AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / oulun eläinlääkärit

oulun eläinlääkärit

7 Vastausta 488 Lukukertaa
Eli mitä eläinlääkäriä suosittelette oulussa, minulle tulee pentukoira ja rokotukset pitäisi hoitaa.

Eli suositelkaa ja kertokaa paljonko täytyy varata rahaa?

Oulun kaupungin eläinlääkäriä

suosittelen erittäin lämpimästi!!!! Olen asioinut aikaisemmin yksityisillä, kerran menin sitten kaupungin vastaanotolle ja sen jälkeen aina vain siellä asioinut. Huomattavasti edullisempaa ja todella asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua :) Tietenkin yksityiselläkin on asiantuntevaa palvelua mutta paljon kalliimpaa.... Eka rokotus muistaakseni jotain 40euron paikkeilla... OUKA:n nettisivuilta löytyy hyvät nettisivut hinnastoineen ym. tietoineen. :)
Minä myös liputan Oulun kaupungin eläinlääkärin puolesta! Osaavia lääkäreitä, itse ainakin Jaakko Väyrysellä asioineena olen ollut todella tyytyväinen koiran käsittelyyn, hoito-ohjeisiin ja erityisesti hinta-laatu-suhteeseen! Ja plussana mainittakoon autolla liikkuvan kannalta, että parkkeeraus on maksutonta ja pääsee ovelle asti autolla! =) Akuutissa olemme myös asioineet ja palvelua ei voi sielläkään moittia, mutta valitettavan hankalaa on monesti päästä puhelimella läpi :/ Akuuttihan järjestää myös pentukerhoja rokotuksilla käyneille pennuille, mikä mielestäni on mukava käytäntö!

Kaupungineläinlääkärin sivut löytyvät osoitteesta http://www.oulunelainlaakarivastaanotto.fi/

Mielipide

Minä kyllä voin todellakin Akuutin palvelua moittia; mitäs vielä siitä miten minulle, koska en ole siellä pennun rokotuksilla koskaan asioinut (mistä tässä on kyse), mutta eräs ystäväni pentukoirineen siellä rokotuksilla käydessä juurikin tuohon pentukerhoon päästäkseen, sai siellä hyvin ikävää kohtelua. Ja eritoten pentu. Mitä vielä törkeydestä ihmistä kohtaan - mutta se pikkupennun käsittely, mistä ystäväni kertoi --- olin silmät pyörenä kauhusta ja karvat pystyssä. En ala eritellä, ettei joku tunnista mistä tapauksesta on kyse. Mutta siksi en voi suositella. Ei ole oikein hyviä kokemuksia itselläkään lainkaan, joten mistäpä suosittelisi. Kehotin tekemään kirjallisen reklamaation ja sanoi sen tekevänsä.

Jaakko Väyrystä kunnaneläinlääkäripuolelta on todellakin eräänä pakko suositella; sen lisäksi yksityisellä puolella Höyhtyän Ouluvetin Kekkosta ja Lakovaaraa. Kaikkien näiden käsiin antaisin oman koirani niin hengenhädässä kuin rokotuksillakin. Niin olen tehnytkin, ja hyvin tuloksin, jos vain ajan olen saanut. Muita en mene suosittelemaan koska muista ei ole positiivisia kokemuksia tässä kaupungissa. Jos mitään, negatiivisia.

Ouluvetissä on myöskin helppo parkkeeraus, parkkipaikka takana ja vieressä, sekä ottoautomaatti samassa ostoskeskuksessa, sekä on auki hyvin myöhään iltaisinkin ma-to.

Moi!

Sellainen hyvä puoli vielä; Ouluvetiä suurinpiirtein vastapäätä samassa ostoskeskuksessa on myös apteekki, mikäli on omasta mielestä koiran sairastaessa tarvetta yleistä kodin apteekkia täydentää koiran tarpeiden varalta jollain, mitä eläinlääkärin tiskiltä ei löytyisi.
Päivitystä: Lakovaara on nykyään Kaakkurissa.
Hei!
Onko kenelläkään kokemuksia pieneläinten (pienet jyrsijät) käyttämisestä Ouluvetisssä/ Akuutissa / kaupungin eläinlääkärillä?
Me ollaan käytetty meidän koirat rokotuksilla Ouluvetissä,Akuutissa,Oulun kaupungin el.lääkärillä kuin yksityisellä el.lääkärillä.Kaikkiin noihin olen ollut todella tyytyväinen
 /   /  /  / oulun eläinlääkärit

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta