Järkyttävän hintaiset Hiacet!

Hullu maksaja

Mikä helkkari vanhoissa Hiaceissa maksaa? Hinta vaan kasvaa kilometrien mukana! Perus pakettiautoa hakevana törmää jo aivan älyttömiin hintapyyntöihin. Joku 90-luvun alun neljäsataatuhatta rullattu rapea Hiacen lousku maksaa yhtä paljon kuin mummonmökki Forssasta. Pistää pari kertaa miettimään kidutanko selkääni ja rahapussiani lähtemällä kyntämään maanteitä jollain antiikkisella japanilaisella tramboliinilla, vai ottaisinko sittenkin aurinkoa oman mökin pihalla omenapuun katveessa lintujen laulua kuunnellen.

Jokin järjetön epäsuhta näiden vanhojen pakettiautojen hintaan on päässyt syntymään. Johtuneeko siitä että ne on uutena keskustakaksion hintaisia, tai sitten käytettyjä laivattu liiaksi pois maasta. Joka tapauksessa ensi vuonna huippulukemiin nouseva pakettiautojen ajoneuvovero ja nämä nykyiset myyntihinnat. Ei hitto kyllä pyytää saa, mutta hulluus ei riitä maksamiseen vaikka rahat riittäisikin.

38

6853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uuuuuuuuuue

      pyydetään maltaita, kun joku maksaa.

    • sinulle myydä

      alle markkinahintojen???

    • ,,,-- liikenteessä

      ei niitä oo pakko ostaa ja jos joku ostaa niin kai ylimäärästä rahhoo...

      • Turk Mali.

        Niistä on kuulemma jo niin kova pula että aletaan jo rahtaamaan takaisin Afrikasta Suomeen.
        Malista on kuulemma lähtenyt jo laivalla eka 200 Hiacen satsi Suome kohden autoja jotka
        myytiin sinne reilu 10 vuotta sitten.


    • automerkkejä

      joiden käytettyjen hinta on sitä luokkaa että ne kannattaa ostaa,
      jos sellaisen haluaa, aina uutena.
      Toyota on eräs niistä.

      Ranskikset taas aina käytettyinä.

      • Paalikamaa

        löytyy Nettiautosta Id:3465029 Toyota Hiace vm:1984 ajettu 505000tkm hinta:1200e


    • käyttötarve

      Homma on vähän siinä, että milläs kuljetat ilman pakettiautoa. Vaikka tarvetta olisi harvoin, kuljetukset on kuitenkin hoidettava. Vuokraus kustantaa polttoaineineen ja kilometrilisineen äkkiä satasen per päivä. Autoja ei enää lainata sukulaisille ja tutuille kuin ennen. Sen takia moni ostaa ja ajaa Hiacella joka päivä, vaikka itse tavaratilalle on käyttöä ainoastaan kerran kuussa. Tähän perustuu se, että ajoneuvoveron uudistuksella (lue: tuntuvalla korotuksella) halutaan lopettaa turhanpäiväinen pakettiautoilla köröttely ja siirtää ajot niille jotka pakuja oikeasti tarvii.

      • Sisäpiiristä

        Normaali ilmiö. Uudet pakettiautot maksavat maltaita huolimatta ilmastoinnista, mistä 9-10kk mitään hyötyä.

        Esimerkki henkilöautopuolella Euroopasta: 2002-2003 Sonatan arvo nousee, koska jostainsyystä tehtiin liian hyvä ja kestävä pirssi suhteessa hintaan.


    • kuomullinen peräkärry

    • ei maha mittään

      haissii on myyty suomi aikoinaan täyteen luulis todellakin hintojen tasaantuvan mut ei!

      • dxddd

        on suomijuntit toitojauskollaan hinnoitelleet hehehehehh
        ulkomailla nauretaan näille junteille


    • Ex-Pat

      Eikö muilla automerkeillä kuin Toyotalla ole pakettiautoja? 8-)

      • toi,ota

        yhtä kestävää,että silleen


    • Hiacerihvelö

      Viimeksi kun Tekniikan Maailmassa ja Tuulilasissa oli pakettiautovertailu, niin Hiace oli viimeisellä sijalla!
      - ja siitäkin on jo 2-3 vuotta, ja edelleen sama malli myynnissä...tyhmä kansa ostaa!

      Ranault on Euroopan eniten myyty pakettiauto!

    • -hinta

      Niin kirjoituksestasi paistaa juuri se mistä valitat eli itsekkin haluaisit hiacen, vaan rahas ei riitä. Hinnat määräytyy markkinoilla kysynnän mukaan. Perheessämme kaksi pakua toinen hiace ja toinen VW ja jälkimmäiseen tehty järjettömästi kalliita remontteja, vaikka saman verran ajettuja. VW on tosin hieman "nykyaikaisemman" oloinen, mutta mieti itse mikä on tärkeintä. Osta sellainen johon rahas riittää. Turhaan tällä natiset.

    • pakulla

      Niin, hiace on kyllä melkoinen "keinu" verrattuna saksalaisiin pakettiautoihin jotka samassa hintaluokassa on selvästi tilavampiakin. Hiacen korimalli uudistunut lähinnä vain kosmeettisesti, tavaratila edelleen yhtä ylhäällä, kapea ja hankala lastata. Jos sillä tarvii tavaraa ajaa niin otan jonkun muun, mutta suomalaiset ajeleekin hiaceilla ihan huviajelua halvan dieselveron takia.

    • Junttien kuningas

      Junttilandiaan voidaa vanhaakin Hiacee myydä uutena...on tää ihme maa!
      2000-luvun puolessa välissä tuli uusi Hiace,vaan ei tyyppihyväksytty eurooppaan
      pienten markkinoiden takia.Ei edes Venäläisille ole pitkään aikaan tää malli kelvannut. (voi käydä venäjän Toyotan sivuilla katsomassa millainen hiacen pitäisi olla)

    • tuåmas

      Junttilandia = Tojolandia : )
      Eipä oo ihme että suomalaisia pidetää "vähän yksinkertasina"

    • Tuåmas

      Suomalainen mies ja Hiace on aika saman laisia:

      - ei mikään mutovalio
      - yksinkertainen
      - huonosti varusteltu
      - luotettava
      - sattaa olla vähän "ruostetta" helmassa

      • JOBBARI67

        Noiden vanhojen Hiacejen ja muidenkin vanhojen toyotoiden hinnat on nostanut taivaisiin tuo Afrikan vienti. Jos vanhasta katsastamattomasta 90-92 toyota 1.3 xsi sedan autosta Afrikan pojat maksaa n.1500e ja 90-95 mallisesta pitkästä Hiacesta saa n.3500e vaikka ei ole katsastus konttoria nähnyt moneen vuoteen ja renkaat on aivan loppu niin ei se mikään ihme ole,että niistä sitten pyydellään ihan poskettomia hintoja. Jäljellä ei ole kuin ne mitkä ovat sitten jo Afrikan pojillekin liian kalliita saatikka Suomalaisille. Ostakaa Volkkari.


    • Yön Timo

      Joo näin se menee!! Vähän aikaa sitte sanoin,että niin huonoa 88-95vm hiacea ei olekkaan mistä en antaisi 2000€ jos ajamalla liikkuu,oli kilpiä tai ei=D

      Nyt en tiedä mikä tän päivä kurssi on,mutta kaikki ostan jos jostain vaan löytyy....sekä corollat

      • kaitsukv

        mulla olis hiace myytävänä jos kiinnostaa 88vm diesel aj.195 tuh.ajoaikaa vuoden loppuun 2renk.lyh. kaikki huollot ylhäällä ja kats. kuitit tallella että km. pitää paikkansa uudet kesäpyörät hyvä auto ota yhteyttä jos olet kiinnostunut puh 0500-424950


      • hiace

        Moikka hiace 3 3 4wd -90 jopapäiväisetä ajosta myyntiin.0407058368


    • pussihousu-

      Niissä maksaa vanhan hevosenhaju.

      • Kingsley

        Näen välillä uniakin,että saan ostaa ei katsastettuja hiaceja,corolloja,ym viesti pelejä monia päivässä... voi sitä aikaa kun saatto tulla 5kpl autoja yhdessä päivässä!
        Nyt joutuu jo melkein rukoilee ja maksaa ihan sika hinnan että saa ostaa jos edes kannattaa:(


    • me-262

      Sama huomattu myös täällä. Vanhenee se Hiatsukin ajan kanssa. Se on vähän niinkuin pyramidihuijaus, niin kauan kuin löytyy uusia hölmöjä, jotka maksavat pyydetyn hinnan niin homma toimii... Sitten kun porukka järkiintyy ja lakkaa ostamasta ylihinnalla hinnat romahtavat rysäyksellä.
      Muutenkin Suomessa on aivan järjetön hintataso jo takuunsa menettäneillä käytetyillä autoilla. Että miksi muka? No, ottaakapa huomioon nykyiset korjaamojen tuntilaskutushinnat. Melkein viisisataa vanhaa markkaa tunti hommasta kuin hommasta merkkikorjaamoilla nykyautojen integroitu kokoamistapa, joka nostaa varaosien hinnat pilviin. Ja takuun loputtua kaiken maksaa auton omistaja itse...

    • Kingsley

      Morjes!

      Mutta ajatelkaa mitä mustamies saa niistä hiaceista afrikanpäässä? vaikka maksaa rahti ym muita kuluja,niin se on äkkiä 5numeroinen luku mitä niistä siellä saa!

      että kyllä musta helpsti antaa sen 3000 € -90 h15 ja ottaa vähintään saman määränpäässä!

    • Mene töihin

      Köyhälle kaikki on kallista

    • WV T5

      Jokunen vuosi sitten TM:ssa oli tonniluokan pakut testissa ja hiace jai peranpitajaksi,johon maahantuojan edustaja sanoi:tehkaa sama testi kun ovat 400t ajettuja.
      Nyt siis tilanne on realisoitunut.
      Terveisin juuri T5:sta 4500e:lla remontoinut.

    • RaksaUkko72

      Onhan siinä epäsuhtaa kyllikseen. Vanha Hiace kiertää loputtomiin ja jokainen välikäsi koittaa saada siivunsa välistä. Itse myin tarpeettoman, vanhan ja huonon 80-luvun bensa-hiacen reilusti tonnilla pois. Maksoin 2000 euroa, Ajoin reilut 3 vuotta ja 100 tkm, joista viimeiset 2 vuotta ilman katsastusta. Eikä juuri muuta tarvinnut ostaa kuin rengaskerrat, joku polttimo ja uusi akku tuossa matkan varrella.

      Ahmed osti karvaiset käsivarret hiestä helmeillen. En kysellyt mitä ko. paskalla meinaa tehdä : ) Oliko tonni alihinta vai ei, ihan sama. Minulla jo hintansa tienasi. Ja kun 2 vuotta on ilman leimaa niin poistuu rekisteristä automaattisesti.

    • kjhgfddfghj

      "Ja kun 2 vuotta on ilman leimaa niin poistuu rekisteristä automaattisesti."

      Ei muuten poistu enää nykyään. Pysyy niin pitkään rekisterissä kunnes on romutustodistus mistä esittää.

    • Mumbasaan

      Joo... ei poistu rekisteristä mikään automaattisesti. Parhaassa tapauksessa, jos et tehnyt asiallista luovaria/itsellesi kopiota tai "vanhanaikaista luovaria", pysyy tuo Hiace nimissäsi ja käyttömaksut sinun maksettavana vielä silloinkin, kun Mumbasassa auto on jo bussina...

    • h20 long

      Ei ehkä poistu,mutta noissa riittää jos käy tekemässä liikenteestä poiston konttorilla tai kotona netissä,niin loppuu kaikki maksut siihen paikkaan!

      Harvemmin noista mitkä menee vientiin,niin perästä kuulu mitää, ei siellä afrikassa ole esim kameratolppia tai parkkimittareita!

      Kyllähän toi hiacen tekniikka kestää,mutta ne pellit vaan lähtee ympäriltä:(

      On se vaan jännä että 4*4 veto hiacet ei käy mustille? luulis että niillä pääsee paremmiin savannilla?

    • parapsyko

      Hiacella on ilmeisesti jokin maaginen "status",itse olen vastaavaan ilmiöön törmännyt.Ja vanha takaweto-hiace ei kyllä omaa mieltymystäni vastaa.Eihän sillä pääse talvella eteenpäin,ellei taka-akselin päällä ole lisäpainoa...Toinen, h-auto-osastolla oleva kummajainen on Corolla ja 80-90-luv Carina.91-Carinasta huudetaan saman verran eurot markoiksi vaihdettuna kuin uutena!!

      • bbABGAR

        Kyllä poistuu rekisteristä automaattisesti ns. käyttämättömyyspoistona auto kuin auto kun kaksi vuotta on ilman leimaa. Esim jos autosi tulisi katsastaa kesäkuun viimeinen päivä tänä vuonna ja jatkat ajoa ilman leimaa, autosi poistuu rekisteristä 1.7.2012. Tällöin katkeavat liikennevakuutus ja käyttömaksut.

        Itselle tuli AKE:n selvityspyyntö "pitkäleimaisen" Almerani kohtalosta. Ilmoitettiin että liikennevakuutus katkeaa ja uuden saa katsastamalla auton hyväksytysti. Vaihtoehtona omaehtoinen liikennekäytöstä poisto taikka romutustodistuksen toimittaminen kats-konttorin kautta AKE:n


    • Corona mark II

      Corollassa sama ongelma, mistään ei saa viistoperä Corollaa.
      Hintapyynnöt parin sadan autosta jotain 2500 euroa.
      Nyt jäi valtava aukko sivistykseen, kun en saanut koskaan omistaa
      Toyotaa, nyyh...

    • Hiacefani

      Hyvästä eli parhaasta joutuu maksaan. Niin se vain menee reaalimaailmassa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3389
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1992
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1901
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1395
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe