AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / KOS -Tjäreborgin hotellit ja niiden taso?

KOS -Tjäreborgin hotellit ja niiden taso?

1 Vastausta 1 007 Lukukertaa
Eli minkälaisia kokemuksia teillä Tjäreborgin valikoimissa olevista hotelleista? Etenkin hotellit Zephyros, Smaragdi, Frosini ja SunFamily Peridis Family Resort kiinnostavat. Vaikka olemme nuoria, emme kaipaa mitään biletystä tms. vaan auringossa makoilua ja rauhallisista illoista nauttimista hyvän ruoan ja juoman kera. Onko Kos silloin huono vaihtoehto? Jos on, niin mitä kohteita suosittelisitte nuorelle parille todelliseen rauhoittumiseen ja auringon ottamiseen? Onko jossain muussa kohteessa parempia ostosmahdollisuuksia? En kaipaa mitään piraattikamaa, vaan ihan kunnon kauppoja tarkoitan.

Kos

Olimme viime lokakuussa mieheni kanssa Kosilla Peridiksessä ja tykkäsimme hotellista kovasti! Hotelli on suunnattu lapsiperheille, mutta koska mekään emme välittäneet biletyksestä, päätimme valita "rauhallisemman" hotellin. Hotelli oli hiljattain remontoitu ja viime talven aikana ovat näköjään (hotellin uusista kuvista päätellen) rempanneet lisää. Suosittelen lämpimästi Peridistä, vaikka se onkin hieman sivussa keskustasta. Keskustaan kävelee kuitenkin 10 minuutissa.
Uima-allasalue oli viihtyisä ja rauhallinen, ja aurinkotuoleja riitti kaikille.
Kosilla kävimme shoppailemassa parissa paikallisessa "trendi-liikkeessä" ja hintataso oli huomattavasti halvempi kuin Suomessa. Ainakin niissä kaupoissa, joita tjareborgin nuoret ja mukavat oppaamme suosittelivat. Ruoka Kreikassa on mielettömän hyvää. Päivisin pikkunälkään kävimme tavernoissa syömässä gyros pitat (ohuen kuoren sisällä kanaa/lihaa, kreikkalaista salaattia ja tzazikia, 2,50e).. Nam!! :) Iltaisin söimme "paremmin" rantakadun ravintoloissa..
Kos on keskikesällä nuorten bilettäjien paratiisi, mutta ainakin lokakuussa, jolloin sesonki on lopussa, on rauhallista.
Mukavaa lomaa Kreikassa ja Kosilla, jos sen valitsette... :)

p.s www.lomakompassi.fi sivuilla matkakuvia lähes kaikkialta.. kannattaa käydä tsekkaamassa..
 /   /  /  /  /  / KOS -Tjäreborgin hotellit ja niiden taso?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta