Mikä talli?

moooooe

Millä tallilla ridaatte?(= Ja mitä mieltä olette tallista??(= en etsi nyt uutta ratsastuspaikkaa, vaan olen vaan kiinnostunut eri talleista ihan yleisesti. Olen käynyt ehkä viidellä eri tallilla, issikkatalli fageräng, punametsä, uusi primus, vanha primus, vihti ja ridaan siis primuksella (= siellä on tosi ihanaaa suosittelen kaikille! Talli on tosi hieno ja siisti, isot tilat ja karsinat ja lämmitetty maneesi. Mikä tekee teidän tallista erityisen?

32

4953

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ratsastin ennen Enjalan tallilla,keravalla.Nyt menen vain OMALLA ponillani
      yksityistallilla(:
      Mutta enjalasta teki erityisen paras opetus kautta avaruuksien!Maastot ja estetunnit(:
      Talli on myös siisti,isotilainen,lämmitetty,maneesillinen,hyvän henkilökunnan ja opetuksen
      omaava talli.Enjalan talli on 6 km päässä keravan juna-asemalta.Tarkemmin Kaskelassa.
      Talli tarjoaa myös täysihoitopaikkoja alkaen 560e/kk.
      Kesäisin enjala järjestää kesäkursseja.Tervemenoa tutustumaan!

      • moooooe

        kuulostaa tosi kivalta! Ehkä joskus menenkin sinne katsastelemaan paikkoja... kuulostaa ainakin todella tasokkaalta 8)


    • Primus tallilainen

      PRIMUS TALLI

      Ratsastan itse Primus tallilla ja se on todella ihana paikka. Lämpimässä maneesissa voi ratsastaa vaikka koko talven t-paidalla. Hevoset pääsevät tarhoihin ja kesäisin laitumille. Sopivat karsinat, kävely-/juoksutuskone, 2 kpl pesupaikkoja ja upean iso kenttä. Ponit ja hevoset ovat mahtavia. Mikään hevonen tai poni ei jää keskelle kenttää seisoskelemaan. Ihana estekalusto takaa kivat hyppytunnit. Keväällä ja kesällä pikku maastoihinkin pääsee. Maksaa hieman normaalia enemmän mutta on sen arvoinen. Suosittelen kaikille, myös aloittelijoille!!!!!!

      • sama juttu

        Olen täysin samaa mieltä kerran käyneenä ja nyt aloitan vakkarina.Kysyisin van sellaista asiaa,miten paljon vaihtuvuutta hevosten suhteen,vai joutuuko menemään samalla/samoilla?

        Ekan kokeilutunnin menin Kallella,ihan kiva hevonen.Olen pienryhmässä,joten onko ratsastajilla vakkari ratsu tunneilla?

        Millä hevosilla olet mennyt ja millaisia olivat/lempihevosesi?


      • rose!!!!!!!!!!!
        sama juttu kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä kerran käyneenä ja nyt aloitan vakkarina.Kysyisin van sellaista asiaa,miten paljon vaihtuvuutta hevosten suhteen,vai joutuuko menemään samalla/samoilla?

        Ekan kokeilutunnin menin Kallella,ihan kiva hevonen.Olen pienryhmässä,joten onko ratsastajilla vakkari ratsu tunneilla?

        Millä hevosilla olet mennyt ja millaisia olivat/lempihevosesi?

        Mun lempparit on rose ja biine. Talli onnenpotku on kans aika hyvä:-)


    • mä käyn hopean tallilla. se ei ehkä oo mikää isoin ja siistein ja parhain, mut siel on hyvä tunnelma ja viihtysää. hevosia ja poneja on pikkuponeista lämppäreihin ja tosikilteistä tosi vaativiin. en kyl vaihtas tallii

    • Huonopaikka

      Ratsastuskoulu Zilpalla käyn,mutta lopetan ehkä koska en pidä tallilaisten käytöksestä enkä opettajista

    • ruoho3

      Itse käyn tupunan ratsupihalla aivan ihana paikka!! Tallilla ei ole maneesia (mutta tulossa on) eikä talli ole mikään hirveen siisti ja tarkka paikka mutta hevoset/ponit ovat ihania todella hyviä! Varsinkin saksasta tuodut laadukkaat hevoset

    • Mä vaaaaaaan

      ratsastan koljonvirran ratsastuskeskuksella iisalmessa:) tallilla on 2 opettajaa ja siellä on hyvä ilmapiiri:) opetushevosia on n. 15 ja ne ovat hyvin koulutettuja yms. :) paras talli

    • ponikoulu

      Minä ratsastan Ratsastuskoulu Ponikoululla.Talli on kiva ja siellä on 93 senttimetristä lähes 180 senttimetriin.
      Nettisivut löytyvät osoitteesta www.ponikoulu.fi

    • IHAN OK KOKEMUS

      Itse ratsastin Aika-tallilla, se on ihan hyvä talli niille jotka on vasta aloittanut ratsastuksen. Ainoa vaan, että ei saa itse hoitaa yleensä heppoja kun hoitajat hoitavat ne aina. :/ Ja talliporukka on joskus töykeä.. Nyt lähden Enjalaan! huomenna eka tunti (:!

    • Nepa :)

      http://www.ruskonratsastuskeskus.fi/

      Tosi siisti talli ja pääasiassa kilttejä hevosia ja poneja. Ja hyviä tunteja lapsille, sekä aikuisille. Ja ihan parhaat valmennuksetkin on tarolla. :)

    • Primustalli

      Mä ridaan Primuksella.. Aivan ihana paikka, todella siisti ja laadukas. Mun ryhmässä oon menny 7:llä eri hevosella. Mun kohdalla hevonen ei vaihdu kovin usein, mutta kyllä vaihtyu

    • opalainen

      RatsastanTuomarinkylän ratsastuopistolla ja suosittelen kaikille. Tunteja on aloittelijoista vaativiin ja pienryhmiä tunteja niin esteissä kun koulussakin. Isoja ja pieniä kisoja lötyy jokaiselle melkeen joka kisassa on puomi ristikko luokasta 110. Harjotuskisojakin on. Kaikki hepat ovat osaavia ja opetus loistavaa ja yksillölistä. Tallihenki on myös ihana.

    • Minäq

      Mä ratsastan koljonvirralla iisalmessa.
      2 opee toine opettaja ja toine ohjaaja. SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Hepat on kilttejä ja opettavaisia. Tallilla ei oo kovin pieniä poneja mutta hevoset on kyl ihanii. Tunneilla on opettavaista ja mukavaa sisältöä. Joskus kylläkin estetuntejen välit venyvät vähän turhankin pitkiksi. Tunnille saa toivoa hevosta.

      Tallilla järjestetään myös usein ja säännölisin väliajoin (syksy-kevät) harjoitus- ja 1-tason kisoja koulu- ja esteratsastuksesta.

      Tallilla on:
      -maneesi (20m×40m).
      -TODELLA ISO kenttä.
      -suihku & WC
      -sosiaalitilat
      -pukuhuone
      -ratsastus seura (KvR)

    • Anonyymi

      Primuksel tunnit kestää vaan 45min ja on kallinpaa kuin esim kilossa missä tunnit on tunnin pituisia, kilo on toki vähän vaatimattovanpi

    • Minäkin siellä Primuksella käyn ja kaikki siellä on täydellistä. Vaikka aika runsas hinta niin ei kyllä voi valittaa uusia hevosia aina tulossa ja ihana ilmapiiri. Jos espoossa asutte niin suosittelen kyllä lämminkätisesti!

    • Anonyymi

      käynyt kaikilla näillä joskus:
      Pikkupihlaja (ratsastin Tintillä) järvenpään ratsastusseura (silloin Nella oli siellä)
      Hyvinkään ratsastuskeskus (ratsastin Vallulla) rauhalahti(ratsastin kapulla) white rainbow (ratsastin Belinillä) sassi talu (Modern oli silloin siellä) stable chablis (Coral oli silloin siellä)ponihaka (ratsastin Sancholla)Mintzun Talli (Simmi oli siellä silloin) Lähderanta (Piirto oli silloin siellä) puolimatka (ratsastin Arskalla)
      kun pikkupihlaja lopetti aloin käymään puolimatkassa. minkä nimisillä talleilla te olette käyneet?

    • Anonyymi

      pikkupihlaja oli hyvä. tykkäsin pikkupihlajan leireistä harmi että lopetti. Tintti oli kiva hevonen.

    • Anonyymi

      järvenpään ratsastusseura oli ihan ok. nella oli kaunis. en tiedä millainen nella oli ratsastaa.

    • Anonyymi

      rauhalahti oli kiva. sain Kapu nimisen hevosen monta kertaa. onko kapu jo kuollut?

    • Anonyymi

      hyvinkään ratsastuskeskus oli kiva. hyvinkään ratsastuskeskus on tuttu ja tiedän paikan. ratsastin siellä ja Vallu oli ensimmäinen hevonen jolla siellä menin.

    • Anonyymi

      White rainbow ei ole tuonut vuoden 2007 jälkeen camarguenhevosia suomeen. oikeastaan harmi sillä rotu sopisi hyvin ratsastusterapiaan ! talli lopetti ja Belin sekä muut hevoset myytiin. kuulin että omistaja oli sairas.

    • Anonyymi

      Stable chablis on saanut nimensä hevoselta. Coral niminen kaunis tamma asui siellä. stable Chablis oli yksityinen on kai vieläkin?

    • Anonyymi

      sassi Talu oli virossa. Modern asui siellä . nykyään Modern on suomessa. en tiedä onko tallia enää. se järjesti leirejä ja hevosten vuokrauksia. oli virossa.

    • Anonyymi

      ponihaka oli ensimmäinen talli jossa kävin. Sancho nimistä hevosta en kovin hyvin muista. mutta se oli ponihaassa tuohon aikaan. talli on vieläkin.

    • Anonyymi

      mintzun talli on ihan tavallinen issikkatalli. simmi eli vielä silloin. nyt Simmi on jo kuollut. en kovin pitkään käynyt tuolla tallilla.

    • Anonyymi

      lähderanta on ihan kodikas . kivat hevoset ja ponit. lähderanta on hyvin hoidettu. Piirto oli suurin piirtein noihin aikoihin mutta en ratsastanut sillä.

    • Anonyymi

      puolimatkan tallilla hevoset elävät mahdollisimman luonnonmukaisesti. ensimmäinen hevonen jolla siellä ratsastin oli Arska. kuka muu käy puolimatkan tallilla?

    • Anonyymi

      Hei, tosi kiva tällainen aloitus! :)
      Itse olen joensuulainen, ja olen ratsastanut 2 talilla:
      Joensuun ratsastusopistolla ja Tikun puuhevosella.
      Olen juuri vaihtamassa Opistolle, koska se on sata kertaa parempi paikka kuin Tikun puuhevonen! Opistolla hevoset, tilat, opetus ja ihan kaikki on laadukasta. Maneesi ja kenttä ovat hirmu isoja, talli on todella iso, olikohan noin 27 karsinaa, tarhatkin ovat suuret, karsinat myös. Hevosilla on todella hyvät oltavat ja niiden varusteista huolehditaan erinomaisesti. Hevoset ovat kivoja, kilttejä ja aika taitaviakin. Jokaiselle hevoselle on omat varusteet, niinkuin kuuluu ollakin! :)) Opetus ois ammattitaitoista ja erittäin reippaat ovat tunnit. Leirit ikimuistoisia ja, yksi tärkeimmistä, ilmapiiri siellä on todella ystävällistä ja auttavaista! Suosittelen kaikille lähellä asuville! :)))

      Tikun puuhevonen sitten täysin vastakohta.....

      • Anonyymi

        ja Cortege (Pörhelö) oli joskus yksityisenä siellä. tiedän tallin vanhat hevoset. en tiedä onko Pörhelö siellä enää.


    • Anonyymi

      Yksityistallilla. Ihana talli on kyllä. Pihassa uittopaikka, isot tarhat ja laitumet, pellot joilla ratsastaa, pieni tie jolla ratsastaa, maastolenkki, maneesi, kenttä, rauhallinen ympäristö, isot karsinat, lämmitetty varustehuone, yksityisillä omat loimitelineet ja kaapit, pesupaikka, ruokavarasto ja hyvä estekalusto. Hevosilla on hyvä olot ja isot karsinat ja tarhat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1183
    Aihe