AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Poliisin nettivinkkinappula tulee myös Suomi24:ään

Poliisin nettivinkkinappula tulee myös Suomi24:ään

116 Vastausta 24 644 Lukukertaa
Poliisi on avannut verkkosivuilleen palvelun, jonka kautta kuka tahansa voi helposti ilmoittaa epäillyistä rikoksista tai niiden valmistelusta poliisille.

Poliisin nettivinkkinappula tulee kevään aikana käyttöön myös Suomi24:n keskusteluun. Sininen nappula johtaa poliisin nettisivuilla olevaan lomakkeeseen, jossa käyttäjä voi jättää vinkkejä netissä havaitsemistaan turvallisuusuhista, kuten väkivallasta, huumausaineista, petoksista ja rasistisista rikoksista.

Lue lisää nettivinkistä.Keväisin terveisin
Suomi24

Rikokset esiin

Kuinka nettivinkkaamisessa on varmistettu,
ettei tule aiheettomia "ilmiantoja". Joillekkin ihmisille,
kun näyttää olevan aika helppoa ilmoittaa poliisille
perättömiä juttua, esim. riita tilanteissa,
mustasukkaisena, päihtyneenä jne...

Nykyisinkin rajalliset resurssit eivät saa mennä,
poliisien turhanpäiväiseen juoksuttamiseen,
eikä myöskään ihmisten liian helppoon syyttömään
mustamaalaamiseen.

Kyllä mielestäni on kohtuullista, että mahdollisista
turhista ilmiannoista joutuisi ihan oikeasti korvausvastuusee
yhteiskunnalle.
Poliisin nettivinkki sivusto ei ole luotettava:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3375031&o=all&op=1&view=all&subj=286922701431&aid=-1&id=717669385&oid=286922701431

kokeilkaa tätä (lukekaa pienellä painettu teksti) Ainakin suojattu yhteys:
https://www.nettivinkki.fi/
"Firefox estää sivustot jotka eivät ole oletuksiksi asetettuja"
-Ei selain mitään estä. Tuo nettivinkki.fi aukeaa kyllä. Sinulla lienee jokin sensuuriohjelma lisäksi?

Kirjoittaja on poistanut tämän viestin

Moi

Miten voi olla noin lapsellista koko asia....Yhdestä asiata alkaa vyörymään hirvee poru virkavaltaa vastaan.Hei haloo ihmiset,missä kunnioitus.Kuka tlee auttamaan ku oot hädässä,Ambulanssi ja Poliisi ja palomies.Sentään kunnioitusta kehiin ihmiset.
Voiko toi olla totta? Lomakkeessa oli kohta: "Asevideo/Koulu-uhkaus tai muu nörtin nettiuhkaus"
Jos kerran "neekeri" on haukkumasana, niin pakko on silloin olla "Nörtti":kin

Moi

Mikä ihmisiä kiinnostaa fasebookissa,se on ihan pikku pentujen sivu..En ymmärrä,sori vaan..

Puolustan fasebookia

Taidat olla jostakin ulkoavaruudesta, ihmiset haluavat tutustua toisiinsa helpottaa arjen kovaa kurjuutta, on ujoja, yksinäisiä sulkeutuneita kova kiire työ saralla eivät muuten saa toisiin ihmisiin yhteyttä, tämä on jonkinlainen tapa vähän rentoutua saada mukavia kavereita, ehkä elämän kumppaninkin ja huomata, että on ihan samanlaisia ihmisiä muuallakin päin maapalloa ( maata ) ,kun minä tai sinä olet ym.. ym..

Söitkö puuroa

Kuka haluaa tietää kävitkö tänään paskalla ja söitkö puuroa . Omia asioijathan siellä suurin osa levittelee .
Tietysti jos ei saa muuten työpäivää kulumaan, kuin noita juttuja lukemalla .

Onneksi sinulle

Onneksi sulle on tarjolla sulle sopiva portaali eli tämä jumittava ja ainaisesti päivitystilassa oleva Suomi24, joka itsekin alkaa kovasti siirtymään Facebook-kopioksi! Vilkaisepa vaikka tuota uutta ja toimimatonta minä.profiilia ja vertaa sitä Facebook'in vastaavaan, toimivaan sivustoon.

Tuo on totta!

Minulle tuli aivan sama asia mieleen,periaate hyvä tuossa mutta ei ole ajateltu tuotakaan asiaa (yllätys yllätys) aivan loppuun asti :( Olisihan se epämukavaa jos naapuri esimerkiksi alkaisi perättömiä vihjeitä tuonne latelemaan mitkä eivät pidä paikkaansa.Menee maine turhaan vaikka syyttömäksi todettaisiin,alkaisi huhut toisinsanoen kiertämään!

Vai muka turhista!

Kylläpä nyt jonkun nilkkaan kalahti pahemman kerran...

nyt puhut asiaa

Nythän on tehty valitus kirkosta eroamisesta netissä,tämä rikoksesta ilmoitus on sentään sata kertaa vakavampi asia.AINA löytyy turhan valittajia.KOHTAHAN jokaisella kansalaisella pitäisi salainen netti numero olla jos meinaa netissä ostaa ,myydä mitä tahansa.Ja jos vielä onnistuu jossain niin 5vuotta vankeutta ilman oikeuden käyntiä.Tämä menee naurettavuuden puolelle.

Herjaajat esiin

Tukiainen nostaa monta tutkintapyyntöä tämän sivuston herjauksista ja kunnianloukkauksista.
Hääliput ja keskenmeno, poliisi tutkki vistit / lähettäjät / syyttäjänostaa syytteen ja oikeus määrää
korvaukset maksuun.
Tukiainen on fiksu nainen joka tienaa aina !

Ei kai

poliisilla ole aikaa "pilkallisten" huumoripalstoilla heitettyjen pilojen selvittelyyn. Sellaiset pitäisi pystyä itse hoitamaan pois päiväjärjestyksestä.
ei varmaan ole aikaa, mutta miten suodattaa sellaiset turhat viestit pois? jokainen lähetetty viesti on kuitenkin luettava ja arvioitava. tuo on aika mahdotonta, et voi suoraan estää pilaviestien lähettämistä. se ruuhkauttaa järjestelmää, ainakin niin arvioisin, eli älkäähän lähetelkö "huvin vuoksi" viestejä tuonne.

18+11:lle

ei hörhöjä pelkästään huumoripalstoilla esiinny, ikävä kyllä.

Viimeksi juuri hetki sitten luin eräältä palstalta kirjoituksen, jossa lietsottiin lainvastaista asennetta yhtä ihmisryhmää vastaan. On aikakin, että ihmiset voivat tuollaisesta ilmoittaa ilman, että joutuvat vaivautumaan kaiken maailman typerysten takia poliisiasemalle asti.

Joillain näyttää olevan harhaluulo, että päätään voi paukutella esim. mielipiteen esittämisen varjolla miten törkeästi tahansa, lain tuntemuksesta ei näytä olevan hajuakaan, saati alkeellisistakaan käytössäännöistä.
Stasilla oli Saksassa sama järjestelmä. Urkkija joka nurkalla. Voiko sellaisessa yhteiskunnassa elää?

Ei hyvä

Eihän minun kerran antamaani vinkkiin koskaan vastattu. Kysyin, eikä email mennyt enää edes perille. Anna siinä sitten vinkkejä...OLI MINUN VINKEISTÄ VIIMEISIN!

Lisätkää linkki sivuillenne

Erittäin hyvää nykyaikaista toimintamallia! Toivottavasti mahdollisimman moni sivun ylläpitäjä lisää linkin sivuilleen.
Esimerkkinä lahtelaisen kaupunginvaltuutetun sivu, johon poliisin nettivikki myös lisätty;
http://personal.inet.fi/koti/raimo.kotala/

Moi

Se on hyvä et poliisi on täällä myös katsomassa teidän perään,ja katsoo,mitä netissä ylensä liikkuu.Poliisille kunniamaininta tästä työstä,et jaksaa olla täysillä mukana

juu

juu se on hyvä kun katsotaan toisten perään mutta sivustojen seuraaminen on
tavallaan sananvapauden rajoittamista, mitä uskaltaa puhua ja mitä ei.
Mikä hyöty tässä sitten on yksityisasioita seurataan ja valvotaan koska
se ehkäisee rikollisuutta. Millä tavalla ehkäisee, toisten avautumiset eivät
ole poliisin asia. ja vaikka olisikin niin mistä otetaan rikosten tutkijat-järjestyspoliisista
vai?

eräs vääryyttä kokeva

Jaksaa olla mukana ja paskat. Yhtäkään minun ilmoittamaani todellista rikosta ei ole viety mihinkään.Paitsi yksi, mutta sekin blokattiin hienosti pois kun en kerinnyt asiaa viemään eteenpäin koska minun ei annettu asiaa hoitaa. Et perään katsomisesta sanon kyllä että ala-arvoista toimintaa on jollei osaa erottaa jatkuvia perättömiä ilmoituksia vaan heittää ne suoraan syyttäjälle. Minun ilmoitukseni ovat olleet todella vakavia rikoksia,mutta poliisi ei tutki niitä vaan ilmoittaa että todisteet puuttuu.Niin on puuttunut toiseltakin,mutta ne vain vievät omana mielipiteenä asioita etenpäin. Rehellisestä ihmisestä tehdään rikollinen väkisin ja todellinen rikollinen pääsee kuin koira veräjästä. Tällainen on muka tasa-arvo maa ja paskat.

Onhan poliisi ollut

Onhan poliisi ollut aiemminkin sivuilla katselemassa, mutta koska se syö resursseja olla jatkuvasti sivuilla, niin oli yksinkertaisempaa laittaa nettivinkkinappula sivuille ja antaa käyttäjien tehdä ilmoitukset.
hienooo

Tapon yritys

Epäilen, että yksi Pihlajamäki syyllistyi tapon yritykseen. Minne voi kannella?

joo o lue tää

Minä olin noin alle kymmenen metrin päässä kun tyttäreni yritettiin väkisin tappaa omassa asunnossaan,onneksi ehdin pelastaa juuri ja juuri lapsen hengen ennenkuin tukehtui. Mitä teki poliisi kun tein ilmoituksen asiasta,ei mitään. Toinen sanoo, eli valehtelee : ei tuollaista ole tapahtunut. Ja pääsee siitä vaan jatkaa elämää ilman että mitään seuraamuksia tulee. Itse sanoin, että laittakaa putkaan päiväksi,niin jo alkaa puhumaan totta. Mutta poliisit vastaavat, ei meillä ole sellainen tapa. Siis mitä vittua ?? Niinhän ne juuri toimivat että pitävät putkissa ja selvittävät sillä aikaa rikosta. Mutta kun on naisesta kysymys,ei näköjään näin toimita.Näköjään jotkut saa tehdä mitä huvittavat ja toisista väännetään perättömillä asioilla heti syylliseksi,vaikkei asiat pidä alkuunkaan paikkaansa.
Et näin.
Poliisi on ystävämme

EI TOIMI

Yritin lähettää nettivinkkiä kun selasin suomalaista sivustoa, jossa henkilö julkisesti tunnusti tietävänsä valokuvassa olleen lompakkovarkaan.

Ei onnistunut nimettömästi. Pitää tulla Suomalaiselta tietokoneelta, tuo ei näköjään hyväksy Japanista lähetettyä nettivinkkiä. Poliisin on hankala selvittää kuka ulkomailta lähetti vinkin.

Koston tms. pelossa en sitten laita vinkkiä. Kiitos poliisi, taas hieno palvelu joka vaatii käyttäjän ehdottoman tunnistamisen kirjoittaa sinne sitten omalla nimellä tai ei. Älkää kukaan vain uskoko että pysytte nimettömänä jos klikkaatte sitä "haluan pysyä nimettömänä"-nappia, sehän ei toimi ulkomailta. Suomen sisällä poliisin on helppo selvittää kuka on lähettänyt vinkin (vaikka ilman nimeä) ja koska et ole epäilty rikoksesta sinun on kerrottava totuus ellet halua tuomiota (vain epäillyt saavat valehdella).

Saan varmaan tästäkin poliisilta soiton, mutta enhän minä mitään tiedä saati epäile, kun en uskalla kertoa.

Sitäpaitsi unohdin jo mikä sivusto ja artikkeli saatika henkilö oli kyseessä. Ja käytän tuntematonta wifiä autosta...

Muuta: kyllähän kaikki järkevät ihmiset tietävät että Suomi on sellainen Orwellilainen valtio ettei mitään voi tehdä. Kehä 3'sen sisäpuolella et voi ajaa autolla montaa sataa metriä ennenkuin olet kuvassa, puhumattakaan yksityisistä valvontakameroista. Voi sitä kuvitella että ne lisäävät turvallisuutta, voi sitä olla väärässä. Kummallista että ihmisiltä autojen sisään kuvaaminen on kiellettyä mutta sitä tehdään rutiininomaisesti tuhansilla valvontakameroilla...

Ei apua

Tiedän paljon oikeita tapauksia intternet kunnianloukkauksista yms. joita poliisi ei viitsi edes lähteä tutkimaan.
Syyttäjä ei nosta syytettä jne.
Resurssipula, vaikea tutkia, näyttöä vähän tai loukkausaste lievä, taloudellinen haitta muka lievä !

Pitää olla joku esim. ministeri / vuorineuvostasoinen yksityshenkilö, tai isompi yritys niin sitten
ne tutkii.
Kylläne ilmoitukset ottaa vastaan, ja kuuntelee asiakkaan murheetmutta siihen se valitettavasti jää !
Kaikki riippuu myös loukatun taustoista ja monista muista tekijöistä.

Anti

Hyvä homma, autoanterot ja muut joutuu tutkinnan kohteeksi.

Miten tähän on voitu mennä?

Berliinin muuri kaatui 20 vuotta sitten ja nyt Suomessa pistettiin sitten Stasin järjestelmä uusiksi. Eikö todella ole opittu mitään, mihin tällainen "ilmianna naapurisi" mentaliteetti johtaa? Vai onko tyytymättömyys valtakunnassa jo noussut sellaisiin mittasuhteisiin, että maa pysyy hallinnassa vain DDR:n keinoilla?

Rasismi nettipalstoilla

Rasismi nettipalstoilla on noussut sellaisiin mittoihin, että sille on tultava loppu. Muuten maastamme tulee asuinkelvoton. Siinä syy.
No ilmianna nyt sitten minutkin, kun mielipiteenvapauden nimissä olen sitä mieltä, ettei tänne tarvita kouluja käymättömiä Afrikan hottentotteja. Työperäinen maahanmuutto on ok, mutta eihän tänne kukaan fiksu muuta.
Nyt kaikki vaan tekemään ilmiantoja, kymmeniä joka päivä.
Saadaan poliisille töitä.
Kun jokainen tekee kymmeniä ilmiantoja päivässä, tuo systeemi kaatuu.

Itse olen tehnyt tänään n. 40 ilmiantoa poliisille epäilyttävistä viesteistä.

Kansanmiliisi käyttöön

Neuvostoliitossa otettiin käyttöön ennen sen sortumista ns. kansanmiliisijärjestelmä, jossa tavalliset kansalaiset toimivat miliisin apuna muiden kansalaisten valvonnassa. Systeemi on tuttu kaikista totalitaristisista yhteiskunnista.

Demokratioissa tällaista ei ole pahemmin käytetty, koska homma johtaa massiivisiin perättömiin ilmiantoihin, turhiin tutkintoihin ja jopa aiheettomiin tuomioihin.

HYvä

Hyvä ateistien palstalla tuo lätkä paukkuu kymmeniä kertoja.

Lähes

Lähes kaikki työtehtävät poliiseille tulee sitten että heille soitetaan että täällä sitä ja tätä, tänne tarvitaan poliisia apuun. Eiväthän ne itse voi tietää missä nujakoidaan tai kenen perheessä tapellaan.

Ilmiantojärjestelmä oikein hyvä ja kun siinä vielä ilmiantajan varmennus, poliisi tietäisi sen kuka sen takana aivan samalla tavalla kuin kyselee siitäkin kuka heidät soittaa paikalle, järjestelmä täydentäisi todella hyvin poliisin työtä.

Sinne voisi ilmoitella kun kaveri virittelee mopoaan, kun alaikäiset suunnittelevat alkoholinostamista sekä kaikista hämäräperäisistä liikkeistä mitä voivat sitten joskus jossain tutkinnan vaiheessa olla tarpeellisia.

Poliisi tarvitsee kansalaisia koska eihän rikokset selviä ellei ole näkijöitä eikä todistajia. Samalla tavalla se toimii rikosten ennaltaehkäisy. Kansalaisaktivismi siinä tarpeen. Ollaanhan sitä joskus jopa itse poliiseina kuten kettutytöt.

Siten poliisi tarvitsee niitä jotka kertovat missä mennään ja mitä enemmän poliisin sekä kansalaisten välillä vuorovaikutusta sitä paremmin järjestäytynyt yhteiskunta toimii.

Apolixille

En ole käynyt ko. palstalla, mutta hyvä jos lätkä paukkuu, koska tunnut olevan noin varma, että olet siellä kirjoituksillasi lakia rikkonut.

Hyvä homma kaiken kaikkiaan!

Sinne vaan kaikki mikä

Poliisilla riittää urkkijoita kyllä.

Olisikin hyvä

Että poliisi puuttuisi esim. täällä Suomi24:ssä rehottavaan sensuuriin. Esim. mamuasioista keskustelu on käytännössä estetty. Kaikki mamukriittiset viestit pyritään systemaattisesti poistamaan. Varsinkin palstat, jotka on tarkoitettu mamu ja yleensä ulkomaalaisaiheiden käsittelyyn, ovat erityisen tiukan sensuurin kohteena. Suomalaista kyllä saa kirjoittaa vaikka kuinka herjaavasti. Jotta tähän tulisi korjausta, olisi tärkeää, että kaikista suomalaisiin kohdistuvista rasistista viesteistä ilmoitettaisiin myös poliisille ja vaadittaisiin poliisia puuttumaan asiaan.

kavereita?

moiii<3 sä vaikutat aika mukavalta tyypiltä(:
ollaaks kamuii? tai meubi bestiksii for evör<333333333<333

urpo ja turpo

voiaan olla bestiksii kui karhu veljeksiii<333
mä voin olla urpo ja sä turpo:D

Tuota minäkin ihmetelly rasistisuus

on mielestäni kaikkea sortavaa ihmisen uskontoa, rotua( saakohan tuota kirjoittaa että ihmisiä on oikeasti erirotuisia tulee kohta syyte), vammaisuuksia, seksuaalisuutta...ym haukkuminen ja kiusaaminen. Palstat haukkuu etenkin homoseksuaaleja ja armeijasta kieltäytyjiä. En uskalla kertoa nimeä mutta muistan vuosien takaa kuinka televisiossa nykyinen parrakas kansanedustaja kertoi ettei pidä siviilipalveluksen käyneistä miehistä yhtään.. Miten olisi toimittu jos olisi kertonut ettei pidä jostain muusta rasistisuuden tunnusmerkit täyttävästä seikasta esim ettei pidä eskimoista.

Jee!

Vasikkanappula tulee! Nyt voi jokainen suomalainen olla anonyymisti alhaistakin alhaisempaa ihmissaastaa, eli vasikoita.

väärin!

alhaisista alhaisempia ovat nimettöminä netissä räksyttävät ja väkivallalla uhkailevat luuserit.

Mitä suurimmassa määrin uhreja

Ei vaan alhaisimmista alhaisinta ihmissaastaa ole sinä, elämäntapakriminaali, silloin kun syytät "vasikoita" sellaiseksi. Kun syytät noin törkeän inhottavasti vasikoita, on sinulla kovin ilmeisesti ns. OMA LEHMÄ OJASSA. Sinulla itselläsi lienee pahaakin pahempi sairaus nimeltä kriminaali-identiteetti, joka on pahimmillaan sitä, ettei ihminen edes tajua olevansa mätä ja kieroon kasvanut, niin että ei osaa enää edes hävetä tai edes kyseenalaistaa omaa ajattelutyyliään, jossa vihataan poliiseja ja kaikkea yhteiskuntarauhaa ylläpitävää järjestelmää ja ollaan hyvää pataa toisten samanlaisten, mieleltään sairaitten kanssa. Sitä sitten vain kuitenkin kelpaae elää sen järjestelmän turvin, jota vastaan silti koko ajan rötöstellään, pilaten oma ja muidenkin elämää.
Toki tiedän että sinä ja kaltaisesi olette itsekin mitä suurimmassa määrin uhreja. Todennäköisimmin jo lapsena osaksenne tulleen välinpitämättömyyden, rakkaudettomuuden ja kaiken muun mitä ns. "huonot vanhemmat" (jotka kuitenkin itsekin voivat olla saman kokeneita) saavat lapsissaan aikaiseksi -seuraamusta. Se ei silti tee oikeutusta kenenkään kriminaaliudelle. Kuitenkaan koskaan ei ole myöhäistä parantua em. sairaudesta. Se on oma valinta, joka lähtee omasta tahdosta, siitä millainen ihminen itse haluaa olla, terve vai mätä "omena" Ja se vaatii oman tilansa myöntämistä, siis rehellisyyttä, joka sekin voi olla tosi vaikeaa. Mutta, kuten vanha kansanviisaus sanoo "yrittänyttä ei laiteta"... -Monille se on mahdotonta -ilman Jumalaa ja Hänen ihmeitä tekevää voimaansa.

huva aabra-ham!

olet saanut aikaan paljon! Olet jo painanut nappia yli 216 kertaa!
laittaisitko viela vihrea napin virkamieskorruptioista ja lahjuksista ja hyysyliikkeista.?
-ja keltaisen napin maanpetturuudesta ja salaliitoista ja vallankaappausankkeista?
Minkä helvetin takia keskustelut tarvitsee olla etusivuilla tyrkyllä, ja yleensä vielä provosoivan otsikon kera, josta usein aiheutuu se, että kirjoitukset muuttuu ala tyylisiksi??

Helvettiin kaikki keskustelut etusivuilta, ja ne hyödylliset linkit esiin, kuten sähköpostit, pankit, sää, tv-ohjelmat, jne.

Suomi24 nörttien vaan pitää saada käden jälkensä näkymään uudistetun etusivunkin myötä, ja miten kävikään? Lopputulos oli sekava etusivu, ja koko ajan sekavammaksi menee. Kaikki hyödylliset linkit onkin jo piilotettu, sehän on pääasia, että keskustelut, galleriat, videot, reseptit, sun muu paska on näkyvillä.
Lisäksi tota helvetin mainontaa alkaa olemaan siinä määrin, että koko netissä olo aika menee sen blokkaamiseen. Perkeleen suomi24 paukapäät, osaako teistä kukaan käyttää aivojanne, vai onko teillä niitä enää??

Erittäin hyvä

Mielestäni erittäin hyvä asia.

Esimerkki yksittäisestä sivustosta, johon linkki on lisätty:
http://personal.inet.fi/koti/raimo.kotala/

Toivottavasti mahdollisimman usean sivuston ylläpitäjä lisää linkin sivuilleen.

Oikeammin

se itaisi olla vihree nappula, koska se on vihreiden =(punaisten) keksinto.

Oikeammin nappi pitaisi paallystaa burgalla, ettei tarkoitus nakyisi eika ismiset hoksaisi ajatellah.
Sitapaitsi nappi on jo kulunut koska vihreet painelee sita hermostuneena unissaankin..

oikeammin

nappulan pitaisi olla vihree ja siina kuuunsirppi, etta talla kertaa se ei antaisi harhauttava kyvaa.
nappia painaessa pitaisi kuulua myos ALLAHU AGBAAAARR joka kerta kellojen kera.

Tama antaisi pontta napille ja nostaisi tunnelmaa.
Voisi poliisitkin tutustua näihin asioihin, jotka on tehty heidänkin päänmenoksi.

Illuminati, NWO.
Tavoite on hävittää VÄHINTÄÄN 2/3 osaa maapallon väestöstä, tämä tehdään mm. ruuan avulla.
Codex Alimentarus.
http://riikkasoyring.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/12/codex-alimentarium/

Ihan julkinen monumentti heillä.
Tavoite on maapallon väestö saada 500 miljoonaan, se tarkoittaa, että 6,3 miljardin ihmisen täytyy poistua.
http://britainsdestruction.files.wordpress.com/2009/06/gg10comm.jpg

http://images.google.fi/images?hl=fi&q=georgian%20guidestones&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

http://neuvostoliitto.eu/

Miksi skotlannin pedofiileja ei oteta kiinni?
http://www.davidicke.com/articles/child-abuse-mainmenu-74/30693-scottish-paedophile-ring-exposed

Skotit kysyvät, miksi systeemi vaikenee "eliitin" rikoksista?
http://www.davidicke.com/headlines/32424-the-holly-greig-revolution-is-on

Käytättekö kännykkää, asutteko tukiasemien vierellä, kännykkä on terveydelle vaarallinen, uskokaa tai älkää.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/04/1092769

Myös rokotteet oiva keino tuhota terveyttä.
http://www.pandemia.fi/blogi?BlogAction=ShowPost&PostId=5387&BlogId=5086

Suosittelisin kaikille, ottakaa näistä asioista selvää.
Hyvää kevättä joka tapauksessa!
Hyvä, että edes joku pitää Keskustelupalstojenne siivousta yllä.

Täällä kaikki häiriköt saavat haukkua toisia, tehdä rasismia.

Ainoa mitä teette, on että, oikeasti pahoista, herjaavista, tai uhkaavista viesteistä niiden poistopyynnön.

Lisäksi ette vastaa koskaan teillle lähetettyihin kyselyihin, saati tähän ketjuunkaan.

Onkohan siellä Suomi24:llä kaikki idiootit töissä?

eli oletteko TietoEnattorilaisia?

Moi

Todella hienoa työtä teette.Kiitos siitä koko porukalle sinne.

ällöttävää

vai että ilmiantojärjestelmä suomeen! oliko stasi todella niin mainio järjestelmä,siis ihmisen kannalta? poliisit tietysti hyötyvät tilanteesta,mutta sehän onkin kasvoton tunnoton koneisto,jolla on vain ja ainoastaan hallitsevan luokan moraaali ja arvot! Älkää nyt hyvät ihmiset alentuko koneiston ilmiantajiksi!

maaseudulla ollut

verotta työtä tekeviä kannattaa käräytellä ja hirvenlihaa ja karhunlihaa ampuvia maalaisia
Ällöttävää tämä meno on.
Koneisto pitää poliisitkin kiireisinä, kun itse suunnitellaan rikoksia ihmisiä kohtaan.
http://viitasaari.blogit.uusisuomi.fi/2010/04/16/oluen-pano/

USA:n tiedustelupalvelun agentti kertoi Davidille vuonna 1997 mikrosirun todellisesta tarkoituksesta.


Mihin voin ilmoittaa rikoksesta, kun hallituksemme on heittämässä Kreikalle n. 550 miljoona euroa, mutta rahaa ei ole lapsilleni, kouluja lakkautetaan ym.

niin..

sananvauttahan suomessa ei ole, maahanmuutosta ei voi mitää kirjoittaa heti leimataan rasistiksi ja sitten "pöliisin" nw3ttinappulaa painellaan oikeen urakalla, näin saadaan suomeen täydellinen lammaslauma joka on valtion talutuksessa, kaikki vähänkin arvosteleva on saatu näin poistettu.. jippii.

Punainen politbyroo.

Toisten ilmiantajat, varautukaa sitten myös itse siihen, että saatte syytteen perättömästä ilmoituksesta, ja mahdollisesti kunnianloukkauksesta myös. Peliä voi pelata moneen suuntaan.

hyvä!

sättipalstoilla vaikuttaa moni rasismia levittävä nikki...minä ainakin aion tehdä poliisille ilmoituksen kaikesta rasistisista ja rasismiin yllyttävistä jutuista...miettiikää, mitä kirjoitatte tästä lähtien.....sefutkaan eivät ota kantaa rasistisiin juttuihin ollenkaan..antavat ihmisten haukkua toisia uskonnon tai ihonvärin vuoksi...
hyvä juttu tämä poliisinappi!!!!
sätti siistiksi rasismista
ja normaalit hauskat jutut jälleen kunniaan....

Nykyään

netistä saa hauskuutta esittämällä rasistia, ja katsomalla kuinka kaltaisesi ihmiset vauhkoontuvat ja juoksevat poliisilaitokselle. (tässä tapauksessa painelemaan mainosnappia).

On pieni maa

Suomi, siksi meillä ei ole varaa jäädä vähemmistöksi omassa maassamme. Tänne ei tarvita mudan värisiä ali-ihmisiä. Kunhan saataisiin myös maaseudun väestön tietoon, mikä uhkaa Suomea, ja sitten vielä verorahoillamme maksatetaan "integraatiota" ja cro-magnonien sossurahat.
Tänne ei tarvita edes uutta työvoimaa. Nuoriso pakotettakoon töihin. Vanhatkit jaksavat töissä jos ei kilpailla Kiinan kanssa palkkakustannusten mataluudella. Globalisaatio on syöpä. Eduskunnassa ja hallituksessa on paljon maanpetokseen verrattavia asioita kannattavia henkilöitä. Suomen sodat olivat aivan turhia. Sotaveteraaneja on kustu pahasti silmään. Rajat auki vaan kaikille ryssille ihan vapaasti. Joku vihreiden poliitikkohan esitti, että Suomen pitää perustaa työvoiman värväyspisteitä Afrikkaan. Menköön itse sinne lutkuttamaan ...

Ei järkeä.

nyt sitten poliisin resurrsit menee nettihörhöjen seurantaan, nämä kun tekevät perättömiä ilmoituksia takuulla tuhansia vuodessa, voi keskittyä helvetti hiukka poliisi muuhunkin.
ETTE ole sitten vastannut / toiminut mitenkään esim. Ateismi-palstalla toimivan häirikön toimiin.

Hän saa kirjoittaa vaikka miten loukkaavia, rasistisia tai vihaviestejä, eikä nettivihjeisiin edes vastata.

SIsällytin viestiini pyynnön, että vastaisivat, jos edes saavat viestin.

2-viikon päästä EI vastausta.

Taidan laittaa koko vinkki-fiaskon iltapäivälehdille, koska tämäkin koodaus ei toimi.

Taikka poliisilla ei ole lukutaitoista poliisia, tai se on lomalla ja viralla oleva kaveri osaa vain kiroittaa ei lukea.

Suomi24 suosii siis seonneiden häiriköiden kirjoittelua, joka voi lähettää päivittäin yli 50 häirikkö viestiä, joiden tarkoitus on loukata muita.

Taidan kertoa myös mainostajillenne, millaisella sivulla mainostavat.

Niin ja suomi24 ei myöskään vastaa käyttäjilleen, olipa kyseessä sitten avunpyytö tai tekninen ongelma!
Itsehän raportoin jokaikisen juntti-rasistin ja avoimesti muukalaisvastaisen/kansanryhmää vastaan kiihottavan ääliön. Sananvapaus on eri asia kuin toisen halventaminen ulkoisten ominaisuuksien perusteella.
Tein ilmoannon tuosta Ateismi-palstalla ihmisiä loukkavasta tyypistä.

Hän jopa tekee suoranaisia valekutsuja, joista tein ilmoituksen.

nettivinkkinappulan takaa EI OLE kukaan vastannut, aikaa on kulunut jo pari viikkoa.

Ajatella ,jos napin pitäisi estää jonkun sekopään toimet, ja poliisilla menee parin rivin lukemiseen viikkoja, entäpä sitten koko kirjeeni?

Minusta nettivinkkinappula on fiasko, ja taidan laittaa sen tomimattomuuden roskalehrten arvosteltavaksi.

arvatkaa kuinka

paljon ilmenee turhia ilmiantoja, joka sitten taas vie poliisin työaikaa sekä verorahoja..
Tässäkin ilmeisesti tarkoitus sitä on vähentää..

Tämä

Onkin poliisien ikioma keksintö.EI VERONMAKSAJIEN.

varovaan

taidanpa käräyttää naapurina,SE KIERTÄÄ VEROJA

no joo

turvallisuusuhista, kuten väkivallasta, huumausaineista, petoksista ja rasistisista rikoksista.

Täällä olevat eivät niinkään ole julkisuuden ihmisiä johon jo iltalehti vaikuttaa kirjoituksillaan, et poliisin pitää tutkia.
Hiukan koomillista, naapurissa ammuskellaan ja äkkiä suomi24:jään kirjoittamaan tapauksesta painaen nettivinkkinappulaa..
Tai huomaan kehden keskustelian kirjoittelevan kummallisista asiosta..ja taas painamaan nettivinkkinappulaa..

Tuskimpa täällä kukaan omalla nimella henkilötunnuksilla ta omalla osoitteella rikollisuutta harrastaa.
Esim: Mikko.fi ssä on huijari joka myy tavaroita joita hänellä ei ole, kyseisestä kusettajasta on tällä hetkellä 40kymmentä rikos ilmoitusta ja ihmiset jotka hänen tilille ovat maksaneet rahaa ovat myöskin saaneet pankkivirkailialta hänen nimensä, koska se nimi jota hän käyttää e-posteissa ei ole sama kuin tilin omistajan nimi, uhrit ovat vieneneet rikos ilmoituksen yhteydessä myös tositteen pakista jossa näkyy kusettajan tilinumero ja nimensä.
Kuulin, että eräs uhreista asuu Rovaniemellä ja poliisi oli vain nostanut hartioita ja ilmoitti samalla, että hänestä on jo ennestään rikos ilmoituksia.. luulis että hänet olisi jo pidätetty petoksesta..
Mutta tämähän ei ole Mikko.fi... täällä voi asiat hoitua paremmin.

seksaa

poliisit seksaa

Oikeudellinen vastuu?

Nyt tietysti herää kysymys, mikä on rikosilmoituksen tarkoitus, entä esitutkinta ja näyttö? Aiheetta ja pilailumielessä tehty rikosilmoitus kun on jo sinällään rikos. Rikosnimike lienee aiheeton ilmianto.

Nyt esitettävä DDR-tyyppinen "ilmianto-oikeus" poliisin nettivinkistä tulee melkoisella varmuudella johtamaan väärikäytöksiin HE 106/ 2009 viitoittamassa hengessä esim. selektiiviset kotietsinnät ilman rikosepäilyä jne. Mikä lie ilmoituksen tekijän oikeudellinen vastuu entä mitä perättömästä lausumasta/ herjaamisesta seuraa?

On hämmästyttävää, että poliisilla on varaa tämän kaltaiseen resurssien tuhlaamiseen. Kevein perustein ollaan taas liikkeellä. Vai liekö tarkoituksena siirtyä stalinistiseen diktatuuriin, josta HE 106 /2009 lienee vasta esimakua?

en...

oikeudellisesta vastuusta...mutta jos kerrot jotakin kukaan ei sinua pyydä todistamaan...ja jos olet nähnyt jonkun mafiossan olet todella pulassa he on jo ennen sinuun yhteydenottoa selvittäneet taustasi...mutta jos poliisi suojelee - mitä en oikein usko - paras vain kertoa etten tiedä mitään...vaikka olisit olissena mitenkin pienissä jutuissa...voi kirjoittaa päiväkirjaa tai kertoa ystävälle jos on todella sellainen...he myy huumeita ja et oikeastaan tiedä itsekään koska olet uhri...nykyisin on niin paljon rikkaiden vesoja joiden kimppuun on jo tietyissä sosiaalisissa tilanteissa takerruttu...ja mikä erikoisinta se on myös toisen puolen kanavointi merkki sama et merkki...et edes tiedä kumpaan kommunikoit...?
Facebookissa ja muissa internetin yhteisöpalveluissa kuten suomi24 tapahtuva kiusaaminen ja häirintä on yleistynyt hälyttävää vauhtia. Viimeksi tällä viikolla Ilta-Sanomat kertoi tapauksesta, jossa helsinkiläisnaisen nimellä ja kuvalla oli tehty valeprofiili. Profiilin sivuilla leviteltiin törkyviestejä.

Ylikonstaapeli Marko Forss Helsingin poliisilaitoksen virtuaaliyksiköstä sanoo, että ilmoituksia tulee lähes päivittäin. Harvoin ne kuitenkaan johtavat varsinaiseen rikostutkinaan.

– Häirintäilmoitukset ovat hyvin yleisiä. Niissä on kuitenkin usein hyvin problemaattista määrittää, mikä se rikos on, Forss kertoo Taloussanomille.

– Hyvin harvoin niistä loppupeleissä kirjataan rikosilmoituksia. Varsinkin jos on jo antanut kuviaan ja tietojaan itse Internetissä.

Toisen nimellä ja kuvalla varustetun profiilin luominen, eli identiteettivarkaus, ei toistaiseksi ole Suomessa rikollista. Asiaan pohditaan paraikaa lakimuutosta sisäministeriön työryhmässä.

Medioiden hätä on suuri

Olet paljastanut kaikki gestapolle ja seuraava siirto on siirtää rangaistusleireille väärä mieliset.
On vain olemassa oikeita mielipiteitä julkisesti.

hyvä tapa

mulla on tapana vinkkailla poliisille päivittäin kaikenlaista netistä löytyvää. en ole lakioppinut, joten en tiedä mikä on rikollista ja mikä ei. poliisi selvittäköön sen - siitä heille maksetaan palkkaa. maikkarin uutisia linkitän tonne aika paljon. välillä telkkariohjelmia myös. käytännössä mitä tahansa. huomenna taidan linkittää sinne tän koko keskusteluketjun. varmaan tääkin sisältää jotain laitonta. ehkä. poliisi tutkikoon.

5345345345

Olikohan Suomessa jo mahdollista tehdä ja todistaa jotain - näyttämättä naamaansa tai ilmoittamatta nimeänsä oikeudessa. Nyt kun ilmoittelee jonnekin nettivinkkeliin asiasta missä ei ole edes perää, niin kaiken järjen mukaan tämä henkilö pitää saada vastuuseen perättönmästä ilmiannosta, kunnianloukkauksesta tai herjauksesta, solvauksesta ym. Jos siis on arvattavissa missä sylttytehdas, eli suomi24 vinkkipalsta poliisille, niin eikö sitä ilmoittajaa saada muka oikeuteen. Onko suomessa siis jo muka mahdollista todistaminen ilman henkilöllisyyttä.???? Tämä on uutta, jos tämä toimii jo nyt. Nimittäin, luulisi jos asian vetää oikeuteen täällä esitettyjen juttujen perusteella, että oikeuden päätöksellä jutun keksijä tai toimittaja saadaan nassunsa kanssa oikeuteen todistamaan väittämänsä. Muutenhan tässä ollaan ihan siellä DDR:ssä kuten joku tuossa mainitsi. Poliisvaltioksi alkaa mennä. Mutta kuten kaikella muulla - silläkin on vastavoimansa, mikä syntyy aina yleisen vääryyden yhteydessä. Yleinen lainkuuliaisuus vähenee, koska järjestelmä tekee mitä huvittaa, ilman että sitä on myös yleisesti hyväksytty. Ja tuollainen vasikointi ei ole yleisesti hyväksyttyä. Että sananvapautta karsitaan. Kaikki on kohta jonkun käsissä, oli sitten politiikka, kauppa, vapaa lehdistö(kuka omistaa), vapaa tiedonvälitys(kuka omistaa).....ja sitten nettiäkin ollaan laittamassa tiukkoihin suitsiin. Miten porukka jaksaa syödä tätä kakkia aina vaan. Se on tämä suomalainen lammaskasvatus. Koulusta työhön ja hautaan. Siinä on kaikki mitä teistä tarvii irti saada. Nöyrät kansalaiset. 23

Yllättynyt

Mitä ihmeen hyötyä on "vinkata" jostain tietämästään ..mahdollisesta rikoksesta täällä ?

Tää juttu on varmaan joku vitsi..jonka Suomi24.fi on keksinyt ( arvelee )

Eikös suurimpien kaupunkien poliisit juuri eroitu siitä että ne ei koskaan näytä "tutkiessaan..tai olevinaan tutkimassa " virkalätkäänsä (korttiaan josta on malli olemassa sisäasinministeriön sivuilla !
Vaan aina yleensä näytetään jotain ihmeellistä valkoista paperilappua..mihin on konekirjoituksella
ja huonolla Suomella yritetty tuhertaa sana "Poliisi "

Ihan pakko nyt tänkin linkin kautta kysyä että...
-Onko Suomalainen Poliisi jotenkin outo ilmestys..siis lähinnä ujo..kun ei tutkiessaan halua missään vaiheessa ilmaista statustaan kenellekään..varsinkin tutkittavalle ??
Eikö lakikin sano jotain tästä asiasta ?
Näin ainakin toimii Jyväskylän "Ujot " sanoisinko peräkammarin Poliisit siviiliasuissa ollessaan!
Tampereen Polisit kuuluvat ilmeisesti tähän samaan kastiin..siis löyhään itsetunnonpuutteessa
elävään ( lue= rypevään )= poliisikastiin

Olishan se ihan tavatonta jos poliisi asioidessaan ns. tavallisten kansalaisten parissa jopa esittäisivät jotain valtuutuksia asioilleen / kysymyksilleen!
Ja jos kysyt itse heiltä jotain virkamerkkiä..niin tullaan päälle siinä ryvetyn itsetunnon puuskassa !

Pitäis ainakin Poliisikoulun tähdentää velvollisuuksiaan ja valvoa millaisia luusereita ottavat koulutettaviksi
..tuli mieleen just että eikö siellä poliisikoulussa ole mitään Psygologista testiä..ettei kaiken maailman
syrjäytyneet ja omaa egoaan mielellään poliisina korjaavat "supermiehet" edes pääse vaativaan ja kansalaisia palvelevaan oikeiden Poliisien joukkoon ???

Olisi aika mielenkiintoista saada kommentti juuri Jyväskylä sekä Tampereen "luuseripoliiseilta" kommenttia siitä että mikä ihme siinä maksaa..ettei voi sitä omaa viralllista poliisikorttiaan näyttää kenellekään !!!

Nimenomaan

Poliisiopistoon valitaan nimenomaan luusereita, joita Euran poliisissakin on yksi (nainen). Psykologisessa testissä kannattaisi persoonallisuustestin lisäksi testata lainsäädäntö (rikoslaki, perustuslaki, liikennelaki, laki ja asetus naapuruussuhteista, vesilaki, ...) pitkäkestoisen muistin testillä.
tämähän on kohta kuin Kiinassa... Suomella on oikea suunta...

vinkki

Hei.käykää lukemassa keskusteluja matkailu venäjä moskova ;lapseni kaapattu venäjälle; siellä kaiikin rasismin ja ryssättelun lisaksi kehotetaan myös tappaa kaikki venäläisia.miten tallaisia viestia voi edes päästää julkisille internet sivulle??sheriffi herätys!!
ja tähänkään vihjeeseen KUKAAN EI reagoi

Perättömiä

Perättömiä ilmiantoja tehdään nyt jo aivan liikaa.Jos netissä voi ilmoittaa naapurin touhuista,ei ole mitenkään vastuussa asian todenperäisyydestä.Syyttömät ihmiset joutuu vaikeuksiin.Poliisi ei ainakaan ota vastuuta vahingoista.

hienoa

Voisi aloittaa vaikka tuosta antidoping-keskustelupalstan porukasta, jotka käyttävät palstaa dopingaineiden osto-ja myyntikanavana, vaikka Suomi24 ilmoittaa ettei keskustelupalstaa siihen saisi käyttää. Sähköpostiosoitteita löytyy ja henkilöt olisi varmasti mahdollista löytää. Joku huume- ja laittomien lääkkeiden kauppias voitaisiin saada kiinni. Dopingin käyttöä julkisesti ihailevat nuorisourheilijat varmastikin toimivat huonona esimerkkinä ja D-ongelma tulee ikävä kyllä yleistymään, jollei asialle mitään tehdä.
Muistettakoon, että Suomi24 TUKI myös Lukio-palstalla keskusteluita,joissa kyseltiin tapoja salakuljettaa päihteitä (alaikäisille) Wanhojen päivän laivareissulle.

Ketjua pidettiin esillä, vaikka se pyydettiin poistoon.

Tässä seuraamukset:
http://www.kymensanomat.fi/Online/2010/02/28/Laivalta+pudonnut+elim%E4kel%E4inen+lukiolainen+l%F6ytyi+kuolleena+j%E4%E4lt%E4/201038580802/4

Häiriköt saavat jatkaa suomi24:llä toimiaan, Ateismi_palstalla jo 10:;ttä kuukautta.

Vastatkaa suomi24:n seriffit jos olette jo asian huomanneet JA AIOTTE JOTAIN PALVELULLENNE TEHDÄ?!

No joo...

Jos sinulla on EX-KÄYTTÄJÄ jonkinlaista ymmärrystä syy-seuraussuhteista ja logiikasta, tajuat varmaan, että on täysin mahdotonta päätellä linkkaamasi artikkelin pohjalta, että elimäkeläisen lukiolaisen kuolema johtui edellä mainitsemistasi syistä.

Paatero uhkuu !

Täällä jää kiinni. Poliisi napannut jo yli 200 ulkomaista rikollista Suomessa. Ja just kun kauppa ryövättiin niin poliisi oli ilmoittanut ettei se kerkiä paikalle, joutuvat kattoo sivusta kun puotia putsattiin. Täällä siis todella jää kiinni mitään .. Kolaripaikalle Kärkölään tulo kesti ainakin tunnin Orimattilasta 60Km päästä, paatero lakkauttaa 20 virkaa lisää alueeltamme. Ja työn teki moni muu kuin Paatero ja mediassa esiintyvä poliisijohto.
kerrassaan maino ajatus tästä linkistä joka varmasti jotenkin tulee jollain tavalla toimimaan ja vieläkös helpottaisi poliisin työtä jos saisi vielä kuva materiaalia/video pätkän kans lähetettyä tänne.
itse saatan tulla käyttämään tätä kyseistä linkkiä,mutta en osaa sanoa kuinka usein,mutta laitan kyllä jotain
rikollista puuhaa jonka olen huomanut kadulla taikka jossain muualla tapahtuvan,eli narautan jokaisen,oli ystävä taikka sukulainen taikka pappi,sama siis kuka.....mut käry käyy.....
tänne pitäisi saada se mahdollisuus,ettää kuvien kanssa taikka videon pätkä nähtäväksi.
rikollisuus ei kannata,se ajaa sut noin 8 neliön huoneseen joksi aikaan.
onpas hyvä tämä tuleva sivu pääsempä polttamaan yhen viinan myyjän heh heh heeeeeeeee...... tyhmä joka töitä tekeee loputpa sinä arvaat
Mielestäni rasistinen Viron Suomi 24 osio pitäisi kokonaan sulkea, lisäksi suurin osa sinne kirjoittavista pitäisi bannata koko Suomi 24 foorumilta. En kuitenkaan lähtisi nostamaan oikeusjuttuja lukuisista loukkauksista ja rasististen mielipiteiden levittelystä, sekä perättömistä lausumista, ihmisillä on töissään muutenkin kiirettä kun painia näiden häiriköiden typerien tekstien kimpussa. ehdotankin, että poliisi sulkisi koko osion rasistisena ja loukkauksia täynnä olevana..saastana. Näin omena aikana tiedämme, mitä yksi mätä omena tekee korissa..siellä on koko kori täynnä mätää omenaa ! Suomi 24 sheriffit eivät ole ajan tasalla ainakaan Viron keskustelujen osalta, niinpä valvonta pitäisikin siirtää suoraan nettipoliisille, mikäli osiota ei suljeta.

Rasistinen pitäisi kokonaan sulkea

Ei auta. Samanlaiset rasistit solvaavat Ateismi-palstalla sekä kauppaavat omaa Jumalaansa ,ilman rangaistuksen pelkoa. Kohta tätä tulee täyteen vuosi.

Kertokaamme Suomi24:n mainosjatille, mitä he tukevat mainosrahoillaan SEKÄ mitä he saavat imagolleen kun heidän mainoksensa täällä näkyvät

Suomi24 tukee häiriköiden toimintaa tai on sitä itse
ari kontio kajaanista joka tekee työkseeen rahan vippaus hommaa 100% korolla....eli otan 10e maksan takasin 20e......tämähän on varmaan laillista hommaaa
Ylläpitokaan ei viestiisi vastaa, eli näyttää olevan. (Kun ei poista viestejä)

Aivan...

Just, näin se menee kertokaa Poliisille näkemästänne tai kuulemastanne rikoksista,
joku päivä olette itse tähtäimessä, no vapaa maa toistaiseksi, vaikkakin Poliisivaltiohan tämä jo on,
heh, onnea vaan.........ja terkut Poliisisedälle kuka tämänkin lukee.

Moi vaan.

Voisko

Ylläpito lukea sheriffien lähettämät s-postit?

Suomi24.fi:n rikollinen toiminta

Palsta saa mainostuloja julkaisemalla herjauksia, jotka näkyvät internetissä viikkoja tai kuukausia. He poistavat viestin, mutta tietoisesti eivät sivua ja googlen indeksointia, mikä olisi hyvin helppoa kenelle tahansa sivuston hallinnoitsijalle.
Suosittelen, että ette kirjoita tällaista herjausta harjoittavalle palstalle. Herjaamisesta on vastuussa myös palstan ylläpitäjä. Toivottavasti he opettelevat sivujen poiston, jotta lukijat säästyvät rikosilmoitusten teolta.
Sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä annettua lakia koskevan Perustuslakivaliokunnan mietinnön lainaus:
"Verkossa julkaistut viestit ovat laissa tarkoitettuja verkkoviestejä ja niihin sovelletaan muun muassa säännöksiä verkkoviestin tunnistamistietojen luovuttamisesta ja verkkoviestin jakelun keskeyttämisestä. Viestin mahdollisesta lainvastaisesta sisällöstä vastaa se, jota rikoslain mukaan on pidettävä rikoksen tekijänä tai siihen osallisena. Rikoslain yleisten oppien mukaan määräytyy näin ollen myös portaalin tai keskustelupalstan ylläpitäjän vastuu siinä julkaistujen viestien sisällöstä. Palstan ylläpitäjän rikosoikeudellinen vastuu voi tulla arvioitavaksi, jos tämä esimerkiksi sallii palstan muodostuvan rikollisten viestien julkaisukanavaksi. Ylläpitäjän mahdollinen vahingonkorvausvastuu määräytyy vastaavasti vahingonkorvauslain yleisten säännösten perusteella. Tämän vuoksi valiokunta pitää tärkeänä, että portaalien ja keskustelupalstojen ylläpitäjät seuraavat viestintää sivustoillaan. Tämä koskee erityisesti verkkojulkaisujen yhteydessä olevia keskustelupalstoja ja siksi verkkojulkaisujen vastaavia toimittajia. Myös hallituksen on aiheellista seurata näiden viestintämuotojen kehitystä ja arvioida mahdollisen erityissääntelyn tarvetta."
Suomi24.fi on selvästi muodostunut mietinnössä mainituksi rikollisten viestien julkaisukanavaksi.
Minä olen jonnekin sanonut oman silmämääräisen palstakeskustelulukijan vaatimattoman mielipiteeni ja minusta se menee siten, että jos Suomi24 ei pysty tai halua valvoa edes nykyisiäkään keskustelupalstojaan riittävästi, niin mielestäni ainoa asiallinen toimi S24:lta olisi vähentää julkisten keskustelupalstojensa määrät ainakin puoleen ja poistattaa otsikoinniltaan ja aihealueiltaan provosoivimmat palstoista, eikä ainakaan paisuttaa enää keskustelupalstojensa määrää. Rasistisia mielipiteitä omaavat toki ja esimerkiksi hekin, ovat tietysti vastenmielisiä, eikä sellaisten viestintää kukaan tavanomaisesti sivistynyt haluaisi lukea missään keskustelupalstoilta, mutta mielestäni ehkä vielä suurempi ongelma S24:ssa on nyt se , ettei foorumi näy aina puuttuvan edes suoria turvallisuusuhkia ja uhkauksia sisältävään viestintään keskustelupalstoilla, mistä välinpitämättömyydestä voisi pahimmassa tapauksessa olla ikäviä seurauksia. Ja keskustelupalstoilla ilmeisesti saa ihan vapaasti häiriköivät heilua jos millä rekisteröimillään identiteeteillä ja mustatamaalata ja kiusata ja mitä lie, eikä kukaan siihen juuri näy puuttuvan. Haluaisin todella tietää sen, että kuinka suuri osa Suomi24:n rekisteröidysti palstoilla kirjoittavista todella ovat henkilöinä sitä, mitä väittävät! Voisi olla mielenkiintoista tietää... Ja tämä epäluulo herännyt ihan julkiseen keskusteluun anonyymina osaa ottamalla, sivullisena palstoilla vierailevana.

Juurikin tänne ylläpidon palautealueelle valitin yhdestäkin palstasta, jossa keskustelu on jo yleisesti sen luokan alatyyliä ja jopa kaikkinaiset väkivaltauhkaukset sallivaa, että sivullista lukijaa oikeasti ihan hirvittää ja pelottaa se viestintä. Mielestäni myöskään ihmisten koko nimiä ei saisi tuoda esiin missään anonyymipalstoilla, jos kyseessä ovat yksityiskansalaiset, eivätkä esim. tunnetut julkkikset ja sitäkin sääntöjen vastaisuutta foorumin palstoilla ihan järjestään näkyy olevan ja paljon.

Hieno homma niin saadaan kultistit kuriin!

...

Suomi 24

Ei suhtaudu vakavasti heille tehtyihin ilmoituksiin tietoturvamurroista. Ylläpito ei puutu mitenkään ilmoituksiin. Heillä on vakava tietoturva-aukko järjestelmässään, tai joku henkilökunnasta syyllistyy rikokseen. Tämä kaikki keskustelupalstalla naturismi ja nudismi.
Sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä annettua lakia koskevan Perustuslakivaliokunnan mietinnön lainaus:
"Verkossa julkaistut viestit ovat laissa tarkoitettuja verkkoviestejä ja niihin sovelletaan muun muassa säännöksiä verkkoviestin tunnistamistietojen luovuttamisesta ja verkkoviestin jakelun keskeyttämisestä. Viestin mahdollisesta lainvastaisesta sisällöstä vastaa se, jota rikoslain mukaan on pidettävä rikoksen tekijänä tai siihen osallisena. Rikoslain yleisten oppien mukaan määräytyy näin ollen myös portaalin tai keskustelupalstan ylläpitäjän vastuu siinä julkaistujen viestien sisällöstä. Palstan ylläpitäjän rikosoikeudellinen vastuu voi tulla arvioitavaksi, jos tämä esimerkiksi sallii palstan muodostuvan rikollisten viestien julkaisukanavaksi. Ylläpitäjän mahdollinen vahingonkorvausvastuu määräytyy vastaavasti vahingonkorvauslain yleisten säännösten perusteella. Tämän vuoksi valiokunta pitää tärkeänä, että portaalien ja keskustelupalstojen ylläpitäjät seuraavat viestintää sivustoillaan. Tämä koskee erityisesti verkkojulkaisujen yhteydessä olevia keskustelupalstoja ja siksi verkkojulkaisujen vastaavia toimittajia. Myös hallituksen on aiheellista seurata näiden viestintämuotojen kehitystä ja arvioida mahdollisen erityissääntelyn tarvetta."
Suomi24.fi ja muut keskustelupalstat ovat selvästi muodostuneet mietinnössä mainituksi rikollisten viestien julkaisukanavaksi.

tarpeeksi työtä nytkin

Eihän noita viininmyyjiäkään saada kuriin kun vievät eläkeläisten ja työttömien rahat,ettei elämiseen jää mitään,kauheet velat aina päällä,pois ei pääse ja poliisi ei puutu asiaan,vaikka kylillä myyjät purnukoita myyvät autojen ikkunoista jopa kädestä pitäen ,kameroiden lähettyvilläkin.
tommosesta hiivavellistä,kusenvärisestä litkusta,mitä muka viiniksi kutsutaan peritään yli kaupan hintoja,vaikka kielletty myyminen onkin.
mopot ajaa 80km h auton edellä kylän läheisyydessä,ilman takavaloja,yleensä joka toisessa mopossa ei valot takana toimi tahallaan,koska ei poliisit nää kilpiä siten niin helposti,kun mopo kulkee yli sallitun.
sivusta seuraava ja harmitteleva

Suosittelen laittamaan suoraan

poliisin sivulle, jotta suomi24-sensuuri ei pääse väliin. Jos esim. arvostelet Wincapitan tiettyjen jäsenien toimia tai Koivuniemeä, estetään puheenvuoro ja sinulle ilmestyy vakoiluohjelmahyökkäyksiä.

tietävä

Poliisimiesten kotiongelmiin pitäisi puuttua!

apua hätäkeskuskuormitukseen?

Ihan hyvä, jos ei henkeä tai omaisuutta välittömästi vaarantaville ilmoituksille saadaan lisää yhteyksiä, muitakin kuin hankalasti löydettävät poliisilaitosten palvelunumerot, joissa ei virka-ajan ulkopuolella vastata. Yleinen hätänumero 112 ruuhkautuu turhaan, kun yritetään tavoittaa poliisia ei-niin-kiireellisissä asioissa. Kun mentiin poistamaan se poliisin oma lyhytnumero...Poliisin toimipisteitä on jo karsittu raaálla kädellä muutenkin, ja tehty poliisi kansalaisen tavoittamattomaksi. Huono puoli palvelussa on varmasti se, että se vie resursseja; jostainhan se on pois, kun säästämään on jo nyt jouduttu. Rikosten estämiseksi kaduilla partoinnin sijaan joudutaankin setvimään seurauksia pöydän äärellä "apulaisten" ilmottamina.
Aivan täyttä paskaa. Ei edes toimi.
Nämäkin kaksi laatuviestiä pysyneet viikon etusivulta aukeavassa keskustelussa.
Sheriffit +1 ahkeruus.

kaikkeen rasismiin ei haluta

nämä tekijät tuskin saavat kirjoituskieltoja tai heidän rasistisia kirjoituksia tuskin edes poistetaan:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/92...mment-47579805

Lainaus:
Huumorilla pärjää kauan mutta....huumori on kaukana kun käsität mistä on kysymys.

Älä käytä sannontaa "suomalaiset", olivat Ugriheimoja. Kaikki tämän maan kansalaiset ovat SUOMALAISIA ! Ruotsalaiset ovat Ruotsissa !

Pohjolan pääkieli virallinen yli 750 vuotta, Venäjän kieli 70 v. Tämä kieli virallinen vasta vajaat 100 vuotta ! Mikä on sinusta alkuperäiskieli ?? Jos joku ugri häärää pusikossa jousipysyn ja koiran kanssa niin se ei tee sen kielestä virallista. Siihen aikaa me muut oltiin täällä rakentamassa tätä Ruotsin lääniä ! Rakennettiin kuntia, kaupunkeja, linnoja ym. Ugrit eivät siihen aikaa rentaneet yhtään mitään.
Lainaus:
Ugrit eivät ole valloittaneet mitään.

Meänkieliset ihmiset ovat ugrien jälkeläisiä jotka ajoivat Saamit pohjoiseen. Ugrit ovat aina olleet sotaista porukkaa. Sotivat jopa keskenään 1000-luvulla !!

Ugrit keskiruotsissa ovat sinne kutsuttuja ihmisä kuninkan toimesta ...pois tämän alueen kurjuudesta. Mitä teit historian tunneilla ???

http://keskustelu.suomi24.fi/node/92...mment-47579805

http://keskustelu.suomi24.fi/node/92...mment-47574216

Lainaus:
Ei teidän ugripenikkojen kanna voi keskustella järkevästi xwravvc10.1.2011 14:16
Ugrit muutti kovin myöhään tänne asutuille alueille metsästä. Meillä oli jo toimiva yhteiskunta ja sen yhteiskunnan kielenä oli ruotsi. Keräisitte vieläkin käpyjä korpimaisemissa ellei me olisi tuotu sivistystä ruotsin puolelta.

kiittäkää sivistymätömät
http://keskustelu.suomi24.fi/node/92...mment-47558153

Lainaus:
Ajatteleva Sven.... Hentrikki9.1.2011 13:58
Ei ole mahdollista ! Koska nimet ovat niin vanhoja että tälle kielelle ei ollut kirjakieltä ym. Mitään ei voitu esim. laittaa kirjoihin ja kansiin. Nimet suomeksi ovat väännetty alkupeäiskieleltä.
Se että muistat sekundasanat/nimet paremmin johtuu tottumuksesta.

Katsele näitä ... Alkp. ensin: Nykarleby/Uusikarlepyy...Björneborg/Pori...Helsingfors/ Helsinki...
Malax/Maalahti.../ Replot/Raippaluoto...Brahestad/Raahe....Raumo( Strauma)/Rauma....Stockholm/Tukkholma... j.n.e. näitä on tuhansia !!

Kiitos kun edes viitsit ajatella ja miettiä näitä asioita ! Tack.

Lainaus:
Lisäys edelliseen ... Hentrikki8.1.2011 16:30
Huomaa että suomenkieliset nimet ovat väännetty alkuperäisistä.

Osmo Ikola arvailee ja "värjää" tekstit ! Uso pois !!

Byar som tillhörde före detta Pernå kommun är Bagarböle, Baggböle, Baggnäs, Blybergs, Erlandsböle, Fasarby, Forsby (fi. Koskenkylä), Garpgård, Gislarböle, Gislom, Greggböle, Grevböle, Hardom, Horslök (belägen på Sarvsalö), Härpe (fi. Härkäpää), Idlax, Isnäs, Kabböle, Kejvsalö (uttalas tjejv-, fi. Keipsalo), Kuggom (folkhögskola), Kuskosk (del av Malmgård, fi. Kuuskoski), Kärpe (uttalas tjä:rpe, fi. Kärppä), Kärpnäs (en del av Idlax, uttalas tj-), Lappnor (del av Sarvlax), Liljendahl, Malmgård, Malmsby, Mästlax, Pålböle, Rabbas, Rönnäs, Sarvlax (fi. Sarvilahti), Sjögård, Sondarö, Stadslandet (en del av Sarvsalö),
Tässä Pernån alkuperäisnimet ym.
Huomaa että ne muutamat nimet suomeksi on väännetty alkuperäisistä.Ei epäilystäkään !

Särklax (fi. Särkilahti), Tetom, Tjuvö (del av Sarvlax), Torsby, Villmansgård, Våtskär.
Gårdar och egendomar är Hagaböle, Malmgård, Näse, Norrsarvlax, Sarvlax, Segersby Sjögård, Tervik, Tetom och Tjusterby.

Öar, holmar och skär är Altarskär, Bästö, Hirvsalö (fi. Hirvisalo), Hudö, Killingö, Orrengrund (lotsstation), Strömslandet (halvö inom Sarvlax by).

Forsby å (fi. Koskenkylänjoki) rinner genom kommunen. Hammarforsen är en fors. Röjsjö är en mosse. Sarvlaxträsket är en sjö.

Ej att förväxla med Pärnu i Estland.
http://keskustelu.suomi24.fi/node/92...mment-47545034

samat henkilöt ovat herjanneet suomaalisa jo pitkään suoli24n puuttumatta asiaan.
Taas vanhuksia huijataan uudelleen rantautuneesta "Soittokielto"-firmasta käsin ja vielä hikeennytään kun vanhus kieltäytyy heidän palvelustaan.

just joo

mä kerron susta äidille

päin v++++a kun väkivalta suomessa kasvaaa

meillä ei ole hauskaa uhkaavat väkivalta jengeillä tulee ruumiita,vasta oli petsnaz nyt ny ork sama tuo muistakaa suomen kansa ,LASKEKAA VIHOLLINEN TUPAAN ampukaa sitten saapi sakot ,ukkini oli suojeluskunta päällikkö,toimii

pöljäkkeet.

miten olisi 112 välittömästä uhkasta välittömästi , tai lähimmälle poliisiasemalle marssiminen tekstikopioden kanssa heti "maanantai "aamuna???

pöljä

marssi mihin haluat

poliisi

jos suomeen tulee yhtään väkivalta liigaa ne ajetaan vittuun suomesta JA ASEIN,painaa päähän
Kattokaas alhaalla olevaa pientä tekstiä. Tuolla nettivinkki sivustolla

Nettivinkki © 2010 Harry Sintonen . Tämä sivu on parodia. Yhdennäköisyys muiden internetissä olevien sivujen kanssa on täysin tahatonta. Sivuston tarkoitus on herättää keskustelua siitä, saako täysin ulkopuolinen ei-viranomaistaho kerätä tietoja mahdollisesti laittomasta materiaalista. Kyseessä on myös kannanotto isoveli-yhteiskuntaa vastaan. Mielestäni internetin tulisi olla vapaa.
"Perättömiä ilmiantoja tehdään nyt jo aivan liikaa.Jos netissä voi ilmoittaa naapurin touhuista,ei ole mitenkään vastuussa asian todenperäisyydestä.Syyttömät ihmiset joutuu vaikeuksiin.Poliisi ei ainakaan ota vastuuta vahingoista. "

Ei joudu vaikeuksiin. Kyseiset vinkit menevät samantien ö-mappiin.
Luuletko että se pelkkä vinkki rikosilmoituksen tekoon riittää jos sanotaan
jotain perätöntä?
nuo vinkit liittyy vain palstoihin ja niiden viesteihin, esim. koko nimellä tehty loukkaus .
 /   /  / Poliisin nettivinkkinappula tulee myös Suomi24:ään

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta