AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / DVD-levyn kopiointi

DVD-levyn kopiointi

17 Vastausta 4 285 Lukukertaa
Näin tyhmänä aloittelijana tietokoneiden kanssa pitäisi kysyä yhtä yksinkertaista asiaa: eli miten kopioida DVD-levy toiselle tyhjälle levylle tai tietokoneelle? Ostin yhden DVD-elokuvan ja haluaisin ladata sen koneelleni, niin että voisin katsoa sitä sieltä aina kun haluan. Tarvitaanko jotain maksullisia ohjelmia vai saako sen tehtyä ihan alkuperäisohjelmilla? Ja viekö sellainen paljon tilaa koneellani? (kesto hieman alle 2h)

Toivottavasti ymmärsitte kysymykseni ja osaisitte neuvoa :).
http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-DVD-Decrypter.htm

tuossa on ohjelma jolla sen voi tehdä... jos et ymmärrä miten sitä käytetään, niin kysy heti äläkä tee mitään ellet ole täysin varma.. jos ohjelmaa asennettaessa kysytään järjestelmänvalvojan hyväksyntää laitat kyllä..
ja tuolla ohjelmalla siis dvd:ltä video talteen tietokoneeseen että voit katsoa sitä sieltä ilman että tarvitset dvd:tä..
DVD-leffojen ns. rippaukseen tarkoitettuja ohjelmia on lukuisia muitakin, käyttöjärjestelmäähän ei tässä jaksettu kertoa mutta esim. Macille hyviä ovat Mac DVD Ripper Pro ja Ripit monen muun ohella. Yksinkertaisimmissa painetaan yhtä ainoaa nappia ja rippaus alkaa, joten virhettä ei juuri voi tehdä.
Voisitko vielä kertoa tarkalleen miten tuon ohjelma toimii? Eli laitan ensin DVD-levyn sisään, mutta mitäs sen jälkeen? Avaan ohjelman?
Muistaakseni laita leffa koneeseen, mutta älä laita leffaa vielä pyörimään. Avaa yllä oleva ohjelma - Source DVD kohtaan leffan nimi - output Folder kohtaan mihin haluat leffan (Browse kohdasta voi halutessaan muuttaa sijaintia) ja sitten save to PC ja sitten vaan oottelet latauksen loppumista!
Pystyykö tuolla ohjelmalla kopioimaan myös Blu-ray levyjä?
Tuollainen on useimmille leffoille laitonta :-)
Eikä ole. Nykylainsäädäntö sallii dvd-leffojen kopiosuojauksen purkamisen omaan käyttöön kun kopiosuojausta ei katsota vahvaksi. BluRay-leffoista en tiedä onko salaus vahva vai ei kun ei kiinnosta.
Oikeus nimenomaan katsoi, että CSS-suojaus on tehokas. Hitsi pari päivää sitten heitin juuri roskiin printtauksen tuosta oikeuden päätöksestä, kun ajattelin, ettei sitä tarvitse. No netistä se löytyy juttua asiasta, mm:

http://piraattiliitto.org/forum/1318
Hpönlöpön.....antakaa palaa vaan!
Mutta tarvinko siis jonkin eri ohjelman, jollam voin kopioia Blu-Ray-leffoja koneelle?
Kyllä tarvitset. Google hakuun "blue ray ripping...tai copy"
löytyy useita (maksullisia) ohjelmia.
No jos tuohon päätökseen nojaa ja jättää tekemättä varmuuskopiota tai konvertoi dvd:n htpc:lle helpommin katsottavaksi niin vikaa on muuallakin kuin huonosti muotoillussa laissa.
Jos haluaa pelkän kopion levystä koneelle katsomista varten, niin sitten tekee levystä imagen esimerkiksi ImgBurn-ohjelmalla.

Asenna ohjelma, valitse DVD -> IMG ja käy kaffella.

Sitten vain mountaa imagen levyksi vaikka DaemonTools-ohjelmalla, joka feikkaa windowsille että kyseessä on asemassa oleva oikea DVD.

Jos haluaa polttaa leffan vaikka DVD-R levylle, niin sitten tarttee jotain ripperiä, että voi poistaa levyltä vaikka kiinalaisen ääniraidan ja muut turhat skeidat. Muuten se ei levylä välttämättä mahdu, koska kaupan levyt on dual layereita
saako tuolla ohjelmalla elokuvasta tehtyä sellasen 700mb kokosen et mahtuu cd levylle?
Nyt pitäisi kopioida +RW-levyltä levyn sisältö toiselle DVD:lle. Kun otan D-aseman esiin, on toimintavaihtoehtona "kopioi", mutta mitään kopiointia ei näytä tapahtuvan, vaikka valitsen tiedostot erikseen. Luulin että kopiointi olisi simppeli toimenpide, mutta missä on vika?
Moi
Kun teen filmin käyttäen windows live mov ohjelmaa ja poltan siitä DVD:n niin ei voi soittaa DVD soittimella, miten muutan formaattia??
 /   /  /  / DVD-levyn kopiointi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta