AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / APUA nesteenpoisto

APUA nesteenpoisto

15 Vastausta 76 812 Lukukertaa
On iso ongelma johon haluaisin teiltä apua. Eli alle parin viikon päästä on tulossa YO-juhlat ja pitäis saada hiukan solakammaksi itseäni. Kertokaa hyviä vinkkejä jolla saisi esim. nestettä poistettua, niin että vähän edes näyttäis laihemmalta. Tai nopeita laihdutus vinkkejä. En kestä mitään super tiukkoja laihdutuskuureja missä ei voi syödä käytännössä mitään. Eli jotain millä sais esim. vanhan hieman pienen hameen sopimaan paremmin.

ai niin..

Ai niin piti vielä sellaista kysyä, että onko jotain tabletteja tai vastaavia jotka auttais tässä? Esim. nesteenpoistotabletteja? Onko hyötyä?

Näin

Juo kaljaa, se kusettaa!

kiitos runsaista neuvoista

Eli neuvoja ei ole tullut yhtään, joka on erittäin ihme tällä palstalla. Eikö todellakaan ole mitään nopeita konsteja, vai ettekö vain jaksa vastata. Piti vielä sellaista sanoa, että auttaako jos joisin vettä paljon. Nyt en juo vettä lainkaan, vaan juon yhden litran light limsaa päivässä. En juo maitoa, kuin silloin tällöin, en mehuja en mitään. Onko tuo yksi litra liian vähän. Auttaisko jos joisin vettä paljon? Kuinka paljon?

vinkkejä

Heissan! Pari viikkoa on lyhyt aika mutta pieniä muutoksia ehkä saa aikaan jos sinnikkäästi yrittää. Tässä hieman vinkkejä joita voisit kokeilla. Vettä vähintään 3l päivässä.Ruokana paljon vihanneksia, hedelmiä ja lisäksi proteiinipitoista ruokaa esim. kanaa, maitorahkaa, raejuustoa, tonnikalaa, kananmunaa ym...lisänä paljon ananasta (hiilihydraattipitoiset ruoka-aineeet vähemmälle mm.vaalea leipä kokonaan pois ja yleensä leipää hyvin vähän). Niin ja tietysti paljon pitkäkestoista liikuntaa esim. reipasta kävelyä ja välillä juoksua jos haluat(väh.1-2h), pyöräilyä ja kuntosalia.Jos mahdollista niin lähde liikkumaan heti aamusta (tyhjällä vatsalla) koska silloin on paras ajankohta rasvanpolttoon.Lisänä voit käyttää omega 3 kalarasvakapseleita jos haluat.Tässäpä vähän sinulle vinkkejä! Toteutusta voit tietysti muokata oman kunnon ja tuntemuksen mukaan. Terveisin: itse kokeillut ja hyväksi havainnut!

jatkoa

Unohtui pari oleellista asiaa: syö päivän aikana 5-6 pientä ateriaa pitkin päivää, näin aineenvaihdunta pysyy paremmin toiminnassa. Lisäksi kannattaa vältää sokeria ja ylimääräistä rasvaa.Makean nälkään kannattaa kokeilla maustamatonta luonnonjogurttia ja esim.lasten marjasoseita.Yksi hyvä välipala joskus käytettynä on alpen (myslipatukka/suklaa)jos oikein kovasti hyvää tekee mieli. Siinäpä sinulle vinkkejä!Ps. pakastevihannes sekoituksista saa erittäin hyviä kasvispainotteisia ruokia esim. keittoja.

Sportin vinkkeihin lisäksi

Jätä kokonaan suolan syönti viimeisen viikon ajaksi. Natrium sitoo nestettä ja turvottaa.

ÄLKÄÄ...

ELI ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET JUOKO KOLMEA LITRAA VETTÄ PÄIVÄSSÄ JA JÄTTÄKÖ SUOLAA KOKONAAN POIS! SIINNÄ KÄY HUONOSTI!!!!!

No...

Munuaiset kuitenkin kierrättävät natriumia kohtuullisen tehokkaasti. Tuli itsellenikin pieni virhe tuossa postissa... Oli tarkoitus kehottaa jättämään suolan lisäämisen ruokiin. Täysin suolatonta ruokavaliota on kuitenkin mahdotonta noudattaa. Ja gramma suolaa päivässä on tarpeeksi. Usein sitä tulee syötyä jopa 5-10 kertaisesti.

kuinkas paljon?

Kuinka paljon pitäisi juoda vettä päivässä, kun nykyään juon todella vain n. litran light limsaa päivässä. Mikä on sellainen hyvä määrä vedelle? Olisiko mitään mikä nopeuttaisi laihtumista? Onko hedelmissä mitään mikä nopeuttaisi nesteenpoistoa? Onko nestesieppareista (tableteista) mitään apua? Onko tuosta nesteenpoistosta yleensäkään mitään apua, jos haluaa mahtua hieman ahtaaksi käyneeseen mekkoon? Vai pitääkö todella rasvojen lähteä? Laihtumisen ei todellakaan tarvitse olla pysyvää, vaan ihan väliaikaista ja NOPEAA!

lisää vinkkejä

Riittävä veden juonti on jo tärkeää ilman että edes laihduttaisi. Vettä tulisi juoda päivässä vähintään 1-3l.Laihduttajalle suosittelisin alussa vain vettä ja jättäisin kaikki muut light limsat ym.mehut pois.Veteen voi lisätä tehoa puristamalla vesikannuun sitruunanmuhu.Nesteenpoistoon yksi oleellinen hedelmä on ananas (ihan tölkistä suoraan).Vaihtelua voi saada välillä mm. vesimeloonista.Omasta kokemuksestani en suosittele mitään nestesieppareita enkä luota niiden tehoon. Mielestani paras nesteenpoisto keino on juoda runsaasti vettä ja välttää liikaa suolaa.Laihdutus alkaa nimenomaan siitä että aluksi saadaan nesteet kiertämään ja sitten alkaa rasvan palaminen ( kaksi ensimmäistä pudonnutta painokiloa on juuri sitä ylimääräistä nestettä ja vasta tämän jälkeen alkaa todellinen painon pudotus olipa se sitten tilapäistä tai pitempiaikaista)Jos todella haluat nesteen lähtevän muista juoda päivällä runsaasta vettä ja syödä riittävän usein väh.3h välein että elimistö pysyy toiminnassa vain siten saat nesteet kiertämään ja sen todellisen rasvan palamaan.Ps. Jo parin kilon nesteen poistuminen voi tehdä ihmiselle ihmeitä ja olo tuntuu jo huomattavasti kevyemmältä ja vyötärökin voi jopa vaatteissa tuntua löysemmältä.

Pikalaihdutusohje + nesteenpoisto

Hei,

Koska kyse lyhyaikaisesta ajasta ja tarpeesta laihtua todella nopeasti niin tee kuten minä tein: Ostin valion alle 10 kaloria sisältäviä mehukeittoja (mustikka, vadelma jne.) ja join vain niitä, useimmiten 3-4 litraa päivässä, koska olen isoruokainen. Nesteet ja paino lähti kohisten. Lisäksi ne olivat sen verrran makeita, että korvasivat makean. Inhoan veden juomista ja nuo korvasivat viikon ajan kaiken. Sen jälkeen sitten sen toisen viikon söin vähäsuolaista ja vähähiilihydraattista ja heti kun paino nousi, pidin mehukeittopäivän. Oli tosi litteä vatsa H-hetkellä eikä kuitenkaan heikottanut tai muuta mikä tulee jos vain syö liian vähän. Sporttiksen vinkki aamukävelystä on hyvä, sillä siten aineenvaihdunta herää.
Tämä siis vain pikalahdutukseen eikä ole tarkoitettukaan pitkäksi ajaksi. Otin lisäksi 2 suolihuuhtelua eli colonic-hoidon, jossa vanha töhnä (uloste) huuhtoutui pois, koska minulla oli tarve erityisesti litistää vatsaa koska siitä kirrasi mekko eniten. Saman asian ajaav armaan paastojien käyttämä itse tehty suolihuuhtelu välineellä jonka saa apteeksita ja luonteistuotekaupasta. Poistaa siis kuonaa jonka runsas nesteeen juonti (mehukeitot saa liikkeelle. Kysyit nesteenpoistohedelmistä: ananas, vesimelooni + juomista persiljatee, nokkostee, koivunlehtitee, vihreätee, kahvi poistavat nestettä. Mutta jos juot mehukeittoja, näitä et tarvitse. MEHUKEITTOA saa jopa R-kioskilta joten voit aloitttaa heti. Ole tarkkana ettet vahingossa osta sitä, jossa on sokeria tämän toisen tunnistaa siitä että kyljessä lukee: " > 10 " mikä siis tarkoittaa että alle 10 kaloria.

vielä

Tämä onkin jo vanha ketju, mutta koska tulee googlettamalla "nesteen poisto" ensimmäiseksi vaihtoehdoksi, niin kai tätä joku muukin vielä lukee...

Litra light-limua (tai ylipäänsä mitä tahansa juomista muuta kuin vettä) on todella paljon. Jo pelkästään aspartaamin (tai muun makeutusaineen) määrä päivässä on hurja, mutta erittäin paha juttu on juoman hapot, jotka kuluttaa hammaskiillettä, aiheuttaa eroosiota ja siten reikiintymistä.

Tavallisessa limpparissa on myös happoa, mutta myös sokeria, joka on vielä pahempi hampaille, joten en suosittelisi siihenkään siirtymään.

Kannattaisi totutella juomaan vettä janojuomana, ja vaikka ruokajuomana limua, mehua tms.

Nesteenpoistosta vielä, myös mansikka on hyvä nesteenpoistaja.

Mehukeitot

keinotekoisesti! Eli ei todellakaan ole suositeltavaa juoda niitä päivittäin, saati litran tai yli päivässä! Jos haluaa laihtua ja litteän mahan, kannattaa tehdä se terveellisesti eikä oman terveyden ja hyvinvoinnin kustannuksella.

Joo, samoin, vanha ketju, mut jos

Aiemmin kysyttiin nesteenoistotableteista. joku sanoi ettei usko niihin. No, ei sillä uskon kanssa ole paljon tekemistä jos tulosta tulee.

Muista en tiedä, mutta kannattaisiko kokeilla: itselle vaikutta Antisalta (ainoa jota kokeillut). 4-6 tbl päivässä ja vaatteet kastuvat nesteiden poistuessa.

Tosin silloin pitää sitä nestettä myös olla. JOs ei ole ylimääräistä turvotusta niin tuskin silloin mitään poistuu.

Ko. Antisalt sisältää vain luonnollisia kivennäisaineita eli Kaliumia ja magnesiumia.

Minulla toimii.

Yo-juhlat menivät...

Ihanko ketjun aloittanut omia yo-juhliaan varten laihdutti? Sillä vaan, että kovin onnettomalla äidinkielellä niitä ylppejä nykyisin tosiaan tehdään. Yhdyssanat, relatiivipronominit jne.
Ei tarvitse vastata, jos joku vielä sattuu lukemaan ketjua.
Nesteenpoistoasia minutkin tänne eksytti.
 /   /  /  /  / APUA nesteenpoisto
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta