jauhokuoriaiset

demi

Meidän keittiöömme on pesiytynyt inhottava JAUHOKUORIAINEN!
Eli aina kun ostamme jauhoja kaappiin, ilmestyvät myös kuoriaiset. Jollei jauhoja kaapissa ole, ei näy ötököitäkään. Mitä nyt pitäisi tehdä? Myrkyttäjä maksaisi isännöitsijän tietojen mukaan 150€, olisiko jotain muuta keinoa?
Olen yrittänyt kodinpuhdistusaineilla desinfioida, mutta eivätpä ne ole auttaneet, aina örkit tulevat takaisin!
Auttakaa viisaat ihmiset!

14

31037

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • purkkiin

      Ihmekonsteja ei ole. Ötökät ovat voineet mennä odottelemaan mm. kaappien välitiloihin ja kannatusreikiin.Tarkista myrkyttäjältä pitäisikö koko taloyhtiö myrkyttää. Myrkytyksen jälkeen osta itsellesi purkkeja joihin laitat tästä lähtien kaikki jauhot, sokerit, makaronit ym.heti ne kaupasta ostettuasi.

      • ötökät hiiteen

        Hesan Kalliossa taistelin Jauhokoisaa vasten tuloksettomasti 100 krt, viimeisenä konstina kaiken maailman purkituksien jälkeen otin teippiä ja teippasin kaapin kolot umpeen. Hävisivät. Lievästi onnittelin itseäni...Mulla tulivat luomujauhojen mukana.


    • Piiku

      Joudut hävittäään koko kuiva-ainekaappisi sisällöt, ja sitten desinfioimaan hyllyt, astiat ja lattialistat. Suosittelen myös ostamaan kunnon ilmatiiviit astiat (esim. tupperwaren) ja sulkemaan aina kannet.

    • voi-onnetonta

      Hei kaikki kuoriaisten kiusaamat. Olen katsellut pieniä tummanruskeita vilistäjiä epätoivoisena jauhokaapeissani. Erityisesti vehnäjauhot ja perunamuussijauho näkyvät maistuvan - kaurahiutaleet myös. En löytänyt netistäkään ko. tuholaisen kuvaa, mutta oletan, että niitä ne ovat, vaikkeivät ne kuvitelmaani kuoriaisista vastaakaan.

      Ovatko ne sellaisia n. 2-3mm kokoisia? Mistä mahtaisi nykyisin löytyä lasipurkkeja 2 kg:n vehnäjauhoille, oletteko löytäneet? Pelkään, ettei muovipurkit aina ole tarpeeksi tiiviitä, kun nämä otukset ovat niin kovia yrittämään tunkeutumista joka paikkaan.

      Kiitos mahd. vastauksesta.

      • väsynyt taiselemaan

        Olin heinäkuun lomalla asunnostani ja vuokrasin kämpän parille näköjään hyvin epäsiistille kaverille! ja sillä välin keittiön oli miehittäny just nuo tuollaiset ällöttävät tumman ruskeat vilistäjät! Niitä on kaikkialla! Jahokaapissa etenki mutta myös niitä oli eksyny lusikkalaatikoihin yms! Heitin surutta kaiken mahollisen jauhokaapista pois kekseistä yms lähtien! sitte etikka-vesiseokseen laitoin kaiken lusikka yms laatikoista ja pesin laatikot etikalla. Kaappeihin ruiskutin surtta raidia vaikken tiä onko oikeen viisasta! Sitte vaan kaapit teipillä kiinni joksi aikaa ja sama toistamiseen! Näkyy niitä kuljeksivan muuallakin asunnossa!! Voi viheliäinen ku mulla on kiukku nyt pinnalla noitten kanssa!


      • Anonyymi

        Muovipurkkeihin menee sisälle, juuri itselläni tämä siivous käynnissä .


    • ääk

      meillä löytyi tänä aamuna 4- viljan hiutaleista outoja alle sentin mittaisia ruskeita kuoriaisia. äiti ei aluks oikee uskonu mut sitte se tarkisti sen laatikon ja siellä vilisi näitä otuksia. taisi niitä ötököitä tietämmättään tultua syötyäkki!

    • justiina50

      mistä kaupasta olet ostanut tuta jauhoa, jos se on löytiksestä, älä jatka ostamista sieltä, se vain kuluttaa rahaa

      • Näistä on päästävä

        Onko kuoriaisten syömisestä terveydellisiä haittoja? Mitään ihmeellistä en ole huomannut,mutta monet kerrat syönyt jauhoja/myslejä missä nämä vihulaiset ovat sitten piileksineet


      • Anonyymi
        Näistä on päästävä kirjoitti:

        Onko kuoriaisten syömisestä terveydellisiä haittoja? Mitään ihmeellistä en ole huomannut,mutta monet kerrat syönyt jauhoja/myslejä missä nämä vihulaiset ovat sitten piileksineet

        Preteenia saat vain lisää ,kun syöt ne.


    • Hätää Kärsivä

      Samat Riivatun Jauhokuorijaiset, Kiusaa Myös Minua,Asun Kerrostalossa ,Vein Kaiken Pihalle Kaapista Missä Näitä Jauhokuoriaisia,Oli,Ja Pesin Vielä Kaapinkin Aatianpesuaineella,Ostin Uudet Jauhot Ja Ryynit Kaappiin Ei Apua Siitä Jonkin A jan Kuluttua Huomasin Että Jauho Ja Ryyni Pussissa Oli Jälleen Jauhokuorijaisia
      Ilmestyny Kuin Tyhjästä,Sen Verran Olen Tutkinu Elikkä Ensin On muna Pieni Vaalean Punainen ,Siitä Kehittyy Toukka Muutaman millin Mittainen Kirkas Läpinäkyvä,Siitä Ruskea Jauhokuorijainen, Lisääntyy Nopeasti Jauhoissa Ja Ryyneissä,Jos Ei Huomaa Ajoissa Kaapissa Ja Ympäristössä Vilisee Ruskeita Muutaman Millin Mittaisia Kuoriaisia,Hävitys Konstia En Ole Löytäny Niille.

    • Pentti8

      Meille on ilmestynyt sellaisia mustia ötököitä.Niitä oli kuulema minun alapuolella asunnossa ja ne tulivat sänkyynkin.Nyt niitä on ollut muutamia lattialla meilläkin.
      Teippasin vuorilaudat,mutta niitä oli taas pari lattialla.Tulisikohan niitä,kun on tuo tuuletin kotelo,joka työntää kokoajan tuulta.Juuri siinä alapuolella niitä oli.
      Mitähän ne ovat?

    • :::................

      Jauhokaappi kannattaa puhdistaa säännöllisesti. pyyhkiä esim. Tolulla kauttaaltaan. Sekä jauhopussien päiväykset tarkistaa. myös heittää puolityhjät , pitkäänk aapissa seisseet jauhot roskiin.
      Lämpimässä säilytettäessä jauhoihin helposti tulee ötököitä, eiköhän juuri tuosta syystä ennen ollut jauhoaitat, joissa jauhot säilytettiin kylmässä, ja vasta leivontapäivää edeltävänä päivänä tuotiin huoneenlämpöön "lämpeämään", näin ennen maalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe