin ulkoiselle tallentimelle, kun boxi ei käynnisty..
Infocare hoitaa monen merkin takuuhuollot ja nettisivuilta löytyy hinnastokin. Kysymällä asia selviää. Googlekin auttaa laittamalla hakusanoiksi vaikka tv-huolto ja paikkakunnan nimi, niin jotain aina löytyy.

Nettikaupoista löytyy monen edullisen korjaajan osoitetietoja, mutta näissä ei ehkä takuut toimi ja saattaa käydä niin, että kun lähettää tähän edulliseen huoltoon boksinsa, niin sitä ei ehkä enää sen jälkeen näe;)

TV-huoltojen määrä on vähentynyt, sillä taulutelevisioiden korjaus on mennyt yksiköiden vaihdoksi tai koko tv vaihdetaan uuteen. Yhden huoltoliikkeen mukaan nykyiset tv:t vaativat huollolta paljon erikoislaitteita eikä niihin kannata investoida. Maahantuojatkin ovat ulkoistaneet takuuhuollot isoille huoltoliikkeille, jolloin asiakkaalle saadaan kohtuulliset vasteajat. Varaosia ei enää pidetä paljoakaan hyllyssä, joten osien huono saatavuus saattaa viivyttää huoltoon käytettyä kokonaisaikaa.
Minä korjautin omani runsas pari vuota sitten Wir-Ti:ssä Maksoi silloin 85 euroa (Medion 4400), Nyt toki varmaan maksaa enemmän.
 /   /  /  / DiVision ja Medion digiboksit VAROITUS!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta