onko teidän mielestä laatikainen ansainnut?

paskavaris

"Vuoden 2010 painonhallintaohjausteko myönnettiin asiatiedon jakamisesta yhteisömediassa

THM, laillistettu ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen on saanut Painonhallintaohjausyhdistyksen Vuoden 2010 painonhallintaohjausteko –maininnan. Laatikainen on perustamallaan Pronutritionist.net-sivustolla auttanut painonhallinnasta kiinnostuneita ja monen alan ammattilaisia päivittämään tietojaan laaja-alaisesti.

Perusteluiden mukaan Laatikaisella on myös oivallinen tapa muokata haasteellinenkin tutkimustieto helposti ymmärrettävään muotoon. Lisäksi hän on ollut aktiivisesti mukana yhteisömediassa. Pronutritionistilla on oma Facebook-sivu, jossa ravitsemukseen liittyvää keskustelua myös käydään.

Painonhallintaohjausyhdistys jakoi kunniamaininnan vuosittaisilla koulutuspäivillään viime viikolla. Yhdistys on painonhallinnasta kiinnostuneiden terveydenhuollon, ravitsemuksen ja liikunnan ammattihenkilöiden yhteistyöverkosto, joka perustettiin vuonna 1996. (Ruokatieto)"

http://uutiset.ruokatieto.fi/WebRoot/1043198/X_Uutistenhallinta-2-1-palsta_uusi.aspx?id=1206374

minun mielestä reijon tuntuu olevan jaarittelija. myötäilee vaan teehooällän mieliksi. ei mitään selkeää sanomaa ole miehellä.

anteeksi laatikainen.

16

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .

      Kyllä tuolta olisi suonut selvemmän mielipiteen esim. juuri diabeetikkojen kohdalla.

      Urheilun kohdalla kai hänen mielestään on sama asia kuin mehiläisillä. Niiden ei pitäisi pystyä lentämään mutta ne lentää kuitenkin.

      Proteiinin ja hiilihydraattien vaikutuksesta insuliiniin en saa selvä virkkuukoukullakaan.

      Ehkä metsästjäkin joka laihtui vuodessa 75 kg syömällä melkei vain riistaa on mehiläinen myös.

      Tietysti palkinto olisi jäänyt saamatta jos....

      terv Veijo

    • ___________________.

      onhan tuo palkinto jonkinlainen myönnytys sille että myös muutakin ravitsemustietoa on olemassa kuin virallinen ja terveellinen margariini,kurri,potatti ja leipälinja. laitoin sen laatikaisen sivun suosikkieni joukkoon. muuta en siellä lukenut kuin kokelustaan hiilihydraattien vähentämisestään, joku vois laittaa linkin tonne pronutritionstit sivulle sieltä löytyy näköjään linkkejä myös virallista ruokapolitiikkaa arvosteleviin sivustoihin, joten se toimii kuin sisällysluettelo ravitsemustietoon.

      olen vuodessa pudottanut 22kg VHH.lla ja kiitos lankeaa siitä heikkilän antin ja puustisen veijon kirjoitusten antamille neuvoille.

      olen yksinkertaistanut omaa ruokavaliotani jättämällä pois kaiken hiilhydraatin, paitsi sen mitä vihanneksista ja kasviksista sekä täysrasvaisista maitotuotteista tulee. en pelkää eläinrasvoja mutta kasvisrasvoja en toistaiseksi ole kovinkaan paljon käyttänyt, koska en pidä itseäni kasviksena enkä vihanneksena joiden koostumukseen kasvisrasvat kuuluvat.
      ehkä tuossa palkinnossa on virallisen puolen huomio siitä että asiat muuttuvat javirallinen on menettämässä asemiaan ravitsemustietouden yksinvaltiaana.

      eli ovat ottaneet käyttön sotapällikön ohjeen: jos et voi voittaa vihollista, tee hänen kanssaan liitto, jotain tälläistä tuli kahvia juodessa mieleen.

      mutta jatketaan juttua jos balleriina olis koomassa jonkin aikaa.

    • .

      Kaikki tutkimus on hyväksi. Ravintotutkimukset ovat ERITTÄIN kalliita tehdä. Kuten muussa tutkimuksessa myös tutkijalle ja sille että sidonnaisuuksia ei löydy on erittäin korkeat vaatimukset.
      Uskoisin ttä Suomessa ravintokysymys on vielä niin kuuma ja kun viralliselta taholta ei vielä mitään myönnytyksiä löydy eikä halukkuutta ravintomääräysten tarkastukseen ole näkyvissä niinns "pelko perseessä" ilmiö saattaa olla vaikuttamassa.
      Kuten olen aikaisemmin sanonut niin luotan pitkälle siihen että jos jotain käänteen tekevää, ja silloin tarkoitan negatiivista, LCHF/VHH ruokavalion kohdalla ilmaantuu kuulen siitä kyllä muultakin taholta.

      Tämä on viimeinen "keskusteluni" SUOMI24 kaatopaikalla. jatkossa kommentointini tapahtuu vain blogissani. Eipähä tällä sivulla monta asiallista sinun lisäksesi olekkaaan jäljellä.

      Häiriköille menevät lapiolliset jaSUOMI24 mainostaminen tulee jatkumaan jonkun aikaa.

      terv veijo

      • Anonyymi

        ”Tämä on viimeinen "keskusteluni" SUOMI24 kaatopaikalla. jatkossa kommentointini tapahtuu vain blogissani. Eipähä tällä sivulla monta asiallista sinun lisäksesi olekkaaan jäljellä.”


        Näin sanoi veijo jo 10 vuotta sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Tämä on viimeinen "keskusteluni" SUOMI24 kaatopaikalla. jatkossa kommentointini tapahtuu vain blogissani. Eipähä tällä sivulla monta asiallista sinun lisäksesi olekkaaan jäljellä.”


        Näin sanoi veijo jo 10 vuotta sitten.

        "Näin sanoi Veijo jo 10 vuotta sitten."

        Siitä näkee ettei Veijon sanoihin voi luottaa .... vieläkään!!


    • ___________________-

      jos vielä laatikainen satut lukemaan nältä viestejä yritä opettaa ihmisiä erottamaan makrot toisistaan. ruohonjuuritasolla suuri osa, etten sanoisi enemmistö ei ymmärrä erotella toisistaan rasvaa , hiilihydraatteja ja proteineja toisistaan. puhumattakaan niitten erilaisista vaikutuksista ravitsemukseen ja mahdollisiin tärkeysjärjestyksiin painonhallinnan kannalta.

      edelleenkin on vallalla väärä käsitys kananmunien vaikutuksesta kolesteroli tasoihin.
      samoin eläinrasvan vääristelty demonisointi joka on johtanut hiilihydraattirasituksen kohtuuttomaan kasvattamiseen lautasmallin muodossa. eikä myöskään läskiä saada pururadan kiertämisellä hävitettyä, myös syömiseen on kiinnitettävä huomiota. vihannesten käytön lisääminen on avaintekijä kaikenlaisen hyvinvoinnin lisäämiseen.


      mutta kaikille ravitsemusterapeuteille: huolehtikaa että asiakkaanne tuntevat alussa mainitsemani makrot, joskus tuntuu etteivät edes kaikki terapeutit tunne niitä itsekään niin kummallisia mielipiteitä olen nähnyt kirjoitettavan.

    • jk.pattila

      arvostan enemmän yksipuolista propagandaa ja pelottelua kuin myös omien näkemysten/uskomusten vastaisten tutkimusten julkaisemista ja analysointia.

      siksi reijo ei ole palkintoa ansainnut vaan se olisi pitänyt antaa helppojen totuuksien antti heikkilälle.

    • Nutriina

      Paskavaris, olet varmaan huomannut, että Laatikasen sivustolla on kommentointi/keskustelupalsta. Toivon ja pyydän, että tuolla omalla nimimerkilläsi kerrot mielipiteesi, asiallisesti argumentoiden, tuolla sivustolla ja keskustelet asiasta Laatikaisen kanssa. Mielellään näkisin, kuinka omilla perusteluillasi ja tutkimusnäytölläsi kumoat siellä esitetyt asiat. Koska tietämyksesi kirjoituksiesi perusteella näyttää olevan vahva ainakin omasta mielestäsi, olisi míelenkiintoista nähdä millainen keskustelu kahden asiantuntijan - Laatikaisen ja paskavariksen - välillä syntyy. Jään innokkaan odottamaan. Kerro meillekin tällä palstalla, kun olet pronutritionist-sivustolla kommentoinut.

    • ruistaohraa

      Hohoi paskavaris, joko olet aloittanut keskustelun Laatikaisen kanssa ja pannut luun kurkkuun?

      www.pronutritionist.fi

      • paskavaris

        hei kuule!

        mitä isot edellä sitä pienet perässä.

        ei oo manninenkaan blogi rauhaa mennyt häiritsemään!

        siellä se rähisee omassa rauhassaan.

        http://manninen-nutraceuticals.blogspot.com/

        siellä se rähisee ja minä täällä


      • Heh !
        paskavaris kirjoitti:

        hei kuule!

        mitä isot edellä sitä pienet perässä.

        ei oo manninenkaan blogi rauhaa mennyt häiritsemään!

        siellä se rähisee omassa rauhassaan.

        http://manninen-nutraceuticals.blogspot.com/

        siellä se rähisee ja minä täällä

        Etkö siis pysty ?

        Vittu mikä neiti: täällä se vinkuu, pillittää ja vollottaa (mieti avaat ketjun asiasta), mutta kun asialle pitäisi jotain tehdä, myöntää, että oma käsitys perustuu pelkästään uskonnolliseen uskomukseen, joten sillä ei voi millään keinolla taistella tieteellistä tietoa vastaan.

        Olet sinä ÄÄLIÖ !

        Tosiaan, nuo sivut ovat erinomaisen hyvät, joten en oikein keksi, minne tuollainen palkinto olisi sitten pitänyt pistää, jos ei Pronutritionistille. Sundqvistille jos joku olisi ehdottanut, niin eipä se oikein olisi puoltanut paikkaansa: hänen sivuillaan on selkeitä asiavirheitä ja "kotiinpäinvetoa" (eli hihhulointia VHH:n puolesta), joten eipä sinne mitään palkintoa voi antaa. Ja tosiaan, Heikkilä blogihan on suora uskonnollinen (ja denialistinen) vuodatus, joten jos joku sitä ajatteli, niin kannattanee unohtaa oitis.


    • ruistajaohraa

      Hupsis, tulipa moka. Siis tässä: www.pronutritionist.net

    • Hepskuukkuu

      Voihan rähmä?

    • Antti Heikkilä

      Erinomainen sivusto. Vähän jäin kaipaamaan Puska ja Fogelholmin lyttäämistä joka käänteessä ja muutenkin ote voisi olla kärttyisämpi, ärtyisämpi ja katkerampi.

    • Anonyymi

      Sama kuin pyromaanille antaisi palontorjunta mitalin.

    • Anonyymi

      Kaverit myöntää toisilleen "palkintoja". Joopajoo...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe