Kaikille selkeytys Taloyhtiön säännöistä

isännöitsijä...

Toimin isännöitsijänä kerrostalossa.Kerrostalossa hiljaisuus yleensä alkaa ilta 22.00 aikaan ja päättyy aamu 7.00 aikaan.

Vauvan itkusta ei häätöä saa, mutta jos se toistuvasti häiritsee muita asukkaita, on tämän äidin kanssa kuitenki voitava keskustella asiasta, jos se jotain häiritsee.
Lapsiperheillä muutoin on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin muillakin ihmisillä, eli eivät saa etuoikeutta pitää meluavaa ääntä yöllä, kun on hiljaisuus.
Eläimistä ei yleensä saa häätöä, siitäkin voimme keskustella koiranomistajan kanssa, jos koira haukkuu esim.yöllä. Päivällä koiran haukkumisesta ei saa häätöä, sillä se on normaalia elämiseen kuuluvaa ääntä, ja lemmikit ovat hyvin yleisiä ihmisillä.
Lapsiperheitä vielä koskien yksi asia. Lapsiperheiden lapsilla ei ole oikeutta huutaa, tai tahallisesti aiheuttaa suurta ääntä. Normaalia leikkiääntä voi pitää, mutta huutaminen on kiellettyä kaikilta, oli lapsi tai aikuinen. Kovalla äänellä puhuminen ei ole sen sijaan kiellettyä vaan se on päiväsaikaan normaalia elämisen ääntä, samoin musiikin kuuntelu isommalla volyymillä, mutta täysillä se on kielletty. Musiikkia saa soittaa myös yöllä hiljaisella tai yöllä saa jokainen kotonaan tv:tä katsoa kohtuullisella volyymillä.
Jokaisella on oikeus normaaliin elämiseen ja asumiseen, jokaisella on oikeus antaa toisille naapureille kotirauha, koskaa siis myös lapsiperheitä, eli lapsi ei ole syy sille että saa mölytä. Vauvan itku on normaalia, eikä sen vuoksi saa häätöä, mutta jos se koituu muiden mielestä rasitteeksi, niin asiasta täytyy voida keskustella mahdollisten ristiriitojen ja naapurivihan välttämiseksi.

T.Isännöitsijä.

18

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koliikki

      Mites sitten jos on esim koliikkivauva ja itkee siis sen koliikin takia, ja sille ei vanhemmat eikä oikein kukaan muukaan voi mitään? Ja naapuri tuskin ymmärtää sit jos on sellainen naapuri joka ei halua ylipäänsä lapsen yöaikaista itkua ymmärtää.

    • isännöitsijä...

      Sille ei tunnetusti voi mitään. Vauvaperhe antakoon sen anteeksi. Silloin vaan on mietittävä, että vaikka joidenkin aikuisten esim.ravintolasta tulo, tai esim.grillijuhlien pitäminen omassa kotonaan annettaisiin anteeksi tältä vauvaperheeltä. Vaikka juhliminen, omassa kotona grillijuhlien pitäminen tai vastaava sellainen onkin tahallista, mutta se kuuluu elämään ja siitä voi ilmoittaa vaikka rapun alhaalla olevalla ilmoitustaululla.

      Olisit sinäkin suvaitsevainen varmaan muita kohtaan, kun vaadit suvaitsevaisuutta muilta sinua kohtaan? Hyvä naapuri ja reiluus ja kunnioitus myös muita kohtaan oli ne juhlat tai vauvan itku, niin se lisää hyvää henkeä koko taloyhtiössä, ja kaikkihan me sitä tavoitellaan, eikö?

    • Koliikki

      Suvaitsevainen olenkin, on tässä talossa kuunneltu (ennen vauvan tuloa jo, odotin tosin vauvaa silloin) aamu viiteen kestäneitä kotibileitä joissa musiikki soi täysillä ja muutakin meteliä kuului, kun olis huonekaluja siirrelty tms... Eipä meidän taloyhtiössä kukaan valita oikein mistään... Toinen vauva vain tulossa ja mietin vain että entä jos tällä kertaa sattuukin sitten koliikkivauva, ja joku naapuri menettäiskin hermonsa sen takia. Asumme tosin asumisoikeusasunnossa, tästähän ei kai muutenkaan niin helppoa ole häätää, kuin normaalista vuokra-asunnosta... Mutta voin sanoa että itse en ole valittanut kenestäkää naapurista, vaikka ehkä aihettaki olis välillä ollut (varsinki nuo bileet joita ei onneks ole ollut kuin kerran) kun on muitakin häirinnyt (mitä on naapurien kanssa keskusteltu)... Et kyllä suvaitsevaisuutta kyllä riittää. :)

    • isännöitsijä...

      lisäystä vielä siihen, että esim. vauvaiän ylittänyt henkilö ei saa aiheuttaa turhaa ja häiritsevää melua hiljaisuuden aikaan.Lapsiperheillä on tässä suhteessa samat velvollisuudet ja säännöt kuin muillakin ihmisillä. Sillä jos yhdestä esim. lapsiperheen asunnosta kantautuu aina häiritsevä melu, voi siitä yhdessä muut asukkaat tehdä jopa valituksen ja siinä tapauksessa te ette ole etuoikeutettuja aiheuttamaan yöllä häiritsevää melua vauvaiänylittäneillä lapsien kohdalla.

      Tarkoitin edellisessä viestissä myös tota juhlintaa ajatellen, että yöllähän ei saa häiritsevää meteliää edes grillijuhlan pitäjät pitää, mutta normaali keskustelu on sallittua ja esim.tv:n katsominen, tai musiikin kuuntelu hiljemmalla.
      Reilu muita kohtaan on aina asumisen ja hyvän ilmapiirin etu. Muut ihmiset ymmärtävät sinut ja sinun koliikin omaavan lapsen öiset itkut, ja sinä myöskin kunnioitat naapureitasi ja ymmärrät heidän elämänsä äänet, oli se 22-asti juhlintaa tai yöllistä tv:n katselua tai rupattelua, mikä ei ole kuitenkaan häiritsevää, ja ainahan ääniä jonkinverran papariseinistä kuuluu, mutta huutaminen on eriasia, sen äänensävyn erottaa kyllä jokainen, kun yöllä on hiljaista.

    • .laila.

      Tästä se jaarittelu ja diibadaaba taas alkaa. Eiköhän nuo pitäisi olla jo itsestäänselvyyksiä jokaiselle.

      • 4tg3w

        Itseasiassa tuntuu ettei ole itsestäänselviä asioita ihan jokaiselle!

        Jos nyt sattuu, että koliikkivauva putkahtaa maailmaan niin luulisi jokaisen täysjärkisen aikuisen ymmärtävän, jos esim. yleisesti selittää tilanteen ja kertoo mikä on homman nimi. Asia ei varmasti ärsytä yhtä paljon, kun tietää "joo no sillä on koliikki ja sen pitäisi helpottaa piakoin", kuin jos naapuri ajattelee "No miks saa**** tuo akka ei hoida tuota lastaan hiljaseksi..." Aikuismainen toiminta varmasti auttaa monessa tilanteessa.


    • .....

      Sinä ole isännöitsijää nähnytkään...

      älä nyt viitsi naurattaa. Meillä naapurin rakit haukkuivat päivät pitkät omistajansa ollessa töissä, ja häätöhän heille tuli.

      Ainahan asiasta voi keskustella, mutta fakta on edelleen se, ettei koliikki-itkulle, tahi muulle vauvan tahattomalle itkulle kukaan mitään voi, joten se kuuluu normaalin elämän ääniin (kuten kaikki lapsiperheetkin tietävät), eikä siinä keskustelut auta. Tämä ei myöskään ole peruste häädölle, tai edes varoitukselle.

      • MIIIIMMMUUUSKAAAAA

        Koiranpennusta ei saa häätöä. se on normaalia elämää ja kuuluu koiran kehitysvaiheeseen, kun aletaan harjoittelemaan yksinoloa koiralla, sillä eihän se muuten oppisi, jos sitä ei sallittaisi harjoitella ja opetella koiran kanssa.

        On häiriö ja tahallisesti tapahaukkuja koiria, siinä voi saada häädön.

        Mutta esim.koiranpennun äänet ei ole häätöperuste, sillä se loppuu vähitellen koiranpennun koulutusvaiheessa.
        Siihen ei voi puuttua edes vinkuintiaani tai räkänokkien itsekkäät omahyväiset äidit, esim sinä, joka omaa penskaa puolustelee.

        KUVITELLAAMPAS TILANNE, missä jonkun rääkyvä kakara rääkyy 3kk putkeen joka yö, ja tämä pentu ois taloyhtiön vihatuin asukas.
        TUntuisko kivalta asua sellaisessa taloyhtiössä, kun SUURINOSA vihaisi ja inhoaisi teitä ja teidän terroristipentuanne????

        Että saahan siellä huudella ja lietsoa ja puolustaa räkättirastasta, joka kuvittelee ohjaavansa koko talon toimintaa yön ja päivin. oikea hallitsija.ja sinä äitinä halveksit muita ihmisiä kaiken lisäksi ja heidän rakkaita lemmikkejään.
        SInulla se haiseva rääkyvä rakki siellä kotona on.
        Onneksi ELÄIMET ovat paljon ihanampia kuin sinun rääkyvä kauhuterroristikakarasi! ja siitä on suurinosa samaa mieltä, varsinkin eläinrakkaat ihmiset.

        joo ei jatkuva koiran haukkukaan kivaa ole, mutta harvoin ihmisillä koira haukkuu 24h, ja välillä koira saa haukkua, koska sekin on hänen kommunikointikeino, ja koira ilmaisee sillä itseään, toisinku huomiosta rääkyvä kakara, joka vaatii heti nyt palvelijan/orjan työtehtäviinsä.


      • omahyväisetäiditHOX

        Mutta, vauva-ajan ylityttyä, palautuvat samas kultaiset säännöt myös SINUN vauvallesi ja koko perheellesi :) :) :) :) :) Teidän on asuttava sääntöjen mukaisesti, eikä sinun parivuotiaan lapsesi uhmailut riitä tekosyyksi, vaan yöllä on hiljaisuus koskien myös TEITÄ!!!

        Onneksi vauva-aika on pieni, ja onhan se teille helppoa, kun loisii kotona kakaroiden kanssa, kun muut(myös koiraperheelliset) painavat duunia, että saisivat maksettua SINUN vuokrasi.

        Jos on omistusasunto, niin ei siitä noin vain pihalle lennä. Koirille on olemassa kuonokoppia, ja haukkupantoja yms. Kuka nyt omista rakkaistaan koiristaan haluaa luopua vuokra-asunnossa loisivan mölyapinaperheen takia?

        Kun asunto on jostakin ostettu, sen perheen lemmikkimäärään yms on muiden ihan turha puuttua. Toki jokainen yrittää kasvattamalla ja kouluttamalla opettaa myös koirat tavoille ja yksinolokasvatuksen myötä, mutta mitäs nämä KAIKEN ETUOIKEUDEN vaativa lapsiperhe??
        Heidän kakarat hyppii yhteisen pihan nurmikot paskaksi, parkkeeraa autonsa pelastustielle, jotta sais kanalauman hinattua kotiinsa, möykkäävät rappykäytävässä, kotona, ilman tapakasvatusta ja välttelevät viimeiseen asti, että MUIDEN kotirauhan rikkominen-sääntönä ei koske heitä.mutta lapsettomat bailaajat, onnelliset yökukkujat, jos vaan kuuluu vähänkin lauantai iltana musiikkia minuutin yli hiljaisuus ajan, ni ai että valitusta vaan kehiin.

        Tiesittekö, että vauva-ajan ylittäneet lapset ei ole syy toisten kotirauhan rikkomiseen. Muilla on oikeus valittaa, jos teidän uhmaikäinen kersanne rääkyy yöllä tai huutaa, mikä rikkoo muiden yöunia ja suorastaan kotirauhaa. Se on jo häiriköintiä, suoraansanottuna Tuholaisten toimintaa.

        Narsistiperheen tunnistaa siitä, että vähät välittää omasta mölyävistä apinoistaan ja heistä kantautuvaa häiriköintiä, mutta kun heidän nimittämät naapurin rakit haukkuu omistajaansa ikävöiden, jäljelle jää narsistiperheen narsistinen iva ja naurahdus naapureita kohtaan "että hah, saivatpas häädön"

        Tällätavalla narsistiperheen äiti kuvaa oma käytöstään edellisessä tekstissä.

        Jos mulla olis perhe, opettaisin lapseni tavoille ja siihen, että yöllä ei voi huutaa, koska koko talo herää siihen, ja yöllä on hiljaisuus. EN menis puolustelemaan tai luomaan itselleni etuoiketettua asemaa vain lapseni nähden, sillä näyttäisin sillä halveksivan muita ihmisiä ja kunnioittamatonta asennetta heidän kotia ja rauhaa kohden.
        Vauva-ajan ylittänyt lapsi omaa samat säännöt, kuin muutkin ihmiset ja se on opetettava siihen, sillä koko talon ei pidä mennä lapsiperheen johtamana, vaikka ylivaltaiset äidit sitä valtaa yrittää ryystääkkin, mutta siihen ei pidä ryhtyä, tai koko talon toiminta ja asuminen häiriintyy yhden tuholaisperheen takia, ja siihen ei pidä lähteä millään tavalla, koskaan, mukaan!
        SIinä ruokkii narsistia, ja narsistin ruokkiminen kasvattaa vain lisää valheellista ja omahyväistä elämäänsä ilman muiden oikeuksia ja kunnioitusta.


      • Älä unohda!
        MIIIIMMMUUUSKAAAAA kirjoitti:

        Koiranpennusta ei saa häätöä. se on normaalia elämää ja kuuluu koiran kehitysvaiheeseen, kun aletaan harjoittelemaan yksinoloa koiralla, sillä eihän se muuten oppisi, jos sitä ei sallittaisi harjoitella ja opetella koiran kanssa.

        On häiriö ja tahallisesti tapahaukkuja koiria, siinä voi saada häädön.

        Mutta esim.koiranpennun äänet ei ole häätöperuste, sillä se loppuu vähitellen koiranpennun koulutusvaiheessa.
        Siihen ei voi puuttua edes vinkuintiaani tai räkänokkien itsekkäät omahyväiset äidit, esim sinä, joka omaa penskaa puolustelee.

        KUVITELLAAMPAS TILANNE, missä jonkun rääkyvä kakara rääkyy 3kk putkeen joka yö, ja tämä pentu ois taloyhtiön vihatuin asukas.
        TUntuisko kivalta asua sellaisessa taloyhtiössä, kun SUURINOSA vihaisi ja inhoaisi teitä ja teidän terroristipentuanne????

        Että saahan siellä huudella ja lietsoa ja puolustaa räkättirastasta, joka kuvittelee ohjaavansa koko talon toimintaa yön ja päivin. oikea hallitsija.ja sinä äitinä halveksit muita ihmisiä kaiken lisäksi ja heidän rakkaita lemmikkejään.
        SInulla se haiseva rääkyvä rakki siellä kotona on.
        Onneksi ELÄIMET ovat paljon ihanampia kuin sinun rääkyvä kauhuterroristikakarasi! ja siitä on suurinosa samaa mieltä, varsinkin eläinrakkaat ihmiset.

        joo ei jatkuva koiran haukkukaan kivaa ole, mutta harvoin ihmisillä koira haukkuu 24h, ja välillä koira saa haukkua, koska sekin on hänen kommunikointikeino, ja koira ilmaisee sillä itseään, toisinku huomiosta rääkyvä kakara, joka vaatii heti nyt palvelijan/orjan työtehtäviinsä.

        Mites tän päivän lääkkeet, onko otettu?


      • ninnanonna
        Älä unohda! kirjoitti:

        Mites tän päivän lääkkeet, onko otettu?

        Lääkkeitä ei ole sellaiseen, jos puolustaa niiden oikeuksia, jotka ei edes omia oikeukisaan ja etuaan osaa tuoda esille.

        Ennemminkin suosittelisin lääkkeitä sellaisille, jotka ei pysty ottamaan huomioon muita ihmisiä ja persoonallisuushäiriöisenä asettaa joka tilanteessa, oli ihmisten ilmoilla, taloyhtiössä, missävain omat ja penskansa etusijalle polkemalla muiden ihmisten oikeuksia ja laittamalla vähempiarvoiseen asemaan.

        kaikkien pitäis olla tasa-arvoisia paikassa kun paikassa, mutta omahyväisten äitien aivot ei tällaista termiä tunnista, joten lääkket ois paikallaan ;)


      • ..........
        omahyväisetäiditHOX kirjoitti:

        Mutta, vauva-ajan ylityttyä, palautuvat samas kultaiset säännöt myös SINUN vauvallesi ja koko perheellesi :) :) :) :) :) Teidän on asuttava sääntöjen mukaisesti, eikä sinun parivuotiaan lapsesi uhmailut riitä tekosyyksi, vaan yöllä on hiljaisuus koskien myös TEITÄ!!!

        Onneksi vauva-aika on pieni, ja onhan se teille helppoa, kun loisii kotona kakaroiden kanssa, kun muut(myös koiraperheelliset) painavat duunia, että saisivat maksettua SINUN vuokrasi.

        Jos on omistusasunto, niin ei siitä noin vain pihalle lennä. Koirille on olemassa kuonokoppia, ja haukkupantoja yms. Kuka nyt omista rakkaistaan koiristaan haluaa luopua vuokra-asunnossa loisivan mölyapinaperheen takia?

        Kun asunto on jostakin ostettu, sen perheen lemmikkimäärään yms on muiden ihan turha puuttua. Toki jokainen yrittää kasvattamalla ja kouluttamalla opettaa myös koirat tavoille ja yksinolokasvatuksen myötä, mutta mitäs nämä KAIKEN ETUOIKEUDEN vaativa lapsiperhe??
        Heidän kakarat hyppii yhteisen pihan nurmikot paskaksi, parkkeeraa autonsa pelastustielle, jotta sais kanalauman hinattua kotiinsa, möykkäävät rappykäytävässä, kotona, ilman tapakasvatusta ja välttelevät viimeiseen asti, että MUIDEN kotirauhan rikkominen-sääntönä ei koske heitä.mutta lapsettomat bailaajat, onnelliset yökukkujat, jos vaan kuuluu vähänkin lauantai iltana musiikkia minuutin yli hiljaisuus ajan, ni ai että valitusta vaan kehiin.

        Tiesittekö, että vauva-ajan ylittäneet lapset ei ole syy toisten kotirauhan rikkomiseen. Muilla on oikeus valittaa, jos teidän uhmaikäinen kersanne rääkyy yöllä tai huutaa, mikä rikkoo muiden yöunia ja suorastaan kotirauhaa. Se on jo häiriköintiä, suoraansanottuna Tuholaisten toimintaa.

        Narsistiperheen tunnistaa siitä, että vähät välittää omasta mölyävistä apinoistaan ja heistä kantautuvaa häiriköintiä, mutta kun heidän nimittämät naapurin rakit haukkuu omistajaansa ikävöiden, jäljelle jää narsistiperheen narsistinen iva ja naurahdus naapureita kohtaan "että hah, saivatpas häädön"

        Tällätavalla narsistiperheen äiti kuvaa oma käytöstään edellisessä tekstissä.

        Jos mulla olis perhe, opettaisin lapseni tavoille ja siihen, että yöllä ei voi huutaa, koska koko talo herää siihen, ja yöllä on hiljaisuus. EN menis puolustelemaan tai luomaan itselleni etuoiketettua asemaa vain lapseni nähden, sillä näyttäisin sillä halveksivan muita ihmisiä ja kunnioittamatonta asennetta heidän kotia ja rauhaa kohden.
        Vauva-ajan ylittänyt lapsi omaa samat säännöt, kuin muutkin ihmiset ja se on opetettava siihen, sillä koko talon ei pidä mennä lapsiperheen johtamana, vaikka ylivaltaiset äidit sitä valtaa yrittää ryystääkkin, mutta siihen ei pidä ryhtyä, tai koko talon toiminta ja asuminen häiriintyy yhden tuholaisperheen takia, ja siihen ei pidä lähteä millään tavalla, koskaan, mukaan!
        SIinä ruokkii narsistia, ja narsistin ruokkiminen kasvattaa vain lisää valheellista ja omahyväistä elämäänsä ilman muiden oikeuksia ja kunnioitusta.

        uskoakseni minä olen äitiyspäivärahani ja hoitorahani (niin säälittäviä kuin ne ovatkin) maksanut veroina moneen kertaan. Ihan itse. Valitettavasti me kaikki joudumme veroina maksamaan myös paljon muutakin, vaikkemme haluaisikaan. Mutta sinun rahoillasi minä en elä. Eikä muutkaan äidit.

        Turha rutista, että äidit vaan lorvivat kotona. Sopii tulla meille hoitamaan lapsia ja kotia, ja johan tulis sullekin tavalliseen duuniin ikävä. Ja meillä on vielä helpot lapset.

        Turhaa sinun on ketään narsistiksi nimitellä kun itse sellainen lienet.

        Miksei naapurin koiria saisi rakeiksi nimitellä? Nimitäthän sinäkin ihmislapsia pennuiksi ja muilla vähemmän imartelevilla nimityksillä.

        Sinä et tunnu kunnioittavan muita ihmisiä, etkä heidän tapaansa elää, joten se tekee sinusta narsistin, jos nyt tätä trendisanaa on aivan pakko käyttää.

        Minä tosin keksisin sinulle vielä osuvamman nimityksen, mutten sitä tähän kehtaa laittaa... ettet vaan pahoita pientä mieltäsi.


      • kfoighf
        .......... kirjoitti:

        uskoakseni minä olen äitiyspäivärahani ja hoitorahani (niin säälittäviä kuin ne ovatkin) maksanut veroina moneen kertaan. Ihan itse. Valitettavasti me kaikki joudumme veroina maksamaan myös paljon muutakin, vaikkemme haluaisikaan. Mutta sinun rahoillasi minä en elä. Eikä muutkaan äidit.

        Turha rutista, että äidit vaan lorvivat kotona. Sopii tulla meille hoitamaan lapsia ja kotia, ja johan tulis sullekin tavalliseen duuniin ikävä. Ja meillä on vielä helpot lapset.

        Turhaa sinun on ketään narsistiksi nimitellä kun itse sellainen lienet.

        Miksei naapurin koiria saisi rakeiksi nimitellä? Nimitäthän sinäkin ihmislapsia pennuiksi ja muilla vähemmän imartelevilla nimityksillä.

        Sinä et tunnu kunnioittavan muita ihmisiä, etkä heidän tapaansa elää, joten se tekee sinusta narsistin, jos nyt tätä trendisanaa on aivan pakko käyttää.

        Minä tosin keksisin sinulle vielä osuvamman nimityksen, mutten sitä tähän kehtaa laittaa... ettet vaan pahoita pientä mieltäsi.

        hah, et sinä niitä veroja maksa, osa valtiolta kynimistäsi rahoista lähtee pois ja hyvä niin. Et sinä työnteolla saatavasta ansiosta niitä maksa, vaan ilmaisesta jaetusta rahasta.

        En ole narsisti, sanoin vain mielipiteen, niinkuin moni muukin tällä palstalla, että omanapaisia äitejä ja perheitään on riittävästi ja kokemuksia on kiva jakaa.

        Voithan sinä rauhassa nimitellä naapurin koiria rakeiksi, kun eläinvihasi kerta paistaa.

        En ole lapsivihaaja, lapsiyksilöissäkin on ihania tapauksia, mutta yleensä se mitä inhoaa, on lapsiperheiden itsekeskeiset äidit, joilla ei ole pentujaan kohtaan minkäänlaisia tapoja tai käyttäytymissääntöjä!
        Sellaisista ei myöskään moni muukaan ihminen pidä.

        Rakki-nimitys vaan kertoo siitä, että hautoo päässään syvää vihaa/inhoa viattomia lemmikeitä kohtaan, mutta pentu/kakara-nimitys on ihan luonnollista, kun ei tunne ja jos käyttäytyvät kun mitkäkin apinat, ja vanhempien säestyksellä.

        Kunnioitan ihmisiä, jotka kunnioittavat minua. Kunnioitan jokaisen tapaa elää, kunhan se ei riko kotirauhaa tai vaadi erikoisssääntöjä esim. syynä penskojen nojalla. Koska lapsi ei ole syy erikoiskohteluun tai parempiarvoiseen asemaan muita ihmisiä kohtaan.

        No keksippä osuvampi nimitys, ei kuule paljoa kiinnosta.
        Et se sinäkää kovin täysillä käy ku tommosia haukkumispaskaa edes mietit.

        Puhun asiat asioina, mutta sinä ajattelet kaikkien äitien olevan puhtosia pulmusia, joista ei saa koskaan mitään rakentavaa palautetta antaa. ELämän tosiasioita, joten mitäs rupeat sellaisia välttelemään tai kiertelemään.


      • .............
        kfoighf kirjoitti:

        hah, et sinä niitä veroja maksa, osa valtiolta kynimistäsi rahoista lähtee pois ja hyvä niin. Et sinä työnteolla saatavasta ansiosta niitä maksa, vaan ilmaisesta jaetusta rahasta.

        En ole narsisti, sanoin vain mielipiteen, niinkuin moni muukin tällä palstalla, että omanapaisia äitejä ja perheitään on riittävästi ja kokemuksia on kiva jakaa.

        Voithan sinä rauhassa nimitellä naapurin koiria rakeiksi, kun eläinvihasi kerta paistaa.

        En ole lapsivihaaja, lapsiyksilöissäkin on ihania tapauksia, mutta yleensä se mitä inhoaa, on lapsiperheiden itsekeskeiset äidit, joilla ei ole pentujaan kohtaan minkäänlaisia tapoja tai käyttäytymissääntöjä!
        Sellaisista ei myöskään moni muukaan ihminen pidä.

        Rakki-nimitys vaan kertoo siitä, että hautoo päässään syvää vihaa/inhoa viattomia lemmikeitä kohtaan, mutta pentu/kakara-nimitys on ihan luonnollista, kun ei tunne ja jos käyttäytyvät kun mitkäkin apinat, ja vanhempien säestyksellä.

        Kunnioitan ihmisiä, jotka kunnioittavat minua. Kunnioitan jokaisen tapaa elää, kunhan se ei riko kotirauhaa tai vaadi erikoisssääntöjä esim. syynä penskojen nojalla. Koska lapsi ei ole syy erikoiskohteluun tai parempiarvoiseen asemaan muita ihmisiä kohtaan.

        No keksippä osuvampi nimitys, ei kuule paljoa kiinnosta.
        Et se sinäkää kovin täysillä käy ku tommosia haukkumispaskaa edes mietit.

        Puhun asiat asioina, mutta sinä ajattelet kaikkien äitien olevan puhtosia pulmusia, joista ei saa koskaan mitään rakentavaa palautetta antaa. ELämän tosiasioita, joten mitäs rupeat sellaisia välttelemään tai kiertelemään.

        Voi kuule, ilmaista rahaa ei ole olemassakaan. Paitsi spurguille, maahanmuuttajille ja elämäntapatyöttömille. Koskaan en 15-vuotisen urani aikana ole mtn tukia nostanut ennen tätä. Ja tämän teen hyvällä omallatunnolla. Sen verran korkeaa veroprosenttia olen korkeista tuloistani maksanut, että maksan varmaan sinunkin työttömyyspäivärahoja tällä hetkellä.

        Mainittakoon, että meillä on kaksi koiraa, joten eläinvihaajaa minusta ei saa.

        Ja kun kasvat aikuiseksi ja löydät hyvän työpaikan tai rikkaan ja typerän miehen, ehdotankin tekemään kuten minä tein: osta tai rakenna omakotitalo, ettei tarvitse naapureiden menoista ja elämästä häiriintyä.

        Olet kyllä melkoisen hauska persoona, täytyy myöntää. Joskin hieman häiriintynyt... Viihdyttävää kuitenkin, miten jaksat jokaiselle palstalle kirjoitella useita lapsi/vauva/äitivastaisia "keskustelunaloituksia".

        Kannattaisiko ehkä hankkia työpaikka ja lakata elämästä muiden verorahoilla?


    • ogvjapbjåaej

      Enemmänki sanoisin sinun koliikki lastasi rääkyväksi paskakasaksi, kuin koiria rakeiksi, jotka itkee äitiänsä kotiin.

      SInun vauvasi nimen voisi vaihtaa rääkyvään rakkiin, joka paskaa tunkee ja pusertaa ja vääntää ruman kuulosta huutoansa.

      SInun lapsesi on Oksettava paskaperse!

    • taloyht. hallit.jäse

      Heh. et sä ole mikää isännöitisjä edes... ei lasten itkusta mitään häätöä saa eikä edes tarvi sitä selitellä!!

      • Flikkkorna

        heh, ei koiranpennun itkusta mitään häätöä muös saa, eikä omistajien edes muille tarvi sitä selitellä!!
        Koiranpentu toimii kasvaessaa uudessa kodissa vaistojen varaisesti, ikävöi emoaan, myöhemmin kasvattajaansa, mikä on normaali tapahtuma pennun yksiolo-koulutuksessa ja harjoittamisessa, se myöskin kuuluu normaaliin elämään, eikä ketään voi pihalle nakata vaistojen varassa toimivatn koiranpennun takia.
        Koiranpentu saattaa itkeä ensimmäisen yön pennun vieroituksesta, mutta tämän jälkeen tapa-yksinolo kasvatus alkaa pikkuhiljaa saman tien, joten asia on sen suhteen hoidossa, ja koira on joillekkin ihan samallailla perheenjäsen, joten sitä kenenkään on yhtään vähätellä, jos ette halua että teidän lapsiaan vähätellään. ymmärrätte varmaan pointin!


    • ;((((((((((

      Typerä provo koko aloitus. Vai isännöitsijä, hah...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      27890
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      202
      17807
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      354
      9341
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6368
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4183
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3781
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      32
      1925
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1477
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1235
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      51
      1177
    Aihe