Hiustensiirron hinnoista kysyisin?

Muutosta haluava

Osaako kukaan sanoa suunnilleen että kuinka paljon noilla hiustensiirtoleikkauksilla on hintaa halvimmillaan? Haluaisin ihan oikeasti tietää jotain näistä hinnoista, koska olen alkanut niitä jo vakavissaan miettiä ja näin ollen haluaisin tietää sen että kuinka paljon oikein pitäisi vielä säästää rahaa niihin päästäkseen?

Olen 29-vuotias mies ja harmikseni oon huomannut sen että hiusrajani on alkanut jo pikkuhiljaa nousemaan tuosta ohimoiden kohdalta ja todennäköisesti joudun kuitenkin jossain vaiheessa elämääni menemään tollaiseen hiustensiirtoleikkaukseen, sillä hiukset ovat mulle erittäin tärkeä asia ja suoraan sanottuna kaikkein tärkein ulkonäköön liittyvä asia joista en todellakaan halua luopua.

Tiedän sen että hiukseni eivät ole lähteneet onneksi vielä kovin paljoa, eli monet eivät välttämättä edes harkitsisi ainakaan vakavissaan tota hiustensiirtoon lähtöä, varsinkaan mun tuloillani kun oon tavallinen työntekijä. Voisin varmaan jopa välttyä näiltä hiustensiirroilta jos alottaisin ton fina-lääkkeen syömisen, mutta harmikseni kun lääkärit eivät suostu sitä mulle koskaan kirjoittamaan, ei ainakaan terkkarilääkärit. Tämä jos mikä niin vituttaa ja rankasti!

Mutta mitä oon ymmärtänyt näistä jutuista, niin varmasti tollaiset hiustensiirrot ovat paljon helpompia ja ennen kaikkea halvempia tehdä just silloin, kun mitä enemmän tota omaa tukkaa on vielä päässä ja mitä vähemmän kaljuuntumista oikein on. Eli just tämän takia olenkin miettinyt sitä, että varmaan olisi järkevämpi mennä tonne hiustensiirtoon ja varhaisessa vaiheessa ja maksaa siitä esim. vaikka 7000-euroa, kun että menisi joskus 5-10 vuotta myöhemmin ja joutuisi maksamaan siitä vaikka 27000 euroa, eikä lopputuloskaan olisi välttämättä kovin kaksinen just sen takia, kun lääkärin on ollut vaikeampi tehdä tätä leikkausta kun tukkaa on ollut tossa vaiheessa vähemmän.

Paljonko olette saaneet maksaa hiustensiirroista Helsingissä vaikka tohtori Nordströmin klinikalla? Epäilen että mulle saattaisi riittää jotkut tollaiset 2-3cmx3-4cm kokoiset hiussiirteet kummallekkin ohimolle. Eli mistään hirveän isosta operaatiosta ei varmaan pitäisi olla edes kyse vai kuinka?

Olen ymmärtänyt myös niin että heti hiustensiirrossa käytyä kaikki huolet hiusten suhteet olisi välittömästi ohi, kun tosta siirretyltä alueelta tukka ei ainakaan koskaan lähtisi ja loput saisi pysymään päässä fina-lääkkeen avulla jonka nämä pätevät lääkärit kuten Nordström varmasti suostuisivat ihan suosiolla kirjoittamaan.

Jos näissä hinnoissa on valtavia eroja ja sellaisia että ne tuntuvat liian mahdottomalta mun kukkaroleni, niin silloin voisin suostua jopa sellaisiin hiustensiirtoleikkauksiin joissa jää jonkinlainen arpi näkyviin tonne niskaan tai takaraivoon, sillä edes tollainen ei mua lannistaisi kunhan vaan saisi pysymään tukan päässä koko lopun ikäänsä. Kuulostaa varmaan monista typerältä, mutta mieluummin olisin scarhead kun hiuksensa nuorena menettänyt kolipää. Ymmärtääkseni kun nämä siistimmät ja korkeatasoisemmat leikkaukset ovat tietenkin huomattavasti kalliimpia.

6

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekkamies

      Ihan näin aluksi kannattaisi kumminkin hommata se finasteridi-resepti vaikka yksityiseltä lääkäriltä, se ei taloudellisesti paljon kirpaise, jos on varaa edes harkita hiussiirtoleikkauksia...

      Eli randomilla vaan vaikka jollekin ihotautilääkärille... Jos se ei suostu reseptiä kirjoittamaan (epätodennäköistä), niin sitten menet toiselle, ja viimeistään sitten onnistuu. Kyllä Suomessa finasteridia syödään aika yleisesti, ja luulisi keskivertolääkärin olevan jo aika hyvin perillä aiheesta, erikoislääkäreistä puhumattakaan.

    • Muutosta haluava

      Luulin jo ettei tähän kirjoitukseen kukaan edes vastaa, kun ehti jo kulua niin pitkä aika tämän kirjoituksen aloituksesta. Kiitos tosiaan sulle vastauksesta. Oon lukenut myös muita kirjoituksia tällä palstalla ja kysellyt tätä samaa juttua monilta, niin monet ovat kyllä sanoneet mulle just tätä samaa että kannattaisi hankkia ensin se fina-resepti, ennen kun alkaa edes miettiä tonne hiustensiirtoon menoa.

      Olen mä miettinyt jo pitkään sitäkin vaihtoehtoa että jos menisi johonkin lääkärille hankkiakseen tuota fina-reseptiä, mutta kun nämä yksityislääkärit ovat vaan niin mielettöämän kalliita varsinkin silloin, jos sinne joutuu tekemän hukkareissun ja lähtemään sieltä ilman tuota fina-reseptiä. Vituttaisi maksaa satasen verran turhasta lääkärikäynnistä, jos lääkärin suhtautuminen hiustenlähtöön on samanlainen kun tällä terkkarilääkärillä jonka vastaanotolla kävin pari vuotta sitten, kun yritin finaa saada.

      Jos menisin yksityisen puolen lekurille pyytämään fina-reseptiä, niin haluaisin olla aivan sataprosenttisen varma sen saamisesta, sillä mieluummin käyttäisin tonkin rahan pätevän lääkärin palveluihin ja hiustensiirtoon vaikka Nordströmin vastaanotolla.

      Mutta vaikka nyt saisinkin ton fina-reseptin joltain pätevältä lääkäriltä, niin silti se hiustensiirtoon meno mua vaan kiinnostaisi kun sillä saisi pysyvän ratkaisun tähän hiusongelmaan ja vielä kun tässä mun tapauksessa se olisi varmasti monin kerroin edullisempi kun vaikka silloin jos sinne menoa vuosikausia.

      • Yleislääkäriltä

        terveyskeskuksesta ainakin itse sain helposti, oli nuori nainen. Määräsi suoraan eturauhasvaivaan tarkoitetun, kun pyysin, ei maksa paljon mitään.
        Jotain lääkitystä täytyy käyttää hiustensiirronkin jälkeen tai joutuu pian menemään uudestaan. Kannattaa kokeilla, jos pärjää pelkillä lääkkeillä, itse en rikastuttaisi lääkäreitä.


    • MickeyHair

      Mun siirto maksoi 13,000 € mukaanlukien ensimmäinen arviontikäynti, tikkien poisto ja kontrolli 9 kk:n kuluttua. Siirrettiin strp-tekiikalla 4300 hiusta ja about 1700 follikulaari unittia. Norrella kävin.

      • Älyttömiä

        hintoja tavallisen työläisen palkalla. Pillerit/nesteet sentään ei maksa paljon mitään ja autaa, kun ajoissa aloittaa.


    • Hiussiirto ulkomailla

      Leikkaus Suomessa:
      - 3000 hiusta (n.1500 siirrettä), hinta 8400€
      - Toimenpiteen kesto 9:30-18:30
      - Seuraavana päivänä turvotus erittäin kova, kesti 2-3pv. Kivut niin kovat, ettei pystynyt leikkauksen jälkeisenä yönä nukkua ollenkaan
      - Panacodia yms särkylääkkeitä joutui syömään
      - Rankka kokemus, en toivo sellaista kenellekään
      - Arvet mitkä jäivät follicular unit micro graft leikkauksesta ovat rumat ja huonosti ommeltu kiinni

      Leikkaus Georgiassa:
      - 7500 hiusta (3100 siirrettä), hinta 3600€ sisältäen majoituksen, kyydit ja ruokailun. (lentomatkan maksat itse, lentolippu n. 300€)
      - Toimenpiteen kesto 11:00-15:00
      - Turvotusta ei ollut lainkaan seuraavana päivänä, vain pientä kipua ja kireyttä
      - Lakki päähän ja pystyin menemään kiertoajelulle seuraavana päivänä katselemaan pääkaupunkia

      Tiedän millaista on kärsiä itsetunnon ongelmista. Itselläni alkoivat hiukset tippumaan päästä jo 18-vuotiaana. Kärsin asiasta. Varsinkin se, että ystävät ja tututkin saattoivat mainita asiasta. Se vaikutti suuresti elämääni. 24-vuotiaana kävin Suomessa hiussiirrossa. Lopputulokseen en ollut tyytyväinen. Aloin etsimään 1,5 vuoden päästä uusia vaihtoehtoja. Niitä ei ollut.

      Nyt 26-vuotiaana kävin Georgiassa hiussiirrossa. Epäilykseni olivat aluksi suuret, mutta se henkilökunta ja heidän positiivinen ilme ja luonne olivat mahtavan tuntuisia. Georgia on mukava ja hieno paikka. Jos et halua maksella itseäsi kipeäksi, niin suosittelen että mietit muitakin vaihtoehtoja kuin vain Suomessa tehtävää hiussiirtoa.

      - Neuvot ja vinkit mitä saat minulta ovat ilmaisia!
      - Kyseinen klinikka Georgiassa on erikoistunut hiussiirtoihin ja tehnyt niitä jo yli 15 vuotta. Heillä on kaksi tiimiä, jotka ovat olleet alusta asti mukana.
      - Klinikka pystyy arvioimaan esim. Skypen kautta ja kuvien avulla paljonko siirteitä tarvitaan ja mitä se tulee maksamaan. Kaikki tämä voidaan hoitaa minun kautta.
      - Autan lentolippujen ostamisessa yms.
      - Klinikka hoitaa kyydit ja majoituksen Tbilisissa. Sinun ei tarvitse muuta, kuin päästä Tbilisin lentokentälle ja muut asiat Klinikka hoitaa.

      Autan mielellään kaikkia ketkä ovat kiinnostuneita asiasta. Tiedän, että varsinkin nuoremmilla ihmisillä on itsetunnon kanssa ongelmia jos hiuksia ei ole päässä.

      Rohkeasti kyselemään ja tiedustelemaan. Vastaan mielellään kysymyksiin.

      Yhteystiedot:
      Puh: 358 46 846 3994
      Sähköposti: [email protected]
      T: Max

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      247
      2439
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      186
      1572
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1396
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1123
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1109
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      987
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    Aihe