AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kyllä haisi pieru

Kyllä haisi pieru

41 Vastausta 1 392 Lukukertaa
Mummoikäisiä lihavia naisia siinä leipäosastoilla pyöri ympärillä. Voisivat vähän katsoa mitä sinne mahaan laittavat. Ei tarvitse kaikkia makkaroita ja juustoja ym. sinne laittaa, jolle ruoansulatus kerran kunnolla toimi!
Älä haistele vieraita pieruja!
Aatteleppa ite. Tutki mikroskoopilla pierua ja ylläty kuinka isoja
paskakikkareita siinnä hengittämässäsi ilmassa leijuu...
Mummoikäiset? Minä tulin mummoksi 34 vuotiaana. Siitäkö se mummoikä alkaa? Uskaltaako sitä enää kauppaan mennä kun hienohelmat ja silkkisolmiot nenäänsä nyrpistävät. Toisaalta, hehän voivat käydä laatujaupoissa ja jättää marketit rahvaalle. Kyllä se meille sopii.
Äidin ja tyttären;-)
Pieru on perseestä....
Pieru haisee mun mielestä aika lailla paskalle!
Ei muute haise.
Paskalla ja pierulla on vinssi ero. Mut kyl sen oppii vuosien saatossa.

PS. Pieruissa haju on kuuroja varten.
Jos Mikkelissä haisee, teillähän on maailman suurin persereikä siinä ohitustien kupeessa;-)
Niin on ja ollaan ylpeitä siinä.
Ihan ei pärjätä Turulle, mikä on Suomen persereikä.
Miten helvetissä mikkeliläiset voivat olla ylpeitä keskellä kiertoliittymää olevasta ruosteisesta persereijästä? Savolaista kieroutta vai typeryyttä?

Tuollaiset "taideteokset" kuljetetaan muualla romuttamoon eikä turistivirtojen paraatipaikalle.
Kakkoseksi Mikkelin rinnalla jos perslävet on vertailtavana!
Kaupungilla voisi olla uusi motto:
-Tule ihailemaan maailman suurinta persereikää;-)
Ai miten voi olla ylpeitä? Helposti... nytkin se nähtiin, että näyttää tuo ruosteinen persläpi vituttavan enemmän ulkopaikkakuntalaisia kuin mikkeliläisiä. HAHA.

PS. Ei jää Mikkeli kakkoseksi. persreikä on kyllä suuri, mutta ei sentään Turun kokoinen.
Kyllä ruostereikä vituttaa meitä mikkeliläisiäkin. Siitä kirjotettu metritolkulla vuosien mittaan. On kyselty kaupunginhallitusta myöten kuka antoi rahat moiseen typeryyteen.

Typerät ovat tehneet typeryyksiä ja siinä nyt seisoo meidän mikkeliläisten ruskea häpeäpaalu.
Ollaan vaan ylpeitä maailman isoimmasta perslävestä;-)
Mut silti pieru haisee paskalle
Kyl tää väestö vaikuttaa siltä, et on muutakin haisteltu ku vaan pieruu.
Lähinnä älytasoon viitaten epäilen, et haistelun kohteina on ollu tinneri ja liima.
Ei haise.
Pierulla ja paskalla on suuri ero.
Treeniä treeniä. Opit tuntemaan pierun ja paskan eron.

- Taitaa olla amatööri
Pieruista puheenollen. olikohan mummot vai kiinalaiset, sillä siellä ei pieruja pidätellä, ruokapöydässkin on kunnia-asia pieraista.

Joten eletään suvaitsevasti.
pidättelee, sillä on varmaan muutakin peiteltävää.
*BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT*
tötteröö!
Minä olen mummoikäinen vaikka en mummo vielä olekkaan. Jos joku puppelipojunen tulee marketissa persustani haistelemaan saatan vaikka säikähdyksissäni istahtaa sen pään päälle :/
Mites sitten suu pannaan, häh?
KUUMA PIERU, PARAS PIERU!
omnom voisikin ensikerralla ennen kauppareissua syödä papuja ja hernerokkaa hyvissä ajoin ja pierrä ympäri kaikkia osastoja!! MUTTA röyhtäys se vasta haiseekin, kaikelle ruualle mitä mahassa lilluu hhyi.
Mitä sitä nenäänsä vetämään sellaista, mitä toinen ei kehtaa takapuolessaankaan pitää!
Kyllä se on niin et pieru on paskan postimies.
Paha tilanne mikkeliläisessä wc:ssä. Olin syömässä ja piti päästä vessaan. Mutta ongelmaksi muodostui ettei kopista löytynyt paperia. Huonoa palvelua, kun paperirullaa ei tarkasteta. Äänestän jaloillani ja en kyseiseen paikkaan enää mene. Aika nolo tilanne huhuilla oven raosta jos henkilökunta voisi tuoda paperia. Lopulta ainoa mahdollisuus oli repiä housuista tasku irti ja pyyhkiä siihen. Että näin meillä mikkelissa.
Kyllä nyt helpottaa kun tiedän, että et käytä enää tuota wc:tä. Voin viedä sinne nyt paperia.
Se on tää köyhyys, pakko päästää tyhjää ilmaa.
Kaupassa piereminen on kommentti. Itsekkin pieren lähikaupassa ja siten kommentoin sen huonoa palvelua kuin myös siellä olevia viimeisen käyttöpäivän ylittäneitä tavaroita.
katoitko omat byysat?ettei vaa ollu pakki itellä löysällä.paska haisee jos on aikaa toisten perseitä nuuhkia
Täytyy tästä lähteäkin sinne leipäosastolle, kun tuntuisi pierettävän aika tomerasti. paska ja pieru ovat osittain samaa ilmiötä, siinä tapauksessa, jos sattuu kauhallinen luiskahtamaan sinne leipähyllyyn. Suuntaus on tärkeä.
vessapassi torttupöksyille <3
kyllähän se paska haisee perkele juuuu :DD
Psyyke lääkitys, siideri, karkit ja prosessoidut rasvat> niistä saadaan mädättämällä ehta Mikkelin tuoksu.
Siinä ruosteisen reijän vieressähän on paskalaitos. Nyt päättäjille tieto että viemärin tuloputki pitää vetää ruosteiselle reijälle, jonka läpi sitten työntyy mikkeliläisten ihka omaa tuotosta.. kohti ohitustien toisella puolella sijaitsevaa puhdistuslaitosta.
Varma nakki saada Mikkeliin tuhansia ja taas tuhansia turisteja.
Ja sitä lietevirtaa tarkkailemalla, joka ruskeasta reijästä purskahtelisi, voisi aina todeta, onko käynnissä jokin vatsatautiepidemia.
Jumankekka, äänestäkää mut valtuustoon.. tai Mikke ry:n johtoon!
Se on ihan let’s go! Kaupassa soi kakka. Muna taskussa jäykkänä. kattelen muita mikkeliläisten perseitä . nuuhkin takamusten hajuja.
Me ollaan viisaita Mikkelin hajuherneitä kaikki!
Kuhan päästään joulunpyhistä ohitte, niin taas ne leijat leijailevat markettien hyllyjen välissä. Porukka kun vetää pitkin pyhiä kingut ja loorat napaansa, nii niistä kertyvillä metaaneilla pyörittäis vaikka pientä reaktoria :) Tai kun päästään tapsantansseihin, niin siellä vasta kaijakka onkin. Muistan tapauksen (ei tosin liity jouluun) Majalta, kun joku pubiruusu vaahtosi pöytäporukalle jostain asiasta. Tuli sen verra tiukkaa settiä matamilta, että pa5kakin rupes kohta haisemaan sen pöytän ympärillä.
Alkon kassajonossa edessäni oli keski-ikäinen nainen, joka päällepäin näytti mielenterveysongelmaiselta. Näytti ostavan yhteensä neljä-viisi pulloa, valkoviiniä ja (spuge)juomasekoituksia. Hän haisi niin vahvasti p.a.s.k.a.l.t.a, että oli varmaan köntsät housussa, tai ainakin pylly ollut viikon pyyhkimättä ja housut pesemättä kuukauden. No surullistahan to sinänsä on.
kerran kuulu sprotticlubilla äkillinen turahdus ja voe helevetti nuorelta neitoseltahan se pääsi lusikallinen pöksyyn kun ponnisti lähti naama punasena litomaan sieltä ei sen koommin näkyny :D oli semmonen vähän pulska neito tuli pyllyn kohta ruskeaksi
Sitten kerran eräässä lähimarketissa kassajonossa edelläni oli yks muija, jonka henki puolestaa haisi nii mädälle, että multa meinas tulla laatta siihe paikkaan. Se ei etes näyttäny kovin deekulta, mut se hengen haju, hyi v1ttu! Vaikkei minuu päin hönkinykkää, nii näköjää riitti kun jutteli kassaneidille. Kyl oli kassaneidilläkin vaikeeta. Peskää hampaat hyvät ihmiset!
 /   /  /  / Kyllä haisi pieru

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta