Matkahuolto asiamies

8+12

Luuleeko torikauppias että matkahuolto toiminta on kannattavaa erillään muusta liikkeen harjoittamisesta?Mh-asiamies toiminta on yksin jossain erillisessä kiinteistössä täysin kannattamatonta.Eli esim.tb huoltoaseman yhtenä lisä palveluna toimiva.Lisäksi purku ja lastaus esim.rautatieasemalla pitkää talvella liukasta siltaa pitkin hankalaa.Ovet liian hankalat.Tänä päivänä otettava myös työturvallisuus ja ergonomisuus huomioon.Nyt vaakakupissa vastakkain junamatkustajien vähemmistö vastaan terveyskeskus asiakkaat.

15

2513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuttervolvo

      No onhan hyvä matkahuollonpaikka taksikopin luona jo keksitty.Riittää linjoille tilaa ja matkustajat saa omat autotkin parkkiin.Sää suoja-katos myös ..vaikeeta on.

      • irizar

        Olet oikeassa paikan suhteen. Olisi pitänyt saada sinne heti , kun muutti pois rautatieaseman puolelta. Paljon olisi jäänyt kuskeiile tulleita haukkumisia tulematta. Paras kommentti, että ajaako bussi Kuopiossa linja-autoasemalle vai Teboilille. Toivotaan , että järki voittaisi ja kaikki tulisi siihen, mikä on linja-autoasemaksi aikoinaan tehty.


      • 8+12
        irizar kirjoitti:

        Olet oikeassa paikan suhteen. Olisi pitänyt saada sinne heti , kun muutti pois rautatieaseman puolelta. Paljon olisi jäänyt kuskeiile tulleita haukkumisia tulematta. Paras kommentti, että ajaako bussi Kuopiossa linja-autoasemalle vai Teboilille. Toivotaan , että järki voittaisi ja kaikki tulisi siihen, mikä on linja-autoasemaksi aikoinaan tehty.

        Kuttervolovo ja iritzar on ihan oikeessa paikan suhteen mutta kuka yrittäjäksi.Taksimiehet.pitseria.hieroja.kapakoitsija.huonekalukauppias. vai kuka muuten teidän ajatus on nostalgia hömppää


    • CarrusVolvo

      Voi herranjumala, että tämä Suonenjoen Matkahuoltomuutos voikin olla näinkin polttava puheenaihe. Uskokaa, jo että Matkahuollolla on nyt parempipaikka Teboililla, ja se ei tule sieltä muuttumaan mihinkään muualle, kun ei vanhalle paikalle ole yrittäjää, ja alunperäiselle paikalle ei ole kyllä mahdollisuutta, sillä linja-autoasemana kyseinen rakennus on toiminut vuonna keppi ja kivi, ja nykypäivänä jos linja-autoasema toimisi siellä, niin se olisi sijoituspaikaltaan erittäin huono, kun bussit joutuisvat tekemään koukkauksia, ja epäilen myös vahvasti sitä, että jotka jaksavat marista Suonenjoen Matkahuollon sijoituksesta ja koko tilanteesta, niin onko pakko sitten käyttää linja-autoa, jos on noin vaikeaa? Ne joilla auto on, niin kyllä pääseevät menemään Suonenjoen Rautatieasemalle, tai vaihtoehtoisesti sitten taksilla.

      Rautalammilta tullessa pääsee Siwan pysäkiltä kävelemään junaasemalle, johonka ei ole kuin alta 15 minuutin matka, jos reippaasti kävelee, ja iltapäivisin Rautalammille meneviin vuoroihin pääsee kävelemään Siwan/S-Marketin pysäkille. Kun Rautalammilta KUKAAN ei vaihda junaan, eikä iltapäivisin tule jokapäivä junasta linja-autoon vaihtajia.

      Ottakaa huomioon myös se, että Suonenjoelta on melko kattavat liikenneyhteydet Kuopioon, Pieksänmäelle, Jyväskylään, Konnevedelle, Rautalammille, ja Vesannolle linja-autovuorojen ansiosta. Mutta jos linja-autoasema tulee siirtymään johonkin muualle Teboililta, niin minä tulen itse henkilökohtaisesti vastustamaan sitä.

      Matkahuollon paikka on Teboililla, ja siellä se pysyy!.

      • Wiimalaenen

        En oikein ymmärrä, miten pääsee linja-autolla Suonenjoelta Vesannolle? Käsittääkseni mainitsemasi "kattavasti" sana edellyttäisi suoraa yhteyttä?


      • Wiimalaenen kirjoitti:

        En oikein ymmärrä, miten pääsee linja-autolla Suonenjoelta Vesannolle? Käsittääkseni mainitsemasi "kattavasti" sana edellyttäisi suoraa yhteyttä?

        Minkä takia Vesannolle tarvii mennä??? ei minkään, mene ennen vaikka kuopioon.


    • Huolestunut..

      Tämä on aivan älytöntä puljausta ja järjettömyyttä! Suonenjoen matkahuolto siirtyy 15.4.2013 alkaen siihen paikalle, missä se on toiminut viimeksi 90-luvun puolella. En ymmärrä logiikkaa, että minkätakia Matkahuollon paikkaa pitää puljata eessuntaassun, vaikka Teboililla olisi ollut niin hyvät puitteet pitää matkahuoltotoimintaa.

      Mutta matkahuollon irtaannuttaminen muusta palvelukokonaisuudesta on kyllä omastamielestäni varsin riskiä peliä. Sillä epäilenpä että matkahuolto ei tule menestymään paikalla johon se 15.4 alkaen muuttaa. Kyllä siinä ohessa pitäisi olla myös muutakin liiketoimintaa.

      Lisäähän tästä matkahuoltomuutosuutisesta voi lukeakkin 12.3 ilmestyneestä Sisä-Savon lehdestä.

    • Metsolan muija

      Siis minne se matkahuolto nyt sitten muuttaa?
      Mikä se paikka on, missä se on toiminut viimeksi 90-luvulla?
      Jos joku kertoisi, kun en muista enää sen aikuisia asioita.

      Totean vaan, että "etsii,etsii, muttei soisi löytyvän". Toisin sanoen, kovin vaikeaa näyttää olevan matkahuollon paikkakunnalta sijaansa löytää.

    • löytyy

      Viisainta olis kai sanoo et samas talos ku feel kuu niin eiköhän suurin osa tuolla löydä. Ja mainita et taksiasema kans siellä "takapuolel" ja sit asema toisel puolel rataa.... selventikö yhtikäs?

    • Iisveiltä kirjotan

      Tähän kai se tulee. Aika hankala bussien kannalta jos henkilöautot ovat edelleen parkissa oven edessä.
      https://maps.google.fi/maps?q=Herralantie, Suonenjoki&hl=fi&ll=62.623786,27.122841&spn=0.010025,0.038581&sll=64.892958,26.0218&sspn=9.5129,39.506836&oq=herralan&hnear=Herralantie, 77600 Suonenjoki&t=m&z=15&layer=c&cbll=62.624249,27.122631&panoid=GxUp47tDs6jrzRQv8q4pFg&cbp=12,95.22,,0,-0.65

      • takapuolelle

        Kai ne nyt sinne rakennuksen takapuolelle kurvaa eikä kadulle. Sieltä helppo kipasta junalle.


    • 6+4

      Kipase junalle Herralantien puolelta, kuljettajien on helpompi roudata paketit lähempää ovea.

      • siliminnäkijä

        70-luvulla näin kerran tuossa kongissa yhden lyönnin joka maksoi lyöjälle kuulemma 800 markkaa, vastapuolen leegot särkyi pahasti. Nimetkin muistan.


    • Metsolan muija

      No joo, siis se entinen linja-autoasema, nyt selkisi.
      Sehän oli yhteen aikaan vilkas liikekeskus. Oli Matkahuolto baareineen, grilli, R-kioski, Torkkelin leipämyymälä , Urheilu ja Pyörä, sitten taisi olla Sivosen poikien elektroniikkaliike ja ruokakauppa Makasiini. Taisi olla Kello-Arikin yhteen aikaan.
      Ja ties mitä muuta.
      Onhan siitä lyhyt matka tunnelia pitkin rautatieasemalle.
      Sehän on erittäin strategisella sijainnilla, kuten aikoinaankin liene tarkoitettu.
      Mutta eikös se ole aika huonossa kunnossa jo?
      Kaipa se sitten vielä tehtävänsä täyttää.

      • 3+16

        perustetaanko vedonlyönti vaikka teboilille kuinka kauan mh asiamies piste on isä aurinkoisella.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      79
      1583
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      69
      1263
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1208
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      178
      998
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      148
      988
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      984
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      872
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      834
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      806
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      764
    Aihe