team capital....

teamia

pdv investment siirtänyt team capitalille pikalainan..kyseinen paikkahan on laiton !ei ole lääninhallituksen sivulla kyseistä..firmaa....team capitalilla ei vastata puheluihin..sinne on vaan kännykkä numero..takasin ei ole soittoa kuulunut..vituttaa tälläset paikat ei saada näitä huijari firmoja liekaan...millään...perättömiä lisäkuluja lisätään ..sveassa väitettiin että on ihan laillinen..jännä juttu ekalla kerralla muija joka vastasi meni hiljaiseksi kun sanoi sen nimen että pdv siirtänyt lainan team capitalille...

18

614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TeamCapital on paras

      Team Capital on kyllä paras perintätoimisto, johon olen törmännyt. Ne yritti mullekin keväällä esittää perintätoimistoa. Vastasin heille, että suostun sopimaan alkuperäisen saatavan maksusta, mutta heidän perintäkulujaan en tule maksamaan. Muistaakseni pari kertaa yrittivät lakipykäliä omaksi edukseen vääntämällä kiristää maksamaan. Mutta kun vastasin, että laittakoon käräjille, jos eivät kerran maksusopimukseen suostu, niin lopettivat sitten yhteydenpidon siihen. Näin ollen vältyin maksamasta koko vippiä. Kiitos kuuluu Team Capitaalille.

    • niih..

      mies soitti äsken...mukamas saavat oman konsernin sisäisiä periä ihmisiltä :D ??? sen takii ei löydy rekisteristä heidän perintäpuljua... hätänen puhelu oli...ei voi muuta sanoa...

      • ei lupaa, ei rahaa

        Tähän on jo Kuluttajavirastokin ottanut kantaa, että yli viiden euron perintäkulut kuuluvat ammattimaiseen perintään eli perintäluvallisille toimistoille.


      • hyvä yritys !

        Saahan omia saataviaan periä, se on totta ! Maksumuistutuskin on maksun perintää ja sen edemmäs ei voi ilman perintälupaa mennä. Niitä vitosen maksumuikkareita saavat siis lähettää ja vaikka mitä muuta mutta ei ne perintätoimiston kuluja voi ottaa ja lähettää maksuvaatimuksia. Tota ne aina yrittää !

        Se suurin ongelma on että ne tulkitsee sen että omia saatavia saa periä niin , että saa myös rahastaa perintäkuluja. Väärin !


    • teamia....

      eipä tuo kyllä ole tarpeeks hyvä selitys..kiertävät veroja kenties???? silti pitäs se lupa löytyä jos kerta on perintätoimisto kyseessä...

    • 7+3

      Kun ei ole perintälupaa, ei saa mainostaa toimintaansa, eikä saa lisätä muita kuluja kuin 5€ muistutuskuluja. Heillä on nettisivut olemassa jossa he mainostavat olevansa kotimainen perintätoimisto, eli he rikkovat tuossa jo lakia.

    • Maksamatta jää

      Helmikuussa yritin tehdä Team Capitalin kanssa maksusopparia vanhasta Perhelainan velasta. Alkuperäinen lasku 512, nyt summa 685. Eivät suostuneet tekemään sopparia, haistatin P:t. Kesäkuussa tuli kirje, että maksettava heti tai 14 päivän jälkeen lähtee käräjille. No eipä ole vielä kuulunut ja pyysin jo viime vuonna, että laittakaa käräjille, mutta eivät ole laittaneet??? Ihme touhua????

    • 8+15

      Itselläni on myös 1.5vuotta pantanneet laskua... Että semmosta meininkiä.

    • kiva firma

      ihan samaa settiä euroloanin kanssa

    • ZZ

      Minä tein aikanaan maksusopimuksen, muistaakseni 3:een erään. Ennen viimeistä maksua tajusin, että kulut ovat hirmuiset, eikä firmalla perintälupia. Vein asian Kuluttajariitaltk:n käsiteltäväksi. Sieltä ei tietenkäään ole kuulunut vielä mitään (kestää iäsyyden), mutta eipä ole Team Capitalkaan lähetellyt laskua viimeisestä erästä. Näin kai sen oikeasti pitääkin mennä hyvän perintätavan mukaan, eli perintä on keskeytettävä, jos asia riitautetaan. Vaan näihin puljuihin kun ei ole juuri luottamista.
      Team Capitalista olen myös ilmoitanut Aluehallintovirastoon, muta aika keinottomia vissiin ovat sielläkin. TC mainostaa edelleen kotisivuilaan perintää, vaikka ei ole lupia.

    • Tiimcapitaal vielä

      Edelleen jaksaa Teamcapital/DVB Investment lähetellä uhkailujaan. Onko joku vielä maksanut noille huijareille maksuja? Uusin tekstiviestillä tullut ukaasi oli sangen huvittava. Nyt ollaan kuulemma suoraan "oikeusministeriön" kanssa tekemississä saatavien perinnässä.

    • zzz76

      Aiemmalla nimimerkilläni ZZ kerroin, että olen riitautanut kulut. Ehdin siis maksaa 2/3 erää. Kuluttajariitaltk:n ratkaisut ne vaan kestää kauan, oliko jopa 1,5 vuotta. Mutta eipä minulla kiire ole, olisi vaan hyvä saada joku ennekkotapaus näistä ilman lupia toimivista perintätoimistoista.

    • saija20

      Jos nämä "firmat" toimivat laittomasti, niin eikö viranomaisia, esim. poliisia kiinnosta? Kai nekin tutkii talousrikoksia? Vinkkiä vaan eteenpäin!

      • Pukin kuumalinja

        Kai tässä on pakko laittaa poliisille vinkkiä, koska kyseinen firma oikein kerjää tällaista huomiota ja puuttumista toimintaansa.


      • Pukin kuumalinja

        Poliisi tarvitsee asiasta ensin varmaankin rikosilmoituksen, koska todistusaineisto on ilmoituksen tekijän varassa.

        Ilmeisesti viranomaiset ovat jo sen verran puuttuneet kyseisen yrityksen toimintaan, että vippitoiminta lienee kokonaan loppunut. Nyt ne yrittää sitten yhä jatkaa tuolla perintälinjalla ja nyhtää lainaajiltaan hiluja kassaansa, jotta yritysjohto pääsee jouluostoksille.


    • varoitus perinnästä

      Tietoa Team Capitalista!

      En usko, että voivat jatkaa minkäänlaista perintää,tai ainakaan viedä asioita Käräjäoikeuteen. Otin aikoinaan 300 euron Luottovipin.(Rahoittaja Tectrust Equity Capital/Svea rahoitus)Toimituskulut olivat 216€ Asia siirtyi Svea perintään,jonne tein maksusopimuksen.Heidän mukaansa maksamatta jäi vielä 148,23€, ja asia siirtyi Tectrust Creditmarketiin(Svea) ja sen jälkeenTeam Capitaliin . Viimeisessä maksuvaatimuksessa, jonka sain heiltä yllätys,yllätys he vaativat minulta alkuperäistä lainasummaa kuluineen,ja korkoineen.(n. 758€)Olin onneksi säästänyt kaiken asiaan liittyvän kirjeenvaihdon, ja he selittelivät vastauksessaan, että "virhe" johtui siitä,että he ovat uusineet kirjanpitonsa. Nämä kaikki firmat ovat yhteydessä Tuomon tupaan. Kuka tutkisi Svea-perinnän toimien laillisuuden . Svean jäljet johtavat Eestiin.Jos saatte postia Team Capitalilta, olkaa varovaisia. He "uusivat" kirjanpitoansa.

    • team pas

      mulle tuli kirje perijä team capital laina otettu jo 2011 mukamas ja nyt vasta kirje tuli ei hyvää päivää! rehellistä toimintaa?? :D alkuperäistä laskua ei ole koskaan tullut saatika muikkaria!

      • 6+12

        Joo no voit pyyhkii sillä persettä, kun yleinen vanhentumisaika on 3 vuotta!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1625
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1312
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      111
      1049
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      887
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      815
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      729
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      711
    10. Olen etsinyt sinua

      Jokainen päivä olet sydämeni. En voinut käsittää silloin kun ensimmäisen kerran sinut näin, että hän, tuo kauniin ihana
      Ikävä
      20
      684
    Aihe