AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Keskusteluketju on täynnä. Ole hyvä ja aloita uusi keskustelu
 /   /  /  / sähkötupakka

sähkötupakka

500 Vastausta 25 463 Lukukertaa
mun kaveripiirissä on sähkötupakka-buumi.. jo 5 tuttua on päässyt tai pääsemässä irti röökistä sähköröökin avulla.. se ei sisällä nikotiinia, eikä aiheuta oireita allergikoissa. Loistava keksintö!

Huuto.net:ssä niitä ois myynnissä..

http://www.huuto.net/kohteet/e-cigarette-sahkotupakka-automaattinen/166155428
http://www.huuto.net/kohteet/e-cigarette-sahkotupakka-automaattinen/166155313
Eikös noita halpamalleja ole haukuttu vähän tehottomiksi? Nämä on kyllä hienoja laitteita ja toimii hyvin röökin polton lopettamiseksi toisin kuin ne nicorette inhalaattorit mitä lääkärit ehdottelee. Noita kunnon laitteitakin myydään nykyään Suomessa jo aika järkihintaan muutamassa kaupassa.

Tässä nyt ainakin pari suomalaista kauppaa:

www.sauhuton.fi
www.tervaton.com
Jos kaipaa neuvoja tai vinkkejä ostopaikoista, niin ainakin

http://www.e-savuke.org/

sivuslla on hyvä ja ytimekäs osto-opas ja noita turvallisia kauppoja esitelty.

Aloituspakkaus + vähän lisäkamaa on hyvä tapa päästä alkuun.
Käsittääkseni Suomen lain tai ainakin Valviran mukaan nikotiinipitoisten nesteiden myyminen tämän maan kamaralla on kielletty. ETA:n alueelta saa tilata 3kk satsin kerrallaan. Hyvää tietoa tiaamisesta: http://esavuke.net/?p=10
Hei saanen kysyä että montako pulloa on suunnilleen se 3kk:n satsi?
Tietääkseni 10 kappaletta 30 millilitran pulloja koetaan vielä hyväksyttäväksi.
Eihän noista kumpikaan ole enään käytössä :D
http://fi.sahkotupakka.wikia.com

Sähkötupakkaa ja siinä käytettävää nikotiinitonta nestettä saa kaupata Suomessa. Nikotiinia sisältävää nestettä tän sijaan ei saa kaupata Suomessa, toisaalta saa ostaa ETA-alueelta sekä maahantuoda omaan käyttämiseen Suomeen. 1. tammikuuta 2012 voimaan tulleen tupakkalain muutoksen vaikutuksesta sähköröökin mainostaminen internetissä kiellettiin.
http://sahkotupakka-sahkotupakka.blogspot.fi/2012/08/tupakointi-jaa-historiaan-sahkotupakka.html

THL:n ylilääkäri Antero Heloman mukaan on kovin todennäköistä, jotta sähkötupakka ei oo yhtä haitallista kuin tavallinen tupakka. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkökessun kieltämistä. THL aikoo tutkia, miten sähkötupakka on auttanut polttamisen lopettamisessa, mutta tämä voi olla vaikeaa, sillä sähkötupakkaa käyttää mahdollisesti vaan muutama promille suomalaisista kuten nuuskaakin (2012).
Sähkösavukkeista on vasta vähän tutkimuksia. Niissä on terveydellisesti haitallisia ainesosia lukuunottamatta vähemmän kuten tavallisissa savukkeissa. Nekin tuottavat hengityskaasuun pieniä määriä syöpää aiheuttavia aineita ja ainakin lyhyellä aikavälillä sähkötupakankin käyttäminen heikentää keuhkojen toimintakykyä. Hengityskaasussa on syöpää aiheuttavia notrisamiineja ja myrkyllistä dietyleeniglykolia. WHO pitää mahdollisena, että sähkötupakka helpottaa polttamisen lopettamisessa, toisaalta kehottaa olemaan väittämättä tällaista ennen kuin siitä kertyy tieteellistä näyttöä.
thl tunnetaan yleisesti vääristä tutkimuksista ja oletuksista, joita se antaa milloin mihinkin asiaan. täysin luottonsa menettänyt kolhoosi, jota johtaa narsisti paskiainen, joka on lääketehtaiden ja rahan perässä juokseva arvoton ihmisiä manipuloiva organisaatio, jolla terveyden kanssa ei ole mitään arvoa.
Toiset meistä ovatkin riippuvaisia nikotiinista, toiset taas itse tavasta – sähkösavuke on ensimmäinen apukeino tupakan lopettamiseen, joka vapauttaa myös psykologisten riippuvuusoireiden voittamiseen. Sähkötupakka on saavuttanut suomessa jo kymmenientuhansien entisten tupakoitsijoiden suosion ja Euroopassa arvioidaan olevan miljoonia sähkökessun käyttäjiä.
http://artikkeli.fi/nyt-puhuu-sahkotupakan-uhri/
Yes minä olen saanut hajuaistin takaisin ja en osta enää röökiä. kohta pääsen irti sähkölelustakin. yes sähkis. ehkä selviän lopulta tään kautta. urheilen ja osallistun pian SM-kisoihin.
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/blogs/tags/s%E4hk%F6tupakka.html
Tietenkään suomessa ei saa myydä nikotiinipitoista sähkötupakkaa, koska viranomaiset pitävät nikotiinia lääkkeenä, jonka myymiseen pitää olla lupa. Jota ei saa. Ja tupakka sisältää nikotiinia, eikä sille ole mitään Fimea:n lupaa. Nurinkurista.
Näyttää muuten kovasti siltä että maailma lopettaa röökin polton.
http://sahkotupakka-sahkotupakka.blogspot.fi/2012/08/tupakointi-jaa-historiaan-sahkotupakka.html
Lähiomaiseni, joka on muutenkin sairas, on nikotiinin "uhri".! Autan häntä monissa hankinnoissa ja olen ajatellut jo pitkään, että mitenkä tämä sähkötupakka voisi sopia hänen kohdallaan. Hänellä on mm. paha tupakkayskä, joka alkaa heti yskittämään kun hän ottaa tupakan huulilleen.

Voiko joku neuvoa, että mitä hänelle voisi tilata ja mistä. Nikotiinin maku ehkä olisi sopiva, saatavuus näyttää olevan ongelma, olen samaa mieltä Ergerge36 kanssa siitä, että nikotiinin saatavuudesta eli lupa-asiasta. MIKSI TUPAKKA ON LUVALLISTA JA TAAS NIKOTIINIA SISÄLTÄVÄ SÄHKÖTUPAKAN NESTE EI OLE LUVALLISTA.???!!! Siinäpä ristiriita!!!

Siis mitä neuvoisitte käyttämään tällaisen nikotiinin "uhrin"? Mitä nestettä ja mistä sitä voisi hankkia.

Asiasta täysin tietämätön, tosin pari päivää sitten näin tällaisen lähetyksen pikaisesti eräällä puolitutulla.
Tässä yksi lisää: www.freshsmoke.fi / pk -seudulla näyttää olevan
Tilasin itse juuri tuolta www.freshsmoke.fi sivuilta. Todella loistava tuote.
Jaa,että herra Slonen mainostaa maailmanlaajuista monopolia "nicorette" valmistaja joka tähän asti on pitänyt kaikenlaista nikotiiiniä sisätäviä tuotteita pilvissä. Jos joku lukee kuinka monta
savuketta vastaa 20 ml nikotiiniöljyä,sitä kuin saa Usasta 3 euro/ pakkaus,mitkä välineet käyvät siihen missä on tav laturi nyt minulla on vain USB-laturi
Katsokaa video, osaisiko kukaan auttaa kyseiseen ongelmaani?
Olen 14v. Aloitin tupakoinnin 12v, pitihän sitä ruveta "kovaksijätkäksi" ku naapuri oli juoppo ja haki pienillä hauilla. Siirryin sähköön puolivuottasitten. Aluksi sain ego t.n jonka kaveri myi ja samalla 12mg nestettä 10ml. Senjälkeen sain ego t.n 650mah akku ja ce4 höyrystimen jaja 20ml sitä nallekarkkia 24mg tämän jälkeen rupesin pelleilemään sen kurkkutuntuman kanssa..:( tilasin 32mg kahvia joka potki sit maan vitusti, senjälkee kaveri teki itse 42mg mangoa 80ml. Tåmän vedettyäni huomasin että oon yhtäkoukus nikotiiniin kuin te jotka ootte polttanu sen 35+v. Nno tyttöystävä pakotti sit vähentämään 24mg.seen, tiedän että sekin on jo liikaa. Nyt mullon hieman korkealaatuisempi sähkörööki. Itaste mvp säädettävä 3.3-5volttia ja höyrystäjänä kanger, poltan 4ml päiväs 24mg nestettä:(. Jos olet minun ikäiseni, tai minkä ikäinen tahansa nii luettuasi tämän ÄLÄ IKINÄ RUPEE PELLEILEMÄÄN NESTEEN NIKOTIINIPITOISUYDELLA! PS tää on yhtähelvettiä ja kusin kesäs tähänhommaan 1200€!
Tilasin tuollaisen sauhuton.fi joye510 virosta. ( Oli aivan paska, enkä suosittele kellekkään )
menin myös lankaan. Ostin virosta ego-t ja makso 95e olisin saanut suomesta puolet halvemmalla.

http://www.rohdoskauppa.fi/ego-t-c-421_422_427.html
TAI TÄÄLTÄ VIELÄ EDULLISEMMIN ARIZONA.FI
Maaliskuussa 2012 päätti Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä kieltää sähkötupakoiden käyttämisen joukkoliikenteessä sekä kuljettajien taukotiloissa, perustellen juttua ulkoisesti syöpäkäärylettä muistuttavan sähkökessun käytön aiheuttamilla sekaannuksella sekä hämmennyksellä sekä vedoten nestepatruunasta vapautuvien vesi- ja glyserolihöyryjen aiheuttamiin mahdollisiin hengitysoireisiin. http://www.sahkotupakka.ewebsite.com/
Nyt loppu sähhkäri vuoden pössyttelyn jälkeen sain niinn kovan kurkkukivun ei voi niellä SATTUU huomenna lääkäriin VAROKAA täyttä sontaa
Mistä päättelet että kurkkukipu johtuu sähkötupakasta? Kyllä luulis että oireita tulis nopeammin kuin vasta vuoden käytön jälkeen...
Itsekin ostin aikoinaan lontoosta tuollaisen 510 mallin. Kyllähän sillä nyt alkuun pääsi mutta kyllä se akkukesto siinä on aika riittämätön. Tuollaisella ego mallilla olikin sitten jo huomattavasti kätevämpää kun ei tarvinnut koko ajan latailla. Ryanairin lennolta ostin kerran tuollaisen ensimmäisessä linkissä olevan laitteen muutamalla eurolla. Se oli kyllä elämäni turhin ostos :)
Paljon hyvää tietoa eri sähkötupakka-malleista jne. on täällä: http://www.sahkotupakka.info/
http://GreenSmoke.fi . Tilasin itse tuolta ja tätä kirjoittaessa olen käyttänyt tuotetta "Dura mallia" 6kk ja enkä ole kertaakaan retkahtanu tupakkaan =)

ZEMPPIÄ KAIKILLE LOPETTAJILLE!
Tuotteen löysin " http://tupakoinninlopettaminen.net sivustolta " Suosittelen kaikille että käytte lukemassa, siellä on muitakin todella hyviä keinoja tupakoinnin lopettamiseen :)
Tilasin itse tuolta ja tätä kirjoittaessa olen käyttänyt tuotetta "Dura mallia" 6kk ja enkä ole kertaakaan retkahtanu tupakkaan =)

Olen käsittänyt, että greensmoke tupakka olisi Joye510 malli uudelleen brändättynä? Akun teho on siinä 180 mah. Itse hankin ego-t sähkötupakan 1000mah akulla. Olen ollut tyytyväinen, tuote on laadukas ja akku kestävä. Sähkötupakalla pääsin eroon tavallisesta tupakasta. Nyt vain huolestuttaa, että miten jatkossa käy jos tupakkalaki kiristyy. Sulkeeko se suomalaiset sähkötupakkakaupat? Entä, saako enää nesteitäkään tilata omaan käyttöön eta-alueelta? On pettymys jos sähkötupakka kielletään, jollain tekosyyllä, koska se on terveellisempi vaihtoehto.
Älkää menkö tähän kusetukseen! Törkeän ylihintaista p¨¨skaa myyvät. Jos haluatte oikeasti puolueetonta tietoa mistä saa parhaimmat ja halvimmat vehkeet niin löytyy suomen suurin sähkötupakkafoorumi: www.e-savuke.com
Itse olen poltellut askin valkoista Malrboroa päivässä ja nyt pari viikkoa höyrystellyt Joey 510-T e-tupakkia, ei tee kovasti enään tavallista tupakkaa mieli.

Suomesta ei kannata ostaa kun eivät saa myydä nikotiia sisältävää juicea, Kiinasta saa paypall-tilin kautta ostettua puolta halvemmalla aloituspaketin ja juicena olen käyttänyt 18mg/ml nikotiinia, cappuccino on todella hyvän makuista.

Todella loistava laite, akkujen kesto on vaan huono noissa "siroissa" malleissa, mutta ei haittaa, enää ei sormet kellerrä, henkitys ei haise, voi sauhutella sisällä, ei yskitä aamuisin, makuaisti palannut, pelkkää hyvää voi sanoa tuosta laitteesta..
tilaatkosä kiinasta nikotiiniakin? eikö ne jää tullissa kiinni ja takavarikoidaan? http://www.e-savuke.com/ensikertalaisen-tilausopas.htm täällä sanotaan että nikotiinia ei saa tilata eta-alueen ulkopuolelta.
Nikotiinipitoisia *mehuja* saa ostaa EU-maista (huom ei muualta) 3:n kuukauden tarpeen verran. Itse ostin Englannista *Totally Wicked* sivustolta tarjouksessa olevia 18 mg nikotiinia sisältäviä 12 x 20 mg pulloja. Hyvin tulivat perille, vaikka tulli olikin paketin avannut. Olen ostanut tähän asti Englannista myös patterit ja höyrystimet, mutta parempihan se olisi, jos Suomessa joku myisi käypään hintaan näitä tuotteita (nikotiinipatruunoitahan ei Suomessa saa myydä, mutta tietenkin muita mehuja). Olen itse ollut (kiva sanoa näin) suurtupakoitsija, mutta tämä ihana *tutti* kelpaa minulle täysin. Ja mikä ihaninta, työssäkin voi tuprutella:)
Nyt on loppunut tavallisen tupakan ostaminen täysin, mikä minulle säästää satoja euroja kuukaudessa. Oon ihan onnesta kankeena, et tällanen tuote on keksitty. Ja todellakin vihaan suomalaista valtiovaltaa, jotka yrittivät kaikin voimin tehdä yhteistyötä tupakkayhtiöiden kanssa ja sälyttää yhteiskunnan menoja tupakoitsevien niskaan (täyttä humpuukin niiden terveysajattelu.. jos se olisi ollut kiellon perustana, niin miksi tupakkaa myydään ja tätä tuotetta ei).
Et siitä vaan tupakoitsijat siirtykää sähkötupakkaan ja lopettakaa Suomen valtion rahoittaminen älyttömillä veroilla ..eikä enää mitään rajoituksia veippaamisesta..ei edes lentokoneessa.
Adios ja kaikki *veippaamaan' (sana engl. to vape)
ihme kun cancer fun ei täällä sitten roiku :)
Olisi mukava kun Valvira sekä muut vallanpitäjät ajattelisivat asiaa kerrankin ihan maalaisjärjellä sekä tupakoitsijoiden todellista etua ajatellen. Sähkötupakkaa ei oo selvitetty on peruskommentti, joka tulee aina vastaan. Eikö tupaakkaa ole tutkittu? sekä eikö syöpäkääryle tapa valtavasti ihmisiä vuosittain? ja eikö tupakka nimenomaan oo se pahe, mikä Suomalaisia tappaa vuositasolla ja tuottaa ne miljardikustannukset? Minkä vaihtoehdon sähkötupakka antaa? Sähkötupakka ei varmasti oo yhtä myrkyllinen kuten tupakka. miten sähkötupakka kuitenkin saa markkinointikiellon, paitsi että esim. höyryhengittimiä ei kielletä? Mielestäni tupakointi täytyisi kieltää lailla ja sähkötupakointi sallia. http://www.e-cigarette-forum.com/forum/blogs/saehkoetupakka/2942-fimea-tutkii-saehkoetupakkaa-ja-saehkoetupakkaa-saa-kaupasta.html
Sähkötupakka aiheuttaa riippuvuutta, erektiohäiriöitä ja syöpää!
siinä paha missä mainitaan
"Sähkötupakka aiheuttaa riippuvuutta, erektiohäiriöitä ja syöpää! "

Tupakkaterva aiheuttaa kyllä syöpää mutta miten tervaton e-tupakka aiheuttaa syöpää? Kerropa lisää.
Jooo tämä Cancer fun on ''lievästi'' kehitysvammainen
sinä tääl aiheutat syöpää
Tilasin www.sauhuton.fi ego-t pötkylän ja ajaa kyllä asiansa. Eipä paljon rennompaa vois olla kun imailla junassa ja bussissaa kun muut hikoilee niksoissa.
Jostain käsittämättömästä syystä terveydenhuolto on tätä vastaan.
Soitin työterveyslääkärille kysyäkseni laitteen huonoista/ vaarallisista puolista.
Ei tiennyt koko laitteesta mitään. Sössötti vaan kuinka vaarallista nikotiini on?!!?
Sanoin polttaneeni +35-v mutta toinen selitti vaan nikotiinin vaaroista, heh.
Champixien avulla ei yksikään tutuistani ole päässyt savukkeista eroon.
Tämän laitteen avulla tupakointi loppuu jopa minulta.
Erektio on muuten kuin teinipojalla aamuisin :D
Tilaa ihmeessä lärvätin sähkötupakka! lääkärit eivät saa antaa mitään kommentteja noista koska eivät ole lääkevirastoissa hyväksyneet kyseistä laitetta! :) Esim tuolta http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/ tai nikopointilta.
Ihme sissimainontaa. Ylihintaista kuraa myydään tuollakin. Samaa skeidaa mitä nämä muut kusetuspuljut kuten GreedSmoke yms.
Sähkötupakka aiheuttaa sähköiskuja jotka voivat olla kohtalokkaita.
Taidat olla lievästi kehitysvammainen.
vai että lievästi?
Itsellä sauhuton kaupasta hankittu egot ja tupakalle on voinut heivata hyvästit kokonaan. Liekö tupakkayhtiöt taustalla kun näitä koitetaan mollata?
Hyvänä esimerkkinä tuo Cancer fun :D
Cancer fun, tyhmyydestä kärsii koko vartalo. Eli sulla on asiat huonosti.
http://www.e-savuke.com/forum/

Käykääpä tutustumassa
Kiinnostaisi tietää voiko tähän sähkötupakkaan lisätä esim pelkkää tislattua vettä? Vai pitääkö sähkötupakkaan ostaa aina siihen tarkoitettua maksullista nestettä?

Sähkötupakka mainostaa että se on nikotiiniton. Tupakassa on käsittääkseni muitakin riippuvuutta aiheuttavia aineita kuin nikotiini. Eli onko sähkötupakkaan lisätty muita aineita jotka aiheuttavat riippuvuutta ja tämä siksi että käyttäjät tulisivat riippuvaisiksi ja ostaisivat uusia tuotteita.....
Koska rahahan se tätä maailmaa pyörittää.....

Toivottavasti olen väärässä. Sillä olen itsekin tupakoitsija ja kiinnostaisi kokeilla kyseistä tuotetta.
tislattu tai mikään muukaan vesi ei ole pahaksi. Siinä on vain sellainen juttu, että siinä ei sitten ole sitä nikotiinia, mitä valmisnesteissä on. Lisäksi, se ei synnytä höyryä juuri ollenkaan. SÄHKÖTUPAKASSA HÖYRYÄ EI TEE SAKEAKSI VESI, VAAN GLYSERIINI, SAMA AINE, JOTA KÄYTETÄÄN KÄSIVOITEISSA.
"Bases:

Flavors and nicotine are dissolved in hygroscopic components, which turn the water in the solution into a smoke-like vapor when heated. Commonly used hygroscopic components include propylene glycol, vegetable glycerin, and polyethylene glycol 400 (often sold under the abbreviations PG, VG, and PEG 400, respectively).

Safety of liquid bases:

All three liquid bases are common food additives used in a variety of pharmaceutical formulations. Propylene glycol, the current dominating liquid base, has been utilized in asthma inhalers and nebulizers since the 1950s, and because of its water-retaining properties, is the compound of choice for delivering atomized medication. The U.S. Food and Drug Administration (FDA) includes propylene glycol on its list of substances Generally Recognized as Safe (GRAS), and it meets the requirements of acceptable compounds within Title 21 of the Code of Federal Regulations."

Kiitos, Wikipedia.
http://www.sahkotupakka.ewebsite.com/articles/sahkotupakka-huijaus-.html
THL:n ylilääkäri Antero Heloman mukaan on reippaan todennäköistä, että sähkötupakka ei ole yhtä haitallista kuten tavallinen tupakka. THL ei ole laitoksena ehdottanut sähköröökin kieltämistä. THL aikoo tutkia, miten sähkötupakka on auttanut tupakoitsemisen lopettamisessa, toisaalta tämä saa olla vaikeaa, sillä sähkötupakkaa käyttää ehkä vaan muutama promille suomalaisista kuten nuuskaakin (2012).
Yli 30-vuotta tupakkia takana ja toista askia reilusti päivässä meni. Nyt kolme viikkoa sähkötupakalla ja englannista tilatuilla nesteillä. Mahtava keksintö.

Kaikki tieto ja kunnolliset ostopaikat löytyvät www-e-savuke.com -sivuilta
finvapen rahoittama sivu, puolueellinen
Sitäpaitsi sähkötupakka maistuu vain sinnepäin oikealta, ei siinä ole aitopja palamistuotteita. Kitos suomelle, siinä ei saa olla edes nikotiinia. huhhuh mä sanon, jos suomessa haluat polttaa sähkötupakkaa, siis tarkoitan suomesta ostettua sähkötupakkaa se on ihan yhtä tyhjän kanssa, pikkasen suu vaan kuivuu, ja hahhah kun tulee savun näköistä huttua. menisit keikalle tai diskoon, siellä on kunnon savukoneet. samaa ainetta sitäpaitsi.

http://artikkeli.fi/sahkotupakka-on-turha-kapistus/
Ei oo nois nikotiinittomis nesteis mitää lisättyy myrkkyy niiku tupakas. Itel o käytös sauhuton.fi ego-t.
Itse tilasin osoitteesta http://sahkotupakka.fi / http://greensmoke.fi
Olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen =) Tuote saapui vielä todella nopeasti! seuraavana päivänä tilauksesta! =)
Meneekö noin huonosti ylihintaisilla paskoilla kaupittelu, että pitää oikein tänne tulla tekemään sissimarkkinointia?

Säälittävää.
joo sama juttu =) lainaus "http://sahkotupakka.fi / http://greensmoke.fi "

kävin heidän kyseisessä myymälässä =) sturenkadulla "helsinki vallila" tarjosivat sauhut ja pullakahvit <3 todella LOISTAVAA PALVELUA! SUOSITTELEN!
Joo! Itsekkin tilasin kyseiseltä sivustolta http://www.sahkotupakka.fi ja en voi mitään muuta sano kun että ( keksiä ansaitsee nobelinpalkinnon :D olen ollut jo 5kk ilman ainuttakaan retkahdusta!!!

zemppiä ! lopettajille!
olen nyt pariviikoa tutkinut säkötupakkaa ja tilasin sen tänään . toivottavasti oikean tupakan vetäminen loppuusiihen ontullut vedetyä jo 35 vuotta hyvä keksintö jos tehoaa .
Kannattaa katsoa: http://sahkotupakkakauppa.com
vertasin ja valitsin www.arizona,fi
Loistava keksintö! Nikotiini-mehut tuli tänään eikä ole tehnyt röökiä mieli. Hienoa kuulla että nikotiinimehuja saa tilata enemmänkin kerralla. Olisi niin hankala tilata pullo kerrallaan. Tähän loppui myös piipunpoltto. Ehkä korkeintaan pesällinen kivoissa juhlissa. Nyt kaikki ostamaan oma sähkötupakka!!!
Mistä tilasit Miten paljon Mitä maksoi?
tilasin itelleni sähkötupakan täältä ja hyvin pelittää. Kaveri tilas kanssa ja sai tälläsen koodin tilauksen mukana jolla saa alennusta

tälläsen vehkeen tilasin ja siihen tupakan, mustikan ja coca-colan makuista 16mg nikotiiniliuosta. toi kokis on kyl aika jees maku

http://www.easy-eliquid.com/nikotin-fluessigkeit-Cola-10ml

http://www.easy-eliquid.com/original-ego-tank-joyetech-set/

Kokeilkaa jos tää koodi viel toimii... Sil sain itse ainakin 5% alennusta. Posti toi vielä kotiovelle :)

Koodi: GRN27911X1
Alennuskoodeja

Easy-Eliquid (EU) | K8M55K5ZX | -5%
Syötä ostostapahtuman loppuvaiheessa kun tilausta varmistetaan.

ECigWizard (UK) | esavuke | -10%
Syötä voucher code ostoskorissa.

ENjuice (UK) | FINN89 | -5%
Syötä coupon code ostoskorissa.

FlavourArt (ITA) | 469-esavuke | -10%
Syötä koodi ostoskorissa Discount coupon code-kohtaan.

Genesis (UK) | esavuke75 | -7.5%
Syötä discount code ostoskorissa.

Liberro (UK) | -5%
Käytä linkkiä ja seuraa ohjeita.

Liberty-Flights (UK) | e-savuke.com | -15%
Syötä promotion code ostoskorissa.

Moju Republic (UK) | esavuke | -5%
Syötä promotion code ostoskorissa.

SauhutOn (Suomi) | ALEALE05 | -5%
Alennuskoodi syötetään tilauksen viimeistelyvaiheessa.

UK-Eliquid (UK) | esavuke | -10%
Syötä alennuskoodi ostoskorin vaiheessa 2 of 2 eli juuri ennen kuin siirryt maksamaan.
koodi toimii edelleen ja vapottaminen jatkuu nyt 5 viikkoa ilman oikeaa tupakkaa. Suosittelen
Kerro mitä imet ja mistä saa ja mitä maksaa?
pilluja imen sekä munaa hyvin saa netistä ja maksaa n50e :)
En enään ikinä tilaa sauhuttomasta! Laitteen höyrytuotanto oli aivan olematon, eikä sähköpostiviesteihini vastata! Haistakaa paska vaan!
Tilasit säiliöitä missä oli vanua.
Olisit tilannut säiliöt erikseen.
Jos äly ei riitä niin jätä vapo meille.
Aivan pellevehje koko sähkötupakka. Jos aikoo lopettaa polttamisen voi sen tehdä ilman mitään lelujakin. Minäkin tuhlasin rahojani tuollaiseen lopettamisen tueksi ja kokeilun myötä tunsin itseni aivan idiootitksi. Kolmen viikon lakko loppui siihen ja aloin polttamaan oikeaa tupakkaa jälleen.

Ketkä näitä hehkuttaa? Kauppiaat varmaan ja niiden kaverit.
Idiootti papparainen on jäänyt viimevuosituhannelle . Siinä olet oikeassa että voi hyvinkin lopettaa ilman leluja. Pakko ei ole kuin elää ja kuolla.

Itse 25 vuotta polttaneena n.1-1-5 askia päivässä, lopetin analogisen röökin polton sähkötupakalla kerrasta. Analogista ei nykyään 4 viikon jälkeen tee edes mieli.
Mikään muu laite tai korvaushoito ei ole toiminut itsellä. Joka kerta aiemmin olen retkahtanut käytännössä samanpäivän sisällä.
Aika paha olo sinulla lienee sähkötupakkasi kanssa, koska alennut nimittelemään toista idiootiksi. Mahdat epäillä laitteen toimivuutta ja pelkäät alkavasi jälleen polttamaan tavallista tupakkaa?
eniten se tapa mennä tupakalle ja pössytellä höyryjä.............. Haluan kans kokeilla sähkötupakkaa!!!!
Tämä pappa on kyllä tykännyt e-tuipengista. En ole enää moneen kuukauteen ostanut "oikeaa" tupakkia. Varsinkaan nyt kun sen myynti tehty niin hankalaksi. Se on pellehommaa jos mikä.
Itellä ei ollut mitään aikomusta tai halua lopettaa tupakointia.
Tutustuin sitten ihmiseen joka oli muutaman kuukauden vapottanu.
Kiinnostus ja ihmetyshän siinä heräsi.
Kaikenlisäksi sitten kun oli siinä vieressä ja toinen höyrytti ja omaan nenään tuli vaniljan tuoksu, olin ihan myyty!
Miksei jokainen tupakoitsia vaihtaisia tervaa, häkää yms tuottavan käärön johonki mikä tuoksuu aivan taivaalle ja johon saa paljon eri makuja??!?!

Ei menny kauaa kun tilasin itselleni http://www.ecigwizard.com/shop/fi
vehkeet ja ei ole analogisia mennyt ollenkaan, eikä tee edes mieli.

Suosittelen!
Aiheesta oli nyt juttu iltalehdessä:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011101514563219_uu.shtml

Siellä viranomainen sanoi, että Suomen kanta on se, että sähkötupakan myynnin tulisi olla täysin kiellettyä. Hän vertasi sähkötupakkaa kannabikseen ja otti esiin myös lastensuojeluperusteet.

Kansalaiset olivat iltalehden keskustelussa toista mieltä kuin viranomainen:
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=609200&page=38
Ajattelin kirjoittaa vähän erilaisen näkökannan kuin muut. Nimittäin kaikki nähtävästi haluavat lopettaa, tupakoinnin ja pitävät sitä huonona tapana. Itse kuitenkin miellän tupakoinnin mukavaksi, siistiksi tavaksi, joten en haluaisi siitä luopua. Esim töissä tupakkatauot, merellä veneessä kalastuksen yhteydessä, olutta ottaessa. Tarkoitan, että se on oikeastaan aika sosiaalinen tapa, itselleni kaikin puolin viihdyttävä. Nyt olen kuitenkin sen lopettanut sähkötupakan avulla, en ole menettänyt mitään edellämainitsemistani. Yli 30 vuotta savutelleena tämä tuntuu mukavalta. voin jatkaa tapojani, mutta kuitenkin vähemmän haitallisesti.
mitä kannattaa lähteä etsimään ja misyä? Kauako paketti kestää ja mitä maksaa?
510-t ja ego-t mallia löytyi ainakin tuolta, niin ja ne isommat akut...

http://www.sinunapteekki.fi/catalog/tupakoinnin-lopetus-sahkotupakka-c-480_482.html
Kun olet hankkimassa ensimmäistä sähkötupakkaasi, tahdot varmasti toimivan, mutta edullisen mallin. ehkä et oo oikeastaan vakuuttunut sähköröökin tehosta polttamisen lopettamisen apuvälineenä? Ainoa ‘haitallinen’ aine mitä sähkötupakka pitää sisällään on nikotiini joten vaikka elektronisten savukkeiden haittoja ei tämän suuremmin ole millään pitkäkestoisilla ihmiskokeilla testattu, ei sähköinen tupakka kaiken järjen mukaisesti oo tämän haitallisempaa kuin nikotiinilaastarin tai nikotiinipurukumin käyttö.
http://sahkotupakka-hinta.blogspot.com/
Olen täysin uusi näiden tuotteiden kanssa, mutta olen kuullut/lukenut paljon positiivista juttua näistä sähkötupakeista. Oli tuossa kieltämättä aikamoinen luettelo eri tarvikkeita/varaosia, ja e-nesteitä.

Onko näiden käyttämistä vaikea lopettaa sen jälkeen kun kokee päässeensä irti "tavallisesta" tupakasta?
Itse suunnittelen vähentäväni nikotiinipitoisuutta pikkuhiljaa.
Vähitellen käyttää laimeampaa nestettä, aluksi vaikkapa 24mg --> 18mg --> 12mg --> 6mg --> lopuksi sitten nikotiinitonta nestettä, ei tuossa pitäisi vaikeutta olla lopettaa kokonaan ellei ne "tupakointirutiinit" sitten haittana ole.
Itse tilasin suoraan sellaista nestettä joka ei sisällä nikotiiniä, näin jälkikäteen ajateltuna, olisi tietysti voinut alkaa kokeilemaan sellaisella nesteellä joka sisältää nikotiiniä. Tosin minulla kyllä nikotiinilaastarit siltä varalta jos fyysiset oireet käyvät vaikeiksi. Luulen että juurikin tuo tavasta eroon pääseminen on minulle se kynnyskysymys, ei niinkään fyysiset(siis nikotiinin aiheuttamat) oireet. Siksi minulle on ollut ihan sama, että vedänkö nikotiinipurukumia vai yritänkö eroon ilman mitään "apuja" tähän mennessä molemmat vaihtoehdot olleet toivottomia. No, parin viikon päästä se sitten selviää.
Löysin myös täältä tietoa asiasta, http://sahkotupakka.com/
Tupakointi on yksi suurimmista terveysriskeistä Suomessa. Tupakoinnin lopettamista yritetään säädellä tupakkalainuudistuksilla ja monien erilaisten nikotiinivalmisteiden saatavuudella. Markkinoilla on nyt uudenlainen keino tupakoinnin lopettamiseen: sähkösavuke.

Sähkösavuke on pieni (hieman tavallista savuketta suurempi) laite, joka koostuu akusta, atomisoijasta ja suukappaleesta. Akusta virtansa saava atomisaattori atomisoi laitteen sisälle laitetun nikotiininesteen, jota laitteen käyttäjä hengittää keuhkoihinsa. Laitteen käyttäminen muistuttaa hyvin paljon tupakointia, laitteesta lähtee sivuaineena jopa vesihöyryä, joka muistuttaa tupakansavua. Joissakin laitteissa on koristeena jopa led-valo, joka esittää savukkeen tulipäätä.

Monien tutkimusten mukaan sähkösavukkeessa käytetyn nikotiininesteen pääainesosat ovat nikotiini, propyleeni glukoli ja glyseriini. Tämän lisäksi joistakin nesteistä on löydetty haitallisia ainesosia, kuten TSNA-aineita. TSNA-aineita on korkeimmillaan löydetty noin 8,2 ng/g, kun normaalissa nikotiinilaastarissa näitä aineita on 8.0ng/g. Haitallisten aineiden määrä nikotiininesteissä yleisesti vastasi muiden nikotiinivalmisteiden sisältämiä määriä. Vaikka lisätutkimuksia sähkösavukkeiden terveydellisistä vaikutuksista tarvitaan, sähkötupakointi on vähemmän haitallista kuin tavallinen tupakointi, kertoo University of California:n ja Boston University School of Medicine:n laatima tutkimus.

Vaikka sähkötupakointi on monissa maissa kielletty, mm. Iso-Britanniassa hallituksen edustajat ovat kiinnostuneita etsimään vaihtoehtoisia nikotiinilähteitä ja kannustamaan tupakoivia kansalaisiaan niiden käyttämiseen. Iso-Britanniassa tupakoinnin aiheuttamiin sairauksiin kuolee vuosittain 80 000 ihmistä.

Suomessa sähkösavukkeita myydään internetissä, mutta nikotiininesteet suomalaisen käyttäjän on tilattava ulkomailta. Aikaisemmat ristiiidat nikotiininesteiden maahantuonnissa johtivat lopulta oikeuden päätökseen, jossa nikotiininesteiden tilaaminen ETA-alueelta sallittiin omaan käyttöön. Sähkösavukkeen käyttö on siis tällä hetkellä laillista Suomessa.
Sähkösavuke – uusi apu tupakoinnin lopettamiseen
Julkaistu 20.10.2011

tässä videota:


tässä keskustelua sähkäristä: http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=609200
http://www.GreenSmoke.fi
http://www.Sahkotupakka.fi

Itse ostin suoraan sähkötupakka -kaupasta ( helsingistä )Sturenkadun myymälä tuli tuossa testattua =). Kokeilemaan pääsin paikanpäällä ja aloituspakkaus lähti kotiin mukana. Liikkeessä hyvä meininki ja erinomainen palvelu. Kiitos vaan kuuluu nuorelle myyjälle, joka opasti minua erinomaiseti, makuvalinnoissa!

VOIN SUOSITELLA KAIKILLE LÄMPIMÄSTI :D NOIN... 2 -VIIKKOA MENNYT JA KERRAN VAIN MYÖS OLEN RETKAHTANUT :lol: Tämä tosiaan tuntuu aivan samalta, kuin polttaisi perinteistä syöpäkäärylettä!
sanokaa ihmeessä mistä osoitteesta saa vahvoja nikotiinillisia ja paljonko maksaa?
Itse tilaan nesteet täältä.
http://www.liberty-flights.co.uk/
Laadukkaita nesteitä, Pink Spot Vapors, Decadent Vapours, talon oma E Liquid - XO, perus kiinan-neste E Liquid - Original.
24mg/ml riittä itselle 40 vuoden tupakoinnin aski/päivä jälkeen, vahvempaa nikotiinipitoisuutta et varmaan sinäkään tarvitset.

Alennuskoodilla " e-savuke.com " saat 15% alennuksen tuotteista.
Pink Spot Vapors 30ml pullolle tulee hintaa 10.62£ = 12.20€
Decadent Vapours ja XO 30ml 12.32£ = 14.16€
E Liquid - Original 30ml 10.62£ = 12.20€
Näissä 15% alennus laskettu mukaan, toimituskulut kirjattuna lähetyksenä esim 3x30ml 2.96£ = 4.55€.
Äääh virhe toimituskuluissa "2.96£", oikea summa on 3.96£=4.55€
Juttua sähkötupakeista :
http://www.e-savuke.com/forum/

Tilauspaikkoja: http://www.e-savuke.com/kaupat.htm
Entisenä tupakan suurkuluttajana en voi muuta sanoa kuin, että sähkötupakka (todella harhaanjohtava nimi, sillä eihän tässä ole tupakkaa ollenkaan) pelasti elämäni. Olen ollut nyt 6 kk ilman tavallista tupakkaa ja ensimmäisten investointien jälkeen höyrystimen käyttöön menee nyt noin 20-30 senttii päivässä, vaikka höyrystelen tietokoneenkin ääressä. Olen ostanut myös sellaisen USB-höyrystimen, ei tarvitse ladata:).
Kyllä tämä tavallisen tupakan voittaa mennen tullen. Jo noin 100 tupakoitsijaa on siirtynyt tähän kauttani = ensin ystäviä ja sitten ystävien ystäviä. Kaikki ovat innostuneet jutusta heti ensimmäisen kokemuksensa jälkeen. Haluttais ostella ulkomailta yhdessä, mutta se ei kait käy, kun tulli luulee sit, et ollaan ostamassa myyntitarkoituksessa, kun on liian iso määrä.
Höyrystin on kiva senkin takia, et ei tarvitse ikäänkuin *polttaa* koko tupakkaa kuten käy tavallisen tupakan kanssa. Ottaa vaan hönkäyksen silloin tällöin.
Voi hitto kun Suomessa ei voi tätä käyttää baareissa ja ravintoloissa. HEH, täähän muistuttaa niitä muita tavallisella keinoilla tupakoinnista luopujia siitä mistä unissaan unelmoivat=tupakointi.
On kerrankin kiva tapa lopettaa jotakin tosi pahaa ja ei joudu edes kärsii siitä ja maksaakin vain murto-osan.
Voi, olispa saanut tästä tietää jo 8 vuotta sitten, kun tuote tuli markkinoille. Olisin nyt 2 tupakka-askii per päivä rikkaampi =24.500 euroa:))
No toihan ottaa päähän valtiota, et nyt isot rahat valuu käsistä. Siksi ei vapauteta tuotetta ja annetaan ihmisten tappaa itsensä ja kassaan kilahtaa kolikoita. Eihän ne viitsi keuhkotautisii edes hoitaa..
Oot muuten oikeassa tuossa, että tuote kielletty baareissa, ravintoloissa, lentokoneissa vaan siksi, että se MUISTUTTAA tupakanpoltolta. Akulla toimivasta sähköhöyryttäjästä ei tule muuta ulosantia kuin vesihöyry ja ehkä miellyttäviä tuoksuja, jos vaikka käyttää kahviaromia. Oliskohan toisten tavallinen hengitys pahemman tuoksusta.. saattais olla niin.
Varmaankin kohta kielletään ihmisii hengittämästä pakkasella, kun se MUISTUTTAA tupakoimisesta.
Koskakohan ne kieltää syömisen julkisesti, kun se häiritsee laihtarilla olijoita.)
Kiitos kirjoituksestasi, mulla sama kokemus kuin sulla. Tupakkaa en edes ajattele ja jos joku polttaa, niin ei harmita ollenkaan. Tekis vaan aina mieli mennä mainostaa tätä toista tuotetta. Kertoo kuinka paljon halvemmaksi se tulee ja mistä pahasta pääsee eroon.
Ihme juttu tuo nikotiinipitoisten nesteiden myyntikielto Suomessa. Vissiin sitten se tavallisen tupakan polttelu on niin perkeleesti terveellisempää muka. Vaarallisempaa keuhkoille taitaa enää olla autonrenkaista jauhettu silppu piipulla tuprutellen tai asbestipölyn päivittäinen sniffailu. :D
Tää on jotain käsittämätöntä hölmöilyä virkamiesten taholta, tyhmyyttä tietämättömyyttä, totuuden kieltämistä, halua tehdä kiusaa, pätemisentarpeen tyydytystä.

Jotain myönteisempää suhtautumista
http://www.tohtori.fi/?page=7743008&id=8453449
meillä töissä on oikea asenne,oma osastoni on nyt savuton, eli kaikki siirtyi sähköhöyryyttelyyn. saamme olla omassa taukotuvassa juoden kahvia ja höyrytellä mielin määrin. ei tarvitse mennä tupakkakoppiin koska emme enään polta.
kiitos siis valistuneille työnjohtajille, ettei tarvitse enään haista tupakalle, 30 vuotta takana tupakkaa, edessä savuton elämä.
Olen aloitteleva sähkötupakoitsija. Minulla on ego-t sähkötupakka, jostain syystä siitä tulee suuhun sellainen paska sivumaku jota on hieman vaikea kuvailla, mutta yritän silti:hieman kitkerä ja "kuivahko" Höyryä kuitenkin tulee ihan hyvin, ja olen laittanut tarpeeksi e-nestettä.

Osaatteko sanoa, että voisiko tämä paska sivumaku olla tekninen ongelma, vai se että e-nesteeni=nikotiiniton kola on paskaa, vai olenko vain jättänyt jotain huomioimatta? Unohdin aluksi huuhdella atomisaattorit lämpimällä vedellä, joka kuulemma kannattaa tehdä ensitöikseen, nyt huuhtelin ne, mutta tuo sivumaku ei silti poistu.

Oletan että vika on tuossa e-nesteessä, koska höyryntuotanto on aivan ok, enkä ole huomannut että laitteessa olisi jokin vika. Jotenkin vain hyvin mauttomat/miedot höyryt(tuota paskaa sivumakua lukuunottamatta)
Yleensä makuvirheet johtuu liian kuivana olevasta atosta, imase oikein reilusti painamatta virtanappia täydessä säiliössä pitäisi näkyä kun pieni ilmakupla nousee ylös, kokeile paraneeko maku, tai voit tiputtaa 3-4 tippaa pullosta atoon jos olet juuri huudellut aton, jos maku paranee ato on ollut liian kuiva. Yksi keino on vielä painaa varovasti aton piikissä olevaa lankaa millin alaspäin jollain piikillä/puikolla.
Makuvirhe voi johtua nesteestäkin.
Vapottelu ei ole lähelläkään oikeaa kessuttelua. Se on paljon parempaa.
vittu et pitää olla homopelle, et jaksaa ähertää tollasten hillavitkuttimien kanssa. vittu ryhdistäytykää, lopettakaa tupakointi ja siinä se, ei ole vaikeaa.

Te varmaan imisitte smegmaista mulkkuakin, kun on niin pakko imeä aina jotain.

Atomisaattori, voi veljet, olette katsoneet liikaa star trekkiä.. ziisus
Hyviä laitteita todellakin tupakasta irti pääsemiseen.Itse aloitimme avovaimon kanssa Smok 510 malleilla,joissa oli muistaakseni 280 mAh akut.Ne kesti sentään hetken höyryttelyä.Ne tilasimme Ecigwizardilta.Myös nesteet sieltä.510 malllit ovat meillä vieläkin varalla.

Kokeiltuamme,että tupakan pystyy tuolla hylkäämään ,ostimme nk.paremmat mallit,Ego tank mallit,950 mAh akuilla varustettuna.Ainakin minulla kestää noin kahdeksan-kymmenen tuntia vapottelua tuo yksi akku,mukanahan kulkee aina vara-akku,laturi ja nesteitä.

Atomisaattoreita kuluu todella kovasti,johtuen varmasti Kiinan poikien huimasta laadusta,mutta kyllä näillä muuten hyvin menee.Välillä tulee valmiiksi mykkiä atoja,välillä ne toimii jopa kuukausia,kuulema.Meillä ne ovat kestäneet käyttöä muutaman viikon.

Suomalaisista kaupoista olen suosinut Finnvape.fi nimistä kauppaa,johtuen kohtuullisesta hintatasosta.Esim atot ovat 4.5 euroa halvempia,kuin sauhuttomassa.Rikkonaisen tavaran palautus onnistuu hienosti,s.postiin vastataan todella nopeasti.

Greensmoke on ylihinnoitellut itsensä,myy samaa tavaraa kuin muutkin,hinnat kohtuuttomat.Ymmärrän että liiketoiminnan on tuotettava,mutta ahneus,se kostautuu.Me siis tilaamme lähinnä atomisaattoreita suomalaisilta,muut ulkomailta.Harmi,kun suomessa ei saa myydä nikotiininesteitä.Wizard on todella luotettava,mutta varastot ovat valitettavan usein tyhjinä.

Tulevalla Kiinan reissulla tuon itse välineitä,niin säästän pitkän pennin.Alkuinvestointien jälkeen "vapottelu" on todella edullista.

Suosittelen kokeilemaan,ei enää kamalaa tupakan hajua,keltaisia sormia,hampaita,tukkoisia keuhkoja yms.

Tarkoitus on pikkuhiljaa tiputella nesteen nikotiinipitoisuuksia ja lopettaa sitten aikanaan koko touhu.Katsotaan nyt,kuinka onnistuu :)
--Kokeiltuamme,että tupakan pystyy tuolla hylkäämään ,ostimme nk.paremmat mallit,Ego tank mallit,950 mAh akuilla varustettuna.Ainakin minulla kestää noin kahdeksan-kymmenen tuntia vapottelua tuo yksi akku,mukanahan kulkee aina vara-akku,laturi ja nesteitä.--

Mulla Liberty-Flights elokuussa tilattu aito eGoT, 650 mAh:n akulla saa parhaimmillaan 4½ tankillista höyrytellä yhdellä latauksella, eli mun nestekulutuksella 2 vuorokautta höyryttelee helposti akkua välillä lataamatta, sama atomisaattorikin ollut käytössä jo 2½ kuukautta toimii edelleen yhtä hyvin kuin uutenakin.
Samoja tuotteita saa Höyrypäältäkin!
"" Atomisaattoreita kuluu todella kovasti ""
Kopio on kopio ja laatu sen mukaista.

Elokuulla tilasin Liberty-Flights 650 mAh akuilla eGoT setin, sama atomisaattori ollut käytössä siitä saakka kun laiteen sain, 3½ - 4 tankillista saa höyrytellä yhdellä latauksella vaikka akku ei ole kuin 650mAh, tämä onkin aito eGoT ei kopio.
Oma kokemus eciwizardista ei hyvää arvosanaa saa, nesteet kalliita, varasto aina tyhjä, paketit seilaa viikkotolkulla ties missä valitessa edullisimman toimitusmaksun, seteistä puuttuu osia muutenkin ovat jotain heikkolaatuista kopiorihkamaa josta saa kuitenki maksaa saman hinnan kuin aidosta.
Nollan arvoinen pulju.
Itse olen tilannut sähkötupakkilaitteen ja nikotiiinesteet Englannista verkkokaupan kautta http://www.liberty-flights.co.uk. Todella laadukas, luotettava ja edullinen paikka, eikä kestä ku 3-7 päivää ku tulee postissa kotiin.

Lisäksi alennuskoodilla: e-ale saa 10% alennuksen tilatuista tuotteista. Suosittelen!
Liberty-Flights saanut alennusta jo jokuaikaa 15% koodilla " e-savuke.com "

Todella hyvä paikka.
Liberty -Flights itsekin tilasin tupla minttua ja mustikkaa. Loistavaa tavaraa. Toimitus kesti 5 arkipäivää. 15% alennus tosiaan , kuten joku jo yllä mainitsikin. Laadukkaan näköisissä pulloissa ja hyvin pakattuna.
yli 10 vuotta meni smarttia..2 kertaa kokeillut nikotiini purkkaa huonolla menestyksellä. Nyt kuukausi takana sähkötupakkaa ja höyryttely jatkukoon. ecigwizardilta olen tilannut. Nopea toimitus ja hyvä kauppa, jos vain tavaraa varastosta.
Kiitos e-savuke.comille hyvistä sivuista!
tilasin sähkötupakan www.mista.fi ja tein tilauksen noin klo 15:00 ja seuraavana päivänä jo postilaatikossa. oli ainakii nopee
Ja se salmiakki!
tonne arizonaan näky tulevan salmaria
Minä pääsin tupakasta eroon polttamalla ne. Sitten en enää ostanut.
Paras ostospaikka osoitteessa: www.liberty-flights.co.uk/index.asp

Etukoodiksi "etupakka". Sillä 15% alennus!!

Tilasin juuri alotussetin.. Tästä se lähtee. :)
Greensmoke.fi/Sahkotupakka.fi
siinä vasta paska kauppa! mainostavat nopeaa toimitusta itse jouduin odottamaan 15päivää tuotteiden saapumista jotka olivat vielä vääriä boikottiin tollaset yritykset!!
Tässä kun joulu lähestyy niin kahlailen vaihtoehtoja sukulaisten lahjahankinnoille ja tässä ilmeisesti taas joku uusi ? http://www.goodfellas.fi onko kokemuksia?

Lähinnä lahjat menossa hameväelle ja kysynkin onko nuo liian tuhteja naisille? Tuo 510t on siro =)
510T on hyvä lahja sillä useimmat höyryttelyn alottaa, goodfellas taisi juuri avata eli on ihan uusi, pieniä eroja hinnoissa.
http://www.finnvape.fi/product/56/510-t-aloituspaketti-musta
http://www.sauhuton.fi/product/6/510-t
tää on edullinen onkohan sama laite.
http://www.sahkosavut.com/tuotteet/510_t/S006
Onkos noissa merkeissä jotain eroa, kun tuo kauppias www.elektrosavu.fi painottaa sanaa aito joka tuotteessa. Eli jos ostaa merkittömän, niin onko se yhtä
hyvä ? Vanhemmille joulalahjaksi ajattelin.
Kyllä niissä on isojakin eroja kestävyydessä, aito on aina laadukkaampi.
Itsellä aito eGoT ollut vajaa 4 kuukautta eikä mitään ole rikki mennyt, alkuperäinen atomisaattori edelleen käytössä.

Aito on aina varmempi kopoista ei yhtään tiedä milllaisen saa.

Bud-eGo voisi olla yksi vaihtoehto vaikuttaa laadukkaalle, tuossa on atomisaattori/tankkiyhdistelmä erilainen kuin normi eGoT:ssä.
http://www.sahkosavut.com/tuotteet/e_savuke_aloituspaketit
Löytyyköhän mistään e-nuuskaa? Alkaa huuli repsottaan pahasti ja toi sauhuttelu ei oikein innosta. Niin ja nuuskaamista takana 25v.
Täältä tietoa, laite arvosteluja, neste arvosteluja -ja alennuskoodeja. Kannataa tutustua. http://www.e-cig-reviews.com/
Itse olen vapotellut kuukauden verran, enkä ole ainuttakaan tupakkaa polttanut kokoaikana :) ennen meni minimissään aski päivässä... Olen tilannut kaikki koneet ja nesteet Briteistä. Genesis ja Libertyflights. Jälkimmäisessä erittäin nopeat toimitukset, joten sitä käytän enemmän( Nyt pari viikkoa ollut myös ilman postimaksuja). Tälläsellä alennuskoodilla -15% kaikista tilauksista "Rekkapena" :D Tuo alekoodi on siitä hyvä, että se jää sinne muistiin, niin saa alennuksen aina kun tilaa. Parhaat maut: XO: Forest Fruit ja Pinkspot: Strawberrycheesecake
Aivan selvästi on joku jäänyt koukkuun tähän.Koska tulee kolmas vaihtoehto, että pääsee tästä eroon.Taidan mennä oikealle nortille.
e-savuke = Suuri Kusetus
Kokeile jos tuntuu siltä, itse säästäny 5 viikossa n. 50 euroa jo + kaikki mahdolliset terveyshyödyt
Oot varmaan kokeillu ku "tiedät"?
Kannattaa tutustua ESAVUKE.COM sivuihin se on suomen suurin ja suosituin sivusto aiheesta .Sielä saa kaikki tarvittavat tiedot höyryttelyyn ja nopeat vastaukset kysymyksiin muilta höryttelijöiltä .
Itse laitoin tilauksen myös mista.fi verkkokaupasta tulemaan eilen iltapäivällä. Vaimolle 510-T malli ja itselle lisäksi muutama nestepullo. Tänään tuli jo paketti postissa, ja ainakin salmiakki on hyvää.
Paljonko teillä menee nestettä keskimäärin kuukaudessa? entä atomisaattoreita?
Goodfellas.fi tuotteilla menty kohta viikko ja ei valittamista. Pojot kauppiaalle erittäin selkeästä suomimanuaalista. Arvostan koska en ainakaan itse ole mikään tekniikan ihmelapsi ja vanhempana ihmisenä olisin muutoinkin ollut hukassa laitteen käyttöönotossa. Tupakkaa mennyt vain aamuisin =).
Kannattaa ainakin kokeilla, ei siinä monen askin hinta hupene.

Itsellä loppui 40 vuoden tupakointi laakista. Ainakin toistaiseksi. Nikotiininestettä tosin käytän vielä. (Ei muutenkaan 6 viikon jälkeen vielä liikaa parane elvistellä. :-))

Mutta hyvä alku kuitenkin.
25 vuotta puolitoista askia päivässä meni ennen normitupakkia. Nyt olen 4kk käyttänyt sähkötupakkaa ja en ole kertaakaan sortunut. Vähän vaikeaksi vaan tehty tämä saatavuus, mutta kuten täällä jo todettu niin ulkomailta tilaaminen onnistuu. Toivottavasti holhous yhteiskuntamme rakas Suomi ei mene kieltämään tätäkin hauskuutta. Uskon vahvasti että tämä tuote on juuri se, millä viimeistään onnistuu jokaiselta tupakoinnin lopettaminen. Purkat ja laastarit ei minuun ainakaan tepsinyt.
Noin viikon päästä ois aukeemassa Suomeen verkkokauppa www.e-savuke.fi joka myy "toisensukupolven" Phoenix e-savukkeita.
Ite tuotteita kokeilleena voin sanoo, että helposti paras ja helppokäyttösin e-savuke mitä oon ikinä kokeillu.
Montaa eri mallia tullu kokeiltuu ja 1½ kuukautta sit sain oman Phoenix e-spaaderon enkä oo kertaakaa sen jälkee normispaaderoo polttanu (10 vuotta polttanu ennen tätä). Eli aika iisisti pystyy suosittelee.
Yhestä mallista löytyy kuva naamarikirjasta ( http://www.facebook.com/esavuke ) jo ja sieltä löytyy myös kilpailu missä voit osallistumalla voittaa Phoenix 510-aloituspakkauksen ja omavalintaisen e-nesteen.

"Joulukuu lähestyy ja niin myös www.e-savuke.fi nettikaupan avaaminen. Joulukuun ja nettikaupan aukeamisen kunniaksi julkaisemme kilpailun, jonka palkintona tulemme jakamaan Phoenix-510 aloituspakkauksen ja valinnaisen e-nesteen ( palkinnon arvo noin 50€ ).

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu klikkaamalla http://www.facebook.com/esavuke Sivulla tykkää-nappia !
Palkinto arvotaan kaikkien tykkääjien kesken.
Kilpailu alkaa 1.12.2011 ja päättyy 31.12.2011
Kaikki jotka ovat jo klikanneet tykkää-nappia ovat myös mukana arvonnassa.

Jokaiselle, joka tykkää, tulemme lähettämään Joulukuun ajan tomivan alennuskoodin kauppaamme. Koodi oikeuttaa 5% alennukseen kaikista ostoksista kaupastamme.

Lisätietoja:
asiakaspalvelu@e-savuke.fi
tai laittamalla kysymykset
http://www.facebook.com/esavuke
seinälle"
Aika hyvä hinta tuolla 510-setillä kun saman saa briteistä 20punnalla.. ja siitäkin hinnasta sai vielä 7,5% pois alennuskoodilla rk75 tuolta sai vielä nikotiininesteetkin samaan pakettiin kun niitä ei suomesta saa.
http://www.gecigarette.com/products/116-genesis-510-kit.aspx
En Itse ainakaan samanlaista löytänyt briteistä, mutta jos sellainen löytyy niin laita ihmeessä linkkiä ni pitää mennä hakemaan. Ite hankin tuollaisen Phoenix-510 mallin ja siinä on tankki ei niitä vanupatruunoita jotka eivät mielestäni toimi lähellekkään niin hyvin kuin tankki malliset. Ja akku on 280mAh joten huomattavasti tehokkaampi kuin tuo mihin laitoit linkin.
Khöm.
muista punnan kurssi... ja postikulut...
täältä 19,95€ halvin setti: [urI=http://www.sähkötupakka.eu]Sähkötupakka Verkkokauppa[/urI]
Ja 5% alennustakin mahdollista saada, sivulla ohjeet..

Joo, ei ole nikotiinia, se on suomalainen, suomessa ei saa myydä nikotiini-pitoisia nesteitä, mutta eipä suomessa saa myydä sähkötupakkaakaan 1.1.2012 alkaen. Miksi? koska sen ulkonäkö muistuttaa liikaa oikeaa tupakkaa, lapsethan voi nähdä ;)
oho, ei skulaa linkki sähkötupakka-kauppaan... http://www.sähkötupakka.eu
Hitto eikö mikään onnistu... [url]http://www.sähkötupakka.eu[/url]
luovutan :D
Olisko tästä sähkötupakan myyntikiellosta jotain faktaa esittää esim. Linkki aiheesta. En itse ole kuullut tälläisestä mitään ja eihän ne kaikki muistuta oikeeta tupakkaa esim eGo malliset.
Ensi vuoden alusta myyntikielto suomalaisissa nettikaupoissa, eli kannattaa tilata vielä tämän vuoden puolella, jos niitä vielä jostain saa....VALITETTAVASTI!

http://www.valvira.fi/files/Valvira_ohje_15_2011.pdf
http://www.ecigwizard.com/shop/fi/

Tietääkö joku miksi tuolta on nesteet loppu melkein kaikki?
Tykkäisin firmasta muuten ja hyvät nesteet olis selostuksien kera
Eciwizardilla taitaa olla rahat loppu ettei siitä syystä saa hankittua tavaraa.
Melkoista pelleilyä ennakkoon tilattujen Lavatubien kanssa.

Nesteitä saat muualtakin ja vieläpä edullisemmin.
E-SAVUKE.COM sieltä löytyy kaikki tiedot e-savukkeesta ,kaupat ,alennuskoodit niihin , opastusta antaa aktiivinen jäsenistö kaikille asiasta kiinnostuneille ; ) . sielä ecigwizardissa ei taida voluumi riittää suhteessa menekkiin . Onhan noita kauppoja tuolla E-savuke.com sivustoilla runsaasti mistä nesteitäkin löytyy toki niitä tarvitseville . Poltin tupakkia 40v e-savukkeella se loppui kerrasta ; ) . Aloittaja osta alussa heti kunnon laitteet niin et takuulla pety .
Joo. Tilasin (Elektrosavu.fi) Sellaset Joyetec Eco-t vermeet.
Eilen tuli. Ja pääsin kokeilemaan.
Nyt sitten tilasin jo Emännälle samanlaisen paketin ja varaosia. Niin hyvä peli on.
Aikamoinen opiskelu kyllä noissa vehkeissä ennenkö niistä oikein mitään ymmärtää...

Ajatushan on se meillä kummallakin lopettaa tupakointi. Ollaan 40 ja 40+v ja poltettu kouluajoista asti.

Paria 18mg nikotiininestettä sain sieltä "wizardista"

Nyt kiinnostas kokeilla vaikka seuraavaksi 12mg tai jo 6mg noiden jälkeen

Mustikka ja jägerBomb vai mikäseoli kiinnostas.

Onko ehdotuksia mikä olis hyvä?

Ennen vedin salmiakki-sisu poskessa tupakkia ja sätkiä...
Itse olen tilannut sähkötupakkani http://www.healthcabin.net/ :stä. Tilasin JOEY eGo T mallin, Type B:n atomizerillä ja type B:n catridges (säiliöillä). Toimii aivan mainiosti, sauhut on kunnolliset, eikä vuoda mistään suunnasta, suosittelen kaikille.

Nyt kuitenki jälleen kerran tämä meidän rakas maamme näyttää kuinka idioottimaisesti voidaan toimia... Kielletään sähkötupakka, koska se näyttää tupakalta.... EI MITÄÄN JÄRKEÄ!!
Sähkötupakka on terveellisin ja paras tupakoinnin lopettamista edistävä tuote, joka siis oikeasti toimii, niimpä kaikki jotka vähän ajattelevat asiaa avaavat tämän linkin:

http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/

Tuolla kootaan galluppia, jossa saa äänestää puolesta ja vastaan (50 000 suomalaista jos äänestää puolesta, niin asia siirtyy eduskunnalle)

Joten nyt kaikki vaikuttamaan asiaan!! jakakaa tämä eteenpäin kaikille kavereillenne ja tutuillenne.
Ei anneta valtion viedä meitä kuin koiraa talutushihnassa!
HEI HEI hyvät ihmiset...älkää halutko näitä varsinkaan nikotiini-nesteitä suomeen myyntiin...nimittäin jos näin käy siihen paiskataan 150% nikotiiniVERO ja per...le se siitä sitten sen halpuudesta... nyt säästän 150 € kuukaudessa...sen jälkeen tämän halpuus loppuu....pidetään asiat yksinkertaisena...
http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/ Just joo pakkorekisteröityminen tykkääfacebookkia, miksi tuollatavalla laitetaan?
vitun facebookin paskoja, tykkääkkö sää musta tykäänkö mää susta.
http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/ En tajuu mitä tarkoitat? nimi ja osoite ja puhelinnumero vaan. mikä facebook-rekisteröityminen?
Siis.. Eihän tuossa tarvi ku rekisteröityy facebook tiliin.. Ja kaikilla varmaa sellanen on.. eihä toi ny mitää muuta vaadi?
Ja mitä minä hyödyn rekisteröitymällä typerään facebookiin, en mitään eikä tuollaiset lapselliset facebookit kaikkia kiinnosta.

Näinkin tärkeässä asiassa galluppiin pitää saada esittää mielipiteensä ilman typerää pakkorekisteröitymistä lapselliseen facebookkiin.
Noniin rauhoitutaampas... Asiahan on hyvä. Kumpikin on oikeassa tavallaan, melkein kaikilla on fb:sä profiili, mutta on joitain ketä ei fb kiinosta pätkääkään.
Juu. Mua ei kiinnosta Big Brother ja Naamakirja just pätkääkään
En ole utelias enkä juoru eikä tarvetta päteä...
Kuullostaa hyvältä, pitänee kokeilla. Mitä pahaa tossa on jos porukka pääsee keuhkosyövistä jne eroon?! Yritetään puolustaa purkka/laastari teollisuutta? Voisko olla näin?
Mä olen nyt lueskellut näistä sähkäreistä ja olen valmis kokeilemaan. Röökiä on tullut vedettyä 20 vuotta ja tuntuu, että keuhkot alkaa olemaan myös juuri siinä kunossa. Olisi siis super hienoa, jos sähkötupakoinnista olisi korvikkeeksi.

Kysymykseni kuuluukin, kun olette tilanneet esim Briteistä aloituspaketin, niin käykö akkulaturi Suomen verkkovirtaan ja sopiiko Suomalaiseen pistorasiaan? Toinen asia mistä ihmiset näkyy valittavan on akun keston pituus. Kertokaa kokeneemmat, mikä olisi hyvä aloituspaketti, millä kannattaisi alaoittaa (sellainen, jota ei tarvitse joaka toinen tunti latailla)?
Thanks a lot etukäteen :)
En ole vielä mikään konkari, mutta alkuun olen päässyt. Minulle suositeltiin Ego-T mallista aloituspakkausta ja hyvin tästä höyryä tuleekin ja akku kestää n.6-9h. Riippuu että kuinka kovassa käytössä on. Aloituspakkauksessa tulee yleensä 2 kokonaista sähkötupakkaa joten siinä sinulle varaakku ja atomasaattori. Lataa aina varaakku valmiiksi niin voit vaihtaa sen heti käyttöön kun toisesta loppuu virta.
Piti vielä mainita että Briteistä tulevasta laturissa täytyy olla maininta EU-päästä jotta se käy Suomalaiseen pistorasiaan.
Ok, kyllä kiinnostaa ostaa esim. toi 29,95 hintainen Halpa-paketti, mutta KYSYMYS KUULUU : kauanko aikaa imuttelet tuolla paketilla? Selasin tietoja sähkis-röökeistä, ja tätä ei missään oikeastaan SELVÄSTI SANOTTU.

http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/

Loppuuko akku siis jo milloin, kuinka monta normaaliröökiä menee suoraan verrattuna esim tuon Halpa-paketin kanssa?
Sorry - tarkoitin tietenkin tuota 19,95 hintaista

http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/

Halvin-pakettia!
Itse tilasin tämmöisen noin pari viikkoa sitten enkä ole sen jälkeen tupakkaan koskenut. Saanut testeissä parhaimmat arvostelut:

http://www.gecigarette.com/products/142-genesis-echo-complete-kit.aspx

Hinta on vähän korkea muihin tuotteisiin verrattuna , mutta on kyllä sen arvoinen! Tuota mallia on saatavilla kahdella eri akkukoolla, itse omistan sen suuremman, ja pari päivää itse ainakin pystyn sauhuttelemaan sillä ennen kuin joutuu lataamaan. Ja mikä parasta, tossa aloituspakkauksessa tulee kaikkia osia kaksi kappaletta, eli saat kaksi sähkötupakkaa :) samalta sivuilta saa tilattua myös niitä nikotiinilitkuja halvalla ja makuja on riittävästi. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI! :D ai niin ja toimitus kestää vaan neljä päivää.
Kiitos neuvosta. Tänään tilattu ECHO E-cigarette aloituspaketti ja litkuja lisäksi. Nyt odottolen innolla postia saapuvaksi, että pääsen aloittamaan höyryttelyt ja voisin sanoa ikuisesti hyvästit syöpäkääryille :) Toivottavasti nuo keuhko polotkin pian rauhoittuisi ja köhminen ja hengen vinkuna loppuu.
Suomalaisesta sähkösavukkeiden verkkokaupasta [url]http://www.mista.fi[/url] nyt jouluhintaan sekä sähkösavukkeet että tarvittavat nesteet.

eGo-T aloituspakkaus (sis. kuljetusrasian) + 30ml A&G-nestettä 64,50€
510-T aloituspakkaus + 10ml A&G-nestettä 44,50€

Lisäksi useita A&G-makunesteitä tarjolla alennushinnoin:
10ml A&G-nestepulloja 3,90€ (norm. 4,90€)
30ml A&G-nestepulloja 7.90€ (norm. 9.90€)

Myös jouluiset A&G Xmas-makunesteet Jouluomena ja Minttukaakao tarjolla alennettuun hintaan.

Tervetuloa jouluostoksille!
Ajattelin tilata tupakit green smokilta.Kertoisko joku mitä muuta aloituspakkauksen lisäksi kannattaa tilata,jotta pärjää väh 6kk? Aski päiväs nykyisin menee LM:ää.Joten montako satsia nikotiinillista nestettä tartten,ku en ymmärrtänyt niitten riittävyyttä?
osta e-tupakkauppa.com osoitteesta, sieltä saat ego-t mallin 45€ . siinä sentään kestää akku toisin kuin nuo muut mallit joita saa olla latailemassa pitkin päivää.
no ei semmoista edes ole!
UK-Eliquid ja sieltä Vermillion Riverin nesteet. Todella laadukasta höyryteltävää. Ei postikuluja tule päälle.

http://www.uk-eliquid.co.uk/pages/eliquid
Kannattaa katsoa: SÄHKÖTUPAKKAt
Mistä erottaa aidon ja kopio ego-t? Tilasin englannista aloituspaketin mutta jäin miettimään että kumpi sieltä nyt tulee..........
Hankala erottaa tilausvaiheessa, joillakin rihkamakauppiailla nettisivulla kuvat aidosta myyty tuote kuitenki halpa rihkama.

Aidossa eGoT:ssä on nimi akussa ja atomisaattorissa, virtanappi kirkas ja valo valkoinen, metallipinnalla olevat kohdat kromin värisiä ei messinginkeltaisia niiku kopioissa, värivaihtoehtoja useita. Laite tulee pahvisessa rasiassa.
Tuossa kuvaa aidosta titaaninvärisestä eGoT.stä.
http://aijaa.com/009929232396.jpg
Aidossa Joyetech eGO-T:ssä on kaikissa osissa joyetech brandleima latureita myöden. Myöskin pakkaus on muutettu lahjapaketiksi.
Tuolta lisää http://www.joyetech.com/product/ Sieltä ainakin löytyi tiedotteista joku kopiovaroitus, missä oli selitetty eroja aitojen ja kopioiden välillä

Tämä kai suomen edustaja http://www.elektrosavu.fi
Pystyykö tästä sanomaan kumpi on vai täytyykö odottaa että laite saapuu kotiin?

http://www.ecigwizard.com/shop/en/ego-tank/124-ego-tank-starter-kit.html
Vaikea sanoa tuosta puljusta voi saada aivan mitä tahansa, just tuo pulju myy täyttä pas kaa ainakin aikaisemmin on myynyt, jos laite tulee tuollaisessa pakkauksessa http://www.ecigwizard.com/shop/124-491-thickbox/ego-tank-starter-kit.jpg kyseessä on kopio, toivottavasti käy hyvä tuuri että toimii.
Täältä saa myös ego-t ja 510-t aloituspaketit halvalla. Paketteihin sisältyy vielä 2 kpl 10ml:n e-neste putelia. Laite ei ole Joyetech, mutta on kuitenkin hyvä ja toimiva.
http://www.inhalaattori.fi
No hinta voi olla sama mutta akkujen kapasitetti ihan eri joten kannattaa kiinnittää huomiota siihen.
Itse olen raskaana ja kokeilin sähkötupakkaa ja hyvin toimi, nyt kuiten lopetin kun mieheni isä kertoi että varsinkin nesteissä jotka ovat valmistettu kiinassa sisältää samaa ainetta mitä käytetään esim lentokoneiden jäähdytinnesteessä. Myöskään neuvolat eivät suosittele sähkötupakan käyttöä sillä sen haittavaikutuksia ei ole testattu ja sitä polttaessa on vaikeampi laskea paljonko nikotiinia keuhkoihinsa vetää. Eli itse olen taas siistynyt tavalliseen tupakointiin ja poltan 2 päivässä. synnytyksen jälkeen taas sähkötupakka, silloin uskallan polttaa sitä kunei vaavi masussa. ( tavallista uskallan sen pari polttaa sillä tiedän niiiiiiiiiiiiin monia jotkapolttaneet askin/pv ja terveitä lapsia)
Jättäisin kyllä ne 2 tupakkaakin pois ei pitäisi vaikeaa olla, sikiössä kuitenki kiertää sama veri ja kaikki tupakan myrkyt kulkeutuu myös siskiön kehoon, haitat pienessä sikiössä moninverroin pahemmat kuin aikuisella.

No sitää lentokoneen jäähdytin-nestettä nyt löytyy hammastahnoista leipomotuotteista salaatinkastikkeista onhan sitä vaikka missä elintarvikkeessa kostutusaineena ja kosteutta ylläpivänä aineena, kannattaa katsoa mitä syö ja juo.
Itse ostelen sähkötupakka tarvikkeet ja e-nesteet Eta-alueelta briteistä www.liberty-flights.co.uk sivustolta.

Tuolla tuotteet ovat pari prosenttia kalliimpia, kuin halvimmissa kaupoissa jotka löysin parin päivän googlettamisella. Tässä kaupassa on parasta se, että pulju on suhteellisen suuri joten ei tule huijatuksi, hyvä valinnanvara ja ehdottomasti suurin plussa tässä puljussa on se, että postikulut suomeen 0 €, muissa kaupoissa postikulut vastaavasti jtn 5-25€:n välillä.. Tällä jo säästää sen verran, että tuo kauppa on ainoa jota käytän.

Lisäksi kampajakoodilla JP12 saa 15% alennusta tilauksen loppusummasta :D eli suomen hintatasoon nähden tulee n. 40% halvemmaksi tilata LF:ltä ja bonuksena tietysti se, että tuolta saa nikotiinipitoisia nesteitä tilattua laillisesti kolmen kuukauden tarpeen.

Eli:
www.liberty-flights.co.uk
JP12 - 15% ale
www.liberty-flights.co.uk
Alennuskoodi: etupakka
-15% loppusummasta ja ilmaiset postikulut Suomeen.
www.e-savuke.fi

Onko uudenvuodenlupauksesi joka vuosi sama "Lopetan tupakan polttamisen", mutta et ole ikinä voinut pitää lupaustasi?

e-savuke.fi haluaa auttaa Sinua uudenvuodenlupauksesi pitämisessä, joten tarjoamme alennuskoodin jolla saat -5% alennusta ja ilmaisen kotiinkuljetuksen tilauksen koosta riippumatta.
Lisää ALE-koodi 2012 alennuskoodi kenttään verkkokaupassamme www.e-savuke.fi tehdessäsi ostoksia.

Tämä on Sinun saumasi aloittaa vuosi 2012 terveellisemmin.
Mä olen käyttänyt noita http://greensmoke.co.uk/27563.html tuotteita.

Alkuun, kun lopetin normi tupakan polton toimi niide absolute loistavasti, joka maistuu periaatteessa oikeelta röökiltä. Itse en ole vielä arvannut siirtyä pois nikotiinittomista sähkösavuista, mutta onhan tuo nyt terveellisempää kuin oikea rööki 600 lisätyn myrkyn kanssa.

Nykyään tulee vedettyä niiden mocca ja suklaa makuja. Toi suklaa toimii itsellä loistavasti kahvin kyljessä.
http://www.liberty-flights.co.uk/

Alennuskoodi 250387 toimii myös tolle -15% alennukselle.
Suosittelen sähkö tupakkaa kaikille itellä ei ole tehny sen oston jälkee miel kertaakaan tupakkaa
http://www.liberty-flights.co.uk/

Alennuskoodi 290969 -15% kaikista ostoista...

Ei ole tupakkaa tehny mieli kertaakaan sähkötupakan jälkeen
http://www.e-cig.com/shopping/shopcontent.asp?type=eliqrecipes

Tuosta löytyy ohjeet omien liemien tekoon tulee todella edulliseksi. Nikotiinia kun saa tupakasta keittämällä ohjeen mukaan ja kasvis glyseriinissä voi uuttaa mausteita makutottumuksien mukaan. Kannattaa käyttää tislattua vettä sen resistiivisyyden takia kuten auton akuissakin. Nikotiini nesteiden kielto on tosi hölmöä, kun sitä voi itse keittää tupakasta, jos haluaa. Ostaa suomesta myytäviä nesteitä ja sekoittaa siihen omaa keittämää nikotiiniä vähitellen kokeilemalla löytynee oikea pitoisuus.
http://www.liberty-flights.co.uk/

Alennuskoodi: aletupakka. -15% kaikista ostoista...
Kallis.. unohda..
Ihan P...seestä! Ei siitä saa savuja. Sama kuin jotain apteekista saatua inhalaattoria vetelis. Ostakaa sellanen musta isompi versio missä höyrystin on isompi ja toimii nappiapainamalla.
Osta Ego-T, 900Ma akuilla. Virtaa riittää päivän höyryttelyyn...
Tuolta http://www.liberty-flights.co.uk sen saa hintaan £38.24 Kun käyttää alennuskoodia: Tupakka
http://www.gecigarette.com/products/116-genesis-510-kit.aspx + 4x Usa mix 14mg 20ml pulloa laitoin tilaukseen ja odottelen innolla. http://www.e-savuke.com/forum/index.php?topic=380.0 nykyään niilläkin suomalainen edustushenkilö joten asiat ei jää kesken. Halpaa ja ok asiointia, ainoana on noi 10£ postikulut mut kyllä se kestää
Täältä löysin muutaman alennuskoodin noihin englantilaisiin kauppoihin. Green Smoke ja JAC Vapour ainakin toimittavat suomeen. Testattu on.

http://www.e-cig-discount-coupons.com/
Englantilainen firma, josta löytyy Höyrystimet, nesteet ja varaosat. Toimittaa tavaraa euroopan alueelle ilman erillisiä posti kuluja. http://www.liberty-flights.co.uk/ Alennuskoodilla: TuomoK saa 15% hinnasta pois. Paras sähkätupakan tietolähde suomen kielellä on http://www.e-savuke.com :n keskustelu foorumi. Mulla meni aikaisemmin n 40€ viikossa tupakkiin nyt ei yhtään.
Löytyykös kokemuksia vähäisestä höyryttelystä. Eli jos höyryttelee vain muutaman kerran päivässä, niin pysyykö laitteet toimintakuntoisina? Joutuuko vähäisessä käytössä tiputtelee atomisaattoriin tipan joka kerta? Kauanko nesteet pysyy kuivamatta?

Ite oon satunnainen kessuttelija, mutta kun siitäkään ei tahdo päästä eroon, niin ajattelimpa kokeillä nekin vähät sähköisenä.
Ite ostin tässä juuri ego-t mallisen sähkötupakin ja siihen persikan makusen nesteen,toimii
...Olen noin 4 vuotta polttanut mutta nyt ei oo tehny kovin paljoa mieli normiröökiä, viikon ajan olen ollut nyt polttamatta.Suosittelen.
Itse ajattelin ihan kokeeksi kokeilla sähkötupakkaa, jos vaikka vähän saisi vähennettyä tupakointia. Parissa viikossa olen siirtynyt kokonaan s.tupakkaan, ja olen sentään poltellut miltei vuosikymmeniä...ei voi muuta sanoa kuin, että loistava keksintö. Joskin nettikauppoihin on jo tullut laitettua eräskin euro, että on aina varmasti toimivat laitteet ja välineurheiluksikin tämä on vähän mennyt.
Ego-T se minullakin on. Tavoitteena siirtyä kesään mennessä nikotiinittomiin nesteisiin.
Olen polttanut analogista n. 20v. Ja nyt vapotellut eGo-T:llä noin 1.5kk. Ja todella helppoa on ollut, einään ei tee edes mieli vanhanaikaista tupakkaa.
Itsekin sain vihdoin laitteen hankittua, tuli lopulta ostettua laite www.mista.fi verkkokaupasta. Kaverilla oli tuo EGo-malli, joka tuntui itestä hieman liian suurelta, joten pistin ite sitten tuon 510-T mallin tilaukseen. Näin parin päivän jälkeen tuo laite tuntuu juuri sopivalta, ja akkukin on kestänyt, vaikka tuo kesto vähän arvelluttikin.

Itse asiassa tarkoitus oli alottaa sähkötupakointi vasta kun nikotiinilliset nesteet tulee briteistä. Kuitenkin aloitussetin mukana tuli ylimääräisenä mistalta tuota nikotiinitonta nestettä, joten aattelin että kokeillaan sitten laitetta tällä.

Pitää kattoa kun nikotiinilliset tulee, jos savun määrä vähän lisääntyisi. Ilmeisesti myös pitäisi kurkussa tuntua enemmän, kyllähän tä nikotiiniton tuntuu kuin maustettua ilmaa vetelis :D Mutta hyvin on pari päivää riittänyt, vaan pari tupakkatupakkia menny.
Itse höyryttelen tuommoisella: http://www.e-savuke.fi/index.php?route=product/product&path=59&product_id=62 ja se toimii paremmin kuin luulin. Suomesta ei saa tuota nikotiinia mutta monelle tupakointi on vaan tapa. Eli toi et suusta tulee ns. savua se auttaa ja pink spotin menthol on kyl parasta korviketta tupakalle...
easy e-liquiditin kautta miten pitkät toimitusajat Suomeen?
Pistin easylle tilauksen 2.1. sisään ja laite oli haettavissa paikallisesta postista 18.1. Seitsemän päivää taisi olla postin kesto ja loput meni easy e-liquidin piikkiin...kysyntä kuulemma sen verran kova, etteivät kovin nopeisiin toimituksiin pysty tällä hetkellä.
Ostakaa minulta edullisesti: ego-t 900mah akuilla yhteensä 2 kokonaista höyrykettä 5kpl patruunaa hintaan 40€/paketti. tiedustelut:
blacleon@netti.fi
pk:7€ toimitus heti seuraavana päivänä kun rahat on tilillä
Poltin "analogista" tupakkaa yli 20 vuotta noin 1 - 2 askia päivässä.
Ostin ensin halvan tupakalta näyttävän kloonin, eikä siitä saanut juuri mitään sauhuja irti ja kaksikaan akkua ei kestä yhtä päivää.

Sitten hommasin http://www.liberty-flights.co.uk :sta Riva 510:n ja nykyään käytän Ego-T mallia, mikä on mielestäni todella kätevä tankin ansiosta.
Eikä tarvitse pelätä että akku loppuu kesken...
Olen tilannut tuolta myös kaikki nesteet (nikotiinilla) ja lähetykset on tulleet aina 4 päivässä postikuluitta perille.
Kun käyttää alennuskoodia: Tupakka saa vielä 15% alennuksen.
http://www.iltalehti.fi/terveys/2012012815137384_tr.shtml

Ihmeellistä, kuinka tupakkayhtiöillä sitä valtaa löytyykään ja yhteyksiä lääkealan yrityksiin. Tässä nyt taas toitotetaan, että "sisältää samoja myrkkyjä", mutta kyllä oma unenlaatuni parantui ja hengitysongelmat väheni sähkötupakan myötä. Oma äitini joka on polttanut 40 vuotta 2 - 3 ASKIA päivässä, pääsi heittämällä eroon tupakoinnista sähkötupakan avulla.

Monet tuttuni ovat lopettaneet jo sähkötupakan avulla, mutta silti IL:den juttu loppuu lauseeseen: "Siitä, että sähkötupakka auttaisi eroon polttamisesta, ei ole mitään todisteita"
Itsellä myös paljon helpommin henki kulkee sähkötupakkaa käyttäessä eikä väsy enää samallatavoin kun tupakkaa polttaessa.

Tuo viranomaisten ja muitten kukkahattujen paniikinomainen valheitten toistaminen sähkötupakasta on säälittävää, luottamus suomalaisiin virkamiehiin ja naisiin on nolla.
toiminko nyt viisaasti ihmiset jos ostan tämän: http://www.gecigarette.co.uk/products/116-genesis-510-kit.aspx
ja tuohon nesteitä:
http://www.liberty-flights.co.uk/products.asp
syötän tottakai alennuskoodit.
Pääsee tuolla ainakin kokeilemaan ei ole paha hintakaan, jatkuvaan pidempiaikaiseen käyttöön suosittelisin aidon eGoT:n hankintaa http://www.elektrosavu.fi/laitepaketti-p-770.html
Liberty-flightssä nesteitä on aika hyvä valikoima tilaa vaan sieltä, toimituskin ilman kuluja.
itse odottelen ecigwizardista pakettia.. torstaina lähetetty toivottavasti tällä viikolla tulis :) halvin mahdollinen starttipaketti tuli otettua että pääsee vähän kokeilemaan.. ja tietysti mentholin makuista e-nestettä 18mg 10ml pullo :)
tänäänhän se postiluukusta tipahti :) jospa toi akku kohta olis täynnä niin pääsis höyryyttelee :) analogisetkin loppu sopivasti äsken.
Tilasin juuri www.gecigarette.co.uk sivuilta sen Genesis 510 complete kit.

Pari päivää meni ensiksi miettiessä että toimiiko Paypal varmasti, sit toiset pari päivää siihen että rahat siirtyivät Nordeasta Paypaliin. Onneksi itse tilausvaihe sujui kuin junanvessa, eli tilaus on "completed" ja nyt vaan pakettia odotellessa.

Toimiihan se laturi varmasti suomalaisessa pistorasiassa?? Katselin etusivulta parit videot, joissa käyttäjät esittelivät settiä, ja kiinnitin huomiota siihen laturin "plugiin", joka on erinäköinen kuin suomalaisissa latureissa. Eli just se pää joka tökätään seinään kiinni.

Kertokaa tuon saman Genesis 510 complete kitin tilanneet ja käyttäjät, että onko tuossa mitään ongelmia vai täytyykö lähteä adapteria metsästämään?

Kiitos jo etukäteen.

Terveisin "ekaa kertaa ulkomailta paypalin avulla tilannut ja hermorauniona" :)
Kuvassa on ainakin uk-laturi joka ei mene suomalaiseen pistokkeeseen.
Hyvä kauppa laittaa aina oikeanlaisen laturin mukaan, gecigarettesta ei omaa kokemusta laittavatko eu-laturin mukaan.
Noita adaptereita on aika vaikea löytää joissa saa uk--->suomi, poikkeuksetta myynnissä on ns. matka-adaptereita joilla saa suomipistokkeen sopimaan muunlaisiin pistokkeisiin, mutta hyvällä tuurilla voit löytää oikean.

EU-laturi löytyisi http://www.gecigarette.co.uk/products/156-genesis-usb-mains-charger.aspx

Kysy tosta laturista http://www.gecigarette.co.uk/contactus.aspx
e-savukefoorumilla gecigaretten kysymyksiin vastailee tyttö suomenkielellä.
http://www.e-savuke.com/forum/index.php?topic=380.msg49182#msg49182
voit vaikka tuonne foorumillekin laitta kysymyksesi.
Tuo linkittämäsi EU-laturi näyttää tismalleen samalta kuin se mikä kuuluu siihen complete kitiin. Lähetin s-postia Genesikseen ja kysyin miten tuon laturin kans on, että meneekö suomalaiseen pistorasiaan. Toivottavasti vastaavat pian.
Löytyihän se vastaus selvällä suomenkielellä kun aikani googlailin. Genesiksen kaikkiin EU-lähetyksiin tulee mukaan EU-adapteri vaikkei sitä erikseen mainita paketin/lähetyksen yhteydessä.

Tähän kohtaan syvä helpotuksen huokaus :)
Moikka Maria
Linkittämäni laturin kohdalla tilatessa laitetaan täppä EU:n rinkulaan että tulee se oikea laturi, kuvassa on tosiaankin UK-laturi.
Type:
UK
* EU
Maria, ei paniikkia akkujen lataus onnistuu ilman verkkolaturiakin.
Tuossa setin mukana näyttää olevan usb-laturi johon voi suoraan laittaa akun ja laturin tietsikan usb-porttiin että saat akun ladattua.
Tommonen mötikkä http://www.gecigarette.co.uk/products/117-genesis-510-usb-charger.aspx

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSti6pmdg1MCXoYw2OmuUOlrBNtpH0XWLU0OfyxjEmjjUmVRmsKmA
No hyvä, ei menneet rahat hukkaan ja saa aloittaa vapottelun toivon mukaan piakkoin :) Todennäköisesti tilaan vielä vähän edistyneemmän vekottimen pitkäkestoisemmalla akulla, kunhan nyt ensin miehen kanssa totutellaan tuohon aloittelijamalliin. Katselin tuossa Echo completea, että sellaisen aika on varmasti aika pian... Ja niitä saaneekin tilata sit heti kaksin kappalein, yksi itselle ja toinen miehelle. Ja rahaa säästyy varmasti alkuinvestointien jälkeen, kun kahden kohtuullisen kovan tupakoitsijan ei tarvitse joka toinen päivä ostella maxiaskeja :)
mä en tässä vaiheessa voi vielä suuremmin hurrata,kun on vasta neljä päivää
tullut vapoteltua ilman orig.tupakkaa.Mutta sen voin sanoa että en olisi uskonu miten hyvin on mennyt.Suosittelen kokeilemaan.Mulla on EGO-TC ja hyvin toimii.
Älkää ihmeessä ostako tuota kiinapaskaa sauhuton.fi osoitteesta. Ostin aloituspaketin ja nyt 5 päivää myöhemmin molemmat höyryttimet eivät toimi, toinen täysin mykkä ja toinen toimii vajaatehoisesti. Akut on kanssa sellaisia, että lataus pysyy kahden "tupakan polttokerran" hengissä. Täyttä sontaa. Tupakkalakko meni pipariksi teknisistä syistä...

Tilasin heti siihen uudet nesteet www.totallywicked-eliquid.co.uk osoitteesta. Camelin makuista nestettä jossa on reilusti nikotiinia. Maistuu siis oikealta tupakalta. Noi suklaan makuiset nesteet vaikuttavat jokseensakin huvittavilta.

Nyt tilasin samasta paikasta:

Item: Tornado-T E-NIC Mega 1000mAh Manual Battery
Colour: Black.
Each:£14.99
Quantity: 1
Total: £14.99

Item: Tornado Tank E-NIC Kit - Black
Flavour: Tobacco.
Each:£59.99
Quantity: 1
Total: £59.99

Item: 3.5ML Dual Coil Tank - Single
Colour: Blue.
Each:£11.99
Quantity: 1
Total: £11.99

Tuotteet on tehty Englannissa joten eiköhän nyt ala pelittämään. Hinnalla ei minun kannaltani ole väliä. Vain idiootti laskee hintaa kun yrittää välttää vakavia terveydellisiä ongelmia. Terveydellä ei oikeastaan ole hintaa.

Olen 50 V. ja kärsin keuhkoahtaumasta ja syy siihen on vain ja ainoastaan TUPAKKA. Olen myös täysin selkärangaton ihminen, joten tupakanpolttoa en pysty niin vain lopettamaan. Toivonkin, että nämä sähköinen vaihtoehto auttaa minua lopettamaan tämän itseni myrkyttämisen. Ainakin se toimi hyvin muutaman päivän.

Soumen valtio taistelee sähköisiä tupakoita vastaa vain ja ainoastaan siitä syystä, koska se ei pääse verottamaan niiden käytöstä. Tarvitsee sanoa että hyi vittu tätä maata. paska paikka. Joka helvetin asiasta maksetaan ylimääräisiä veroja. Tiesittekö, että on olemassa makeisvero. Valtio siis verottaa lapsia karkeista. HYI HYI. Irvin Goodman lauloi jo aikanaan "haistakaa paska koko valtiovalta ette osaa muuta kuin verottaa" Siinä se osui täysin oikeaan.
Aidon "kiinanpaskan" ostit vaikka toisin luulet, englannissa ei noita valmisteta.
Tornadot valmistetaan kiinassa hyviä laitteita toki, TotallyWickedin logo vaan painetaan laitteiden kylkeen. Joyetech kiinassa valmistaa ne aidot ja parhaat eGoT:t, Tornadot tulee ehkä samasta tehtaasta.
viikko takana ilman tupakkaa.Hengitys on helpompaa ja mikä mulle on tärkeää
niin v. . . .us on helpottanu kun koko ajan oli mielessä että pitäs lopettaa.Nyt se
voi onnistua (ainakin toivon j uskon) kiitos Ego-tc:n.Ja tää on ihan mukava harrastus tuunaamisineen kaikkineen.Suosittelen kokeilemaan
Löysin itselleni starttipaketin edullisesti javascript:void(0);www.finnvape.com -nettikaupasta. Toimitus ilmaiseksi ja seuraavana päivänä. Tuonne tulossa myös nikotiininesteet, nyt vain nikotiinittomia myynnissä.
Finvape myy kiinalais-piraattien-piraatteja.
No niin, Genesis 510-malli saapui gecigarette.co.uk-kaupasta ja akku on latautumassa. Olen tyytyväinen suht nopeaan toimitukseen: tismalleen viikko tilaamisesta siitä kun paketti kotona :) Eilen kerkesin vielä askin ostamaan normitupakkaa, mutta loppuaski taitaa jäädä polttelematta :))

Seuraavaksi sit heti tilailemaan litkuja ettei ne pääse ainakaan loppumaan kesken.
Kysymys: tuo ecigarette.co.uk-sivusto ei näköjään enää ole toiminnassa (?). Itse en ainakaan löydä enää mitään verkkokauppaa, ainoastaan eri sähkötupakoiden vertailua.

Eli nyt kun mulla on tuolta kaupasta tilattu tuo Genesis 510-malli, niin voinko esim Liberty-Flightsilta tilata nesteet? Ja kuinka homma toimii jatkossa. Pitääkö ostaa aina uudet "cartridget" vai tiputellaanko nestettä vaan suoraan cartridgeen? Mikä toi cartridge on suomeksi? Ton 510 mukana tuli 5 cartridgeä, joissa on ilmeisesti nesteet sisällä, mutta kuinka pitkäikäisiä noi cartridget on, eli kuinka kauan niihin sit voi tiputella nesteitä että ne toimii? Luulin että tää olis helppo homma, mutta aikamoiseksi välineurheiluksi näyttää menevän, ja kysymyksiä nousee mieleen koko ajan lisää....
Eipä ollut sähkötupakka yhtään sellanen kuin odotin ja luulin :(( Tuo Genesis 510-malli on ensinnäkin ihan lelu: höyryä ei tule likimainkaan tarpeeksi, plus höyry maistuu pahalta, vähän sellaselta keinotekoiselta, kitkerältä, ihan kuin muovia tai kumia palaisi. Ja haisee samalta :/ Akku ei kestä p-askaakaan, ja heti ekana iltana meni kaksi noita cartridgejä (joissa pitäisi olla 18mg nikotiinia). Nikotiinin ja tupakan hinku ei silti kadonnut minnekään, joten sekä minä että puolisoni sorruttiin jo toisena iltana hakemaan ehtaa tupakkaa lähikioskilta.

Tyhjentyneen cartridgen sisällä oli sellanen vaahtokumia muistuttava palanen, joka oli aavistuksen tahmea ja haisi juuri sille miltä se höyrykin maistui ja haisi. Tympeä, inhottava haju. Tuossa Genesin 510-paketin mukana tuli siis 5 cartridgeä, joissa pari 18mg niksaa sisältävää, 24mg, 14mg ja 9mg. Ja yks tuollanen cartridge sellasella tupakoijalla kuin minä kestää ehkä sellasen kolme tuntia, puhumattakaan akusta jota saa ladata parin tunnin välein.

Tilaanko paremman höyryttäjän jostain muualta, ja mistä tiedän ettei se toinen ole samanlainen susi kuin tuo 510? Höyryntuotanto saisi olla ihan toista luokkaa, plus maku tietenkin sellainen että höyryttely olisi mukavaa eikä tympeää. Mieheni sanoi että hänelle tuli huono olo tuosta höyrystä, ja oikeaa tupakkaa vetäessään sanoi että tästäkin tulee tuohon verrattuna ihan h-elvetin hyvä olo. Oli ihan yhtä pettynyt kuin minäkin.

Nyt siis vinkkejä hyvistä (ulkomaisista) nettikaupoista, toimivista hyvistä malleista ja nesteistä, koska tämänkin ketjun perusteella toimivia settejä on ja tupakasta eroon pääsy helpottuu!
Cartridget voi itse täyttää uudellen kostuttamalla se vanu mutta jos sulla ei nestettä ole ei voi mitään.
Palaneen maku ja vähäinen höyryn määrä johtuu juurikin siitä että atomisaattori on liian kuiva eli cartidgeen pitäisi laittaa lisää nestettä että atomisaattori kostuu tarpeeksi.
Hommaa nesteitä ensin ja kokeile uudelleen ennkuin tilaat uutta laitetta, kyllä noilla 510:llä moni höyryttelee pitkäänkin. Vaikkapa tuolta http://www.liberty-flights.co.uk/products.asp tai samasta kaupasta josta ton 510:n tilasit.

Tutustu ja lue ohjeita ja kokemuksia erilaisista laitteista ja nesteistä ennekuin uutta laitetta tilaat. Rekisteröidy foorumille että pääset lukemaan kaikki osiot.
http://www.e-savuke.com/forum/
Itse ostin RIVA 510 1100mAh akulla Liberty Flights nettikaupasta.
Toimii kuin junan vessa (poislukien VR).

http://www.liberty-flights.co.uk
ALENNUSKOODI -15%: jake-code
"Toimii kuin junan vessa (poislukien VR)."
Mitä tarkotat tolla "VR", Vermillion River nesteitäkö?
Itse ostin http://www.finnvape.com -verkkokaupasta. Tavarat tulee ilmeisesti Suomesta, kun olivat jo seuraavana päivänä perillä! Sain alennuskoodilla AVAJAISET vielä alennusta (ja mä en saa tuosta koodista provikoita, kuten nuo moot koodien jakajat :) ).
Finnvapeen olen itsekkin ollut erittäin tyytäväinen. Tilasin 3kk sitten eGo-T:n ja tupakat jäi "nurkkaan" samantien. Höyryä tulee runsaasti, maistuu sille mille nesteen pitääkin maistua ja laite on suht kestävä, yksi akku mennyt ja 3 atoa hajalle, mutta tulee huomattavasti halvemmaksi kuin tupakan polttaminen.
Täytyy kyllä sanoo että nikotiinin kanssa kun tota sähkökessua käyttää, niin ei oo tarvinnu oikeeta enään vedellä. Kai toi nikotiiniton käy joillekkin "sunnuntaikessuttelijoille", mutta jos veti askin päivässä vähintään, niin pakko siinä on nikotiinia olla. Mutta suosittelen kyllä tota genesistä, tuli tuotteet 3 päivässä ja kaikki toiminu kuin unelma...

http://www.gecigarette.co.uk/
suosi kotimaista www.arizona.fi ja alennuskoodi arizona 20 % 3.3 asti
Jos ostat sähkötupakka-laitteen tai nesteitä. Osta joyetechin alkuperäinen tuplapakkaus. Taatusti toimii ja akku kestää. Finnvape myy epäaitoa hieman eri nimellä, mutta harhaanjohtaa.

Uusin Joyetechin malli on eGo-C joka korvaa mallin eGo-T:n (poistuu myynnistä). Joyetechin eGo-C on tällä hetkellä ehdottomasti paras sähkötupakkamalli maailmassa.

Itse ostin osoitteesta

http://www.savuton.net/ProductDetails.aspx?Tuotteen_ID=662231635

Sieltä löytyy tosin vain tupla-pakkausta, mutta hieman käytettyään e-tupakkaa, huomaa että toistakin tarvitaan aika pian.

Katuosoite Final Frontier, Mannerheimintie 65, Helsinki

C-mallia löytyy hyllystä.
Sähkötupakoissa käytetään pakkasnestettä, sen takia sitä ei laillisteta suomessa, koska on yhtä vaarallista myrkkyä kuin nikotiini.
Siis se on toisinpäin.. Eli sähkötupakissa käytettävää nestettä käytetään myös pakkasnesteessä.. Ja vielä sen takia, et se ei olis niin myrkyllistä.
Heh!

Mä oon löytäny kavereitten kanssa ihan mahtavan netti kaupan joka myy sähkötupakoita missä on itse lataava aski. Kun lataat askin ja laitat akut sinne niin kestää yli viikonlopun yhdellä latauksella. Ja nyt sieltä saa nikotiinilla täytettyjä cartomaistereitakin joita itse tilasin just hih!! tossa vielä linkki jos joku oli kiinnostunu :) http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/
Heips!

Mä oon myös käyttynyt kyseisen puljun tuotteita(http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/). Toimii loistavasti eikä mitään kröhää ollut! Tietääkseni myös ainoa suomalainen nettikauppa mistä saa nikotiinilla tuotteita.

Hei PettynytHöyryttelijä olisiko ollut mahdollista että sait silloin röökin lopettamis yskän samalla? :)
Tilasin kans ite tuolta http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu ja sain saatana yskän.
Ihan myrkkyä en suosittele kenellekkään löytyy paljon parempia markkinoilta
Joo, sama homma todella huono laatuisia noi xn-shktupakka tuotteet tuli keuhkot kipeiks. Oon polttanu greensmokea ja voin sanoa et tosi paljon parempi tuote mut paras mun polttama toistaiseksi on kuitenkin nicopoint ei yskittäny ja paras maku http://www.nicopoint.fi/category/2/sahkotupakka
Hei mä aloitin just käyttää noitten http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/ Menthol maun nikotiinlla täytettyä sähkötupakkaa. ei ainakaan vielä yskää ja laatu ainakin musta on hyvä ja tosiaan ei tarvii pelleillä kolmioisaisella greensmoke leluilla. :)
Höyrypää, mitä nicopointin makua oot käyttäny?
Mul tulee keuhkot kipeeks aina kun poltan niitä nikotiinipitoisia... vähän niinku röökistäkin ;)

onks noi nikotiinipitoisia?
joo molemmista puljuista saa nikotiinilla sähkötupakka.eulla on vaan laajempi valikoima nikotiini vahvuuksia.
Ainakin tuolla nicopointissa nikotiini filtterit välilehti on ja tuolla on 18 ja 14 mg patruunoita. Tilasin tuon halvimman pakkauksen ja soittivat siltä että on kuulemma kiirettä, että eivät pysty pitämään 24 tunnin postituslupausta niin antoivat mulle ilmaisen paketin noita filttereitä. Suositteli vanilla pointtia, eli säästiin siinä. Maksu ainakin suomitilille ja sain soiton toimitusongelmista heti tilauksen jälkeen, että ainakin itsellä ihan postiitiiviset kokemukset nicopointista. Nyt vaan nähdään et tuleeko kamat.
Olihan sitten pakko ruveta sähkötupakka juttuja tutkimaan. Nicopointin tuotteet ja sähkötupakka.eu tuotteet näyttävät samalta mutta sähkötupakka.eun tuotteet on selkeesti halvempia esim 5 pakkauksen cartomaisterit maksaa puolet enemmän nicopointilla ja aloitus pakkauksetki on paljon halvempia. Nicotiinin eri vahvuuksia on enemmän sähkötupakka.eussa kuin nicopointilla. Taidan kokeilla tilata sähkötupakka.eun tuotteita :D
molemmista kokemusta mutta en huomaa juuri mitään eroa paitsi että sähkötupakka.eun tuotteet halvempia ja sähkötupakka.eusta saa parempaa palvelua vastataan kysymyksiin ja on puhelin numerot!
Moi, mulla on molemmista kokemusta ja voin sanoa, että tuotteet on ihan eri planeetoilta sähkötupakka.eun tuoteita en enää tilaa sain todella huonoa palvelua ja filtterin sekä akun kesto oli huono. Ero oli kuin tupakan ja sätkän poltossa...
Milloin tilasit?
Itse tilasin tuolta sähkötupakka.eu:sta aloituspakkauksen. Nyt odottelen vaan tavaraa saapuvaksi. Asiakaspalveluun olen todella tyytyväinen :)
Innolla odotan että pääsen testaamaan tuotetta :)
Hei tule sitten kertomaan oliko hyvä tuote? :)
joo mä palaan sitten kertomaan kun tuotteet saapuneet ja vähän päässy niit testaamaan :)
Höyrypää1978
8.3.2012 10:18
0
Sulje
Joo, sama homma todella huono laatuisia noi xn-shktupakka tuotteet tuli keuhkot kipeiks. Oon polttanu greensmokea ja voin sanoa et tosi paljon parempi tuote mut paras mun polttama toistaiseksi on kuitenkin nicopoint ei yskittäny ja paras maku http://www.nicopoint.fi/category/2/sahkotupakka

Musta tuntuu hassulta että nicopointtia mainostava ihminen sanoo näin toisten puljujen tuotteista kun heiltä ei ole tuohon väliin ees saanut nicotiinia mistä olisi keuhkot voinut tulla kipeiksi. Mainostamistako suoraan kauppiaalta ;)
Itse tilasin tuolta, www.savuteshop.com pariviikkoo sitte. Koekeilin aikaisemmin Greensmokea, mutta jotenkin tuo paperinen filtteri tuntuu paremmalta kun siihen on vanhana ketjupolttajana tottunu.
Mää tykästyin kanssa aidon tuntuiseen fiilikseen polttaessa. Oon käyttänyt nyt 3kk ja oon pärjännyt ilman normaali röökiä.

Tilasin just uuden paketin kun huomasin että siellä on Äitienpäivätarjous. Ei mee äitille, mutta äiti on kuitenkin tyytyväisempi tähän kuin tupakin polttoon.

www.savuteshop.com
Tänne näemmä kirjoittaa vain kyseisten JÄRKYTTÄVÄN KALLIIDEN puljujen omistajat eri nimimerkeillä mainostaen paskoja tuotteitaan pelkästään RAHASTUSMIELESSÄ. VERRATKAA NYT HYVÄT IHMISET hintoja ja tuotteen ominaisuuksia. http://www.e-savuke.com/forum/. ÄLKÄÄ MAKSAKO TURHASTA.
Jos edellinen kirjoittaja pystyisi edes jollain tasolla perustelemaan väitteensä, eikä vain HUUTAISI tuskaansa, olisi sillä kaiketi keskustelun kannalta jonkinlainen painoarvo. Mielestäni sillä ei ole mitään väliä kuka mitäkin myy, tuotteethan ne puhuvat puolestaan ja niitä kokeilleet ihmiset joko niiden puolesta tai vastaan. Minä ainakin aion tilata tuollaisen ihan vain kostaakseni urpolle.
En ymmärrä? 50€ aloitus ja tuntuu menevä aski filsui viikos n.10€. Saako noit paperifilsu juttui halvemmalla jostaki? Jotenki vaa ei toi muovi tai metalli tunnu hyvältä suussa
Jos laittaa sähkötupakkaan esim. vodkaa niin kolahtaako päähän? Entä heroiini? Onks kukaan kokeillu? Kokemuksia?
Tänne näemmä kirjoittaa vain kyseisten JÄRKYTTÄVÄN KALLIIDEN puljujen omistajat edelleen.
Kirjoittaahan tänne trollitkin.
Must alkaa "totuuden perä" tuntuu et sul o oma kauppa? Saaks sult samaa tavaraa halvemmal, voin ostaa. Laitaks tietoa.
Jos halvalla ostaa haluat niin voi tilaa suoraan kiinasta. Tosin luultavasti suomen tulli pysäyttää tuotteen kuljetuksen etkä saa kotiin asti koska tulee eun ulkopuolelta varsinkin jos tilaa nicotiinituotteita. Green smokelta on ihan ok hinnat mutta vähän turhan kalliita kun joutuu ruveta tilaamaan sitten ne nicotiinit erikseen. sähkötupakka.eu sta saa halvella myös nicotiini tuotteet ja vastaavia tuotteita mitä heillä on myynnissä en ole löytänyt vielä mistään halvemmalla. Eli kantsii kattoo tuolta http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/ ja tietty vähän etsiskellä ja tutkia muualtakin. :)
Olisiko kenelläkään myydä

http://www.greensmoke.co.uk/catalog/green-smoke-starter-kits/cat_2.html

linkissä olevaa pakettia (ilman cartomizers pakettia tai sen kanssa) ennen 21.3.2012.

Tilasin GreenSmokesta nikotiiniä sisältävät cartomizers pakkauksen, mutta eihän se käykään suomesta ostamaani GreenSmoke sähkötupakkaan joka on mallia 901-T...

Harmittaa kun olen lähdössä matkalle enkä ennätä tilaamaan enää ulkomailta, yhyy!
Tai nikotiininestettä tuohon Green Smoke 901-T malliin? Unohtui laittaa :)
Millähän matikalla toi linkin tuote on halvempi? Hintaeroa oli kun tarkastelin melkein 80%. Aika suuri ero?

Itse tilasin sellaisen Savute merkkisen laitteen eikä ole kuin kynää imeskelisi kuten em. tai Genesis tai perus 510 mitkälie joita on tullut kokeiltua. Tuottaa höyryä noin pieneksi laitteeksi ihan uskomattomat määrät.
Ennen kuin ostatte mitään tai mistään, TUTUSTUKAA ja LUKEKAA: http://www.e-savuke.com/forum/, ei tarvitse ostaa TÄÄLLÄ MAINOSTETTAVIA YLIHINTAISIA TUOTTEITA ja pettyä jälkikäteen. Nämä kauppiaat eivät ko. foorumille eksy, syykin on aivan selvä. AHNEUS.
no joo yhden kauppiaan sivu, malliks sitten ulkolaisia
NUCIG.fi verkkokauppa toimittaa kaikki nikotiinittomat tuotteet nopeasti ja edullisesti suoraan Suomesta. Nikotiinilliset patruunat ja e-nesteet voit tilata kätevästi NUCIG:in Iso-Britannian verkkokaupasta.

Tarjoamme Suomalaisille asiakkaillemme 5% alennuksen Iso-Britannian verkkokaupastamme koodilla suomi5.

Suomen verkkokaupasta saa Franklin-5 alennuskoodilla 5% alennusta. Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut 4,95 €. Yli 100 € tilauksissa ei lainkaan toimituskuluja

www.nucig.fi

Franklin.Lauton@gmail.com
pk-seudulle ilmainen toimitus o