Martinan yritys on poistettu ennakkoperintärekisteristä

Ei voi olla....

Sehän poistettiin jo viime vuonna. Sai ilmeisesti armonaikaa muuttaa tapansa koska ytj näkyi, että tarkistuspäivä on helmikuun lopulla 2012 ja maksaa veronsa mutta ei. Nyt yritys on lopullisesti poistettu rekisteristä eli se on sitten siinä. Ei kyllä enää pysty toimimaan jos ei ole ennakkoperintärekisterissä.
Miten se nainen VOI olla näin välinpitämätön törkeä lusmu!

12

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin makaa kuin peta

      Martsu jätti omatkin veronsa maksamatta. Tienasi itse 35 000 euroa, mätkyjä tuli 8000 euroa, kuten lehdissä luki. Eli jätti periaatteessa maksamatta niistäkin tuloistaan aivan kokonaan verot. Eikä taatusti ole niistäkään maksanut jäännösveroja vaan takuulla ovat jo ulosotossa nyt nekin. Ja yrityshän nyt on täysin holtittomassa tilassa.

      • rehellinen maksaja!

        Tollaista se on veroja ja yhteiskunnan maksuja ei makseta mutta palveluja tietenkin käytetään.

        Neuvola ym terveyspalvelut kelpaa, päivähoito palvelut kelpaa, teitäpitkin kelpaa ajella, lapsetkin aloittavat jossain vaiheessa yhteiskunnan kustantaman peruskoulun jne...... mutta mitään ei olla valmiit niistä itse maksamaan.

        Mielestäni näiltä veropinnareilta pitäisi evätä kaikki yhteiskunnan kustantamat palvelut. Miksi toisten rehellisten veronmaksajien kuuluu kustantaa näille rikollisille lusmuille yhtään mitään?

        Jos kaikki toimisi kuin nämä lusmut Suomi olisi tuotapikaa suoritustilassa aivan kuten Kreikka on.


    • kjkjkjkj

      Verottajan sivuilta voi lukea, jos ei senkään jälkeen, kun on annettu mahdollisuus korjata maksamatta jättämiset, maksa niitä maksujärjestelyn mukaan tai tulee ihan uutta verovelkaa, yritys poistetaan tarkistuspäivänä, siitä ilmoitetaan ensin hyvissä ajoin yritykselle. Ja ei voi päästä takaisin, ennenkuin on maksanut kaikki veronsa ja suorittaunut velvoitteensa...
      Martinan kannattaisi muuttaa Kreikkaan.

    • EN YMMÄRRÄ!

      Kun tulot 35 000 e/v, niistä menee veroa noin 8000-9000 e. Joten, jos Martinalla tuli henk.koht. veroistaan 8000 e mätkyt... niin ei ole maksanut veroa tuloistaan! Miten SE on mahdollista!?!?!?!?!

    • Maiggggggggggggu2012

      Yrityksestä (Martinalla avoin yhtiö) saatu tulo luetaan yrittäjän henkilökohtaiseksi tuloksi. Siitä kuitenkin maksetaan vero ennakkoverolipuilla ELI laskuilla jonka verottaja lähettää yrittäjälle maksettavaksi. Maksamatta jättäminen on siis erittäin helppoa: ei vaan maksa laskua.

      Tavallisella palkansaajallahan vero peritään ennakkoon (ennakonpidätys) ennen palkan tilille laittamista, yrittäjän PITÄÄ itse huolehtia verottajan lähettämien laskujen maksamisesta. Jos ei maksa on lopputulos sama kuin Martinalla, eli yritys poistetaan ennakonperintärekisteristä.

    • Törkeitä p.

      Miten voidaan tehdä huijaaminen näin helpoksi jos on yrityksessä mukana???
      Että kun vaan ennakkoverolippulappulaskuset lähetetään. No hitto, eihän siinä ole mitään pakotetta mukana! Senkun jättää kaiken maksamatta.
      Onko Alex tehnyt samalla lailla, se yhtiökumppani? Kun eikös avoimessä yhtiössä toisen osapuolen verovelat ole myös sinun velkojasi? Näin se menee.
      Ok, sitten voit ehkä puoli vuotta tai vuoden sinnitellä, kunnes verottaja toki poistaa sinut ennakkoperintärekisteristä, siis yrityksesi, ja luottotietosi menevät jne, joten asiat hankaloituvat paljon, erittäin harva yritys suostuu olemaan tekemisissä enperestä poistetun yrityksen kanssa...
      Ulosotot kasvavat ja mitään ei oikein enää voi hankkia, eikä siis omistaa ainakaan mitään.
      Miksi näille veroroistoille ei häkki heilu? Näistä pitäisi tulla vankeutta niin oppisivat.

    • kaik on männy

      Tuossa käy vielä niin, että ne ulosotossa maksamattomana olleet aiheuttaa sille uudet maksuhäiriömerkinnät. Sen jälkeen peli on aikalailla pelattu. Mistään ei käytännössä saa mitään enää. Varmaan sillä on ollut jotain siellä mut nyt tulee uusi käytäntö päälle. Tarvii rinnalleen kyllä täysin puhtaan taustan omaavan massimiehen pärjätäkseen edes jotenkin toisen siivellä ja saadakseen apuja. Nimi on aika varmasti jo mennyt iteltään. Voi voi.

    • en haluaisi olla s

      Steppulilla on myös ulosotossa, joten kaksi samanlaista yhdessä.
      Peeaukisia.
      Joku uusi laki nyt astuu voimaan, ennen kaikesta ei joutunut maksuhäiriölistalle, nyt joutuu, ihan kaikesta.
      Marun peli tosiaan on pelattu.... onneksi itse olen huolehtinut kaikista laskuista aina kuten suurin osa ihmisistä toki tekeekin.
      Pahempaa painajaista ei ole kuin tuo Marun tilanne nyt on.

      • männy ja mänöö

        Olet täysin oikeassa. Uusi laki kurittaa todella rankalla kädellä nyt velkansa hoitamatta jättäneitä. Ottakaa ihmiset opiksenne tästä. Jopa yhdellä hoitamattomalla laskulla voitte pilata elämänne jopa viideksi vuodeksi ja kierre jatkuu uusina esim. varattomuusmerkintöinä. Kannattaa elää sen mukaan mitkä on tulot. Se pojuhan on varmaan täysin pakkoraossa maksanut nyt ne uo:t melkein kaikki jo pois. Yrittäjän maineelle ei tee hyvää olla uo-rekisterissä ja menettää luottotietonsa. Kyllä noiden parisuhdekin on ratkaistu näin. Ei velkaista, maksunsa hoitamatta jättänyttä kannata naida. Monessa yhteydessä voidaan selvittää myös puolison taustat, vaikkei niillä suoranaisesti olisi vaikutusta. Pankit selvittävät lainoittaessaan esim. Voi voi. Toisaalta yhteinen lapsi ja avoliittokin katsotaan vakiintuneeksi parisuhteeksi.


    • Hupsista!

      Mitens Martsu nyt matkustelee? Hotellihuonetta tilattaessa kysytään luottokortin numero. Entäpä ulkomailla, jos haluaa vuokrata auton. Ei tipu, jos ei ole esittää luottokorttia.

      Eikös tuossa ennakkoperintärekisteristä poistamisella ole vielä sekin ikävä piirre, että Maran keikkoja ei kukaan halua enää tilata, koska tilaaja joutuu pidättämään palkkioista veron ja toimittamaan ulosottoon kuuluvan suojaosuuden ylittävän osuuden? Jos niin ei tee niin veroseuraamukset tulevat tilaajalle? Onko näin?

      Aika suppeaksi käy elämä ilman luottotietoja.

      • 98784939

        Martina ei ikinä koskaan ole ollut ulkomailla niin, että olisi maksanut siitä. Hän tekee sopparin juorulehden kanssa, joka kustantaa hänet, ja Martina sitten paljastaa taas kaikki elämänsä intiimitkin käänteet näissä lehdissä ja toki Victoriaa tungetaan kuviin ym.


    • EI voi kuin nauraa

      Kyllä, koska yritys on kovissa veloissa ja Martina jättänyt kaiken hoitamatta, verot, ilmoitukset ym, nyt on yrityksen taru ohi. Täysin takapuolellaan toki yritys on ollut siitä lähtien kun se on perustettu.
      Aiemmin kaikista laskujen maksamatta jättämisistä ei tullut maksuhäiriörekisteriin merkintää. Nyt tulee. Joka ainoasta. Eli Martinalle tulee todella tuliset oltavat. Elämästä tulee helvettiä, suoraan sanoen.
      Nyt Martina aloittaa "kovat opinnot" eli kurssin jossa käy 3 krt kuukaudessa koulussa, puolen vuoden ajan. Sekin 2500 euroa mitä se maksoi, onkohan maksanut sitä?
      Miksi Martan ihailijat eivät kommentoi palstalla idolinsa edesottamuksia, eikö heidän kuuluisi sano, vau Martina, olet idoli, yrityksesi meni konkkaan, jätit kaikki verot maksamatta ym.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34381
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22014
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11119
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      83
      7449
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6665
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      53
      5045
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4097
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      45
      1714
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      34
      1656
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe