Pyrhösen viimeiset myyntipäivät!?

Ei nenää Pyrtsille

Minkähän takia Kauppahuone Pyrhönen myy vanhentunutta ruokatavaraa vuodesta kolmanteen?

Ostinpa tänään Pyrtsiltä vanhentuneita pähkinäpatukoita vahingossa.

Useasti olen huomauttanut henkiläkuntaa vanhentuneista parasta ennen päiväyksistä.

Taidanpa tästälähtien valita ostospaikkani huolellisemmin.

Toivottavasti kunnallinen terveystarkastaja kiinnostuu Pyrhösen valikoimista

25

2722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ByrtsiRulesAllDayLon

      Eli sua on suivaannuttanut vanhojen tuotteiden myynti jo monta vuotta ja nyt teet asialle jotain: ruikutat täällä. Sinuna olisin vaihtanut kauppaa jo monta vuotta sitten, sillä huomattavasti edullisempia paikkoja on tarjolla. Pyrtsillä on ainoastaan lihatiski, jonka vuoksi sinne kannattaa mennä.

      • Kalliit tilat

        Kyseessä voi olla jonkun kilpailijan valittaminen täällä.


    • Lidl rulettaa

      Lähes sama ongelma Hyvinkään Prismassa ja Citymarketissa. Perjantaina kun yritätä ostaa ruokaa niin suurin osa menee jo sunnuntaina vanhaksi. Ei taida tavara kiertää noissa Hyvinkään megamarketeissa.

    • 345245254243

      Mutta onhan hyvinkäällä kirpputoreja?

      • parasta ennen

        Eihän sieltä ruokaa voi ostaa, Uuno.


    • jaaaaasko

      Joskus tuntuu siltä että hyvinkääläiset tois kirpputoreille ruokaaki jos sitä vois tuoda. Kyllä mulle maistuis vanhat makkaraperunat :)

    • tuoretta tavaraa

      Sitten kun löydät jostain kaupan jossa ei olisi "vanhentunutta" ruokaa niin ilmoitapa muilekin, Et nimittäin ihan heti sellaista löydä.

      Ja vilkaisepas joskus sitä omaa ruokakaappiasikin. Ihan varmaan löytyy vanhentunutta ruokaa sieltäkin ;)

      • kaikkee sattuu

        Juuri näin. Suuren kaupan hedelmäosastolla pisti silmääni omppulaarin keskellä täysin mätä omena. Kaupan työntekijät tietysti hoitavat hedelmäosastoa, silti näinkin joskus tapahtuu.


      • HiuksetPonnarilla

        Aivan niin. Itsekin piti just kirjoittaa tuosta aloituksen tekijälle, että ei varmasti ole yhtään ainoaa kauppaa, jossa ei joskus olisi jotain vanhentunutta myynnissä. Eli vähän törkeää mustamaalata joku tietty kauppa asian tiimoilta. Mä käyn aina silloin tällöin Pyrtsillä, jos sattuu olemaan joku hyvä tarjous siellä. Ja vaikkei olisi tarjouksiakaan, niin tykkään poiketa satunnaisesti siellä. Muuten käyn tekemässä vakiostokseni näissä isommissa automarketeissa, miten millonkin.


    • harmii..

      Mä kävin alkossa ja myivät 12 vuotta vanhaa viskiä!
      Voi villu, että harmitti!

    • kyrsiintynyt

      Hah vitsi mä löysin keskustelun missä valitetaan pyrhösestä..JES aivan mahtava juttu..Tottahan tuo on että pyrhöselle jos menee ostoksille niin siellä saa oikeasti katsoa päiväykset ennen kuin ostaa mitään..Olin työharjottelussa kyseisessä kaupassa ja ai että miten paljon vanhoja tuotteita löysinkään hyllystä..jotkut oli jopa vuodenkin vanhoja..HYI!! Vähemmän olen nähnyt vanhoja tuotteita muissa kaupoissa..Eniten olen bongannut pyrhösellä vanhoja tuotteita..yleensä kun yritin kerää harjottelun aikana vanhoja tuotteita pois hyllystä niin mulle keksittiin koko ajan jotain muuta tekemistä etten vaan keräisi vanhoja pois ja joka kerta mulle sanottiin ett kyllä ne kerkiää kerätä myöhemminkin..eikö kauppias joka istuu melkeimpä koko ajan huoneessaan niin voisi tehdä asialle jotain..laittaisi henkilökunnan tutkimaan vanhentuneet tuotteet pois ennen kuin tilaavat uusia tuotteita hyllyihin..ja monta kertaa kun uusia tuotteita laittoi hyllyyn niin löytyi vanhoja takaa,vaikka nimen omaan uudet tuotteet pitää laittaa taakse eikä eteen. Ja jos joku oikeesti väittää että pyrhönen on ihan mahtava kauppa niin voi jumalauta sanon minä..Mä en tiedä paskinta kauppaa koko hyvinkäällä kuin juuri pyrhönen..Siel annetaan potkujakin sellaisille ihmisille jotka ei ole kerinnyt olemaan kuin vain 3kk töissä siellä.

      • Taustatietoa

        Siis sua ei otettu vakituiseen duuniin ja nyt kostat itkemällä täällä.Mitäs menit jatkuvasti röökille ja sitenkin lintsasit.


      • kyrsiintynyt
        Taustatietoa kirjoitti:

        Siis sua ei otettu vakituiseen duuniin ja nyt kostat itkemällä täällä.Mitäs menit jatkuvasti röökille ja sitenkin lintsasit.

        Sori nyt vaan mut en todellakaan itke sen perään ettei mua otettu vakkari duuniin..En menis siihen puljuun mistään hinnasta enään työharjotteluun enkä todellakaan oikeesti vakkariksikaan!Ja mistä niin päättelet että olen muka käyny röökillä ja ollu pois?! Itse olen savuton ollut jo 8kk ja harjottelun aikana vain sairasloman takia olin vain pois!


      • Hyvä kun kerroit
        kyrsiintynyt kirjoitti:

        Sori nyt vaan mut en todellakaan itke sen perään ettei mua otettu vakkari duuniin..En menis siihen puljuun mistään hinnasta enään työharjotteluun enkä todellakaan oikeesti vakkariksikaan!Ja mistä niin päättelet että olen muka käyny röökillä ja ollu pois?! Itse olen savuton ollut jo 8kk ja harjottelun aikana vain sairasloman takia olin vain pois!

        Siinähän tuo selvisi.


    • tietämätön muori

      Voiko vanhaa ruokaa myydä Hyvinkäällä?

      • Lisää näitä !

        Kaikki kaupat myy vanhaa ruokaa.Esim. uusia perunoita saa vain juhannuksen tienoilla :)


    • nam nam nam

      Lainaus Pyrtsin sivulta.

      Pyrhönen on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, hyvästä palvelustaan ja kotoisasta tunnelmastaan unohtamatta palvelevaa lihatiskiä. Näiden lisäksi edulliset hinnat ja kattavat tuotevalikoimat tekevät Pyrhösestä oivallisen ostopaikan. Pyrhösen liikepaikat sijaitsevat hyvien yhteyksien varrella, joten meille on helppo tulla! "

      • Dtd

        Vieläkö tämä kioski porskuttaa,ei uskoisi . Kymmenen vuotta asuessani Hyvinkäällä tuli tähän kauppaan tutustuttua,ei ole meno muuttunut. Hyvinkään vedessä on kyllä jotain vikaa...


      • sapettaa.
        Dtd kirjoitti:

        Vieläkö tämä kioski porskuttaa,ei uskoisi . Kymmenen vuotta asuessani Hyvinkäällä tuli tähän kauppaan tutustuttua,ei ole meno muuttunut. Hyvinkään vedessä on kyllä jotain vikaa...

        Itse käyn Pyrtsillä melkein päivittäin, ei mitään valittamista. Ystävällinen hlökunta, ammattitaitoinen. "Niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa". Ja sinä ja sinun vetesi, lopeta täällä roikkuminen, kun ei ole sinulla yhtään asiallista vastausta.


    • ostelija1

      Mieluiten Halpa-Halli ku pyrhönen.

      • Ruoka maistuu

        Talvisillan kaupassa on aika paljon tarjoustuotteita, eli siis niitä joissa on viimeinen käyttöpäivä menossa. Talvisillassa on paljon mummoja joilla ei ole mahdollisuutta käydä keskustan marketeissa, bussit eivät kulje mummojen talojen ohi joten Talvisillan kauppa on ainoa mahdollisuus. Eli mummot ostavat ne vanhentuvat elintarvikkeet ja laittavat niistä ruokaa tai puolivalmisteita samana päivänä ja pakastavat mitä eivät jaksa syödä heti.
        Summa summaarum: Kauppias saa vanhenevat tuotteet kaupaksi roudatessaan ne sivumyymäläänsä, mummot saavat ne halvemmalla ja mitä sitten? Kaikki ovat tyytyväisiä. Asiakkaan pitää tietenkin huomauttaa jos huomaa vanhentuneen tuotteen ja valittaa jos kotona huomaa tuotteessa jotain vikaa. Näillä palstoilla kirjoittelu ja kauppiaan haukkuminen ei ole korrektia.
        Asun Talvisillassa ja käyn kuitenkin useimmiten Hyvinkäänkadun kaupassa koska siellä valikoima on parempi ja minulla on auto. Pyrhönen on myös OK, tosin aika kallis.


    • Pettynytsuuresti

      Näyttääpä Pyrhösellä viimeisten myyntipäivien lisäksi kusta myös tarjoukset. Pari kolme kertaa saanut todeta, että veloitettu täysi hinta vaikka hyllyssä seisoo tarjoushinta.

    • On tuo nähty

      Alennettuun hintaan eli "punalappuisena" myydään joka ainoassa kaupassa ainakin Hyvinkäällä.Siinä suhteessa on kohtuutonta nostaa yhtä tikun nokkaan.

      • Paras kauppa hyvinkäällä

        Iidli on paras! I love it.


      • Näin on todettu
        Paras kauppa hyvinkäällä kirjoitti:

        Iidli on paras! I love it.

        On ne Liiterinkin hinnat nousseet viime aikoina.Tarjoustuotteet ovat usein loppu ja todennäköisesti vain houkutustuotteita.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2215
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      177
      1559
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1495
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      125
      1294
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1189
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      924
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      880
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      805
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      289
      800
    10. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      67
      724
    Aihe