William ja Kate

romanssikulissi

Pelkäänpä pahiten, että tää pari ei onnistu, alkaa olla Katella Dianan oireita, sormuskin pyörii sormessa jo "tyhjää" anorektiotako? laihtuu päivä päivältä. Katselevat jo lehtikuvissa eri suuntiin, joten ei kovin rakastavaisilta vaikuta. Tuonempanahan saadaan lukea miten taasen kuninkaallisetkin pettää.

70

2803

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuudentorvi2

      Ja sateenkaariporukat riemuitsee mediassa lööpeillä, jos saavat repiä taas juttua kuninkaallisesta erosta/pettämisestä, ja laitettua avioliitot entistä huonompaan valoon julkisuudessa, -ajat ovat muuttuneet, aivopesullaan.

      • 1+2 ei ole 4

        Mikä helekutin juttu tää oli. Noilla kahdella asialla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Totuudentorvi voi vaan mennä rasistihoitolaan


      • suvaitsevaisuusrules

        >>>Ja sateenkaariporukat riemuitsee mediassa lööpeillä..


    • Häitä seuraava fani

      Tämä liito kestää.He ovat menneet jo yhtä matkaa 8 v ja tämä päivä kiinnekohtana.William on kutsunut entiset tyttöystävät juhlaan mukaan ,todistaakseen sen ,että missä mennään.Pari on saanut koko Britannian ja Euroopan maat kiinnostuneina seuraamaan tätä päivää.Kaikki ovat onnellisia tästä rakkausliitosta.Itse Elisabetkin on hyväksynyt "miniänsä" ja on ollut Williamin valintaan tyytyväinen.He ovatkin varmaan Englannin tuleva hallitsijapari.

    • waheli

      Jos katen pää kestää,kyllähän näiden Elisab. jälkeläisten kanssa on tekemistä ja onhan toi Prinnssi p .aikas pässi suoraan sanoen älkääkä kannattajat ollenkaan ruvetko ampuun minua näin se vain on!?

      • isopienikissa*

        Suus kii soppaluu ! sano faija aikoinaan kun typeriä nuoruuttani suustani päästin.
        Joten samat sanat sulle. Arvaa muuten oliko kysessä äite vai iskä?


    • onni heille suotakoo

      Harva liitto nykyään kestää, mutta toivotaan parasta, ehkä näillä kuninkaallisilla ero ei ole niin helppoa kuin muilla. ja onhan nuo kauan olleet jo yhdessä, oppineet tuntemaan toisensa.

      • Impi Umpilampi*

        Ovatkohan seukanneet jo liiankin kauan ja ehkä niin paljon lehdissä kirjoiteltu intohimon puuttuminen vois johtua siitä. Tuntevat toisensa jo niin läpikotaisin fyysisesti ettei ole enää mitään uutta ja jännittävää koettavana.
        Toista oli ennenvanhaan kun naiset olivat neitsyitä ja hääyöhön asti oli odotettu sitä suurta intohimoista sisääntunkeutumista.


    • W&K

      Luulen, että kasassa pysyy. Niin pitkään ovat kuitenkin tunteneet toisensa ja seurustelleet. On ihmisiä ennenkin elänyt kuolemaansa saakka avioliitossa.

    • Kellot soivat

      Voisinpa vaikka lyödä vetoa, että eroavat ennen kymmmenvuotista hääpäivää.

    • Ei kestä "onni" tuo

      Ei missään tapauksessa onnistu! Eiks tää sulhanen olekkin natsi ja
      pelleillyt bilettänyt kuin sika, sulho näyttänyt natsimerkkejä ja hälmöillyt
      pahasti kypsymätön sikahan tuo sälli on!

      • töttöröö....

        William ei pukeutunut natsiksi, rakas pölhö, vaan pikkuveli Harry, kyseessä oli mauton vitsi. Ota asioista selvää ennenkuin päästelet "mielipiteitäsi". William on todella jalat maassa elävä fiksu mies, jonka tietäisit jos lukisit muutakin kuin kohulööpeistä joka kolmannen sanan.

        ...ja eiköhän tuo Harrykin ole lisää järkeä päähänsä saanut sitten nuoruuden toilailujensa, tuntuu viime vuosina kovasti ryhdistäytyneen...


      • joopajooo

        Mikä tollo... puhuu väärästä ihmisestä. Onneksi et laittanut oikeaa nimeäsi näkiviin....hahahahaha


    • Jm

      Jotenkin läheisyys ja lämpö puutui koko ajan. Sorry, eipä taida kestää kovinkaan pitkään?

    • -----

      Minusta oli oikein sopiva pari, hienot häät, poikamainen ja jämpti yhdessä!?. Kate osasi olla - karkas sana - joku samantapainen - luonnollinen - tyyni - vapaa, ei pingoittunut.

    • ihanaa!!

      Kyllä vakka löysi kantes :) Pelkkää hyvää toivon heille!

      • xmadame

        Nykyisin ei mikään tunnu olevan kestävää, mutta aika näyttää kuinka käy. Toivon pelkkä onnea heille ja heidän liitolle


    • 90uj0jå

      ei hirveesti kiinnosta "koko touhu" , jaksa ees katella koko päivää, ensin mainostettiin kuukausitolkulla, vielä illalla uusitaan, vielä joutuu näkemään vaikka kuinka monesti vaikkei tahtoiskaan.

      • USA:ssa

        On 100miljoonaa sinkkua.


      • .........

        pistä tv kiinni. Se on niin moderni keksintö että siinä on varmasti virtanappula.


      • siltiutelias

        Sen verran kuitenkin kiinostaa että tulet tälle palstalle asiasta kommentoimaan ;)


    • TÄH?

    • 32424234

      No tottakai kestää! Kai sen nyt näkee, haloo, etkö kattonut häitä? Taidat vaan olla kateellinen.? ONNEA KATELLE JA WILLIAMILLEEEEEE

    • OLEN CHARLESINSISKOT

      suudelmasta näki heti että väkinäinen liitto kyseessä. veikkaan että käy charlesit, sääliksi käy tuota katea.

      • hovin syväkurkku

        Englanti on sen verran vanhoollinen maa ettei siellä mitään pitkiä suudelmointeja nähdä. Eihän pari saanut kosketellakaan toisiaan. vrt Victoria ja Daniel. Hyvin niille käy vielä kun Charles ja Rotwaileri väistyy.


      • Miksei sormusta?

        Se vain kummastuttaa että miksi William teki samalla lailla kuin Charles naituaan Dianan, että ei halunnut sormusta. Eikös sormus ole se sitoumuksen ja uskollisuuden symboli?


      • Yksi vaan ei yksinäi
        Miksei sormusta? kirjoitti:

        Se vain kummastuttaa että miksi William teki samalla lailla kuin Charles naituaan Dianan, että ei halunnut sormusta. Eikös sormus ole se sitoumuksen ja uskollisuuden symboli?

        Samaa ihmettelin minä, ei sormusta...miksi?? Kyllä he niin rakastuneita olivat ,että uskon liiton kestävän ja toivon sitä sydämmestäni:) ONNEA nuoret


      • ruttu...
        Miksei sormusta? kirjoitti:

        Se vain kummastuttaa että miksi William teki samalla lailla kuin Charles naituaan Dianan, että ei halunnut sormusta. Eikös sormus ole se sitoumuksen ja uskollisuuden symboli?

        ei se uskollisuus ole sormuksista kiinni,symbolit ovat vain symboleja....
        kuninkaallisissa piireissä on melko tavallista etteivät miehet pidä sormuksia.
        sitä paitsi eiköhän kaikki tiedä että William on naimisissa ilman sormuksiakin???


      • Isukista mallia
        ruttu... kirjoitti:

        ei se uskollisuus ole sormuksista kiinni,symbolit ovat vain symboleja....
        kuninkaallisissa piireissä on melko tavallista etteivät miehet pidä sormuksia.
        sitä paitsi eiköhän kaikki tiedä että William on naimisissa ilman sormuksiakin???

        Joopa joo. Isänsä ei halunnut kun meni Dianan kanssa naimisiin mutta nyt kun meni Camillan kanssa naimisiin niin halusikin ja pitää nykyään vihkisormusta. Mistä Charlesin takinkääntö johtuu? Enteileeköhän haluttomuus sormukseen jotain?
        Ei se mistään kuninkaallisten tyleisistä tavoista johdu vaan joku sanoma sillä täytyy olla.


    • ihaiteveikattu

      eiköhän 2v ole se maksimaalinen aika minkä kestää!

    • tulostintulostin

      No olin aiemmin sitä mieltä,että pari olisi sopiva toisilleen.Mutta,mutta tänään katsellessani häitä,tuli tunne että ei kestä ja kuin olisivat riidelleet....Myös morsian vaikutti itkeneeltä tai oli nukkunut tosi huonosti yön,oli tietysti jännittynytkin....Mulla yleensä vaisto sanoo ja olen tiennyt monien muidenkin parien erot etukäteen...Mulle ei tullut häistä yhtään tippa linssiin,vaikka muuten olen itkenyt.Eikä niissä ollut samanlaista lämpöä,kuin Victorian häissä.Myöskin suudelma tuntui yhtä kylmältä,kuin Dianan ja hörökorvan,outoa,outoa.....Jotain mätää tässä liitossakin on,tänään sen huomasin,onko poika sittenkin tullut isäänsä tai tulee jossain vaiheessa....Toivottavasti olen väärässä.....

      • häitä seurannut...

        Mäkin katoin ettei suudelmassa ollut sitä intohimoo...nopee pusu vaan....:-(


      • Hmm...

        Tuoltahan se vähän vaikutti, mutta toisaalta William on kai aina ollut vähän varautunut julkisuudessa eikä tykkää antaa ihmisten ja kameroiden katsoa liian "lähelle". Harry esimerkiksi on monesti paljon enemmän tunteella läsnä isoissakin tilaisuuksissa.

        Brittiläiseen kulttuuriin muutenkin kuuluu, että tietty pidättyväisyys on yleistä ja hyväksyttävää. Intiimejä hetkiä ja tunteita ei haluta näyttää julki, mutta silti sisimmässään voidaan olla hyvinkin tunteellisia ja intohimoisia. Eiköhän ne Catherine ja William toisiaan rakasta.


    • Tuli katsottua häitä

      Olipas ylen ylevät ja juhlavat häät.

      Rekorti tähän mennessä.

      Toivotaan, että elävät sovussa itsensä, toistensa ja toisten kanssa elämänsä loppuun asti.

    • 2+1

      Olivat niin erillään toisistaan mutta johtui ehkä Katen puvusta koska se oli vähän liian pitkä ja leveä joten Williamin oli koko ajan oltava varovainen astumatta sen päälle.
      Ehkä ovat jo kuin vanha aviopari; ovathan asuneet yhdessä, joten se intohimo ei ole enää nähtävissä.

    • Love England

      hah ja jos ujouden piikkiin menevä pois katsominen katsotaan rakkauden puutteeksi niin ehkä kirjoittajalla tietoa moisesta...

    • jhaslfhSLFHJ

      Raskas pesti Katella edessä. Ei ehkä naurata, koska kaikessa verrataan Dianaan.
      Kate oli tosiaankin laihtunut, ja naamalihakset nykivät pahasti alttarilla. Lipoi ikävästi huuliakin, ja vaikutti aika neuroottiselta.
      Liitto varmaan kestää, mutta monarkia saattaa kaatua.

      • höpötihöö..

        Itse en kyllä sellaiseen kiinnittänyt huomiota, yleinen mielipide oli kyllä se että morsian oli hyvin rauhallisen oloinen. Kai kasvolihakset liikkua saa, ellei ole ottanut botoxia. Kate ei tietääkseni ole...


    • raakel***

      Itseäni ärsyttää niin näitten kuninkaallisten kuin muittenkin julkkisten häissä että vaikka on tiedossa että pari on jo elänyt avoliitossa ennen vihkimistä avioliittoon niin siltikin pitää kantaa huntua kuin mitkäkin neitsyeet! On pahasti alkuperäinen hunnun merkitys morsiamella menettänyt merkityksensä!!!!!!!!!!!!

      • Ei tiedä

        Mistä muut voi tietää, mitä heidän välillä on tapahtunut.


    • ei kestä

      Aika pienet hinkit Katella...ei mee kauaa kun wilijami on astumassa jotakin kikkarapäistä pystytissiä...

      • tiedän mistä puhun

        URPO.... kaikki ei haluu niitä isoja tissejä kosketella..Katella aivan mahtava kroppa.. Että turpa kiinni siellä.


      • asiasta tietämätön
        tiedän mistä puhun kirjoitti:

        URPO.... kaikki ei haluu niitä isoja tissejä kosketella..Katella aivan mahtava kroppa.. Että turpa kiinni siellä.

        Joko ne panee?


    • Seolikaunista

      Kyllä noden liitto kestää, sen näkee. Suloinen pari, säteilee sitä valoa että he kuuluu yhteen. Tukekaa tätä avioliittoa.

    • näkijä di 50

      Kyllä kestää!
      He ovat luodut toisilleen, tästä parista tulee erittäin suosittu, he saavat paljon lapsia, 6! vauvauutisia saamme heti loppusyksystä!
      Ensimmäinen taitaa olla tyttö!
      Onnea näille ihanille nuorille!

    • mie vaan

      Oikeesti! Ketä kiinnostaa? Okei, häät on tosi mahtava juttu, mutta kuka jaksaa lukea "seiskoista ja muista numeroista", että nyt toi pettää ja silleen Ei ketään kiinnosta, jos mä petän akkaani, mutta jos joku julkku (mulkku) pettää, niin se on maailmanlaajuinen uutinen.

    • Jaksaako vasta

      no kyllä onnistuu, kaikesta näkyi, että yritystä ja rakkautta piisaa loppuelämäksi, turhaa siellä rutista---

    • Harrypa joo

      Se oli kyllä Harry, joka natsimerkejä näytti.

    • Kyllä tämä liitto kestää=) Niiden katseesta näki että ne rakastavat toisiaan=) Kate oli tosi kaunis tänään =) Ei se todista mitää vaikka ne suuttelivat tänää tosi nopeasti mutta kuninkaalliset ei saa suudella julkisesti paljoo... Kate&Williamin

    • RuleBritannia4Ever

      "Tuonempanahan saadaan lukea miten taasen kuninkaallisetkin pettää."
      Ei välttämättä, sen näkee jo parin silmistä...

    • litsis...

      Mitähän will ja kate on parhaillaan tekemässä? litsis lotsis lätsis litsis lotsis...

      • Ron Jeremy

        Meinaatko että ne olis panneet? Voi sitä vitun litinää ja perseen pärinää jos noin on.


    • Rentun ruusu

      Viieetä oli minunkin mielestäni parin välinen kemia. Ihan kuin olisi ollut robotteja.
      Oikeat liikkeet ja ilmeet, mutta jonkun ulkopuolisen ohjelmoinnin aiheuttamina.
      Kate on todella laihtunut hurjasti, vaate oli kyllä kaunis. Anoreksiaa on muillekin
      "tuikitavallisille" kunikaallisiin sukuihin naiduille tullut, esim. Espanja. Paineet ovat kovat ja joka paikassa on media. Diana jotenkin kasvoi julkisuuteen, mutta kuitenkin julkisuus hänet tappoi. Tällä parilla on toki paremmat mahdollisuudet
      selvitä yhdessä: pitkä historia ja sama ikä. Williamin "oppivuodet" taitaa olla jo ohitse, joten ehkä on valmis avioliittoon. Kestääkö Kate, se on eri juttu. Toivottavasti saa tukea tarpeeksi mieheltään ja poika tulee ensimmäisenä lapsena, jos sellaisia tulee.
      Muuten en ole näiden kuninkaallisten kannalla, liian vanha instituutio nykyaikaan ja tavallisia kuolevaisia.

    • <<<

      KESTÄÄ USKON ETTÄ KESTÄÄ...2011-...MOLEMMAT SAAVUTTAVAT TASALUVUN ENSI VUONNA

    • Ihmettelin kovasti

      Kun William siellä kirkossa odotellessa sanoi ihan selvästi jollekkin nuorelle naiselle "love you",pystyi ihan selvästi lukemaan huulilta.

      • sydän <3

        voihan sitä sanoa vaikka serkulleen tädilleen hokea i love u, niin ulkomailla on tapana sanoakkin.
        Sanotaan isällekkin i love u.Erityisesti tärkeille ihmisille elämässä..tärkeänä päivänä.

        No kylläpä näyttäs ihan vilpittömälle toi onni.Itse ainakin luotan siihen että kestää.William on aivan ihana persoona.Ja Catherine kaunis , moni huomaa laihuuden, kyllähän jokainen haluaa omissa häissään olla kaunis, olihan Prinsessa Victoriakin aika laiha mutta kauniinlaiha.Hääpuvut olleet molemmilla aivan upeet.Yksikertaisen kauniit, kukkineen ja koruineen.Tosi mielenkiintoisia kuninkaallisia UUSIA pareja tullut ,itse en kauheesti ole ikinä jaksanut seurata esim Charlesin elämää, enkä jaksa.Samoin kuningattaren.

        Diana oli ihana ja pojat.Kyllä äidin poismeno oli varmaan mielessä eilen elämän tärkeänä pnä pojilla .

        Onnea Heille koko Sydämestäni !


      • Tapansa kullakin

        Siellähän oli niitä Williamin exiäkin. Jos se lirputti ohimenne jollekin niistä:)))
        En oikein ymmärrä moista tapaa että kutsutaan exiä häihin.


    • jk

      niin k'ävi

      • kj

        Ai niinkö


    • amorvincit

      Kaikesta päätellen kestää. Selvää rakkautta. Onnea heille!

    • Sellaista taphtuu

      Voi, kun oli lutuista silloin , kun naapurimaan Kalle Kustaa sakemannipimatsun nai. Ja ei mennyt aikaakaan, kun Sveamamman maassa supistiin ukon naisseikkailuista yksityisillä pornoklubeilla alkaen jo kruununperijättären ristiäisistä.

    • mummeli-62

      Joo...ei noille kuninkaallisillekkaan mikään ole enää pyhää...ero jo noissa piireissä,niinku taviksilla.Mahti häät ja kulissii loput...!

      • Haukka Enklis

        Elisabethin suvussa kaikki tulee näyttää yhtä kylmältä ku tää tätiki on. Mutta kyllä tämä nuoripari oli aiva eri juttu kun Carlesin hörökorvan sumuttamista. Toivottavasti rakastavat toisiaan ,ja onhan poika rakastunut tähän naiseen?????????? Eikä mihinkään hevosnaamaiseen Camillaan.


    • oleeeeeeeeeee

      Mutta huomasin jo eilenä;että Harry oli kovasti kiinnostunut morsiamen siskosta.Siinäpä seuraava pari.Tosin myös Englantilaiset oli huomanneet saman asian.Taitaa vaan veli olla vähän hulivili,osaisiko olla yhden kanssa....Vaikka eihän isäkään osannut olla.

    • Atte Hiironen Homo!!
    • romantiikkaa*

      Tää parin rakkaus kestää ja toivotan heille sydämestäni onnea. Tekivät hyvän päätöksen. Kultaisessa häkissä voi olla ihan kauheeta yksin tai väkisin valitun puolison kanssa. Kakkautta ja romantiikkaa. Fiksun oloisia molemmat.

    • isoajakomeaa

      Enpä ole valovuosiin kuullut mitään niin kaunista ,kuin hääparille lahjaksi sävelletty hymni

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1575
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1253
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1017
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      920
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      851
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      848
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      764
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe