Onko Thai-hieronnassa käynti pettämistä?

Kyllä paikat pehmeni

Olen aviossa mutta tässä kerran innostuin menemään thai-hierontaan.
Hieronta oli hyvä ja pitihän se vielä ottaa muutaman kerran uusiksi!
Sieviä nuoria erittäin vähäpukeisia
hierojia!
Erään kerran oli kaksi touhussa kun pyysin eikä toisella ollut juuri silloin
asiakasta!
En halua/uskalla kertoa vaimolle kun saattaa luulla vaikka mitä kun noista
tytöistä kaikkea kirjoitetaan!
Niin,onko tuollainen pettämistä?

24

4134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tjrtiryo

      No jos siitä et pysty etkä halua vaimolle kertoa, niin mitäs luulisit?

    • Vaimokki

      Aivan, oma mieheni salasi thai-hieronnassa käymisen ja paljastuttuaan tokaisi, että olisi siellä muutakin saanut....eli ei ne jutu näistä paikoista pelkkää huhua ole!

    • jesperiinathaithai

      Jos minun mieheni menisi thai-hierojalle, tai edes kärkkyisi sellaisia asioita, laittaisin välittömästi hänet ulkoruokintaan. Joku ihmisarvo minullakin sentään on. Ei miehenikään haluaisi minun ronkkivan netistä jotain naisille suunnattuja intiimihierontapalveluja, saati että haluaisi/kestäisi minun sellaisissa käyvän.

    • Kivaa oli ja on

      Ei se ole pettämistä, tietenkään!
      IVaimosii oli sillä aikaa täällä meillä ja koko päivän, ilmaiseksi!

    • thaikujja

      On.

    • Suominainen 1

      VITTU Mikä urpo!!!Toivottavasti sinulla käy käry käynnistä...Ihan kuin leuhkisit vielä asialla...Oksettava sika olet!!!

    • Moraalista

      Thai-hierojiin liittyy pettämisen lisäksi toinen erittäin, erittäin vastenmielinen asia . He ovat köyhästä maasta kotoisin olevia, köyhiä, kouluttamattomia naisia.. Lähes kaikkien thaityttöjen ’ura’ on alkanut hyvin nuorena, liian nuorena, ja pakottamalla.
      Kun käyt thai-hieronnassa, on mahdollista että ostat silloin seksiä parituksen uhrilta. Silloin teet rikoksen, Suomen lain mukaan.

      Prostituutio yleensäkin on useimmiten taloudellista hyväksikäyttöä, useimmiten naiset ovat ammatissaan joko pakotettuna tai kurjan elämän kolhimana, esim. päihderiippuvuuden vuoksi, etsimässä itse itselleen helppoa toimeentuloa, tavalla joka rikkoo heidän sielunsa hajalle. Luksushuoria, näitä itse vapaaehtoisesti uransa valinneita, on todella harvassa.

      Seksin totaaliostokieltolakia viedään Suomessakin jo eteenpäin. Tämä kertoo, mitä yhteiskunta, ja useimmat meistä tavallisista ihmisistä ajattelevat miehistä, jotka ostavat seksiä. He ovat halveksittavia hyväksikäyttäjiä, jotka aiheuttavat toisille ihmisille, naisille pahaa pelkästään oman itsekkään nautintonsa vuoksi, eivätkä ajattele tekojensa seurauksia näille naisille.
      Lue lisää:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Seksin_ostokielto

      • Antimoralisti

        Mikä sinä olet sanomaan aikuisille naisille, jotka haluavat myydä seksiä, että he eivät saa tehdä niin ja se repii heidän sielunsa?

        Tässä(kin) maassa on muuten lukuisia miehiä jotka eri syistä eivät saa seksiä muuten kuin rahalla, mutta heistähän te moralistit ette välitä.


    • Lisää vastauksia

      Iso osa seksiä myyvistä kuuluu johonkin syrjäytyneiden ryhmään. He ovat kouluttamattomia maapallomme köyhiä, päihdeongelmaisia, mielenterveysongelmaisia tai muutoin tukalassa elämäntilanteessa.

      Vapaaehtoisuus prostituutiossa on venyvä käsite, siihen ajaudutaan, jos ei pakotettuna tai ihmiskaupan vuoksi, kuten thaitytöt usein, niin usein oman vaikean elämäntilanteen vuoksi.

      Jos et ymmärrä, miten prostituutio vaikuttaa haitallisesti ammatinharjoittajansa mieleen, sinulta puuttuu oikeaa tietoa asiasta. Prostituoidut kokevat mm. suoraa halveksuntaa ennen muuta omien asiakkaidensa taholta, ikävimmillään he joutuvat fyysisen väklvallan kohteeksi.

      Myötätuntoni seksin puutteesta kärsiviä kohtaan. Mutta vastaa sinä, miksi seksiä ei-saavan miehen oikeus saada seksiä olisi suurempi oikeus kuin syrjäytyneen ihmisen puolustaminen häntä uhkaavalta pahalta, jopa väkivallalta? Minun lisäkseni moni muu sanoo samaa.

      Seksin täysostokiellossa on haittapuoliakin, mutta enemmän hyvää. Enemmistö suomalaisista kannattaa lakia, joten se toteutunee vielä, se on vain ajan kysymys.

      Sivistyneet valtiot, joissa Pohjoismaat ovat eturintamassa, puolustavat sekä omia kansalaisiaan että koko maailman väestön ihmisoikeuksia, epäoikeudenmukaisuuden edessä. Thaitytön ihmisoikeus on elää ilman että tarvitsee myydä itseään ruokaa saadakseen. Ehkä joku päivä tämä oikeus toteutuu nykyisissä kehitysmaissakin.

      • NtiDom

        Ja sitten asian toinen puoli, tuo minkä kuvailit on se paska puoli missä muutama ihmisraunio lymyää. Sitten on näitä ns. luksushuo*ia jotka nostavat isompaa tiliä kuin yritysjohtajat. :) Ja tämä on fakta, prostituutiolla (ellei ole minkään parituksen uhri) voi tienata jopa 10 000 euroa viikossa.


      • Osta luksusta sitten
        NtiDom kirjoitti:

        Ja sitten asian toinen puoli, tuo minkä kuvailit on se paska puoli missä muutama ihmisraunio lymyää. Sitten on näitä ns. luksushuo*ia jotka nostavat isompaa tiliä kuin yritysjohtajat. :) Ja tämä on fakta, prostituutiolla (ellei ole minkään parituksen uhri) voi tienata jopa 10 000 euroa viikossa.

        Luksustytöt ovat hyvin pieni vähemmistö kaikista prostituoiduista. Maksa tonni kerrasta, niin omatuntosi pysyy puhtaana, et hyväksikäytä halvalla köyhää alalle pakotettua thaityttöä.


    • Herra Jack

      Turhapa sitä on päässään pähkäillä tai täältä kysellä. Ota vaimosi seuraavaan "hoitoon mukaan", niin eiköhän asia selvinne.

    • eimuutakiits

      te jotka moralisoitte thai hierontaa.
      Oletteko käyneet koskaan????

      Jos ette niin aika huonoa alkaa arvostelemaan siellä käviöitä, saati hierojia.

      SE onko thaihieronnassa käyminen pettämistä vai ei, riippuu siitä mitä palveluja käyttää, tai on edes tarjolla. Ihan vaan kaikista vähälahjaisimmille ja tietämättömimmille tiedoksi, hierojat kaikki eivät toki myy peppuaan siellä. jotkut tarjoaa kättelypalveluita,, ja joissakin paikoissa voi olla lisäpalveluntarjoajat erikseen.

      Jos ottaa pelkän hieronnan se ei ole sen enempää pettämisstä kuin muillakaan hierojilla. Ihan vaan tiedoksi kaikille pervoille, siellä voi käydä siis myös vain hieronnassa.

      Myönnän toki että kokemusteni mukaan suurin osa näistä *thaihierojista* eivät osaa thaihierontaa, mutta poikkeuksiakin onneksi on.

      Mitä tulee köyhän riistoon, minäkin olen köyhistä oloista, ja olen pakotettu tekemään työtä elääkseni, kyllä tämä kapitalismi onkin kamalaa.

      Tiesittekö te riistoa vastustavat , että hieronta maksaa 50euroa tunnilta, josta hieroja saa puolet. 25euroa tunti, kelpais minullekkin. puolentunnin hieronnan ollessa 30- 35 euroa.

      Itse käyn samalla hierojalla, joka on jo aikuinen nainen eikä mikään nuorityttö. eikä hän edes kysy *saako olla muuta* ainakaan minulta.

      • Erota asiat hei

        Emme todellakaan moralisoi tavallisia hierontapalveluita, joihin ei liity seksuaalisia palveluita. Se on rehellistä työtä thainaisillekin, kuten kaikille alalla oleville.


    • mai krap

      ketjussa kysyttiin *onko thaihieronnassa käyminen pettämistä??*
      siinä ei ole eroteltu mitenkään siellä tarjottavia palveluita.
      Joten yksi selitteinen vastaus voi olla ainoastaan *ei ole*.

      Jos jonkun mielestä vastaus on päinvastainen, silloin myös naapurissa kahvilla käyminen on pettämistä

      Myös kaikki parturissa käymiset on pettämistä.

      Joku piti pettämisenä jos ei voi kotona kertoa. Jos ihmisten käsitys on noin yksioikoinen kuin tässäkin ketjussa annetaan eittämättä ymmärtää, niin parempi olla kertomatta.

      Minusta rasistiset piirteet alkavat suomessa jo ylittää naurettavuuden rajat.

      • Saivartelet

        mai krap, lue uudestaan. Vähäpukeiset naiset mainitaan myös Tavallisilla hierojilla on vaatteet päällä.


    • Kokemuksia

      Eihän se pukeutuminen tai sen vähyys vielä pettämistä ole. Ehkä he ovat vähäpukeisia siksi että saattaisivat saada myös "lisätienistiä" kun on suuret houkutukset mutta sehän riippuu asiakkaasta lähteekö mukaan. Ei ne väkisin miesparkaa siellä hiero "sopimattomista" paikoista.
      Minä käyn mieheni kanssa yhdessä ja se on ihan mukavaa ja kotona voimme sitten jatkaa kahden kesken...

    • mr tee80

      Se nyt vaan on niin että seksi maksaa miehelle aina tavalla tai toisella. Kautta aikojen naiset ovat pyrkineet vaikuttamaan miehiin kiristämällä ym seksin avulla saadakseen haluamansa. Tässäkin laissa olisi kyse vain kiusanteosta.Mites sille alkoholin kieltolaille aikoinaan kävikään?Ruotsissakin escortteja kyllä löytyy, koska sivustot ovat ulkomaisilla palvelimilla.

      Luksushuorat ovat harvassa, ehkä niin, mutta kuka olet sanomaan toiselle aikuiselle ihmiselle mitä saa tehdä ja mitä ei. Moni suomalaisista naisista valitsee alan,koska tarjolla on paljon helppoa rahaa ja vaihtoehtona pieniliksainen paskaduuni. Alalla on esimpk-seudulla paljon opiskelijoita,jotka eivät saa kotoaan rahaa. Ja kandee huomioida että saavat itse valita asiakkaansa. Moraalista on turha enää puhua maailmassa missä pomminheittäjät saavat Nobelin rauhanpalkintoja,kuten Yasser Arafat 1994.Jos kieltolaki tulee, niin siitä tulee torso kuten huumesodastakin. Lakaisee asian vain enemmän piiloon. Vai voitko väittää että sodassa huumeita vastaan ollaan voitolla.

    • kokovartalouimapuku

      Vähä pukeinen = vaatteet päällä
      vaatteitta = Ei vaatteita päällä
      Asiakkat hierojilla ovat aina vähissä pukeissa, huoneen lämmön pitää olla niin lämmin että siellä tarkenee. Tämä siis riippumatta, missä käy kokovartalohieronnan ottamassa. Vai käykö joku toppahaalaripäällä hierottavana?

      HIeronta on rankka ammatti kelletahansa, ja pienikasvuiselle se on vielä rankempaa. Ei siinä voi hirveästi olla päällä, tehdessään fyysisesti rankkaa työtä lämpimässä, jos sen tekee kunnolla.

      Jos vähäpukeisennaisen näkeminen on pettämistä, niin saakeli ku tulee petettyä uimarannoilla. Koskeeko sama myös naisia??? Miehet kun ovat uimarannoilla puolet vähemmissä asuissa. Onko siis naisten pettäminen jotenkin kaksinverroin pahempaa??

      • hummmmh

        Kyllä koskee. Ainakin meillä. Jos minä latailen netistä vähäpukeisten miestehn kuvia ja tulostelen seinille, se ei todellakaan ole OK. Mies sitten ihmettelee, miksi sama ei ole sallittua hänelle naisten kanssa.


    • yksinkertaista

      Ton ongelman ratkaisu, on todennäköisesti helppoa. jos miehesi haluaa katsella vähäpukeista naista, kotona, niin vähennä vaatetusta. Uskon miehesi pitävän myös ajatuksesta.

    • Ihme saivartelua

      Kaikki saivartelette, jotka esitätte että seksistä ei olisi kyse. Ap ei olisi aloittanut täätä keskustelua, jos hän olisi vilpittömästi käynyt vain hierojalla. Ehkä hän etsii hyviä tekosyitä itselleen tai vaimolleen tekoihinsa - ja teiltä hän niitä saikin.

    • huokaus syvä huokaus

      On, koska sun edes tarvitsee kysyä. Miksi muka menit thai-hierojalle, muuten kuin seksuaalisen jännityksen takia? Tietysti menit himojesi viemänä = petollisesti. Muuten olisit mennyt tavalliseen kunnon hierontaan suomalaiseen koulutettuun palveluun ilman eroottista lisää. Naiset pitää tuota henkistä puolta pettämisenä erityisesti. Te miehet tajuatte pettävänne vasta, kun ootte kiinni housut kintussa. Siihen asti petättekin itseänne esim. tällaisin kysymyksin.

    • mai krap

      *Te miehet tajuatte pettävänne vasta, kun ootte kiinni housut kintussa*.

      Voisi päätellä että kaikki miehet pettää, ja kaikki thaimaalaiset hierojat ovat huoria, ja kaikki heidän asiakkaansa ostavat sieltä seksipalveluita jotka suomessa on kriminalisoitu. Leimaat meidät kaikki siis rikollisiksi. :)

      Todella mukava vaimo immeinen jollakin.

      Ihmisvihanlietsominenkin kansanryhmää vastaan on myös suomessa kriminalisoitu.
      Ja eittämättä meidät thaihierojien asiakkaat on leimattu rikollisiksi, sekä kaikki thaihierojat prostitoiduiksi. On siis jo kaksi ihmisryhmää johon rasismia surutta kohdennetaan, eikä kirjoittaja(t) ole edes ikinä käyneet thaihieronnassa :)

      ja *te miehet* tarkoittanee kaikkia miehiä :))

      Mistä tämä kaikki *tieto* oikein pursuaa. En laita kysymysmerkkiä kun en halua vastausta kuulla.

      Minusta rasistiset piirteet alkavat suomessa jo ylittää naurettavuuden rajat.

      mai krap= ei kiitos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1643
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1300
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1100
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1077
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      878
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      840
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    10. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    Aihe