Evijärvi vaihtaa kunnanjohtajaa

Pelin politiikkaa

Evijärvi tekee tilaa Esko Ahoselle erottamalla nykyisen kunnanjohtajan. Onhan se liian pitkä työmatka ajaa Lestijärvelle ja pieni kunta kuitenkin yhdistetään johonkin toiseen.
Näin toimi kepu, se ei hylkää omiaan.

45

2556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työtä tehden

      Lehdessä oli, että uusi johtaja oli puuttunut ylipitkiin ruoka- ja kahvitaukoihin ja virheellisiin matkalaskuihin. Joku oli ollut sairaslomallakin aiheetta. No näistä voi päätellä nykypäivän talous- ja työelämän tiedoilla, että toimiiko tuollainen järjestelmä enää. Kuntalaisethan ne palkan maksaa veroina. Työpaikalla tehdään töitä työajan puitteissa eikä istuta kahvilla yliaikoja

    • sairas

      psykopaatti on

    • Pelin politiikkaa

      Näinhän kepu on junaillut kautta aikojen virkoja täällä kepu-Suomessa. Tuntuu vain että se ei enään olisi mahdollista, mutta saa nähdä nyt.

    • karavaanikulkee

      Käsittääkseni ja myös Ilkan jutun mukaan ne olivat kuitenkin kokoomuslaisia, jotka tämän kunnanjohtajan "ajojahdin" on siellä aloittaneet. Ja olihan siinä nimilistassa demarikin mukana. Nimeltä olivat kuitenkin Takamaa ja Kattilakoski - Evijärven kokoomuskermaa.

      Taidat väärää puuta haukkua.

    • ei toivottavaa.

      Tuskin valko"parta" joulupukki tulee enää Evijärven remmiin.

      Taantumuksellinen kepumafia repii kuntia Järviseudulla.

    • EviLevä

      Nykyinen kunnajohtaja on hyvä kun se tuli "piirin" ulkopuolelta ja sekoitti pakan ja samalla ns. hyväveliverkostoa.
      Tulevalla kunnanjohtajalla ei saa jatkossa olla mitään henkilökytköksiä evijärven päättäjiin ja yleensä Evijärveen.

      • Käytännön piloja:.

        .

        Sehän on vain huumoria kun kotioven lukko liimataan pikaliimalla

        .


    • :)

      Kuntaliitos Kauhavan kansssa ja Harri Mattila kaupunginjohtajaksi ei sitten vissiin edelliselle kirjoittajalle kelpaa. Harrin vaimohan on evijärveläisiä.

    • ihmisystävä

      Teittisen säästöt jää miinuksen puolelle ja pahasti, kun hänen toimintansa Evijärvellä lasketaan yhteen.Lukkoepisodi on hänen itsensä aiheuttama,hakee sääliä!Hänen toimintansa takia Evijärvi ei enää tunnu mukavalta paikalta asua.En halua asua sellaisessa kunnassa jota määräilee narsistinen kunnanjohtaja.Teittisen puolustajat ovat enimmäkseen sellaisia, joiden sukulainen tai puolustaja itse on töissä Evijärven kunnassa.Hänen uhkaileva esiintymisensä aiheuttaa pelkoja,eikä uskalleta kertoa hänen tekosiaan.Hänen vuosipalkallaan(n. 85000 e matkakorvaukset ja kokouspalkkiot)saisi palkattua uuden kunnanjohtajan 42000 e/v loput ensimmäisen vuoden palkkasäästöstä riittää Teittisen irtisanomisajan palkkaan.Hänet täytyy irtisanoa välittömästi.Herra Konttila puolustaa sellaista ihmistä jota epäillään lainvastaisesta toiminnasta alaisiaan kohtaan,yrittää vielä uusia valtuustopaikkansa,noinkohan???Mielestäni Evijärvi olisi parempi paikka ilman kunnanjohtaja Teittistä.

      • Mipä vaan

        Niin kauan Teittinen oli ex-työnantajan mielestä hyvä, mutta kun ei lähtenytkään hänen kelkkaansa, niin johan siitä tuli paska ihminen :D Ei siis lähtenyt ajamaan työnantajani ajamaa asiaa.


      • Rosvo Rudolf

        Kyllä Rouva on aika yhteistyökyvytön,on sitä ollut jo ennen Evijärvelle tuloa.Edellinen valtuusto ja nyt nämä jotka häntä FANITTI KAKO ja SDP
        taputtivat hänelle Kädet vereslihalle !!.Kyllä tämä "akka"pitää saada lähtemään mahdollisimman nopeasti ikävä kyllä Markuksen ja Lassen voimat ja kyvyt ei siihen riitä siinä tarvitaan vahvempia voimia löytyykö KESKUSTASTA sitä??


      • Ihmettelijöitä

        Evijärvi olisi jo konkurssissa ilman Teittistä.


    • Kenen ystävä

      Kovaa puhetta ja jopa syytöksiä jotka pitäisi pystyä toteen näyttämään. Ehkä joku niitä tulee kysymäänkin.
      Politiikka on kovaa, varsinkin näin vaalien alla.

      • TuheroTunari

        Järviseudulla on aivan lähietäisyydellä kunta, jossa on jo vuosikymmeniä osattu ratkaista epämukavaksi osoittautuvan johtavan virkamiehen ongelma hiljaisesti ja siististi. Ei ole lukuisina kertoina tarvittu tällaisia kalabaliikkeja. Ympäristön seuraaminen ja opintomatkailu olisivat hyviä keinoja kunnanisille tällaisissakin haasteissa.


    • nifk

      Evijärvi on hölmölä.

      • yhteistyössä

        Ähtäri on hölmölä.Helposti saa yhteistyökykyisen leiman, kun fanittaa eliittiä ja sitä vanhaa kunnaliskalu joukkoa joka ei osaa vallankahvasta heitää irti. Ei vaikka ei ääniä tuliskaan roikutaan ja sanelaan .. se on sitä yhteistyötä se.


    • Yx äänestäjä

      Onko ehdokkaat ottaneet kantaa kunnanjohtajan asemaan? Eikö äänestäjien kuuluisi tietää asia ennen kuin ratkaisee ketä äänestää?

    • Äänestäjä2

      Nyt se sitten nähdään kun selvityslautakunta avaa paketin... Olen varma, kaikkien tekemiset selvitetään... Jos Teittinen lähtee, mukana lähtee muutama muukin. Kokoomus teki aloitteen kun kuntaliitos ei toteutunut eikä edes lähdetty selvittämään.

      • Muutos on varmaa.

        Tuota,tuota,jäitä hattuun,Teittinenhän on ollut aktiivisesti osallisena siihen että konkurssikypsä kunta on saatu jaloilleen.
        Mutta nyt on edessä paljon suuremmaat haasteet,soten viimeinen ulostulo edellyttää vähintään 20 tuhannen asukkaan kuntayhteisöä hoitamaan terveyspalvelut.
        Siinäpä sitä kuulkaa on Evijärvelle ja koko järvisuomelle purtavaa.
        Ja tämä asia painaa suhtkohta vaalien jälkeen päälle.
        Ei ole helppoa mutta päätöksiä on aika pian tehtävä,mihin suuntaudutaan.


    • Yx äänestäjä

      Miksi ehdokkaat eivät voi vastata täällä mikä kanta heillä on tähä kunnanjohtajan ajojahtiin ja siihen onko kyseessä ajojahti?

      • Entinen asukas

        asiahan on näin,keskustalaiset ovat olleet valtapuolue,vai mitä keput ,vai väännättekö asian toisin kuin itäsuomaliset,evijärvellä kuin muulakkin keskustalaisissa kunnissa kaikki on mennyt täysin persettä.minkälaista teollisuutta keput on saanut evijärvelle 50 vuoden aikana ,evijärven koulusta päässeille nuorille.Ei yhtään mitään ,yksistään kepulaisia maatalollisia on tuettu,ja vieläkin vuosikymmenten jälkeen sama kepun suku nyt yrittää valtuustoon.On todella surullista seurata näitten vuosikymmenten aikana evijärven rappeutumista.


    • Pelin politiikkaa

      Eikö kunnanjohta voi olla kunnantoimistossa esimiehenä? Käveleekö muutaman kymmenen äänen voimalla valtuutettu hänen yli?
      Jos ei kunnan työntekiöillä voi olla yhtä esimiestä, joka määrittelee työssä työajat ja kahvitauot, vaan jokainen valtuutettu on työnantaja niin ollaan kyllä heikoilla.

    • perkö

      Evijärveläiset,eikö teitä yhtään hävetä? Teille nauraa koko maakunta. Hehheh....

    • Vaalien jälkeen.

      Ei Evijärvi vaihda Kunnanjohtajaa,hänellä on Hallituksen tuki.Jos hänen jämäkkää otettaan arvostellaan,sehän kuuluu demokratiaan,mutta kyllä hän on osaltaan pelastanut kunnan konkurssilta,näin se vaan on.Jos taas mennään henkilön kemiaan ja henkilökohtaiseen käytttäytymiseen niin voi kysyä,miten se on kunnan talouden kanssa tekemisissä.

    • Lähtenytpoisjo
    • ruu Riikka

      Eipä vaihdakaan-- vaan aloitteen vaihtamisesta tenheet saavat nuolla haavojaan koko maakunna edessä nolosti.
      Hyvää mainosta todellakin.
      Tulevaisuus taattu?

    • Nefa

      Heh ! Evijärven menneisyys on taattu !

      Kepuloitten kepula, jossa kunnanjohtaja odottelee supereläkkeen karttumista ja KEPU:n kurjistamat kuntalaiset odottavat kyykytettyinä, mitä kauheuksia KEPU vielä ehtii keksiä, ennen kuntafuusiota.

      • Aina vastaan

        Terveisin KOKOOMUS


    • Säälien syntymäkunta

      Hyvä, ettei Evijärvellä kaikki ole Kontillaan. Vielä on demareita ja kokoomuslaisia, jotka uskaltavat seisoa selkä suorana.

    • opåupouåpiå

      Täällä ilmeisesti keskustelee ihmisiä, jotka eivät tunne kuntalakia, eivätkä kuntien organisaatiokaavioita.

      Kunnan korkein ihminen, siis on myös ylempänä kunnanjohtajaa, on valtuuston puheenjohtaja. Joten se valtuuston puheenjohtaja on myös sen kunnanjohtajan pomo.

      Valtuuston puheenjohtajana on yleensä kuntavaaleissa voittaneen puolueen joku valtuutettu.

    • oiyopoupuiuggvc

      85000 eurossa vuodessa ansaitseva johtaja on kyllä aika pienipalkkainen johtajaksi. Sehän tekee bruttona kuukaudessa n. 7.000 euroa.

      Ei tuollainen bruttosumma nyt mikään kovin harvinainen oo muillakaan vaativampia töitä tekevillä.

    • Missä kehitys Oy on?

      Täytyisihän johtaja tosiaan vaihtaa kun hän ei ole sisäpiirin vietävissä heidän yrittäessään "hoitaa" kunnan asioita omaan pussiinsa päin kuten ennen oli tapana.

    • kaikkien tappioksi

      Hyvä tyyppi lähtee ja psykopaatti jää.

    • Evijärvi

      Suora lainaus Ilkka-lehdestä 25.1.2013

      Kunnaninsinööri Jari Mansikka-aho ilmoitti tänään kunnanhallitukselle eroavansa virastaan.

      Yhtenä motiivina eroon oli työilmapiiri.

      – Meillä teknisen puolen miehillä on ollut syksyn aikana ongelmia kunnanjohtajan johtamistyylin kanssa. Se kärjistyi tähän.

      Kunnanjohtaja Seija Teittiselle ero tuli yllätyksenä.

      – Olen ollut hänen työpanokseensa erittäin tyytyväinen.

      Lue lisää lehdestä!

    • Narsistista

      Luottamusmiehilla ei ole munaa tehdä tarvittavaa ratkaisua. Ei ole järkevää resurssien käyttöä, että koko kunnantalon väki on halvaantuneena, kun esinainen käyttäytyy narsistisesti.

      Jos joskus sattumalta joku täysjärkinen insinööri eksyy porukkaa, hän katsoo viisaimmaksi lähteä. Kaikilla ei ole mahdollisuutta lähteä, kunta on iso työnantaja eikä töitä liiemmin ole jaossa.

      Yksityisellä ei yksinkertaisesti olisi varaa pitää huonokäytöksistä esimiehenä, kunnalla se menee samaan pohjattomaan kaivoon.

    • Haittaa työntekoa.

      Eikö narsistinen Kunnanjohtaja ymmärrä jäädä eläkkeelle,on jo siinä iässä.Painuus Pohjoissuomeen,mistä on tullutkin.Antaas tilaa paremmille.

      • eagleeys

        Vaikka hän jäisi heti pois, niin valitettavasti korvaatatonta vahinkoa aiheutettuaan mikään ei palaa ennalleen. Ei mikään. Näin se vaan on. ps. Hän tuli Rautavaaralta.


    • kavala tyyppi

      kato googlella millainen on psykapaatti

      • tiina and liina

        pitääkö todella paikkansa että ainut töitätekevä ihminen Evijärven kunnanvirastosta lähtee pois,työilmapiirin takia.kyllä ennen vanhaan oli kaikki paremmin,ajettiin kunnan autoilla kesken työpäivää kotiin lukemaan päivän ilkkaa,usein samanapäivänä vielä toisenkin kerran.


    • Letkujenkka a

      Ei sitä turhaan ajeltu. Mennessä ruokittiin ketut ! Ei kunnan autolla saa turhaan ajella !

    • Kuka kysyy

      Kuulinpa vaan, että ( Osalla ) työntekijoistä, ei olis puhtaat jauhot pussissa! Itse kunnaninsinööri syyllistynyt vakavaan rikkeeseen :D :D HAHAH ei ihme, että on tullut kiire nostaa kytkintä. Toivottavasti Teittinen nostaa kaikki esiin niin katsotaan sitten ketkä ovat käyttäneet asemaansa väärin tai kellä on mennyt omat ja firman rahat sekasi :D

    • hyvä pari

      Jos esko ja nykyinen kunnanjohtaja lyö hynttyyt yhteen ja molemmat yrittävät hoitaa Evijärven kunnanjohtajan virkaa,kuntalaisten parhaaksi,palkkahan tulee heiltä.Ei luulisi nykyinen kunnanjohtaja saavan riitaa ainakaan eskon kanssa,elo olisi leppoisaa kun esko myötäilisi ylä ja ala mäessä.

    • psyko-

      paatti.
      Kato googlella.

      • Nykyään omissa hommissa

        Ottaako joitakin Evijärven kunnan työntekijöitä päähän kun yhtäkkiä
        joutuukin hommiin? Mitä minulla on kokemusta, niin suurin osa
        kunnan työntekijöistä hoitaa hommansa kunnolla. Joukkoon mahtuu
        aina muutama mätämuna, jotka luulevat että työelämän säännöt
        eivät,koske heitä. Julkisuudessa olleista kommenteista voi asioita
        päätellä... Nostin kytkintä,kauan sitten erään kunnan hommista
        kun sain tehdä esimieheni hommat. Esimiehen aika kului Leijonien ja
        muiden harrastusten piirissä niin tiuhaan, että sain iltamyöhään vääntää
        hommia. Tsemppiä Teittinen! Pitää vain kestää, työn tulokset alkavat
        näkyä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1305
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1066
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      70
      853
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      787
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      644
    Aihe