Frisbeegolf on vaarallinen laji luonnolle!

koikkalainen65

1. Puut kelottuu kun niihin paiskotaan niitä kiekkoja!

2. Maan matoset, torakat ja tupajumit tallautuu harrastajien jalkojen alle kun maastossa rämpivät.

3. Liito-oravat ja muut puiden asukit, kuten merikotkat ja villisiat eivät enään viihdy kitinkankaan maastossa jatkuvan kiekkosateen vuoksi.

...varmaan joutuu kansaiväliseen Greenpeace organisaatioon olla yhteydessä.

vakavasti sanottuna
# kyseessähän on hieno uusi laji ja mukava nähdä että se aktivoi noinkin paljon nuorisoa ja vähän vanhempaakin väkeä #
jatkakaa samaan malliin.

43

3746

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiekkopää

      Joo ei sovi kannukseen koko laji........

    • reygf

      ehdottomasti pitäisi lailla kieltää koko laji, vie lahjakkaat nuoret pois oikeista lajeista kuten: paini, pitkänmatkan paini ja seiväshyppy mm.

    • hörökorwa.

      aivan, ja sitäpaitsi suokaasut varmaankin pehmittävät heidän aivonsa totaalisesti.

      kuulin huhun että kiekko olisi osunut pellolla ollutta sonnia ottaan ja se kuukahti saman tien. nyt se on vartaassa koko elukka ;D

    • Harrastan

      Ompas täällä kaikenlaisia ääliöitä!!

    • 2.12

      Tutkimusten valossa frisb.golf on jenkeissä vaarallisin laji. Vuodessa vammautuu jopa n. 1,5 milj pelaajaa vakavasti. Ehdotankin että kyseinen laji kielletään Suomessa lailla.

    • dcgolf--

      Miksi pitäs kieltää.?? Vanhukset vaan kateellisa kun ei nuorena päässyt pelaan hienoa lajia. Toki ei tässä ikärajaa ole. Olen muutaman viiskyppisenkin bongannut pelaamassa ja vielä kahdestaan eikä nuorempia mukana

    • HÄ?

      " Tutkimusten valossa frisb.golf on jenkeissä vaarallisin laji. Vuodessa vammautuu jopa n. 1,5 milj pelaajaa vakavasti. Ehdotankin että kyseinen laji kielletään Suomessa lailla. "

      SIINÄPÄ VAMMAUTUU!!! KUINKA H*L*E*I*T* SE SINUA KOSKEE!!!?
      TIEDÄTKÖHÄN MIKÄ LAJI ON EDES KYSEESSÄ?

    • tohtori 88

      Hitsi vieköön,tos lajissa puun kuori tuhoutuu ym,sekä arka aluskasvillisuus kärsii kun tallotaan heinää,taimia ym.Pienelijöistä puhumattakaa,,,

    • HÄ?

      voi voi!

      • 2.12

        Aiheuttaa myös pelaajissa agressiivisia reaktioita.....
        Erittäin kyseenalainen laji, vertaisin nyrkkeilyyn tai vapaaotteluun.


    • serena..

      hahaha
      antaa ihmisten harrastaa. kerrankin kun kannuksessa nuoret innostuu jostakin muusta kuin ryyppämisestä.

    • jullikulli

      Kannuksen eliitti sai taas tahtonsa läpi...Mikähän eliitti samasta ...............................paskotaan.Oliko viel muuta?

    • jaaha?

      en ymmärrä, miten voitte olla noin vakavissanne :D
      minun mielestäni frisbeegolf on yksi parhaista lajeista.

      tämä on vain oma mielipiteeni, joten teidän on turha rueta jtn siinä väittää vastaa.

    • tohtori no

      Liito oravat katosi kyseisestä metsästä,voi voi poijaat.

    • max867

      Katos mulla on Omega Supersoft. Niin mitä eroa on 1.26 ja 1.30 Omegassa?

      • !

        1.30 on 5grammaa painavampi ku 1.26. Muuta en tiiä. :)


      • niminiminiminimimimi

        Ajattelin kokeilla frisbeegolffia ja suunnittelin ostavani putterin ja keskipitkän matkan kiekon. Onko jotain ehdotuksia minkä merkkinen ja mallinen kannattaa hankkia?


      • !
        niminiminiminimimimi kirjoitti:

        Ajattelin kokeilla frisbeegolffia ja suunnittelin ostavani putterin ja keskipitkän matkan kiekon. Onko jotain ehdotuksia minkä merkkinen ja mallinen kannattaa hankkia?

        https://www.karkkainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10551&productId=473403&langId=-11&parent_category_rn=40951&top_category=18368&selectedTopCategory=18051&selectedSecondLevel=18368&selectedThirdLevel=40951&categoryId=40951&searchMethod=

        "Paketissa on kaikki mitä tarvitset harrastuksen aloittamiseen. Setti sisältää pitkän matkan draiverin, lähestymiskiekon ja putterin. Kiekkojen mallit vaihtelevat paketeissa, mutta kiekoiksi on valittu aloittelijoille sopivia malleja"

        Itse alotin ostamalla ton kärkkäiseltä. Nykyään näytti löytyvän myös Kannuksen Halpa-hallista! :)


      • !
        niminiminiminimimimi kirjoitti:

        Ajattelin kokeilla frisbeegolffia ja suunnittelin ostavani putterin ja keskipitkän matkan kiekon. Onko jotain ehdotuksia minkä merkkinen ja mallinen kannattaa hankkia?

        https://www.karkkainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10551&productId=336368&langId=-11&parent_category_rn=40955&top_category=40951&selectedTopCategory=18051&selectedSecondLevel=18368&selectedThirdLevel=40951&categoryId=40955&searchMethod=

        Tuos on toine vielä! :)


      • frisbee
        niminiminiminimimimi kirjoitti:

        Ajattelin kokeilla frisbeegolffia ja suunnittelin ostavani putterin ja keskipitkän matkan kiekon. Onko jotain ehdotuksia minkä merkkinen ja mallinen kannattaa hankkia?

        mä suosittelisin putteriksi innovan aviaria, sitte lähestymiskiekoks discmanian md2 ja jos haluat vielä draiverin niin sitte innovan blizzard champion wraithin.
        kaikista kiekoista hyviä kokemuksia :D. Ne saat osoitteesta


        http://powergrip.fi/


      • kakefin1
        niminiminiminimimimi kirjoitti:

        Ajattelin kokeilla frisbeegolffia ja suunnittelin ostavani putterin ja keskipitkän matkan kiekon. Onko jotain ehdotuksia minkä merkkinen ja mallinen kannattaa hankkia?

        Osta punainen, se on hyvä kiekkos.


    • sarkasmitutka

      Jos liito-oravat lähtee mehtästä frisbeegolffin seurauksena, niin voisitta tulla munki mehtään heitteleen. Ja turvallisuuesta sen verran että kypärät päähän niin ei tuu aivotärähyksiä.

    • perkele

      ihime ko pitää kaikesta paskasta keksiä valittamista

    • eräs nuori

      mun mielestä on vain hienua että nuoret saadaan liikkumaan muullakin tavalla kun kylällä rinkiä ajellen. muutama kerta viikossa parituntia kitinkannuksen maastosa on mun mielestä jo aivan hyvin näin nykynuorien liikkumiseen..

      • kakefin1

        Itse olen yli 60-v ja harrastan aktiivisesti, tämä on hieno laji, ja kiva on kiusata nuorempia radalla kun tässä harkinta ja järki ja nöyryys kisailee nuorempien voiman, riskin oton ja näyttämisen halun kanssa ja tulos on aika tasaväkinen.
        Pelasin viime kesänä Kitinkankaan väylät, hieman tuntuu olevan väkisin tehdyn makuisia, mutta ainahan voi väyliä kehittää. Olen eteläsuomesta, ja SM kisakokemusta on jo plakkarissa, ja mitaliakin, meillä papoillakin on jo omat sarjat. Terveiset Kannukseen, ja nuoret vaan innolla mukaan kisaamaan.


    • FRISBEE

      Mikä on sinun tekosyysi olla pelaamatta tätä jumaltenlajia?

      • Kuolevainen

        Harmittaa täällä Kuopiossa kun kiekonheittäjät tunkee avaria väyliä Huuhanmäen tiheään kuusikkoon. Sieltä katoaa todellinen mielen rauhoittumispaikka keskeltä kaupunkia. Tilalle tulee sipsipussien ja juomatölkkien kirjavoittama vesakoituva havennettu kuusikko.

        Varjoisan kuusikon kulkija ja Koiranpaskoittaja Kuopiosta


    • friba harrastaja

      Naurettavaa että AINA kun jotain uutta tulee suomeen siitä pitää valittaa.

      • Liejussa

        Friba!
        Et taida ajtella sitä, että ihmisillä on erilaisia vapaa ajanharrastuksia. Kaikki eivät vain halua heittää kiekkoa. Tämä harrastus vaatii lisäksi aika laajan alueen. Sitten harrastajien suusta kuulee huutoja mene muualle koirasi kanssa yms. Pitäisi laittaa nämä radat jonnekkin joutomaalle jossa muita ulkoilun harrastajia ei pyörisi jaloissa.
        Lisäksi heitän kaikille virnuiluksi.
        Olisihan kiva jos pilkkijöillekin laitettaisiin keinojää kesäksi. Heitä on varmaan enemmän kuin kiekonheittelijöitä. Tosin sillä alueella saattaisi kesäisin liikkua myös luistelijoita. Näinollen jää alue ei olisi täysin pilkkijöiden käytössä. Savolaiset tuskin loukkaantuvat kun käytän visiossani Kuopionlahtea. Alue olisi hyvä pilkinnän lkannalta, koska talvellakin sillä alueella liikutaan nissä merkeissä.
        Tosin AINA kun tällainen uusi laji tulee se saa osakseen vastustusta,
        Ehkäpä "Kesäpiliiminen" häiritsisi veneilyä sillä alueella. Mutta viis veneilijöistä kunhan muutama kymmen pilkkijää päivässä saisi harrastaa lajiaan lähellä kaupungin keskustaa.


    • fribanainen

      Jos frisbee golf muka näin vaarallinen, niin entäs sitten golf? Itse olen molempiin lajeihin tutustunut ja voin sanoa että golf on paljon vaarallisempi, pallo lentää pidemmälle, on paljon huomaamattomampi, voi kimmota esim. puusta todella pitkälle ja kovaa . paljon haitallisempi luonnolle, kun maahan lisätään myrkkyjä ja nurmikko, vaikka onkin todella keinotekoinen, joutuu kovalle rasitukselle leikkaamisesta ja monista lannotteista, mitkä päätyvät jokiin tai lampiin. Harrastus on kallis. Vaatii oman tilan, puitahan siellä ei ole melkein ollenkaan. Hyvää golffissa on että se työllistää ihmisiä ja on varmasti monen mielestä mukavaa, kun jaksavat palloa lyödä jopa 8h päivässä.
      Frisbeegolf radan voi rakentaa melkein minne vain. Yleensä ne ovat pururatojen yhteydessä, missä käyvät harrasteliat ymmärtävät kyllä että muutkin haluavat harrastaa. Frisbeegolffin sääntöihin kuuluu että ei heitetä ennenkuin väylä on vapaa. Monessa paikassa vielä varoitukset muille käyttäjille ja varoitukset frisbeegolffin pelaajille että väylällä voi olla muutakin liikettä. Frisbeegolf on halpaa, hyvää liikuntaa ja mukavaa ulkona olemista. Äidit olkaa iloisia lajista kun lapsi ei tuo mitään likaisia ja hieltä haisevia vaatteita kotiin ja tokaise vain että jos olis huomiseen peliin pestynä. Olen ammatiltani puutarhuri ja voin sanoa ettei luonto frisbeegolffista kärsi enempää kuin maastojuoksustakaan. sääntöihin kuuluu myös että puiden oksia tai pensaikkoja ei saa repiä. Kiekon näkee myös hyvin ja sääntöihin kuuluu että on huudettava jos kiekko kimpoaa alueelle missä voi olla muitakin. Tietysti, jotkut radat rakennetaan niin lähelle esim asuinympäristöä, mikä varmasti häiritsee asukkaita jos joku on heidän pihallaan etsimässä kiekkoa tai kiekot kolhivat ikkunoita tai seiniä. Älkää heti moittiko itse harrastusta jos kaupunki on päättänyt rakentaa radan huonoon paikkaan.

    • ,,,,,,,,,

      ,,,,,,,,,,,,,

    • ,,,,,,,,

      ,,,,,,,,,,,,,

    • Lieksanparasviskoja

      Ei riko luontoa

    • Lieksanparasviskoja

      Ei riko luontoa

    • Lieksanparasviskoja

      Ei riko luontoa

    • Lieksanparasviskoja

      Ei riko luontoa

    • ioftu

      Hieno peli!

    • asdfasdfwerfew

      Eiköhän avohakkuut, maa-ainesten otto, turvetuotanto ja hirmunen ojitusvimma vähän enempi särje ympäristöä kuin fraispiigulffi

    • Naurettavaatouhua

      Ei jumalauta

    • Kerta_riitti

      Liki yhtä vammanen laji kuin oikea golf, kokeilin kerran eikä hetkauttanut tippaakaan.

      • Anonyymi

        Vammanen tässä on kyllä jokin muu kuin laji...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vammanen tässä on kyllä jokin muu kuin laji...

        Onhan se nyt naurettavaa touhua kun aikuiset ihmiset kulkevat tuommoisissa hölynpöly jutuissa. Istuttaisiin vain kaikki kotona ja oltaisiin kaikkea uutta vastaan ja kyylättäisiin mitä naapurit touhuaa


    • Anonyymi

      Ei niitä puihin heitetä ku koriin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe