Saako 12.v ottaa huulikorun?Kiireellsesti kommentteja!!!!!

Huulilävistys<3

Täytän elokuussa 12 ja haluaisin synttärilahjaksi vanhemmiltani lävistyksen.Mutta ikä-raja ihmetyttää...Tietäiskö joku Jyväskylässä hyvän lävistysliikkeen jossa sais 12 vuotiaalle lävistyksen???Kommentteja!!!!!!

81

2122

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nykynuorison äo?

      Nyt pentu kotia siitä kasvamaan ja nukkumaan, kelloki on jo vaikka ja mitä!
      Ja ei, pennut eivät saa mennä ominpäin ottamaan lävistyksiä, pitäishän sen nyt järkiki jokaisella lävistäjällä sanoa että stoppi tälle hommalle ku pikkukakarat tulee vinkumaan suun alueelle lävistyksiä.

      • madonna ja mä 12

        Oot iha vitu tyhmä!! oon 12 ja saan lävärin ja ei se sun asias oo kuka ottaa läväin senki marakassi!


      • jokutyttö
        madonna ja mä 12 kirjoitti:

        Oot iha vitu tyhmä!! oon 12 ja saan lävärin ja ei se sun asias oo kuka ottaa läväin senki marakassi!

        mun mielestä ei ole järkee alkaa haukkuu. hän asiallisesti vain kysyi että tietääkö joku hyvää lävistyspaikkaa jne. täytän itsekkin 12 ja himoitsen huulikorua mutta tosiaan olen itsekkin nauranut yhtä tyttöä joka hommasi lävärin 13 vuotiaana joten sitten 12 vuotiaalla (tarkoitan itteeni). mutta meidän koulussa oli yksi 12 vuotias tyttö jollä oli nenä läväri ja sil se näytti tosi kivalt:) joten en tiädä haluaisinko lävistystä vai en:/ mutta en kyllä tiedä mitään paikkaa jyväskylässä.


    • ..............

      Ja onneksi eivät saa, eivät ole tonikäsen leluja. Huulilävistys nyt on muutenkin niin lissulävistys, sopii vain harvoille, eikä varsinkaan pikkupennuille, hyi

    • Huulikorujen inhoaja

      En ainakaan omalle tytölleni huulikorua ottaisi ! Ollaan tytön kanssa puhuttu, että huulikoruja ei oteta ennen kuin tyttöni on täysiikäinen. Tyttöni onneksi ymmärsi asian hyvin, eikä ole tullut kertaakaan kinuamaan huulikorua ennen kuin on täysi-ikäinen. Mielestäni huulikorut ovat rumia ja siksi en mene niitä tytölleni ottamaan. Itse hän saa kyllä sellaisen täysi-ikäisenä ottaa mutta ei vielä, koska hän on vielä 13...

    • katastrophe

      Hah! Vielä kuustoista vuotiaiden läväri-innostusta on hyvä moralisoida, mitenköhän 12-vee?

    • ninniiii

      No mitä te kommentoijat nyt noin ilkeitä, on totta että 12 vuotias on nuori mutta se lienee hänen ja hänen vanhempiensa ongelma. Kaverini otti 13 vuotiaana huulikorun, olin hänen mukanaan ja saimme luvan hänen vanhemmilta puhelimen kautta, lävistäjä puhui siis kaverini äidin kanssa. Hän otti sen jyväskylän undergroundissa joka sijaitsee nykyään Forumissa. Hyvä tuli ja koru on hänellä vieläkin. Tilat olivat hygieeniset ja neulat yksittäispakattuja, niinkuin korutkin. Muita jyväskyläläisiä ovat sitten Body Ctrl jossa itse otin napakorun. Itseasiassa tuntuu että Undergroundin tilat olivat vähän hygieenisemmät. Myös Håle on jyväskylässä, mutta se on ns. katulävistämö joka sijaitsee keskellä käytävää, korun saa valita itse telineistä joita kaikki hiplailee ja katsoo eikä koruja desinfioida, ja lävistys tapahtuu pienessä kopissa verhon takana, ja paikka ei näytä oikein houkuttelevalta. Voipi olla että 12-vee likka ei vielä saa edes vanhemman luvalla ottaa lävistystä, että kannattaa ehkä vuosi kaks oottaa vielä.

    • Ciccie

      Otin 13-vuotiaana vanhempien luvalla. Kannattaa harkita pitkään sen ottamistä. Mä harkitsin 2-vuotta.

    • Huulilävistys<3

      Mun vanhemmat antais luvan kunhan saisin jonkun hyvän paikan!!!!!!!!!!Ja muutenki oon harkinnu 4 vuotta lävistystä ja en välttämättä ota ees huulikorua aattelin myös nenäkorua semmosta pientä timanttia...

    • paulipoika

      ööööööö oot harkinnu 8-vuotiaasta asti lävistystä jos nyt oon 12 ? 8-vuotiaat on nii kakaroita ettei tiiä lävistyksistä vielä mitään, sori nyt vaan.

      • 345345

        ...8 vuotias on vielä suloinen pikkulapsi. kaltaisesi 12-vuotiaat ovat pikkukakaroita, et kyllä varmaan itekkää tiiä vittuakaan lävistyksistä, saatanan leso.


    • Huulilävistys<3

      No otin jo nenäkorun et nyt se huulikoru vaa :) Enkä välitä noista teijän ns."kakara" keskusteluista...

      • MAUHAHAHAHAHHAAA!

        Odotan vahingonilolla sitä että saat nuhan, se on sitten kipeä kun niistät :D Kokemuksella.


    • oot viel iän vanki

      Joo ei kannatakkaan välittää kakarapuheista, mutta faktahan on, että aloittaja on vielä kakara.

    • reikäkorva

      Itse otin ekat korvikset kun olin 6 (äitini kysyi tahonko) mutta ne on eri asia kuin huulikorut. Huulikorut pilaa ikeniä ihan kivasti joillakin tietyissä määrin, joten kannattaam eittiä pitkään ja tietää että VOI OLLA että hampaat sitten karisee pahimmassa tapauksessa korun takia alas. Itse todennäköisesti saan huulikorun (ei madonna) parin vuoden sisään ja olen sinua pari vuotta vanhempi. Lävistyksissä ittessään ei ole ikärajaa, mutta vanhemamt päättää saatko lävärin vai ei.

    • huulikorulissu

      Anteeksi vaan mutta itse olen 12vuotias, ja korussani ei ole ilmennyt yhtikääsmitään. ei todellakaan hankaa ientä tai ole hammaskiille lähtenyt. Olen itse tyytyväinen koruuni, ja saanut siitä ainoastaan hyvää palautetta. ja kohta jotku tulee kommaa ei vittu 12vuotiaalla huules läntti voi luoja.... se ei mee nii en näytä kenenkäää mielest 99.. yleesä luullaa 97 :D:D jote hyvi voi olla (:

      ja laittamisesta vielä sen verra
      ekaksi tää desinfioidaa tää kohta mihi koruu tulossa,sit piiretää pien pilkku, katotaa peilist ja sit työnnetään neula ja volaa siin oli sulle koru.

      Mut siis ainaha tän korun voi pois ottaa iteltäni pallo on irrenny muutamisenkerran ja ei oo mitää jälkee näkynyt(: ollut jo kohta vuoden, otin tän korun siis sillo 12vuotiaana (:!

      Suosittelen :))

    • On

      Kyllä joillekki pikkuvauvoillekkin laitetaan lävistyksiä. Se on ihan Ok. Voi ne aina poiski ottaa jos ei oo tyytyväinen. Eikä se haittaa jos nyt pieni arpi jää. Itse olen ottamassa toista lävistystä, ekan sain kuukausi sitten. Ja oon ollu tosi tyytyväinen. Olen hoitanutkin sen ihan hyvin. Olen (15v,) harkinnut ekaa jo pari kuukautta. Ja jos ei tykkää niin ainakin oppii jotain. Mun mielestä lävistykset on osa persoonaa ja taidetta, niin kuin tatuoinnitkin.

    • MOIyli

      oon halunu 8-v asti lävistystä :P oikeesti :D Ja nyt sitä lävistystä ei vieläkään oo... :D mut joo en viel näin nuorena sitte katotaa joskus 18-17 v :D

      • MOIyli

        Nii ja sitte että kyllä tiesin jo 8-v lävistyksistä :D jopa miten ne laitetaan, niitten nimiää... öööhh... että joo : D


    • xdfgdxrgxdz

      voi huoh ...

    • .__.

      kannattaa oikeesti harkita vielä muutama vuosi, näyttää nimittäin aika säälittävältä tuon ikäisellä lävistykset. aika harva lävistäjä edes suostuu tuon ikäisiä lävistämään, vaikka olisi vanhemmat mukana. jos nyt vielä tyytyisitte tuossa iässä korvissa oleviin lävistyksiin, esim tragus yms.

    • Huulikoru?

      Siis voi HERRANJESTAS teijän kanssa! "olet vielä pikkukakara et sä voi lävistystä ottaa" ja plaaplaaplaa.. Haloo, 12 vuotias on jo siinä iässä että tietää mitä haluaa!
      ja teille vanhemmille: Eikös se ole lapsen oma asia, miltä haluaa näyttää? sama asia jos lapsenne kieltäisi teitä ottamasta esim. Korvakorun reijät? onhan nyt niitä lävistyksiä jo pikkulapsillakin (6-10) vuotiailla. Omasta mielestä 12-13 vuoden iässä voisi ottaa jonkun pienen lävistyksen esim huuleen. Mutta itse en antaisi oman lapseni ottaa mitään kamalaa naamaa täynnä lävistyksiä. SITÄ sanoisin rumaksi. Eikä se nyt haittaa jos tyttärenne/poikanne on täyttämässä 12, kuitenkin.
      Eri asia jos 8 vuotias kinuaisi huulikorua.. hän ei tiedä mitä haluaa. Mutta luulisi jo että 12 vuotias tietää! Eli antaisin 12-13 vuotiaana ottaa jonkun pienen korun!

    • eerqerqr

      Siis eikös 12-vuotias oo ALA-ASTEELLA vielä? Ja siis lävistyksiä... Huh huh. Aivan järkyttävän näköistä.Odottaisivat nyt nämä pikkulikat vielä yläasteikäisiksi ennenku alkaa laittamaan mitään lävistyksiä.

      Anteeksi nyt vaan, tiedän että 12-vuotiaalla on jo oma tahto ja voi tietää hyvinkin paljon lävistyksistä, mutta meillä ainakin on tapana naureskella näille lävistetyille pikkulikoille, näyttää niin säälittävältä. Eihän ala-asteikäisillä vielä kasva edes tissit, mutta halutaan niin leikkiä aikuisia :D

      • !

        Ööö, mä tein 12 vuotiaana snake bitesit ittelleni, ku en saanu vanhemmilta lupaa (en kyllä ihmettele miksi) ja tein vuoden pääst siihe vieree uudet ( nyt on kahet snake bitesit ollu koht 2 vuotta). Kyllä jotkut naureskeli mutta mua ei vittuakaa kiinnostanu ku ite tykkäsin .


      • :DDDDDDDDD ok.

        eerqerqr : ala asteelaiset justiinsa vaikkapa 6luokkalaiset ei ole ennää semmosia lettityttöjä mitä ennen :D meeppä minne tahansa kouluun kattoo kutosluokkalaisii yms siellä on aika monella väri päässä ja jonkinverran lävistyksiä . ja ei vittu toi ei ees tissit kasva mm liittyen aiheeseen mutta eiköhä jokane ihmine oo yksilölline. facepalm? ähähä itekki oon tämmöne 12vee minilissu kyllä minulla tissit kasvaa ja on napakoru 9korvakorua


      • Miettikää vähä

        Tosin, jos näyttää joltai 14 vuotiaalta, lävistys ei näytä nii urpolt ku jollai tikku 145 cm tytöl, itte oon 166 cm ja näytän just joltai 14 vuotiaalt ni luulis ettei esim huulilävistys näyttäs nii urpolt, ainakaa mulla, mut olis se aika tyhmän näköst jos kadul tulis just sellane lyhyt vitosluokkalaine tikkutyttö jol ois jo lävistys, mun mielestä, jos vaik olis ny 13, se riippuu iha ulkonäöstä et miltä se lävistys näyttää


      • 13 wee
        :DDDDDDDDD ok. kirjoitti:

        eerqerqr : ala asteelaiset justiinsa vaikkapa 6luokkalaiset ei ole ennää semmosia lettityttöjä mitä ennen :D meeppä minne tahansa kouluun kattoo kutosluokkalaisii yms siellä on aika monella väri päässä ja jonkinverran lävistyksiä . ja ei vittu toi ei ees tissit kasva mm liittyen aiheeseen mutta eiköhä jokane ihmine oo yksilölline. facepalm? ähähä itekki oon tämmöne 12vee minilissu kyllä minulla tissit kasvaa ja on napakoru 9korvakorua

        Oon iha samaa mielt! Itte oon kutoselt enkä todellakaa näytä miltää kutosluokkalaiselt ja rintoikii iha löytyy, jo vuos sitte mulle sanottii et luulis et oon kasil, mut tosin onse vähä ulkonäkökysymys et ottaaks lävistyksen vai ei c:


      • voihyvänenaikasentää

        "Eihän ala-asteikäisillä vielä kasva edes tissit, "
        Tissit voi kuule alkaa kasvaa vaikka ekalla luokalla ja se on silti melko normia yleensäne kuitenkin alkaa kasvaa tossa 12 ikävuoden paikeilla (minulla alkoi n.9-10 iässä)
        Minä olen sitä mieltä että 12 vuotias on useimiten jo melko kypsä ( poikeuksia tietysti on) ja voi ottaa lävistyksen jos vanhemmat vain suostuvat.
        ( kannattaa tietysti harkita kunolla)


    • ei pliiis

      huh huh jos noi paljo haluut nii tee ite

    • ihkutusta

      Te ootte kyllä urpoja arvostelemaan muita.. -.- vittu kyllä se nyt on ihmisten ihan oma asia onko niillä lävistyksiä vai ei. entä jos tämän keskustelun alottaja olisikin vaikka kyselly että mistäs päin sais 12-vuotiaalle tuoakanhakijaa kaupasta? Ei olis läheskään näin montaa ihmistä kiinnostanut mitä se "pikkukakara" tekee.. Siis näillä wannabeteineillä on joku nolo pakkomielle dissata niitä 12vuotiaita jotka lävistyksen haluaa, vaan siksi että nää "isommat" kuvittelevat omevansa jotenki oikeutetumpianiille lävistyksille... wtf ootte typeriä, kasvakaa ite...

      • 13 wee

        Niipä, jos joku 15-16 wee tulee haukkumaa 12 vuotiasta joka oikeest haluu lävistyksen, eiks se ois häne oma asia, ei tartte tollasten pissisten tulla haukkumaa toiste unelmii


    • Huulikorut<3

      En ymmärrä noita valittajia!
      Jos ihminen pyytää tällä sivulla apua voi auttaaa eikä vittuilla koko ajan!
      Itsekkin olen 12 vuotias ja en nää mitään pahaa siinä,että haluan huulikorun!
      Niin ja yks kysymys miten te "valittajat" ootte näillä sivuille päätyny valittaa?:D

      • HåtROBINLOVE<3

        Olen menossa ottamaan huuliläväriä ihan piakkoin ja olen 14 :D olen ite harkinnu jo 11v asti, ja tajusin silloin niistä paljon, mutta äiti oli esteenä, sanoi että saan vasta kun olen 14 ja viisas neuvo: ei ala-asteella, jooko. Eräällä kutosluokkalaisella on huuliläväri ja se näyttää niin vitun tyhmälle :D


    • Lissukakru

      Miks te vanhempi porukka otatte lävistykset niin vakavasti?:D
      Pikkukakarien hommaa,Veenrumaa ja plaplaa :D
      Ite oti viikko sitte Madonnan ja olen 12 täytän 13!
      Olen suunnitellut jo muitakin lävistyksiä toiselle puolelle madonnaa ja alas mys molemmat, poskiin,kulmaan ja napaan.
      Mutta vanhemmalla iällä !
      Ei kannata sanoa että kauniit kakarat pilaa naamas läväreillä..
      Ei oo lissujen hommaa tää
      Haluun olla kaunis ja laittaa kauniin lävistyksen huuleni!
      T:Lissu kakara jolla on Madonna

      • 13 wee

        Iha ok ottaa lävistyksii mut se vast näyttääkiiha vitu tyhmält jos ottaa liikkaa, iäst riippumatta, yks tai kak naamas riittää iha hyvi


      • 13 wee kirjoitti:

        Iha ok ottaa lävistyksii mut se vast näyttääkiiha vitu tyhmält jos ottaa liikkaa, iäst riippumatta, yks tai kak naamas riittää iha hyvi

        "Se on makuasia" sano koira ku pallejansa nuoli. Kukaan yksittäinen henkilö ei voi päättää kuinka monta lävistystä näyttää hyvältä.


    • ansmä

      lopettakaa tuollainen valitus! eikö teillä olee järkee päässä? mitä se ala-aste tai ylä-aste siihen korun ottamiseen vaikuttaa? ei ole teidän ongelma etttä ottaako se sen korun vai ei! sen naama se on eikä teidän joten älkää pliis valittako koko aja.

    • nauroin:D

      huomautan nyt vaa että ei se tarkota että yritetää esittää aikusta jos haluaa huulikorun! voi hyvä päivä oikeesti, oon itekki 12 ja haluaisin madonnan, ja äippä sanonu että yläasteella saan, jos vielä haluan.
      meneekö se sitte nii että vasta kakskymppisenä saa tehä kaiki kivat jutut, värjätä hiukset laittaa lävistykset yms. riippuu millane 12 vee kysees, suurin osa niistä 'kakaroista' tietää mitä haluaa.
      itte ainaki haluaisin lävistyksen, koska se ois kiva lisä naamaa, ja monet sanonu että mulle sopis. toisaalta aina tollasille tiukkapipo vanhempie lapsile on vaihtoehto: FEIKKIHUULIKORUT !
      nii, neki on keksitty, iha yhtä aidon näköne. ~ kiitos ja aamen.

    • lävistyksetonkivoja

      Tattoo Hekassa ainakin annetaan nuorillekkin lävistyksiä...(hyvinkäällä)
      Mutta jos alaikäinen haluaa niin pitää olla vanhempi mukana!!!!!

    • Monroe

      Saa ottaa jos on huoltaja mukana:)

    • Tyttö12-v

      Saa ottaa vanhemman/huoltajan luvalla. :) Itse olen 12-v ja menen ensiviikolla ottamaan kulmakorun Oululaisesta liikkeestä.

    • Pelle

      Itse sain huulikorun 12.vuotiaana. Ihan kotikaupungissä otin ja Hekalla. Hygieniset olot sielläkin.

      Ekat korviksenikin sain 3vuotiaana. Nyt niitä on jo 8kpl. Elokuun lopulla meen ottaa toisen huuleen ja sitten vielä napaan.

      Eiks se oo ihan oma asiansa jos joku menee ottaa vaik 8.vuotiaana ittelleen rautaa naamaa? o.O Itseasiassa mun äitii ei ees kiinnostanu. Menin ottaa sen mun tutun kaa. Mikä myös makso.

      Nyt vaan pallo hävis Puuhamaassa. Pitäis mennä ettii jotain liikkeitä missä myydään huulikorun koruja. Kun Hekakin on kiinni.

    • Kokemusta on

      Tuun nyt sanomaan omankin mielipiteeni tänne. Täytän itse parin viikon päästä 13 ja olen haaveillut huulikorusta yli vuoden. Se on kuitenkin aika iso juttu ja sitten kun et vanhempana haluakkaan sitä korua ja otat sen pois, siitä jaa aika ruman näkönen jälki, ihan oikeesti. Kannattaa odottaa ainakin siihen 15-vuotiaaks asti ennenkun menet ottamaan, sillä sillon sä ehkä tunnet enemmän ittes.
      Mistä sä voit tietää että et muutu esim hipiks parissa vuodessa ja it sulla onkin 12-vuotiaana otettu huulikoru naamassa. Läväri on kuitenkin vähän isompi juttu kun esim rustokoru tai normi reikä. Lävistys haittaa joisakin ammateisa todella paljon ja siitä on muutakin haittaa, joten suna mä en lähtis sitä ottamaan vaikka joku sen suostuisikin tekemään.

      • LOL

        miun sisko on muuttunu "hipiks" ja silllä on napakoru,venytykset 4muuta korvista,huulikoru ja smiley ja eise sitä haittaa ne vaikka onki "hippi"...


      • Emo itse
        LOL kirjoitti:

        miun sisko on muuttunu "hipiks" ja silllä on napakoru,venytykset 4muuta korvista,huulikoru ja smiley ja eise sitä haittaa ne vaikka onki "hippi"...

        Sellast kututaa enemmä "emoks"


      • KUOLKAA_WNB_EMOT!
        Emo itse kirjoitti:

        Sellast kututaa enemmä "emoks"

        Tiedätkös mikä on emo? Se on tunteellinen! Hemmetin 10v wnb-emot!


    • En oo mikää pentu-.-

      Vittu että ootte paskoja, 12-w ei oo mikää kakara,pentu!
      meki saatana olllaan ihmisii vitun urpot,se on jokaisen oma päätös,laittaako pilluun tai minne -.-

      • Nauroin sulle..

        On kuule 12-vuotias aika lapsonen vielä, ja tarttee äiteen ja isän suostumuksen joka asiaan.. anteeksi nyt vain, mutta on 12-vuotias aika kersa..


    • Ärsyyntynyt .

      OOn 13 vuotias ja itse omistan kuusi korua. Alahuulessa kummallakin puolella yksi,ylähuulessa kummallakin puolella yksi ja kulmassa kaksi samalla puolella. Ja kaikki nämä korut olen ottanut 12 vuotianna ilman vanhempaa lävistysliikkeessä mitään ei ole tapahtunut ja 12-15 on teini.Ei kakara -.- 5 vuotias on kakara .

    • Mihin tää maailma...

      Itse otin ekat korviksetkin vasta 15-vuotiaana, varsinaiset lävärit sitten vuotta, paria myöhemmin. Mihin vaahtosammuttimen kokoinen tarvitsee lävistyksiä? Koska kavereillakin on? Huhhuh... Varsinkin huuliläväri on jotain niin lissua ja massaa.

      • joku vaan ...

        ei todellakaan ole ;DD


      • Ihmettelen...

        Hei anteeksi nyt vaan, mutta oliko sitten pakko tulla tänne dissaamaan muiden unelmia... :o


    • -.- ei mikää lissu

      EI HELVE***!!!!!????? come on mäki oon vast 12 mut haluisin napakorun .... Kuule kysyjä älä välitä noitte dissaajie kommenteis ku ne ei tiiä mistää mitää ! Ne ei olis tollee jos ne tietäis miltä tuntuu haluta jtn lävistystä mut ei oo mikää helvet** lissu !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja kaikki on kuule erilaisia kaikki ei haluu nuorena läväreit mut jotkut haluu eikä se edellytä niitten muiden tulla dissaa !!siin mun mielipide ! :( (Ärsyyntynyt puhuu totta!)

      • Lissut lissut

        Miks huudat? Tekeekö se susta aikuisemman tai "coolimman"? Ensin, opettele korun ja LÄVISTYKSEN ero ennenkuin mitään hankit. Sen jälkeen voisit sitä itsehillintää harjotella.


    • vjzölhsh

      moooi(: kyl mä ainakin sain porissa otettuu kun olin kolmetoista niin uskon et säkin saat:)

      • 12v poika:D

        missä liikkeessä otit porissa ja pitikö olla vanhemmat mukana?:) ko oon täs itekki miettiny hetken aikaa sitä ja oon 12.


    • minävaan...

      mä oon halunnu ottaa huulikorun jo kuus vuotiaana ja oon siitä lähtien halunnu sitä. Joo tiiän et kuus vuotias ei osaa ajatela omilla aivoillaan, mutta musta 9-11 vuotiaat osaa jo sen verran et tietää etttse sattuu ja siitä jää ehkä myös arpi ja jos sen haluaa pois siihen menee jonkin aikaa että se menee umpeen, mutta olen miettinyt huulikorua 6 vuotta ja olen nyt 12 ja saan ensi viikolla huulikorun. Ja musta se ei oo yhtää liian aikasin, siihen verrattuna kauanko oon halunnu sitä. Ja mun frendi sai jo 10 vuotiaana kulmakorun josta jää aika iso arpi...

    • Huulikoru ♥

      Ollaa täs porukoittenkaa juteltu jonkuaikaa siitä ku haluun huulikorun ja ne sano ett saan sitku täytän 13w :)

      • Huulikoru♥

        Oon siis nyt 12w :D


    • Huulikoruuuuu♥♥

      Ite saan seuraavan vuon ku täytän 13w nii Madonnan :)

    • janskumoiks

      joo pakko puuttua nyt taas kaikkeen.. :D olin 5. lk ku otin ekan lävistyksen muualle ko korvii. ja joo kyl ne vuotta vanhemmat nauroki ja huuteli ku oma äiti ei antanu työntää muttereit naamaa, mut muilta ei tullu ainakaa mitää negatiivisii kommentteja.

      6. lk otin sit neljä muuta ja jotku nauroi ja huuteli ja kaikkea paskaa, mut otin asenteen et "mua ei vittu kiinnosta paskaakaa teidän mielipide" ja alkoi aika nopeesti kyl hiipuun into kertoo kui pentu viel oon jne.

      kavereita oli amiksessa ja yläasteella aika paljonki mut niitä ei haitannu vaik naamas oliki rautaa. joillekin oon jopa saanu laittaa neulaa läpi naamasta :D

      joku sanoi, et tissit ei kasva viel ala-asteel mut kyl ne kasvaa ;) 12-v alkaa kohta olla sillee teini :)

      itseäni on luultu aina vähän vanhemmaksi mitä oon, ja sen takia en varmaan sit oo saanu mitään paskaa kuulla esim. kaupungilla. 6. lk luultiin et oon mun 18-v serkun kanssa saman ikäinen ja aina kaikki kyselee et "ootsä siel ammattikoulus vai lukios?" yms :D

      siis jos ei nyt tästä tekstistä joku ymmärtänyt, niin kyllä saa 12-v ottaa lävistyksen jos on joku aikuinen mukana. itselläni on ollut kahdella kerralla äiti mukana ja muut olen tehnyt itse/antanut kaverin tehdä.

      • janikataas.

        niin ja onhan noita lävistyksiä tullut lisää tuonkin jälkeen, mutta ajattelin, et tohon nyt kuuluu vaan noi noin pienenpänä ottamani reiät.


    • (:(:(:

      Moi Sinä joka tän alotit(: Ite kävin pari kuukautta sitte ottaa napalävärin ja serkkuni otti madonnan kun oli vanhempi mukana(: varmasti sääki saat ottaa jos on vanhempi vaa mukana! (:
      Oon muute 13 ja mun serkkuki on 13(:

      • (:(:(:

        Tiiän et on vanha keskustelu ja alottaja on varmhkä se aa jo käyny korun ottamasa, mut ehkä se käy täälä viel lukemasa näitä(;


    • uskojjo

      jos olet vasta 12 ÄLÄ MISSÄÄÄN NIMESSÄ OTA .sinulla alkaa pian murrosikä ja kasvupyrähdyksiä joten ihosi venyy ja huulikoru menee umpeen!

    • Napakoru!

      Mä oon 11v ni kannattaaks mun ottaa napakoru ja sattuuks se paljonki?

    • khyl...

      Saa ottaa ainaki meillä päin :) Mun kaveri otti monta vuotta sitten ku se oli 11

    • -94

      Jos tätä keskustelua kukaan selailee, nii ensinnäkin, suomessa on sanavapaus, eli kaikki saa vaikka haukkua niinistöä eikä siitä seuraa mitään, että kyllä nää valittajat saa valittaa. Se, et saaks ne jotenki täydennystä omaan tylsään elämäänsä onki asia erikseen, mut pakko oma mielipide ilmasta, että mun mielestä nolompaa se miten te varhaisteinit yritätte puolustella itteenne :D

      " EI HELVE***!!!!!????? come on mäki oon vast 12 mut haluisin napakorun .... Kuule kysyjä älä välitä noitte dissaajie kommenteis ku ne ei tiiä mistää mitää ! Ne ei olis tollee jos ne tietäis miltä tuntuu haluta jtn lävistystä mut ei oo mikää helvet** lissu !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja kaikki on kuule erilaisia kaikki ei haluu nuorena läväreit mut jotkut haluu eikä se edellytä niitten muiden tulla dissaa !!siin mun mielipide ! :( (Ärsyyntynyt puhuu totta!) "

      Mistä lähin lävärin haluava nuori on lissu ? Toki esim madonna on leimattu lissulävistykseks, mut eihän pukeutuminen/ulkonäkö tee lissuks, vaan olemus. Kauheeta tää stereotypia :D "kaikki nuoret jotka haluu lävärin on lissuja".

      Eiköhän se oo jokasen oma asia haluuko/ottaako lävistystä, eikä haukkujien mielipiteen pitäs vaikuttaa.

      T: -94

    • CconAf

      Joo on kyllä tuhat vuotta vanha keskustelu, mutta eiköhän jo 12-vuotias tiiä haluuko vai ei sen oma naamahan se on. Äidit sanoo että "vasta ylä-asteella" se voi olla totta. Riippuu lapsesta mille äiti suostuu mille ei. Itseni äiti sanoi että saan sitten kun menen ylä-asteelle, monen äiti sanoo niin mutta, oikeasti kannattaisi odottaa pidempään kun tulee teini-ikä ja muuta myös kasvo piirteet muuttuvat ei voi koskaan tietää mille näyttää 17-vuotiaana.

    • 12.w tyttöpuhuu...

      No mullekki on tullu sellanen monesti olo,että haluisin naamaan jotain täydennystä,niinkun esim.Madonnan. Sellanen olis kiva saada ja se varmaa oliski ihan kiva,mutta en meinaa ottaa,koska miettii sitten,että jos sen ottaa pois jää kai arpi ja sit kaikki tulehtumiset yms...miettii kuinka paljon siitäki on vaivaa. Oon varmaa toivonu sitä ainaki vuoden että saisin madonnan,mutta vastaus vanhemmilta on aina se sama vanha ei....mutta ottaa huomioon että sitä voi kysyy ihan samanlailla vanhempana,ja sillon se näyttää sellaselta normaalimmalta verrattuna siihen,että jollain 11-12.w ihmisellä on lävistys naamassa. Ja vanhempana voi olla paremmat mahdollisuudet:).´Nyt ite omistan tällä hetkellä oikeen korvan lehdessä 2 korvista ja yhden ruston,vasemmassa on yks korvanlehdessä,ja niihin olen vielä ikäisekseni tyytyväinen.

      Ja noista rinnoista kysyn,mitä helvettiä se liittyy lävistyksiin..?:DDD,Jokaisen kasvu on yksilöllinen,ja jokainen kasvaa omaan tahtiin,mulla on jo sellaset rinnat,että tarvii käyttää rintsikoitakin jo nyt. En tulis ite kyl tänne mitää rinnoista huutelee..:DDD.

      Terveisin 12 vuotias tyttö. Jooketääneikiinnostakuntääonvähävanha :D

    • cyb3

      Vastaampa lyhyesti:

      EI!

    • :))

      oon 12 v ja mulla on napakoru,

    • hansuuhh

      mä ite oon harkinnu ottaa joskus 15-vuotiaana kulma- tai huulilävistyksen. oon nyt 12v ja pitkä aika..... mut haluun ehk mielummin kulmaan :)

    • noloo

      tollaset 10-12.w pennut ei todellakaan sais ottaa mitään fuckin lävärii ainakaan naamaan! hyi helvetti! ette saa ainakaan poika/tyttö ystävää koska RAUTANAAMA!

      • lalaxsdvf

        niimp


    • Ööö...

      Öö.. Oon 11v ja mulla on 3 huulikoruu etttä sille

    • kyllä saa

      ala ikäiset saa ottaa lävistyksiä jos vanhemmat antaa luvan !! et iha turha tulla puhumaa paskaa !!

      sama koskee tatuointeja, mulla ollu tatska 17 vuotiaasta lähtien !!

      ei se ikä ole esteenä ootko sitte 13 tai 18v koittakaa nyt vitun pellet tajuta se ! siihe riittää vanhempien lupa

    • jos tykkää miksi ei

      Moi en tiiä tuleeko tämä liian myöhään mutta joo mä oon itsekkin vasta 12v ja oon hankkimassa madonnaa :3 mutta en siis käytä sitä tietenkää koulussa vain vapaa ajalla ! :) Muuta mä en sitä ymmärrä että miksi 12v ei voisi ottaa lvistystä eiköhän 6lk jo tiedä mitä haluaa ja kannattaa ottaa ;) Että te ns"aikuiset" luulette että me oltas jotain pikkumuksui mut eiköhän 12v tiedä voiko jo ottaa lävistyksiä ja kuinka paljon ottaa :)

    • Pahoinvointivaltio

      Itekki haluisin ottaa jonkun lävärin naamaa mutta ärsyttä noi ikärajat asun helsingissä joten tietäiskö kukaan mitään liikett jossa sais ottaa12vuotias jonkun lävärin naamaa?

    • doldis

      Lasten vanhemmat vastaavat alaikäisten toiminnoista. Jos he eivät kykene siihen on lasten suojelulautakunta joka voi puuttua asiaan. Lävistykset ja tatuoinnit eivät kuulu lasten maailmaan. Nuori tarvitsee ohjausta elämässään sekä hyviä esikuvia.
      Herätys lasten vanhemmat! lukekaa näitä sivuja niin ymmärrätte mistä on kysymys.
      Itsensä vahingoittaminen on merkki siitä että nuorella on ongelmia.

    • Anonyymi

      Siis oon nyt 9 ja haluun tietää että saako otta täs ikäsenä 😑😑😑😑😑

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe