AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Kokemuksia RIPSIPIDENNYKSISTÄ?

Kokemuksia RIPSIPIDENNYKSISTÄ?

18 Vastausta 2 536 Lukukertaa
Hei, onko jakaa kokemuksia ripisienpidennyksistä, hyviä/huonoja? Hinnat, kestävyys, huolto, aiheuttaako omalle ripselle vahinkoa yms.. Kiitos jo etukäteen vastanneille! :)

jäin koukkuun :)

Minulla on ollut jo yli vuoden ripsipidennykset lukuunottamatta noin kuukauden taukoa. Omat ripset on kyllä hiukan kärsineet / lyhentyneet mutta pidennykset ovat kyllä todella ihanat ja helpot.
Ilmeisesti merkeissä tai niiden liimassa jonkin verran eroa.

Riippuu paljon laittajasta...

Mulla on ollut xtreme lashes -ripset kohta kaksi vuotta. Aivan ihanan mahtavat ja helpot, kestivät tosi hyvin ja säilyivät aina siistinä 4vk huoltovälin. Muuttomme takia jouduin vaihtamaan huoltopaikkaa, ja nyt ripset irtoilevat kovaa vauhtia :( Ripsen tarkoitushan olisi irrota vasta oman ripsen irrottua, mutta nyt pidennykset irtoilevat ihan omia aikojaan.. Seuraavaksi kokeilen uutta paikkaa, entistä ripsienlaittajaa on kyllä ikävä, mutta matka sinne kovin pitkä. Selkeästi se ammattitaidosta kiinni tässäkin asiassa!

Myös

Liima ja ripsen laatukin vaikuttaa asiaan kovin kovasti!
Minulla on ollut Xtreme lashes-ripsipidennykset nyt puolisen vuotta ja olen huollattanut niitä 1-2krt kuukaudessa. Pari ekaa kuukautta ripset olivat kauniit ja näyttävät ja kestivät huoltamatta sen 4kk, ilmeisesti sen jälkeen omat ripset alkoivat haurastumaan koska niihin laitettiin enää lyhyempiä ja hennompia ripsiä. Huoltovälikin pitää olla viimeistään 3:lla viikolla, tuntuu että jo viikossakin varisee nykyään niin paljon ripsiä pois! Tällä hetkellä ripset näyttävät suunilleen samalta kun ne näyttivät ennen pidennyksiä ripsivärillä, eli harmittaa kun omat ripset olivat suht tuuheat ja pitkät!!! Onneksi tajusin ottaa kuvia ennen pidennyksiä, pääsee sitten vertailemaan kesän jälkeen kun näistä meinaan luopua.
mulla oli reilu puolitoista vuotta laadukkaat pidennykset. olihan ne kivan näköset mutta nyt kun olen lopettanu ripsien laiton omista pitkistä ihanista räpsyripsistä ei oo enää tietoakaan. kadun varmaan koko elämän että pilasin mahtavat ripseni. aion kyllä kokeilla kaikkia mahd kasvattajia/hoitoaineita mutta tuskin auttaa. te joilla on ennestään pitkät ja tuuheat ripset, en suosittele mitään pidennyksiä!!!

kokemus

Minulla oleet n. puoli vuotta. Huoltoväli ollut kuukausi, sillä ripseni eivät uusiudu kovin nopeasti. Olen ollut todella tyytyväinen, ei mitään ongelmia.

Heips

Pidennykset nyt ollut kolme kuukautta, ja olen ihan rakastunut! Hinta oli halpa pääkaupunkiseutuun nähden (80€) , huoltoväli vaihtelee 4-5 viikon välillä. ja niistä olen maksanut vaan 30-40€

RIPSET 4ever

Itse myös käyn HKI Ripsissä , huolto samat 30-40€!!Hyviä löytyy myös Edullisestikkin :)

Ripset ja merivesi

Onko kellään tietoa mitä noi ripset tykkää merivedestä? Oon lähdössä reissuun ja tiedossa olis myös hääjuhlaa, jonne olis kiva ripset laittaa.

hei

Ripsien laiton jälkeen 24h tulisi olla kastelematta, tai paakkuuntuvat, mutta ainakin minun asiakkailla kestänyt hyvin myös lomareissut. :)
Missä käyt laittamassa? :)

ihanaa!

Kävin ennen Helsingissä laittamassa ripsiä, nyt huomasin että omallakin paikkakunnalla tehdään, ja paljon halvemmalla. Varautunein mielin menin huoltoon, siitä aikaa nyt 5viikkoa, ja ripset vieläkin tosi siistit!! Huolto maksoi siis 35€ ja ihan mahtava palvelu!! Eipä tarvitse enää paikkaa vaihdella!
Hei te joilla huolto on alle 40-50 siis n. 3 viikon huolto niin missä te käytte huollattamassa??
backstage järvenpää, mulla huollot melkein aina 30€ ja käyn 4 viikon välein. Laittajana nuorehko, mutta hommansa osaava nainen. Nimeä en kyllä muista, mutta löytynee netistä.
mun viron kaveri laitta minulle ripsien pidennyksi, huolto 35 euri ja on ihanat(helsinki)
sipsuke18@hot.ee
Moikka! Teen JB ripsipidennyksiä Helsingissä, 40€. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä natali928@hotmail.com
Pidennykset ei kyllä vaurioita omia ripsiä, se on vaan se tunne että ne on lyhentyneet jne. kun on tottunut pidennyksillä pitkiin tummiin ripsiin. Luonnollisten ripsien elinikä on yleensä noin kolme kuukautta. Eliniästä riippuen omat luonnolliset ripset ovat lyhyemmät eri aikaan sen "kasvukaudesta", sen huomaa parhaiten ripsiväriä laittaessa kun tuntuu ettei siellä ole niin paljon ripsiä kuin viikko sitten tai tuntuuvat tuuheammilta. Kannattaa seurata viikoittain luonnollisia ripsiä niin huomaa mitä yritän sanoo.

Mutta joo itelläni oli tunne kun otin pidennykset pois ettei enään omia ripsiä ole enään ja jälellä lyhyet tyngät, sitten verrattiin kuviin ennen pidennyksiä ja kappas ne oli ihan samanlaiset kuin ennen pidennyksiä. Liikkeessä sanottiin, että monelle käy näin. Ja muistutettiin ettei se ripsivärikään ole mitään hellää käsittelyä silmäluomella ja ripsille.
 /   /  / Kokemuksia RIPSIPIDENNYKSISTÄ?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta