Mari, Pia, Risto !!!!

kekustelua

Joko olette viikko palaverissanne ottaneet puheeksi keskustelujen puunäkymän palauttamisen aikataulun?

Nythän S24 keskustelujen ketjutus kyhäelmä on samalla tasolla kuin noiden yksityisten foorumeiden joita on perustettu esimerkiksi lemmikki pupuille ja muille karvakuonoille. Puhumattakaan autofooruumeista joita löytyy merkille kuin merkille omansa.

Yleensä autofoorumien ylläpitoa pitää yllä jokunen aktiivinen mutterinkiristäjä ja valikoitunut käyttäjä - sekä harrastajakunta. Varaosien ja korjausohjeiden etsijät hyväksyvät pelkistetyn ja helpon keskustelunäkymän joka palvelee heidän terpeita. Pienillä kuukausimaksuilla ei voi kovin kummoisia nettisivuja luoda.
Vapaaehtoisuus ja harrastustoiminta on ainoa voima joilla näitä yhdenasian foorumeita pidetään yllä, kun yleensä näillä sivuilla mainostajat ovat tuiki harvinaisia.

Mutta mitä tekee S24? Se kerää mainostajilta rahaa ja samalla ajaa pikkuhiljaa keskutelu fooruminsa samalle tasolle kuin mitä löytyy lukemattomilta yksityisiltä. Käyttäjien mielipiteitä ei kunnioiteta lainkaan.

Eikö olisi aika laittaa se puunäkymä ajantasalle eli palauttaa se muotoon jota keskustelijat haluavat?

26

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuusi plus kolme

      Onko teillä se viikkopalaveri heti maanantaina? Heti palaverin jälkeen tulkaa vastamaan käyttäjien vaatimuksiin!

    • kyllästynytw

      Teillä riittää puhtia väsätä milloin aprillipiloja palstalle, ja välillä päivitellä ohjelmia jotka ei koskaan toimi.

      Yksinkertainen kyssäri! Joko ensiviikolla kuulemme tietoa puunäkymän palauttamisen aikataulusta?

    • Voimaa tarjolla

      Käyttäjät ovat toivoneet puunäkymää takaisin jo useaan kertaan. Miksi käyttäjien mielipidettä ei kuunnella? Ylläpito tarjoilee uudistuksia joita ei tarvita ja ne mitä tarvitaan ne poistetan?
      Kummaa ja lapsellista toimintaa sivustolta joka pitää itseään kehityksen kärkenä. S24 kulta-ajat ovat auttamattomasi ohi!

      • X-sirkuslainen

        Nurin menee, ei käyttöjiä juuri ollenkaan enää.

        Alussa, toistakymmentä vuotta sitten, tämä oli innovatiivinen portaali, mentiin etiäpäin. Perustui paljolti yhteystyöhän käyttäjien ja ylläpidän välillä. Koko seriffi-systeemi perustui talkoohenkeen. Sellaista pioneerimeininkiä.

        Nykyisellään, tämä ilmeiseti joudutaan lopettamaan, just Marien ja Ristojen jne toimesta. Eihän ne tajua koko asiasta yhtään mitään. Niitten tekemien uudistusten takia, käyttäjät kokoajan häviävät. Hah, kattelin ust ikäryhmät, ei yhtään uutta aloitusta tälle päivälle.

        Yleinen pilkan aihe nykyään koko portaali. Etenkin ammattipiireissä.

        http://www.youtube.com/watch?v=XcVBW9JMYdQ


    • Loppukäyttäjä

      Koska Suomi24 kohtaa käyttäjän tällä palstalla niin milloinkahan käyttäjä kohtaisi itse suomi24:n ja ylläpidon?
      Kysymyksiin, asiallisiinkaan ei saa vastausta ja käyttäjiä toiveita ei kuunnella.

      Mari, Risto, Pia! vetoan teihin jotta teiltä löytyisi rohkeutta viedä tietoa käyttäjien toiveista eteenpäin. Hiljaisuus ja kuoreen vetäytyminen ei palvele ketään.

    • Ykslysti

      Puunäkymää kaipailen keskustelujen seuraamiseksi ja epäselvyyden välttämiseksi tämä kommenttini on osoitettu Pialla ja Ristolle!
      Meinaan vaan sitä että ylläpidon poppoo ei ehkä osaa tajuta että kysymys on osoitettu heille!!
      Tosin en minäkään tajua jos mulle vastataan tähän ketjuun.
      On tämä mennyt vaikeaksi.

    • samaa mieltä

      Hyvät ihmiset, pistäkää nyt se puumalli näkyviin, ei se voi ole mahdoton suoritus teiltä kun muutenkin osaatte sählätä.

    • heti takas

      Puunäkymä keskusteluihin heti takaisin kuin olisi jo. Eihän näistä keskusteluista ota kukaan selvää kuka milloinkin kellekkin vastaa. Ennen oli paremmin ja selvemmin jaoteltu keskustelut. Oli jopa vaihtoehtoja kuinka seurata keskustelua, nyt ei ole mitään..epäselvää kaikki.

    • Näin se vaan on

      Tosi hankalaa on keskustelun kulun hahmottaminen nykymallissa. Takaisin puumalliin voitaisiin ihan hyvin siirtyä: jos ihmiset haluaisivat, että niitten pärstät näkyy tossa mallissa paremmin kuin kommentti, koko Suomi olisi jo rekisteröitynyt fotojensa kera tänne, mut ihmiset ei ihan selvästi haluu rekisteröityy edes fotojen kanssa. No tietysti joitain poikkeuksii on, mutta niitä on niin vähän, että mainostajat alkaa kohta hermostuun, jos varsinaista suurkohderyhmää kohdellaan näin kaltoin!

      • on seniin

        Naamojen esille olo sopii paremmin senkaltaisiin formaatteihin kuten facebook ja muut vastaavat. Siellähän naaman näyttäminen on sääntö, toisin kuin täällä.
        En tiedä onko ylläpidon haaveena luoda S24:sta saman tyyppinen, ja jos näin on, toivoisin että se haave haudattaisiin nopeasti.

        S24:sen vahvuus on anonyymius keskusteluissa, ja he jotka haluavat kasvokkain jutella hakeutuvat kavereineen Facebookkin.


      • uoih o8ui p9 8puih
        on seniin kirjoitti:

        Naamojen esille olo sopii paremmin senkaltaisiin formaatteihin kuten facebook ja muut vastaavat. Siellähän naaman näyttäminen on sääntö, toisin kuin täällä.
        En tiedä onko ylläpidon haaveena luoda S24:sta saman tyyppinen, ja jos näin on, toivoisin että se haave haudattaisiin nopeasti.

        S24:sen vahvuus on anonyymius keskusteluissa, ja he jotka haluavat kasvokkain jutella hakeutuvat kavereineen Facebookkin.

        Galleriathan tämän pilasi täysin. Siis nykyiset profiilit. Alkuunsa toimi anonyymisti, kaikki alkoi menemään vituralleen, kun ihmiset alkoivat tuntemaan toisiaan, alkoi tullla miittejä, ensimmäinen chattiaviopari jne.

        Sisäsiittolaksi meni, jutut sitä myöten.

        Se tosin kannatttaa muistaa, aika harvalla oma kuva tai omat tiedot. Vain typerimmillä. Kylllä ne rofiilit on mitä sattuu ja kuvat imuroitu jostain netistä Tänne kun ei ole mitään biotunnistetita, riittää joku aku ankan nimellä tuwalussa oleva meiliosoite.

        Mutta siis typerimmät laittaa omat kuvansa ja tietonsa. Voipi tulla joskus aikanaa n ongelmia.
        Aikanaan ihmettelin City ja IRC:n kuvia. Tissiä vilkkui kuin pornosivuilla. Varmaan nyt vanhempana hauska löytää omat nuoruuden pöljäilynsä työpaikkaa haliessa avoinna johtajan pöydällä tai aviopulison ilme, kun joku postaa sille himaan niitä.


    • Puuta Heinänen

      Niin on ja sit jos tänne laittais naamansa, niin tulis samanlaisii ongelmii kuin kuin siviilis tai facenbookissa: kaikki naiset ois koko ajan hääriis siinä niin, että ei tulisi keskusteluista paljon mitään, kun niitä kiinnostaa vaan, että ootko sinkku vai varattu ja sänkyhommat, joista ei aina jaksaisi millään keskustella

      • Puut takaisin

        Jumaliste! Vaikka kuinka tähtäilin, en saanut vastausta osumaan. Tämä on nyt niin vaikeata


    • oskus

      Eikö siellä ylläpidossa kukaan lue mitä käyttäjät halauvat.?? Puumalli on saatava takaisin sillä eihän näitä muuten kestä lukea. Mikä siinä puumallin takaisin laittamisessa oikein maksaa? Ei pitäisi olla vaikeaa!

      • Puut takaisin

        Ilmiannetaan aloitus "#
        # Ilmoita asiaton viesti"

        painikkella ylläpidolle, niin niiden on pakko lukea sekä vastata meille!


    • Puunäkymä

      On se kummaa touhua kun ihmiset eli käyttäjät kertovat selvästä ongelmasta ja vikaa ei korjata? Puunäkymä selventää keskustelun seuraamista ja se on saatava takaisin. :(

      • Ei osaa/pysty/voi

        Ei ne voi laittaa sitä takaisin, kun eivät osaa sitä tehdä (se intialainen kaveri joka osaa sen tehdä lähti Viroon parempiin hommiin).


    • Vaikeaa..

      Eikö olisi aika tehdä jo jotain ? Pelkkä hiljaisuus ei lakaise selvää teknistä ongelmaa joka vaivaa keskustelujen lukemista ja niihin vastaamista.

    • Lukitaidoton

      Hyvää nimipäivää Marille!

    • häpeä

      Voi hyvä tavaton sentään mikä hiljaisuus on ylläpidossa!! Pistäkää nyt vielä päänne piiloon ja älkää kurkistako tänne laisinkaan kun ette uskalla tulla esille.
      Häpeisitte jos osaisitte.

      • yhteenlasku

        Turha kuvitella että ylläpito vastaa saatika lukee näitä vuodatuksia. Käyttäjiä ei kuunnella koska he eivät maksa palvelusta centtiäkään.


    • Puunäkymää ei olla p

      Puunäkymää ei olla paluttamassa, koska ylläpito kertoi että yli 50% käyttäjistä vastuaa sen palauttamista

    • dffdf

      Koska tähän saadaan parannus? Ensi vuonnako?

      • 87k

        Tuo "sivuvalikko" josta pääsee hyppimään palstalta toiselle käymättä etusivun kautta, se poistettiin, käyttäjät valitti, ylläpito sanoi EVVK

        Meni noin 5 vuotta, se palautettiin

        Uskon että viestipuun kanssa on sama juttu, eli noin 5 vuotta poistosta, niin se palautetaan, eli jäljellä on vielä reilu 3 vuotta odottelua


    • marirrr

      Kyselin tuolla toisaalla ohjeita kuinka seuraan keskustelua jossa on useita kommenteja. Keskustelun seuraaminen on mahdotonta, vai onko ylläpidossa joku sapluuna jolla näkee kuka vastaa ja kenelle?

    • Kristo / Suomi23

      Tulemme palauttamaan puumallineen käyttöön 15.11 samalla palautamme otsikointimahdollisuuden vastauksiin.

      Laskimme että kun palautamme puumallineen, niin, sen viemä palvelinteho/mainosten väheneminen, kompensoituu käyttäjämäärien lisääntymisellä, jolloin emme tee tappiota, saatamme jopa jäädä voitol

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      38
      771
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe