Autovuokraamo Sixt laskuttaa vanhasta vahingosta

Jake2

Vuokrasin auton Sixt-vuokraamosta Hahnin lentokentältä viime lokakuussa. Huomasin jo lähtiessä että tuulilasissa oli pieni kiveniskeymä. Ajattelin etten jaksa kävellä vastaanottotiskille takaisin kun vuokraaomalueellakaan ei näkynyt yhtään virkailijaa. Tietysti tämän suhteen pitäisi pelata varman päälle ja ilmoittaa kaikesta mutta luotin että Saksassa pelataan varman päälle ja kolo on jo rekisteröity (toivottavasti kukaan ei kirjoita hölmö olisit ilmoittanut viasta).
Nyt kun vuokrauksesta on kulunut puoli vuotta tupsahti sähköpostiin lasku jossa oli tilinumerot tai vastaavasti pystyy ilmoittamaan luottokortin veloitusta varten. Lasku oli 350 euroa eli omavastuun verran. Nyt pitäisi sitten laittaa sähköpostia vastineeksi.
Onko kellään kokemuksia vastaavasta ? Aika puoli vuotta vuokrauksesta ihmetyttää. Uskaltaako jättää maksamatta, perivätkö Saksasta, onko kokemuksia onnistuuko neuvottelu summan postamisesta tai pienentämisestä ?

53

9816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä usko ulkolaisiin

      Olin itse todella kiireinen vastaavassa tilanteessa Saksassa (Hahn, Lentoasema) enkä ehtinyt enää vuokraamon tiskille jaarittelemaan pienestä etulyhdyn kiveniskusta ja todellakin - lasku tuli viikon päästä !

      Sain selvitettyä asian jälkikäteen kun olin tehnyt tilauksen suomalaiseen palveluun, www.cartrawler.fi joka sai selvitettyä asian ehkä suuren volyyminsa aansiosta. Edellinenkin tämän auton vuokraaja oli nimittäin tehnyt tilauksen samaan suomalaiseen portaaliin ja maksanut todennut kiveniskun jo edellisellä viikolla.

    • Todistustaakka

      Koska aika on noin pitkä, niin koittavatko "kepillä jäätä" ja kokeilevat yksi kerrallaan "taaksepäin" kuka suostuu laskun maksamaan...

      Minusta vuokraamolta pitää tulla viimeistään parissa viikossa ilmoitus, että autossa on havaittu jokin vika käyttäjän jäljiltä, jos asian ilmoitukseen menee puoli vuotta voisi katsoa asian olevan heidän vikansa.

      Itse lomareissuilla otan aina omavastuunpoiston, jolloin ei ole näistä murheita.
      Tosin jossain paikoissa sekään ei kata renkaita ja alustaa.
      Näin digikameroiden aikana, ei välttämättä ole huono juttu kuvata auto ympäriinsä ennen virman pihasta lähtöä...

      • kkdsmgdsgnngs

        Ja mielellään myös palautuksen yhteydessä kuvat, tai vaihtoehtoisesti työntekijän kanssa auton tarkistus.
        Ettei mene sitten seuraavan kolhut omaan piikkiin.
        Tai jos vaikka pesijäpoika kolhasee auton johonkin tolppaan viedessään autoa pesuun


      • Oooooo
        kkdsmgdsgnngs kirjoitti:

        Ja mielellään myös palautuksen yhteydessä kuvat, tai vaihtoehtoisesti työntekijän kanssa auton tarkistus.
        Ettei mene sitten seuraavan kolhut omaan piikkiin.
        Tai jos vaikka pesijäpoika kolhasee auton johonkin tolppaan viedessään autoa pesuun

        Juu pesiäpoiks kolhii kokemusta on


      • Anonyymi
        kkdsmgdsgnngs kirjoitti:

        Ja mielellään myös palautuksen yhteydessä kuvat, tai vaihtoehtoisesti työntekijän kanssa auton tarkistus.
        Ettei mene sitten seuraavan kolhut omaan piikkiin.
        Tai jos vaikka pesijäpoika kolhasee auton johonkin tolppaan viedessään autoa pesuun

        Täällä Tukkutorin Sixtin palautuspihalla ei ole kukaan viikonloppuisin vastaanottamassa autoja.
        Jäävät sinne sitten ohikulkijoiden kolhittavaksi ja laskut tulevat vuokraajalle!?!
        Huolimattomasti he tarkastavat autot ja seuraava vuokraaja on sitten karhulaskun kohde!


    • huijaus...

      Vanhenee noi sakemannienkin laskut eli älä maksa ja jos yrittävät ulosottoon niin ilmoita ei niillä todisteita ja puolivuotta ei kuulunut mitään.

      • Tällaista

        Oma kokemukseni Sixt-vuokraamosta, vai pitäisikö sanoa vuokraamojen kartellista, koska sama lentokentän tiski hoiti useampien vuokraamojen asiat. Olimme (neljän hengen ryhmä) nimittäin hiljattain Färsaarilla ja vuokrasimme lentokentältä auton. Varsinaisten maksujen, johon sisältyi myös vakuutus, lisäksi piti maksaa jonkinlainen panttimaksu, jos vaikka sattuisi jotain. Kysyin autoa paluttaessa, että milloin sen vahinkotallennuksen saisi takaisin. Sanottiin että ehkä viikon päästä. Ja kuinka ollakaan, heti seuraavana päivänä tuli ilmoitus, että meidän pitää maksaa 2000 tanskan kruunun vahinkomasku (274 eur) jostakin auton etuosassa olevasta mikroskooppisen penestä naarmusta ja yhtä mitättömästä pienestä "painumasta" pellissä. Tällaisesta ei meillä ollut mitään käsitystä, mistä ne olisivat voineet tulla, koska yksinkertaisesti emme havainneet mitään sellaisia. Joku vuokraamon virkailija oli varmaan tutkinut autoa suurennuslasilla ja "keksinyt" mainitut vahingot. Ties vaikka jotkut edelliset vuokraajat olisivat ne aiheuttaneet tai sitten ne ovat aina olleet siinä. Miten on mahdollista, että voidaan vaatia korvausta ilman omaa syytä tulleista mitättömän pienistä naarmuista, joita ei edes havaitse, ja miten niitä sattui vielä olemaan kaksi kappaletta. Koskaan aikaisemmin autoa vuokrattaessa emme ole tällaista kokeneet.


    • Sixt Autovuokraamo

      Sixt Autovuokraamo vastaa:
      Älä missään nimessä maksa sähköpostiisi tullutta laskua, koska se on mitä todennäköisimmin huijaus. Ole mieluummin yhteydessä meihin ja selvitetään asia yhdessä. Voit edelleen lähettää saamasi sähköpostin osoitteeseen [email protected] ja kertoa siinä lyhyesti tapahtuneesta. Muista laittaa yhteystietosi.
      Me ilmoitamme aina asiakkaalle ennen avainten luovutusta onko autossa vaurioita vai ei ja pyydämme vielä asiakasta itse kävelemään auton ympäri ja tarkistamaan vauriot. Mikäli sellaisia vaurioita, joita ei ole ilmoitettu löytyy niin meille voi myös soittaa ja kertoa löytyneet vauriot. Ei kannata odottaa auton palautukseen saakka. Kuten nim. "Todistustaakka" kirjoitti, kaikkein paras on ottaa omavastuunpoisto ja kysyä kattaako se myös tuulilasin ja rengaat. Sixtillä se ei kata, joten ne kannattaa ottaa vielä erikseen. Jos varaksen teon jälkeen jää jokin asia askarruttamaan voi meihin Suomessa olla aina yhteydessä (puh. 0200 111 222) ja me mielellämme autamme.
      Taina Kivistö / Sixt

      • komments

        aika heikko autovuokraamo jos cdw täyskaskoa ei ole


      • Jepjep
        komments kirjoitti:

        aika heikko autovuokraamo jos cdw täyskaskoa ei ole

        ei näy olevan. Varasin Ebookersin kautta Sixtin auton, valitsin myös omavastuun pienentämisen, vuokra omavastuun pienentäminen etukäteen maksettu ja noutaessa prepaid voucher esitetty, ok.

        Palautettaessa auto virheettömäksi kaikin puolin todettu. Yllätyksenä tuli sitten auton palautuspäivälle kirjattu 126€ visalaskua, (minkä kotona vasta huomasin) rengas-/lasivakuutusta 6 päivän vuokrasta.

        Tietämättäni "olen siis tämän ylimääräisen vakuutuksen ottanut". Tarkoin luin voucherin kautta kaikki linkit vakuutukseen liittyen, enkä halaistua sanaa löytänyt tähän ylimääräiseen vakuutukseen liittyen, eikä siitä kyllä tiskiltä autoa noutaessakaan ollut puhetta.

        Onneksi alalla on muitakin toimijoita, on helppo valita auto toisaalta seuraavan reissun yhteydessä.


    • opserveri

      KIISTÄ KOHTELIAASTI LASKU JA TOTEA ETTÄ VAHINKO EI OLE SINUN AIHEUTTAMASI. VAADI LISÄKSI LÄHETTÄMÄÄN VALOKUVA YMS VAKUUTUSYHTIÖN ANTAMA KIRJALLINEN TODISTE JA KORJAUSLASKUERITTELY

    • Jake2

      No nyt asia selvisi. Laitoin sähköpostin osoitteeseen josta lasku oli tullut ([email protected]) ja kerroin että olin huomannut kiveniskeämän tuulilasissa kun vastaanotin auton mutten nähnyt henkilökuntaa parkkialueella enkä lähtenyt enää kävelemään vastaanottotiskille vaan luotin että vika oli tiedossa.
      Nyt 30.4 tuli vastaus että ovat tutkineet asiaa ja vetävät korvausvaateensa pois ja toivottavat tervetulleeksi asiakkaaksi. Tuli mieleen että jos vielä vaativat korvausta niin otan esille korvaukset Lapin polttamisesta...
      En epäile etteikö korvausvaade ole tullut Sixtiltä, mukana ole korjaamon lasku jossa tuulilasin vaihto oli 400 euroa ja minun omavastuutani 350 euroa olivat vailla. Auton rekkari täsmäsi ja vuokra-aika ja muut yksityiskohdat.
      Täytyy vaan olla vastaisuudessa tarkkana näissä. Lissabonissa Hertziltä vuokrasin auton lentokentältä. Parkkihallissa annettiin vastaanottotiskiltä saadut lomakkeet ja avaimet, virkailija haki auton, toi sen eteesi, yhdessä kierrettiin auto ja merkittiin ei huomautettavaa allekirjoituksen kera. Sama palautettaessa, tämä on mielestäni oikea tapa, ei tarvitse orpona haahuilla isolla parkkipaikalla ja pohtia tehdäkkö ilmoitus ja minne.

      • Lissabon...

        No ihan ensimmäisenä en lähtisi Lissabonin Herziä kehumaan. Pari viikkoa reissun jälkeen tuli lasku kiveniskemästä tuulilasissa. Hinta 850 €. Kiistin ja asiasta riideltiin koko syksy. Lopulta luottokunnan joku vakuuspankki jenkeistä päätti, ettei luottokorttiyhtiö veloita rahaa minulta. Lähetin niille esim. selvityksen siitä, mitä maksaisi ko. Auton tuulilasin vaihto Suomessa maahantuojalla. Summa oli paljon pienempi kuin mainittu summa jota perittiin. Lisäksi lähökohtainen kantani oli, etten maksa, koska en ole mitään tehnytkään. Samalla reisulla olleelta kaveriperheeltä perivät n. 60€ ylimääräistä jälkikäteen. Koska summa oli suht pieni, eivät jaksaneet alkaa taistelemaan siitä.


      • Romu Sixtiltä
        Lissabon... kirjoitti:

        No ihan ensimmäisenä en lähtisi Lissabonin Herziä kehumaan. Pari viikkoa reissun jälkeen tuli lasku kiveniskemästä tuulilasissa. Hinta 850 €. Kiistin ja asiasta riideltiin koko syksy. Lopulta luottokunnan joku vakuuspankki jenkeistä päätti, ettei luottokorttiyhtiö veloita rahaa minulta. Lähetin niille esim. selvityksen siitä, mitä maksaisi ko. Auton tuulilasin vaihto Suomessa maahantuojalla. Summa oli paljon pienempi kuin mainittu summa jota perittiin. Lisäksi lähökohtainen kantani oli, etten maksa, koska en ole mitään tehnytkään. Samalla reisulla olleelta kaveriperheeltä perivät n. 60€ ylimääräistä jälkikäteen. Koska summa oli suht pieni, eivät jaksaneet alkaa taistelemaan siitä.

        Sixt saman kaltainen ongelma Espanjassa. Raportoin kun selviää. Auto täynnä naarmuja saataessa. Naarmua naarmun päällä.
        katsotaan ja raportoidaan.


      • moron

        ...." otan esille korvaukset Lapin polttamisesta"..MIKÄ ÄÄLIÖ!

        Lapin polttaminen on pieni hinta Suomen itsenäisyydestä. Ilman Saksan aseita sitä itsenäisyyttä ei olisi.
        Et ollut varmaan koulussa se penaalin terävin kynä?


    • KOMMENTZ

      JOUDUT MAKSAMAAN KUN OLI LAISKA TAI HÖLMÖ

    • khv

      minulta Sixt yritti huijata minulta Malagassa tuulilasin vaurion ja jotain muita maksuja, joista ei ollut sovittu. summa oli yhteensä n. 650 euroa. olin onneksi maksanut MasterCardilla, mutta taistelu oli pitkä ja verinen ja vaati lukemattomia sähköposteja sinne ja tänne, ennen kuin Nordea Rahoitus päätti, ettei peri minulta tätä huijaussummaa.

    • Sixt rehellinen yri?

      Autovuokraamo Sixt yrittää laskuttaa olemattomia tai jonkun muun aiheuttamia vahinkoja. Vuokrasin auton heinäkuussa Nizzassa. Se oli varattu Suomen Norwegian sivuilla cartrawler palvelun kautta. Lähes uusi auto oli vastaanotettaessa kuin palautettassakin virheettömässä kunnossa ja se tarkastettiin palauttaessa lentokentällä autovuokraamo Sixtin työntekijän kanssa, joka totesi kaiken olevan OK. Luottokortilla ollut katevaraus palautettiin. Puolentoista kuukauden päästä tuli vaatimus vahinkoilmoituksesta ja pitkä lista naarmuista. Soitin Sixt Suomen asiakaspalveluun ja laitoin heidän neuvomanaan sähköpostivastineen autovuokraamo Sixt Ranskaan (kopiona Norwegian Cartrawler), jossa totesin, etten voi auttaa vahinkoilmoituksen teossa kun ei vahinkoa ole tapahtunut enkä tiedä autossa olevista vahingoista mitään. Vastineeseen ei vastattu mitään. Seuraavaksi tuli lasku lähes 2500 euroa. Taas soitto Suomen asiakaspalveluun, josta vihjattiin, että summa saatetaan periä jälkikäteen luottokorttitililtä. Autovuokraamo Sixt, lentoyhtiö Norwegian eikä Cartrawler palvelu ota asiaan mitään kantaa. Voiko tällaisesta tehdä rikosilmoituksen johonkin?

    • kummaatoimintaa

      Sixt autovuokraamo laskuttaa myös Suomessa vanhoista vahingoista, eli parempi olla varuillaan autoa heiltä vuokrattaessa.
      Itse vuokrasin auton vain pariksi päiväksi Lapin lomalla ja kun sain auton käyttööni oli se osittain lumen peittämä ja lueteltujen naarmujen löytäminen hieman haasteellista. Kuitenkin soitin vielä Sixtin toimistoon ja kävimme läpi auton mukana tulleen naarmulistan, joka he vaan kuittasivat olevan järjestyksessä. Autoa palautettaessa lentokentälle käytön jälkeen paikalla ei ollut Sixtin henkilökuntaa ja meidät neuvottiin vaan jättämään avaimet tiskille ilman auton jälkitarkastusta. Mitään naarmuja ei tämän parin päivän ajon aikana ollut syntynyt ja siksi olinkin hyvin ihmeissäni, kun Sixt lähetti pari päivää tästä laskun, jossa pyydettiin maksamaan käytön aikana muka syntyneistä naarmuista...

    • sikasixt

      jouduin maksamaan kahteenkertaan hinnan eli olin maksanut ennen matkaa kun saavuin perille niin täytyi maksaa uudelleen maksu menee sika irkkujen kautta eli cartraveliin se on aamuyöllä aika vaikea alkaa tinkaamaan kun on matkaa yö paikkaan ei ole ekakerta kun jotkut autovuokraamot yrittää kusettaa

    • Omavastuuvakuutus

      Ottakaa hyvät ihmiset netistä koko vuoden voimassa oleva omavastuuvakuutus! Sen saa Briteistä noin viidelläkympillä vuodeksi koko Euroopan alueelle (ei ole voimassa kotimaassa kuitenkaan), ja tienaa itsensä nopeasti takaisin kun vuokrahinta on paljon edullisempi vaikkapa 1000 euron omavastuulla kuin omavastuu kokonaan poistettuna! Esim. Malagassa pienen auton vuokrahinnassa tuo omavastuuvakuutus tienasi itsensä takaisin jo neljässä päivässä (auto oli vuokrattuna kaksi viikkoa).

    • Entinen_asiakas

      Tarkistakaa auto huolella. Myös alusta. Käyttäkää auton mattoja polvien ja lahkeiden suojina.

      Osaa ne muutkin.

      Europcar Arlanda; En kumartunut sateessa lammikkoon auton alle tarkistamaan helmoja. Eikä autolle minun vuokrauksen aikana tullut ainuttakaan naarmua.

      Autoa palautettaessa löytyi puskurin alta merkkaamaton vanha naarmu, jota ei nähnyt edestä katsomalla. Europcar veloitti naarmusta luottokortiltani 15000 SEK. Auton vuokra yhteensä vain n. 400 SEK. Mitään vakuutuksia ei ollut. Työnantaja ei niitä hyväksy mutta maksoi kulut minulle. Lienee tarpeetonta mainita, että aiheesta on käyty kirjeenvaihtoa jo viikon ajan. Mutta järkipuhe ei auta.

      Kuinkahan moni tuosta "vauriosta" on maksanut ennen minua ja maksaa jälkeeni.
      On velvollisuuteni ilmoittaa tästä kyseenalaisesta vauriolaskutuksesta. Kuten hinnoista voi päätellä, on se kannattavampaa kuin auton vuokraus. Yhden kerran.

      Varmaa on vain se, että minun Eurot ei Europcarille päädy. En asioi kyseisen yhtiön tiskillä.

    • Huonoa_asiakaspalvelua

      Samanlaisia kokemuksia Sixt autovuokraamon palveluista myös täällä. Laskutus toimii kyllä, mutta muu toiminta ei niinkään. En suosittelisi kenellekkään kyseisen firman palveluita, mikäli vaihtoehtoja on tarjolla.

    • Pettynyt81

      En itsekään suosittele vuokraamaan Sixtiltä. Vuokrasin auton Madridin lentokentältä. Auto oli täynnä naarmuja, kuvasin auton sen saatua. Palautamme auton ja perässä tuli lasku aiheutuneista naarmuista. Ottamissani kuvissa näkyy samat naarmut.
      Minulla oli onneksi täysi suoja vahingon varalta. Väittivät että kuvani oli heidän ottamiaan jotka kiertänyt kauttani.
      Uskomatonta toimintaa. Erittäin pettynyt olen Sixtiin enkä vuokraa enää kyseiseltä firmalta. Kuljen mielummin vaikka taksilla.

    • iloinenvuokraaja

      Vanhaan ketjuun tulee kommentti, mutta kirjoitan nyt kuitenkin. Itsellä lähinnä kokemusta erilaisten "vermeiden" (auto, mp; vesijetti) thaimaasta, jossa olen toiminut siten, että pyydän henkilökunnan luovuttamaan laitteen minulle, ja samalla henkilökunnan nähden kuvaan kaikki vauriot (naarmut, klommot, ym..) ja näytän vielä ns. kädestä pitäen. En tiedä, onko tämä jo ylireagointia, mutta kertaakaan ei ole ongelmia palautusvaiheessa tullut, eikä jälkeenpäinkään.

    • Afgj

      Vuokrattiin auto netistä, oltiin pistetty noutamimen 12h etuajoissa ja viikoksi varaus. Missään ei kerrottu, että viikonvaraus pitäisi noutaa tunnin sisällä. Emme saaneet enää haluamaamme auto, emmekä lähellekkään samaa luokkaa olevaa. He eivät myöskään suostuneet palauttamaan ennakkovarauksen maksua. Sinäänsä perseestä, että on maksanut viikosta ja on laskutettu viikosta, mutta ei saa vastineksi sitä mitä tilasi. Mielestäni jopa laitonta tuollainen toiminta. Pitäisi palauttaa rahat käyttämättömästä ajasta, mille he eivät voineet toimittaa tilattua vastaavaa autoa.

      • Anonyymi

        Meinaakko tosissaan, että he pitävät autoa varattuna sinulle loputtomiin? :D Ymmärtäisin jos kyse olisi yhden tunnin myöhästymisestä mutta et sinä varmaan parturiinkaan mene 12h myöhässä ja ilmoita, että sinulla on aika varattuna?


    • Vuokraaja

      ÄLÄ VUOKRAA SIXTILTÄ AUTOA MISSÄÄN PÄIN MAAILMAA. PELKKIÄ HUONOJA KOKEMUKSIA!! LÄHETTELEVÄT ASIAKKAILLEEN LASKUJA JOPA YLI VUODEN KULUTTUA VUOKRAUKSESTA. SURKEAA TOIMINTAA. SUOMEN SIXTILTÄ ON TURHA PYYTÄÄ APUJA, KOSKA SIXTIN YRITYSKULTTUURISSA ON OK KUSETTAA JA JOPA UHKAILLA ASIAKKAITA.

    • JnJ

      Samanlaisia kokemuksia meilläkin. En suosittele Sixtiä kenellekään, kannattaa kiertää kaukaa kyseinen pulju

    • Aabbc

      Sixt toimii systemaattisesti kyseenalaisesti. Luottamus nolla = 0

    • 1234a

      On kusettajia
      Ei kyllä rehellistä peliä

    • Moid

      ÄLÄ VUOKRAA SIXTILTÄ AUTOA MISSÄÄN PÄIN MAAILMAA. PELKKIÄ HUONOJA KOKEMUKSIA

    • Six

      Sixt autovuokraamo laskuttaa myös Suomessa vanhoista vahingoista, eli parempi olla varuillaan autoa heiltä vuokrattaessa.
      Itse vuokrasin auton vain pariksi päiväksi Lapin lomalla ja kun sain auton käyttööni oli se osittain lumen peittämä ja lueteltujen naarmujen löytäminen hieman haasteellista. Kuitenkin soitin vielä Sixtin toimistoon ja kävimme läpi auton mukana tulleen naarmulistan, joka he vaan kuittasivat olevan järjestyksessä. Autoa palautettaessa lentokentälle käytön jälkeen paikalla ei ollut Sixtin henkilökuntaa ja meidät neuvottiin vaan jättämään avaimet tiskille ilman auton jälkitarkastusta. Mitään naarmuja ei tämän parin päivän ajon aikana ollut syntynyt ja siksi olinkin hyvin ihmeissäni, kun Sixt lähetti pari päivää tästä laskun, jossa pyydettiin maksamaan käytön aikana muka syntyneistä naarmuista...
      Sama täällä eli tekee muillekkin noin

    • Huonokokemus

      Kusettajia omat vahingot maksattaa muilla
      Kuvaa auto ennen ja jälkeen kun maksattaa auton maalaamisen ym asiakkailla

    • Kusetettu

      Rovaniemeltä ei kandee vuokrata on kusettajia
      Onneksi on muita yhtiöitä

      • Anonyymi

        Samanlaisia kokemuksia meilläkin. En suosittele Sixtiä kenellekään, kannattaa kiertää kaukaa kyseinen pulju Varsinkin Rovaniemen


    • Anonyymi

      Joo kusettaa ja maksattaa omat mokat muilla. Otin valokuvan ja kävin ilmoittamassa korivauriosta virkailijalle, koska vauriota ei oltu merkitty sopimukseen. Virkailija ilmoitti merkitsevänsä vaurion ylös ja lähettävänsä s.postilla uuden asiakirjan. Ei lähettänyt, mutta Sixt lähetti ilmoituksen, että veloittaa luottokortiltani takuusumman. Sen jälkeen kun on antanut autovuokraamolle luottokortilta mahdollusuuden varata takuusumman on hyvin aseeton.

    • Anonyymi

      Samanlainen kokemus sixtistä, laskutetaan jo olleesta naarmusta jotka "unohdettu" merkitä.

      - TK

      • Anonyymi

        En enää ikinä vuokraa Sixt -vuokraamosta. Yrittävät maksattaa vanhoja kolhuja ja naarmuja ja erittäin vi**umainen henkilökunta sen lisäksi.


    • Anonyymi

      Myös samoja kokemuksia sixtin kanssa. Laskutetaan muka käytön aikana tulleista naarmuista. Siirryttiin suosiolla Hertzin asiakkaiksi eikä mitään ongelmia. Ei ole kuulema sixt kovinkaan suosiossa kotimaassaan.

    • Anonyymi

      En enää ikinä erehdy vuokraamaan autoa Sixt:iltä. Kun palautimme auton, meille sanottiin että kaikki on kunnossa. Parin päivän päästä huomasimme että tilitä oli hävinnyt auton vuokran lisäksi 200 euroa. Kun selvitimme että mistä on kyse, saimme kuulla että se on erikois siivousmaksu. Autossa oli kuulemma tupakoitu, siellä oli aurinkorasvaa ja hiekkaa. Auto oli meillä muutaman päivän olimme käyneet shoppailemassa sillä, emme rannalla. Meillä ei ollut edes aurinkorasvaa mukana, koska kohteessa oli lämpötila alle 20 astetta. Kukaan meidän porukasta ei edes tupakoi, mutta millä todistat autovuokraamolle että autossa ei ole tupakoitu? Aika loistava keino rahastaa turisteja ;)

    • Anonyymi

      Kyllä täällä Tukkutorin Sixt/Hki osaa laskuttaa myöskin muiden tekemistä naarmuista.

      Kävi niin, että heidän vikalistasta puuttui naarmut ovenkahvasta ja sitten tulikin meille lasku näistä naarmuista.
      Vetosivat vieläpä Vehon arvioon joka oli suurempi kuin meidän omavastuu!?
      Sanoivat myöskin, kun sisätilat on lukittu niin silloin kaikki reiät yms. tulee vuokraajan vastuulle.
      Onneksi huomasimme verhoilun reiät joita ei ollut merkattu vuokrasopimukseen, samoin takaoven alla palkissa oli klommo.
      Kun tarpeeksi reklamoimme asiasta niin ottivat lopulta laskuvaatimuksen pois.
      ...Siis muistakaa olla tarkkoja tämän firman kanssa!!!
      Nykyisin käytämme suomalaista vuokraamoa Hämeentiellä Stadissa - toimii hyvin!

    • Anonyymi

      Älkää ikinä käyttäjä Sixt autovuokraamoa ainakaan Unkarissa!! Aivan uskomattoman härskiä toimintaa

    • Anonyymi

      Toivonpa että olisin lukenut nämä postaukset ennen kuin vuokrasimme auton Sixtiltä Ranskassa kesällä 2022.

      Saapuessamme Perpignanin lentokentälle 13.7.2022 oli meillä Sixtiltä varaamamme vuokra-auto odottamassa, ja saimme virkailijalta ranskankielisen selonteon auton vioista sekä pyynnön lähettää kuvat havaitsemistamme mahdollisista muista vioista annettuun sähköpostiosoitteeseen. Googlella kääntämästämme listasta huomasimme puuttuvan mm. ison vaurion alustassa, joten mieheni otti siitä kuvia ja lähetti ne ko. osoitteeseen ennen kuin ajoimme pois lentokentän parkkipaikalta.

      19.7.2022 palautimme auton samassa kunnossa kuin olimme sen saaneetkin, mutta vielä samana päivänä saimme vahinkoraportin Sixtiltä osoitteesta [email protected]. Mieheni lähettämään vastaukseen tuli ranskankielinen viesti yksittäisen virkailijan sähköpostiosoitteesta, eikä asia taaskaan edistynyt. Mieheni on tähän mennessä kommunikoinut asiasta 3 eri Sixt sähköpostiosoitteen kanssa sekä lähettänyt heille uudelleen alkuperäisen viestin jossa oli raportoinut viat ennen kuin otimme auton edes käyttöömme.
      24.7. mieheni täytti [email protected] -osoitteen lähettämän web-kyselyn jossa jälleen selitti tilanteen – edelleenkään ei mitään reaktiota. Tällä hetkellä tilanne on se että Sixt vaatii meiltä 2,537.29€ vahingonkorvausta vaurioista joita emme itse aiheuttaneet ja joista olimme välittömästi havaitsemisen jälkeen heille raportoineet.
      Tapahtuneesta on syntynyt vahva vaikutelma siitä että Sixt yrittää rahastaa asiakkaita härskisti ilman laillisia perusteita, ja päätellen netistä löytyvistä postauksista, ei ilmeisesti ensimmäinen tapaus laatuaan.

    • Anonyymi

      Sixt autovuokraamot kannattaa kiertää kaukaa mikäli miettii auton vuokraamista.
      Sixt-vuokraamon liikeidea on houkutella asiakas vuokraamaan auto, palautuksen jälkeen autoon keksitään muutaman vuorokauden kuluttua jokin vika jonka asiakas on heidän mielestä tehnyt. Tämän jälkeen asiakas on käytännössä oikeusmurhan uhri. Sain karvaasti kokea tämän tänä kesänä Itävallassa kun erehdyin vuokraamaan auton Saltzburin lentoasemalta. Auton takapuskuriin oli tullut matkalaukun pyörästä musta, noin (2 cm) mittainen jälki. Huomasin sen mutta ajattelin että se lähtee auton pesussa pois. Nyt olen maksanut tuosta mustasta tahrasta Sixt- Wien vuokraamolle yhteensä yli 1700 € ja todennäköisesti laskua tulee vielä lisää. Otin yhteyttä Suomen Sixt-konttoriin joka pesi kätensä asiasta samoin kun Helsinki-Vantaan asemalla oleva Sixt vuokraamo jonka asiakaspalvelu käyttäytyi todella epäystävällisesti. Sixt vuokraamot ovat autoliikeiden, vakuutusyhtiöiden, huoltamoketjujen asianajotoimistojen yms. kartelleja jossa asiakas käytännössä ryöstetään oikeusoppineiden avulla laillisin keinoin oli vakuutuksia tai ei. Oikeasti varokaa tätä yritystä!

      • Anonyymi

        Älkää maksako mitään noita laskuja, kiistäkää vain kaikki, ei nämä vuokrafirmat oikeuteen lähde ilman todisteita.


    • Anonyymi

      Vuokrasin myös SIXT auton Itävallassa ja laittoivat palautuksen jälkeen sähköpostia naarmusta joka oli jo aikaisemmin merkitty sopimukseen. Onneksi oli kuvat ennen ja jälkeen. Eivät koskaan vastanneet kuvien laitettua ja palauttivat katevarauksen.

      • Anonyymi

        Salzburgista myöskin tämä minun kokemus. ^


    • Anonyymi

      SE EI OO YLLÄTYS KYLLÄ. KOKKOLAN SIXTI KAIKKI HAUKKU! HUONO PALVELU AINA OLLUT JA KALLISTA!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Joo niin onkin! Sixt on täysin Kokkolan huijari ! Ei ensimäinen kerta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2840
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      212
      1828
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1512
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1270
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1188
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      255
      1128
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1032
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      973
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      78
      895
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      770
    Aihe