AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

KAPULANVAIHTOVIIKOT huijausta

4 Vastausta 5 449 Lukukertaa
KAPULANVAIHTOVIIKOT on ärsyttävää huijausta
siinä lasketaan 5230 ovh 150€ - jotain riippuen kapulasta minun alle 2 v vanha 6210 antaa alennusta 20 eli loppu summaksi jää siis 150€ - 20€ = 130€
Se ei vielä ole minusta huijausta että DNA myy samaa kapulaa hintaan 4€*24kk= 96 € vaan se, että Elisa itse myy sitä hintaan 117 € jos sen ostaa ilman kapulanvaihtoa.
Oletko itse vähän yksinkertainen vai etkö ymmrrä että nykyään puhutaan pakettihinnoittelusta sekä suorasta ostohinnasta JOTKA OVAT FIRMASTA RIIPPUMATTA AINA HINNOITTELULLA!!! Sinua siis syö se, että saat hyvitystä vanhasta luurista uutta vastaan, eikä sinun tarvitse sitoutua määräaikaisuuteen!?
On muuten aivan totta, että Elisan hinnoittelu ei näytä toimivan. Itse ostin E52:n normaalihinnalla ja alennuksella hintaan 290€. Samaan aikaan olisi ollut kapulanvaihtoviikot päällä, ja sen normaalihinta olisi ollut 239€. Myyjäliikkeessä ei joko tiedetty sitä, tai sitten markkinointimateriaali on virheellistä. Valitukseeni Elisa vain toivotti hyvää kesää, joten vein asian kolmannelle osapuolelle.

joo

jaa siitä 5230 huonompaa puhelinta saa hakea! pelkkä *askaa!

Kapulanvaihto

Kapulanvaihto onnistuu muuallakin, kuten esim täällä: http://www.matkapuhelinhuolto.fi/kapulanvaihto.php

Kokemuksen mukaan maksaa saman verran/enemmän kuin esim Elisa eikä mitään kytkyvaihtoja tarvi ottaa vaan rahaa ihan saa. Ottaa vaan yhteyttä ja kertoo puhelinmallinsa ja vastaukseksi saa hinta-arvion ja toimintaohjeet miten homma etenee. Itellä ainakin pelas moitteetta...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta