AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Phuketin sää nyt

Phuketin sää nyt

48 Vastausta 1 781 Lukukertaa
Mikä sää phuketissa on nyt? Sataako ja ukkostaako siellä todellakin koko ajan? Noita säätiedotuksia kun kattelee niin näyttäis siltä että vettä tulee koko ajan :( Se siitä aurinkolomasta....
Nyt et ole menossa Kanarialle eli aivan turhaan kannat huolta. Takuulla on joka päivä yli 30C ja jos sataa niin sataa yleensä yöllä ja hetken vain.
Palaat ruskeana takaisin ja takuulla menet vuoden päästä uudellen.
Phuket on iso saari ja sää vaihtelee koko alueella paljon.
Juu tiedän että en ole menossa kanarialle :) Ja olen kyllä käynyt phuketissa ennenkin ja muuallakin thaimaassa. Ja tiedän että lämpötila o yli 30C mutta kun katson vaikka säätiedotusta jossa näkyy säätilanne parin tunnin välein niin koko ajan on sadetta tai ukkosta!! Tai jossain vaikka iltasanomien viikon säätiedotuksessaq joka päivä pisaroita ja salamoita!! Että ihmettelenkin että onko siellä nyt joku poikkeuksellinen "sadekausi"?
Sitten jos katson samasta iltsikasta vaikka intian goan säätilannetta niin pitkä rivi pelkkää aurinkoa
joo, täällä ihmetellään ihan samaa. sunnuntaina ois lähtö ja vähän pelottaa, että joka päivä meinaa vettä tulla. toivotaan parasta!
Phuketista en tiiä, mut Khao Lakissa on tänään satanut koko päivän. Tällä hetkelläkin sataa aivan kaatamalla. Koko maaliskuu on ollut poikkeuksellisen sateinen. Ei ole paljon aurinkoa näkynyt, mutta kyllä täällä silti ruskettuu vaikkei se aurinko porotakkaan pilvettömältä taivaalta.

Toki tänään ei ole ruskettunut kukaan. Paikalliset aamulla villatakit päällä ja kyllä turisteillakin pitkähihaista paitaa on näkynyt.
joo minuakin kiinnostaa sää, aurinkoahan olemme menossa sinne hakemaan, että ei kiva jos sataa koko ajan! Kun lähtökin todennäkösimmin oli 3.4! Että riittääkö aurinkoa vielä silloin vai sataako vaan!
Tänään aamulla Patongilta soitto tuli et sateista mut muuten lämmintä.
Ei haittaa mua pätkääkään.
Tilasin hyvät ilmat alkaen 03.04 alkaen kuukaudeksi;)
Nyt on niin että säät ovat todella huonot olleet Phuketissa jo ainakin marraskuusta lähtien, paikalliset sanovat että moneen vuoteen ei ole näin huonoa säätä ollut, rannalla ei bisnekset pyöri kun porukka ei tule rannalle tihkusateeseen, kosteus kerääntyy vuorilla ja sataa rannalla alas, On kuulemma tämä El Ninjo ilmiö, oltiin marraskuussa ja joka päivä satoi tutut asuvat siellä ja päivittelevät tätä säätä, jospa se on parempi syksyllä kun taas mennään
no höh ;< kannaattaakohan sinne sitten lähteä, kun ne tulvatkin sielä etelä-thaimaassa ovat päässeet alkamaan..
Perukaa matkat, Puketissa on kuulemma satanut vettä!!!
Rankkasateet moukaroivat Etelä-Thaimaata

Sunnuntai 27.3.2011 klo 11.40

Etelä-Thaimaata piinaavat hurjat rankkasateet, maanvyörymät ja tulvat.

Tulva-alueella on muun muassa Khanom, joka on suomalaisten suosiossa. Finnmatkojen viestintäpäällikkö Kaisa Mäki-Kullas kertoo Iltalehdelle, että Finnmatkoilla on Khanomissa tällä hetkellä 39 suomalaisasiakasta.

- Alueella on satanut jo useamman päivän ja myös tuuli on kova. Seuraamme tilannetta, Mäki-Kullas kertoo.

Iltalehteen Thaimaan Khanomista yhteyttä ottanut suomalaisturisti kertoo, että Khanomissa on sattunut maanvyörymä hotellin takaisella vuorella. Rankkasateet ovat jatkuneet alueella jo monta päivää.

- Vyöryssä on kuollut ihmisiä ja loukkaantuneita on myös. Vyöry vei taloja mennessään ja katkoi teitä, suomalaismies kertoo.

Asia News Network kertoo, että Nakhon Si Thammaratin provinssissa evakuoidaan jo ihmisiä. Khanom sijaitsee samassa provinssissa. Asia News Networkin mukaan samalla alueella 60 turistin ryhmä oli jäänyt jumiin tulvien takia.

Rankkasateiden ja tulvien odotetaan pahenevan lähitulevaisuudessa. Vaaravyöhykkeessä on useita alueita Etelä-Thaimaassa.

- Sateet jatkuvat ja evakuoinnit ovat käynnissä. Ei näytä hyvältä, suomalaisturisti sanoo.
Thaimaan Ilmatieteen laitos varoittaa erittäin rankoista sateista. Ulkoasiainsihteeri Sirpa Nyberg Suomen suurlähetystöstä Bangkokista kertoo, että Etelä-Thaimaahan on luvassa tänään 2¬¬-3 metrisiä aaltoja, rankkasateita sekä tulvia. Uutisissa on kerrottu, että tulvat olisivat vieneet autoja mukanaan.
Aallot iskevät Thaimaan lahdelle, jossa sijaitsee muun muassa suosittu turistisaari Koh Samui.

Nyberg kehottaa suomalaisturisteja seuraamaan paikallisten viranomaisten tiedotteita. Tilanteen pitäisi rauhoittua huomenna. Oletko Etelä-Thaimaassa? Ota yhteyttä Iltalehden toimitukseen il.toimitus@iltalehti.fi tai lähetä kuva numeroon 13322.
Kylä v**uttaisi jos olisi kallis matka maksettuna. Mieluummin täällä kotoisessa lumisateessa..
Embassy of Finland in Bangkok
Etelä-Thaimaassa odotettavissa rankkoja sateita, aaltoja (2-3 m) ja tulvia 27.-28.3.2011. Alueelle matkaavia kehotetaan varovaisuuteen mm. veneliikenteessä sekä seuraamaan esim. Thaimaan meteorologisen instituutin sivuja www.tmd.go.th/en/
Thai Meteorological Department
www.tmd.go.th
The Meteorological Department of Thailand Homepage is proud to present an up-to-date information of weather forecast, Hydrological meteorological, Agrometeorological, GIS, climatology Datum, Long range forecasts, Local climate, and its relative products. โฮมเพจของกรมอุตุนิยมวิทยาที่นำเสนอผลงาน ด้าน
Terveiset Krabista, satanut on tänäänkin koko päivän ja todella rankasti. Pitkähäntäveneet ei kulje luonnollisestikaan ja kukapa mihinkään saareen nyt haluaisikaan. Todella surkea lomakeli.
Tosi harmillista, mutta , jos yhtään lohduttaa, myös Suomessa sataa- lunta,
kurjat on kelit, täälläkin.
Maaliskuu maata näyttää..
Hyvä ruoka, parempi mieli!
"Takuulla on joka päivä yli 30C ja jos sataa niin sataa yleensä yöllä ja hetken vain."

Joopa joo, kaverit kertoi vai?? Ja menit uskomaan.
Suomessakin oli kesällä reippaasti kuumemmat kelit kuin thaikuissa tällä hetkellä. 30 C ei meinaa mennä rikki kirveelläkään ja taivas on tasaisen harmaa, päivästä toiseen. Se on lomaa se.
Joo, kaveri soitteli äsken Phuketista ja sanoi että aiva perseestä on kelit olleet koko viikon!!
Sadekausi se siellä kolkuttelee, etuajassa. No jospa ne kelit syksyksi taas paranisi..
Nyt aamulla lämpöä on 24, vettä tulee kuin saavista kaatamalla. Torstaina EHKÄ helpottaa.
Kuulemma La Nina myrsky painaa kylmää sateista ilmaa Aasiaan... Normaalisti maaliskuussa ei vielä sada! ja jos sataa niin hetken kuuroja iltapäivisin/iltaisin. Ja kyllä olen ollut siellä maaliskuussa.
Phuket Tiistai 29.3 Nyt shoppailtu jo viikko. SATAA KOKO AJAN ! Tuulta 30-40m/s. Keli on ollut tätä noin viikon. Se siitä kahden viikon aurinkolomasta. Olisin myöskin ennen tätä kokemusta sanonut: " Takuulla on jokapäivä 30`c ja jos sataa niin yöllä tai tunnin kuuroja.
Totta toi sadejuttu.
Tuulen-nopeus meni metsään
Ei 30-40 m/s (108-144 km/h) vaan 30-40 km/h eli 30-40 km/h (8.4-11.2 m/s).
Keskilämpötila klo 16 etelä-Thaimaan lomakohteissa: 24 C.
Mutta telkkarissakin tiedetään jo että phuket on paratiisi!
Näköjään ukkostaa mut parempaan päin menossa :).
Ens viikolla saattaa jopa olla hyvätkin ilmat kun näyttäis lämpenevän ???
http://www.tmd.go.th/en/province.php?id=75
Enkkoja tekee nämä tämä hetken reissulaiset. Harva onnistuu lomailemaan 2 viikkoa thaikuissa näkemättä arskaa. Suomessakin on paistanut enemmän. No täällä aina vaahdotaan kuinka sitä ruskettuu ja jopa palaa pilviselläkin säällä, pitänee mennä katsomaan kuinka ruskettuneina kaverit sieltä palailee..
Olen katsellut satelliittikuvista, miten hämmästyttävän pieni mutta voimakas sadealue on päiväkausia majaillut Phuketin yllä. Valtamerellä aivan vieressä on satojen, jopa tuhansien kilometrien matkalla pilvetöntä. Vielä muutama tunti sitten Phuketin lentokentällä satoi, mutta juuri nyt on enää täyspilvistä.
saa ennustuksissa sanotaan etta Phuketissa sataa seuraavan viikon ajan. Taalla Pattayalla tanaan puolipilvista ja parempaa luvassa .
Tässä Pattijoen ennuste huomisesta eteenpäin, normaalia keliä alkavalle sadekaudelle.

32 °C
20 °C
rainy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
32 °C
23 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
33 °C
23 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
33 °C
24 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
33 °C
24 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
32 °C
24 °C
partly cloudy
10% precip coverage

partly cloudy
calm
33 °C
25 °C
partly cloudy
10% precip coverage
Onko tämä joku pattijoki palsta, ONKO?
Ei ole ei....Mutta älykkäät omatoimimatkaajathan ovat jo poistuneet Phuketin sateista ja menneet esim Pattayalle, kun taas hotellihuoneissaan Phuketissa kyyhöttävät nämä pakettimatkaajat jotka eivät saa rahojaan hotellilta takaisin jos poistisivat Phuketista. Se siitä "turvallisesta" ja "huolettomasta" pakettimatkailusta.
Vali vali.. eikä jengi osaa lähteä pois sieltä puketista sateen kourista? Bussit kulkee ja lentokenttä on vieressä. Ei kun nökötetään hotellilla sadepisaroita laskemassa.
No hotellihuoneissa varmaan "tapahtuu".. ja lasku tulee perässä, joulupaketissa.
Eka melkein sateeton päivä, kannat kattoon. Jospa se aurinkokin sieltä vielä joku päivä..
Kuka osaisi kertoa... Onko nyt kyseessä tavallista aikaisemmin alkanut sadekausi joka luultavasti kestää vielä? Mikä on todennäköisyys, että säät paranevat parin viikon aikana?

Meillä lähtö Phuketiin 17.4. Säästetty ja odotettu lomaa niin kauan, kannattaisiko alkaa etsiä vaihtoehtoista lomakohdetta..

Onko koko Thaimaa sateen vallassa (Suomesta katsoen näyttää siltä)..jos sitten vaihtaisi paikkaa siellä..
Me ollaan myös lähdössä Phuketiin 19.4 ja aika sekavat on mietteet millainen on sää.Monta vuotta sitten päätettiin että isännän 6kymppiset vietetään Thaimaassa.Mutta onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa säiden parantua,täytyy vaan olla optimistinen.Hyvää lomaa teille...
Kiitos samoin hyvää lomaa teille! Niinkuin nimimerkki 10+6 tuossa kertoo, toivoa on eli sateiden todennäköisyys ei olisi ainakaan tällä hetkellä suuri..
Miten sää tällä hetkellä, onko linjoilla ketään Phuketista juuri palannutta?
Phuketin lentokentällä on tällä hetkellä pilvistä. Pilvisyyttä voi seurata esimerkiksi täältä: http://weather.yahoo.com/img/asia_sat_440_mdy_y.html Lähipäiviksi ennustetaan 10-20 prosentin mahdollisuudella sateita. Toivoa siis on!
Aurinkomatkojen sivuilla kerrotaan, että Phuketissa olisi ollut 31.3. lähtien sateetonta.
Ystävä tällä hetkellä Phuketissa ja mm. eilen tuli viesti aurinkoiselta rannalta. Meillä lähtö 10.4. Harkittiin kyllä mekin kohteen vaihtoa, mutta kun katselee es. Kyproksen säätiloja, Phuket on vaihtoehtona huomattavasti parempi. Hotellia jouduttiin vaihtamaan, koska varatussa Hotelli Green Mounthain:ssa sortumia. Nyt näyttää Forecan 10 pv:n ennusteiden mukaan säät kuivavan :) Hyvää lomaa edellisille kirjoittajille.
Nyt näyttää jo kivalta

http://www.marinaphuket.com/live.php
Hei matkailijat. Katsokaa netistä WEB-cameroita. Ainakin Kata Beachillä ja Surin Beachillä on sellainen ja kyllä siellä ainakin päivällä näytti olevan ihmisiä uimassa ja auringossa. Terveisin toukokuun alussa 50-kymppisiä Thaimaassa viettävä.
Ajantasainen tieto Patongilta.
3.s paiva tulin tanne ja viela ei ole yhtaan tippaa tullut taivaalta, eika ukkosta yhtaan, aurinkoa riittaa.
Mut ma tilasinkin hyvat ilmat alkaen 3.s paiva.heh :)!
Tere Kite! Jäbähän se on jo siellä, en muistanu lähtöpäivää.
Heitähän puhelu jossain vaiheessa!
Toivottavasti sataa...................:)
Hei,
säätiedotteet näyttää sateita, todennäköisyydellä 60%. Web-kameran näkymässä näyttäisi kuitenkin, ettei sataisi. Miltä siellä paikan päällä näyttää?
 /   /  /  /  /  / Phuketin sää nyt

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta