protestilista- maine meni

yrittäjä ja yrittäjän rv

Miten te suhtaudutte protestilistalle päässeeseen yritykseen? Mieheni yritys joutui sinne maahantuojan toimesta. Kyseessä olivat uuden maahantuojan tuotteet, jotka asiakkaat olivat palauttaneet viallisina ja jotka mieheni oli palauttanut maahantuojalle. Näitä mieheni ei maahantuojalle maksanut koska oli palauttanut rahat asiakkaille. Mieheni mukaan mitään kirjettä tai ilmoitusta tästä ei ole tullut maahantuojalta eikä miltään oikeudelta tai muualtakaan. Voiko tosiaan kuka tahansa protestilla noin vain pilata toisen maineen?

50

28823

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pro.listale vahingos

      >Mieheni mukaan mitään kirjettä tai ilmoitusta tästä ei ole tullut maahantuojalta
      >eikä miltään oikeudelta tai muualtakaan. Voiko tosiaan kuka tahansa
      >protestilla noin vain pilata toisen maineen?

      Suomessa nykyinen laki on sellainen että perintätoimiston(kaan) ei tarvitse lähettää perintäkirjeitään kirjattuina kirjeinä. Ei edes sitä viimeisintäkään kirjettä johon vastaamatta jättäminen käynnistää toimenpiteen jonka seurauksena velallinen firma joutuu Kauppalehden protestilistalle.

      Toisaalta en tunne sinua ja sinun miehesi luotettavuutta ja säntillisyyttä. Onhan ukkosi kuitenkin voinut saada sen perintäkirjeen. Mutta on heittänyt roskiin kun on pitänyt niitä mielestään aiheettomia, kun ne vialliset tuotteet palautti. Ja siis voittehan te itsekin valehdella, ja sepitellä vaikka mitä selostuksia tapahtuneesta.

      Uutena ja teitä ennestään tuntemattomana uutena tavarantoimittajana joutuisin siis suhtautuman teihin kuin kehen tahansa luottohäiriöiseen firmaan. Enkä siis myisi luotolla mitään. Koska en mistään tietäisi oletteko loppujen lopuksi aivan syyttömiä, ja asiassa on tapahtunut juuri niin kuin selostit.

      Ja mitä kaikkia välipuheita niiden vialliseksi väitettyjen tuotteiden palautukseen on ylipäätään liittynyt?? Onko asiat ja viallisuudet olleet noin yksiselitteisen selkeitä sitten kuitenkaan.?

      Siitä toki olen kanssanen samaa mieltä, ja omastakin puolestani huolissani, että vaikka meidän omakin firma *voisi joutua* protestitlistalle, ilman että ennakkoon saisimme siitä mitään tietoa.

      Mielestäni KIRJATUN KIRJEEN lähettäminen pitäisi laittaa vaatimukseksi, ennen kuin perintätoimistolla on oikeutta laittaa trattaa ja protestilistausta päälle. Nyt pelkkä normaalikirje voi kuitenkin kadota Posti / Itellan postijakelussa, tai se lähetetään väärään vanhaan osoitteeseen tms.

      • Myyrä123

        Vaikka tämä juttu on vanha julkaisu, niin ketään ei voida tosta vain merkitä protestilistalle. Tehkää rikosilmoitus aiheettomasta laskusta, jos velkoja kiellosta huolimatta perii. Kauppalain mukaan velkomus pysähtyy kiistämiseen. Jos karhun on laittanut perintätoimisto, niin he uskovat reklamaatiotasi.
        Kanne käräjäoikeuteen, jossa selvität tilanteen ja vaadit korvausta.


      • Anonyymi
        Myyrä123 kirjoitti:

        Vaikka tämä juttu on vanha julkaisu, niin ketään ei voida tosta vain merkitä protestilistalle. Tehkää rikosilmoitus aiheettomasta laskusta, jos velkoja kiellosta huolimatta perii. Kauppalain mukaan velkomus pysähtyy kiistämiseen. Jos karhun on laittanut perintätoimisto, niin he uskovat reklamaatiotasi.
        Kanne käräjäoikeuteen, jossa selvität tilanteen ja vaadit korvausta.

        Totta kai voi. Jos olet kiistattomasti tilannut ja saanut tuotteet ja yksipuolisesti päättänyt, ettet halua tuotteita etkä maksa niitä. Toki tuotteiden takuusta on sovittu ja tehty ehtojen mukaiset rekmamaatiot.

        Laskun maksuvelvollisuus ei pääty sillä, ettei halua tai ole rahaa maksaa.


    • Konkursiin

      kaiken huippu on se , että vaikka asiakatiedon kirje tulisi, olet jo menetänyt luottotietosi.
      Yrittäjä on täysin lainsuojaton. Tosin sen saa "silkille" kun on maksanut , mutta pyytämällä silkit saa protestoimatttomatkin esille.
      '
      Näin SUOMESSA !

    • kokemusta on

      Sen merkinnän saa poistettetua jos kerran kyseessä on riidanalainen saatva jolle ei ole lainvoimaista oikeudenpäätöstä.
      Sinänsä tuo protestoinnin helppous on kaksipiippuinen juttu. Toisaalta tehokas mutta mahdollistaa tosiaan jopa täysin aiheettoman kiusantekomielessä tehdyn protestoinnin

      • rikosilmoitus

        protestilista. com ylläpitäjästä ei ole virallisella taholla eikä tiedustelemillani perintätoimistoillakaan tietoa, joten listalla olevaa väärää tietoa on vaikea oikaista.
        Mielestäni sivuston toiminta lähentelee rikollista mustamaalaamista.


      • Anonyymi
        rikosilmoitus kirjoitti:

        protestilista. com ylläpitäjästä ei ole virallisella taholla eikä tiedustelemillani perintätoimistoillakaan tietoa, joten listalla olevaa väärää tietoa on vaikea oikaista.
        Mielestäni sivuston toiminta lähentelee rikollista mustamaalaamista.

        Aion jättää tuosta sivustosta poliisille tutkintapyynnön sekä tehdä rikosilmoituksen ja nostaa vahingonkorvauskanteen käräjäoikeudessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aion jättää tuosta sivustosta poliisille tutkintapyynnön sekä tehdä rikosilmoituksen ja nostaa vahingonkorvauskanteen käräjäoikeudessa

        Miksi? Hyvin alkanut konkurssi ei pysynytkään salassa, etkä voinut viedä toimittajilta lisää tavaraa maksamatta?


    • Millainen ruljanssi?

      >Sen merkinnän saa poistettetua jos kerran kyseessä on riidanalainen saatva
      >jolle ei ole lainvoimaista oikeudenpäätöstä

      Sanoit että kokemusta on. Minkämoisen toimenpiteen kaikkiaan jouduit käymään läpi, ja kenen kaikkien instanssien kanssa että sait merkinnän poistettua?

      Painetulta Kauppalehden sivultahan se ei tietenkään poistu minnekään.Ja sieltä se jää monen tavarantoimittajan mieleen ja rekistereihin joka tapauksessa.

      Kiinnostaa myös kuulla että mitenkä nopeasti virheellisen tiedon oikaisu ja peruutuksen saaminen loppujen lopuksi menee myös Suomen Asiakastiedon sähköisiin rekistereihin. Ja myös muihin vastaaviin rekistereihin?

      Olitko oikeutettu minkäänlaisiin korvauksiin syntyneistä vahingoista, ja perättömän tiedon levityksistä?

      • kokemusta on

        Asiakastiedolle toimitin kopion viestistäni jossa riitautin laskun. Ent iedä tarkkaan miten nopeasti korjaus tuli, parin päivän päästä sitä ei sähköisesti ollut näkyvissä. Ainakin aikanaan Kauppalehdessäkin julkaistiin oikaisuja malliiin Firma A kiistää tratan riidanalaisena. Kuka niitä lukee on asia erikseen.
        Korvauksia en edes kysellyt. Asiakastieto tietysti pesee kätensä ja siirtää vastuun ilmoittajalle. Riitakumppanin kanssa yhteydenpitoa en katsonut kannattavaksi kun sieltäkään ei koskaan jatkoa perinnälle tullut. Lasku jäi siis kokonaan maksamatta.


      • valeuutisia

        Protestilista.fi korjaa ja päivittää tietoja sillä sitä ylläpitää Suomen Asiakastieto. Protestilista.com ylläpitäjää on mm. heidän toimestaan yritetty selvittää - alan toimijoista kukaan ei tiedä kuka pitää yllä sivustoa - se tapahtuu ulkomailta käsin tavoittamattomista.


    • kkölkök

      Jos noi perintäkirjeet lähetettäisiin kirjattuina, ei niitä kukaan kävisi postista noutamassa.

    • Kirjattu kirje

      > Jos noi perintäkirjeet lähetettäisiin kirjattuina, ei niitä kukaan kävisi postista
      > noutamassa.

      Kyse ei tosiaan ole siitä että haluaisin tarjota lusmuileville maksajille entistäkin paremmat suojat. Että kun ei vaan käy hakemassa kirjattua kirjettä niin ei tarvii perinnässä olevia laskujakaan maksaa.

      Sen sijaan kaikki Firmat jotka haluavat kunnollisesti hoitaa asiansa varmasti käyvät hakemassa kirjatutkin kirjeet postista. Kirjatulla kirjeellä voidaan varmentaa että Firmalla on ollut ylipäätään mahdollisuus saada kyseinen "viimeinen karhulasku" tiedoksensa. Ennen kuin oman firman nimi jo löytyykin Protestilistalla.

      Postista noutamatta jäänyt kirjattu kirje toimii sillon Perintäyhtiöllekin dokumenttina ja todisteena siitä että tiedoksiantoa on yritetty toimittaa. Ja että tieto on varmasti myös toimitettu oikeaan osoitteeseen.

      Ei pitäisi olla liian suuri vaatimus lakiin kirjoitettavaksi tällainen kirjatun kirjeen vaatimus, ennen Oikeudellisen perinnän alioittamista.

      Ja siis kirjatun kirjeen vaatimus koskemaan nimenomaan Yksityisiä Perintäyhtiöitä. Oikeuslaitos minun puolestani pitäköön omat aikaisemmat menetelmänsä ja käytäntönsä edelleenkin. http://www.oikeus.fi/17803.htm

    • lähisukulainen

      Oletko varma, että asia on juuri näin?

    • jkkljlkjl

      Mitenhän noista palautuksien hyvityksistä on sovittu maahantuojan kanssa? Oudolta tuntuu, että tuotteita voi noin vain palauttaa maahantuojalle ja jättää ne maksamatta.

      • Jep, ja eiköhän maahantuoja ensisijaisesti korvaa tuotteen uudella vastaavalla.


    • yrittäjä ja yrittäjän su

      Kyselin asiaa mieheltä ja hän sanoi että tuote on täysi susi, laitteen rauta-osa on liian pehmeää, sen pitäisi kestää miehen vääntää, antoi yhden tuotteen ja minäkin sain sen rikki. Mieheni antoi asiakkaille rahat takaisin koska uusi tuote on yhtä huono.

      • Anonyymi

        Tuotehan ei välttämättä ole huono jos sen saa voimalla rikki. Monella vanhanliiton ukolla laitteiden hyvyys mitataan painossa eikä toiminnallisuudessa.


    • Xxxxxyyyykl

      Jos olet reklamoinut ja siitä huolimatta laittoi käräjäoikeuteen, olisi sinun tullut vastata kirjallisesti väitteeseen. Se että jos näin et ole tehnyt, on ainoa mahdollisuus valittaa korkeimpaan oikeuteen ja vaatia tuomion purkua, asianajokuluja sekä aiheutetusta haitasta korvauksia. Ei kannata jäädä sinisilmäisyyttään odottamaan velkojan seuraavaa siirtoa.
      Jos tässä olisi alunperin vastustettiin ko ssa, ei tätä olisi tullut.

    • sgjodijkgs

      Eipä ne saatavat katoa sillä, että ajattelee, ettei tämä perintäkirje kosketa minua kun palautin tuotteen. Jos et reklamoi ja kiistä perintätoimistolle, niin asiasi etenee. Jos reklamoit ja saatava on riitainen, on sen oikeellisuus selvitettävä toimeksiantajalta ja perintä on sen aikaa jäissä.

      Lisäksi on ihan yrittäjän ja velallisen omalla vastuulla se, että omat tiedot tai yrityksen tiedot löytyy ajantasaisina maistraatin väestötietojärjestelmästä ja yrityksen postiosoitteet YTJ:stä. Jos ei hoida ilmotuksia muuttaessa tai osoitetta vaihtaessa, on turha itkeä ettei kirjeet ole tulleet perille.

    • jokulintu

      Varmaa on että yritystoiminta vaikeutuu, kuten myös asiakashankinta.
      Uusi asiakas kun kirjoittaa Googlen hakuun pelkästään yrityksen nimen,
      esiin tulee luettelo; kotisivujen nimi : ja seuraavaksi alla lukee? : Protesti yrityksen nimi. Jolloin uusi asiakas on menetetty.
      Kun yritystoiminta loppuu, jää verotulot saamatta ja yhteiskunta maksajaksi?
      Mainostajista tällä protesti sivuilla tulee mieleen haudan päällä hyppivät ja iloitsevat korppikotkat http://www.protestilista.com/

      • perintäpelle

        Jos maksaa laskut, niin ei joudu listoille.
        Laskusta maksetaan aina riidaton osa !

        Onko vaikeeta ?


      • poliisitutkii

        Näin kysyy nimerkki idiootille kaikki on yksikertaista.
        Myin yritykseni kolme vuotta sitten ja sovimme kolmen vuoden kilpailukiellon. Silloinen yritykseni toimi minun nimelläni luovalla alalla, jossa nimi merkitsee kaikkea. Uusi omistaja vakiinnutti asiakkuudet, järjesti sitten maksamattoman laskun nimelläni toimneelle yhtiölle ja muutti sitten tpimivan yhtiön nimen sopivasti juuri ennen kuin vapauduin kilpailukiellosta. Nyt epävirallisen Protestilista.com in tiedoissa perinnässä näkyy aimepi yhtiöni nimi . Tietoa ei voi muuttaa sillä com päätteisen sivuston ylläpitäjästä ei ole tietoa alan toimijoillakaan sen paremmin kuin domainin myyneellä tahollakaan. Asiakastiedon ylläpitämä fi pääteinen sivusto on ajantasalla, mutta sekaannus on melkoinen, kun yleensä ei huomata mikä ero näiden kahden sivuston välillä on.


    • Myyn-kaikille

      >> Miten te suhtaudutte protestilistalle päässeeseen yritykseen?

      Minua ei sinänsä kaupankäynnin kannalta haittaa pennin vertaa jos joku yritys on protestilistalla tai ei ole.

      Protestilistalaiselle vaan ei anneta mitään luotolla.

      Kaikki menee joko Postiennakolla, tai sitten etukäteen lähetetty PDF-lasku maksamalla. Niin homma ja myyminen noille talousahdingossa olevillekin kuitenkin skulaa.

    • suttavaisekundaa

      Yksi protesti ei toimintaa pitkään haittaa, varsinkin jos asia on kiistanalainen. Isompi haitta yritykselle tulee jos myy täysin toimimatonta tuotetta. Tyytyväinen asiakas on tavallisesti hiljaa, mutta se yksikin tyytymätön lykkää hetkessä kuvat ja tarinat faceen , suomi24:ään, iltasanomiin ja ties minne....eli ap yritys teki niin kuin pitääkin.

      Hankala asia silti, jos maahantuojallanne on jossain iso läjä jotain Alibabasta tilattua kiinalaista romua, mitä he eivät pysty palauttamaan. Silloin ei ole helppoa myöntää tuotteen kelvottomuutta teidän suuntaanne. Ehkäpä virallisen tavarantarkastajan arvio ja raastupa (tai sillä uhkaaminen) toisi tuloksia.

    • Ryytimaamaalari

      Jos joku firma on protestilistalla, en asioi siellä.

    • joutavana

      älä maksa veroja ,alveja sotumaksuja eikä mitään muutakaa.älä omista pankkikorttia,eikä mitään muitakaan kortteja,joten silloin sinua ei voida seurata mitenkään,missä liikut ja mitä teet.tee vain kaikkea kivaa käteisellä pitkin maalimaa,ja osoite vain poste restante.kännykät vain väliaikaisilla liittymillä ostettuna r kioskista. näin elämä hymyilee.lopetin kaikki lailliset työt tässä paska valtiossa,kun kaikki meni veroihin,esim perintövero 30 ,kesämökin myyminen vero 30,raada vain hautaan asti.

      • Anonyymi

        Melkosta höpöhöpöä sun juttus. Lähisukulaiselta saadusta perinnöstä menee max 19% veroa, kun perintö yli miljoona €.

        Ameriikan serkulta saadusta miljoonasta menee jo tuo mainitsemasi 30%. Mökin myyntivoittovero ei kirjoitusvuonna ollut myöskään noin suuri, eikä vero mene, kuin voitto-osuudesta. Ja se tuskin on kovin suuri puhemiehellä.

        Yleensä veroista ja ”paskavaltiosta” valittavat kaverit ovat oman elämänsä luusereita, joista ei vain ole työelämään. Samat kaverit tekevät hetken päästä viron y-tunnuksella konkurssin ja heräävät lamput himmeänä montulla, kun koijannut oikeaa kaveria kerrankin.


    • PROTESTILISTAFEIKKI

      PROTESTILISTA.COM : ASIAKASTIETO OY ON SELVITELLYT KUKA ON YRITYKSEN TAKANA, MUTTA EI OLE PÄÄSSYT JÄLJILLE. ASIAKASTIETO OY:STA PYYDETTY OTTAMAAN YHTEYTTÄ POLIISIIN SIELLÄ OLEVIEN PROTESTIMERKINTÖJEN TAKIA, JOTKA EI SINNE KUULU!

      • Älähuutele

        Miksi huudat?


      • Notaari-1

        Maksakaa laskunne, niin ette joudu epämääräisille sivulle


      • poliisitutkii
        Notaari-1 kirjoitti:

        Maksakaa laskunne, niin ette joudu epämääräisille sivulle

        Näin sanoo nimerkki idiootille kaikki on yksikertaista. Mutta mietippä tätä:
        Myin yritykseni kolme vuotta sitten ja sovimme kolmen vuoden kilpailukiellon. Silloinen yritykseni toimi omalla nimelläni luovalla alalla, jossa nimi merkitsee kaikkea. Uusi omistaja vakiinnutti asiakkuudet, järjesti sitten maksamattoman laskun nimelläni toimineelle yhtiölle ja muutti sitten pikimmiten protestilistalle syntyneen merkinnän jälkeen yhtiön nimen sopivasti juuri ennen kuin vapauduin kilpailukiellosta. Nyt epävirallisen Protestilista.com -in tiedoissa perinnässä näkyy aimepi yhtiöni nimi . Tietoa ei voi muuttaa sillä com päätteisen sivuston ylläpitäjästä ei ole tietoa alan toimijoilla sen paremmin kuin domainin myyneellä tahollakaan. Asiakastiedon ylläpitämä fi pääteinen sivusto on ajantasalla, mutta sekaannus on melkoinen, kun yleensä ei huomata, että on suuri ero näiden kahden sivuston välillä.


      • Anonyymi
        Notaari-1 kirjoitti:

        Maksakaa laskunne, niin ette joudu epämääräisille sivulle

        Hänninen pieksämäen ulosotto kuningas.T jähnkhä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hänninen pieksämäen ulosotto kuningas.T jähnkhä

        Ai on vai


      • Anonyymi

        Ei siellä ole yhtään turhaa merkintää.


      • Anonyymi
        poliisitutkii kirjoitti:

        Näin sanoo nimerkki idiootille kaikki on yksikertaista. Mutta mietippä tätä:
        Myin yritykseni kolme vuotta sitten ja sovimme kolmen vuoden kilpailukiellon. Silloinen yritykseni toimi omalla nimelläni luovalla alalla, jossa nimi merkitsee kaikkea. Uusi omistaja vakiinnutti asiakkuudet, järjesti sitten maksamattoman laskun nimelläni toimineelle yhtiölle ja muutti sitten pikimmiten protestilistalle syntyneen merkinnän jälkeen yhtiön nimen sopivasti juuri ennen kuin vapauduin kilpailukiellosta. Nyt epävirallisen Protestilista.com -in tiedoissa perinnässä näkyy aimepi yhtiöni nimi . Tietoa ei voi muuttaa sillä com päätteisen sivuston ylläpitäjästä ei ole tietoa alan toimijoilla sen paremmin kuin domainin myyneellä tahollakaan. Asiakastiedon ylläpitämä fi pääteinen sivusto on ajantasalla, mutta sekaannus on melkoinen, kun yleensä ei huomata, että on suuri ero näiden kahden sivuston välillä.

        Mikä ongelma? Myymälläsi yrityksellä menee sinun jälkeesi huonosti? Samalla y-tunnuksella se merkintä on, jos ne on vaan nimen vaihtanu. Ja päättävät henkilöt ovat julkisia. Oisit myynyt sellaisella hinnalla, ettei tarvitse itkeä netissä tai jatkanut pyörittämistä.

        Ja ihan oikeassa ne entiset asiakkaat on, jos ei uudestaan hyppää seuraavaa exittiä hakevan kelkkaan. Eli se maine meni ihan sinun omasta valinnastasi. Exit on exit ja sen jälkeen aloitetaan tyhjästä. Mihin vanhat asiakkaat tarvitsevat kumppania, joka yrittää saada uudelleen kasan asiakkaita ja taas myydä jollekin hupiukoille?


    • kue

      Ihan hyvä keksintö. Näkee millaisen kanssa tekee kauppaa onko paljon jättänyt asioita hoitamatta.

      • Anonyymi

        Perseesta Suomi on yrittäjälle täysin mulkku paikka. Veroja maksat itsesi hengiltä. Kaikille yrittäjäksi aikoville jos aiot yrittäjäksi Tee se mutta jossain muualla muuta pois maasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perseesta Suomi on yrittäjälle täysin mulkku paikka. Veroja maksat itsesi hengiltä. Kaikille yrittäjäksi aikoville jos aiot yrittäjäksi Tee se mutta jossain muualla muuta pois maasta.

        Niin tai sitten ihan vaan tekee kannattavuuslaskelmat ja katsoo saako niillä hinnoilla työtä, jos saa Ei ole mitään ongelmaa maksaa veroja. Erikseen on yrittelijät jotka lähtee perstuntumalla miettimään mitä pyytää työstään tai kilpailee alihinnoilla ja sitten valittaa kun ei kannata, ei se ole verottajasta kiinni eikä protestilistasta eihän Suomessa ees ole kovin iso yhteisövero. Protestilistasta toki olisi hieman korjattavaa, pitäisi olla todella tiukat todisteet että sinne laitetaan mutta muuten hyvä järjestely.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perseesta Suomi on yrittäjälle täysin mulkku paikka. Veroja maksat itsesi hengiltä. Kaikille yrittäjäksi aikoville jos aiot yrittäjäksi Tee se mutta jossain muualla muuta pois maasta.

        Miksi? Tekijöillä menee Suomessa hyvin ja luusereilla kaikkialla huonosti.


    • Anonyymi

      protestilistat protestilista.net

    • Anonyymi

      Ei sinne kukaa syytön joudu. Ennenkun sinne joutuu useita eri ilmoituksia tulee. Ihan sama ku elät yli varojes ja sitte itkeä kun ei ookkaa varaa maksaa laskua. Maksas laskus niinku muutkin tai hoitaa asia kunnialla loppuun asti.

    • Anonyymi

      Listassahan ei toki ole kyse laadullisestikaan mistään elokapinoimisesta?

      • Anonyymi

        Onko Hänninen vielä velkomus listalka.


    • Anonyymi

      >>Ei sinne kukaa syytön joudu. Ennenkun sinne joutuu useita eri ilmoituksia tulee. Ihan sama ku elät yli varojes ja sitte itkeä kun ei ookkaa varaa maksaa laskua. Maksas laskus niinku muutkin tai hoitaa asia kunnialla loppuun asti.>>

      Entinen kansanedustaja Osmo Soininvaara ei ihan joutunut protestilistalle saakka, mutta iökeästi perintäyhtiän kirje oli loman jälkeen postiläjässä.

      "Olen ollut kolme viikkoa Interraililla ympäri Eurooppaa. Kotona
      odotti perintätoimiston karhu laskusta, jota olin odotellut turhaan.
      Postikasasta löytyi lopultakin myös se lasku. Se oli ollut
      matkalla ainakin viisi viikkoa. "
      https://twitter.com/OsmoSoininvaara/status/1681981430056861696

      Postin toiminnasta tänä vuonna on tullut tuhansittain valituksia. Ne kirjeet ja paperiset laskut ym. eivät tunnu pääsevän postiste läpi kovinkaan luotettavasti.

      • Anonyymi

        Osmokin on ihminen, jolla on matematiikka 5 ja uskonto 10. Silloin käy laskuvirheitä. Ja tosiaan miksi vihreälle tulee tulostettuja laskuja toimitettuna, kun bitteinä siirtyisi lähes päästöttömästi ja nopeasti.


    • Anonyymi

      Velalliset joutuu usein perintään kun eivät maksa .
      Velkojan ainut vaihtoehto

    • Anonyymi

      "Ja tosiaan miksi vihreälle tulee tulostettuja laskuja toimitettuna,
      kun bitteinä siirtyisi lähes päästöttömästi ja nopeasti."

      Sähkölaskut, netti-. ja puhelinlaskut ja HSY-jätepalvelut menee suoraveloituksena. Noistahan ei koskaan näe niitä laskuja, millaisia summia veloitetaan, ja onko maksut nousseet vuoden aikana. Raha vaan lähtee tililtä, ja maksajan pitää jaksaa luottaa että kyllä kai se siellä oikein menee se laskutus.

      Jotenkin ei halua kuitenkaan kodin tai auton vakuutusmaksuja, ja monia muita 1...2 jkertraa vuodessa tulevia laskuja laittaa suoraveloitukseen.

      Noista on mukavempaa saada se paperilasku edelleen. Näkee mistä kymmenistä pikku osisita ja teennäisen tuntuisista vakuutuspalveluista vaikka Kotivakuutuksen maksu muodostuu.

    • Anonyymi

      Ei sinne protesti listalle helpolla pääse kumminkaan. Hoida laskusi niinkun muutkin. (Ajoissa) vituttaa tuollaaset venkoilijat. Itse myös ydittäjänä. Pahempaa ookkaan kun velkaperseen jotka leikkii niin kauppiasta ja sitte saa itse odotella että ehkö joskus sais omat pois.

      • Anonyymi

        Kun velkomiskirjeet lähetetään vanhentuneisiin osoitteisiin, niin kyllä sinne protestilistalle voi joutu ihan vahingossakin.

        Toinen syy on siinä että Posti kadottaa nykyään yllättävän paljon kirjelähetyksiä. Jos perintäyhtiöltä lähetetyt kaksi paperikirjettä joutuvat kadoksiin, ei asianosaisella ole mahdollisuutta reagoida asiaan, ja sitten nimi onkin jo protestilistalla.

        Nykyään ei ole mitään vaatimusta sille, että tällaiset perintäyhtiön kirjeet olisi kertaakaan lähetettävä kirjattuina. Tavallinen kuluttaja taio pienyriyttäjä on aika lailla heikommassa asemassa, koska lainsäädäntö ilmoitusvelvollisuudesta on vanhaa ja lepsua tässä kohtaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3427
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      93
      3154
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2358
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1824
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1524
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      83
      1375
    Aihe