Missä mennään Hämeen sanomat

Kummestunut11

Saimme lukea maanrakennus Laivolan epäillystä ympäristörikokseta joitain aikoja sitten Iltalehdestä. Paikallislehtemme Hämeen sanomien toimitus heräsi myöskin asiasta luettuaan uutisen IL:stä. Nyt Hämeen sanomien toimitus on niinikään herännyt Iltalehteä luettuaan Hämeenlinnalaisen yrittäjän rikosepäilyihin. Ihmetyttää suurella I:llä - eikö toimituksella ole minkäänlaista omanarvon tuntoa. Toimitus herää säännön mukaan jopa oman kotikaupungin asioihin vasta kun valtakunnan media herättelee. Tuntuu vähän siltä että Hämeen sanomien toimittajat istuvat toimituksessa lueskelemassa juttuvinkkejä muista lehdistä ja netistä kun samaan aikaan oikeat toimittajat tekevät työtään kentällä.

Hämeen sanomien toimitus:

Kanta-Hämeen poliisi selvittää parhaillaan, voiteliko törkeistä petoksista epäilty hämeenlinnalainen Kimmo Andersson tuttavapiiriään tekemään ylihintaisia sopimuksia Hämeenlinnan kaupungille ja julkisyhteisöille. Asiasta kertoi Iltalehti.Poliisi on jo jonkin aikaa tutkinut Anderssonin Fici-Copy Ky:tä, mutta kevään aikana tutkinta on laajentunut myös kopiokonefirman asiakkaisiin, joista osaa epäillään myös lahjuksen ottamisesta.Anderssonin Fici-Copy teki rikosepäilyjen mukaan eri yritysten kanssa lukuisia ylihintaisia kopiokoneiden leasing-sopimuksia.Poliisikuulusteluihin on Iltalehden tietojen mukaan joutunut useita henkilöitä. Poliisi on mm. kuulustellut Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n toimitusjohtajaa Jorma Hassista. Iltalehdessä Hassinen myöntää sopineensa kopiokoneiden liisauksesta Fici-Copyn kanssa.Iltalehdessä johtava rikoskomisario Jari Uotila kertoo, että tutkinnassa on vajaat kolmekymmentä sopimuskumppania.Anderssonilta on haettu vakuustakavarikkoon noin kaksi miljoonaa euroa. (HäSa)Lisätietoa asiasta päivän Iltalehdessä.

64

3954

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyväveliproduction

      Hassinen ei voinut ymmärtää, että kun kaverilta saa halvalla, siinä voisi olla jotain väärää. Sinäkin ottaisit! Turha tehdä kärpäsestä härkästä. Tämän ymmärtää myös HÄSa! Sinä et!

    • lahjuksiakoshassinen

      Nim. Hyväveliproduction EI nyt lukenut tai ymmärtänyt lukemaansa.

      "hämeenlinnalainen Kimmo Andersson tuttavapiiriään tekemään ylihintaisia sopimuksia Hämeenlinnan kaupungille ja julkisyhteisöille".

      Lueppa nyt tarkkaan: yli-hintai-sia so-pi-muk-sia. Eli Hassisen epäillään ottaneen jotain omaa hyvää vastaan hyväksyessään ylihintaisia sopimuksia.

      • Cityn Don Corleone

        Tippuuks nyt myllärillä kuuppa kaivoon..??!!! Ei Ei Ei..kyllä joku taas "suojelee"..??!!


    • vakatarikko

      "Anderssonilta on haettu vakuustakavarikkoon noin kaksi miljoonaa euroa. (HäSa)Lisätietoa asiasta päivän Iltalehdessä."

      Vakuustakavarikot haetaan käräjäoikeudesta. Tässä tapauksessa Hämeenlinnan käräjäoikeudesta.

      Onkohan käräjäoikeus jo ratkaissut asian?

    • Tarkkaavainen.

      Piiri pieni pyörii ja rahaa liikkuu ja kaupungin päättäjät tumpeloivat joka käänteessä. Koijjari Andersson liisasi kopiokoneita, joita saa ostaa halvemmalla, mitä maksavat Fici-Copyn muutaman kuukauden laskutukset ja "huollot". Hassisen kelmi ymmärsi sentään erota, ettei olisi joutunut erotetuksi. Mitäköhän löytyy Hassien järjiltä Liikuntahallit Oy:n suhteen?

    • Yhtä nuuskutusta
    • skdf

      Veronmaksajien rahoilla on helppo suhmuroida.

    • Tietoa?

      Tämä viime mainittu case oli jo keväällä Hämeen Sanomissa, nyt saatu jostain lisätietoa.

    • Ystäväpiiri

      Ketkä on lähipiiriä? Kaupunginhallitus???

    • Kuka mitä häh

      Ooks te huomannu, tää Janten-lain tuomioistuin Pravda pitää visusti erillään Isosuon ja Vekan kaikesta skeidasta. Ettei vaan näitten takkiin tulisi tahraa. Siis silloinkin, kun asia kuuluu niiden ns. rooteliin.

      Mutta sehän on vaan hyvä, että on työnjako. Paskajutut paistinkääntäjä Hellsteenin piikkiin. (Jonka näitä lukuisia talonostoja kaupungilta saisi muuten joku vähän tutkia: Hallitus-/Saaristenkatu, Hattelmala ja nyt tää Linnan-/Niittykatu ...)

      Ja sitte ko on vähäkin muka aihetta henkselinpaukutuxeen, niin johan pönöttää Vekka ja Isosuo puolensivun kuvissa.

      Hyperorganisoidut, hierarkiset, kierot systeemit ovat tuomitut tuhoutumaan ennalta aavistamattomalla tavalla. Nyt on tään Hämeenlinna-mallimme vuoro!
      Alkaa suuri surrealistinen harakiri hölmöjen hyväuskoisten hämeenlinnalaisten edessä.

      Vaikka sisäinen tiedotus- ja vaikenemislehdykkä Hämeenlinnajaska Pravda kuinka yrittäisi vääntää mitä!

      Salailun ja kähminnän aika on ohi!


      http://www.youtube.com/watch?v=XWez2ZY1Aio

    • Pelimiäs .

      Ja nyt näyttää että vihdoinkin päästään Hassisesta eroon. Saadaan jotain tolkkua palloiluhallien hoitoonkin.

      LOISTAVAA!

    • ukko hattelmalankylä

      minä lopetin hämeen sanomien tilaamisen kaksi vuotta sitten kun vitutti lukea aamuisin PERSEELLE haisevaa lehteä.vittu tuulettaako se olis pitäny ennen lukemista?

      • autoileva herrasmies

        perseelle haisevia lehtiä ei ole jaettu hattelmalankylään kohta puoleentoista vuoteen:)


    • Fiksut pärjää

      Minua häiritsee kiroilu ja alararvoinen kielenkäyttö. Se myös vähentää tämän fooruminen uskottavuutta entisestään, jos mahdollista. Eli kääntyy itseään vastaan, niin kuin ala-arvoinen käytös yleensäkin.

    • Lahjaton Liisa

      Totta kai Hassinen maksaa lahjukseksi saamastaan MM-kisamatkasta lahjaveron.
      Tottahan toki. Heh.

    • Savuavat rauniot

      Kuusikymmenttätuhatta mutta missä ajassa ? Ja mitähän sieltä innoparkistta löytyy jo kaivetais pohjamutia myöten ?

    • Hyvä elämä lapsillem

      Rakkaan kaupunkimme ykköspäällikkö Hellsten vain hämmästelee jokaista esiin tullutta väärinkäytöstä ja lupa tutkituttaa asian. Mitä sitten?

      Eikö pomon pitäisi tietää ja tuntea tasan tarkkaan mitä alaiset puuhastelevat? Onko tämä hämäräpuuhastelu tosiaan "talon tapa"? Mikä on johtajan vastuu? Ei mikään?

      Hei, nää rahat, mitä te hyvät veljet tuhlailette omiin juttuihinne, oli kerätty meiltä asukkailta ja ne, jos mitkä rahat on korvamerkitty yhteiseen hyvään. Teillä on palkka, josta voitte omat matkalippunne ostaa. Jo on naurettavan köyhää, jos hallipäällikön tarvii itkeä kopiokoneen mukaan matkalippuja... häpeis nyt vähän... mulla on varaa ja ylpeyttä maksaa kaikki omat kuluni, vaikka palkkani on varmaan kolmasosa näiden päälliköiden palkoista.

      • Leikkiäkö

        Hei teitä kaikkia k....taan. Tottakai kaikki kaupunginhallituksen jäsenet ja ennen kaikkea Vekka kumppaneineen ja tyttöystävineen ovat tietoisia näistä vuosien väärinkäytöksistä. Iisakki on alussa VOINUT olla ymmärtämätön, mutta ei enää aikoihin. Vekalla läheisineen ei ole ekskuusia, koska suku on ollut mukana hämeenlinnan politiikassa iät ja ajat. Toivotaan parasta, siis pahinta joillekin. Että oikeus viimeinkin voittaa. Ei saa leikkiä kuntalaisten rahoilla, ei ei.


      • Epätietoinen Ernesti
        Leikkiäkö kirjoitti:

        Hei teitä kaikkia k....taan. Tottakai kaikki kaupunginhallituksen jäsenet ja ennen kaikkea Vekka kumppaneineen ja tyttöystävineen ovat tietoisia näistä vuosien väärinkäytöksistä. Iisakki on alussa VOINUT olla ymmärtämätön, mutta ei enää aikoihin. Vekalla läheisineen ei ole ekskuusia, koska suku on ollut mukana hämeenlinnan politiikassa iät ja ajat. Toivotaan parasta, siis pahinta joillekin. Että oikeus viimeinkin voittaa. Ei saa leikkiä kuntalaisten rahoilla, ei ei.

        Että silleen .
        Te , kun kaikki tiedätte , niin kertokaa , että miksi Vierinkiventiellä , siis alkupäässä asui ythdessä jokin Helsten ja joku Vekka ? Tästä on kulunut suunnilleen kolme viikkoa .


    • 5v suojatyöpaikka

      Kesäpuuhastelua sateen sattuessa: katselkaa näitä kaupungin ylempiä virkoja eri sektoreilta (helpot hommat, vähän parempi palkka). Oudon paljon sieltä löytyy konsernin johtotähtien puolisoita/elämänkumppaneita. Ketään ei ole suosittu valintoja tehdessä, eihän?

    • Sinkkimies

      Niin niin entäs jos istuu kaupunginvaltuustossa ja on toimitusjohtajana firmassa jonka osaomistaja on kaupunki onkos kuitenkin hiukka eturistiriitaa kyllä menee puurot ja vellit sekaisin! Tää piilohomo on myös mukana joka paikassa ja pakenee kun asioita ruetaan tosissaan selvitteleen. Hame päälle vaan. Muutes miten pätevä on toimitusjohtaja joka ei tiedä mitään, ei muista mitään ja sopimuksetkin on tehty ennen kun on itse tullut ees töihin????? Uskottavuus meni.

      • en oo tehny mittää

        Samaa mieltä sinkkimiehen kanssa! Munaton on mies tää toimitusjohtaja jota tarkotat. Keskittys siihen duuniinsa eikä vilunkijuttuihin sit on vielä niin v...n tyhmä ettei tie mistään mittään. Ei pärjäis ees meidän varastolla taitaa sillekkin olla vaan suojatyöpaikka.


    • Jaa kuka?

      Kaupungin valtuusto, toimitusjohtaja firmassa jonka osaomistaja kaupunki on? Kenestä mahdatte puhua?

    • PunikkiX

      Sen verran kommentoisin että kaupungin johdossa ei taatusti tapahdu yhtään mitään mistä Lintumäki esikuntineen ei olisi tietoinen, saivat sentään oman miehen nyt ministeriksi asti. Hämeensanomat ei myöskään julkaisen mitään mikä olisi tälle valtaklikille epäsuosiollista. Luulen että syöttävät nyt Hassisen susille ja taas ovat kaikki tyytyväisiä vähän aikaa.

    • keke .

      Lintumäen esikunta? Mikäs perkele se sitten on?

    • On HooPeeKoo

      HooPeeKoo se on: KERHO

      • hyvä hyvä

        Hyvä hyvä


    • Aijaahas

      Jaa. Kumpaankos se kuuluu. Hallitukseen vai valtuustoon? BTW... Äitis huusi sua syömään.

    • PunikkiX

      Samaa jatkumoahan tämän on ollut Hämeenlinnassa pitkään, samoista ympyröistä ja vastaavilla kuvioilla tulivat aikoinaan paikkakunnan legendaariset koplarit Salmela & Aiminen. Jos alottaisin tutkinnan niin ehdoton suuntalinja olisi kaavoitus ja rakentaminen. Siellä se raha liikkuu ja päättäjät ovat avainasemassa kanavoimassa sitä aina "oikeaan" suuntaan.

    • cauhistus

      Tarkoittaako Hämeenlinna-malli siis nykyään sitä, että töpeksitään jatkuvasti?
      Ja hallinnon ja kaupungin omistamien yhtiöiden virheet yritetään vaan sitkeästi vaieta kuoliaiksi.

    • Prostituoidut

      Karmeeta valtaa käyttävä monopolilehti mainosläpysköineen vaikenee ja vedättää. Riistokapitalistin eduksi. Toimittajat ovat siis prostitoituja kapitalistin kätyreitä. Näin se menee

      • pilkettä

        ...että on hyvä huumori!!


    • PunikkiX

      Ei Hämeen Sanomissa ole vuosiin ollut oikeita toimittajia, arkoja myötäsukaan kirjoittelijoita vain. Yllättävää on se että viikkouutisissa julkaistaan ihan oikeaa kritiikkiä. Toinen hyvävelikerhon ulkopuolinen lähde on ainakin toistaiseksi Keski-Häme

    • onlinejoo

      Uutistoimistojen uutisista ko. lehden uutiset pääosin koostuvatkin. Luulisi että lehdellä olisi näissä paikallisasioissa online mm. poliisiin tms. lähteisiin.

    • Hämeenlinnalainen

      Se nyt vaan on niin, että tässä kaupungissa on niin pienet piirit ja tiheä sopimusten verkosto. Jos asiat tutkittaisiin ihan avoimesti, niin Andersonit, Hassiset, Vekat ja muut työllistäisivät viranomaisia vielä kauan.

    • Sharp is Oykei
      • Kiinnostunut

        Onko tästä keisistä uutta ?


      • Pami Kindersson
        Kiinnostunut kirjoitti:

        Onko tästä keisistä uutta ?

        Ostaisinko ?Sharpin ?


    • IIIIKOOOOO

      Eipä ole mitään uutta. Kaupungin yksi tehtävistä on luoda hyvät puitteet elinkeinoelämälle ja siinä onnistuttiin hyvin tässäkin tapauksessa. Ainakin joku rikastui. Keltä se on pois?

    • ksdjhish6765

      Jos verovaroja siirretään erilaisilla järjestelyillä bisnesmiesten taskuihin niin kyllä se on taatusti meiltä kuntalaisilta pois.

      • qthuioo

        Siltä tuntu ksdjhish6765 mutta oletko koskaan ajatellut missä päin kehoasi mutu kutisee kun puliset tätä sanomaa naapureillesi ja sukulaisillesi ja ne ajattelee että on se kova kuin kummelihahmpo. Sen sijaan että auot päätäsi kerro reilusti paljonko kaupungin rahaa on siirretty ja minkä yrityksen tilille ja missä tarkoituksessa ja jos et tiedä vastausta odottelet ihan rauhassa maanantain luukkua ja sen aukeamista. Olet huvittava,


    • IIIIIKOOOO

      No, hei eihän ole. Kaverit on vannoneet mulle, että kuin me luodaan kunnon bisnesmaailma ja puitteet, rahaa tippuu kuin hunajaa vuoristomehiläisen pesästä. ensin pitää olla paljon betonia suolla, ennekuin bisnes voi alkaa. bisnes ei suolla käynnisty. Kukaan ostan mitää jos on polviaan myöten suossa. hei maalaisjärkeä peliin.

      • Yhyhttytffg

        Onko maksellut paljonkin korvauksia ?


    • Hyvät on tarjoilut

      Lieneekö kopiosopimuksiin merkitystä sillä että kaupungin työntekijät kaupungin aitiossa ja kaupungin edustusaitiossa pelejä katsellessaan vieraili tuossa K.A:n aitoiossa. Siellä kun oli aina hyvät tarjoilut.

      • Pamela Andersson

        Missä mennään onko uutta ?


    • Sirkustirehtööri

      Eipä ole. hankkeet vaan junnaa, eikä työpaikkoja synny luvattuun tahtiin.

      • Sharp kopiokoneet Oy

        Kai nyt sentään talouspäälliköille ?


    • Kopiointi on tärkeää.

      • tylsääää

        Kopiointi on ikävää.


    • Mitäs Hassiselle kuuluu?

      • Kysykysy

        Sitä sinun olisi hyvä kysyä itseltä. En voi toisen puolesta vastata. Kiitos kuitenki kun kysyit.


    • hasisnen

      Kiitos,hyväähän minulle.Kopioin paraikaa seteleitä.

    • Seteleiden kopiointi on rikollista.

    • law and order

      Mikä yhdistää yritystoimintaa ja Hämeenlinnan SDP:tä?
      Poliisitutkinnat.

      Mikä oli Hassisen rooli hässäkässä? Todistaja? Asianomistaja vai vastaaja?

      Tilastolliset sattumat kulkee SDP:n perässä. Kohullahan ei ollut mitään yhteistä luottamustehtävistä luopumisen kanssa.

      Persut: "missä eu, siellä ongelmat".
      Demulit: "missä hämeenlinnalainen demari, siellä poliisi"

      • KKusiset paikat

        Perzuikkipäivystäjä kääntää huomiota pois perzuikki skandaaleista. Tukea scc hankkeelle, Lulu sotkia asiansa, Kari tulot ja lexus hyrrää ja seuraavaa skandaalia odotetaan.


    • On se Jorma

      Jormallakin voi olla vielä ksiset oltavat tossa jutussa kun tutkinta saadaan päätökseen.

      • eymrtm

        Matilla, Pekalla, sinulla, Teuvolla, Karilla myöskin.


    • Ö;Ö;Ö

      ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

      • toimarimylläri

        Mä en kyllä usko että Jorma olis korkeasti koulutettuna miehenä lähtenyt mihinkään vilunkihommiin. Onhan se päässyt tuohon nykyiseenkin asemaan täysin omilla ansioilla ilman mitään hyväveliverkostoja.


      • tj:n pitää osata
        toimarimylläri kirjoitti:

        Mä en kyllä usko että Jorma olis korkeasti koulutettuna miehenä lähtenyt mihinkään vilunkihommiin. Onhan se päässyt tuohon nykyiseenkin asemaan täysin omilla ansioilla ilman mitään hyväveliverkostoja.

        Sua jaksaa *ituttaa mutta ei keskenjäänyt kansakoulu muuta voi antaa.


    • you das

      Kiemunki pettää aina!

      • RAUTA9

        TUTKINTA KESTÄÄ NIIN KAUAN ETTÄ JUTTU VANHENEE! VIHERVUOREN MUMMUKIN UNOHDETTIIN PISTÄÄ LINNAAN,LUSI LEPAALLA: SEN JÄLKEEN PALJASTU JOTAIN EPÄSELVÄÄ LEPAALLA!


      • tongittavaa

        vähän mutta asiaa puhut


    • haistakaa v u

      Elukat!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      100
      1919
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1440
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      92
      1333
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1317
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1134
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      470
      1034
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      47
      928
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      913
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      862
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      836
    Aihe