AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / naisten sadetakki helsingistä

naisten sadetakki helsingistä

3 Vastausta 1 015 Lukukertaa
Mistähän Helsingistä löytäisi esim. Rukan pitkänmallisia sadetakkeja naisille? Onko esim. Sokoksella tai Stockmannilla? Tai jos ei Rukan niin miksei myös Marimekon tai Nanson.

Sama ongelma

Kunnollisia, pitkiä sadetakkeja ei tunnu enää kaupoista löytyvän. Marimekon mallit ovat olleet turhan lyhyitä, 3/4 mittaisia enintään. Rukka ei tunnu enää valmistavan pitkiä sadetakeja kuten ennen vanhaan, ainoastaan pelkkiä "kuratakkeja ja -housuja". Löytyykö stadista mistään tyylikästä sadevaatetta työmatkoille ja siroja, pitkävartisia kumisaappaita joita kehtaisi käyttää muuallakin kuin koiran ulkoilutuksessa?

Forum/Retkiaitta

Retkiaitasta löytyy Didriksons Hanna sadetakkeja ja kumppareitakin näytti olevan.

löytyi

Kävinpä tuola Stockmannilla sitten, ja sieltähän löytyi Rukan pitkä, tosin taitaa olla maks 3/4 mittainen valkoinen sadetakki. Ihan kivanoloinen. Tosin en sitten ostanut sitä, mutta tilasin Rukan tehtaanmyymälästä vähän vanhemman mallin. Taitaa olla ainut paikka mistä kannattaa lähteä Rukan sadetakkeja etsimään. Lisäksi sieltä sai myös sadehatun samalla kertaa. Ja tosin olihan Stockamannilla noita perustakkeja ihan kivoissa väreissä, taisi olla myös punaista ja lilaakin.
 /   /  / naisten sadetakki helsingistä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta