kärkkäisen varikko

kärkkäisen varikko

eipä mistään muualta saa noin huonoa palvelua ku varikolta!!!ajat pari tuntia myöhässä.ei sanota mitään ku autoa viedään ajalla,sit ku pitäs olla auto valmiina öljyn vaihdosta ni vähätellään et autolle ei oo tehty vielä mitään..edellinen auto venyy...joo,joo ammattitaidon puutetta ku ei osata töitä organisoida!!!sanotaan et puolen tunnin päästä pääsee halliin siitä kolme varttia ni auto valmis...tämäki lupaus oli paskaa..tämä aika ku oli kulunu ni auto oli vasta ajettu halliin..asentajan oli pitäny käydä vielä syömäs ennenku pystyi töitä tekemää tähänki kulutti 45min..joten odotellaan...koko öljyn vaihtoon kului melkein kolme tuntia...ja meillä pienet lapset mukana niin ajoi tahallaan auton toiselle puolen pihaa ku näki et odoteltiin oven eessä.tämä hyvästä asiakaspalvelusta ei meidän vika jos ite sössii aikasa.onneksi on muitakin korjaamoita vielä ylivieskassa,joten me asioimme tästä lähin muualla!!!

52

9778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viisastunut

      Joo, itsekin viisastuneena en enää tarjoa autoani sinne. sama jutttu varaosamyynnin puolella, jätkillä ei mitään käsitystä asiakaspalvelusta.

    • 7

      meneppä tkhon-miten ajat toimii,auto on vain kulkuneuvo

      • orkku.g-piste.fi

        Tk.n ymmärtää ku sielä saattaa tulla ensiapu potilaita ja muita tapauksia osastolla johon lääkärit rynnivät.. Taikka sitte ei vaan oo lääkäreitä ku ne ei halua tulla ahasmielisille pikkupaikkakunnille kattoon sitä kitinää kunnan johtopaikoilta lähtien.. Joku vaan sopii asiakaspalveluun ja toinen ei.. jos ekaa viestiä lukee niin ei kyll oo missään paikassa vielä nähty et jos aikataulu myöhässä niin mies lähtee 45 min ruokkikselle.. Liian vähän miehitystä taikka johto porras ei ossaa organisoija.. hyvä kello kauas,paha vielä kaueammas... eikä hernettä nennään. asiallinen palaute kehittää ketä vaan :)


    • Hiiltyny äijä

      Sanonko samat sanat? Hiivatti että otti päähän, ko oli joulukuun puolivälisä sovittu aika kaheksalta, nii tyyppi venyi paikalle viis yli puoli yheksän, sano nukkuneensa pommiin. No korijaamon oven avain oli jääny kotia ja se piti hakia, ennen ko auton sai sisään.. Hommassa ei menny kauan, ko ei ollu sopivaa osaa ja tyyppi aikoi sen tilata ja soittaa sitte ko osa on tullu.. ootin sitä soittua kuukauven ja ny oon jo korijuuttanu autoni Kujalan korjaamolla R-kylällä, eikä varikon soittoa vaan kuulu edelleenkään.. Että arvakkaapa mistä kysyn seuraavalla kerralla korijausaikaa??
      Nätti lupaushan tuo on; "käy perheen kanssa kaupassa Kärkkäisellä ja sillä aikaa autosi korijataan kuntoon" HEH heh..

      • asia kas

        Hei sinä Hiiltynyt äijä,

        missähän korjaamossa olet käyny, Kärkkäisellä kun ovet avataan vasta klo 9, niin ei sinne aikoja edes anne kahdeksaan..

        Tais tulla pikku fiba tuossa keksityssä tarinassasi..

        On se hyvä tällä nimettömänä haukkua ja keksiä juttuja..


      • Hiiltynyt äijä
        asia kas kirjoitti:

        Hei sinä Hiiltynyt äijä,

        missähän korjaamossa olet käyny, Kärkkäisellä kun ovet avataan vasta klo 9, niin ei sinne aikoja edes anne kahdeksaan..

        Tais tulla pikku fiba tuossa keksityssä tarinassasi..

        On se hyvä tällä nimettömänä haukkua ja keksiä juttuja..

        -Kannattaako osallistua sivusta kovin ivallisesti. Ylivieskan kokoisessa (pienessä) paikassa voidaan sopia myös normaaliajoista poikkeavia sopimuksia, mikäli se passaa molemmille osapuolille-
        Aika sovittiin justiinsa siksi, kun mikään muu aika ei passannut ja vika oli "pieni", joten sen olisi voinut hoitaa ennen virallista avaamista.
        No lopputuloshan ei ollut tässä tapauksessa häävi...


    • 25

      onko kujalalta loppunut asiakkaat,kun jo yrität saada niitä kärkkäiseltä,moittimalla sitä

      • ei Varikolle enää

        Eipä taija Mikalta asiakkaat loppua. Mies hoitaa hommat niinku sovittu ja vieläpä paremminkin. Säälittää tuo Varikon touhu .. ihan kosseja töissä. Tässä annetaan vaan ihan asiasta eikä mitään turhaa mollaamista.


    • plöö

      Joissakin merkkiliikkeissä on aivan ensiluokkainen huoltopalvelu, ajat pitää auto on valmis sovittuun kellonaikaan. Tuon aina autoni sinne merkkiliikkeeseen huoltoon täältä Haapavedeltä.

    • ent asiakas

      kärkkäisen asiakaspalvelu on tosi syvältä!! ja eihän sitä saa arvostella!! taitaa kärkkäisen "kossit" ite tääl kommentoida saamaansa kritiikkiä!

    • sdfgwedtfgwetwe

      Kärkkäisen pienkonehuollosta on kokemuksia vuosilta 2009 ja 2010.
      Silloin se oli todella, TODELLA ala-arvoinen korjaamo sekä asiakaspalvelun että osaamisen osalta.

      Nykypäivästä en tiedä, jos on samoja henkilöitä töissä niin en usko vääristyneiden asenteiden mihinkään muuttuneen...no, tikulla silmään sitä joka vanhoja muistelee.

    • oiuioiu

      MINULLA ON KOKEMUSTA VARiKOSTA VUONNA 65-vaioliko se vielä olemassakaan,voivoi tikulla silmään

    • Turlon

      En kyllä itsekään pidä Kärkkäisen Varikon työntekijöiden asenteesta ja asiakaspalvelusta. Täytyy olla niin, ettei noille lestalapsille ole opetettu käytöstapoja. Kannattaako niitä lapsia tehä niin montaa jos ei oo aikaa kasvattaa lapsista kunnon ihmisiä....

      • blääh

        Eiköhän tuo oo aika asiatonta rueta lestalapsiksi nimitteleen... Etelä-Suomea myöten kehutaan kuinka lestaadiolaisnuoret on LUOTETTAVIA, REHELLISIÄ JA REIPPAITA työntekijöitä.! itellä on kokemusta varikolta eikä kyllä moitteen sijaa!!!!


      • 22
        blääh kirjoitti:

        Eiköhän tuo oo aika asiatonta rueta lestalapsiksi nimitteleen... Etelä-Suomea myöten kehutaan kuinka lestaadiolaisnuoret on LUOTETTAVIA, REHELLISIÄ JA REIPPAITA työntekijöitä.! itellä on kokemusta varikolta eikä kyllä moitteen sijaa!!!!

        ei lestat osa muutamaasanaa,päivää mitäsais olla,kiitos ja näkemiin,ollaanvaankuin perseelle ammutut karhut,vois työnantaja vähän opastaa mitä on asiakaspalvelu


    • jjjjkauppi

      Mahtaako työntekijät kaikki olla "lestalapsia" ?

      Joku tuossa aiemmin kirjoitti:
      "MINULLA ON KOKEMUSTA VARiKOSTA VUONNA 65-vaioliko se vielä olemassakaan,voivoi tikulla silmään "
      Mitähän tarkoitit ? Sekava tekstisi ei taida aueta lukijoille ?

    • motoristiäiti

      Minulla taasen on toisenlaisia kokemuksia. Olen käyttänyt pienkonevarikolla poikani crossia muutaman kerran huollossa ja pienessa korjauksessa. Nuoret kaverit siellä on tosi ystävällisiä ja nopeita korjaamaan mopoja. Meidän perhe on kyllä kaikkineen ollut erittäin tyytyväinen palveluun. Vastakin ostettiin tytölle kypärä ja pojalle ajotakki ja kyllä palvelua löytyy! Oikein olemme olleet ainakin mopovarikolla erittäin tyytyväisiä niin huoltoon kun asiakaspalveluunkin!

    • ei positiivinen

      Se on varmaan uskonnosta kiinni.

      • Motoristiisä

        Joo. Mopouskonto.


    • ei lesta leevi

      9.5.2012 12:36

      "ei lestat osa muutamaasanaa,päivää mitäsais olla,kiitos ja näkemiin,ollaanvaankuin perseelle ammutut karhut,vois työnantaja vähän opastaa mitä on asiakaspalvelu"


      Ei osaa ei, eikä kirjoittaa.

      • pakokaasutesti. .

        Onko varikon korjaamolla päästöjenmittaus
        mahollisuutta. Ja onko korjaamo lauantaisin
        auki


      • varkkaisen kärikkö
        pakokaasutesti. . kirjoitti:

        Onko varikon korjaamolla päästöjenmittaus
        mahollisuutta. Ja onko korjaamo lauantaisin
        auki

        ei mitään mahollisuutta, eikä olla auki lauantaina.


      • pakokaasutesti
        varkkaisen kärikkö kirjoitti:

        ei mitään mahollisuutta, eikä olla auki lauantaina.

        Jaa, onko varmaa tietoa että ei
        voi mitata päästöjä?


      • On vissiin auki
        pakokaasutesti. . kirjoitti:

        Onko varikon korjaamolla päästöjenmittaus
        mahollisuutta. Ja onko korjaamo lauantaisin
        auki

        Varikko Lahti/Ylivieska: ma-pe 9-19, la 9-18, sunnuntaisin suljettu
        http://www.karkkainen.fi/syksyn-aukioloajat/

        Päästöjenmittausmahdollisuudesta en tiedä.


      • jo vain

        Ei taida työnantaja tietää itsekkään miten opastetaan ...onhan tu jo nähty.


    • jo vain

      Sama vika rahikaisella ...odotimme renkaan vaihtoa 4 tuntia..Aika tuskauttavaa odottaa kun luvataan tehdä se heti ja ei sitäkään osattu tehdä oikein.Ei ollut asentaja osannut avata pultteja vaan oli vääntänyt ne poikki.Ja sen seurauksena oli joutunut poraamaan pultin loput irti..ei edes hyvitystä saanut ja aurauskulmat päin helevettiä sen niinsanotun renkaanvaihdon jälkeen.Uudet renkaan kuluivat sisäpuolelta aika lailla ja ihmeteltiin miksi automme käyttäytyy oudosti ajon aikana ..silloin päätettiin ettei siihen halliin autoamme enää ajeta ..ja siinä päätöksessä olemme pysyneet.

      • Kiinnostaisi tietää

        Millähän tavalla renkaiden vaihtaminen vaikuttaa aurauskulmiin?


    • raivostuttavaa

      Saisi Iinkin varikko parantaa palvelujaan

      Esim 1. Menin ostamaan mopon kettinkejä ja sanoivat että: "ei oo ku derbin" olin jo melko ihmeissään että mitä v*ttua nuo v*ttuilee oikee ku siinä tupakalla ollessaa näki etä mulla ei oo derbiä ja v*ttu ei oo olemassa mitään derbin kettinkejä.

      Esim 2. Menin ostamaan laakerit ja annoin oikean mallin niille toivat kaksi aivan väärää laakeria jotka tietenkin avasin vasta kotona -.-

      Esim 3. Aina hapamalla naamalla, kysyin tuotetta ostaessani pientä neuvoa ja tähän vastasivat "ei tämä mikään vitun korjaamo ole"

      Noh olen ostanut hyvällä mielellä sieltä silloin tavaraa kun siellä on ollut se yksi hyvä ja mukava myyjä. 6-tuotetta

      • Ärss

        Renkaidenvaihto sovittuna Varikolle, edellispäivänä. Seuraavana päivänä soitettiin, että heillä olikin merkitty väärin aika, kun ei olekaan aikaa tässä ja tämä nyt joudutaan perumaan! Kysyin että mitä? Asia toistettiin mulle. Hämmästelin edelleen asiaa,Varikon myyjälle. V....ti, ihan sairaasti, kun liukkaat olivat aamuiset tiet ja vähän riskillä pitäisi siis aamulla lähteä tienpäälle. Ei ole asiakkaan vika, jos HE, eivät ole selvillä, onko aika merkitty väärin!! Pitää pystyä tarjoamaan korvaava aika, tässä tapauksessa samalle päivälle ja järjestellä muut ajat puolestaan niin, että renkaat saadaan vaihdettua! Seuraavaan aamuun yhdeksäksi aikaa tarjottiin! Sanoin, että ei sovi, kun olen silloin töissä!!


    • klo 9.00

      eisitä asiakasvoi ymmärtää,jos tulee muutoksia aikohin,onhanse kurjaa kuntänne pitää valittaa,ollaan ainaoikeassa,muissa on vikaa minussa ei ikinä

      • yhistykSen puoLESTA

        Hyv ävas ta us. ole t sel västi leSta sinäki. Minu Nki n van Hemmat oN siasaruXia.


    • Leso

      Ite tykkään käydä varikolla ostaan autoon osat. Sielä palvellaan naisiaki ! Kylän varaosaliikkeeseen kun menee niin ei puhettakaan että palvelua sais tai että edes moikattas. Ja mitä uskontoihin tulee nii eipä taija varikolla lestalapset häärätä. Aivan lapsellista alkaa haukkumaan uskontoa jos asiakaspalvelu on huonoa. Eiköhän se oo ihan ihmisestä itestään kiinni handlaako homman vai ei. Peace and love everybody !

    • Neljä kirjainta

      Onhan tuolla remontit saatu tehtyä eikä sen kalliimpaa kuin muuallakaan. Esimerkiksi Rintsikalla on aika tyyristä.

    • kollomartti

      Valittajan kijoitustaito on sitä luokkaa, että ei välttämättä ymmärrä kellon ajoista. Buaaaahhhhh buaaahhhhh......

    • Ainatullukuntoon

      Paras korjaamo, auki vielä neljän jälkeenkin.

    • kuninkaskuluttaja

      Täällä vaan näitä mollaajia näköjään riittää, maa on vapaa ja tehköön kukanenkin valintansa mutta tämmönen mollaaminen on hölmöläisten hommia.

    • 8658768

      Ei ole riskiä että pettyisi palveluun, kun kiertää koko liikkeen kaukaa. Syy: Juha Kärkkäisen yhteiskunnalliset näkemykset ja niiden levittäminen joukkotiedotusvälineissä.

      • koneenkuljettaja

        Näkemyksiä on yhtä paljon kuin pyllyn reikiä.


      • jargrid

        tuen kyseistä liikettä juurikin juha kärkkäisen yhteiskunnallisten näkemysten,ja rehellisyyden ja isänmaallisuuden takia.


      • 8658768

        Magneettimedia ja rehellisyys eivät kuulu samaan lauseeseen. Hullutusta oli ja on se lehti.


      • SimoToini15
        8658768 kirjoitti:

        Magneettimedia ja rehellisyys eivät kuulu samaan lauseeseen. Hullutusta oli ja on se lehti.

        Ehkä sinun lauseesesi! Suomi on sananvapauden maa! Ainakin vielä.


      • 8658768
        SimoToini15 kirjoitti:

        Ehkä sinun lauseesesi! Suomi on sananvapauden maa! Ainakin vielä.

        Natsithan historia tunteekin sananvapauden ja muiden ihmisoikeuksien puolustamisesta? Voi sinua älykääpiötä.


    • eutta

      suomi 24 sivulla kirjoittaavainne jotka ovat naukujia,ennenniitä sanottiin kissoiksi,mutta nyt neovat sossun elättejä

      • Sininenmondeo

        Auto hajosi lomamatkalla, Kärkkäinen/Ylivieska hoiti homman hienosti.Pari päivää jouduttiin odottamaan varaosaa.Auto kunnossa luvattua päivänä ja matka jatkuu taas,kiitokset henkilökunnalle!


    • Jörgenborg

      Kärkkäinen rules, absiltakin häipyy huoltomies jo puolilta päivin!

    • enskerrallamyösmeen

      Kärkkäinen erinomaista palvelua ja varikolla myös..!!!

    • Kyrpiintynytasiakas

      Paskaa palvelua edelleen. 2 kertaa käynyt ja 2 joutunut palaamaan takaisin asentajan tekemän virheen takei kannata viedä autoaan kun siellä ei edes öljynvaihtoa osata tehdä ilman että tulee ongelmia. Eikä edes pahoiteltu asiaa.

      • Halpaa

        Kuka maksoi että nostit 2012 vuoden aloituksen.


    • Tavan

      Kyllä varaosapuoli on toiminu hienosti ei voi moittia... Huollosta en tiedä

    • meidänoma

      se naismyyjä voiko kauniinpia silmiä ja katsetta olla kuin on hänellä ja erittäin hyvä palvelu,

    • SemmostahanSeOn

      Ei varikko ole mikään yksi paikka, riippuu kuka siellä homman tekee. Sen olen vuosien kuluessa oppinut, että latu on vaihtelevaa. En veisi sinne uuden karheaa autoa, mutta vanhemman auton kanssa töiden hinta-laatusuhde on ihan ok.

    • huskulla

      ostikko ladan,kunjo uudenkarheaa pitääkorjata,otanosaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      32
      6881
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      311
      4011
    3. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      59
      3821
    4. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      43
      3339
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      174
      2591
    6. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      55
      2282
    7. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2116
    8. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      126
      2010
    9. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1680
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1649
    Aihe