Julia Tukiainen, kevät 2013

Hiillostettu Näätä

Tästä alkavat kevät 2013 ja sen tapahtumat:

* Julian vuosi vaihtui Tukholman seudulla, jonne hän matkusti ennen Joulua. Tarkoituksena oli viettää rauhallinen joulunaika Sollentuna-Tukholma -alueella ja jatkaa oleskelua Ruotsissa koko tammikuu.

* To 3.1. aamupäivällä tapahtui perheessä väkivaltainen yhteenotto Marja-äidin asunnossa. Julia ei tiettävästi osallistunut tappeluun, mutta asunnossa riehunut ja perhettään terrorisoinut Johanna vietiin Danderydin sairaalaan rauhoittumaan vuorokaudeksi.

* Ma 14.1. Metropoli-media on julkaisi uutisen siitä, että Julia Tukiainen oli kuljetettu tajuttomana sairaalaan Tukholmassa. Siellä meni ilmeisesti useita päiviä:

http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/uutiset/viihde/tuksu-julia-tajuttomana-sairaalassa/

* Ti 29.1. Julia saapui Pappamuratin kanssa Silja Linen laivalla Helsinkiin.

258

4624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Julian Raja-Tupa

      * La 2.2.2013 Keikka Ravintola Raja-Tuvalla Hollolan Kukkilassa. Tällä videolla Julia punaisessa lateksiasussaan antaa sylitanssin Killing Time -henkivartijalleen, moppaa lattian ja lopuksi strippaa. Videon kesto 3:35.

      http://www.youtube.com/watch?v=7DwmiGcaBDI

      Juliasta turkoosissa mekossaan Raja-Tuvan keittiössä:

      http://iltamakasiini.fi/wp-content/uploads/2013/02/Julia-Tukiainen-huulet5.jpg

      Keikan jälkeen Julia julkisti terveisensä maksavalle asiakaskunnalle:

      ”Olette säälittäviä, Johanna käärii ne rahat taskuun ja nauraa teidän seläntakana ja sitten te perähikiän urpot luulette olevanne jotain suurta kun pääsette kerran vuodessa jotain julkkista katsomaan! Ei täällä keikkoja myydä ihan tuosta vaan, ravintoloitsija oli ihan innoissaan kuten jo statuksessani mainitsin ja buukkasi meille jo 4 uutta keikkaa, pääasai että riittää töitä ja ihminen tekee sitä mistä tykkää.”

      http://aijaa.com/4XjbMK

      *****

    • Julian Savo-turnee

      Seuraavana viikonloppuna oli vuorossa Savon Suurturnee:

      * Pe 8.2.2013 Ravintola Leopardi, Kuopio
      * La 9.2.2013 Ravintola Virranpoika, Leppävirta.
      * Su 10.2.2013 Ravintola Next Step, Varkaus.

      Dolls-poppoon majoitus oli Leppävirralla Vesileppis-kylpylän Sokos-hotellissa.

    • Julian näkemyksiä

      Julia fb-raportoi keikasta seuraavana päivänä puolenpäivän kantturoissa näin:

      "Jes, nyt aamu saunaan ja jotain hoitoja. Huh, mikä keikka oli eilen. Meni upeasti, mutta portsarille oli hommia, ainakin 5 tappelua tuli meijän shown aikana ja siiderit vaan lensi... Mikä hemmetti niitä naisia vaivaa.

      No mut siitä selvittiin, nyt perus hemmottelua ja hyvää ruokaa ja eilinen tuli jameni, ns juna meni jo, hahahahahah Leppoisaa sunnuntaita, rakastakaa ja katsokaa paljon leffoja niinkuin mä, hehhe"

      Julia selitteli vielä keskiviikkona 20.2. viikonlopun keikan kulkua:

      "Ensinnäkin EMME OLLEET MYÖHÄSSÄ, toiseksi EMME OLLEET HUMALASSA JA VEDIMME KEIKAN IHAN TÄYSILLÄ!!!!

      Metro on Seiskan kilpailija ja Johannan blogi on seiskan luetuin, plus Seiskan liikevaihto Suomen suurin kaikista lehdistä, joten eiköhän tässä ala ymmärtämään tämän metropaskan ainaisen loanheiton.......BTW he ovat meille yli 50 000e velkaa lukuisista kunnianloukkauksista."

    • Silminnäkijä Pasko

      Silminnäkijä Joe Paskon blogi ja kuvat keikalta:

      "Absoluuttinen keikka - Ravintola Feltbayssä

      Muistin virkistykseksi, 4.2.2013 julkaistusta Iltamakasiinin artikkelista:

      - Olen kantapään kautta saanut oppia, miten tärkeää on diabetespotilaalle insuliininkäyttö. Nyt se on alkanut rutinoitumaan mutta tarkkana saa edelleen olla. Säännöllinen ruokavalio on hyvin tärkeää tässä sairaudessa ja iltapiikki kaikista piikeistä tärkein. Positiivinen asia on se, että olen laihtunut 20 kiloa ja olen vanhoissa Miamin matkojemme mitoissa ja saan silti herkutella ja syödä lihomatta.

      ja

      - Aluksi oli inhottavaa piikittää itseään. Enää en joudu sairaalaan tämän vuoksi.

      Ennen keikkiä oli jopa pistetty facebookkiin pikkusen optimistisesti raittiuslupaus:

      http://1.bp.blogspot.com/-P6xewDdk144/USJfbzz_TqI/AAAAAAAAALM/yUKWC_k5IAk/s1600/enaaEnJouduSairaalaan.jpg

      No, yötyöhän on rankkaa ja pitäähän diabeetikonkin janoonsa juoda.
      Eli keskari sieraimeen ja drinksua huuleen, glamouria Miamin mitoissa.

      Iltahan meni ihan niin kuin arvata saattaa. Julle tuli paikalle jo valmiiksi jurrissa, illan mittaan kiskottiin lisää ja lopuksi soiteltiin ambulanssi pihaan, kun Korsetti numero yksi oli taas vaihteeksi sen verran soossissa, että verensokerit pisti jarrua ihanan keikan lopuksi.

      Jokaisen suomalaisen pitäisi kyllä nähdä hiero-sisko-mun-tissiä-karaoke livenä. Verorahoistahan nämä spektaakkelit maksetaan, kun pihassa päivystää valmiiksi poliisi ja kotimatka hoidetaan ambulanssilla. Suosittelen lämpimästi, voittaa ihan 10-0 minkä tahansa lätkämatsin tai elokuvan.

      Kännissä kannattaa itsekin tosin olla, selvinpäin voi olla vaikea päästä fiilikseen. Ottaen huomioon, että kumpikaan ei osaa laulaa, eikä tanssia.

      Tukiaisethan pitää tosiaan nähdä livenä, muuten kosketus glamouriin on lähinnä teoreettista. Yleensä keikat alkaa päiviä aikaisemmin kovalla facebook hehkuttelulla mutta varsinaisesti lavalle tullaan noin kolme tuntia myöhässä. Matka Jollaksesta voi kestää yllättävän kauan ja koskaan ei tiedä millaisella miehityksellä show lopulta vedetään.

      Keikan piti alkaa kymmeneltä, itse lähdin vasta klo 22.20 kohti bussipysäkkiä, tuksuthan ei ole edes omissa hautajaisissaan ajoissa. Siskokset ei pettänyt tälläkään kertaa - keikka alkoi yhdeltä.

      Lavashow on loppuun asti mietittyä, jopa kuuro tajuaa missä mennään, koska tunnelmaa yleisössä nostatetaan heti alusta asti käsimerkeillä. Spiikkaukset on myös huikeita: "yleisö saa sellaisen shown jonka ansaitsee" ja "jos joku huutelee, niin Julia potkasee naamaan". Ei tätä matskua missään muualla pääse kokemaan.

      Tällä kertaa Mansikki ja Diabeetikko Unplugged vedettiin kahden homo-extraajan kera. Immonen oli taas huikea, huulet törröllään joras kovempaa kuin kumpikaan siskoksista. Se tosin ei paljon vaadi, kun Julle oli niin lärvit, että voltti ois voinnut vahingossa lähteä ihan millä hetkellä tahansa ja Johannalta oli unohtunut pikkuhousut kotiin ja siksi setti meni käsi persettä peitellen. Johtaja Virtanen toimi tuolin pehmusteena ja keskari-miehenä, tärkeä osa mitä tahansa showta.

      Mitenkään Arton kihlautumiseen liittymättä Johannallakin oli paljastus, Demoninen hotellihuoneen häpäisijä ja Mansikki on taas kihloissa. Nyt vaan sitä sikiötä tekemään esileikin voimin, mielikuvitusraskaus tulille ennen kuin lumet sulaa. Artoa ei tällä kertaa juuri solvattu mutta toisaalta olihan Arto saannut aikaisemmin viikolla Jossulta tekstiviestillä tiedon: "näin susta unta ja heräsin orgasmiin". Se on kyllä kurjaa kun lukuisista väkivallanteoista, henkisestä väkivallasta ja jopa tukholmassa saakka sattuneesta Iskän auton bensakanisterin puhkomisesta huolimatta herätään keskellä yötä. Onneksi sentään lohdutuspalkintona tulee orgasmi.

      Keikathan yleensä koostuu myöhästymisestä, Jossun laulusetistä ja sillä aikaa kun Mansikki vaihtaa vaatteita biisien väleissä, Julle vetää dolls-koreografiat hurtsin biiseihin. Erotiikkaa riittää kun jompi kumpi siskoista hieroo toisen tissejä, jompikumpi homoista saa tuntea silikoonin lämmön poskellaan tai joku onneton yleisöstä saa huuliherpeksen ja pas.kaa polvelleen.

      Vähän on tosin epäselvää mitä tällä siskoserotiikalla oikeen haetaan... Siis meinaan, että onko jonkun mielestä eroottista katsoa kun 34-vuotias, solakka, lähes satakiloinen tanssijatar ronkkii siskonsa tissiä? Siis jotenkin näin taviksena on vaikea nähdä missä olosuhteissa voisin päätyä hieromaan siskoni utareita satojen ihmisten edessä.

      Toisaalta en myöskään ehkä strippaisi isäni edessä rapujuhlien merkeissä - samalla kun viereisessä huoneessa diabeetikko vihannes laukee taas totaalisesti ja ambulanssia odotetaan saapumaan. Erotiikkahan on ihan kiva, siinä missä Miamissa tehdyt kotipornotkin mutta missä se raja menee? Ei ole sairasta jos ei käytetä sähkötyökaluja? Kahden kesken Jollaksessa voi sitten toteuttaa niitä fantasioita vähän vapaammin?"

      Jatkuu täällä:

      http://joepasko.blogspot.fi/2013/02/absoluuttinen-keikka-ravintola.html

      Mukana kymmenkunta kuvaa keikalta, ynnä muuta.

    • Seuraavana Blackout

      Seuraava keikka

      * Pe 22.2.2013 Ravintola Blackout, Kuusankoski.

      Julia on aiemmin raportoinut olevansa Suomessa noin helmikuun ja palaavansa sitten Ruotsiin. Lisäksi alustavissa suunnitelmissa on ollut laskettelumatka Rukalle maaliskuussa.

      • Kansan Raivo

      • Blackout-kuva 22.2.

    • Keikkakuvioita

      Tulevat keikat, päivitys 24.2. tietojen mukaan:

      * Pe 1.3.2013 Club Armas, Tampere.

      * La 16.3.2013 Ravintola Wirta, Virolahti

      * Pe 22.3.2013 Yökerho JipiDii, Orivesi. Alustava varaus.

      * Ke 8.5. 2013 Hovirinnan Rantaravintolan megabileet, Kaarina.

      Alustavissa suunnitelmissa on ollut maaliskuinen laskettelulomamatka Rukalle on siirtymässä huhtikuulle.

      • kujxgk

        No eipä ole ihme, että lasketteluloma siirtyy huhtikuulle!

        Tuossahan on ihan hillitön keikkamäärä maaliskuulla (3kpl).


      • Seuraava mesta 1.3.

    • Päivitys 25.2.2013

      Kalenterin päivitys 25.2.2013 tietojen perusteella:

      * Pe 1.3.2013 Soittojuomala Armas, Tampere

      * Pe 15.3.2013 Ravintola Pohjanpoika, Jakomäki
      * La 16.3.2013 Ravintola Wirta, Virolahti

      * Pe 22.3.2013 Yökerho JipiDii, Orivesi.

      * Pe 29.3.2013 Tampere. Alustava varaus.
      * La 30.3.2013 Tampere. Alustava varaus.

      * La 6.- la 20.4.2013 Kahden viikon lomamatka Saariselälle

      - ensimmäinen viikko Tunturituuli-mökissä, toinen Tunturikoivu-mökissä
      - reissussa 5-hengen porukka: Johanna & Juha, Anna-Sofia, Julia & poikakaveri.
      - monotansseja, laskettelua ja lumilautailua yms. kaksin käsin.

      * Ke 8.5.2013 Hovirinnan Rantaravintolan megabileet, Kaarina.

      • Lääkerikkomuskäräjät

        Julian kevättä sävyttävät myös lääkerikkomuskäräjät 23.5. klo 13.00.
        Paikka: Helsingin käräjäoikeus, Oikeustalo, Porkkalankatu 13, Sali 5.
        Vastaajat: Julia Tukiainen ja Markku Tukiainen.


    • Julian kevätkyydit

      Ambulanssi- ja poliisikyyditykset Julan keväässä:

      * 14.1. Metropoli-media on julkaisi uutisen siitä, että Julia Tukiainen oli kuljetettu tajuttomana sairaalaan Tukholmassa. Siellä meni ilmeisesti useita päiviä.

      * 17.2. Helsingin Feltbayn keikan päätteeksi ensihoitoa ambulanssissa.
      * 23.2. Julian aloitteesta syntynyt tappelu Hertsikan Helmessä; ei tiettävästi kyytiä
      * 25.2. Huuruisen viikon ja viikonlopun päätteeksi kyyditys ambulanssilla Meilahden sairaalaan tiputukseen.

      • mncvnbcmvbgh,kgfj

        juu-u.

        Glamouria.


      • Noin viikko Meilahes

        Johanna Tukiainen raportoi tänään 26.2. Facebookissa Julian tilanteesta:

        "Uusin Iltamakasiinin juttu, Julia tulee näillä näkymin olemaan noin viikon Meilahden sairaalassa."

        Seuraava keikka oilsi perjantaina 1.3. Tampereella; saadaanko Julia tolpilleen ja turkoosi mekko puettua hänen päälleen sekä työnnettyä hänet sitten huojumaan soittojuomalan lavalle? Hän on niin tärkeä tuloksentekoväline Dolls Korporaatiolle.


      • ncvbcbcch
        Noin viikko Meilahes kirjoitti:

        Johanna Tukiainen raportoi tänään 26.2. Facebookissa Julian tilanteesta:

        "Uusin Iltamakasiinin juttu, Julia tulee näillä näkymin olemaan noin viikon Meilahden sairaalassa."

        Seuraava keikka oilsi perjantaina 1.3. Tampereella; saadaanko Julia tolpilleen ja turkoosi mekko puettua hänen päälleen sekä työnnettyä hänet sitten huojumaan soittojuomalan lavalle? Hän on niin tärkeä tuloksentekoväline Dolls Korporaatiolle.

        Eivät varmasti päästä viikonloppua vasten Hidasta siviiliin.
        Hidas on vaaraksi itselleen.


      • Korporaation käsky
        Noin viikko Meilahes kirjoitti:

        Johanna Tukiainen raportoi tänään 26.2. Facebookissa Julian tilanteesta:

        "Uusin Iltamakasiinin juttu, Julia tulee näillä näkymin olemaan noin viikon Meilahden sairaalassa."

        Seuraava keikka oilsi perjantaina 1.3. Tampereella; saadaanko Julia tolpilleen ja turkoosi mekko puettua hänen päälleen sekä työnnettyä hänet sitten huojumaan soittojuomalan lavalle? Hän on niin tärkeä tuloksentekoväline Dolls Korporaatiolle.

        Jos ei pääsisi keikalle, Dolls Korporaatiolle luvattu esiintymispalkkio pienenee oleellisesti. Joten hänet suorastaan raahataan Tampereelle, töyhtö päähän ja lavalle huojumaan - ja sillä hyvä. Pitäähän huulten lisätäytteiden eteen jotain Juliankin tehdä, prkl.


      • Kotilääkäri 666
        Noin viikko Meilahes kirjoitti:

        Johanna Tukiainen raportoi tänään 26.2. Facebookissa Julian tilanteesta:

        "Uusin Iltamakasiinin juttu, Julia tulee näillä näkymin olemaan noin viikon Meilahden sairaalassa."

        Seuraava keikka oilsi perjantaina 1.3. Tampereella; saadaanko Julia tolpilleen ja turkoosi mekko puettua hänen päälleen sekä työnnettyä hänet sitten huojumaan soittojuomalan lavalle? Hän on niin tärkeä tuloksentekoväline Dolls Korporaatiolle.

        Iltamakasiini raportoi 25.2.2013 illalla:

        "Julia Tukiainen ambulanssilla sairaalaan

        Julia Tukiainen vietiin ambulanssilla sairaalaan maanantaina.

        - Totta se on. Julia vietiin ambulanssilla Meilahden sairaalaan.
        Kutsuin itse ambulanssin paikalle nähtyäni, että Julialla on paha olo ja mikään ei pysy sisällä. Hänellä ei pysynyt mikään sisällä, eikä hän saanut happea.
        Joku myrkytystila ilmeisesti päällä. Hänet laitettiin tippaan.
        Toivottavasti hän pääsee pian pois, Johanna Tukiainen kertoo.

        Julia on julkisesti puhunut diabeteksestaan, joka on ollut viime aikoina tasapainossa.

        - Annoin Julialle antabuksen, jonka kanssa ei saa ottaa pisaraakaan alkoholia."


      • höh?
        Kotilääkäri 666 kirjoitti:

        Iltamakasiini raportoi 25.2.2013 illalla:

        "Julia Tukiainen ambulanssilla sairaalaan

        Julia Tukiainen vietiin ambulanssilla sairaalaan maanantaina.

        - Totta se on. Julia vietiin ambulanssilla Meilahden sairaalaan.
        Kutsuin itse ambulanssin paikalle nähtyäni, että Julialla on paha olo ja mikään ei pysy sisällä. Hänellä ei pysynyt mikään sisällä, eikä hän saanut happea.
        Joku myrkytystila ilmeisesti päällä. Hänet laitettiin tippaan.
        Toivottavasti hän pääsee pian pois, Johanna Tukiainen kertoo.

        Julia on julkisesti puhunut diabeteksestaan, joka on ollut viime aikoina tasapainossa.

        - Annoin Julialle antabuksen, jonka kanssa ei saa ottaa pisaraakaan alkoholia."

        Miksei se ite ota sitä antabusta?


      • Elämänkellon ympäri
        Noin viikko Meilahes kirjoitti:

        Johanna Tukiainen raportoi tänään 26.2. Facebookissa Julian tilanteesta:

        "Uusin Iltamakasiinin juttu, Julia tulee näillä näkymin olemaan noin viikon Meilahden sairaalassa."

        Seuraava keikka oilsi perjantaina 1.3. Tampereella; saadaanko Julia tolpilleen ja turkoosi mekko puettua hänen päälleen sekä työnnettyä hänet sitten huojumaan soittojuomalan lavalle? Hän on niin tärkeä tuloksentekoväline Dolls Korporaatiolle.

        .. leffa, sauna, vodka, leffa, punkku, sauna, totuus ja tehtävä, vodka, vodka, leffa, sauna, vodka, totuus vai tehtävä, punkku, punkku, vodka, ambulanssi, tiputus.


      • ??????
        Elämänkellon ympäri kirjoitti:

        .. leffa, sauna, vodka, leffa, punkku, sauna, totuus ja tehtävä, vodka, vodka, leffa, sauna, vodka, totuus vai tehtävä, punkku, punkku, vodka, ambulanssi, tiputus.

        ruska unohtu ja antabus ynnä muut thaimaalaiset ilopillerit?


      • Hihjej888
        höh? kirjoitti:

        Miksei se ite ota sitä antabusta?

        No ei tietenkään ota, tottakai nyt neljän ällän ylioppilas tietää, että antabuksesta tulee paha olo,eikä mikään pysy sisällä, varsinkaan jos samaan aikaan ottaa viinaa tai on pahassa krapulassa.


      • Biologin. kellorytmi
        Elämänkellon ympäri kirjoitti:

        .. leffa, sauna, vodka, leffa, punkku, sauna, totuus ja tehtävä, vodka, vodka, leffa, sauna, vodka, totuus vai tehtävä, punkku, punkku, vodka, ambulanssi, tiputus.

        Leffa, sauna, vodka, ruska, leffa, punkku, sauna, totuus ja tehtävä, vodka, vodka, lisäravinne, ruska, leffa, thaitabu, punkku, hanipöö, sauna, vodka, thaitabu, totuus vai tehtävä, punkku, antabus, punkku, vodka, lisäravinne, muksinta, vodka, punkku, punkku, ambulanssi, tiputus.


    • sdgfgf

      * 25.2. Huuruisen viikon ja viikonlopun päätteeksi kyyditys ambulanssilla Meilahden sairaalaan tiputukseen, paksun tyrkätessä antabus myrkkyä turvotettujen huulten välistä.

    • AntasBusun

      Mistä tää antabusjuttu oikeen tulee? Onko siihen liittyen joku päivitys tai juttu jossain? Tekis mieli lukea se!

      • pussillinen näätiä

        katso osoitteesta iltamakasiini piste fi, siellä on "toimittaja" Kupiainen joka kirjoittaa Tuksusta nyt kun välit Seiskaan on viilenneet. Ylempänä oleva tarina antabuksesta on suoraan sieltä.


    • Voisko joku viedä si

      Toi antabus soopa on tunkin sepitettä. Sontaläjä "kupsu toimii äänitorvena propagandalle. Millon jollaksen läskein on totta puhunut ?

      Kysymys on kovemmista aineista. Tunkin vasepuukki päivityksistä selviää, että julli on nyt tehohoidossa. Pappa ja mammamuraatti on tulleet antaan viimeistä voitelua...

      Toivotaan että julli selviää nopeesti, keikat painaa päälle...


      Sä etsit vielä tilaisuutta,
      kaipaat jotain, etsit uutta,
      on kuin ois kuuma kesä
      jo mennyt menojaan.

      Mutta vielä tulee noita
      demonisia öitä joita
      sä koko pitkän talven
      jaksoit odottaa.

      Vielä on ruskaa jäljellä,
      vielä tulee humalaisia päiviä,
      vielä voit löytää ystävän,
      vielä tilaisuuden saat.

      ruskapullo sulle paljon antaa,
      lämpö sylissään kun kantaa,
      sen kännin toivot ikuisesti kestävän.

      Elämä on niin kuin unta,
      kukkii koko jollaskunta,
      sydän vain uutta tilaisuutta odottaa.

      Vielä on kesää jäljellä,
      vielä tulee humalaisia päiviä,
      ruskasta löydät ystävän,
      vielä tilaisuuden saat.

      Vielä on kesää jäljellä,
      vielä tulee humalaisia päiviä,
      vielä voit löytää ystävän,
      vielä tilaisuuden saat.

    • Onhan sitä

      Tollasta versiota en ole kuullutkaan. Tunkki ja Jullihan vois ottaa sen ohjelmistoon, hyvällä maulla tottakai

    • Kooma tehohoidossa!

      Kooma on Meilahdessa teholla, sisäelimet ovat brakanneet.
      Eilen 26.2. Johanna raportoi Facebookissa, että jopa äiti Marja Tukiainen oli lentänyt Tukholmasta Helsinkiin katsomaan Koomaa. Tässä Tuksun fb-raportti:

      "Ihanaa rakkaat ystäväni ? toivoin tänään kasvotusten seuraa, en nettiseuraa koska on tosi paha mieli kaikesta.

      Kiitos S Sairaanhoitaja joka kutsuit minut viettämään iltaa, nautimme yhteisen illallisen jossa mukana olivat myös rakkaat vanhempani Marja ja Markku, sydämellisimmät ihmiset joita tiedän koko tältä maapallolta!!!!!!

      Kävimme katsomassa Juliaa Meilahden teholla, kyyneeleet vaan kaikilla virtasivat. Rakas Xxxxx Xxxxxx, tämä oli tarkoitus että taas me kohtasimme? Kiitos sinun rukousavustasi, arvostan muutenkin sydämellisyyttäsi aivan älyttömän paljon!!!!"

    • Krokotiilin Kyynel

      Tuksu on etunenässä rahastamassa Julian sairaudella. Eiköhän tuosta Meilahti-keikasta taas monta rahanarvoista artikkelia ja blogikirjoitusta irtoa.
      Iltamakasiini raportoi keskiviikko-aamuna 27.2.2013, Tuksun kassakone kilisee:

      -- Johanna-siskon mukaan tilanne on vakava --

      "Julia Tukiainen vietiin ambulanssilla sairaalaan, jossa hän on edelleen.

      - Tilanne on vakava. Hän ei pääse vielä kotiin, Johanna Tukiainen kertoo myöhään tiistina illalla.

      Julia vietiin ambulanssilla sairaalaan maanantaina, kun Johanna Tukiainen soitti apua paikalle.

      - Totta se on. Julia vietiin ambulanssilla Meilahden sairaalaan. Kutsuin itse ambulanssin paikalle nähtyäni, että Julialla on paha olo ja mikään ei pysy sisällä. Hänellä ei pysynyt mikään sisällä, eikä hän saanut happea, Johanna kertoi maanantaina.

      Myöhään tiistaina illalla Johanna kertoi käyneensä tapaamassa siskoaan sairaalassa.

      - Olemme uskovaisia. Olimme isän ja ädin kanssa sairaalassa. Olen itkenyt monta tuntia. Ilman Juliaa kuolisin. Olen järkyttynyt, Johanna murtuu."

    • Meilahden sairaalas´

      Julian viikko 9/2013 meni Meilahden teholla ja osastolla 6B.
      Johanna Tukiaisen blogikirjoitus 27.2.2013:

      "-- Siskoni Julia Tukiainen lähellä kuolemaa, hän joutui Meilahden teholle –

      Olemme tehneet muutamia keikkoja yhdessä ja Julia on vetänyt ne aivan upeasti.

      Tämä viimeisin tilanne alkoi näin: Olimme yhdessä illallisella Helsingin Hard Rock ravintolassa Julian, sekä kihlattuni Juhan kanssa (joka toimii myös kampaajanamme.) Ruoka oli loistavaa, musiikki makeaa, ilmapiiri kansainvälinen mistä pidämme.

      Julia ja minä olemme aina olleet ihan kauhean läheisiä ja minun parisuhteeni vaikuttavat Juliaan myös. Hänen syvä masennuksensa joka on kestänyt vuosia (välillä tietysti paljon parempia jaksoja) ei alkanut ainoastaan paluustamme Miamista Helsinkiin, eikä siitä, että Julialla on ollut paljon henkisesti sairaita miehiä ja eräs Shawn niminen rikas amerikkalainen mies, jonka kanssa hän oli lähes 2 vuotta yhdessä ja joka romutti hänen psyykettään. Juliaan on vaikuttanut myös minun miessuhteeni.

      Kaikkein romahduttavinta hänelle oli henkilökohtaisesti eroni ensimmäisestä rakkaudestani, sillä Julia oli hyvin läheinen myös ekan mieheni kanssa.

      Julialla on myös joku ihmeellinen 7 aisti, jos näin voisi sanoa. Hän näkee samantien, jos olen rakastunut tai vähintään ihastunut. Julia tietää, että olen ihastunut meidän kampaajaan Juhaan ja hän pelkää, että minua satutetaan taas. Juha on kosinut minua jo useamman kerran ja hän lupasi hankkia meille kihlasormukset tämän viikon aikana.

      En pysty mitenkään kontrolloimaan Julian juomista, enkä ole lääkäri tai sairaanhoitaja. Kotonamme Jollaksessa hän oksensi ryöppyämällä koko illan. Se jatkui yöllä sekä seuraavana aamuna. Isämme oli myös kotona ja ensin me molemmat ajattelimme, että se johtuu vain krapulasta. Mutta se oksentaminen ei kyllä ollut mitään krapulaa, ajattelin, että Julia on saanut alkoholimyrkytyksen ja soitin ambulanssin. Hän alkoi olla jo siinä tilassa sohvalla maatessaan, ettei pystynyt puhumaan.

      Marian sairaalassa hänet päätettiin siirtää Meilahteen tilanteen vakavuuden vuoksi. Kävimme siellä eilen tapaamassa häntä vanhempieni kanssa. Julia kaunotar siellä itki letkuissa ja katetreissa ja kun näin myös muut potilaat ympärillä, niin tulihan siinä kyyneleet silmiin, mutta psyykkasin itseni etten ala itkemään, jotta se ei pahenna Julian oloa.

      Kyllä lääkärit ja sairaanhoitajat tekevät rankkaa ja arvokasta työtä, kiitos teille!

      Kävimme illallisella vanhempieni kanssa ja mukaan tuli sairaanhoitaja Susanna joka ymmärtää hyvin Diabetes nro 1, osasi kuvailla sitä aika tarkalleen. Sen saaminen EI johdu huonoista elintavoista, liikunnan puutteesta, alkoholin käytöstä jne. Se on kuulemma geneettinen, on olemassa joku diabetes geeni. Se voi periytyä useamman sukupolven yli.

      Suvussamme on diabetesta. Julialla on vielä lisäksi kilpirauhasen vajaatoiminta. Diabetes 1 on hengenvaarallinen, hoitamattomana se voi johtaa sokeuteen, jalkojen amputoimiseen, erilaisiin sydän-ja verisuonisairauksiin jne. Susannan mukaan myös potilaat, jotka sen saavat, eivät pysty kunnolla sitä hyväksymään alkuvaiheessa.

      Luin tiedelehdestä, että jotkut juutalaiset tiedemiehet ovat kehittämässä jotain lääkettä diabetes nro 1 niin, että se voitaisiin kokonaan parantamaan. Tällä hetkellä siihen ei valitettavasti ole parannuskeinoa.

      Julia tarvitsisi jonkun ihanan, rakastavan ja turvallisen miehen rinnalleen, joka auttaisi häntä sairauden kanssa ja pitäisi hänestä huolta.

      Tottakai minä rakastan häntä ja meillä on aivan ihanat, aidot ja sydämelliset vanhemmat, mutta eihän se parisuhdetta ja romanttista rakkautta korvaa mitenkään.

      Jonkun toisen olisi pitänyt saada tämä kyseinen sairaus, ei Julian.
      Nimeä nyt en tietysti voi sanoa.”

    • Nouseeko Julia

      Nouseeko Julia "kuolleista" ja strippaako hän huomenna Tampereella?

      • Tampere jää pois

        Ei lähde Tampereelle. Iltamakasiini raportoi 28.2.2013:

        "Sairaalasta kotiin mahdollisesti perjantaina

        Julia Tukiainen on yhä Meilahden sairaalassa.

        - Julia pääsi teholta pois. Edelleen hän on Meilahden sairaalassa, mutta ei teholla enää, Julian sisko Johanna Tukiainen kertoo..."

        "... Julia ei viikonlopun keikoille pääse, mutta Johanna aikoo silti hoitaa sovitut esiintymiset.

        - Perjantaina keikka on Tampereella. Esitän seitsemän laulubiisiä sekä eroottisia tanssibiisejä."


      • Julia partyfiiliksis

        Tällä palstalla nimimerkki Kyyliö kirjoitti toisessa ketjussa tänään klo18:52:
        "Tunkion sisarukset koiravaunussa koirineen matkalla Tampereelle!!"

        Summa summarum: Tuksu ei saanut paikkaajaa Tampereen keikalle ja niinpä pikkusisko, joka muutama tunti aiemmin oli kotiutunut sairaalasta, maanitellaan ja manipuloidaan mukaan Tampereen keikalle 1.3.2013 - sittenkin. Uuteen nousuun!


    • Juhlakellot jäi pääl

      Iltamakasiini raportoi 1.3.2013 Julian kotiutuneen sairaalasta. Hän kaavailee lähtevänsä Punkaharjulle kuntoutukseen.

      "Julia Tukiainen kotiutui sairaalasta perjantaina

      - Olen päässyt sairaalasta. Olen miettinyt elämää ja ottanut tämän todella vakavasti. Nyt ei tule mitään juhlia vähään aikaan, Julia Tukainen kertoo.

      Hänet vietiin ambulanssilla suoraan sairaalan teho-osastolle viikonloppuna. Meilahdesta kotiutunut Julia Tukiainen on käynyt todella lähellä kuolemaa.

      - Bileet menivät liian koviksi. Juhlimme Johannan kihlajaisia ja minulle jäi juhlakellot päälle. Lääkärit ovat ymmärtäneet minua. Siinä oli riski, että en muistanut piikittää.

      Alkoholin vuoksi insuliinipiikitys unohtui kahdeksi vuorokaudeksi.

      - Muistin piikittää alkuun, mutta jossain vaiheessa olin niin partyfiiliksissä, että unohdin sairauteni. En tajunnut olevani sairas.

      Lopulta Julian kunto huononi merkittävästi.

      - Se oli todella järkyttävää. Minulla oli sellainen olo, että kuolen. Itse en olisi osannut tilata ambulanssia paikalle. Olin todella vakavassa tilassa. Lääkärit sanoivat, että nyt oikeasti meinasi mennä henki. Happamuustila tulee nopeasti. Meni kaksi yötä, että en piikittänyt ja sitten alkoholia päälle.

      Sairaalassa oli aikaa miettiä omaa elämäänsä.

      - Ympärilläni oli varmaan sata letkua. En ole koskaan nähnyt niin paljon. Minuun laitettiin kanyyleita varmaan viisi kappaletta. Mietin elämää, että pelleily saa loppua.

      Julia pääsi kotiin perjantaina.

      - Olen kotona isäni kanssa. Olen alkanut kunnioittaa valtavasti sitä, että kuinka suuri merkitys on sairaanhoitajilla. He tekevät mieletöntä duunia. Lääkäri analysoi ja tekee diagnoosit, mutta sairaanhoitajat tekevät todella tärkeää työtä. Nyt voin hyvin. Sain ihan mielettömän hyvää hoitoa. Olen lähdössä diabeetikkojen leirille Punkaharjulle. IM-JARI KUPIAINEN"

      • Sopeutumisvalmennus

        Artikkelissa mainittu diabeetikkojen leiri Punkaharjulla tarkoittaa Kruunupuisto Oy:n palvelukokonaisuutta. Tässä on 4.3.2013 alkavan, 1-tyypin diabetesta sairastavien aikuisten sopeutumisvalmennuskurssi:

        http://asiointi.kela.fi/kz_app/KZInternetApplication?valittu=49110&lang=fi

        Kurssi on kaksivaiheinen:

        * 4.-8.3.2013 laitosmuotoinen jakso 5 vuorokautta
        * 5.-9.8.2013 laitosmuotoinen jakso 5 vuorokautta.

        Seuraava samassa paikassa toteutettava kurssi alkaisi 15.4.2013.


      • Parivaljakko 666

        Kyllä Julia on itse syyllinen sairaalakeikkoihinsa elämäntavoillaan, jotka itse asiassa mahdollistaa isosisko Johanna. Heidät on siksi erotettava toisistaan.


      • Muutos?
        Parivaljakko 666 kirjoitti:

        Kyllä Julia on itse syyllinen sairaalakeikkoihinsa elämäntavoillaan, jotka itse asiassa mahdollistaa isosisko Johanna. Heidät on siksi erotettava toisistaan.

        Facebookissa Julia Tukiainen antaa tunnustusta 3.3.2013:

        "Kiitos Meilahdelle mun upeasta hoitamisesta!!!!! Olen pelleillyt asialla, joka on erittäin vakava ja kadun sitä. Onneksi olen tässä ja kaikki hyvin, kiitos lääkäreiden. Hetken jo luulin, että nyt se on menoa, mutta sain uuden mahdollisuuden.
        Aion käyttää sen oikein. Ihanaa sunnuntaita kaikille!!!"


      • Unelmien Poikamies
        Parivaljakko 666 kirjoitti:

        Kyllä Julia on itse syyllinen sairaalakeikkoihinsa elämäntavoillaan, jotka itse asiassa mahdollistaa isosisko Johanna. Heidät on siksi erotettava toisistaan.

        Julia Facebookissa 4.3.2013 iltapäivällä:

        "En kestä enää tippaakaan sääliviä ja itse kehuvia ihmisiä. Meneekö se jakeluun, että kyllä, mokasin piikityksen kanssa, mutta muuten olen erittäin onnellinen sinkku ja maailma täynnä mahdollisuuksia, vaan taivas on rajana.

        Hitto pitäkää säälinne ja eläkää sitä omaa elämäänne, hermot menee.
        Viimestään tulevalta hawaijin matkaltamme löytyy ne unelmien poikamihet ja siinä vaiheessa suomalaiset rouvat ovat hyviä ja katsovat sitä omaa napaa."


      • Kumpi ensin?
        Unelmien Poikamies kirjoitti:

        Julia Facebookissa 4.3.2013 iltapäivällä:

        "En kestä enää tippaakaan sääliviä ja itse kehuvia ihmisiä. Meneekö se jakeluun, että kyllä, mokasin piikityksen kanssa, mutta muuten olen erittäin onnellinen sinkku ja maailma täynnä mahdollisuuksia, vaan taivas on rajana.

        Hitto pitäkää säälinne ja eläkää sitä omaa elämäänne, hermot menee.
        Viimestään tulevalta hawaijin matkaltamme löytyy ne unelmien poikamihet ja siinä vaiheessa suomalaiset rouvat ovat hyviä ja katsovat sitä omaa napaa."

        Onko se Havaijin matka ennen vai jälkeen Cancunin matkan?


      • Dubaihin?
        Unelmien Poikamies kirjoitti:

        Julia Facebookissa 4.3.2013 iltapäivällä:

        "En kestä enää tippaakaan sääliviä ja itse kehuvia ihmisiä. Meneekö se jakeluun, että kyllä, mokasin piikityksen kanssa, mutta muuten olen erittäin onnellinen sinkku ja maailma täynnä mahdollisuuksia, vaan taivas on rajana.

        Hitto pitäkää säälinne ja eläkää sitä omaa elämäänne, hermot menee.
        Viimestään tulevalta hawaijin matkaltamme löytyy ne unelmien poikamihet ja siinä vaiheessa suomalaiset rouvat ovat hyviä ja katsovat sitä omaa napaa."

        Dubai ja Singaporekin ovat kummitelleen viime aikoina haaveissa.


    • Pako Jollashovista!

      Kooman lupaukset pelleilyn lopettamisesta, raittiudesta ja asioiden kunnollisesta hoitamisesta voi jättää omaan arvoonsa. Ne lupaukset ovat tyhjiä. Viiden päivän sairaalahoidon jälkeen toki luvataan olla uutta ihmistä. Kunnes korkki aukeaa.

      Viimeistään Saariselän lomalla taas poksahtaa; ihme olisi se, jos siihen asti korkki pysyisi kiinni.

      Kooman riesana ovat diabetes, masennus ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Hän ei saa elämäänsä, alkoholismiaan eikä noita sairauksiaan kuntoon niin kauan, kun asuu saman katon alla Paholaissiskonsa kanssa.

    • kohtakuppinurin?

      Raittiusaikaa pitää ehkä hiukan siirtää hamaan tulevaisuuteen, kun nyt pitää ottaa siskon kans kuppia onnettomille rakkauksille?

    • Sekakäyttö on parast

      Kansa ja "fanit (2) haluaa lisää "souta, siis lisää viinaa kurkkuseen. Älä julli hyvä vielä lopeta, kyllä ne sairaalat hoitaa homman ja varsinkin lapissa missä matkat on pitkiä, kuten myös putket. Voi olla että julli pääse vielä "hulikopterilla Rovaniemelle lepäileen lapinloman päätteeksi.

    • Skollll

      Kyllä täytyy toivoa että jullikka saa elämänsä kuntoon, viiden päivän lepäily selvinpäin on varmaan ollut yhtä tuskaa. Toivottavasti "mömmöjä on ainakin löytynyt, eiköhän ton kokoisessa sairaalassa yhden sekakäyttäjän pää saada "oikeille raiteille...

      Onneksi on parasisosisko joka vie jullikan Sääriselälle "mehulomalle.

      • Hyvää lääkettä

        Vieroitusoireisiin voi ottaa vaikkapa pullollisen Ruskaa.
        Silloin demonit ja ja pihatontut eivät ala hyppimään silmille.


    • Seuraavalle mukaan?
    • Rautalankanäätä

      Kun rautalankakaan ei enää riitä kuvaamaan..
      On täysin selvää, että koska Julialla on vaikea diabetes, hänen terveytensä saattaa romahtaa juomisen seurauksena, ja seuraava kerta voi olla viimeinen. Goodbye.

    • vdasd

      Jota antabus vielä avittaa. Goodbye.

      • Aikajana, 2 viikkoa

        Tiivistelmä tapahtumista helmi-maaliskuun vaihteessa:

        * to 21.2. Joni Virtanen - eräs Huojuvista Homoista - haukuttiin Tukiaisten toimesta ravintolaillanvietossa Helsingissä. Ravintolan sulkeuduttua hänet karkoitetaan pois yhteisestä taksista. Virtanen kälppi rautatieasemalle ja matkusti Saloon ensimmäisellä aamujunalla.

        * pe 22.2. Tukiaisen siskokset olivat keikalla Kuusankosken Blackoutissa. Keikalla oli mukana myös Olkalaukkuhomo, joka Tuksun mukaan käyttäytyi "kummallisesti." Haukuttu Virtanen alkoi raottaa Jollashovin synkeiden salaisuuksien verhoa blogissaan.

        * la 23.2. Kooma riehui ja tappeli Hertsikan Helmessä (taltioitu videolle).

        * su 24.2. illansuussa Tuksulla keikka kauppatieteen opiskelijoiden bileissä (ennen Hard Rock Cafe -illanviettoa). Iltamakasiini raportoi keikasta tuoreeltaan:

        "... Vedän välillä rinnat paljaana miesten edessä. Showtanssissa voin tehdä toplesina. Tänään tein sen eli kauppatieteiden opiskelijoiden bileissä, mutta Juha suuttui siitä todella paljon. Juha kuitenkin ymmärtää, että en petä häntä."

        * su 24.2. iltayöllä Tuksu, Kooma ja Olkalaukkuhomo olivat Helsingin Hard Rock Cafessa, jossa syötiin - ja etenkin juotiin - 240 euron edestä.

        * ma 25.2. Kooma kiidätettiin Marian kautta Meilahden sairaalan teho-osastolle.

        * to 28.2. Metropoli julkaisi Virtasen haastattelun; "shokkipaljastuksia." Tuksun ja Olkalaukkuhomon "kihlaus" purkautui, sukset menivät ristiin.

        * pe 1.3. Kooma kotiutettiin sairaalasta viiden päivän hoitojakson jälkeen.
        Virtanen täydensi Metropolin artikkelin tietoja blogissaan ja kertoi mm. "antaneensa mennä", ts. panneensa Koomaa Kooman aloitteesta helmikuussa.

        * pe 1.3. Tuksu ja Anna-Sofia Erä-Esko olivat keikalla Tampereen Armaksessa. Kooma pysyi Jollaksessa, missä oli myös Pappamuratti valvomassa tilannetta.

        * su 3.3. ja ma 4.3. Joni Virtanen täydensi blogissaan tietoja Jollashovin rappioelämästä ja Tampereen keikan 25.-26.1. tapahtumista.

        * su 3.3. Suohirviö kuvaili blogissaan, miten hän lähti Dolls Korporaation palveluksesta tammi-helmikuun vaihteessa: "Sinä iltana tein kirjaimellisesti Artot. Hyppäsin mitään sanomatta Lappeenrannan junaan, enkä sen jälkeen ole Johannaan minkäänlaista yhteyttä pitänyt, eikä ole aikomusta mitään yhteyttä häneen ottaakaan."

        * 3.3.-4.3. yöllä nujakka jatkoilla Jollashovissa. Tuksu raapi Arto Länsmanin kaulan ihon auki.

        * 6.3. Jollashovissa illanvietossa ollut asianajaja Vesa Saltevo soitti vuorokauden alkuminuuteilla, klo 24-01 yöllä, kaksi uhittelupuhelua pahoinpitelyn silminnäkijälle ja vaati, että tämä vaikuttaisi Seiskassa kohta julkaistavan artikkelin perumiseen. Ennakkosensuuria ehdotti, mutta tuloksetta.

        * 7.3. Seiska julkaisi kuvan Tuksun pahoinpitelemästä Artosta.


      • Periaate Nro 1

      • Sattuu ja tapahtuu

        Julia on ollut nyt reilun kuukauden Suomessa, ja se on ollut monitapahtumaista aikaa... :)


    • totuus

      Elämä on haurasta ja sitä ei voi ennustaa...siis nauttikaa jokaisesta hetkestä tässä ja nyt... Löytäkää elämän iloa ja onnellisuus itsestänne ulkopuoleltamme saatu ilo on vain hetken huumaa joka ei tuo onnellisuutta..vaan pelkoa, epätoivoa ja kärsimystä.. Me pakenemme itseämme emmekä uskalla paljastaa omaa sisäistä minäämme ulkopuolisille pelkäämme että he hylkäävät meidät. Elämästä tulee raskas jos toisia mielyttämällä pitää hake oma paikansa yhteiskunnasta. Epäaito ihminen paljastuu aika nopeasti....OLKAA SIIS AITOJA JA REHELLISIJÄ ITSELLENNE..JA TOISILLENNE.

      • Pöydän takaa

        Julia kertoo olevansa onnellinen sinkku ja virittelee keväistä miehenmetsästystään siinä sivussa. Keskiviikkona 6.3. hän raportoi Facebookissa viikonlopustaan:

        "Jes, treffit kynttilän valossa vkloppuna. :DDD Ostin tänään ihanan leopardi mekon joka sopii treffeille, toivottavasti on herrasmies nyt pöydän toisella puolen..."


      • Näätädeittari
        Pöydän takaa kirjoitti:

        Julia kertoo olevansa onnellinen sinkku ja virittelee keväistä miehenmetsästystään siinä sivussa. Keskiviikkona 6.3. hän raportoi Facebookissa viikonlopustaan:

        "Jes, treffit kynttilän valossa vkloppuna. :DDD Ostin tänään ihanan leopardi mekon joka sopii treffeille, toivottavasti on herrasmies nyt pöydän toisella puolen..."

        Jänskättää, miten nämä treffit nyt sitten menevät, kun on oikein pukeutumiseen satsattu... onko treffikaveri sittenkin näätävedätys? :)


      • Kihloissa?
        Pöydän takaa kirjoitti:

        Julia kertoo olevansa onnellinen sinkku ja virittelee keväistä miehenmetsästystään siinä sivussa. Keskiviikkona 6.3. hän raportoi Facebookissa viikonlopustaan:

        "Jes, treffit kynttilän valossa vkloppuna. :DDD Ostin tänään ihanan leopardi mekon joka sopii treffeille, toivottavasti on herrasmies nyt pöydän toisella puolen..."

        Joko Julian status on vaihtunut?


    • Päivitys 7.3.

      Julian kevätkeikkakalenterin päivitys 7.3. tietojen mukaan:

      * Pe 15.3.2013 Ravintola Pohjanpoika, Helsinki, Jakomäki (alustava varaus?)
      * La 16.3.2013 Ravintola Wirta, Virolahti

      * Pe 22.3.2013 Yökerho JipiDii, Orivesi.

      * Pe 29.3.2013 Tampere. Alustava varaus.
      * La 30.3.2013 Tampere. Alustava varaus.

      * La 6.- la 20.4.2013 Kahden viikon lomamatka Saariselälle.

      - ensimmäinen viikko Tunturituuli-mökissä, toinen Tunturikoivu-mökissä
      - reissussa 5-hengen porukka, josta tällä hetkellä selvillä nämä lähtijät:
      Johanna ja Julia Tukiainen, Anna-Sofia Erä-Esko ja Susanna Gärdström
      - aktiviteetit: lärvejä, monotansseja, laskettelua ja lumilautailua.

      * Ti 30.4.2013 Hotelli Kantri, Inkeroinen
      * Ke 1.5.2013 Ravintola Simo Hurtta, Lieksa

      * Ke 8.5. 2013 Hovirinnan Rantaravintolan megabileet, Kaarina.

    • kertokaa?

      Mitä tarkoittaa avustava varaus?

      • Riviväli-tupajumi

        Alustava varaus = toiveajattelua keikkatilauksen saamisen suhteen.
        "Alustavilla varauksilla" paikkaillaan keikkamyynnin aukot kalenterissa. Kun keikkaa ei sitten siis ole, asia selitellään jälkikäteen "keikan siirtymisellä eteenpäin."


    • Päivitys 8.3.

      Päivitys 8.3. mukaan:

      * Pe 15.3.2013 Ravintola Pohjanpoika, Helsinki, Jakomäki
      * La 16.3.2013 Ravintola Wirta, Virolahti

      * Pe 22.3.2013 Yökerho JipiDii, Orivesi

      * La 30.3.2013 Ravintola Simo Hurtta, Lieksa

      * La 6. - la 20.4.2013 Kahden viikon lomamatka Saariselälle:

      - ensimmäinen viikko Tunturituuli-mökissä, toinen Tunturikoivu-mökissä
      - reissussa 5-hengen porukka, josta tällä hetkellä selvillä nämä lähtijät:
      Johanna, Anna-Sofia, Julia ja Susanna Gärdström
      - aktiviteetit: lärvejä, monotansseja, laskettelua ja lumilautailua.

      * Pe 19.4.2013 Alustava varaus (Saariselkä).

      * Ti 30.4.2013 Hotelli Kantri, Inkeroinen

      * Ke 8.5. 2013 Hovirinnan Rantaravintolan megabileet, Kaarina.

      • Rav. Artti, Ilmajoki

        * La 25.5.2013 Ravintola Artti, Ilmajoki.


      • Huhtikuu heikkoa?

        Jos maaliskuulla on 5 keikkaa, huhtikuulla on Saariselän matkan takia vähemmän keikkoja, sillä 3 viikonloppua "menee sivu suun", ja siksi voi olla, että huhtikuussa on lopulta vain yksi keikka.


      • Matka toukok. lopul´

        Pohjanpoika-keikalla 15.3. Olkalaukkuhomo kertoi lavalla, että Tuksu, Kooma ja Olkalaukku lähtisivät toukokuun lopussa Yhdysvaltoihin matkalle.


    • Näätänum336

      Julia Tukiainen
      8. maaliskuuta
      Johanna löysi ihmisen, joka tuntee yhden maailmankuuluisimmista lääkäreistä joka on keksinyt rokotteen diabetes nro 1. vastaan sillä tavalla että se on mahdollista parantaa kokonaan!!!!!! Kyseinen lääkäri asuu Meksikossa, joten nyt seuraavaksi matkamme lähteekin sitten suuntaan Cancun, Mexico ♥ Olemme olleet siellä aiemminkin, ihan järjettömän valkoiset hiekkarannat ja turkoosi vesi ♥

      KYLLÄ!!!! KYLLÄ!!!!!! KYLLÄ!!!!!!!!!!!
      Hyvä Tuksut, menkää Meksikoon!!!!!!!!!! Heti paikalla!!! Kenties joudutte siellä keskelle huumesotaa tai saatte jonkun taudin!! Kuhan ette palaa takaisin!!!

      Mutta siis tosin, tämä "parannus" ei ole vakuuttanut lääketieteenmaailmaa, mutta Tuksuihin kyllä tehoaa. Ainakin kun puhutaan sian solujen siirtämisestä ihmiseen.... Mutta hetkinen.... Eikö Jossu voisi tässä tapauksessa helpata Jullea?! http://www.newscientist.com/article/dn2722-pig-cell-transplants-cure-diabetes.html

      • Vasenylamummo

        Mikä watun diabetes nro 1? Lääketieteellisesti sanottuna on ykköstyypin ja kakkostyypin diabetekset.


      • Päämuodot
        Vasenylamummo kirjoitti:

        Mikä watun diabetes nro 1? Lääketieteellisesti sanottuna on ykköstyypin ja kakkostyypin diabetekset.

        Olet oikeassa. Diabeteksen kaksi päämuotoa ovat tyypin 1 (nuoruustyypin) diabetes ja tyypin 2 (aikuistyypin) diabetes.

        Tyypin 1 diabeetikoita on Suomessa noin 40.000, tyypin 2 diabeetikoita noin 250.000. Diagnosoimattomia tyypin 2 diabeetikoita arvellaan olevan noin 200.000.


      • Käsitteet haltuun
        Vasenylamummo kirjoitti:

        Mikä watun diabetes nro 1? Lääketieteellisesti sanottuna on ykköstyypin ja kakkostyypin diabetekset.

        Ykköstyypin diabetes ja kakkostyypin diabetes ovat ihan käypiä ilmaisuja. OK.


    • Kaksi keikkaa

      Tulevan viikonlopun Bratz-Dolls -esiintymiset:

      * Pe 15.3.2013 Ravintola Pohjanpoika, Helsinki, Jakomäki
      * La 16.3.2013 Ravintola Wirta, Virolahti

      • Perustiedot

    • Mahtaa olla hauskaa

      Jakomäenkuja 4

      :D

      Klamyyr klamyyr!!

      • tr<zdcyaoli

        Saapa nähdä tarvitaanko taas glamouria kuljetusta Meikkuun.


      • Marian sairaala

        Kuljetus suuntautui tällä kertaa Mariaan. Ja se tapahtui illansuussa lauantaina.


    • Jullikka---

      Julia Tukiainen
      noin tunti sitten

      Tänään keikka virolahdessa, eilen en päässyt keikalle koska olin kipeä.:( Alan muutenkin kyllästyä koko facebookiin, ei täällä mitään tapahdu. Onneksi Saariselkä tulee pian, pääsee muihin ympyröihin ja ennenkaikkea lautailemaan...

      Julli vetäny aineita koko viikon ja niin sekaisin ettei päässyt keikalle.

      Virolahdella rävähtää, lanssi paikalla aika korkeella prosentilla...

    • "Keuhkoveritulppa"

      Viikon 11/2013 tapahtumat etenivät pääpiirtein seuraavasti.

      * ti 12.3. Tukiaisen siskokset olivat viettämässä iltaa Sailor´sissa, minkä sulkeutuessa Julia palasi uuvahtaneena Jollakseen.

      * ke 13.3. illalle Julia lähti juomaan skumppaa kaverinsa luokse; kohtalokasta.

      * pe 15.3. Julia känniltään ei kyennyt lähtemään Pohjanpoika-keikalle Jakomäkeen.

      * la 16.3. Julia ei kyennyt lähtemään Wirta-keikalle Virolahdelle vaan hänet roudattiin ambulanssilla Marian sairaalaan. Juomisputki KATKESI TAAS ambulanssikyytiin. Ja isosisko Johanna ryhtyi viipymättä rahastamaan Julialla; hän soitti Jari Kupiaiselle ja Iltamaksiiniin. IM:n artikkeli sunnuntaina 17.3.2013:

      "Julia Tukiainen ambulanssilla sairaalaan – vakava tilanne.
      Vietiin vakavassa tilassa sairaalaan lauantaina.

      Julia Tukiaisen sisko Johanna kertoo siskonsa saaneen keuhkoveritulpan.

      Julia Tukiaisen tilanne on ollut vakava. Diabetesta sairastava Julia Tukiainen vietiin ambulanssilla Marian sairaalaan lauantaina.

      - Olin kaverin luona, kun Julia tuli sinne tavaroiden kanssa. Meidän piti lähteä keikalle. Huomasin, että Julia oli järkyttävässä kunnossa ja soitin ambulanssin. Ajattelin, että tilanne ei ole niin paha ja lähdimme ystäväni kanssa keikalle. Sitten taksissa kuulin, että tilanne olikin paljon vakavampi, Johanna Tukiainen kertoo Iltamakasiinille.

      - Hänellä todettiin keuhkoissa veritulppa.

      Julia on tällä hetkellä hoidettavana Marian sairaalassa.

      - Tarkkaan en tiedä hänen tilannettaan. Menen välittömästi hänen luokseen, kun pääsen Helsinkiin, keikkamatkalla ollut Johanna jatkaa.

      Vasta pari viikkoa sitten Julia oli edellisen kerran hoidettavana sairaalassa. Tapauksen jälkeen hän kertoi Iltamakasiinille unohtaneensa ottaa insuliinia diabetekseen.

      - Kohtaukset ovat uusiutuneet niin usein, että hän tarvitsee kestohoitoa pidemmäksi aikaa.

      Johanna vakuuttaa, että ei tajunnut tilanteen olevan paha, jonka vuoksi hän hoiti sovitun esiintymisen.

      - Olisin peruuttanut keikan, jos olisin ymmärtänyt hänen tilanteensa. Meidän oli tarkoitus lähteä Virolahteen keikalle ravintola Virtaan yhdessä Julian kanssa. Kun pääsen Helsinkiin, menen heti tapaamaan häntä."

    • porstari

      Onhan työt hoidettava.

    • Veristä hyhmää

      Iltamakasiini raportoi 18.3.2013:

      ”Julia Tukiainen kertoo sairaalavuoteella mitä tapahtui:

      ”Olen pyörinyt kuoleman kielissä vähän väliä”

      Julia Tukiainen kävi lähellä kuolemaa.
      Julia Tukiainen kiidätettiin lauantaina Marian sairaalaan.
      Keuhkoveritulpaksi epäilty sairauskohtaus oli vakava.

      - Olen täällä Marian sairaalassa. Olen pyörinyt kuoleman kielissä vähän väliä, joten ei tämä mikään leikin asia ole. 80 prosentin todennäköisyydellä minulle tuli keuhkoveritulppa. Tai sitten veristä massaa oli kertynyt keuhkoihin. Se selviää lähiaikoina, Julia Tukiainen kertoo Iltamakasiinille sairaalavuoteelta.

      - Minulle nousi korkea kuume. Menin ihan kirkkaanpunaiseksi, enkä saanut kunnolla henkeä.

      Julia Tukiaisen piti lähteä keikalle Virolahdelle yhdessä siskonsa Johannan kanssa lauantaina.

      - Itse luulin, että se oli paniikkihäiriö. Sitten kun ambulanssi tuli, oli happitasoni niin alhaalla, että minut vietiin Marian sairaalaan. Viipalekuva otettiin heti lauantaina, josta näkyi veristä massaa. Sitten minut vietiin osastolle letkuihin, jotta tätä hoidettiin verenohennuslääkkeillä. Tänään tehtiin uudet viipalekuvaukset, josta selviää oliko minulla keuhkoveritulppa.

      - Kyllä siinä kyyneleitä tuli ja itketti. Säikähdin totaalisesti.”

      Linkki: http://iltamakasiini.fi/julia-tukiainen-kertoo-sairaalavuoteella-mita-tapahtui/

      • Julia = Kooma

      • EI keikkaa pe

        Julia ei lähde Orivedelle pe 22.3.


      • Keikat jäi väliin

        Julialta ovat jääneet maaliskuussa väliin kaikki keikat:

        - Armas, Tampere
        - Pohjanpoika, Jakomäki
        - Wirta, Virolahti
        - JipiDii, Orivesi
        - ja jäänee väliin myös Simo Hurtta, Lieksa 30.3.


    • Tot. säikähdys

      Taasko hän säikähti? Sellainen kun ei riitä näissä oloissa.

      • Säikky-Julia?

        Mistä Julian säikähtäminen johtuu? Itse säikähdän esimerkiksi joka kerta kun puhelimeeni tulee tekstiviesti ja olen muutenkin herkkä säikähtämään.


    • Ilmaset ruskat

      La Coma kertoo taas tarinaa muutoksesta kun pääsee sairaalasta, kuinka ottaa opiksi ja jos on "tsäännssiä ottaa kenties "varteen. Pas(k)apuhetta mikään ei muutu, La Comalle lisää viinaaaaaaaaaaaaaaaaa.


      Kuten Jollashovian pienempi ajattelija on sanonut: jokainen tekee sitä mistä tykkää. Hip ja Hej

    • Jumalan työtä

      Julia on parantunut "keuhkoveritulpastaan" lauantai-keskiviikko -sairaalajakson aikana. Hän raportoi ihmeparantumisestaan 20.3.13 illalla FB:ssä 3:lla viestillä:

      "AAMEN!!!!! JUMALA ON SUURIN VOIMA; USKO; TOIVO JA RAKKAUS!!!!!!!!!!!! Keuhkoni ovat puhtaat, paranin rukouksien voimalla. Ihme tapahtui. 5 päivää sairaalan vuoteella, kipeä kuin mikä, ja nyt kotona turvassa, TERVEENÄ. Kiitos herra, ja......kauniita unia kaikille ja enkelten kuvia."

      "Kaikella tässä elämässä on tarkoitus tapahtua. Hyvällä ja pahalla. Jumalan tiet ovat salaiset. Mutta yhdestä asiasta olen varma, mun aika ei todellakaan ole vielä.

      Ihan mieletön fiilis. Uusi ilta ja uudet kujeet; herkku spagettia, ja....kauhuleffa, hiii. Rakas ystäni kylässä, nyt kynttilät palamaan. Mutta, ennen sitä haluan jälleen kerran kiittää Marian sairaalaa uskomattomasta hoidostani ja rakkaat sairaanhoitajani, olin turvallisissa käsissä. KIITOS TEILLE; TEETTE JUMALAN TYÖTÄ"

      "Kiitos, en muuta voi sanoa, mutta...muitakin ihmeitä on tapahtunut, mutta... niistä vaan lähipiirille."

    • Kuningas Alkoholi

      Julia raportoi 22.3.2013 illalla suunnitelmistaan:

      "Moikka facebook!!! Rakas Johki ja Juha thi Angry Bird lähtivät keikkailemaan orivedelle, mulla on nyt saikkua ainakin pari viikkoa keikka maailmasta ja aion vaan keskittyä koti elämään. :) Kohta saunomaan ja taas kerran leffa maailmaan ysin tienoilla.

      Diapeetes leiri lähestyy, olen todella innostunut siitä!!!!! Punkaharju on super kaunis paikka, aivan mahtava!!!!! Nyt asian laita alkoholin suhteen se, että kuningas alkoholi kuolletetaan pysyvästi. Että sillä lailla. Nyt....Ihanaa iltaa kaikille ja nauttikaa aurinkoisista päivistä ja pimeistä tunnelma illoista. LOVE."

      -xppp

      Julialta ovat jääneet maaliskuussa väliin kaikki keikat:

      - Armas, Tampere
      - Pohjanpoika, Jakomäki
      - Wirta, Virolahti
      - JipiDii, Orivesi
      - ja jäänee väliin myös Simo Hurtta, Lieksa 30.3.

      Seuraava diabeetikkojen leiri Punkaharjulla alkaa 15.4.2013.
      Se on 1-tyypin diabetesta sairastavien aikuisten sopeutumisvalmennuskurssi:

      http://asiointi.kela.fi/kz_app/KZInternetApplication?valittu=49111&lang=fi

      Kurssi on kaksivaiheinen:

      * 15.-19.4. laitosmuotoinen aloitusjakso 5 vuorokautta
      * 2.-6.9. laitosmuotoinen seurantajakso 5 vuorokautta

      Kuitenkin, Julian on tarkoitus lähteä Saariselälle 6.4. ja viipyä siellä 20.4. asti. Onko hän sittenkin menossa Punkaharjulle vasta 26.8. alkavalle kurssille?

      • Kohta kuulemme

        Julia on siis vain ekan viikon Saariselällä ja palaa sitten etelään Punkaharjulle?


    • Kungfu-Julia 2013

      Julia raportoi 23.3.2013 Facebookissa:

      "Jos ette tienneet nin nyt tiedätte: Mulla on monen vuoden telinevoimistelijan tausta, kilpatennis pelaajan tausta, ammatti tanssijan tausta ja kung fu tausta.

      Nyt tein päätöksen: ALOITAN KUNG FUN:N UUDELLEEN!!! Ihan uskomaton laji, niin fyysisesti kuin henkisesti. Perustuu kehon hallintaan, tekniikkaan ja toki voimaan. Mulla oli aikoinaan jenkki valmentaja, joka sanoi ettei ole uransa aikana nähnyt yhtäkään naista, joka löisi niin kovaa, hihii.

      Kaikkia hulluja on liikenteessä, itseuolustus on hyvä oppi. Nyt aamu puuhiin ja koirien kanssa jäälle. VI HÖRS!!! PUSS"

      • Vi hörs! :)

        ... kertoi siis Julia ja jatkoi vielä hieman:

        "Se ON hieno harrastus. Verrattuna esim aerobiciin siinä tulee kehoon ihan täysin eri tasolla adrenaliinia, josta tulee todella hyvä olo :DDD Ja tosin opin ahjo mulla jatkuu vasta syksyllä, joten sitä aikaa löytyy!!!!! Toki onhan itsepuolustus lajeja useita, mutta itse pidän erityisesti kung fu:sta."


    • Ehkä Lieksaan 30.3.?

      Julia on Pääsiäisen alusviikon Jollaksessa. Hän tiettävästi yrittää matkustaa Lieksaan keikalle 30.3. Sinne Saapuvat myös Johanna ja Immoska Leviltä, jonne he ovat ex tempore -matkustaneet viikoksi. Julia raportoi 23.3.2013 illalla Facebookissa:

      "Nyt thrilleri nimeltä Chloe...kuulema sairaan hyvä, hyvä juoni :D
      Juha ja Johanna suuntaavat viikoksi Leville, pitäisi kehittää pääsiäiseksi jotain hauskaa itselleen. Lammasta aion ainakin valmistaa pöytään!!!
      Stockan herkusta tietysti :D Nyt...oikein ihanaa iltaa kaikille."

    • Club Simppa

      Ravintola Simo Hurtan omistaja on vaihtunut, kun PKO-Ravintolat myi liiketoiminnan Pauli Meriläiselle. Samalla liikkeen nimi muuttui Club Simpaksi.
      Tämä on ehkä siis Julian seuraava moppauspaikka:

      * La 30.3.2013 Club Simppa, Lieksa.

    • Jollaksessa pyhät?

      Iltamakasiini raportoi 25.3.2013 siihen malliin, ettei Julia olisi lähdössä Lieksaan. Voisiko niin lukea rivien välistä?

      "-- Johanna Tukiainen otti mukaansa ystävänsä Juhan --

      Suoraan keikalta rinnekeskukseen.

      Johanna Tukainen lähti hetken mielijohteesta miesseurassa Leville. Johanna halusi kuitenkin mukaansa ystävänsä Juhan, jotta mukana on ainakin yksi ystävä.

      - Minulla on mukana ainoastaan esiintymisvaatteet ja 16 sentin korkokengät mukana. Lähdettiin ihan extempore tänne Leville keikan jälkeen Orivedeltä, jossa olimme Juhan kanssa.

      - Olin pukeutunut täysin pinkkiin asuun. Miehet pyysivät minut mukaan Leville. En halunnut lähteä tuntemattomien mukaan yksin, joten Juha tuli mukaan. Vietämme täällä laskettelukeskuskessa pääsiäisen. Lähdemme täältä suoraan keikalle Lieksaan. Julia viettää pääsiäisen Jollaksessa isän kanssa."

      Linkki: http://iltamakasiini.fi/johanna-tukiainen-miesseurassa-leville/

      • Julia Lieksaan 30.3.

        Tuksun Facebook-viestin mukaan Julia lähtee Lieksaan keikalle - sittenkin:

        "Terkut Leviltä, täällähän vasta bileet onkin, huh huh......menee välillä liian pitkälle......:) No nyt sitten on uutta keikkaa buukattu taas:

        Tasokas erotiikkaklubi DeJaVu 28.3 to ja 29.3 pe Levillä yhdessä Juhan kanssa, 30.3.2013 Club Simo Lieksa (mukaan tulee Julia Tukiainen), ja nyt on myyty myös Kotkan meripäivät 25.7.2013-26.7.2013, mukana siskokset Johanna ja Julia Tukiainen!!!!..."


      • Tappopaikka Julialle

        Lieksa ja Club Simppa on tappopaikka Julialle.


    • jullille viunaaaaaaa

      Pappa muraatti sais suksia hel evettiin sieltä jollshovista että julli sais aloittaa "ruskamaratoonin. Jollaksen läskein on levillä "laskettelemassa ja on pari nousua edellä jullia...

      • Tuskaan, Ruskaan uin

        Koomalle olisi kyllä tehnyt hyää lähteä Kittilään, Leville. Siellä järjestetään kuuluisa Ruskamaraton joka vuosi. Kukaan ei olisi ollut estämässä Tukiaisia järjestämästä omaa maratoniaan jo nyt keväällä. Linkki Ruskamaratonin sivuille:

        http://www.ruskamaraton.com/


    • Ei keikoilla 3-2013

      Lopulta Julialta jäivät väliin maaliskuussa 2013 kaikki keikat:

      - Armas, Tampere
      - Pohjanpoika, Jakomäki
      - Wirta, Virolahti
      - JipiDii, Orivesi
      - Club Simppa, Lieksa

    • Tukholmassa la 30.3.

      Julian Facebook-kirjoitus 30.3.2013 iltapäivällä:

      "Tukholmassa!!! Ihanan aurinkoista, tulin nyt ihan vaan risteilylle, sain mamalta ihat verhot jollakseen. Parin viikon paasta tulen pidemmaksi aikaa tanne, ei paha, paasee deittaa komeita sveduja, hih. On ne niin komeita, huoh. Mutta nyt laivaan, vi hors."

      • Avoimia päivämääriä

        "Parin viikon päästä pidemmäksi aikaa tänne" (Tukholmaan).
        Tarkoittanee palttiarallaa päivämääriä 12.-14.4.? Saariselän matka on kuitenkin kaavailtu ajalle 6.-20.4.? Ja seuraava diabeetikkoleiri alkaisi Punkaharjulla 15.4.?


      • Vappu Tukholmassa?

        Julian asiat selviävät pikapuoliin hyvään suuntaan. Ilmeisesti vanhemmat ovat kieltäneet Julialta kaikki keikkailut kokonaan. Seuraava keikka olisi ollut kai huhtikuun lopulla Inkeroisissa, mutta Julia on kaikesta päätellen silloin Ruotsissa vapunvietossa ja komeita sveduja deittailemassa.


      • Psykoosia pukkaa..

        Nimimerkki "valehtelu verissä" kiteytti Tukiaisten siskosten tilanteen eräässä toisessa ketjussa tällä palstalla näin:

        "Tunkio juo unohtaakseen. Jullella on paniikkikohtauksia. Olisi helpompaa jos muuttaisivat Ruotsin, mutta Tunkio ei lähde, koska siellä häntä ei tunneta ja on mahdottomuus tulla tunnetuksi, tuolla ulkonäöllä.

        Tunkio väitti muuten kivenkovaa, että hän ja Mika asuvat yhä yhdessa...Vuonna 2008 ja että "mies ei kestänyt julkisuutta" .... Mä tiedän.....Älkää uskoko mitään mitä Tunkio syöttää. En tunne Laardipalleroa, mutta kun hän on kirjoittanut patologisesta valehtelijasta, niin se on totta.

        Ja se mikä Tunkiota ketuttaa Aertossa, on se, kun Läski ei voinut kontrolloida Aertoa. Narsistithan ovat sellaisia. Ja psykopaatit. Eli omaan nilkaan kolahtaa nuo Aerton haukkumiset.

        On vain ajan kysymys, milloin psykoosi pukkaa. Valitettavasti. Tai viina muut aineet vie. VALITETTAVASTI."


    • Vuoden aikajana

      Tässä on päivitetty lista kyydityksistä viimeisen vuoden ajalta.

      MAALISKUU 2012

      * Hämeenlinnan keikalla 2.3. Kooman kung fu -potku katsojan naamaan ja sitten poliisikyyti putkaan

      ELOKUU 2012

      * Ambulanssikyydillä Varkauden kesämökiltä ensin paikalliseen terveyskeskukseen, josta edelleen ambulansiilla Helsingin Meilahteen. Ykköstyypin diabetes diagnosoidaan.

      * Ambulanssi Jollakseen Rapujuhlille, jossa Kooman elvytys ja ensihoitoa alakerrassa. Yläkerrassa juhlahumu eroottisine sylitansseineen jatkui samalla.

      LOKAKUU 2012

      * 5.-6.10. Ambulanssimiehistö Mestarin Krouviin (Tre) keikkapaikalle, ensihoitoa
      * 10.10. Ambulanssimiehistö yksit.kotiin (Vantaa) ja Kooman kyyditys sairaalaan
      * 11.-12.10. Poliisikuljetus yöksi putkaan ja aamun kuulusteluja varten (Vantaa)
      * 27.10. Ambulanssimiehistö Jollakseen ja Kooman kuljetus sairaalaan

      MARRASKUU 2012

      * Ei tiettävästi kyydityksiä, sillä Johanna-paholaissisko oli 3 viikkoa Kanarialla.

      JOULUKUU 2012:

      * 5.-6.12. Ambulanssilla sairaalaan Härmän Häjy-keikalla Seinäjoella
      * 7.-8.12. Ambulanssilla sairaalaan Turun Koivu-keikan pöhnissä. Tajuttomuuden takia kuolema oli puolen tunnin päässä pelastustoimia aloitettaessa.

      TAMMIKUU 2013

      * 14.1. Ambulanssilla Tukholmassa Danderydyn sairaalaan ja siellä 1 viikko.

      HELMIKUU 2013

      * 17.2. Helsingin Feltbayn keikan päätteeksi Koomalle ensihoitoa ambulanssissa.
      * 23.2. Kooman aloitteesta tappelu Hertsikan Helmessä; ei tiettävästi kyytiä
      * 25.2. Huuruisen viikon ja viikonlopun päätteeksi Kooman kyyditys ambulanssilla Meilahden sairaalaan teholle ja tiputukseen, siellä 5 arkipäivää.

      MAALISKUU 2013

      * 16.3. Ambulanssilla Marian sairaalaan. Siellä hoidossa 5 arkipäivää, pois 20.3.

    • Keikat, yms.

      Dolls Dancersin loppukevään keikkakalenteri, ym:

      * La 6. - la 20.4.2013 Kahden viikon lomamatka Saariselälle.

      - ensimmäinen viikko Tunturituuli-mökissä, toinen Tunturikoivu-mökissä
      - aktiviteetit: lärvejä, monotansseja, laskettelua ja lumilautailua
      - matkan toteutuminen on epävarmaa näillä näppäimillä, sillä Tukiaisten rahat ovat vähissä. Mökkien vuokraajan mukaan Tukiaiset eivät ole maksaneet mökkivuokralaskua 2 x 890 = 1780 euroa tähän päivään mennessä. Lasku pitää maksaa etukäteen; sellainen on avaintenluovutuksen ehto.

      * Pe 19.4.2013 Alustava varaus (Saariselkä?).

      * Ti 30.4.2013 Hotelli Kantri, Inkeroinen

      * Ke 8.5. 2013 Hovirinnan Rantaravintolan megabileet, Kaarina.

      * La 25.5.2013 Ravintola Artti, Ilmajoki.

      • Tappopaikka

        Saariselkä on Julialle tappopaikka, jos nyt sinne lähtee.
        Alkoholi suorastaan virtaa mökissä pullonpyöritysleikkien myötä.


      • Huhtikuun kuolonuhka

        Kevään 2013 kriittisimmät pari viikkoa ovat nyt huhtikuussa.


      • Kriittiset viikot

        Totta, Julian elämän kriittisimmät pari viikkoa ovat edessä juuri nyt.

        Jos hän pärjäilisi joten kuten siihen asti, kunnes palaa takaisin Tukholmaan, hän saattaa pelastua. Toivottavasti Pappamuratti jaksaa yhä päivystää Jollaksessa niin, ettei Tuksulla siipihomonsa kanssa ole sinne asiaa näinä viikkoina, vaan että hän (he) joutuisi loisimaan eri väistöasunnoissa muualla.

        Näin hän ei pääsisi manipuloimaan Koomaa viinanjuontiin ja muuhun höpöönsä. Esimerkiksi matka Saariselälle olisi Julian tapauksessa tappokeikka.


    • Saarisellkä kutsuu..

      Sittenkin Saariselälle! Julia Tukiainen Facebookissa 2.4.2013 aamupäivällä:

      "Ihana Johanna palasi kotiin Leviltä, Oriveden ja Lieksan keikat olivat menneet tosi hyvin!!!!! Meillä olisi sitten lähtö Saariselälle kohta puolin, jeij. :) En ole lautaillut vuosiin, saa nähdä miten koville peppu joutuu :DDD Nyt kodin siivousta ja illalla leffaan katsomaan Hobitti!!!!!"

      • Jollas-rytmit

        Jollashovin arkivuorokauden perusrytmi:

        * Punkku, leffa, sauna, vodka, ruska, leffa, punkku, sauna, ruska, totuus ja tehtävä, vodka, masturb, vodka, lisäravinne, ruska, leffa, thaitabu, punkku, masturb, sauna, vodka, thaitabu, totuus vai tehtävä, punkku, antabus, punkku, vodka, lisäravinne, muksinta, antabus, vodka, punkku, punkku, ruska, ruska,... ( >>>ambulanssi, tiputus).

        Noilla siis mennään päivät. Julian pääpiirteinen ”Kuukausirytmi 2-1-1” menee näin:

        * 2 viikkoa skumppaa, 1 viikko sairaalan letkuissa, 1 viikko selvänä.

        Huhtikuun alusta lähti liikkeelle jälleen tuo (ensimmäinen) kahden viikon osio, mistä Julia raportoi Facebookissa 2.4.2013 illalla:

        "IHANAA, tuli hankittua itiksestä kaikki uudet meikit ja Johki tarjosi ihanat pizzat italialaisessa :) Nyt hius väri päässä ja sitten kohti Sailorssia, hih."

        Tässä Sailor´sin nettisivut: http://www.oluthuone.fi/oluthuoneet/sailors/


    • Päivitys 2.4. mukaan

      Loppukevään keikkakalenteri, ym:

      * Ti 9.4.2013 Seiskan lanseerauspäivät, Helsinki
      * Ke 10.4.2013 Mainoskuvaus, kampanjointia

      * To 11.4. - la 20.4.2013 Kymmenen päivän lomamatka Saariselälle (Tunturituuli).
      - aktiviteetit: lärvejä, monotansseja, laskettelua ja lumilautailua

      * Pe 19.4.2013 Alustava varaus (Saariselkä?).

      * Ti 30.4.2013 Hotelli Kantri, Inkeroinen

      * Ke 8.5. 2013 Hovirinnan Rantaravintolan megabileet, Kaarina.

      * La 25.5.2013 Ravintola Artti, Ilmajoki.

      • Pe 19.4.2013 Rauma

      • Julia Inkeroisiin

        Julian seuraava esiintyminen on Hotelli Kantrissa, Inkeroisissa.
        Johannan Facebook-kirjoitus 7.4.2013:

        "Julia meni nukkumaan, meillä näyttää olevan Juhan kanssa täysin päinvastainen pvärytmi, piristytään vasta iltaa ja yötä kohden.

        Tilasin aivan IHANIA asuja Feminelli.fi nettikaupasta, Vintage-tyylisiä naisellisia mekkoja minulle ja Julialle Pin-Up vartalonmyötäisen mekon, molemmat ovat Sailor henkisiä vaatteita ja tosi tyylikkäitä... (Kuva:

        http://www.feminelli.fi/WebRoot/Planeetta/Shops/1606/4C7F/9B17/0F6D/42DA/F07C/54EA/405C/CB76/SAILOR_0020_SWEETY.jpg

        ... Aiomme käyttää kyseisiä asuja tietty hansikkaiden kanssa myös Ruotsissa, jonne olemme menossa studioille purkittamaan uusia englanninkielisiä biisejä ruotsalaisen ammattilaulajan kanssa ja kuvaan koko matkan videolle! :)

        Luvassa myös Spa kylpyläloma joka kuulemma tarjotaan meille!!! :)
        Yhden biisin nimi tulee olemaan "I´ll be waiting" ja kaikki kertovat rakkaudesta. Sitten tilasin kultaiset haalarit meille molemmille, jotka sopivat loistavasti keikoille! :). (Kuva:

        http://www.feminelli.fi/WebRoot/Planeetta/Shops/1606/513C/8D67/56DD/5900/3F47/54EA/405C/2D2E/18172_0020_Overall_0020_der_0020_Stars.jpg

        ... Seuraavat myydyt keikat ovat: 19.4 Onnela, Rauma sekä 30.4 Inkeroinen. Raumalla esiintyvät minä ja Juha, Inkeroiseen lähtee mukaan myös Julia Tukiainen. Menoa riittää! :)"


    • La Coma

      Mites se "sääriselän matka ? Käytiinkö pelkästään katsoon googlen katunäkymää, ruskaa nauttien...

      Toisen ruskapullon juotuaan
      Kaksi naista tutkii naamakirjojaan.
      Toinen tuskailee, kun sivut täynnä on.
      On toisen kirja pitkään ollut sivuton.

      Tunkki liikaa coomalta kyselee...
      Ei kun pullo pöytään, sitten miettimään!
      koirat nukkuu, pimeys vain tihenee...
      Tunkki vastauksen pian saa Koomalta:

      refrain:
      Juodaan viinaa,
      Tullaan viisaammiksi näin.
      Juodaan viinaa,
      On todellisuus piinaa hetkittäin
      Selvinpäin.

      Ruska nuoren cooman saa sekaisin
      Siltä kuolemasta liikaa udellaan.
      Tarjoilu on niukkaa kanssa öylätin.
      tunkki kiittää, mutta jälkeen aamenen

      refrain

      Joillakin on liian paljon edessään,
      Toiset menneisyyttään irti karistaa.
      Yksi uinut on kuin kalat vedessä
      Ja toinen seinä naapureitansakin aristaa.

      Mut juodaan viinaa,
      Tullaan viisaammiksi näin.
      Juodaan viinaa,
      On todellisuus piinaa hetkittäin...

      • Silloin vielä kolisi

        Julia avautui purkautuen Facebookissa sunnuntai-iltana 7.4.2013:

        "NYT KOLISEE!!!!!!!!!! MUN KAUNIS SISKO SAA OMAN REALITY SARJAN NETTIIN; MISSÄ KUVATAAN PRINSESSAN ARKEA; MATKOJA; ELÄMYKSIÄ; UUSIA TAPAHTUMIA/ IHMISIÄ JA MEIJÄN TULEVAA SALAISTA MATKAA!!!!!!!!!!!

        OLEN NIIIIIN ONNELLINEN JOHANNAN PUOLESTA; TÄMÄ JOS MIKÄ ON KESKISORMENNÄYTTÖ KOKO KATEELLISELLE SUOMELLE; LISÄKSI HULLUILLE SATANISTISILLE IHMISILLE; JOTKA VAINOAVAT MEITÄ.

        HOMMA ALLEKIRJOITETAAN HUOMENNA! TÄMÄ ON JYMY JUTTU!!!
        NYTPÄS KANSA SAA OMIN SILMIN NÄHDÄ; KUINKA JOHANNA EI BLOGISSAAN KOSKAAN OLE VALEHDELLUT MEIJÄN GLAMOURELÄMÄSTÄ!!!!! HAHAAAAA."

        ... iloitsi siis Julia ja jatkoi tuokion kuluttua:

        "JA KIITOS KAIKILLE TUHANNESTI; ETTÄ MUISTITTE MUA KUN OLIN KEUHKOVERITULPASSA SAIRAALASSA JA PELKÄSIN; ET SE PLÄJÄHTÄÄ AIVOIHIN TAI SYDÄMEEN.

        OLEN PETTYNYT OMAAN MAANNE JA PYYHKIKÄÄ PERSETTÄNNE ADRESSILLANNE; JOLLA HALUATTE MEIDÄT POIS MAASTA;
        haaaaaaaa, SAAMANNE PITÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN OLE KATKERA JOS NIIN LUETTE; EN OLE; NAURAN."


    • Kamppi 9.4.2013
      • Kamppi, jatkuu

      • Kooma ja Tuksu

      • Etualalla

      • Jatkoilta sairaalaan

        Julia vietiin aamuyöllä 10.4. ambulanssilla sairaalahoitoon Seiska Live -lanseerauspäivän jatkoilta.


    • Julian huhtikuu 2013

      Julian huhtikuu:

      * Ti 9.4.2013 Seiskan lanseerauspäivä, Helsinki

      * 15.-19.4.2013 Diabeetikkojen sopeutumisvalmennus, Punkaharju

      * Viikko 17 (22.-28.4.) matka Ruotsiin mm. uusien biisien purkittamista varten

      * Ti 30.4.2013 Hotelli Kantri, Inkeroinen. Vapunaaton juhlinta.

      • 1418

        Tuo Julian hehkuttama diapeettesleiri on kadonnut Kelan sivuilta eli se taitaa olla peruttu. Mutta sinne Saariselälle pitäisi olla menossa.


      • EI Saariselkää
        1418 kirjoitti:

        Tuo Julian hehkuttama diapeettesleiri on kadonnut Kelan sivuilta eli se taitaa olla peruttu. Mutta sinne Saariselälle pitäisi olla menossa.

        Saariselkä peruuntui. Kela näyttää laittavan saman, "vapautuvan" linkin alle aina seuraavan, vastaavan kurssin tiedot, kun aikaisempi on tullut bookatuksi täyteen.


      • Kooma ja Tuksu

      • Kooma, kaunis

    • Päivitys 14.4.2013

      Julian loppukevään 2013 ohjelma:

      * Ma 15. - pe 19.4. Diabeetikolle tarkoitettu sopeutumisvalmennus Punkaharjulla. Ote Kelan kurssikuvauksesta:

      "Kurssi on tarkoitettu aikuisille työssä oleville, sinne palaaville tai kuntoutustuella tai opiskelemassa oleville kuntoutujille, jotka sairastavat tyypin 1 diabetesta. Edellytyksenä on, että työ- ja toimintakykyä voidaan turvata tai parantaa suunnitellulla kuntoutuksella.

      Kurssille voidaan perustellusta syystä valita myös työelämästä poissa olevia henkilöitä, joilla sairaus haittaa arjessa selviytymistä. Kuntoutustarpeen tulee olla todettu terveydenhuollossa tai työterveyshuollossa (KKRL 12§). Kursseille valitaan kuntoutujia,

      * joilla on asianmukaisesti diagnosoitu tyypin 1 diabetes, mutta sairaus ei ole hoitotasapainossa ja/tai sairauden hyväksymisessä ja omahoidon toteuttamisessa on ongelmia

      * joille terveydenhuollossa saatu ensitieto, hoidonohjaus ja niiden syventäminen eivät ole riittäneet, vaan tarvitaan tehostettua moniammatillista tukea ja ohjausta

      * joilla on diabetekseen liittyviä lisäsairauksia tai niiden uhkaa, toistuvia hypoglykemioita ja/tai diabetekseen liittyviä pelkoja."

      * Ke 24.4.- ma 29.4. Kolmen uuden biisin äänitykset studiolla Ruotsissa
      * Ti 30.4. Hotelli Kantri, Inkeroinen

      * To 2.- ma 6.5. Mahd. Levillä joko Seiskan tapahtumassa tai keikalla Dejavussa
      * Ke 8.5. Hovirinnan Rantaravintolan megabileet, Kaarina
      * La 18.5. Yksityistilaisuus, Prisman bileet, Espoo

      To 23.5. Lääkerikkomuskäräjät klo 13. Paikka: Helsingin käräjäoikeus, Oikeustalo, Porkkalankatu 13, Sali 5. Vastaajat: Julia ja Markku Tukiainen.

      * La 25.5.2013 Ravintola Artti, Ilmajoki

      * Kesäkuun alusta: kesäloma ja etelänmatkat, joiden aikana tehdään musiikkivideot uusiin biiseihin. Tukiaisten siskoksilla ovat selvät sävelet. Tällä videolla on ensin yhteislaulua ja sitten haastattelu. Tämän videon kesto on 3:47:

      http://www.seiska.fi/Bilekissat/Oih,-tällainen-mies-sytyttää-Johannan-ja-Julian!/1001341

      • Kuviot muuttuneet?

        Tilanne elää.. Johanna Tukiainen ilmoitti 15.4. illansuussa Facebookissa, että:

        "Tämän viikon pe 19.4. Johanna ja Julia Tukiainen Show Rauman Onnelassa, tervetuloa!!! :) Ensi pe 26.4.2013 Esperance ravintola, Järvenpää! Sinne tulee kanssani paikalle joko Julia tai Juha Immonen. Sitten uusia romanttisia, englanninkielisiä uusia biisejä purkittamaan Ruotsiin! :) "


      • Biisit, Force Major?

        Onko uusien rakkauslaulujen purkitus siirtymässä?

        Aikaisemmin studio-aika oli varattuna ja fiksattuna ajalle 24.-29.4.
        Nyt kerrotaan, että lähtö Ruotsiin olisi (ilmeisesti) vasta lauantaina 27.4.
        Viikonloppuna tuskin kuitenkaan mitään purkitetaan?
        Ja Inkeroisiin on buukattu seuraava esiintyminen jo tiistaille 30.4.

        Voi olla, ettei Tuksulta sittenkään löytynyt rahaa studioajan maksamiseen, joten asia on alkanut elää... kunnes iskee Force Major!


      • Tuksun Rauma-look

        Tuksu kertoi tulevasta Rauma-lookistaan 15.4.2013 myöhään illalla:

        ”Olen omalla lyhyellä tukallani nyt tulevalla pe Rauman keikalla, ensi viikolla otan sitten pidennyksen tuleviin Ruotsin studiokuvauksiin!!! Ihanaa, kauniit vaatteet, hiukset yms. piristävät mua tosi paljon!”


      • Kooman uudet hiukset
        Tuksun Rauma-look kirjoitti:

        Tuksu kertoi tulevasta Rauma-lookistaan 15.4.2013 myöhään illalla:

        ”Olen omalla lyhyellä tukallani nyt tulevalla pe Rauman keikalla, ensi viikolla otan sitten pidennyksen tuleviin Ruotsin studiokuvauksiin!!! Ihanaa, kauniit vaatteet, hiukset yms. piristävät mua tosi paljon!”

        Julia saa uudet hiukset lauantaina 4.5.2013!

        "JEEEEIIIIJJJJ; nyt ostaa hiusväri, joka on slaisuus ja sitten pidennys liikkeeseen hakemaan aitoa hiusta. Pidennys valmistuu lauantaiksi, kaunis Jasmine Tukiainen tekee sen mulle, ihanaaaaaaa."

        Toinen raportti kertoo samasta:

        "... Ihana päivä takana Stokiksessa, tullut käytyä kahteen otteeseen sollentuna centrumissa, keskustassa Åhlensin katto terassilla ja shoppailemassa ja NYT....hiusten värjäys ja huomenna sika makea pidennys. En kestä odottaa, 50cm aitoa hiusta kahdella eri värillä. :DDD..."


    • ghjcsd

      häipyisi kartalta hyödytön, selkärangaton, työhön tai mihinkään muuhunkaan kykenemätön pummi-loinen, verorahojen turhuuteen törsääjä, terveydenhuoltopalveluiden kuormittaja. mitä voisi tuosta ihmisestä tulla, kun geenit ovat mitä ovat ja 'lahjakkuus' ja tahto sitä luokkaa kuin ovat. ei mitään. oksettava ilmestys, kuin siskonsakin. koko perhe. no, mamma sentäs on ahkeroinut töissään, mutta samalla tavalla 'glamöörivinksahtanut' on hänkin. pthyi.

    • Julian tyrkytys

      Johanna yrittää saada myös Julian videobloggaamaan Seiskalle.

      Miksi? Koska yhden videobloggaajan - Johannan - hankkimat tuotot eivät riitä kahden tai kolmen (Julian ja Olkalaukun) mukanamatkustelun rahoittamiseen. Tarkoituksena on siis jekuttaa Seiska maksamaan Julialle hänen tekemistään videoista. Siskoksethan ovat kuin Majakka ja Perävaunu, ja siksi Johannalle olisi tärkeää saada Julia matkoille mukaan (toisena videobloggaajana):

      http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/wp-content/uploads/2011/10/leikki6.jpg

      -xcc-

      Johanna kirjoitti Facebookissa maanantain 15.4.2013 alkuminuuteilla:

      "Yleisö saa äänestää yhden ihmisen, joka aloittaa myös Seiska Livessä videoblogin pitämisen!

      Ehdottakaa sinne upeaa siskoani Julia Tukiainen (meriitit: yksi harvoista suomalaisista kaunottarista joka on päässyt Amerikan Playboy lehteen poseeraamaan, pääsi Hugh Hefnerin Playboy kartanon bileisiin vuonna 2006 jossa olin myös itse mukana ja Jari Peltomäki kuvasi videon meistä,

      Julia antoi loistavan haastattelun Maria Talk Showssa jossa puhui rohkeasti alkoholismistaan, teemme yhdessä keikkaa ympäri Suomea ja olemme levyttäneet yhteisen biisin "Apinamies", Julia antaa silmäniloa miespuoliselle yleisölle ja naisille viimeisimmät muotivinkit jne. jne.)

      Joten ÄÄNESTÄKÄÄ JULIA TUKIAISTA Seiska Liven videobloggaajaksi!!!!! :) Kaksi muuta mun ehdokasta tehtävään on idolini Linda Lampenius (joka tosin asuu Tukholmassa nykyisin) tai yksi suosikkimisseistäni kautta aikojen: Tarja Smura. Laittakaa äänet menemään: toimitus¤seiska.fi ...

      ... Julia Tukiainen on kirjoittanut myös Hymylle blogia, joka oli fiksua tekstiä mielenkiintoisista aiheista! Lisäksi Julia voi kertoa suoraan mm. Diabetes sairaudestaan ja miten sen kanssa eletään jne. vaikka mistä aiheista!"

    • nyt-ttuoikeesti

      Jo olis aika laittaa Allerille viestiä, että ehkä yhden sekakäyttäjän elätätte, mutta jos toiselle vielä tarjotaan suojatyö, asiakkaat todellakin alkavat äänestää ns. jaloillaan...

    • ihanaa....

      Onhan noit tytöt sellasia koomisia kapistuksia, niitä katellessa on päivä pelastettu :D

    • Julian vko 16-2013

      Kooman diabetesleiri Punkaharjulla tällä viikolla ei toteutunut jostain syystä. Hän on oleskellut Jollaksessa ja touhunnut pääpiirtein näitä:

      - Tiistaina hän siivosi, sisusti ja kävi tekemässä rikosilmoituksen

      - Keskiviikkona hän oli Vantaan Flamingo Spa -kylpylässä (3 euron tarjouspäivä)

      - Tänään torstaina hän kävi kirpputorilla

      - Huomenna perjantaina olisi keikkamatka Rauman Onnelaan.

      • Punkaharju peruuntui

        Seiskan lanseeraubileiden jälkeen Julia Tukiainen oli sairaalahoidossa 10.-15.4. Tämän vuoksi hänen osallistumisensa Punkaharjun diabeetikkokurssille peruuntui. Kurssi olisi alkanut juuri 15.4. ja kestänyt tämän viikon viisi arkipäivää.


      • Kooma Rauman Onnelas

        Tuksu raportoi tänään 19.4. illansuussa Facebookissa:

        "Tänään näyttävä siskoshow: Johanna ja Julia Tukiainen yhdessä Rauman Onnelassa, Julia on ollut pidempään sairaslomalla, joten nyt on upeaa että hän pääsee pitkästä aikaa keikalle!!!!! :)

        Eikä todellakaan ole mikään pikkupoika joka yrittää olla naisen näköinen, vaan hän on todellakin oikeasti nainen, ja kaunis sellainen onkin!!! ;) Lisäksi erittäin loistava ammattiesiintyjä! Kaksin aina kaunihimpi, ja näyttävämmän näköistä tottakai jos lavalla on kaksi Tukiaista, eikä vain minä! :) "


      • Treffi-ilta 22.4.

        Paluu Raumalta tapahtui aikaisin sunnuntaiaamuna 21.4.
        Tänään maanantai-iltana 22.4. Julialla ovat treffit Helsingissä.


      • Onnela, Rauma 19.4.

        Onnela, Rauma 19.4.2013. Juliaa kuvissa ei ole, ei näy:

        1) Tuksu, jolla on vaaleankeltainen peruukki, antaa sylitanssin ja tyhjentää piccolopullollisen kuohuviiniä paljaille utareilleen:

        https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/376142_493598570730699_988727095_n.jpg

        2) Piccolopullo ja hehtaarihuulet kohtasivat Rauman keväisessä huuruyössä:

        https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/67933_493532787403944_770687491_n.jpg

        3) Piccolopullo ja Iso-Kvaakku:

        https://www.facebook.com/photo.php?fbid=457171977695435&set=o.175750359224528&type=1&theater

        4) Kuvakertomus, jossa kaksi kuvaa Rauman keikalta:

        https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/431969_514078791975107_443654051_n.jpg


    • Punk`a herju

      Punk `a harju jäi tosiaan Jullilta väliin lasarettikeikan takia. Onko tosiaan Suomen terveydenhoito on tällä tasolla, ettei yhtä "ihmistä saada "työkuntoon. Johki odottaa kämpilla huolestuneena.Pauli Aaltopahvi-Setätätilän kirveslehden matkat odottaa ja Suomalainen korkeakulttuuri on sekaisin, kun tähtiä ei saada lavalle(euro)

      • Ma 26.8.2013?

        Seuraava sopeutumisvalmennus alkaisi Punkaharjulla ma 26.8.2013.
        Tuo ajankohta voi olla Julian tapauksessa myöhäistä, näinköhän selviää edes Vapusta ja Helatorstan viikonlopusta jatkoon.


    • Päivitys 22.4.2013

      Julian loppukevään 2013 ohjelmaa:

      * Ma 22.4. Treffit.

      Julia raportoi Facebookissa 22.4. aamulla: "Huomenta, tuli sitten herätyyä jo viideltä :D Löysin aivan ihanan ruokapöydän ja tuolit netistä, voih. Mummolta perityt kalusteet on jo aikansa eläneet, aika vaihtaa uuteen. Nämä sopisivat kuin nakutettu jollakseen. Rakastan sisustamista, koti kunnossa, kaikki kunnossa. Illalla treffeille, mul on makea asu valmiina. ;) "

      * Pe 26.4. Ravintola Esperance, Järvenpää.

      - On epävarmaa, osallistuuko Julia tälle keikalle, sillä hän saattaa lähteä jo aikaisemmin perjantai-illalla laivalla kohti Tukholmaa.

      * La 27.4.- ma 29.4. Tukholmassa ja uusien biisien purkitus (?) Tuksun kanssa.

      * Vko 18 (22.4.- 5.5.) Oleskelua, Tukholma-Sollentuna. Jasmine leikkaa ja laittaa uuden kampauksen Julialle. Näin Julia kertoi Facessa 21.4. illalla:

      "Pikkusiskoni Jasmine tekee mulle upean hiustenpidennyksen nyt ruotsin reissullamme!!! Hän on tehnyt niitä todella paljon ja on ihan huippu. Haluan pitkän, tuuhean, mutta kerroksittain leikatun. Piristä kummasti vaihtaa vähän tyyliä."

      * Ke 8.5. Hovirinnan Rantaravintola, Kaarina.
      * La 18.5.Keikka, Prisman kevätbreikki, Espoo.

      * To 23.5. Lääkerikkomuskäräjät klo 13. Paikka: Helsingin käräjäoikeus, Oikeustalo, Porkkalankatu 13, Sali 5. Vastaajat: Julia ja Markku Tukiainen.

      * La 25.5. Ravintola Artti, Ilmajoki.

      * Kesäkuun alusta etelänmatkat, joiden aikana tehdään videot uusiin biiseihin.
      Tosin Julian kohdalla reissut eivät saata toteutua tai toteutuvat lyhyempinä, sillä (Tuksun mukaan) "hän on liian sairas matkustaakseen kauas." Näin Tuksu 21.4.2013 illalla Facebookissa; tämä viesti täydentää Dollsien isoa kuvaa, tilaa:

      "Nyt HAUSSA: noin 20v-35v henkilö, joka olisi valmis tekemään Johanna Tukiainen showkeikkaa kanssani ympäri Suomea, tanssitaitoinen, rohkea, LUOTETTAVA, sanansapitävä, pystyy tekemään keikkaluontoista työtä sekä saman henkilön haluaisin kanssani myös tulevalle etelän matkalle jossa kuvataan musavideoita tulevia rakkausbiisejäni varten, ja voit esiintyä myös videolla jos haluat!

      Kuvalliset hakemukset: johanna¤dollsdancers_fi. Tällä asialla on KIIRE, joten ottakaa nätit ihmiset muhun yhteyttä ASAP, ei mitään pilakirjeitä, oon saanut muutenkin kestää ihan tarpeeksi ja olen tämän asian kanssa tosissani!

      Jos kevään keikat hoidetaan hyvin, niin kyseinen henkilö saa ilmaiset lennot etelän matkalle jossa pitäisi pystyä olemaan vähintään 3 viikkoa (mielellään 2 kk.) Yksi henkilö mulla on jo tiedossa, mutta hän ei ole vahvistanut asiaa. Ja vaikka kyseinen tyttö tulisikin mukaan matkalle, niin se ei haittaa mitään, vaikka hotellin jakaa 3 henkilöä! Siskoni Julia on liian sairas matkustaakseen kauas.

      Ottakaa yhteyttä, en halua siipeilijöitä, en stalkkereita, vaan nyt jonkun henkilön joka on tosissaan asian kanssa (eikä myöskään havittele julkisuuteen mun kautta!!!!!)"

      • Huipputreffit!

        Julia Tukiainen 23.4.2013 illalla riemuitsi:

        "Huippu treffit ihanassa kynttilä raflassa, herrasmies seurassa. Tultiin tosi hyvin toimeen, eiköhän uudet treffit ole tiedossa :DDD Mies parka oli vaan duunissa koko päivän ja mä nukuin, haha. Ruotsiin lähtö pe, bonzo messiin. ihanaa"


      • Jo joutui armas...

        Ja ennen suvivirren soittoa tapahtuu vielä paljon...


      • "Ihan turha yrittää"

        Julia 24.4. aamupäivällä vakuuttaa kaikille postilaatikonpotkijoille, yms., että hälytysjärjestelmät pelittävät, vaikka ketään ei olisikaan lähitulevaisuudessa Jollaksessa paikalla:

        "Aamusauna ja kahvia. perjantai lähestyy, pitää pakata!!! Meillä on sitten turvahälärit ystäviä kylässä kun ollaan poissa, et ihan turha yrittää mitään."


      • 61 vuotta, 25.4.2013

        Julia 24.4. myöhään illalla:

        "Kotona, iskälle lahja hankittuna, hänellä synttärit huomenna ;) Pe laivalla ruotsiin ja Bonzokka messiin, levytys studiot odottavat. Löysin aivan sika makean kellon, käyn ehkä ostaa sen huomenna. Se on kuin suoraan näistä kuvista, joita linkittelen täällä. Tosi näyttävä. Mut jep, hieman facea vielä ja sit nukkumaan, sov gott."


      • Bonzoka

        Julia lähti illalla 26.4. Ruotsiin. Pappamuratti seuraa mukana ja valvoo, ettei alkoholiin sorruta missään vaiheessa. Julia raportoi:

        "Laivalla!!! Ostin unelmieni TED BAKER LONDONIN kirkkaan keltaisen käsilaukun, olen etsinyt vastaavaa jo kuukausia. IHANAA; I WAS BORN TO SHOP :DDD ANtibiootti kuuri päällä joten ei alkoa viikkoon, iskä lähti just ostaa coke zerot meille. :) Sitten syömään ja illalla POETS OF THE FALL esiintyy klo 23.30. COOLIA!!!!"


    • Transukooma

      Jullihan saatiin nippanappa "kuntoon mutta "ihmisraunio veti överit Raumalla. Poistettiin lavalta elimistö petti samoin rakko...

    • Näätänum336

      Oon tässä jotenkin huomannut, että Julia vaikuttaa näin facen takaa ihan... ok ihmiseltä. Kun taas Johanna on aina itseään narsisistisesti kehumassa ja aina vika on muissa. Ikinä ei osaa hävetä yhtään pitään, ei kusemistaan rautatieasemallakaan. Julia facessa päivittelee ihan fiksuja juttuja, ihan normi elämästään.

      Tuksun face päivitykset taas: "olen upea, glamour, Arto, rikosilmoitus, näädät, keikka meni upeasti, olen upea, seksikäs, glamour, mies, Urban, näädät, olen kaunis, Arto, rikosilmoitus, jenkkeihin, Udi, arto, olen kaunis, fiksu ja kaunis, herkkä ja kaunis ja menestynyt, näädät, keikkoja pukkaa, yleisö villiintyi, rikosilmoitus...."
      Kyllä Jullekin näitä käy läpi, mutta on se jutuissa usein jotain järkeäkin toisin kuin sotanorsussa....

    • omakehu haisee!!

      Minkälaisen ihmisen pitää kehua kokoajan iteään? Luulen että suurin osa ihmisistä pitää itsestään ja pitää itseään ihan ok näköisenä yms, mutta luontainen vaatimattomuus jo estää jatkuvan itsensä ylistämisen. Ei kuulu hyviin tapoihin kehua retostaa itseään.

      • Näätänum336

        Niin. Voi sanoa että okei, mä olen tyytyväinen itseeni, mulla on omasta mielestäni kaunis tukka ja kauniit silmät. Pukeudunkin ihan näyttävästi välillä. Mutta se että huutaa facessa: "ME OLLAAN NIIN KAUNIITA JA UPEITA OIKEITA MAAILMANTÄHTIÄ, TE KAIKKI MUUT OOTTE PELKKÄÄ *ASKAA" kertoo jo ihan tarpeeksi luonteesta...
        Terve itsetunto on kaiken perusta, narsismi on sitä *askaa.


    • Kevään loppuohjelma

      Julian päivät Vapun 2013 ympärillä:

      * La 27.4. Saapuminen laivalla Tukholmaan.

      * Vko 18-17 alku (29.4.- 7.5.) Oleskelua seudulla Tukholma-Sollentuna. Jasmine leikkaa ja laittaa uuden hiustenpidennyksen Julialle.

      * To 2.5. - 7.5. Yhdessä Tuksun kanssa uusien biisien purkitus (?).

      * Ke 8.5. Lahnabileet, Hovirinnan Rantaravintola, Kaarina.

      * La 18.5.Keikka, Prisman kevätbreikki, Espoo (?)

      * To 23.5. Lääkerikkomuskäräjät klo 13. Paikka: Helsingin käräjäoikeus, Oikeustalo, Porkkalankatu 13, Sali 5. Vastaajat: Julia ja Markku Tukiainen.

      * La 25.5. Keikka, Ravintola Artti, Ilmajoki (?).

      * Kesäkuun alusta etelänmatkat, joiden aikana tehdään videot uusiin biiseihin.
      Tosin Julian kohdalla reissut eivät saata toteutua tai toteutuvat lyhyempinä, sillä "(Tuksun mukaan) hän on liian sairas matkustaakseen kauas."

    • "Only good people!!"

      Kooma Vapunaattona 30.4. myöhään illalla:

      "Uusien upeiden hittiemme kunniaksi aiomme järjestää toukokuussa KAKKU/SAMPPANJA bileet Jollaksessa.

      Very VIP THEN, only good people!!! Kutsumme ainoastaan ystäviämme ja luotto kavereita, ei yhtäkään näätää kiitos. Tilaamme jonkun ihan jäjettömän kakun, hmmmm, alan heti tsekkailee vaihtoehtoja!!! JOTEN KAMUT; VALMISTAUTUKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LIFE IS GREAT."

      • Näätänum336

        Kyllä mustakin se lanssi kannattas kutsua paikalle vähintään kun bileitä on kulunut 15 minuuttia. Koska järjellä kaikki tietää miten tässä tulee käymään vanhan kaavan mukaan.


      • Jee! Wappu!

        Julia iloitsi Facebookissa eilen 30.4. illalla Vapun alkamisesta:

        "JEE!!! WAPPU!!! Meillä on koti bileet (perhe mukana) Sollentunassa, Johkin piti lentää suomeen Vappu keikalle, mä tulen viikon päästä Suomeen, 8pvä JÄRJETÖN keikka, jossa esitämme uusimmat biisimme. En malta odottaa!!!

        Olen ollut iloinen jo kauan, mutta nyt yhtäkkiä alkoi tapahtua projekteja ja kovaa!!! Niistä lisää myöhemmin, töitä tehdään kovasti ja sika makeita juttuja tekeillä ;) Meillä oli aivan ihanaa aikaa levyttämässä ja viettämässä laatuaikaa RICHIEN kanssa, kiitokset heille vielä ihanasta vieraanvaraisuudesta!!! MUTTA NYT::::::: KLAAAAAAARA"


      • Mageet Kakkubileet

        Julia kertoi toukokuun Kakkubileiden teemasta 1.5. myöhään illalla:

        "Kakkubileet saivat nyt extra PÄÄ TEEMAN: DISNEY SADUT!!!!!
        Eli kaikki kutsuvieraat pukeutuvat joksikin Disney hahmoksi, Johanna on Prinsessa Ruusunen, kaunotar, joka nukkuu paljon ja oottaa elämänsä Prinssiä ;). Mä olen Cinderella , joka vast ikään löysi prinssinsä. :DDD

        Olimme juuri Vappu ajelulla lakit päässä rättärillä, oli hauskaa. Johanna katsoo leffa Radalla nyt, kohta liityn seuraan. Olemme niin innoissamme kaikesta, olemme yhtä hymyä. Hauskaa iltaa kaikille!!!!"


      • Julia vapputunnelmis

      • Julia ja tekoturkki

      • Hioutdchi19

      • Iltabrunssi

      • Kartta-Näätä

        Vappubrunssin paikka tässä kartalla:

        http://www.hitta.se/joel tukiainen/sollentuna/person/i0L~SMWWWP?var=stockholm&vad=tukiainen

        Auringonvalon lankeamisen suunnasta voi päätellä, että klo on noin 16 iltapäivällä. Tuon linkin sisällä, kuvan päällä, on linkki ”Promenera på Nämndemansvägen.” Kun siitä napsautat, pääset näkymään, jolla voit tarkastella asuinalueen ympäristöä katutasolla.

        Kuvaa voi raahaamalla pyörittää. Voit edetä näkymän katutasossa olevia sinisiä täpliä pitkin eteenpäin klikkaamalla niihin. Vaella Sollentunassa!

        Edelleen, satelliittikuvasta laadittu karttakuva samasta osoitteesta:

        http://www.bing.com/maps/?v=2&cp=tx7hn4jgsv2v&lvl=19.33&dir=1.33&sty=b&where1=Nämndemansvägen 2A, SE-192 70 Viby, Sweden&form=LMLTCC


      • Vadelma-Optipar-bool
        Mageet Kakkubileet kirjoitti:

        Julia kertoi toukokuun Kakkubileiden teemasta 1.5. myöhään illalla:

        "Kakkubileet saivat nyt extra PÄÄ TEEMAN: DISNEY SADUT!!!!!
        Eli kaikki kutsuvieraat pukeutuvat joksikin Disney hahmoksi, Johanna on Prinsessa Ruusunen, kaunotar, joka nukkuu paljon ja oottaa elämänsä Prinssiä ;). Mä olen Cinderella , joka vast ikään löysi prinssinsä. :DDD

        Olimme juuri Vappu ajelulla lakit päässä rättärillä, oli hauskaa. Johanna katsoo leffa Radalla nyt, kohta liityn seuraan. Olemme niin innoissamme kaikesta, olemme yhtä hymyä. Hauskaa iltaa kaikille!!!!"

        Julia raportoi 2.5. tulevista Kakkubileistä:

        "Ostin äsken kun käytiin vanhempieni kanssa kaupoilla ihanan mansikka pöytäliinan, joka tulee sitten meijän kakkubileisiin. Bileet noin parin viikon päästä!!!! Sinne tulee noin 30 henkeä, teen sekä vesimelooni että vadelma/mansikka boolin, joka saa viimestään ystävät juhlimaan :DDD
        Tänään grillausta ja hengailua, odotellen biisien valmistumista. Enää noin 5 päivää ja ne ovat purkissa, OMG, SO COOL!!!!!!!!!!!!!!!!"


    • La Coma

      Tilataanko "lanssi paikalle ?

    • mummivainaa

      Kuka pöllö jaksaa tuollaisia satelliittilinkkejä levitellä? Vaikka tupsukoiden elämä onkin välillä tarua ihmeellisempää, niin ketä oikeesti kiinnostaa heidän vanhempiensa kotitalo tai jonkun marja äidin kädet vai isäpapan karvaiset kädet?
      Minusta tuo pöydän päässä istuva näyttää lähinnä mummivainaalta?

    • "Ostin laukun!!!1!!"

      Eilen Julia osti aidon feikki-vuittonin. Tänään hänelle asennetaan uudet tekohiukset. Huomenna hän tapaa ”hanipöönsä.” Alkuviikosta he palaavat porauslautalla Hell-sinkiin. Tämä kaikki on sellaista keväistä kiimaa. Kohta on jälleen "ees-taas -tulehdusta siellä”, ja uusi antibitoottikuuri on napsittava.

      Julia ja aito feikki-vuittoni 3.5.

      https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943257_10201191177962652_1276484187_n.jpg

      Julian raportti 3.5. Facebookissa:

      ”Nyt uusimmassa kuvassa mun seinällä on mun uusin Vuitton ja mun uusi hius väri, olisi voinut tulla tummemmaksikin, mutta gentleman prefer Blondes I guess, haha. Pidennys laitetaan huomenna ja oma rakas tulee sunnuntaina ;) Mutta pidennykseen tulee myös raitoja, uskon, että siitä tulee tosi cool. Kohta ruoan laittoon ja rentoutumaan, ollut touhu päivä, heh. Hyvää vkloppua kaikille!!!”

      • Grill Sollentuna

        Grillibileet 5.5. Marja-äidin asunnon nurtsilla; Julian intoilu tänään klo 8:

        "Huomenta ja aurinkoa!!!! I am a early bird, haha. Herään nykyään aina aikaisin, koska olen niin innoissani kaikesta!!!!! Tänään hiusten pidennys ja siivousta, huomenna isot grilli juhlat! Hyvää vkloppua."


      • Ollaan tarkkana!!

      • Kotikylppäristä

        Yläosa siis vaalea ja suora, alaosa himmeästi punertavanruskea (?) ja kihara.
        Lopputulos vaikuttaa säästöbudjetilla toteutetulta kylpyhuonepidennykseltä.


      • 158158

        Miten se on noin kusenpolttaman keltainen?


    • Näätämöläinen

      Sikaisen kylppärihuoneen tasoinen töherrys. Johkin piti hommata 30 kiloa upeastilaihtuneen missin tasoiselle ja janoiselle, paraspikkusiskolle kunnon pidennykset. Taas vedettiin jullia halvalla.

    • ihan nätti

      Minusta tuo on ihan nätti. En tiedä miten se muutten kantajalleen sopii ja miten hän sitä hoitaa, mutta ainakin hetken on takaapäin ihan nätti.

      • ny rxtgb

        Tuo pikkusisko taitaa hiukan parannella omaatuntoaan ja yrittää tsempata keskimmäistä siskoaan eteenpäin? Ehkä tuossa talven ja kevään aikana on hiukan miettinyt sitä miten siskoparan käy? Nuo kaksi nuorimmaista sisarusta kumminkin tulee aika hyvin toimeen?


      • Ujo Näätä

        Julialla on nyt eriväriset pidennykset kuin omat hiukset, joten tuo pidennys näyttää tökeröltä.


    • Lahnabileet 8.5.13

      Julia Tukiainen Facebookissa tänään 8.5. iltapäivällä:

      "Kaikki tänään kaarinaan, suurin sisko show mikä meillä on koskaan ollut!!! Paikalla huippu esiintyjiä ja mahtavat bileet!!!! Vklppuna sitten la Disney juhlat jollaksessa, oikea juhla viikko! Kohta suihkuun ja meikin tekoon;) Wish us luck, ja...tänään uudet biisimme soivat ensimmäistä kertaa!!!"

      -kkk-

      Tässä Lahnabileiden ohjelmarunko. Dolls Dancersin/ Tukiaisten osuus on alkamassa klo 17.15 ja kestää 45 minuuttia. Kuva ohjelmasta:

      http://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/179465_527676030611269_866261108_n.png

      Kun esiintyminen on hoidettu "alta pois", Tukiaisen siskokset rientävät bäkkärin juomatarjoiluiden kimppuun.... Ilta ja yö ovat pitkät, joten voidaan jo ennustaa: Kooma viedään Turun yliopistolliseen keskussairaalaan ambulanssikyydillä.

      • Purkitetut biisit

      • Peruuntuminen!!

        Iltalehti raportoi 9.5.2013 noin klo 16:

        ”Lahnabileet jäivät ilman Tukiaisia

        Vaikka siskokset saapuivat paikalle, ei Tukiaisia kuitenkaan nähty Kaarinan Lahnabileissä lavalla saakka.

        Kaarinan Hovirinnan rantaravintolassa helatorstain aattona pidetyt Lahnabileet sujuivat suuremmitta ongelmitta. Ravintolan tilat pysyivät siisteinä, eikä jonoakaan syntynyt.

        - Ilta oli todella onnistunut. Porukka oli riemuissaan, kertoi ravintoloitsija Apo Coskun, yksi tapahtuman järjestäjistä, Iltalehdelle.

        Paikalla oli useita satoja ihmisiä. Bileissä tarjoiltiin Saaristolaispöydän herkkuja, muun muassa kalaa. Syömisen lomassa vierailla oli mahdollisuus nauttia muun muassa illan isäntänä hääränneen Tauski Peltosen ja hänen taustatanssiryhmänsä näytöksestä, vuoden 2011 Big Brotherin voittajan Janica Kortmanin eroottisesta show´sta sekä Ressu & Jussin ysärihiteistä. Ruotsalaisväriä tapahtumaan toivat 1990-pinnalla olleet Basic Element ja E-rotic.

        - Esiintyjät olivat hyvässä vedossa, Coskun luonnehti.

        Esiintyjistä ainoastaan Tukiaisten sisarusten Johannan ja Julian ennakkoon luvattu show jäi toteutumatta, vaikka he olivat saapuneet paikalle.

        - Kävin hakemassa sisarukset Helsingistä hieman ennen tapahtuman alkua.
        Kiire tuli, mutta perille ehdittiin, Coskun sanoi.

        Lopulta Tukiaiset estyivät kuitenkin nousemasta lavalle, ja yleisö jäi ilman esitystä...”

        Artikkeli ja kuvat: http://www.iltalehti.fi/viihde/2013050916997304_vi.shtml


      • Kooma autossa

      • Kaarinan aamuyö 9.5.

      • "Mä en halua elää.."

        Video kaarinalaiselta parkkipaikalta. On aamuyö 9.5. Sekavat Tukiaiset odottavat kuljetusta. Videolla Kooman hermo pettää kohdassa 0:27, ja hän alkaa ulista:
        "Mä en halua elää tällaista elämää!" Hintelien siipihomojen kanssa otettu ryhmähali päättää ulinan kohdassa 0:40:

        http://www.youtube.com/watch?v=1EjahLafxJ8


      • Kaarinan kuvat

      • Hymy 10.5.2013

        Hymyn artikkeli 10.5.2013 allaolevan linkin takaa:

        "Tuksu ei esiintynyt Lahnabileissä - tässä järjestäjän kertoma karu totuus!

        Keskiviikkona Kaarinassa järjestetyt Lahnabileet olivat järjestäjänsä Tauski Peltosen mukaan menestys. Iltalehti uutisoi Tukiaisten sisarusten olleen kyllä tapahtumassa paikalla, mutta Johanna ja Julia jättivät kuitenkin esiintymisen väliin. Tarkkaa syytä ei kerrottu.

        Nyt se on selvinnyt.

        -- Se (Johanna) oli vaan niin kännissä, ja sisko myös. Koirat olivat selvinpäin kyllä, järjestäjä kertoo Hymy-lehdelle.

        Tauskin mukaan kaikilla muilla esiintyjillä keikat sujuivat hyvin.

        -- Ohjelmavalinnat osuivat nappiin. Paikalla olevat fanit olivat tyytyväisiä. Ihmisiä oli tuhannen verran.

        Koska esiintyjiä oli lukuisia yhden shown poisjäänti ei aiheuta tapahtumajärjestäjälle toimenpiteitä.

        -- Ei tässä lippujenhintoja hyvitetä, eikä tietämäni mukaan kukaan ole pyytänytkään (Tukiaisten takia). Eli suosio näyttää olevan aika mennyttä, Tauski summaa.

        Tukiainen oli Hymyn tietojen mukaan bongattu myöhemmin illalla alasti kaarinalaisessa paljussa bilettämässä."

        Artikkeliin tästä: http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/tuksu-ei-esiintynyt-lahnabileissa-tassa-jarjestajan-kertoma-karu-totuus


      • Kooma lopussa...
        "Mä en halua elää.." kirjoitti:

        Video kaarinalaiselta parkkipaikalta. On aamuyö 9.5. Sekavat Tukiaiset odottavat kuljetusta. Videolla Kooman hermo pettää kohdassa 0:27, ja hän alkaa ulista:
        "Mä en halua elää tällaista elämää!" Hintelien siipihomojen kanssa otettu ryhmähali päättää ulinan kohdassa 0:40:

        http://www.youtube.com/watch?v=1EjahLafxJ8

        Kooma vaikuttaa olevan luhistumassa henkisesti.


      • Maailmanensi-ilta

      • Maailmanensi-ilta

      • Kooma parkkipaikalla
        Kaarinan kuvat kirjoitti:

        Tuksu, Bonzo ja Kooma Lahnabileiden esiintyjille varatussa teltassa:

        http://static.iltalehti.fi/viihde/lahnabileet_etu090513jn_vi.jpg

        Kolme mustiinpukeutunutta järjestysmiestä seisoo istuvien Tukiaisten edessä kuin saartorengas. Mukana on kuvateksti:

        "Tukiaisten esiintymisen kanssa tuli ongelmaa. Kuvassa järjestysmiehet ratkomassa tilannetta. Siskokset eivät nousseet lavalle lopulta ollenkaan."

        Kuva: http://static.iltalehti.fi/viihde/lahnabileet_juttutuksu090513jn_vi.jpg

        Tokkurainen Kooma on kaatunut kaarinalaisella parkkipaikalla aamuyöllä, ja häntä autetaan pystyyn kahden henkilön voimin:

        http://lasvitunpargas.files.wordpress.com/2013/05/dscn4140.jpg


      • Sisko hoipertelee
        Kaarinan kuvat kirjoitti:

        Tuksu, Bonzo ja Kooma Lahnabileiden esiintyjille varatussa teltassa:

        http://static.iltalehti.fi/viihde/lahnabileet_etu090513jn_vi.jpg

        Kolme mustiinpukeutunutta järjestysmiestä seisoo istuvien Tukiaisten edessä kuin saartorengas. Mukana on kuvateksti:

        "Tukiaisten esiintymisen kanssa tuli ongelmaa. Kuvassa järjestysmiehet ratkomassa tilannetta. Siskokset eivät nousseet lavalle lopulta ollenkaan."

        Kuva: http://static.iltalehti.fi/viihde/lahnabileet_juttutuksu090513jn_vi.jpg

        Kaksi henkilöä saattaa aamuyöllä 9.5.2013 sik-sak –kävelyä tekevää Tuksua kohti taksia kaarinalaisella parkkipaikalla. Tuksun mustassa laukussa näkyy olevan kiinni matkatavaralipuke… hän lienee tullut suoraan lentokentältä Kaarinan Lahnabileisiin. Taaempana kolmas saattaja on nahkatakkinen tyttö, joka kantaa Tuksun pinkkiä vuittonia, jonne keikkapalkkio piti sujauttaa (nyt ei saatu mitään):

        http://lasvitunpargas.files.wordpress.com/2013/05/dscn4132.jpg


      • Parkkipaikalta RAP
        Kaarinan kuvat kirjoitti:

        Tuksu, Bonzo ja Kooma Lahnabileiden esiintyjille varatussa teltassa:

        http://static.iltalehti.fi/viihde/lahnabileet_etu090513jn_vi.jpg

        Kolme mustiinpukeutunutta järjestysmiestä seisoo istuvien Tukiaisten edessä kuin saartorengas. Mukana on kuvateksti:

        "Tukiaisten esiintymisen kanssa tuli ongelmaa. Kuvassa järjestysmiehet ratkomassa tilannetta. Siskokset eivät nousseet lavalle lopulta ollenkaan."

        Kuva: http://static.iltalehti.fi/viihde/lahnabileet_juttutuksu090513jn_vi.jpg

        Lasvitupargas-blogista Tukiaisten lääkeövereistä kertova kohta:

        "... Tauskin revittelyn jälkeen ihmisiä alettiin ajamaan ulos alueelta. Hetkinen?! Missä viimeinen esiintyjä Tuksu on? Tuksu ei päässyt ikinä lavalle asti ennen bileiden loppua.

        Parkkipaikoilla dallaillessamme pääsimme kuitenkin kontaktiin Tukiaisten siskojen kanssa. Itkua, parkua, vinkua, hel.vetillistä siksak -hoipertelua, jäätävät kuosit ja sitä rataa.

        Oli pakko ottaa kamera taas esiin, ja kuvailla videolle, kun Johanna kaatuilee pihalla. Kyselin myös Julialta niitä telaketjuja ja muita lääkkeitä, jota hän oli minulle velkaa (leikisti).

        Tuksujen “henkivartijat” olivat keskenkasvuisia koiranhoitajia ja apinoita, joten sain aika rauhassa ärsyttää näitä Suomen häpeäpilkkuja. Jossain vaiheessa sain pas.kamaista palautetta videokuvauksestani, mutten lopettanut sitä siltikään..."

        Koko kirjoitus: http://lasvitunpargas.wordpress.com/2013/05/09/


      • Sekavat Tukiaiset
        Sisko hoipertelee kirjoitti:

        Kaksi henkilöä saattaa aamuyöllä 9.5.2013 sik-sak –kävelyä tekevää Tuksua kohti taksia kaarinalaisella parkkipaikalla. Tuksun mustassa laukussa näkyy olevan kiinni matkatavaralipuke… hän lienee tullut suoraan lentokentältä Kaarinan Lahnabileisiin. Taaempana kolmas saattaja on nahkatakkinen tyttö, joka kantaa Tuksun pinkkiä vuittonia, jonne keikkapalkkio piti sujauttaa (nyt ei saatu mitään):

        http://lasvitunpargas.files.wordpress.com/2013/05/dscn4132.jpg

        Sekavaa Tuksua ohjataan kohti taksikyytiä aamuöisellä parkkipaikalla 9.5.

        http://lasvitunpargas.files.wordpress.com/2013/05/dscn4131.jpg


      • Diabeetikkonainen
        "Mä en halua elää.." kirjoitti:

        Video kaarinalaiselta parkkipaikalta. On aamuyö 9.5. Sekavat Tukiaiset odottavat kuljetusta. Videolla Kooman hermo pettää kohdassa 0:27, ja hän alkaa ulista:
        "Mä en halua elää tällaista elämää!" Hintelien siipihomojen kanssa otettu ryhmähali päättää ulinan kohdassa 0:40:

        http://www.youtube.com/watch?v=1EjahLafxJ8

        Diabeetikkonainen voi ottaa korkeintaan yhden ravintola-annoksen (4 cl) alkoholia vuorokaudessa ilman, että alkoholilla olisi vaikutusta hoitotasapainoon. Tuota määrää suurempi alkoholinkäyttö suistaa elimistön sekasortoon, mikä voi olla kohtalokasta, lopun loppu. Kooma vuoteenomana kuin kalmo vuonna 2011:

        http://static.iltalehti.fi/viihde/tuksu08230312PP_vi.jpg


      • Syntymäsynkkä
        Diabeetikkonainen kirjoitti:

        Diabeetikkonainen voi ottaa korkeintaan yhden ravintola-annoksen (4 cl) alkoholia vuorokaudessa ilman, että alkoholilla olisi vaikutusta hoitotasapainoon. Tuota määrää suurempi alkoholinkäyttö suistaa elimistön sekasortoon, mikä voi olla kohtalokasta, lopun loppu. Kooma vuoteenomana kuin kalmo vuonna 2011:

        http://static.iltalehti.fi/viihde/tuksu08230312PP_vi.jpg

        Yhä vaan juomalla ja lääkkeillä Julia tuhoaa lisää kudoksia sisällään.


    • Päivitys 8.5.2013

      Täsmentynyt aikajana parin viime viikon ajalta aina toukokuun loppuun:

      * La 27.4. Saapuminen laivalla Tukholmaan.

      * La 27.4.-30.4. Hässleholmissa Emilia Richnaun luona. Kahden uuden kappaleen purkitus

      * 1.5 - 7.5. Vapunvietto ja oleskelua seudulla Tukholma-Sollentuna. Jasmine laittoi uuden hiustenpidennyksen Julialle 4.5. Grillibileet 5.5. Tämän osallistui myös hanipöö, jonka kanssa yhteinen paluu porauslautalla takaisin Hell-sinkiin.

      * Ke 8.5. Lahnabileet, Hovirinnan Rantaravintola, Kaarina.
      Uusien biisien ja koreokrafioiden maailmanensi-ilta.

      * La 11.5. Makeat kakku-/ shampanjabileet Disney-teemalla Jollaksessa

      * La 18.5.Keikka, Prisman kevätbreikki, Espoo (?)

      * To 23.5. Lääkerikkomuskäräjät klo 13. Paikka: Helsingin käräjäoikeus, Oikeustalo, Porkkalankatu 13, Sali 5. Vastaajat: Julia ja Markku Tukiainen.

      * La 25.5. Keikka, Ravintola Artti, Ilmajoki (?).

      * Kesäkuun alusta etelänmatkat, joiden aikana tehdään videot uusiin biiseihin.
      Tosin Julian kohdalla reissut eivät saata toteutua tai toteutuvat lyhyempinä, sillä (Tuksun mukaan) "hän on liian sairas matkustaakseen kauas." Kesällä on siis hyvää aikaa syventää suhdetta kaksistaan hanipöön kanssa....

    • keikkaa riittää -13

      Eilen Julialla oli keikka kaarinassa, ja se meni niin kuin ennenkin.

      • Keväthormoni

        Julia 16.5. illansuussa puolisen tuntia ennen Suomi-Slovakia ottelua:

        "Hähää, nyt treffeille katsomaan jääkiekkoa mun ihanan miehen luokse. Tulee taas kerran kiva ilta Aurinko paistaa ja linnut laulaa ja kukka ostoksille huomenna. Smile to life and it will smile back to you."


      • .. illalla hänelle..

        Julia raportoi 17.5. iltapäivällä Facebookissa:

        "Kohta uuden kämppiksen kanssa jollaksen luonnonsuojelu metsään ja sitten ihanaan suihkuun. Mä arvasin eilen , että suomi voittaa 4-3, olisi pitänyt lyödä vetoa kovalla rahalla niin olisin nyt 20 tonnia rikkaampi, haha.

        Meillä oli ihana ilta eilen mun miehen kanssa, nyt kotona, mutta illalla taas hänelle. Huomenna keikka Espoossa!!! Meillä on sikamaisen makeat vaatteet päästä varpaisiin :DDD Aurinkoista päivää kaikille."

        Lisäksi Julia on raportoinut perjantaipäivän mittaan, että hän osallistuu huomenna lauantaina keikalle Espoossa.


      • Lauantaina 18.5.
        .. illalla hänelle.. kirjoitti:

        Julia raportoi 17.5. iltapäivällä Facebookissa:

        "Kohta uuden kämppiksen kanssa jollaksen luonnonsuojelu metsään ja sitten ihanaan suihkuun. Mä arvasin eilen , että suomi voittaa 4-3, olisi pitänyt lyödä vetoa kovalla rahalla niin olisin nyt 20 tonnia rikkaampi, haha.

        Meillä oli ihana ilta eilen mun miehen kanssa, nyt kotona, mutta illalla taas hänelle. Huomenna keikka Espoossa!!! Meillä on sikamaisen makeat vaatteet päästä varpaisiin :DDD Aurinkoista päivää kaikille."

        Lisäksi Julia on raportoinut perjantaipäivän mittaan, että hän osallistuu huomenna lauantaina keikalle Espoossa.

        Prisman keikka on tänään, lisää tietoa tapahtumasta myöhemmin.


      • Mediakliimaksi
        .. illalla hänelle.. kirjoitti:

        Julia raportoi 17.5. iltapäivällä Facebookissa:

        "Kohta uuden kämppiksen kanssa jollaksen luonnonsuojelu metsään ja sitten ihanaan suihkuun. Mä arvasin eilen , että suomi voittaa 4-3, olisi pitänyt lyödä vetoa kovalla rahalla niin olisin nyt 20 tonnia rikkaampi, haha.

        Meillä oli ihana ilta eilen mun miehen kanssa, nyt kotona, mutta illalla taas hänelle. Huomenna keikka Espoossa!!! Meillä on sikamaisen makeat vaatteet päästä varpaisiin :DDD Aurinkoista päivää kaikille."

        Lisäksi Julia on raportoinut perjantaipäivän mittaan, että hän osallistuu huomenna lauantaina keikalle Espoossa.

        Alkavan viikon (vko 21) mediakliimaksi koetaan Helsingin käräjäoikeudessa 23.5.


      • Fb-aportti 19.5.
        Lauantaina 18.5. kirjoitti:

        Prisman keikka on tänään, lisää tietoa tapahtumasta myöhemmin.

        Julia raportoi tänään puolenpäivän aikaan:

        "Wau, kiitos upealle yleisölle eilisestä, oli mahtavaa esiintyä niin innokkaalle porukalle yksityisjuhlissa!!! :DDD Nyt kotona, illalla matsin katsomista:) Suomen täytyy hakata jenkit, ei ne urpot edes tiedä missä meijän maa sijaitsee, haha.
        Nyt siivousta ja relausta, paikat kipeenä eilisestä venyttelystä lavalla.
        Oikein ihgua päivää!!!"


      • Seiskan tukiaiset

      • Baden baden 21.5.
        .. illalla hänelle.. kirjoitti:

        Julia raportoi 17.5. iltapäivällä Facebookissa:

        "Kohta uuden kämppiksen kanssa jollaksen luonnonsuojelu metsään ja sitten ihanaan suihkuun. Mä arvasin eilen , että suomi voittaa 4-3, olisi pitänyt lyödä vetoa kovalla rahalla niin olisin nyt 20 tonnia rikkaampi, haha.

        Meillä oli ihana ilta eilen mun miehen kanssa, nyt kotona, mutta illalla taas hänelle. Huomenna keikka Espoossa!!! Meillä on sikamaisen makeat vaatteet päästä varpaisiin :DDD Aurinkoista päivää kaikille."

        Lisäksi Julia on raportoinut perjantaipäivän mittaan, että hän osallistuu huomenna lauantaina keikalle Espoossa.

        Tiistai 21.5. on ollut auringonottopäivä Jollaksessa. Näin raportoi Julia aamulla:

        "Baden baden, koko PÄIVÄ on pyhitetty auringon otolle 20 kerroin öljyllä, jes. Meiltä löytyy aurinkotuoleja, joten jos joku mun ystävä haluaa liittyä seuraan niin sopii oikein hyvin!!! Mikä sen ihanampaa, päivä auringossa, rusketusta, hyvää musiikkia ja raikasta juotavaa. Soitelkaa jos haluatte seuraani!!!!!! BYE XOXO"


      • Näätä selkkaus 21.5.
        .. illalla hänelle.. kirjoitti:

        Julia raportoi 17.5. iltapäivällä Facebookissa:

        "Kohta uuden kämppiksen kanssa jollaksen luonnonsuojelu metsään ja sitten ihanaan suihkuun. Mä arvasin eilen , että suomi voittaa 4-3, olisi pitänyt lyödä vetoa kovalla rahalla niin olisin nyt 20 tonnia rikkaampi, haha.

        Meillä oli ihana ilta eilen mun miehen kanssa, nyt kotona, mutta illalla taas hänelle. Huomenna keikka Espoossa!!! Meillä on sikamaisen makeat vaatteet päästä varpaisiin :DDD Aurinkoista päivää kaikille."

        Lisäksi Julia on raportoinut perjantaipäivän mittaan, että hän osallistuu huomenna lauantaina keikalle Espoossa.

        Näin raportoi Julia 21.5. iltapäivällä; näädille huutia:

        "Haa, breikki auringosta, hot hot hot. Tänään on näätä selkkaus ja ainakin puolet lähtee mun kavereista. Kirjoittakaa ihan mitä sylki suuhun tuo ja sammakot pomppii päälaellaan, mutta fc kavereiksi en teitä halua!!!!! Poinks poinks."


      • Ulkkisbnaata Raport
        Lauantaina 18.5. kirjoitti:

        Prisman keikka on tänään, lisää tietoa tapahtumasta myöhemmin.

        Hymy-näätien palstalla Ulkkisbnaata raportoi 20.5. illalla näin:

        "Kaverini juuri soitti, koska tietää Tunkkifetissini ja kertoi, että Tunkki istui samassa pöydässä eilen illalla Kalliossa. Tunkki oli ollut melko selvä ja harmitellut edellisen illan yksityiskeikkaa, koska ei ollut saanut keikkapalkkiota. Eli se taas siitä, "keikka meni loistavasti ja omistaja/opettaja itki".

        Kaverini myös näki Arton tänä aamuna samalla terassilla kuin Tunkki edellisiltana, Artsi meni omilla avaimilla sisään eli asuu kaverini kanssa samassa kerrostalossa."


      • Julia <3 Hanipöö
        .. illalla hänelle.. kirjoitti:

        Julia raportoi 17.5. iltapäivällä Facebookissa:

        "Kohta uuden kämppiksen kanssa jollaksen luonnonsuojelu metsään ja sitten ihanaan suihkuun. Mä arvasin eilen , että suomi voittaa 4-3, olisi pitänyt lyödä vetoa kovalla rahalla niin olisin nyt 20 tonnia rikkaampi, haha.

        Meillä oli ihana ilta eilen mun miehen kanssa, nyt kotona, mutta illalla taas hänelle. Huomenna keikka Espoossa!!! Meillä on sikamaisen makeat vaatteet päästä varpaisiin :DDD Aurinkoista päivää kaikille."

        Lisäksi Julia on raportoinut perjantaipäivän mittaan, että hän osallistuu huomenna lauantaina keikalle Espoossa.

        Hanipöön kanssa menee hyvin... Julia raportoi 22.5. aamupäivällä:

        "Oi mikä ihana ilta oli mun miehen kanssa eilen, laitettiin kaikki valot pois ja istuttiin tunti saunassa kynttilän valossa...nyt kotona, herättelen Johkia ja Juhaa :DDD Häirikkö olen. Mä alan oikeesti rakastua, jes, ja kuka mulle sanoi, etten koskaan löydä tästä maasta miestä????"


      • Paavo Järvinen
        .. illalla hänelle.. kirjoitti:

        Julia raportoi 17.5. iltapäivällä Facebookissa:

        "Kohta uuden kämppiksen kanssa jollaksen luonnonsuojelu metsään ja sitten ihanaan suihkuun. Mä arvasin eilen , että suomi voittaa 4-3, olisi pitänyt lyödä vetoa kovalla rahalla niin olisin nyt 20 tonnia rikkaampi, haha.

        Meillä oli ihana ilta eilen mun miehen kanssa, nyt kotona, mutta illalla taas hänelle. Huomenna keikka Espoossa!!! Meillä on sikamaisen makeat vaatteet päästä varpaisiin :DDD Aurinkoista päivää kaikille."

        Lisäksi Julia on raportoinut perjantaipäivän mittaan, että hän osallistuu huomenna lauantaina keikalle Espoossa.

        Nyt tuntuu korostuu hengellisyys jostain syystä. Julia Facebookissa 22.5. illalla:

        "Mieletön evankelista Paavo Järvinen on julistamassa musiikin kera Leivonmäen urheilutalolla la 1.6!!!! Hän on suomalaisista puhujista vaikuttavin!!! Suosittelen.
        Nyt kotona ja aika puhki, heräsin jo kuudelta tänään.
        Kynttilät palamaan ja peiton alle. Sov gott. puss"


    • Toukokuun loppu

      Aikajana viikon takaa kesän alkuun:

      * Ke 8.5. Lahnabileet, Kaarina. KEIKKA PERUTTU, ei päästetty esiintymislavalle.

      * La 11.5. Kakku-/ shampanjabileet Disney-teemalla Jollaksessa. PERUTTU.

      * La 18.5. Keikka, Prisman kevätbreikki, Espoo (? On epävarmaa, onko Julia mukana)

      * To 23.5. Lääkerikkomuskäräjät klo 13. Paikka: Helsingin käräjäoikeus, Oikeustalo, Porkkalankatu 13, Sali 5. Vastaajat: Julia ja Markku Tukiainen.

      * La 25.5. Keikka, Ravintola Artti, Ilmajoki.

      * Kesäkuun alusta etelänmatkat, joiden aikana tehdään videot uusiin biiseihin.
      Tosin Julian kohdalla reissut eivät saata toteutua tai toteutuvat lyhyempinä.

      • Istuntosali 105

        Oikea sali klo 13 Helsingin käräjäoikeudessa on SALI 105.


      • Sakkoa 180 euroa
        Istuntosali 105 kirjoitti:

        Oikea sali klo 13 Helsingin käräjäoikeudessa on SALI 105.

        Lääkerikkomusoikeudenkäynti oli 23.5. Kumpikaan rikollinen ei saapunut paikalle. Juttu käsiteltiin silti, ja ratkaisut tehtiin.

        * Juliaa syytettiin lääkerikkomuksen lisäksi näpistyksestä, ratkaisu: 30 päiväsakkoa. Julian vähäisillä tuloilla tämä tarkoittaa 30 x 6 euroa = 180 euroa.

        Julian näpistys on ollut 16€ reseptilääkkeiden varastaminen apteekista. Lääkkeen hän oli laittanut meikkilaukkuunsa ja kävellyt pokkana ovesta ulos valvontakameroiden taltioidessa koko tapahtuman.

        * Markkua syytettiin lääkerikkomuksesta, ratkaisu: 20 päiväsakkoa.


      • Pamiliigan liikkeet
        Istuntosali 105 kirjoitti:

        Oikea sali klo 13 Helsingin käräjäoikeudessa on SALI 105.

        Lääkkkeiden salakuljetusyritys meni niin, että Tuksu ja Kooma lensivät Thaimaasta Tukholmaan tammikuussa 2012. Sieltä he siirtyivät Helsinkiin Silja Linen laivalla, Pappamuratti oli mukana. Pappa ja Kooma toimivat muuleina.

        Karvakamut olivat siis välittäneet viranomaisille vihjetiedot Tukiaisten liikkeistä ja aikeista. Niinpä tarkastajat osasivat odottaa satamassa Pamiliigan saapumista.


      • Artikkeli 24.5.2013
        Istuntosali 105 kirjoitti:

        Oikea sali klo 13 Helsingin käräjäoikeudessa on SALI 105.

        Hymy raportoi 24.5.2013:

        ”Tukiaiselle tuomio näpistyksestä ja huumaavien lääkkeiden maahantuonnista!

        Julia Tukiainen on saanut eilen Helsingin käräjäoikeudessa tuomiot lääkerikkomuksesta ja näpistyksestä. Teot tapahtuivat viime vuonna tammi- ja marraskuussa.

        Näpistyksestä Tukiainen tuomittiin, kun hän ei maksanut reseptilääkkeitä Helsingin Yliopiston apteekissa, vaan käveli lääkkeet mukanaan kassan ohi ulos.

        Tukiainen oli myös tuonut maahan ETA-alueen ulkopuolelta huumausaineeksi katsottavia lääkeaineita, joihin hänellä ei ollut käyttöoikeutta. Tabletteja oli toista sataa.

        Nainen sai yhteensä 30 päiväsakkoa vähimmän päiväsakkoluokan (6 euroa) mukaan, eli 180 euroa.”

        Artikkeli ja kuva: http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaiselle-tuomio-napistyksesta-ja-huumaavien-laakkeiden-maahantuonnista


      • Seuraava keikka
        Istuntosali 105 kirjoitti:

        Oikea sali klo 13 Helsingin käräjäoikeudessa on SALI 105.

        Seuraava keikka:

        * La 8.6.2013 Hotelli Kauhava, Kauhava. http://www.hotellikauhava.fi/


    • Ei voi kun ihmetellä

      On siinä 29 vuotiaalle sopiva työputki... Pelkkää velttoilua ja viinan vetoa, vanhemmat maksaa elämäntyylin ja osaksi myös me kaikki Suomalaiset.

    • Näätämöläinen

      Vajaa kolmikymppinen vätys, joka on juonut terveyden itseltään makoilee keskellä viikkoa "badenbaden tuolissa ja ruinaa viinaksia sontakirjassa. On siinä "klamouria kerrakseen ?

    • Ilmajoki-Orivesi

      Keikka 25.5. on Ilmajoella, mutta illansuussa 24.5. Julialle oli epäselvää minne mennään, kun hän raportoi Facebookissa: tälleen

      "Huomenna super Sisko Show Orivedellä!!!!! Kaikki sinne, esitämme huikean shown ja uudet biisimme!!! Sisustin just mun huonetta, se on ihanan näköinen nyt. Laitoin uudet verhot ja koruille niille tehtyjä tauluja. Nyt viikonlopun viettoon kullan luokse ja muistakaa vielä kerran; Huomenna on mahtava show"

      • Julia raportoi 25.5.

        Julia raportoi 25.5. iltapäivällä:

        "Liukuvärjään maitosuklaan väriseksi latvat maananataina. Jes.
        Paras tuntemani kampaaja koskaan Juha Immonen toteuttaa sen. heh

        Tein just Johkille vesimelooni naamion, mulla löytyy näitä eri vaihtoehtoja, mutta tämä on hyvin kosteuttava kuivalle iholle. :) Uuno oli ihan paras eilen, odotan niitä lisää!!!!! Kohta hyppäys junaan kohti Seinäjokea, USKOMATON KEIKKA tulossa!!!!! Ha en trevligt veckoslut alla vänner!!!!"


      • Kiitos raportista!

        Nimimerkin "Traumat ilmajoelta" raportti keikasta eräästä toisesta ketjusta tällä palstalla. Kiitos kirjoituksestasi! :)

        "Sekä että, Ilmajoella ja Orivedellä!

        Monta kertaa keikan aikana puhuivat Ilmajoesta, "Upeaa Ilmajoki!", sitten pari kertaa keikan loppupuolella puhuivatkin Orivedestä ja yleisö buuasi... :D

        Lavan reunalla oli metallinen kaide, jonka ali Johanna, Julia ja Olkalaukku ryömivät ja konttasivat lavalle, eroottista ja glamoröösiä!

        Keikka alkoi Julian ja Olkalaukun juonnolla ja tanssilla.. Olkalaukku riisui jo todella hitailla käyvän Julian ulos mekosta ja tadaaa - alla oli ihonväriset yksinkertaiset t-paitaliivit ja valkoiset kulahtaneet pikkuhousut, täysin eriparia.

        Näin hän sitten viihdytti meitä ja Olkalaukku hinkkasi ympärillä, kunnes Julia pyllähti persiilleen ja melkein putosi lavalta (näin kävi keikan aikana useamman kerran en-ihan-yllä-spagaattiin-liikkeessä ja tuolitansseissa).

        Johanna tuli liian pienessä tyllimekossa lavalle ja huhhuh. Laulua, tanssia.

        Julia kävi vaihtamassa vaatteita muutaman kerran, viipyi todella kauan, yleensä Olkalaukku lähti mukaan. Johanna sillä välin nojaili seiniin eroottisesti elehtien...

        Nauhatanssi esitettiin ja tuoleilla seistiin, sylitansseihin otettiin erittäin vastahakoinen poika joka selkeästi häpesi silmät päästään, voi raukka, joutui vielä toiseen kertaan. Toinen uhri kähmi Johannaa halulla.

        Jossain vaiheessa sitten Olkalaukku suihkutti kermavaahtoa Johannan paljaille rinnoille (jahka liian pieni seksikäs läpinäkyvä paita/mekko oli saatu kiskottua päältään).. Kermavaahto jäi kivasti lavan muovimatolle, jossa Olkalaukku sitten steppasikin tennareillaan, ei sentään kaatunut.

        Johannan pukiessa valkoista "iltapukua" kermavaahtotahmaisten sulojensa päälle lavan reunalla DJ-kopissa, Julia riehui nauhan kanssa. Eturivissä oli koko keikan ajan Julialle huudellut tyttö (jolle Julia jo kerran lavalta lähtiessään sanoi hiiiitaaaasstttiiiii "Haista huo-ra vit-tu" muutaman sentin päässä hänen naamastaan), joka sai nauhasta naamaansa ja taisi se takertua hänen olkapäähänsäkin, aggressiivisin nauhatanssi ikinä!

        Tässä vaiheessa Julialla ja Olkalaukulla oli "muodikkaat" kokohaalarit yllään, seksikästä! Olkalaukun sinisessä haalarissa oli valkoisia tahroja selässä ja punertavanruskeita niskassa, Julian harmaa-pinkissä haalarissa oli pienenpieni ruskea läikkä takapuolen sauman kohdalla - glamoröösiä, eroottista!

        Julia jatkoi samaa, yhtä ja ainoaa, tanssikuviotaan haalarissaan, kun Johanna tanssahteli "iltapuvussaan": Lattialle, toinen jalka ylös, jalat levälleen ja kierähdys, melkeinspaagatti ja pyllylleen pyllähdys. Olkalaukku lähinnä peilaili itseään lavan taustalla olevasta peilistä.

        Apinamies laulettiin kaksi kertaa, ensin Johanna lauloi sen yksin ja lähestyi lavalla seissyttä harteikasta järjestysmiestä, joka oli naureskellen pyöritellyt silmiään jo koko keikan ajan. Johanna lauloi sen käsittääkseni siksi yksin, kun Juliaa ei kuulunutkaan lavalle, tällaisia hetkiä oli useampi, järkkäri kulki haeskelemassa häntä muutamaan otteeseen.

        Toisella kerralla Apinamies tuli ihan viimeiseksi, kun yleisö vaati lisää tätä friikkisirk... tai siis eroottista showta. Tällöin jo pinkkinä huulipunasta kiiltävä mikrofoni kiersi Johannan, Julian ja Olkalaukunkin huulilla, ihanaa, välillä menivät sumppuun ja törröttivät kaikki huuliaan mikkiin Apinamiehen tahtiin..

        Näin sujui ilta Artissa.."


      • Normijuttu

        Normisetiltä vaikuttaa tuo Ilmajoen keikkaohjelma... :)


      • Julian asu

    • Kuukauden kuvat

      Kevään 2013 Kuukauden kuvat Dolls Korporaation toiminnasta:

      * Tammikuulta verkkokalvoillemme syöpyi ikiajoiksi kristillis-eroottisen tanssin limboamispravuuri (Tampere 25.1.):

      http://aijaa.com/nGrcVV

      * Helmikuun kiihkeät keikkatunnelmat (Helsinki 16.2.):

      http://3.bp.blogspot.com/-10FzGDqHxXI/USJlJgdaz0I/AAAAAAAAALc/Asyhy5fD5RQ/s1600/keskarillaSisaan.jpg

      * Maaliskuun kuva kertoo massaerosta; Tuksu ja Olkalaukku Orivedellä (22.3.):

      https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/575713_482150788542144_1159042107_n.jpg

      * Tuksu ja piccolopullo Raumalla huhtikuussa (19.4.):

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=457171977695435&set=o.175750359224528&type=1&theater

      * Toukokuun kuva on videopätkä Kaarinasta 9.5. Videolla näkyy, kuinka Tuksun jalat pettävät parkkipaikalla, ja hän kaatuu asfaltille. Kooman hermo pettää kohdassa 0:27, ja hän alkaa ulista: "Mä en halua elää tällaista elämää!" (2 x). Hintelien siipihomojen kanssa otettu ryhmähali päättää ulinan kohdassa 0:40. Bonzo pyörii ihmisten jaloissa:

      http://www.youtube.com/watch?v=1EjahLafxJ8

    • Tammikuu 2013

      Aikajana tammi-toukokuu 2013, Julia Tukiainen.

      TAMMIKUU

      * Vuosi vaihtui Ruotsissa.

      * To 3.1. aamupäivällä tapahtui väkivaltainen yhteenotto Sollentunassa Marja-äidin kotona, perhepiirissä. Julia ei tiettävästi osallistunut rähinään omin aktiivisin toimin. Johanna vietiin vuorokaudeksi Danderydin sairaalaan rauhoittumaan. Jasmine kirjoitti nettiin ”TOTUUS Johannasta” –tilityksen.

      * Ma 14.1. Julia vietiin tajuttomana Danderydin sairaalaan, jossa hän oli hoidossa viisi päivää.

      * Ti 29.1. Julia saapui Pappamuratin kanssa Silja Linen laivalla Helsinkiin.

      • Helmikuu 2013

        HELMIKUU

        * La 2.2. Keikka Hollolan Kukkilassa. Julia Tukiaisen terveiset Facebookin kautta maksavalle yleisölle keikan jälkeen:

        ”Olette säälittäviä, Johanna käärii ne rahat taskuun ja nauraa teidän selän takana ja sitten te perähikiän urpot luulette olevanne jotain suurta, kun pääsette kerran vuodessa jotain julkkista katsomaan! Ei täällä keikkoja myydä ihan tuosta vaan, ravintoloitsija oli ihan innoissaan kuten jo statuksessani mainitsin ja buukkasi meille jo 4 uutta keikkaa; pääasia, että riittää töitä, ja ihminen tekee sitä mistä tykkää.”

        * To 7.2. ensimmäistä kertaa huulitäyte.

        * Pe 8.2. – su 10.2. Savon suurkiertue, kolme keikkaa (Kuopio, Leppävirta, Varkaus).

        * La 16.2. Keikka Helsingissä. Kuva:

        http://3.bp.blogspot.com/-10FzGDqHxXI/USJlJgdaz0I/AAAAAAAAALc/Asyhy5fD5RQ/s1600/keskarillaSisaan.jpg

        Keikan päätteeksi Julialle ensihoitoa ambulanssissa.

        * Pe 22.2. Keikka Kuusankoskella. Koirien tuominen baarin meteliin sai kovaa kritiikkiä. Video: http://www.youtube.com/watch?v=I6558GGXBjU

        * La 23.2. Julian aloitteesta syntyi tappelu Hertsikan Helmessä.

        * Ma 25.2. Huuruisen viikon ja viikonlopun päätteeksi kyyditys ambulanssilla Meilahden sairaalaan tiputukseen. Siellä oli aikaa miettiä omaa elämäänsä:

        ”Ympärilläni oli varmaan sata letkua. En ole koskaan nähnyt niin paljon. Minuun laitettiin kanyyleita varmaan viisi kappaletta. Mietin elämää, että pelleily saa loppua.”


      • Maaliskuu 2013

        MAALISKUU

        * Pe 1.3. Julia kotiutettiin sairaalasta viiden päivän jälkeen.

        * Ti 12.3. Tukiaisen siskokset olivat viettämässä iltaa Sailor´sissa, jonka sulkeutuessa Julia palasi uuvahtaneena Jollakseen.

        * Ke 13.3. illalla Julia lähti juomaan kohtalokkaasti skumppaa kaverinsa luokse.

        * Pe 15.3. Julia ei känniltään kyennyt keikalle Helsingin Jakomäkeen.

        * La 16.3. Julia ei kyennyt lähtemään keikalle Virolahdelle. Hänet roudattiin ambulanssilla Marian sairaalaan. Juomisputki katkesi siis ”keuhkoveritulppaan.” Hän oli sairaalahoidossa viisi päivää.

        * Julialta jäivät maaliskuussa väliin kaikki keikat.

        * Maaliskuun lopulla matka Tukholmaan.


      • Huhtikuu 2013

        HUHTIKUU

        * Pitkään suunniteltu Saariselän laskettelumatka peruuntui rahapulaan.

        * Su 7.4. Julia raportoi Facebookissa:

        "NYT KOLISEE!!!!!!!!!! MUN KAUNIS SISKO SAA OMAN REALITY SARJAN NETTIIN; MISSÄ KUVATAAN PRINSESSAN ARKEA; MATKOJA; ELÄMYKSIÄ; UUSIA TAPAHTUMIA/ IHMISIÄ JA MEIJÄN TULEVAA SALAISTA MATKAA!!!!!!!!!!!

        OLEN NIIIIIN ONNELLINEN JOHANNAN PUOLESTA; TÄMÄ JOS MIKÄ ON KESKISORMENNÄYTTÖ KOKO KATEELLISELLE SUOMELLE; LISÄKSI HULLUILLE SATANISTISILLE IHMISILLE; JOTKA VAINOAVAT MEITÄ.

        HOMMA ALLEKIRJOITETAAN HUOMENNA! TÄMÄ ON JYMY JUTTU!!!
        NYTPÄS KANSA SAA OMIN SILMIN NÄHDÄ; KUINKA JOHANNA EI BLOGISSAAN KOSKAAN OLE VALEHDELLUT MEIJÄN GLAMOURELÄMÄSTÄ!!!!! HAHAAAAA."

        * Ti 9.4. SeiskaLiven lanseerauspäivät Helsingissä. Julia sammui jatkoilla:

        https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/163585_163228593842823_1728325381_n.jpg

        * Pe 19.4. Keikka Raumalla.

        * Ma 22.4. Keväisiä värinöitä. Treffit ”hanipöön” kanssa.

        * Pe 26.4. Laivamatka Tukholmaan.

        * La 27.4. Junamatka Etelä-Ruotsin Hässleholmiin, missä kahden uuden biisin purkitus Emilia Richnaun luona. Englanninkieliset kappaleet ovat:

        - I´ll be waiting (for your love)
        - 4 Ever, jonka lopussa on laulua myös suomeksi.

        * Ma 29.4. Retki Tanskaan.

        * Ti 30.4. Paluu Tukholmaan, Sollentunaan.


      • Toukokuu 2013

        TOUKOKUU

        * Ke 1.- ma 6.5. Oleskelua Sollentuna-Tukholma -seudulla. Lopuksi ”Hanipöö” tuli laivalla Tukholmaan, ja Julia palasi hänen kanssaan porauslautalla Helsinkiin.

        * Ke 8.5. Lahnabileet Kaarinassa. Molempien Tukiaisten vetämän kokaiiniyliannostuksen takia järjestysmiehet estivät Tukiaisten menon esiintymislavalle. Eli keikka peruttiin. Jälkikäteen Johanna Tukiainen syytti Tauski Peltosta tyrmäystippojen laittamisesta juomiin, pahoinpitelystä ja Dolls Korporaatiolle kuuluvan palkkion pidättämisestä.

        Videopätkä Kaarinasta 9.5. Videolla näkyy, kuinka Tuksun jalat pettävät parkkipaikalla, ja hän kaatuu asfaltille. Kooman hermo pettää kohdassa 0:27, ja hän alkaa ulista: "Mä en halua elää tällaista elämää!" (2 x). Hintelien siipihomojen kanssa otettu ryhmähali päättää ulinan kohdassa 0:40:

        http://www.youtube.com/watch?v=1EjahLafxJ8

        * La 18.5. Keikka Espoossa.

        * To 23.5. Lääkerikkomuskäräjät Helsingin käräjäoikeudessa. Vastaajat: Julia ja Markku Tukiainen. Ratkaisuna molemmille sakkoja. Julialle tuomio tuli lääkkeiden salakuljetuksen lisäksi lääkenäpistyksestä (marraskuu 2012).

        * La 25.5. Keikka Ilmajoki. Keikkaa seuraavana päivänä Julia meni tajuttomaksi ravintolan terassilla, ja hänet vietiin hoitoon Seinäjoen sairaalaan.


      • * To 30.5. ratkaisu
        Toukokuu 2013 kirjoitti:

        TOUKOKUU

        * Ke 1.- ma 6.5. Oleskelua Sollentuna-Tukholma -seudulla. Lopuksi ”Hanipöö” tuli laivalla Tukholmaan, ja Julia palasi hänen kanssaan porauslautalla Helsinkiin.

        * Ke 8.5. Lahnabileet Kaarinassa. Molempien Tukiaisten vetämän kokaiiniyliannostuksen takia järjestysmiehet estivät Tukiaisten menon esiintymislavalle. Eli keikka peruttiin. Jälkikäteen Johanna Tukiainen syytti Tauski Peltosta tyrmäystippojen laittamisesta juomiin, pahoinpitelystä ja Dolls Korporaatiolle kuuluvan palkkion pidättämisestä.

        Videopätkä Kaarinasta 9.5. Videolla näkyy, kuinka Tuksun jalat pettävät parkkipaikalla, ja hän kaatuu asfaltille. Kooman hermo pettää kohdassa 0:27, ja hän alkaa ulista: "Mä en halua elää tällaista elämää!" (2 x). Hintelien siipihomojen kanssa otettu ryhmähali päättää ulinan kohdassa 0:40:

        http://www.youtube.com/watch?v=1EjahLafxJ8

        * La 18.5. Keikka Espoossa.

        * To 23.5. Lääkerikkomuskäräjät Helsingin käräjäoikeudessa. Vastaajat: Julia ja Markku Tukiainen. Ratkaisuna molemmille sakkoja. Julialle tuomio tuli lääkkeiden salakuljetuksen lisäksi lääkenäpistyksestä (marraskuu 2012).

        * La 25.5. Keikka Ilmajoki. Keikkaa seuraavana päivänä Julia meni tajuttomaksi ravintolan terassilla, ja hänet vietiin hoitoon Seinäjoen sairaalaan.

        * To 30.5. Sakkotuomio Helsingin käräjäoikeudesta.

        Tuomio tuli pahoinpitelystä. Hän oli lyönyt vantaalaismiestä nyrkillä kasvoihin eräässä yksityisasunnossa syksyllä 2012. Julia Tukiainen tuomittiin maksamaan 420 euron päiväsakot ja oikeudenkäyntikulut.


      • Dolls Korporaatio
        Toukokuu 2013 kirjoitti:

        TOUKOKUU

        * Ke 1.- ma 6.5. Oleskelua Sollentuna-Tukholma -seudulla. Lopuksi ”Hanipöö” tuli laivalla Tukholmaan, ja Julia palasi hänen kanssaan porauslautalla Helsinkiin.

        * Ke 8.5. Lahnabileet Kaarinassa. Molempien Tukiaisten vetämän kokaiiniyliannostuksen takia järjestysmiehet estivät Tukiaisten menon esiintymislavalle. Eli keikka peruttiin. Jälkikäteen Johanna Tukiainen syytti Tauski Peltosta tyrmäystippojen laittamisesta juomiin, pahoinpitelystä ja Dolls Korporaatiolle kuuluvan palkkion pidättämisestä.

        Videopätkä Kaarinasta 9.5. Videolla näkyy, kuinka Tuksun jalat pettävät parkkipaikalla, ja hän kaatuu asfaltille. Kooman hermo pettää kohdassa 0:27, ja hän alkaa ulista: "Mä en halua elää tällaista elämää!" (2 x). Hintelien siipihomojen kanssa otettu ryhmähali päättää ulinan kohdassa 0:40:

        http://www.youtube.com/watch?v=1EjahLafxJ8

        * La 18.5. Keikka Espoossa.

        * To 23.5. Lääkerikkomuskäräjät Helsingin käräjäoikeudessa. Vastaajat: Julia ja Markku Tukiainen. Ratkaisuna molemmille sakkoja. Julialle tuomio tuli lääkkeiden salakuljetuksen lisäksi lääkenäpistyksestä (marraskuu 2012).

        * La 25.5. Keikka Ilmajoki. Keikkaa seuraavana päivänä Julia meni tajuttomaksi ravintolan terassilla, ja hänet vietiin hoitoon Seinäjoen sairaalaan.

        Tauko käsittelyssä. Kuva Oikeustalon pihalta 30.5.; Olkalaukku, Kooma ja glamour-kaapuun pukeutunut Tuksu:

        http://www.metropoli.net/wp-content/uploads/2013/05/Tukiaiset-oikeudessa.jpg


      • Tarkennus
        * To 30.5. ratkaisu kirjoitti:

        * To 30.5. Sakkotuomio Helsingin käräjäoikeudesta.

        Tuomio tuli pahoinpitelystä. Hän oli lyönyt vantaalaismiestä nyrkillä kasvoihin eräässä yksityisasunnossa syksyllä 2012. Julia Tukiainen tuomittiin maksamaan 420 euron päiväsakot ja oikeudenkäyntikulut.

        OIKAISU TUOHON TIETOON TÄSSÄ. Metropoli raportoi parhaiten 30.5.2013:

        ”Johanna Tukiainen tuomittiin vankilaan!

        Johanna ja Julia Tukiainen olivat tänään Helsingin käräjäoikeudessa syytettyinä 2011 juhannuksena tapahtuneista pahoinpitelyistä, ei siis vantaalaisessa asunnossa tapahtuneesta pahoinpitelystä, kuten Seiska on uutisoinut.

        Oikeus totesi, että Johanna Tukiainen on juhannuksena 2011 muun muassa lyönyt hänestä tappelutilanteessa kuvaa ottanutta mieshenkilöä shampanjapullolla päähän, ja Johanna tuomittiin 60 päivän ehdottomaan vankeuteen sekä 550 euron korvauksiin.

        Tappelutilanteessa Johanna oli kuristanut siskoaan Julia Tukiaista ja kiskonut häntä tukasta. Oikeus totesi, että Johannaa ei voida tuomita yhdyskuntapalveluun, koska hän ei ole toimittanut kelpoisuuteen vaadittavia kaavakkeita. Toinen ehdottoman vankeuden syy oli Johannan kaksi aiempaa ehdonalaista tuomiota.

        Tuomion kuultuaan Johanna kysyi: ”Anteeksi kuinka pitkä rangaistus?” johon tuomari vastasi ”60 päivää.” Johanna sanoi tuomion ymmärrettyään:

        ”Jaahas, eli mä kuolen sinne, koska kärsin paniikkihäiriöstä.”

        Johanna oli myös edelleen sitä mieltä, että kyseessä on ajojahti häntä kohtaan, ja että hänen olisi kuulunut saada vain sakkorangaistus tapahtuneesta.

        Myös Julia Tukiainen oli syytettynä samasta kahakasta. Julia oli tappelun tuoksinassa lyönyt naishenkilöä kasvoihin, ja hänet tuomittiin 70 päiväsakkoon sekä muihin korvauksiin. Yhteensä Julia Tukiaiselle kertyy maksettavaa 1221,10 euroa sekä vastapuolen asianajokulut.”

        Linkki: http://www.metropoli.net/uutiset/viihde/johanna-tukiainen-tuomittiin-vankilaan/


      • Rakasparasihanin
        * To 30.5. ratkaisu kirjoitti:

        * To 30.5. Sakkotuomio Helsingin käräjäoikeudesta.

        Tuomio tuli pahoinpitelystä. Hän oli lyönyt vantaalaismiestä nyrkillä kasvoihin eräässä yksityisasunnossa syksyllä 2012. Julia Tukiainen tuomittiin maksamaan 420 euron päiväsakot ja oikeudenkäyntikulut.

        Tuksu kaataa Kooman maahan ja pahoinpitelee tätä Juhannuksena 2011:

        http://tinypic.com/view.php?pic=wbpflu&s=5


      • Pullolla päähän!
        * To 30.5. ratkaisu kirjoitti:

        * To 30.5. Sakkotuomio Helsingin käräjäoikeudesta.

        Tuomio tuli pahoinpitelystä. Hän oli lyönyt vantaalaismiestä nyrkillä kasvoihin eräässä yksityisasunnossa syksyllä 2012. Julia Tukiainen tuomittiin maksamaan 420 euron päiväsakot ja oikeudenkäyntikulut.

        Iltasanomat 30.5.2013:

        ”Johanna Tukiainen löi miestä pullolla päähän - ehdoton vankeustuomio

        Johanna Tukiainen on tuomittu tänään Helsingin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

        Johanna Tukiainen on saanut 60 päivän ehdottoman vankeustuomion kaksi vuotta sitten juhannuksena tapahtuneesta pahoinpitelystä.

        Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan, että pahoinpitely tapahtui Vihdissä 25.6.2011. Tukiainen oli lyönyt miestä kuohuviinipullolla päähän.

        Hän oli itse kuulemassa tuomiotaan oikeussalissa.

        Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, koska Tukiaisella on seitsemän päivää aikaa valittaa tuomiosta. Jos tuomio menee hovin käsiteltäväksi, rangaistuksen täytäntöönpano siirtynee pidemmälle tulevaisuuteen.

        Asiasta kertoi ensin 7 päivää -lehti.”

        Linkki: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288569664925.html


      • Tukko päästä irti

      • Glamour-mustelmia

      • Seiskan raportti
        * To 30.5. ratkaisu kirjoitti:

        * To 30.5. Sakkotuomio Helsingin käräjäoikeudesta.

        Tuomio tuli pahoinpitelystä. Hän oli lyönyt vantaalaismiestä nyrkillä kasvoihin eräässä yksityisasunnossa syksyllä 2012. Julia Tukiainen tuomittiin maksamaan 420 euron päiväsakot ja oikeudenkäyntikulut.

        Seiskan tapahtumaraportti 27.6.2011:

        ”Juhannusjuhlilla riehuneet Tukiaisen siskokset käärittiin sidottuina mattoon

        Poliisit veivät Julian – Johanna karkasi maijasta. Johanna ja Julia Tukiaisen juhannuksen vietto nummelalaisissa kotibileissä karkasi käsistä, kun sisarusten välille tuli riitaa.

        - Johanna alkoi tanssishown päätyttyä kuristaa Juliaa, Seiskan silminnäkijä kertoi.

        Yksi juhlijoista tallensi tilanteen kamerallaan, jolloin Johanna hermostui kuvaajalle.

        - Johanna löi kuvaajaa skumppapullolla päähän.

        Muut vieraat alkoivat välittömästi rauhoitella Johanna ja Juliaa. Kiukustuneet sisarukset kuitenkin puolustautuivat kuin herhiläiset.

        - Siinä tarvittiin kolme raavasta miestä ennen kuin heidät saatiin taltutettua, vinkkaaja sanoi.

        Loppujen lopuksi Johanna ja Julia käärittiin mattoihin, ja heidän jalkansa sidottiin. He joutuivat odottamaan poliiseja matotettuina. Poliisit saattoivat ensin Johannan maijaan ja lähtivät sen jälkeen noutamaan Juliaa. Maijan ovi jäi todennäköisesti auki. Kun taikuri Jori A. Kopponen oli viemässä tyttöjen matkalaukkuja autoon, Johanna ei enää ollut autossa, silminnäkijä kertoi.

        - Takakontti oli tyhjä, Jori kertoi maanantaina Seiskalle.

        Poliisi eivät löytäneet metsään piiloutunutta Johannaa.

        - Hän palasi juhlapaikalle noin tunnin kuluttua ja pyysi soittamaan taksin, vinkkaaja kertoi.

        Seuraavana päivänä huumepoliisit saapuivat ratsaamaan mökin, mutta paikalta ei löytynyt laittomia aineita.

        - Monet epäilivät Johannan soittaneen kostoksi poliisille, silminnäkijä sanoi.

        Seiska ei tavoittanut kumpaakaan Tukiaisen siskoksista.”


      • Juhannustaiat 2011
        * To 30.5. ratkaisu kirjoitti:

        * To 30.5. Sakkotuomio Helsingin käräjäoikeudesta.

        Tuomio tuli pahoinpitelystä. Hän oli lyönyt vantaalaismiestä nyrkillä kasvoihin eräässä yksityisasunnossa syksyllä 2012. Julia Tukiainen tuomittiin maksamaan 420 euron päiväsakot ja oikeudenkäyntikulut.

        Tukiaisten juhannustaikoja vuonna 2011.

        * Johanna: löi raskaan iskun kuohuviinipullolla erään miehen päähän ja yritti toisenkin kerran lyödä, mutta tämä onnistuttiin estämään. Uhrilta alkoi vuotaa verta päästä, ja vaatteita meni piloille.

        ** Sanktio: 60 päivää ehdotonta vankeutta, muutama satanen maksettavaa kivusta ja särystä sekä korvaukset piloille menneistä vaatteista vastapuolen oikeudenkäyntikulut.

        * Julia: löi täysin sivullista naista nyrkillä kasvoihin. Uhrille tuli musta silmä, silmäkulmaan jäi pysyvä arpi, hammas lohkesi ja vuotava veri pilasi vaatteita.

        ** Sanktio: 70 päiväsakkoa a´ 6 €, maksettava korvauksia kivusta ja särystä 500 €, maksettava pysyvästä haitasta 500 €, maksettava 400 € oikeudenkäyntikuluja ja sekalainen määrä poliklinikkamaksuja.


      • Silminnäkijä
        Seiskan raportti kirjoitti:

        Seiskan tapahtumaraportti 27.6.2011:

        ”Juhannusjuhlilla riehuneet Tukiaisen siskokset käärittiin sidottuina mattoon

        Poliisit veivät Julian – Johanna karkasi maijasta. Johanna ja Julia Tukiaisen juhannuksen vietto nummelalaisissa kotibileissä karkasi käsistä, kun sisarusten välille tuli riitaa.

        - Johanna alkoi tanssishown päätyttyä kuristaa Juliaa, Seiskan silminnäkijä kertoi.

        Yksi juhlijoista tallensi tilanteen kamerallaan, jolloin Johanna hermostui kuvaajalle.

        - Johanna löi kuvaajaa skumppapullolla päähän.

        Muut vieraat alkoivat välittömästi rauhoitella Johanna ja Juliaa. Kiukustuneet sisarukset kuitenkin puolustautuivat kuin herhiläiset.

        - Siinä tarvittiin kolme raavasta miestä ennen kuin heidät saatiin taltutettua, vinkkaaja sanoi.

        Loppujen lopuksi Johanna ja Julia käärittiin mattoihin, ja heidän jalkansa sidottiin. He joutuivat odottamaan poliiseja matotettuina. Poliisit saattoivat ensin Johannan maijaan ja lähtivät sen jälkeen noutamaan Juliaa. Maijan ovi jäi todennäköisesti auki. Kun taikuri Jori A. Kopponen oli viemässä tyttöjen matkalaukkuja autoon, Johanna ei enää ollut autossa, silminnäkijä kertoi.

        - Takakontti oli tyhjä, Jori kertoi maanantaina Seiskalle.

        Poliisi eivät löytäneet metsään piiloutunutta Johannaa.

        - Hän palasi juhlapaikalle noin tunnin kuluttua ja pyysi soittamaan taksin, vinkkaaja kertoi.

        Seuraavana päivänä huumepoliisit saapuivat ratsaamaan mökin, mutta paikalta ei löytynyt laittomia aineita.

        - Monet epäilivät Johannan soittaneen kostoksi poliisille, silminnäkijä sanoi.

        Seiska ei tavoittanut kumpaakaan Tukiaisen siskoksista.”

        Silminnäkijäkertomus eräältä toiselta foorumilta Juhannuksen 2011 tapahtumista:

        "Olin siis tuol Nummelassa yhen kaverin kans mökkeilemässä. Kopponen tuntee siis tän mun kamun jostain bilepiireistä ja ovat kai olleet usein samoilla jatkoilla. Siellä oli myös muita b-luokan julkkiksia esim. joitain Hunksin jäseniä.

        No, meno oli aika laimeeta siinä vaiheessa kun saavuttiin paikalle, paitsi tietysti eräät siskokset olivat aika vauhdissa. Näillä ei ollut edes mitään omaa ruokaa mukana vaan pummailivat ihan häpeilemättä juomia ja ruokia muilta paikallaolijoilta. Julle viihty myös saunaosastolla ja oli kyllä aaaika sekasin.

        Jossain vaiheessa Tuksu meni vaihtamaan musaa ("ei jaksa mitään pas.kaa trancea") ja pisti sitten jotain ysäridiscoa, jonka tahdissa se esiinty. Sitä dokausta jatku, ja ainakin Julia söi sinisiä pillereitä jossain välis (pameja?).

        Aamuyöstä tytöt puhu jostain pettämistapauksesta (Tuksun exä oli pannu Jullea tms. ei siitä saanu oikein mitään selvää ku molemmat oli niin sekasi) ja jossain vaiheessa Tuksu kävi Juliaan käsiksi ja repi aivan täysillä hiuksista.

        No, sitten siihen tuli näitä lihaskimppuja väliin ja kääri tytöt mattoon. Sit tuli kytät ja koitti saada rimpuilevat siskokset maijaan, mutta jossain vaiheessa Jossu karkas metsään.

        About vartti sen jälkeen ku kytät oli lähteny niin Tuksu tuli takasi metsästä ja soitti itelleen taksin. Ja siis se oli edelleen aivan vit.un sekasi. Pikkuhiljaa siinä sit jengi rauhottu ja osa meni nukkumaan ja me lähettiin ajelee kotiin.”


      • Kuvasarja 2011

      • Iltalehti raportoi
        Pullolla päähän! kirjoitti:

        Iltasanomat 30.5.2013:

        ”Johanna Tukiainen löi miestä pullolla päähän - ehdoton vankeustuomio

        Johanna Tukiainen on tuomittu tänään Helsingin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

        Johanna Tukiainen on saanut 60 päivän ehdottoman vankeustuomion kaksi vuotta sitten juhannuksena tapahtuneesta pahoinpitelystä.

        Helsingin käräjäoikeudesta kerrotaan, että pahoinpitely tapahtui Vihdissä 25.6.2011. Tukiainen oli lyönyt miestä kuohuviinipullolla päähän.

        Hän oli itse kuulemassa tuomiotaan oikeussalissa.

        Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, koska Tukiaisella on seitsemän päivää aikaa valittaa tuomiosta. Jos tuomio menee hovin käsiteltäväksi, rangaistuksen täytäntöönpano siirtynee pidemmälle tulevaisuuteen.

        Asiasta kertoi ensin 7 päivää -lehti.”

        Linkki: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288569664925.html

        Iltalehti raportoi 30.5.2013 Johanna Tukiaisen istuvan tuomionsa todennäköisesti Hämeenlinnan vankilassa:

        ”Johanna Tukiainen vankilaan - 60 vuorokauden tuomio pahoinpitelystä

        Johanna Tukiaisella on seitsemän päivää aikaa valittaa tuomiosta ja viedä se hovioikeuteen. Muutoin edessä on 60 päivän vankilatuomio.

        Johanna Tukiainen tuomittiin 60 päivän vankeuteen ja 550 euron sakkoihin vuonna 2011 juhannuksena Vihdissä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Myös Julia Tukiainen tuomittiin sakkoihin saman illan tapahtumista.

        Tukiainen istuu tuomionsa todennäköisesti Hämeenlinnan vankilassa. Yhtä todennäköistä on, että hän valittaa tuomiosta. Ehdottoman tuomion Tukiainen sai muun muassa siksi, että hänellä on alla kaksi ehdollista tuomiota.”

        Linkki: http://www.iltalehti.fi/viihde/2013053017089471_vi.shtml


      • Tuksun satu 1
        Seiskan raportti kirjoitti:

        Seiskan tapahtumaraportti 27.6.2011:

        ”Juhannusjuhlilla riehuneet Tukiaisen siskokset käärittiin sidottuina mattoon

        Poliisit veivät Julian – Johanna karkasi maijasta. Johanna ja Julia Tukiaisen juhannuksen vietto nummelalaisissa kotibileissä karkasi käsistä, kun sisarusten välille tuli riitaa.

        - Johanna alkoi tanssishown päätyttyä kuristaa Juliaa, Seiskan silminnäkijä kertoi.

        Yksi juhlijoista tallensi tilanteen kamerallaan, jolloin Johanna hermostui kuvaajalle.

        - Johanna löi kuvaajaa skumppapullolla päähän.

        Muut vieraat alkoivat välittömästi rauhoitella Johanna ja Juliaa. Kiukustuneet sisarukset kuitenkin puolustautuivat kuin herhiläiset.

        - Siinä tarvittiin kolme raavasta miestä ennen kuin heidät saatiin taltutettua, vinkkaaja sanoi.

        Loppujen lopuksi Johanna ja Julia käärittiin mattoihin, ja heidän jalkansa sidottiin. He joutuivat odottamaan poliiseja matotettuina. Poliisit saattoivat ensin Johannan maijaan ja lähtivät sen jälkeen noutamaan Juliaa. Maijan ovi jäi todennäköisesti auki. Kun taikuri Jori A. Kopponen oli viemässä tyttöjen matkalaukkuja autoon, Johanna ei enää ollut autossa, silminnäkijä kertoi.

        - Takakontti oli tyhjä, Jori kertoi maanantaina Seiskalle.

        Poliisi eivät löytäneet metsään piiloutunutta Johannaa.

        - Hän palasi juhlapaikalle noin tunnin kuluttua ja pyysi soittamaan taksin, vinkkaaja kertoi.

        Seuraavana päivänä huumepoliisit saapuivat ratsaamaan mökin, mutta paikalta ei löytynyt laittomia aineita.

        - Monet epäilivät Johannan soittaneen kostoksi poliisille, silminnäkijä sanoi.

        Seiska ei tavoittanut kumpaakaan Tukiaisen siskoksista.”

        Tuksu kirjoitti blogiinsa oman version tapahtumista 28.6.2011, osa 1:

        ”JOUDUIMME PAHOINPITELYN JA VAPAUDENRIISTON UHREIKSI NUMMELAN JUHANNUSJUHLILLA PERJANTAINA JOIHIN MEIDÄT OLI KUTSUTTU VIERAIKSI

        Nummelan poliisit ovat tehneet rikosilmoituksen kahdesta miehestä, joista toista epäillään tapon yrityksestä kohdistuen Juliaan.

        Ensin ajattelimme, että kyseessä on törkeä pahoinpitely, mutta poliisien mukaan Julian vammat ovat sitä luokkaa, että miestä epäillään tapon yrityksestä. Suuria gorillan kokoisia miehiä oli kaksi paikalla, joista toisen tunnistimme saman tien.

        Nummelan yksityisiin juhannusjuhliin meidät kutsuivat ystävämme. He ovat mukavia ihmisiä. He olivat myös katsomassa laulu- ja tanssikeikkaani Vantaan Flamingon Onnelassa ja viettivät jatkoja hotellihuoneessani.

        Koko ilta aamuun asti meni loistavasti Nummelassa, katsoimme hienon juhannuskokon rannalla, sekä sen jälkeen suuri porukka ihmisiä siirtyi erääseen yksityiseen hienoon asuntoon viettämään juhannusta.

        Saunoimme, Julia kävi porekylvyssä, minä vietin enemmän aikaa ulkona terassilla keskustellen ihmisten kanssa.

        Jossain vaiheessa useat ihmiset pyysivät, että DJ soittaa liikaa vain trancea, ja se alkaa olla puuduttavaa ja he sanoivat, että olisi kivaa, jos tulisi jotain ohjelmaa lavalle. Päätin sitten esittää kaksi biisiä ja yhden lyhyen En Voguen kappaleen “Free your mind” -tanssimme Julian kanssa lavalla.

        Kello oli noin 5 aamulla, kun kuuntelin erään naisen kitaransoittoa ja laulua, sekä lähdin hakemaan juomaa keittiöstä. En tiedä miksi, mutta Julia alkoi yhtäkkiä kuristamaan minua kaksinkäsin, hän tosin oli kovassa humalassa eikä se tilanne kestänyt kauaa.

        Ihmiset niin mielellään syyttävät minua myös asioista, joita en ole tehnyt. Olin koko illan erittäin ystävällinen ja mukava kaikkia kohtaan.

        En muista aamun tapahtumia enää tarkalleen, jossain vaiheessa olimme shokissa, varsinkin Julia. Meille sanottiin talossa, että meidän pitää poistua paikalta.

        Muistan, ettemme millään tavalla laittaneet vastaan, vaan kävelimme asunnon eteen terassille. Meille ei kuitenkaan suostuttu antamaan tavaroitamme eikä Julian kallista Burberryn takkia sekä käsilaukkujamme, ja silloin sanoin, ettemme voi mennä meille tilattuun taksiin, ennen kuin olemme saaneet omaisuutemme sisältä (edessä oli taksi joka odotti meitä.)"

        jatkuu…


      • Paha sisko pois

      • Rikoslehti Alibi
        Seiskan raportti kirjoitti:

        Seiskan tapahtumaraportti 27.6.2011:

        ”Juhannusjuhlilla riehuneet Tukiaisen siskokset käärittiin sidottuina mattoon

        Poliisit veivät Julian – Johanna karkasi maijasta. Johanna ja Julia Tukiaisen juhannuksen vietto nummelalaisissa kotibileissä karkasi käsistä, kun sisarusten välille tuli riitaa.

        - Johanna alkoi tanssishown päätyttyä kuristaa Juliaa, Seiskan silminnäkijä kertoi.

        Yksi juhlijoista tallensi tilanteen kamerallaan, jolloin Johanna hermostui kuvaajalle.

        - Johanna löi kuvaajaa skumppapullolla päähän.

        Muut vieraat alkoivat välittömästi rauhoitella Johanna ja Juliaa. Kiukustuneet sisarukset kuitenkin puolustautuivat kuin herhiläiset.

        - Siinä tarvittiin kolme raavasta miestä ennen kuin heidät saatiin taltutettua, vinkkaaja sanoi.

        Loppujen lopuksi Johanna ja Julia käärittiin mattoihin, ja heidän jalkansa sidottiin. He joutuivat odottamaan poliiseja matotettuina. Poliisit saattoivat ensin Johannan maijaan ja lähtivät sen jälkeen noutamaan Juliaa. Maijan ovi jäi todennäköisesti auki. Kun taikuri Jori A. Kopponen oli viemässä tyttöjen matkalaukkuja autoon, Johanna ei enää ollut autossa, silminnäkijä kertoi.

        - Takakontti oli tyhjä, Jori kertoi maanantaina Seiskalle.

        Poliisi eivät löytäneet metsään piiloutunutta Johannaa.

        - Hän palasi juhlapaikalle noin tunnin kuluttua ja pyysi soittamaan taksin, vinkkaaja kertoi.

        Seuraavana päivänä huumepoliisit saapuivat ratsaamaan mökin, mutta paikalta ei löytynyt laittomia aineita.

        - Monet epäilivät Johannan soittaneen kostoksi poliisille, silminnäkijä sanoi.

        Seiska ei tavoittanut kumpaakaan Tukiaisen siskoksista.”

        Rikoslehti Alibi 30.5.2013:

        ”Käräjäoikeus: Nyt loppui Tuksun hakkailut!

        Helsingin käräjäoikeus on tänään tuominnut kohujulkkis Johanna Tukiaisen 60 vuorokauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Tuomio tuli parin vuoden takaisesta juhannuksenvietosta Vihdissä, kun Tukiainen löi miestä kuohuviinipullolla päähän.

        Tukiainen on ilmoittanut halustaan sovittaa tuomio yhdyskuntapalvelulla. Sellaisen soveltuvuutta arvioidaan kuitenkin ennen tuomion julistamista.

        Helsingin käräjäoikeuden langettama vankeusrangaistus ei ole vielä lainvoimainen. Tukiaisella on viikon ajan aikaa valittaa tuomiosta.”

        Artikkeli ja kuva: http://alibi.fi/uutiset/karajaoikeus-nyt-loppui-tuksun-hakkailut


      • Tilitykset
        Juhannustaiat 2011 kirjoitti:

        Tukiaisten juhannustaikoja vuonna 2011.

        * Johanna: löi raskaan iskun kuohuviinipullolla erään miehen päähän ja yritti toisenkin kerran lyödä, mutta tämä onnistuttiin estämään. Uhrilta alkoi vuotaa verta päästä, ja vaatteita meni piloille.

        ** Sanktio: 60 päivää ehdotonta vankeutta, muutama satanen maksettavaa kivusta ja särystä sekä korvaukset piloille menneistä vaatteista vastapuolen oikeudenkäyntikulut.

        * Julia: löi täysin sivullista naista nyrkillä kasvoihin. Uhrille tuli musta silmä, silmäkulmaan jäi pysyvä arpi, hammas lohkesi ja vuotava veri pilasi vaatteita.

        ** Sanktio: 70 päiväsakkoa a´ 6 €, maksettava korvauksia kivusta ja särystä 500 €, maksettava pysyvästä haitasta 500 €, maksettava 400 € oikeudenkäyntikuluja ja sekalainen määrä poliklinikkamaksuja.

        Korvaukset uhreille maksetaan Valtiokonttorilta ja peritään Tukiaisilta, oikeudenkäyntikulut menevät perintään ja ulosottoon, ja sakot muunnetaan vankeusrangaistuksiksi ja istutaan, ellei niitä ei makseta ajallaan.


    • meni ohi?

      Onko tuo jumyjuttu on paljastunut, että mikä se oli?

      • gafv d

        Glamourellinen loma hulppean suuressa linnassa, jossa oma sviitti?


    • Summa summarum

      Julian kevät 2013, summa summarum:

      * Keikkoja 9 kpl
      * Uudet levytykset 2 kpl (I´ll Be Waiting, 4Ever)
      * Hoitopäivät sairaaloissa 22 kpl

      * Oikeudenkäynnit 2 kpl:

      1) Helsingin käräjäoikeus, toukokuu, sakkotuomio lääkerikkomuksesta ja näpistyksestä (tapaukset tammikuussa ja marraskuussa 2012 Helsingissä)

      2) Helsingin käräjäoikeus, toukokuu, sakkotuomio pahoinpitelystä (tapaus kesäkuussa 2011 Vihdissä).

    • case closed

      Joulukuu 2013

      -The End-

    • r.i.p..

      Isä yritti auttaa, mutta apu tuli liian myöhään.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1522
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1329
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1172
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1129
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      955
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      720
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe