Kiusa se on pienikin kiusa.

_kissanne

HuPolla puntti tärisee jo!

Minä jo ehdinkin miettimään, että mistä olen minä olen saanut näin tosi vaikutusvaltaisen vihollisen, niin selvisihän se. HuPo pikkuisen hermostui, _kissan valistamisista. _kissa on tuhottu!
Niin paljon totta _kissa puhui, että _kissa on eliminoitu, _kissa on kuollut. HuPo tappoi _kissan, ne raukat, mutta kissalla on yhdeksän henkeä? Minä sihisen vielä! Nyt sinä huumepoliisi aloitit sodan _kissan kanssa! _kissa on suututettu.

Nyt lapset ja nuoret otatte oikeasti miettien kuka täällä on oikeassa ja ketä pelottaa _kissan valistukset niin paljon että _kissan sähköposti on tuhottu, ettei _kissa pääse omaan postiinsa? Mikä on se taho jota pelottaa näin paljon?

TaDaaa, minä jo siitä kerran puhuin, että Jos Suomessa Kaikki Lopettavat Huumeiden Käyttämisen niin ostaminen ja myyminen loppuu ja huume-sosiaaliviranomaisten duunit loppuu ja huumevieroitusklinikoiden duunit loppuu, ja mitä tekee irti huumeista yhdistys sen jälkeen kun ei ole enää huumeista vierotettavia?
Ja mitä minä en heti sittenkään tajunnut että HuumePoliisilla loppuu myös duunit, joten siinä se vaikutusvaltaisin viholliseni paljastui, TaDaa.

Mutta _kissa ei anna periksi. HuPoa rupes pelotta kun toi _kissa oikeesti saa viisaat valistuksensa upotettua kansaan, niin HuumePoliisikin joutuu hakemaan uusia töitä jostain harjan varresta. Se niitä harmittaa ja käskivät tuhota _kissan sähköpostin, mutta kyllä _kissalla keinoja riittää, minä tulen vaikka ikkunasta, niin kuin eräässä laulussa sanotaan.
Minua ei sitten niin vaan saakaan hengiltä, vaikka eliminoittitte _kissan rekisteröidyn nimimerkin.

Juu niin kun ronettaja kysyit että mitä muita keinoja _kissalla on niin se meni, ei ideani kelvannut HuPolle, pyyhkivät _kissan ideoilla pöytää. Jos muistat kun jossain kirjoitin, että on muitakin ideoita, niin ei ole enää, koska HuPo tarvii duunia ja huumeita käyttäviä nuoria. Sinä Se!

Ja minä olenkin ihmetellyt miksi Suomessa ei yhtään valisteta huumeiden vaaroista?
Ei yhtään, mutta kyllä alkoholista varoitetaan ja sukupuolitaudeistakin oli kerran 80 luvulla todella hävettävä iso kampanja. Mutta ikinä ei ole ollut huumeista varoittavia kampanjoita.

Nyt isät ja äidit sekä lapset ja nuoret : Miettikää, mikä on oikein!
Vanhemmat valistaminen on nyt teidän harteillanne.
Ja lapset miettikää ihan oikeasti kannattaako huumeita kokeilla sitä yhtä kertaa, kun siitä tulee niin suunnattomat ongelmat
1.) teille itsellenne ja
2.) sukulasillenne ja
3.) yhteiskunnalle.
Kannattaako pää saada sekaisin?
Huumeisiin jää ihan kaikki kiinni jo sen heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. En tiedä mitä niin ihanaa siinä on, mutta _kissan ei ole koskaan tarvinnut kokeilla ja hauskaa on ollut, lähinnä katsella huume-hemmoja kun ne pää valkoisena odottaa hengittämättä huumeannostaan ja sitten saavat nauraa ja kyllä se naurattaakin, että on hauskaa. Mutta kun _kisalla on aina ollut Hauskaa ilman Huumeita.
Ei tarvi etsiä hauskaa huumeista kun se tulee sydämestä.

_kissalla on paljon neuvoja teille, saa nähdä saanko niitä kirjoitettua, kun noi Hupon pojat ja koirat ja sheriffit on niitä eliminoittemassa.
Tärkein neuvoni teille lapsi-pikkuiset on : ihan mikä keino vaan, mutta älkää ikinä käyttäkö huumeita.
Ei edes sitä yhtä kertaa. Ei ikinä!
Sanokaa vaikka näin : joo joo on se tosi hauskaa joo joo antaa olla, mä jätän väliin.
Ja jos eivät usko niin sanokaa: jos se kerta on niin ihanaa niin vedä se munkin annos niin sulla on kaksi kertaa hauskempaa, kyllä minä osaan pitää Hauskaa ilman Huumeita.

Huumeista sairastuu todella pahasti ja koko loppuelämä menee niitä hankkiessa. Ja näköjään koko Suomen yhteiskunnan ylimmät viranomaiset HuumePoliiseja myöten eivät välitä, niinpä miksi turhaan;
HuPo saa duunia, sossut saa duunia, vieroitusklinikat saavat duunia jne
Niin kuka teidän elämästänne välittää?
Vastaus on _kissan neuvo oman elämänne pelastamiseksi : huumeeton elämä!

Ja muistakaa pitää Hauskaa ilman Huumeita ( =H.i.H )

Terveisin : _kissanne palveluksessanne miauuu

12

675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _kissanne

      Emo_kissan opetukset omalle pikku_kisulleen. Kauan sitten kun panii_kissa oli vasta 5v niin emo_kissa sanoi että et saa ottaa huumeita ikinä. Pikku_kisu vähän ihmetteli, että mitä se huume on. Ja Emo_kissa jatkoi, että et saa ikinä ottaa keneltäkään mieheltä mitään, ne huumeet on sellainen paha asia että näkee näkyjä ja luulee asiat erilaiseksi kuin ne oikeasti ovat, voi luulla, vaikka että rekka-auto on joku kaunis esine ja mene halaa sitä ja se rekka ajaakin päälle. Voi luulla olevansa lintu ja lähtee lentoon, mutta oikeasti putoaakin parvekkeelta ja kuolee. Sellaisia ovat hallusinaatiot. Saattaa myös nähdä että ihosta nousee matoja ja raapii kamalasti ihoaan että ihan veri tulee, eikä ihosta oikeasti tule mitään matoja, vaan ne on hallusinaatioita.
      Minä muistan kun vähän pelkäsin huumeita, vaikka en edes tiennyt minkä näköisiä ne ovat, niin sanoin emo_kissalle että en ikinä ota huumeita vaikka saisin viisi markkaa.
      5mk oli iso raha silloin, pikku _kisu sai vain 20 pennisiä ja osteli niillä karkkia. Minulla oli sellainen kaunis punainen laukku johon keräsin karkkia, eikä se koskaan tullut täyteen. Paitsi kerran kun kaupan täti kehui laukkuani kauniiksi ja sanoin että haluisin sen joskus täyteen karkkia, niin täti antoi minulle ilmaiseksi ison kasan levy-purkkaa. (A&O oli kaupan nimi)

      Isompana sitten ymmärsin minkä näköistä huume on ja muistin emo_kissan opetukset, ja sen mitä se tekee ihmisille. Enkä ikinä halunnut maistaakaan huumeita tai edes tietää kuinka hauskoja näkyjä ja kevyen kevyitä oloja siitä saa.
      Minä tahdon elää oikeaa elämää, sen suruineen ja iloineen.
      Aikuisena on niin helppo olla kun ei tarvi miettiä mistä saa rahaa tai huumetta, ei tarvi olla huumeiden vanki. Saan ostaa mitä haluan ja milloin haluan eikä kukaan tulee määrää minua mistään.

      Varokaa vääriä ohjeita, huumekauppiaat ihannoi huumeita ja tarvii teitä lapsia ostajiksi. Älkää!
      Antakaa niiden ihan pitää sitä teko-hauskaa huumeissaan.
      Sanokaa vaan että joo joo se on ihan kivaa, ota vaan ihan itte!
      Ja poistu niiden seurasta jotka tarjoavat.

      Älkääkä menkö siihen lankaan kun ne yleensä antaa sen ekan annoksen ilmaiseksi.
      Tietäkää että ne ottavat sen rahan sitten takaisin kun olette jääneet siihen koukkuun.

      Ja muistakaa pitää Hauskaa ilman Huumeita ( = H.i.H )

      Terveisin : _kissanne palveluksessanne miauuu

    • _kissanne

      Minä sanoin lapsilleni :
      Älä ala käyttää ikinä huumeita. Ja jos käytät, älä tule minulta pyytää mitään sillä minä eikä kukaan pysty sinua enää auttaa. Sinulla ei ole paljon tekemistä, mutta tärkeintä elämässäsi on että pidät itsesi erossa huumeista, keinolla millä hyvänsä. Älä edes katso huumeita päin. Minä eikä kukan pysty sinua pelastaa jos edes yhden kerran kokeilet niitä. Jos aavistan sinun koskeneen, hipaisseenkin huumeisiin, niin sinä olet minulle kuollut. Pysy huumeista kaukana. Se ei ole vaikeata. Sanon tämän vain tämän kerran. Vai tarviiko toistaa?
      Ja kyllä taisin sanoa vähän enemmänkin panokelvotonta tekstiä enkä sanoissa säästelly. Huusin ja kiroilin niin että luuytimiin asti meni asia perille. En kyllä valistanut ihan oman äitini tavoin 5 vuotiaana, mutta muistaakseni noin 9-10 vuotiaana.
      Huumelapsi ei ole oma lapsi enää. Huumelapsi on huumeiden orja ja valmis, vaikka tappaa oman äitinsä huumeiden puolesta.
      Niin minä ajattelin ja ajattelen edelleen. Kyllä minä kuitenkin pelkäsin kokoajan, kun yö lähenee eikä poikia kuulu, mietin mitä tekisin jos oikeesti pahin mahdollinen tapahtuisi. Ajattelin että veisin ne niskasta huumepoliisilaitokselle ja sanoisin että siinä teille pari narkkaria, pistäkää tyrmään ja unohtakaa sinne, mutta kotiin ei ole tulemista. No onneksi niin ei koskaan käynyt, mutta hieman pelkoani helpotti, että jos…

      Ja tiedättekö, aikuisena sain Kiitosta, että olin valistanut asioista Hyvin.
      He eivät koskeneet ikinä huumeisiin. Se oli ihanaa palauteta omilta lapsilta.

      Viina on alkoholistin kuningas mutta huume on huumeorjan jumala eikä hänellä ole muita jumalia.

      Ja muistakaa pitää Hauskaa ilman Huumeita ( =H.i.H )

      Terveisin : _kissanne palveluksessanne miauuu

    • _kissanne

      Välillä tuntuu kuin eläisimme vihollisten keskellä, eikä ystävien keskellä.

      Lasten kannattaa aina varoa mitä juo ja syö. Joskus jopa kaveritkin tekevät pahaa.
      Kutsuvat kylään ja ovat olevinaan kavereita, mutta sitten lapsi höykyytetään siellä oikein isollakin porukalla.
      Hyvin tuttua pikku_kissan lapsuudesta.
      Tästä voi lukea ihan klassisen tapauksen, josta äitinikin varoitti _kissaa :
      http://yle.fi/alueet/keski-suomi/2011/01/laukkusurmaan_kaksi_uutta_vahvasti_epailtya_-_kuolinsyy_myrkytys_2318072.html

      Nappaan sieltä pointin :
      Laukkusurma : Keski-Suomen käräjäoikeus on vanginnut kaksi miestä
      25 v nainen oli kutsuttu … kerrostaloasuntoon,
      Kuulusteluissa on ilmennyt, että naista varten oli sekoitettu valmiiksi yliannos huumausaineita.
      Myrkytysoireet ovat alkaneet välittömästi, ja uhri oli virunut huoneen lattialla useita tunteja.

      Tässä yksi vanhimmista ja helpoimmista keinoista päästä ei toivotuista henkilöistä eroon.
      Ja olisi jännä tietää miten tämä liittyy, josko ollenkaa, että miten tämä liittyy siihen että hetki aiemmin uutisoitiin että Keski-Suomessa oli saatu kiinni 10 kg hasista. Silloin ajattelin vain että Helsingissä juuri oli tuomittu miehet : Osama Qudisat ja Yaser Qudisat 9 vuoden vankeustuomioon useista rikoksista mm kun yrittivät salakuljettaa liki 90kg hasista.
      Ja ajattelin teillekin kirjoittaa, että kyllä siellä Jyväskylässä vielä pärjätään pienillä määrillä kun 10 kg kun Hesassa juurikin pidätetty 90kg annos. Mutta kiitettävä tuomio 9 vuodeksi vankilaan. Namia _kissan korville.

      Mutta kuitenkin, että käänne olikin sitten tällainen on kyllä jo taas järkyttävyydessään kamalaa ja niin tuttua _kissalle tästä varoitettiin pikku_kisua jo pienenä, että ei saa ottaa toisten tarjoamana yhtään mitään.


      Ja muistakaa pitää Hauskaa ilman Huumeita ( =H.i.H )

      Terveisin : _kissanne palveluksessanne miauuu

    • Ei Huumeille

      kannabista tehdään samoissa tiloissa kuin amfetamiinia. Ne ovat toistensa sivutuotteita. Olen koko elämäni vastustanut huumetta! Vihaan huumetta ja kaikkia, jotka suhtautuvat asiaan muulla tavoin kuin minä. Kannabis tekee hulluksi jo yhdestä käyttökerrasta ja sen haittavaikutukset ovat niin vakavia, että niitä ei huomata. Aivot syöpyy, mutta niitäkään ei voi mitata, sillä kannabis saa ne näyttämään normaaleilta tutkimuksissa. Sitten kannabis aktivoi amfetamiini-reseptorit ja ihmisen on pakko saada amfetamiinia.

      Miksi kannabiksesta puhutaa hyvää, vaikka minä tiedän sen olevan vain paha ja myrkky!!!!!! Miksi minua ei kuunnella, ennen kuunnteltiin, kun minut vielä päästettiin kouluihin puhumaan lapsille. Nyt eivät enää päästä, siinä on viranomaiset lahjoneet koulut ja huumemyyjät lahjoneet viranomaiset ja ainoastaan usa estää huumeen. Jos usata ei ollisi kaikki vetäisivät ja hakkaisivat lapsia katuun. Elämä olisi jo loppunut. Tajuatteko saatanan hamppunistit, minä olen oikeassa!!! Miksi minua ei kuunnella, sain salaisia sanomia jo varhain erilaisista värinöistä, minulla on kyky kääntää nuo tekstit ja ne tarkoittavat, että huume on pahin!!!!!!!! Kannabis on superhyperpaskaa, jokainen joka ei tätä tajua, olen valmis äärimmäisiin tekoihin hyvän puolesta!!!!!!

      Saatanaan kaikki kannabiksen puolustajat, myös tiedemiehet, jotka julkaisevat ja tutkivat huumekannabista!!!!!!! Miksi minua ei kunnella!!!! Saatanan velipatot, myytte äitinnekin kannabissätkästä saatanalle!!!

      • _kissanne

        Niinpä!
        Miksi minua ei kuunnella, ennen kuunnteltiin, kun minut vielä päästettiin kouluihin puhumaan lapsille.
        Nyt eivät enää päästä, siinä on viranomaiset lahjoneet koulut ja huumemyyjät lahjoneet viranomaiset
        --------------------- ( =LL= lainaus loppuu ) --------------

        _kissa : Meillä 70 luvulla koulussa oli huumevalistaja muistaisin noin kolme kertaa.
        Ja se on tosi vähän 11 vuoteen. Muistaakseni vain kerran oli vanha käyttäjä, ja muistan että hän oli todellakin Erittäin Hyvä ja Uskottava valistaja.
        Poliisikin oli mutta rennosti opettajan pöydän reunalle istuen se näytti vähän hölmöltä, mutta kai se yritti olla rento kaveri. Mutta mielestäni poliisinkin pitäisi kunnioitta opettajan pöydän auktoriteettia. Poliisin opetuksissa hyvää oli se kun hänellä oli todellisia kuvia huumeiden käyttäjien käsivarsista ja hampaista, suusta ja suusyövästä ja puheli lasten ja poliisien kohtaamisista ja mitä kaikkea siinä tapahtuu. Myös siitä rikollisen tulevaisuudesta.
        Tupakastakin puhuttiin ja varotettiin.
        Ja sitten ulkona tupakalla naurettiin , että hyvin meni valistus perille.
        Sitten joku rupes sanoo pox … pox …. pox… pox …
        Me oltiin vähän että mitä veetä sä nyt poxuttelet siinä?
        Niin tämä sanoi että toistanpahan mitä sanottiin että keuhkorakkulat poksahtaa kun polttaa tupakkaa.

        Oikeesti siltikin kyllä ne valistukset mieleen jää ja hyvälle ihmiselle ne tulee mieleen uudestaan sitten kun on sen aika. Ja se aika tuli kohdallani monesti. Nyt 10 vuotta tupakkalakkoa takana, ai anteeksi 12 vuotta, niin se aika rientää :) Enpä taida enää aloittaa, typerää tapaa. Ei mitään hyötyä vetää röökiä.

        Mutta niitä valistuksia kouluun ja ihan hemmetin paljon lisää. Ja näyttäkää nyt mallia että opettajan pöytää pitää kunnioittaa. Onkohan _kissa vähän vanhanaikainen, ? hmm ei kai se niin tärkeetä olisi.


      • _kissanne

        Eli toi toinen asiasi:
        viranomaiset lahjoneet koulut ja huumemyyjät lahjoneet viranomaiset ( =LL=)

        _kissa : hemmetin totta puhelet. Varsinkin tuo huumemyyjät lahjoneet viranomaiset ja viranomaiset lahjoneet koulut. Se on niin totta ettei mikään!

        Minä vähän luulen että tämä politiikka on vähän sellaista että jokainen pärjäilkööt omillaan, eli vahvat porskuttaa ja heikot senkun sortuu elontiellä. Eli, että kotien pitää ottaa vastuu kasvatuksesta. Samaa mieltä, mutta sitä huumevalistusta kouluihin tarvitaan enemmän kuin mitään muuta opetusta! Elämän hallinta pitäisi olla yksi tärkeimmistä oppiaineista kouluissa.
        Miten paljon lapset tekee itsemurhia ja kaikkea kun kotona ei ole koskaan ketään tai läksyjä ei voi tehdä kun isä ja äiti riitelee ja isä on aina kännissä niin pelottava, ettei pysty keskittyy läksyihin, kun joutuu pelkää kokoajan. Ootteko te Aikuiset ihan Hulluja, älkää riidelkö kotona, se on lastenkin koti. Ymmärtäkää nyt helkkarissa se on lastenkin KOTI.

        Tässä yhteiskunnassa pitäisi olla rikoslaissa että alaikäistein lasten ja nuorten vanhempien dokaaminen ja huumeilu pitää voida estää vaikka vankilalla, sillä onhan se nyt sika-törkeetä, että vanhemmat ovat kännissä lasten aikana. Lapset pelkää niitä, vaikka yrittää olla pelkäämättä. Vain itsensä kovettamalla lapsi pärjää kotona ja se sama kova kuori jää sitten päälle ja ulkona ne räyhää samalla tavalla kavereilleen kuin isä kotona äidilleen.

        Kerronko yhden tosi tapauksen, metrossa hmmm kuuma kesä 80 luvulla :
        Pojat n 10 vuotta juttelivat:
        - mä meen käymään kotona
        - mä tuun mukaan
        - eiku odota ulkona
        - eikun mä tuun mukaan teille
        - eiku odota sitten rapussa
        - eikun mä haluun nähdän sun huoneen
        - emmä nyt kun …
        - kyllä mä tiedän että sun vanhempas on aina kännissä

        Oletteko te vanhemmat ylpeitä itsestänne? Saisitte oikeesti hävetä ihan v.t.n paljon!
        Lapsenne yrittää teidän oksettavia tapojanne peitellä. H Ä V E T K Ä Ä !

        Rauha ja turva lapsille edes kotona, ettei heidän tarvi vetää huumeita, kun kotona ei jaksa kattella niitä vanhempien sekoiluja.


      • drugs&alcohol to no1

        "kannabista tehdään samoissa tiloissa kuin amfetamiinia. Ne ovat toistensa sivutuotteita. Olen koko elämäni vastustanut huumetta! Vihaan huumetta ja kaikkia, jotka suhtautuvat asiaan muulla tavoin kuin minä. Kannabis tekee hulluksi jo yhdestä käyttökerrasta ja sen haittavaikutukset ovat niin vakavia, että niitä ei huomata."

        Valitettavasti Suomessa ei tehdä. Miksei väh.1/3 osa suomalaisista ole sitten hulluja, jos ovat polttaneet yhdenkin kerran jointin? Oletko koskaan kokeillut mitään huumetta? Jos sinulla ei ole kokemusta niin turha on laukoa "totuuksia" kun et tiedä huumeista tai käyttäjistä mitään. Läheskään kaikki käyttäjät eivät ole niitä jenkki leffojen antamia mielikuvista tuttuja sekopäisiä rottia.
        Kannabis on myöskin eri luokkaa kuin esimerkiksi heroiini ja jos tutkimuksia luet, niin alkoholi ja tupakka ovat pahempaa myrkkyä kuin kannabis - jos alkoholi olisi keksitty 2000-luvulla, sitä ei edes myytäisi tavallisille ihmisille.

        Miksei sinua kuunnella? Voisiko asenteellasi olla jotain merkitystä asian suhteen? Kukaan, ja korostan sanaa kukaan, EI OLE AINA OIKEASSA!

        En kannusta ihmisiä ja varsinkaan nuoria edes kokeilemaan mitään huumeita, vaikka tekstistäni sen kuvan voi saadakin, mutta ihminen joka ei tiedä käyttäjistä, heidän arjestaan tai huumeista mitään, on vaan hyvä että heille asioita oikaistaan ja annetaan miettimisen aihetta.


    • drugs&alcohol to no1

      Ja todellakin päihdevalistusta pitäisi olla kouluissa paljon enemmän, mutta suosisin kokemusta omaavia ihmisiä kertomaan kuinka "hehkeää" se elämä alkoholin ja/tai huumeiden siivittämänä oli ja lapset/nuoret voivat sitten kysellä häneltä. Helpommin nuoret kuuntelevat ihmistä, joka on ollut pahassa koukussa, mutta päässyt irti, kuin poliisisetää joka antaa idiootteja valistuksia, jotka vain saavat nuorten halun kokeilla huumeita heräämään.

      Niin kuin olen puhunut muutaman ystävän kanssa koulujen valistus menee pääosin näin: "Kannabis tappaa. Jossei se, niin lääkkeiden sekakäyttö tappaa. Josset kuole niihin, niin buprenorfiini tai amfetamiini tekee sen.."

      Nuoret kokeilevat ensin alkoholia - kyllästytään, sitten lääkkeitä - toleranssit nousee ja halutaan jotain mistä saa jotain irti. Kannabista - huomaavat ettei siihen kuolekaan. Ja kun tajuavat, ettei kannabis tapa niin siirrytään vahvempiin kun ajatellaan, että kaikki poliisisedän propaganda on täyttä paskaa. Loppujen lopuksi ollaankin heroiinikoukussa ja henki lähtee sillä..

    • Meth53

      kissa: "Mutta mielestäni poliisinkin pitäisi kunnioitta opettajan pöydän auktoriteettia."
      Ei mutta hyvää päivää. Alan epäillä omaa mielenterveyttäni, kun ylipäänsä luen näitä juttuja...

    • eihajuakaan

      HuPo on löytänyt sähköpostisi koska ne tarkkailevat ajatuksiasi. Suosittelen ostamaan riittävästi alumiinifoliota ja tekemään siitä tukevan hatun. Näin HuPo ei tarkkaile sinua enää.

      • ....................

        mahtaako tuohon enää hattu riittää? :D

        aloittaja näyttää olevan melko sekaisin.


    • 5+11

      Kissa sä olet mun ehdoton ANTISANKARI!!! = )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2840
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      212
      1828
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1512
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1270
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1188
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      255
      1128
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1032
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      78
      895
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      770
    Aihe